základní skupiny - skupina C, 2. kolo
08.11.2007 20:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Mladá Boleslav podlehla Villarrealu

Mladé Boleslavi se vstup do základní skupiny poháru UEFA nepovedl, na svém stadionu podlehla Villarrealu, který prokázal svoji letošní sílu. Žlutá ponorka přehrávala klub z města automobilů 89. minut, poté však přišel gól Mendyho, a v úplně poslední akci utkání neuznaný regulérní gól Řezníčka. Žlutá ponorka si tak do Španělska odváží tři body, pánem na hřišti byl Chilan Matias Fernandez, který si připsal dvě brankové asistence a ukázal spoustu dalších pěkných fotbalových akcí.

Mladoboleslavští nastoupili do utkání se třemi obránci, pěti záložníky a dvěma útočníky. Jediným stoperem byl překvapivě Václav Procházka, který nahradil unaveného Rolka. Vedle Procházky hrál na jedné straně Kopic a na druhé Voříšek, před nimi nastoupili na pozici krajních záložníků Sedláček s Kalinou. Kreativnímu Matějovskému kryli ve středu zálohy záda hned dva fotbalisté, Rajnoch a Hrdlička. V útoku nastoupil Mendy s Kyselou. Villarreal vyběhl na hřiště bez Capdevily, Fuentese, Caniho, Senny a Franca, kteří obvykle nastupují v základní sestavě. Do Čech vůbec nedorazil zraněný Rossi, a také Robert Pires, jenž dostal volno. Manuel Pellegrini tak dal v utkání šanci většině hráčů z lavičky.

První střelu si na své konto připsali hosté, to když ve čtvrté minutě pálil nad po přihrávce Nihata záložník Matias Fernandez. Další příležitosti měl Leal, který v dobré pozici pálil nad branku domácíh. Hned poté měli šanci domácí, Sedláček pronikl na pravé straně a poslal přízemní centr do pokutového území, kde se k míči dostal Matějovský, jehož střelu vyrazil se štěstím hlavou brankář Diego Lopéz. V 16. minutě přiťukl Tomasson parťákovi z útoku Nihatovi, který z první pálil dva metry vedle boleslavské branky. Ve 33. minutě viděli diváci na Městském stadionu první branku, bohužel do sítě domácího týmu. Matias Fernandez vyslal krásnou přihrávku na Nihata, který dokázal samostatný únik proměnit ve vedoucí branku Villarealu. V závěru poločasu kontrovala žlutá ponorka zkušeně hru, a domácí tým do ničeho nepustila.

Do druhé půle poslal Zdeněk Ščasný na místo Kaliny mladého Vaněčka, Boleslavi to ovšem nepomohlo. V 56. minutě šli hosté do již do dvoubrankového vedení, další parádní gólovou asistenci si na své konto připsal Matias, který vybídl ke skórovaní Cazorlu, jenž se neostýchal a překonal brankáře Millera. Na druhé straně se minutu po svém příchodu na trávník dostal ke střele Řezníček, brankář Lopéz si s jeho pokusem poradil. Rozhodnuto mohlo být v šedesáté minutě, po chybě domácí obrany se dostal do šance Tomasson, dánský útočník se snažil prosadil nápaditým lobem, který nakonec skončil na tyči. Později měl možnost Matias, který se však nedokázal z velkého z úhlu trefit mezi tři tyče.

Minutu před koncem základní hrací doby Boleslav snížila, Kysela dostal parádní přihrávku za obranu, nacentroval míč do pokutového území, kde Řezníčkovi nesedla střela, balon se však dostal k Mendymu a ten dostal míč za záda Lopéze. V samém závěru utkání vstřelil hlavou branku Řezníček, rozhodčí mu však branku, kvůli ofsajdu, mylně neuznali...

Autor: Milan Kopal

Komentáře (25)

Přidat komentář
HOST*bary72

Je to těžký, člověku se příčí napsat, že Bolka prohraje, zvlášť když v pohárech umí překvapit. Ale Villarreal je momentálně top třída, o stupeň výš než Bolkou vyřazené Palermo. Tip 1:2

Reagovat
HOST*kedlub

doto hoši.... BOleslav!!!

Reagovat
HOST*Blaza

Dobre si to typnull

Reagovat
HOST*Yellow

Jo jo...Boleslav muže jen překvapit...a to je jenom dobře,protože od ni nikdo nic nečeka,i když už dokazala v minulosti vyřadit Olimpique Marseille a Palermo...což jsou kluby mnohem bohatši a tim padem i fotbalově kvalitnějši než je Mlada Boleslav...Villarreal to bude kurňa tvrdy ořišek,ale nehazel bych flintu do žita...uvidime...přeju hodně štěsti,to bude Boleslav potřebovat asi nejvic:))

Reagovat
-Kopy-

Uvidíme, v útoku jsou hodně silní, ale ta obrana nepřekonatelná není

1:1

Reagovat
HOST*acs

boka vyhraje 5:0 hosi....skoda,ze neprijede pires...bylo by to vic

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Bolku Juniors?

Reagovat
HOST*Oxbow

LoL

Reagovat
HOST*doktor

Boleslav se poměrně dost trápí. Tipuju, že prohraje 0:3.

Reagovat
HOST*

hraje doma doufámve výhru 2 - 1

Reagovat
HOST*

vas optymizmus neni na miste souper je o tridu, mozna o dvje lepsi. bolka prohraje, ikdys ji to nepreju. ma pomalou obranu a tim bude trpjet.

Reagovat
HOST*

Fakt to bude hodně těžké,ale Bolce moc přeju.Hlavně,aby nebyli po...... a nebáli se hrát.Přeju hodně štěstí kámošovi Márovi,který tam odvádí skvělou práci(trenér golmanů).

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnul bych si, že se někdo vyprasí....řekněme 1-2 prohraje bolka.

Reagovat
HOST*

Tým ktorý vyhrá 3:0 na Mestalle, doma porazí 3:1 Barcu a vyhraje 4:3 v Atleticu musí Mladú porazit minimálne o 4 góly a tak sa aj stane.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to bude pro Boleslav velké sousto. Vidím to jako dvojku.

Reagovat
M11

kurva regulerni gol.. to je pech,... to by bylo peklo 90 + 94 skodaaa

Reagovat
-Kopy-

škoda, ale bylo by to zase dost nezasloužený

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se nehraje, je to velká škoda.

Reagovat
HOST*Stump

Jakožto fanoušek Villarrealu říkám že to mělo skončit 2:2, gól regulérní, rozhodčí spíše průměrní, vynikající Matí Fernández a velice nadějní mladí útočníci Bolky Vaněček,Řezníček

Reagovat
smazaný uživatel

ten neuznaný gól na konci mě naštval

Reagovat
HOST*

dvakrat skoda toho neuznaneho golu mohl to byt super tyden pro cesky fotbal

Reagovat
HOST*

Mlada Boleslav aj mohla remizovat keby lepšie branila. Ale v nadstavenom čase ked daval gol po centri hlavou do brany to bol jasný ofsaid.

Reagovat
-Kopy-

jasný ofsajd

Reagovat
HOST*

To bol jasny ofsajd. Len sa nevyhovarajte ze to nebol ofsajd. Pustite si ten zapas a uvidite to

Reagovat
smazaný uživatel

Nešlo o ofsajd ani omylem, sotva se dá mluvit o hraniční situaci..

http://fotbalzive.ct24.cz/video.asp?video_id=2046

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele