základní skupiny - skupina A
22.10.2009 21:05 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Temešvár - RSC Anderlecht 0:0

Jediný bezbrankový výsledek třetího hracího dne se zrodil v Rumunsku, kde si body rozdělily domácí Temešvár a bruselský Anderlecht. Šlo o zaslouženou remízu, díky níž zůstává vše při starém - Anderlecht nadále vede skupinu A, zatímco Temešvár zůstává na chvostu.

Značná část první půle patřila domácímu týmu, který svého soupeře přehrával především v záloze. Hosté ovšem bránili svědomitě a moc toho nedovolili, výjimkou budiž akce, v níž centroval Bonfim a Karamyan mířil vedle. Ten samý hráč na sebe v první půli strhl pozornost ještě jednou, tentokrát hlavičkoval do břevna.

Po změně stran však málem přišel pro domácí šok. Boussoufa byl sám před brankářem, místo toho, aby vzal odpovědnost na sebe a zakončil, ale přihrával Lukakovi a ten byl v ofsajdu. Na druhé straně to byl znovu Karamyan, kdo ranou z dálky zahrozil. Závěr však vyšel lépe hostím a ti sahali po třech bodech, jenže střídající Matías Suárez nezvládl situaci a pálil hodně mimo. V důsledku tak zůstalo u remízy 0:0.

Autor: Petr Vaněček / uefa.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4-3 at je nejaka zabava kdyz nani co zrat cim topit a konum podkluzuji kopyta tak at se aspon fanousci bavi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele