semifinále - odvety
29.04.2010 21:05 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Fulham je ve finále, doma otočil nepříznivý vývoj s Hamburkem

Přestože Fulham dlouhou dobu prohrával po parádní brance Petriće, přestože dlouho nemohl najít recept na skvěle připravenou obranu hostů a přestože po většinu utkání nebezpečnější nebyl - postupuje. Domácí dokázali nepříznivý vývoj zvrátit dvěma slepenými góly. V 70. minutě vyrovnával Davies, o šest minut později pečetil postup Gera. Prvním finalistou Evropské ligy je tak Fulham.

Velice svižně se začal psát zápis o utkání. Již ve druhé minutě musel brankáře hostů pořádně vyděsit Bobby Zamora. Po pěkném ťukesu s Gerou se dostal do zakončení, Rost v bráně Hamburku si bez problémů poradil. Úvodní šance jako by signalizovala brzký tlak Fulhamu. Nicméně - stejně jako Zamorova šance - obvykle k vážnému ohrožení nevedl. Domácí sice ukazovali, že ačkoliv se jim letos rozhodně nedaří tak, jako v sezoně předešlé, nicméně na dobře hrající defenzivu Hamburku to nestačilo.

Strany jako by se vyměnily okolo desáté minuty. Nyní to totiž byli právě hosté z Německa, kteří svým přímočarým stylem fotbalu dosti zatápěli obraně soupeře. Centrované míče dělali domácím veliké potíže, už jen pomyšlení, že někde za nimi číhá Ruud Van Nistelrooy muselo být dosti stresující...

Z pětadvaceti metrů se poté pokoušel tlak hostů přerušit Damien Duff. Po svém pokusu se ale nemohl divit, když mu kotel HSV "povzbudivě" zatleskal a pořádně zajásal. Krásnou akci, vedenou českým záložníkem Davidem Jarolímem, jeho nebezpečný centr ale dokázal s velikou jistotou odvrátit Hughes. Výrazně se pak konečně připomněl jeden z nejaktivnějších mužů minulého vzájemného utkání - Jonathan Pitroipa. Agresivně se procpal z levé strany do vápna - pasem hledal Van Nistelrooye. Murphy správně hru předvídal a míč odvrátil na roh. Ten Aogo zakroutil takovým způsobem, až to působilo směšně. A zasmáli se především domácí příznivci.

Tři minuty usilovného bránění středu hřiště. Až Danny Murphy zhruba šestadvacet metrů před bránou fauloval Zé Roberta. K nařízenému přímému kopu se přihlásil nejlepší střelec týmu - Mladen Petrić. A ukázkovou ranou do levého horního růžku vyškolil brankáře Marka Schwarzera (ačkoli ten je pochopitelně o mnoho let starší a zkušenější). Nyní byl na Fulhamu těžký úkol - vstřelit ještě dvě branky. Jinak si obrázek o finále opravdu mohli malovat pouze doma na papír.

Zatímco Hamburk nadále zůstával nebezpečnějším týmem, na hřišti se viditelně přiostřilo. Především HSV se spoléhalo často na nefér, rozhodčím však kartami neoceňované, zákroky. Ve 32. minutě to pro domácí znamenalo výhodu přímého kopu z podobné pozice, z které padla úvodní branka. Davies ale Petrić rozhodně není. Alas. Míč letěl několik metrů vedle. Deset minut před koncem tak jako by si domácí konečně začali uvědomovat svou nepříznivou pozici - a začali, Anglie div se, konečně pořádně útočit.

Hosté ale spoléhali na protiútoky - a ty jim docela vycházely. V 36. minutě Mathijsen pěkně nahrál Pitroipovi, ten se objevil sám před brankářem. Rozhodčí pískl ofsajd. Pitriopa se ale takto nenechal odbít a hned o dvě minutky později pořádně vystrašil Schwarzera podruhé. Tentokrát jeho dělovka z dvaceti metrů mířila těsně mimo. Domácí se sice snažili něco vymyslet, nicméně žádnou opravdu vážnou příležitost si nevytvořili. Poločas tak skončil za stavu 0:1.

Domácí se na hrací ploše ukázali daleko dříve než jejich soupeři. Možná tak chtěli signalizovat své uvolnění. A nebo již nemohli vydržet řev manažera Hodgsona. Kdo ví. Každopádně ve 47. minutě zahrával nadějný přímý kop Bobby Zamora, ztělesnění evropského úspěchu Angličanů. Míč ale dopadl jen těsně za Duffa, ten ho tak nestihl. Do útočení se ale hnal opět spíše Hamburk. Nadějně se vyvíjející situaci v 52. minutě možná trochu zbytečně přibrzdil jinak skvělý Jarolím, z následného rohového kopu žádné další nebezpečí nepřišlo.

O dvě minutky později kapitán HSV nahrával do solidní pozice Van Nistelrooyovi. Ale domácí obrana si znovu v klidu poradila, tentokrát míč odvrátil Hangeland. Přestože Hamburk rozhodně nebyl tak nebezpečný, jako tomu bylo v první půli, na nepříliš dobře hrajícího soupeře to zatím stačilo. Obrana Němců vypadala nepřekonatelně. Ani útok se ale nechtěl nechat umravnit: velice nebezpečně zakončoval Petrić. Druhou branku ale nevstřelil; trajektorii míče směřující do branky totiž zaklikatil obránce Hughes.

Nejspíš i rozhodčí chtěl zůstat zainteresován ve hře - a hráči mu k tomu daly několik dobrých podnětů. Boateng mohl výt velice rád za žlutou kartu. Jeho možná až likvidační zákrok na Geru se barvil do nebezpečné červené. Následný Koncheskyho centr tečoval ve vápně Duff, balon pouze pomalou rychlostí projel okolo branky. Přišla další žlutá, tentokrát na druhé straně. Hangelandův loket se objevil ve tváři Petriće, přísnější sudí by mohl vytasit i rudý kartonek.

Chorvatský kanonýr se tímto zákrokem ale rozhodně nenechal vykolejit, v 67. minutě dokonale ztrapnil soupeřovu obranu několika lacinými kličkami. Následně nahrál do dobré pozice Jarolímovi, Schwarzer v bráně Fulhamu ale míč dokázal vytěsnit. Nuda. Nuda. Branka! Domácí se přeci jenom dočkali. Takzvaný "gól z ničeho" uvařil Davies. Dvacet minut před koncem si naběhl na dlouhý pas, pokořil ofsajdovou past, obhodil si obránce Demela a skákavou střelou překonal i brankáře Rosta - 1:1.

Všem natěšeným a nervózním fanouškům se ale muselo notně přitížit při pohledu na unikajícího Pitroipu. Ten se uvolnil na levé straně vápna - z velice dobré pozice ale minul o dobré dva metry. Celý stadion si mohl oddechnout. Zahozená šance musela Hamburk hodně mrzet. V 76. minutě dal totiž druhý gól domácích Zoltán Gera - tím pádem nyní postupoval Fulham. Po rohovém kopu zaváhal opět stoper Demel, míč propadl až ke zcela volnému Maďarovi a ten z otočky určil stav na 2:1.

Do útoku se teď hrnulo HSV. Paradoxně však dopadalo jako Fulham, tedy Fulham ještě před několika málo minutami. Pět minut před koncem se ve středu pokutového území sice objevil Van Nistelrooy, ale jeho střela z otočky se velice rychle vydala na druhou stranu, než bylo původně zamýšleno. Nyní to byl Fulham, který svou obranou deptal neúspěšné nájezdníky z Hamburku.

V nastaveném čase se na hřiště dostal také David Rozehnal, dolů šel druhý Čech v týmu, David Jarolím. Ve 2. minutě nastaveného času bylo vyrovnání blízko - to by ale Van Nistelrooy musel potvrdit svou zašlou pověst kanonýra světových kvalit. Taková pozice - sám v pokutovém území - se totiž proměňovat musí. Pár vteřin před koncem se ještě Dempsey řítil zcela osamocen na branku. Brankář Rost ho mimo vápno ošklivě zakřižoval, za nehezký skluz si vysloužil žluté "ocenění". Hamburk se do ničeho již nedostal, ve finále Evropské ligy se tak ukáže anglický Fulham.

Autor: Anna-Marie Kroupová

Komentáře (163)

Přidat komentář
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

HSV !!!

Reagovat
HSV1887

Nur der HSV!!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to viděl na remízku buď 1:1 nebo 0:0

Reagovat
Virtuos

Fulham doma jasne vyhrá. Proste na domacej pôde je neporaziteľný

Reagovat
smazaný uživatel

z posledních 4 utkání tam vyhráli 2, nevim jestli neporazitelná je správný výraz :D

Reagovat
Virtuos

noačo , proste dnes sa ním domáce ihrisko stane

Reagovat
smazaný uživatel

V lize už jim o nic nejde proto se soustředí jen na evropskou ligu kterou vyhrají. Dnes 2:0 nebo 3:1. Bude to o dva góly. Hamburgu se letos nedaří.

Reagovat
Tsigi

Přeju ti Fulhamu. Zasloužili by si to

Reagovat
Godwinson

tady bych si přál 1:1

Reagovat
Lorcan

2:0 (Gera, Duff)

Reagovat
plechi

COYW

Reagovat
smazaný uživatel

Přehnaný optimismus,já myslím že to bude DOOST těžké.Nový trenér,nový impuls..Navíc,bez Bobbyho jsme jaloví..No,každopádně věřím že to zvládneme,i kdyby to mělo být 1:0 golem z pencle ve 93.minutě..:)COYW!

Reagovat
Legolas John

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím Anglii, takže C´mon Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

tak on je pry hodgson kandidat na trenera roku v premier league tak jsem zvedavy co vymysli na hamburger, osobne si myslim ze si smlsnou, i kdyz to nebude zrovna zazivny zradylko. o vikendu setrili hrace a jakej mac to sehrali, meli vylozene smulu, takze ja to fakt vidim na vyhru 2:1.

Reagovat
HSV1887

Auf geht´s HAMBURG!!! Historická šance hrát finále Evorpské ligy na domácím stadionu a taky možnost, jak zachránit zpackanou sezónu. Věřím, že to kluci zvládnou :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

sie müssen

Reagovat
smazaný uživatel

Bin zwar ein Werder fan, aber ich drücke euch die Daumen. Los gehts HSV! Petric

Reagovat
Mrvinho

Máte někdo na to odkaz prosim Vás?

Reagovat
smazaný uživatel

atdhe.net

justin.tv

myp2p.eu

fromsport.com

Reagovat
Mrvinho

Dík moc..

Reagovat
Arne

Mladen

Reagovat
SunFells

Petric ...Doufám ale, že Fulham rychle srovná a bude to fotbal ze strany na stranu

Reagovat
smazaný uživatel

PETRIIIC

Reagovat
irik

Petrić je neuvěřitelný, Europastriker .

Reagovat
Shevchenko

PETRIĆ !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel zatim zaslouzene :(

Reagovat
SunFells

Skvěle! To Cottagers už ukopou a hurá na finále, které jsem si přál -> Fulham - Live

Reagovat
Tomekcz

Chalupari UDRZET

Reagovat
kiwwi

Fulham

Reagovat
SunFells

Hugh Grant fandí Fulhamu?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Věrný fanda,chodí pravidelně

Reagovat
Tomekcz

YES Fulham

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože,nádheraaaaa!!!Obrovské díky klukům,Royovi i ostatním!

Poslední minutky byly příšerné ale je to tam!

Come on you Whites!!!!!!!!!!

Reagovat
kiwwi

Fulham

uz po vyradeni Juve som povedal ze Fulham ide do finale ale ked dnes dostali gol tak som uz neveril.hanbim sa za seba

Reagovat
daewa

Nádhera!! Neuvěřitelný pocit pro mě jako fanouška Manchesteru United. Fulham mám od příchodu Hodgsona hodně rád a takový pocit štěstí jako mám teď řadím mezi ty nejlepší okamžity s United. Roy je ůžasný manažer, škoda slov na jeho adresu, potvrdil, že patří mezi ty nejlepší kouče současnosti. Navíc s tak ohromně sympatickým týmem. Už teď se těším na finále jako malý kluk, doufejme, že mi do toho nevleze nějaká zkouška :)

COYW!

Reagovat
daewa

úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Naprosto správně

Reagovat
Darren Fletcher

naprosty suhlas, mojou hviezdou je zas clint a rad mam aj geru

Reagovat
smazaný uživatel

ty ho chválíš a napíšeš škoda slov

Reagovat
daewa

Jdi si prosimtě ulevit na Anfield, tam to nevypadá moc růžově...

Myslel jsem - škoda slov - jako, že je netřeba ho chválit, že o svých kvalitách přesvědčil už snad úplně všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si mysli dál no

Reagovat
smazaný uživatel

nemusí, on má totiž naprostou pravdu a to, že je Roy jeden z nejlepších trenéru v PL je holý fakt...

Reagovat
Chazy

Kazdopadne at je Fulham letos sebeuzasnejsi, porad jsou silne ve stinu cesty Bora, tomu se asi nikdy nic nevyrovna.

Reagovat
Chazy

Nemela byt reakce. No to je fuk.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

COYW!!!! jsme taaaaam joooooooooooooooooooooooooooooooo Finále je naše!!! Roy ist The Best

Reagovat
Chazy

Zase Gera .. evropsky tymy fakt davaji moznost nejhorsim hracum Fulhamu aby si dali goly. Sice Gera letos v EPL dal 2, ale tak neskutecny nahodaky. A v EL uz 6

Reagovat
smazaný uživatel

No bol na správnom mieste v správny čas, čo je na tom náhodného? Podľa tvojej logiky všetky góly sú náhodné.

Reagovat
Chazy

Jo, rozhodne, presne to ta moje logika rika, mas pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal gól? Dal! Rozhodoli tie góly? Rozhodli! Poznám kopec hráčov čo by minuli aj z týchto "náhoďákov"

Reagovat
Chazy

Ja uz nevim jestli jeho goly v EPL neco rozhodly, kazdopadne vetsinou si v EPL ani nezpracuje balon do vapna, prijde o nej hned jak se o neco pokusi, proto vetsina jeho golu byvaji nahodaky.. on totiz ma ve zvyku zkazit na co sahne. No a v EL jich ale da 6, to je sileny.

Reagovat
smazaný uživatel

Príde mi, že všeobecne ten Fulham hrá v posledných týždňoch inak v Európu a inak PL.

Reagovat
Chazy

To bude tim, ze v EPL hraje zaklad Nevland - Okaka

Reagovat
fantomas

To je zase přeháňka, to je děs..

Reagovat
Chazy

Vubec ne Vtipny je, kdyz si vzpomenu, jak jsi mluvil o tom mem zvyku vyzdvihovat urcite lemply..

Reagovat
fantomas

Já ho nevyzdvihuju, jen ho neřadim mezi největší matláky Premier League. Toť vše...

Reagovat
Chazy

To ja taky ne. Jen ve Fulhamu, a to hlavne kvuli tomu, jakou pozici na hristi zastava. Kazdopadne co pisu je fakt, on docela casto hraje az toho podhrota misto Dempseyho a nebo z kridla. Jedno horsi nez druhy. Absolutne neni hrac do vapna, ztraci tam hrozne moc balonu, zkazi tam na co prijde. Kdyby hral vic ze stredu, treba i za neco stoji. Ve WBA jsem ho mival fakt rad.

Reagovat
fantomas

Tak dobře. Já Fulham nesleduju, je to pro mě absolutně nezajímavej tým, jak sem tu už kolikrát psal. Ale i tam sem ho už dřív viděl zahrát slušný zápasy. Hlavně ale z působení ve WBA vim, na co má a co dokáže na hřišti odvést, a to se potom proti označení "největší matlák Fulhamu" zkrátka musim ohradit.

Reagovat
Chazy

No ja jsem ted zvelicil dokonce vlastni vyjadreni, vlastne jsem predtim rikal, ze ve Fulhamu patri jen mezi nejvetsi. Porad je tam ten Etuhu a pak jeste Dikgacoi nebo jak se jmenuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ma chazy urcite pravdu, Geru jsem videl hodnekrat a je to hodne velkej matlak. Nevim jestli nejvetsi v klubu, ale hodnekrat me pobavil svou neohrabanosti

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Copak?

Reagovat
fantomas

Chazy může mít pravdu, co se Fulhamu týče, a sám uvádí, proč tomu tak asi je. Jinak obzvlášť ve WBA Gera ukázal už několikrát, že fotbalovej je...neohrabaně občas působí i Berba a taky o něm neřekneš, že je matlák..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vim, tak tu nebyla rec ani o WBA, ani o Berbatovovi, srovnaval se Gera s ostatnima hracema FFC a tam to plati. Mozna je to stylem hry a jeho postem, nevim, ale zadna slava to neni, na to kolik dal letos dulezitych EL golu.

Reagovat
fantomas

"Ve WBA jsem ho mival fakt rad."

---

"Hlavně ale z působení ve WBA vim, na co má a co dokáže na hřišti odvést, a to se potom proti označení "největší matlák Fulhamu" zkrátka musim ohradit."

Ne, vůbec nebyla. A věděl bys i proč sem začal o Berbatovovi, kdybys zapnul a nedělal blbýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi si hned nemysli ze clovek prijde z hospody a ma cas tady premyslet nad nejakou fantomasovou hlubokou myslenkou A na Berbu mi nesahej

Reagovat
fantomas

Já právě nesahám, ty vopilče. Jen na něm ukazuju na fakt, že se taky občas legračně zamotá (toho sis taky musel všimnout) a přesto to neni matlák. Takže tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovoriac o tom, že je vlastne ten tvoj najhorší hráč Fulhamu defacto hrdina.

Reagovat
Chazy

Prave to je ta ironie jinak neni nejhorsi, jen jeden z nejhorsich. Porad je tam jeste Etuhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Gera sa mi páčil vo WBA kedysi, teraz ho už toľko nesledujem. Etuhu je kiksmajster, čo som ho párkrát videl. Ale prečo týchto hráčov Hodgson stavia? Hlavne Gera je už zrejme trochu za zenitom a furt je v základe. To nemá na lavičke schopnejších?

Reagovat
Chazy

Podle me hlavne hraje Gera neco uplne jinyho nez u Baggies, neumi se s tim vyrovnat. No nema, Fulham ma uzounky kadr. Proto se tak setri v EPL, oni vazne maji jedenactku + lavicku a nic navic. Mas tam Andranika, Stoora, Riiseho. Co s tim. Gera je nejmensi zlo. A kdyz se vezme ze prisel zadarmo, tak je nakonec vazne skvelej. Ale stejne.... je to moula.

Reagovat
Usty

Andranik.. ten je komickej :D Toho dycky prodávám v Mangerovi hned po příchodu

Reagovat
Usty

*Managerovi..

Reagovat
Chazy

V Boltonu byval vybornej..

Reagovat
smazaný uživatel

Herným poňatím je to flegmatik, ale stále si myslím, že nemal odchádzať z WBA, tam ho zbožňovali, vo Fulhame zapadol do akéhosi vákua, medzi lavičku a základ, aj keď teraz hrá pravidelne základ. Ale rozhodol vlastne aj Juventus aj teraz Hamburg. Ale HSV sú v hlbokej kríze, čakal som, že si s nimi dreváci poradia.

Reagovat
Chazy

Nemel no, specialne kvuli nejakym posranym 5.000 liber. Stejne by mu to ve WBA po uspesny zachrane navysili. I on muze za to, ze spadli hned po postupu. Ale kdyz se vezme, ze si zahraje finale EL, tak uz to jako spatny rozhodnuti nevypada

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň majú šancu získať drevený pohár

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je všetko Hodgsonova práca, stále ho považujem čo sa týka taktiky a koučovania za jedného z najlepších trénerov na svete. Bez preháňania. Nechápem, prečo si ešte neskúsil prácu v nejakom veľkoklube, ale predpokladám, chce si užívať starobu kľudnejšie

Reagovat
Chazy

Je hezky, ze Inter nepovazujes za velkoklub

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam mám slovíčko "ešte"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaký dotaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbá reakcia.

Reagovat
smazaný uživatel

Malokdo si tu hodnoti vlastni prispevky, takze palec nahoru pro tebe za sebereflexi

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti dávam palec hore za stručné a tebe typické posúdenie môjho príspevku.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, je to od tebe nesmirne uprimne

Reagovat
smazaný uživatel

Úprimnosť lieči dušu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: aký je momentálne kurz ČK k EURO?

Reagovat
fantomas

Neřikej, že se chystáš do Čech!

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nic neříkám Ale čakal som skôr hrubasovu odpoveď, sakra...

Reagovat
fantomas

Tak abych snad odpověděl za něj já... 25,5 asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie čo dodat, odpovedel ti moj tlačový hovorca a musim povedať, že viac ako presne.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa niekto má..také kvalitné tlačové oddelenie. Ako sa hovorí, "odpoveď sype aj o polnoci"

Reagovat
fantomas

Funguju ve dne v noci, šéfiko.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham Hodgson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tuto sezonu ma uz nic neprekvapi ani finale podpriemernych timov

Reagovat
Chazy

Tak tak, Bayern Inter, jedno horsi jak druhy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pisem o EL

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

frajere... se vsichni podelate kdyz je tam Fulham a vy jim nefandite co?? Můžete jen a jen závidět... Ne každý fandí umělím velkoklubům

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro si přidal k nicku s?

Reagovat
Chazy

Taky me to zmatlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš tak nepiš a běž brečet jinam

Reagovat
10

nemůžu...

Reagovat
10

jinak samozřejmě gratulace Fulhamu, velký úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

doufám, že to Fulham vyhraje Atletiko je možná přijatelnější soupeř než Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ten gol Petrice a Daviese

Reagovat
Chazy

jj, genialni prihravka i koncovka. Holt typicti bristi antifotbalisti.

Reagovat
smazaný uživatel

se divim, ze se tu jeste neozvali ty italsky hnupove

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dřeváci

Reagovat
plechi

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham

Reagovat
plechi

ROY´S ARMY!!!

Reagovat
Usty

Atletico fantasie!!!! Odpoledne jsem tipoval dvakrát 2:1, tak to vyšlo tak ze tří čtvrtin.. :) Jurado to neskutečně rozhejbal po příchodu, je to talent jako kráva, Agüero trošku zklamal, ale po zranění se to dalo čekat.. Simao i Reyes super Tony geniální nahrávka na vítěznej gól, 19letej De Gea sice posral druhej gól, ale jinak byl jistej Bomba, bomba, bomba!!! A ve finále Fulham - co víc si přát! První ročník Evropský ligy a hned lepší finále, než Champions League.. :P

Reagovat
Godwinson

otázka je, jak nadefinovat slovo lepší, spíš zábavnější jako směšnější :)

Reagovat
Usty

vůbec ne.. Atletico, ač je letos vesměs marný, převádí pohlednej fotbal za každý situace. Když k tomu připočtu zodpovědnost s příměsí takový euforistický útočný síly Fulhamu, je se opravdu na co těšit finále LM neuvidím a nemrzí mě to.. u EL by tomu taky bylo

Reagovat
fantomas

No chazy, "dřevák" Gera to rozhod.

Reagovat
Chazy

Jak rikam, ironie

Reagovat
fantomas

Ale vůbec ne, on si to zasloužil..

Reagovat
Chazy

No to zase jo, o tom zadna. V te EL toho letos udelal tolik, ze jestli to mel dneska nekdo rozhodnout, tak on.

Reagovat
fantomas

No aspoň že tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Fulham. Trochu je mi líto profesorů z Hamburku, ale Fulham je sympatický.

Reagovat
Lahvac-CZ

Mě se zdá, že Fulham doma jinak než 2:1 neumí.

Reagovat
mike.84

145. pro nejlepšího neznámého bojovníka londýna - zoltána geru

Reagovat
smazaný uživatel

Tisíceré gratulace na Cottage posíláme z WHL :) Vyhrajte to!

Reagovat
smazaný uživatel

zasa Angláni ešte že LFC nepostúpil

Reagovat
smazaný uživatel

žádné překvapení, už vloni v květnu jsem Fulhamu předpověděl, že Evropskou ligu vyhraje......takže očekávaný výsledek a zasloužený postup do finále, gratulluju cottagers!

Reagovat
smazaný uživatel

Je neuvěřítelné co Roy dokazál. Když přišel tak byl tým v 07/08 2 kola před koncem na 19. místě tabulky a zdálo se ,že dny Fulhamu PL jsou spečetěny,ale dokázali se zachranit. Další sezonu je po fantastické sezony hlavně vítězství nad Man U no a dotahlí to až na 7.místo. Letošní sezona v EL je parádní hlavně ty odvety to je parada. Jsou ve finale a doufam ,že ho vyhrají. Smekam před Royem. podlemě nejlepší trener v anglicku

Reagovat
smazaný uživatel

Redknapp vloni převzal Tottenham ještě v daleko horším stavu, s nějakými 9 body byl v listopoadu předposlední, no a letos to vypadá na průlom do Big4.....

Reagovat
smazaný uživatel

jenže Tottenham měl velmi silný tým už předtim, jen se jim pod Ramosem vůbec nedařilo... Fulham byl o proti nim o třídu horší! Tím ale neschazuju Redknappa

Reagovat
smazaný uživatel

jaj chtel jsem palce nahoru..

Reagovat
r.mrazik

pekne Fulham...moc pekne...

Reagovat
Virtuos

Fulham paráda a teraz vyhrať EL a je to, ale už teraz je to vynikajúca sezóna . Roy perfektný tréner

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace z Londýna

Reagovat
smazaný uživatel

Londýnu

Reagovat
smazaný uživatel

Gera

Reagovat
Kapřík

Skvělej výsledek a pohledný zápas...já jsem spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Kloubuk dolů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele