1. kolo - 1. zápasy
20.09.2007 18:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Mladá Boleslav na pokraji vyřazení

Branka Boška Jankoviče z nastaveného času nasměrovala Palermo do dalších bojů poháru UEFA. Mladá Boleslav sehrála s italským týmem velmi dobrou partii, svého soupeře v některých fázích utkání přehrávala, nutno však říci, že Palermo nastoupilo do utkání bez tří opor...

V prvním poločase měli více ze hry domácí fotbalisté, ovšem do první příležitosti se dostali v 22. minutě hosté. Sedláček napálil míč do Brienzy, od kterého se kulatý nesmysl odrazil jen těsně vedle domácí branky. Boleslavští se do šancí dostali až v závěru první půle, nejprve se po rychlé kombinační akci dostal ke střele Taborský, který z první mířil metr nad branku Palerma a poté se Mendy ocitl sám na penaltě, míč však měl na dlouhou nohu a skoro vůbec ho netrefil.

Do druhého dějství vlétla Boleslav ještě aktivněji než do toho prvního, agilní Táborský se po spolupráci s Matějovským dostal ke střele z hranice pokutového území, mířil však jen doprostřed branky, kde stál připravený Agliardi. V 51. minutě se dostali domácí do přečíslení dva na jednoho, akci však nevyřešili příliš šťastně, nejprve Táborského přihrávka mířila na paty Matějovskému a boleslavský špílmachr pak vyslal slabou a nepřesnou střelu směrem na Agliardiho. Po hodině hry hlavičkoval Táborský, který si naskočil na Sedláčkův centr, branku však ofenzivní fotbalista netrefil.

Domácím pomalu docházely síly a hra se postupem času vyrovnala. Dvě minuty před koncem utkání se po chybě Kopice dostal do šance Jankovič, jenž se dostal sám před Millera a tvrdě vystřelil, boleslavský brankář převedl parádní zákrok a jen díky jemu zůstal na ukazateli skóre nerozhodný stav. Ovšem ke smutku domácích příznivců ne na moc dlouho. V nastaveném čase předvedlo Palermo bleskovou akci, na jejímž konci stál Boško Jankovič, srbský záložník si naběhl na centr z levé strany a střelou do protipohybu Millera zařídil cenné vítězství svého týmu.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 to vidim

Reagovat
smazaný uživatel

asi ne, ale přál bych jim to

Reagovat
Slejdy

to je zase jednou zazivny match..uz sem to vypl

Reagovat
HOST*

Reagovat
sansiro

To byla dobrá škola a Svěcený by toho měl pomalu nechat. Jaký to byl talent

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
HOST*test

test

Reagovat
HOST*kedlub

Zkurvenci rudý a 2 litry mam v hajzlu doufam, ze nepúostopej zmrdi

Reagovat
Shevchenko

Dalo se to čekat, jinak Jankovič nás pohřbil stejně jako na ME 21.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale letos na to Bolka bohužel nemá.

Reagovat
-Kopy-

Nehrála špatně, ale letos to fakt nepůjde...

Palermo mě docela zklamalo, čekal sem od něj víc

Reagovat
smazaný uživatel

Klasičtí Italové v ne tak složitých zápasech venku.

Reagovat
sansiro

Oni zahráli přesně, co chtěli... Klasika.

Reagovat
-Kopy-

Nevim no, kdyby měla Bolka trochu toho štestí, tak mohla v klidu dva góly dát...kdyby to skončilo 2:0 tak se nikdo nemohl divit...bohužel letos není štestí, není nic... ale myslim, že takhle to Palermo rozhodně hrát nechtělo, diť oni začínali bránit u velkýho vápna a vubec ta defenziva nebyla nic moc, bejt tam loňská bolka tak si odvezli trojku, jenže "kdyby"

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neřekl, oni kdyby dostali góla, tak by teprve začali hrát, takhle vlastně nemuseli. Navíc jim tam spadlna konci gól, ve který ani nedoufali. Bolka nebyla špatná, snaha tam byla, ale prostě se letos nedaří, chybí kvalita, je to škoda.

Reagovat
sansiro

Ale Boleslav neměla přece ani jednu vyloženou šanci. Palermo to mělo pod kontrolou celý zápas a to jim chybělo několik hráčů.

Reagovat
-Kopy-

Tři loženky měla, už je to jedno, jak řika štěrda chybý kvalita...

Reagovat
-Kopy-

chybí

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyly loženky, spíše takové šance, které se mohou proměnit, ale taky nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak bych ještě poznamenal, že nechápu nasazování Sedláčka, mně je tak nesymaptický - pomalý, neumí kličku, neumí vystřelit, neumí odebrat míč, neumí nic, akorát někdy vyhraje hlavičku.

Reagovat
-Kopy-

Jo to je vosel, na stadionu mu diváci dávali vždycky čočku...je tragickej, jak říkáš, nic neumí a je pomalej, tím pádem je jeho nejoblíbenější činnost tahaní za dres

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale i Uhrin ho tam vždycky posílal během hry, to jsem vůbec nechápal. Teď s ním ještě lepíte každou díru, lítá od průseru k průseru...

Reagovat
-Kopy-

tak teď už by se měl vrátit Poláček a on pujde na lavičku, jinak se mi líbilo to rozestavení, se třema obráncema, Rolka má celkem formu, na druhou stranu to dneska vubec nešlo Rajnochovi

Reagovat
smazaný uživatel

Rajnoch už netrpělivě očekává svůj přestup do Slavie.

Reagovat
-Kopy-

tak dneska to opravdu vypadalo, že včera zapíjel výhru slavie a myšlenkama je už na strahově

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bolky je mi líto, ale Jankoviče mám rád .

Reagovat
-Kopy-

Škoda, že odešel do Italie, tam ho nemám tolik na očích...každopádně na Mallorce byl úžasnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát je pořád jen takovej žolík. Na Mallorce dost střídal, teď byl v Palermu sice nejdražší posila, ale bohužel taky není moc v základu . Je to borec, snad trenéra přesvědčí, že je lepší a perspektivnější než Diana a Bresciano...

Reagovat
-Kopy-

On se prosadí, časem určitě, je hodně perspektivní a libí se mi, že je hodně gólovej

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, gólové záložníky mám ze všech postů nejraději a sleduju je nejvíc. V Itálii ho mají za nového Stankoviče, tak jsem zvědavej. Možná nebude tak všestrannej, ale právě ty góly by ho mohly dostat do nějakého velkoklubu...

Mimochodem, na jednadvacítkách nám dal ten gól v nastavení, stal se z něho specialista na Čechy...

Reagovat
HOST*cenda

fkmb

Reagovat
HOST*

radim holub

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele