1/16 finále - odvety
26.02.2009 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Šachtar Doněck 1:1

Tottenham Hotspur se navzdory remíze 1:1 se Šachťarem Doněck s Pohárech UEFA pro tento rok loučí. Tottenham šel do vedení díky brance Giovaniho, ovšem na druhé straně srovnal stav Fernandinho.

Tottenham nastoupil do zápasu s několika mladými hráči jako jsou Bale, Gunter, Giovani, nebo Obika, který nejvíce zapůsobil. Hosté chtěli hlavně ubránit v Londýně své vedení z prvního střetnutí obou klubů, ovšem hlavně Obika dělal velké problémy.

Jeho dalekonosná střela proletěla už v úvodu zápasu jen těsně vedle pravé tyče. Do šance se dostával také Campbell, který byl faulován Fernandinhem. Rozhodčí ale pokutový kop nenařídil. Na začátku druhé půle znovu nebezpečně střílel Obika a o chvíli později také Bale, ani jeden z nich však šanci neproměnil.

Gól padl až v 54. minutě, když Bale našel Giovaniho a mexický hráč zajistil Tottenhamu střelou do horního rohu brány Šachťaru vedení 1:0. Campbell se pokutového kopu dožadoval také po faulu Rata, také tentokrát ale neúspěšně. Poslední branka však padla do sítě Tottenhamu, postaral se o ni Fernandinho. Zápas tak skončil remízou 1:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2, Šachtar

Reagovat
stas87

tak postup domacich by bol sok verim sachtoru ze neak umlati remizu a v dalsom kole s CSKA nadhera asi under a 0:0 ci 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA:M-S.Doneck 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

pevne verim v postup Sachtaru...........Tip.: 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele