základní skupiny - skupina C
27.11.2008 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

UC Sampdoria - VfB Stuttgart 1:1

Ve vyrovnaném zápase se nakonec oba týmy musely spokojit s jedním za remízu 1:1, i když mírně aktivnějším mužstvem byla domácí Sampdoria.

Hodně lidí čekalo, jak se představí Stuttgart pod vedením nového kouče Babbela. Lépe začali určitě domácí, když první šanci měl hned na začátku Cassano, ale jeho pokus zlikvidoval Jens Lehmann. Kupodivu to byl právě Stuttgart, který vstřelil první branku utkání. Po přihrávce do pokutového území si s míčem velmi dobře poradil Ciprian Marica a poslal hosty do vedení.

Poté přišlo ve 12. minutě nešťastné zranění, když Magnina musel nahradit Boka. I přes obdrženou branku se domácí stále tlačili do ofenzívy a snažili se co nejrychleji vyrovnat. Pokusy Bonazolliho, Cassana a Franceschiniho však nemířily mezi tři tyče.

Vyrovnání se tak Sampdoria dočkala až ve 39. minutě. K míči se dostal Paolo Sammarco a nedal Lehmannovi nejmenší šanci zareagovat - 1:1. Vyrovnávací branka hodně zaskočila hráče VfB, kteří hráli do té doby celkem v klidu, ale do konce první půle tomu bylo po obdržené brance úplně jinak.

Na začátku druhého poločasu vyzkoušeli své štěstí na jedné straně Cassano a na druhé Gomez, ani jeden z jejich pokusů však neskončil v brance. Hra byla ve druhé půle hodně často přerušovaná a moc to neprospívalo tempu hry. Stuttgart se snažil hrát velmi zodpovědně dozadu a neudělat zbytečnou chybu, domácí zase nemohli najít cestu, jak se dostat k ohrožení branky.

Do osmdesáté minuty se tak nic podstatného nestalo, oba týmy soupeřily spíš o jistotu a kontrolu nad hrou, než aby se snažily dostat toho druhého pod nějaký souvislejší tlak. V závěru zápase měl ještě šanci Delvecchio, ale ani jeho pokus se neujal, a tak se oba kluby musely spokojit s bodem za remízu 1:1.

Autor: Michael Künzel / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA DORIA

Samp sa konečne rozbieha v Serii A, teraz je na rade pohár UEFA a v ňom ťažký súper...No verím,že Doria to zvládne a minimálne neprehrá

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

2 : 0

Reagovat
georgeo

Reagovat
smazaný uživatel

to se dalo čekat

Reagovat
smazaný uživatel

to se dalo čekat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele