1/16 finále - 1. zápasy
18.02.2009 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Dynamo Kyjev - Valencia CF 1:1

Španělská Valencie vstoupila do jarní části poháru UEFA celkem slibně a po remízovém výsledku ji stačí doma neinkasovat. Nicméně branky dávali pouze hráči hostujícího celku, skóre otevíral už po osmi minutách David Silva, ovšem asi čtvrthodinu po pauze nasměroval míč do vlastní sítě Raúl Albiol a tak dal Kyjevu do odvety alespoň jiskřičku naděje.

Dynamo mohlo soupeře překvapit sněhem, španělští borci ovšem tuto nástrahu přečkali a na jejich hře nebyla téměř znát. Po celé utkání sice hru netvořili, vypracovali si ovšem více šancí a po vyloučení domácího borce už výsledek udrželi. Po celý duel mělo možnosti hlavně duo Morientes - Silva a to nakonec už po osmi minutách slavilo úspěch.

Dobrá taktika uvolnila na levé straně místo Juanu Matovi, který poslal velmi přesný přízemní pas k tyči a Silva dokázal bezmocného Bogushe pokořit. Domácí se ještě před inkasovanou brankou pokoušeli zahrozit střelou Kravetse. Ten však stejně jako jeho kolega Milevsky o něco později už za stavu 0:1 mezi tři tyče nezamířil. O něco později, asi po půl hodině hry, spadl velmi věrohodně v poutovém území Ognjen Vukojevič, nicméně rozhodčí jeho nářky ignoroval.

Dynamo se začalo dostávat v dalším průběhu do tlaku a tak krátce před pauzou se musel činit brankář Cesar, jenž na poslední chvíli sebral míč z kopačky dotěrnému Kravetsovi. Ten se ovšem radoval po změně stran, když si jeho volný přímý kop srazil do sítě nečistým odkopem nešťastník Raúl Albiol.

Kyjev se i nadále snažil útočit, všechno však zmařila druhá žlutá Milevskyho, remízový stav proto vydržel již do konce. V poslední šanci se ocitl hostující Morientes, jeho rána šla ale hodně mimo.

Autor: Viktor Sandev / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

aktuální forma hovoří pro výhru domácích

Reagovat
Lorcan

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dinamo doma neprehra..........bud remiza alebo vyhra domacich..tip.: 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0... Dynamo

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

dynamo vyhraje 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jurij Semin asi hodně sledoval mistrovství Evropy!

Reagovat
smazaný uživatel

najvětši hajzl dnes je belgicky rozodči ... "vyčaroval" pro španěly posranej bod

Reagovat
smazaný uživatel

DINAMO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele