čtvrtfinále - odvety
16.04.2009 20:45 CET
3 : 3
(3:1)

Reportáž

Brémy si v Udine vystřílely postup

Werder přijel do Udinese se slibným náskokem 3:1 z prvního duelu, ale ten hned po prvním poločase ztratil, když domácí zaslouženě vedli právě 3:1. Dvě branky ve druhém poločase ale nakonec rozhodly o postupu brémského celku po konečné remíze 3:3.

Domácí Bianconeri do utkání vstoupili ofenzivně naladěni, ostatně jim ani nic jiného nezbývalo. První šance přišla hned po dvou minutách, kdy Naldo fauloval Inlera. Z trestného kopu ale nemířil přesně D'Agostino. Po deseti minutách mohl skóre otevřít mladý Sanchez, jenže se zakončením váhal tak dlouho, až mu míč ukopl Naldo. Hosté to mohli potrestat o minutu později. Fritz vyslal do vápna nebezpečný centr, který skončil u obránce Nalda, jehož pokus však tečoval spoluhráč Mertesacker a šance skončila neúspěchem.

Udinese se dostalo do zaslouženého vedení ve 14. minutě. Ve středu hřiště se ujal míče Gokhan Inler a parádní dalekonosnou ranou nedal šanci brankáři Wiesemu. Brémy mohly bleskově odpovědět, ale Diegův pas nevyužil Almeida. Bianconeri však stále tlačili a největší problémy dělal soupeři D'Agostino se svými trestnými kopy. Ve 27. minutě jako blesk z čistého nebe vyrovnal Diego. Brazilský špílmachr využil zaváhání Zapaty a chladnokrevně zakončil.

Uběhly ale pouhé tři minuty a Udinese znovu vedlo. Skvělý pas Pasqualeho našel Quagliarellu, jenž povedeným lobem upravil na 2:1. Deset minut před koncem zmařil další obrovskou šanci Hugo Almeida, což vzápětí krutě ztrestal svou druhou brankou Quagliarellla. Do šaten se tak šlo za stavu 3:1, který by znamenal prodloužení.

Druhý poločas začali domácí na stejném místě, kde skončili ten první. Německé obraně stále způsobovali problémy a Quaglirella byl blízko hattricku. Mladý útočník vylekal Tima Wieseho, jenž jeho střele nehnutě přihlížel a čekal, zda míč skončí mimo. Nakonec skutečně branku minul.

Po hodině hry se nakonec radovali z branky hosté. Druhý přesný zásah si po nedůrazu domácí obrany připsal Diego. V 64. minutě mohl brankář Wiese poděkovat brankové konstrukci, která zastavila ránu Asamoaha. V 72. minutě udržel naděje Udinese nad vodou brankář Handanovič, který vychytal penaltu Diega. Pouze o dvě minuty později už ale kapituloval. Rozhodující branku utkání vstřelil Claudio Pizarro. Domácí již na vyrovnání nedokázali odpovědět a s Pohárem UEFA se loučí.

Autor: Ondřej Holzman / goal.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
Špilmachr

Brémy bez Diega ale po těžkem zápase postup uhaji i když Udine stači 2:0

Že by penalty?

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

brémy to zvládnou...

Reagovat
Shevchenko

2:0 (oba Quagliarella)

Reagovat
Lahvac-CZ

1:1 nebo 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip.: 1:1

Reagovat
Arne

Aj, tak brzo, to bude ještě složitý.

Reagovat
Arne

Olé, je to doma, další tři branky již Udine nedá.

Reagovat
herbage

Taloši out, super

Reagovat
smazaný uživatel

Diego si pojistil vstupenku do calcia

Reagovat
smazaný uživatel

Do hry se prej ještě vložil Real . Bude to ještě zajímavé . Juve je prej už dohodnuté s Diegem , ale to víš Real bude zas rozhazovat melouny .

Reagovat
smazaný uživatel

sou k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo s nikým domluvený neni...

Reagovat
smazaný uživatel

nevvie uz se losovalo nebo se losuje po kazdym kole

Reagovat
smazaný uživatel

Už se losovalo....šachtar vs. dynamo, werder vs. hamburk

Reagovat
smazaný uživatel

škoda udine... forza calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Udine si ten postup zasloužilo Bremy 5 střel 3 goly .....příště to už vyhrajem forza Udine

Reagovat
smazaný uživatel

jde jen o to, kdy bude to příště

Reagovat
smazaný uživatel

eh... nechci nic řikat, ale Udine zprvu vystřelilo 3x a dalo tři góly

Reagovat
M11

tak dobre no.. pod teda k nam Diego

Reagovat
kubys

Přesně jak jsem říkal...Werder jede za titulem - rozsekáme Hamburk a ve finále Šachťar

Reagovat
smazaný uživatel

doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Neeee

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele