1. kolo - odvety
04.10.2007 20:45 CET
0 : 1
2:4 pen.
(0:0, 0:1)

Reportáž

Boleslav v Palermu vybojovala postup!

Z Mladé Boleslavi se stává postrach favoritů. Před rokem fotbalisté českého klubu v prvním kole Poháru UEFA senzačně vyřadili Olympique Marseille, tentokráte na jejich kopačkách zůstalo Palermo. Mladoboleslavští dokázali odčinit domácí porážku 0:1 a po penaltovém rozstřelu se mohou těšit na los skupin...

Hosté své ambice naznačili již ve druhé minutě, kdy po akci Mendyho mířil těsně mimo Kysela, jinak se ale hrálo především před Millerovou bránou. Trenér Palerma Stefano Colantuono měl brzy k dispozici poze čtyři náhradníky. Těsně před utkáním se zranil Miccoli, ve 22. minutě pak za protesty dostal červenou kartu náhradník Guana. Palermo mělo v první půli navrch, žádnou tutovku si ale nevypracovalo a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 0:0.

Ani po změně stran se obraz hry ppříliš nezměnil. Domácí častěji kontrolovali míč, avšak první příležitost si vypracovali až v 68. minutě. To zůstal na hranici malého výpna zcela volný Cavani a po jeho hlavičce se vyznamenal Miller. Hosté kontrovali o dvě minuty později, kdy po úniku mířil z úhlu mimo Mendy. Palermu k postupu stačila remíza, domácí však chtěli o svém postupu rozhodnout daleko dříve. Velkou příležitost k tomu měl v 79. minutě Cavani, který při samostatném úniku nevyzrál na Millera. Domácí měli místy až drtivý tlak, v nastaveném čase jim však Mladá Boleslav vrátila gólový úder z prvního duelu. Po obrovském závaru před domácí svatyní se míč dostal k Sedláčkovi a ten nekompromisně zavěsil pod břevno - 0:1.

V prodloužení mohly rozhodnout oba týmy. V 96. minutě musel Miller nadvakrát likvidovat šanci Cavaniho, o čtyři minuty později pak hostujícímu brankáři pomohlo proti hlavičce Diany břevno. Domácím fanouškům řádně zatrnulo ve 118. minutě, Mendyho nečekaný lob ale Agliardi vytěsnil na břevno a tak došlo na pokutové kopy. Hned v první sérii nedal Cavani, na něhož pak v sérii třetí navázali Rolka, ovšem také Caserta. Na 3:1 poté zvýšil Rajnoch a když na Jankovičovu trefu odpověděl gólový hrdina Sedláček, mohla Mladá Boleslav začít slavit senzační postup přes Palermo.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (24)

Přidat komentář
HOST*bary72

Palermo to už bohužel nepustí. Bolka maximálně zápas zremizuje, ale moc šancí nemají. Siciliáni mají precizní defenzivu a navíc budou doma efektivnější v zakončení. Tady zkusím tip 3:1.

Reagovat
HOST*s.a.f.c

tak boleslav práve postoupila ... voee taky čumím ...nařez jak cip.

Reagovat
Nazgúl

Nic ve zlym bary72, ale jak tak koukám na tvý tipy z LM a poháru UEFA, tak si asi za ty tři dny nic moc nevyhrál, co?

Reagovat
HOST*bary72

Máš pravdu, úplný kulový. Ale o nic nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je bomba, ale Bolka jde rapidne nahoru preju jim to... urcite vic nez Sparte, ale ta taky udelala nejaky ten bod do koeficientu takze hodne velke prekvapeni pro me ze postoupily oba ceske tymy. Podle toho co jsem tady cetl tak Bolka nastoupila v ofenzivni sestave a po Slavii to neslo dlasi uspech... jen tak dal.

Reagovat
Slejdy

je to parada hold

Reagovat
M11

jj

Reagovat
HOST*Batistuta

Reagovat
HOST*

Věděl jsem že to bolka zvládne a to už od toho smolně prohraného 1. zápasu. http://www.ifortuna.cz/telekonto/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=IDce6f47e589b3452e03e8899c35d7b99a

Reagovat
HOST*

na tom by si vyflakal asi dost s trochou stesti

Reagovat
HOST*

Nevíte náhodou o nějakých dobrých stránkách,kde jsou uvedeny koeficienty jednotlivých soutěží a klubů?? Díky

Reagovat
HOST*
Reagovat
HOST*

díky moc

Reagovat
HOST*Vacin

Obrovská gratulace. Sám trenér Palerma řekl, že si Bolka postup zasloužila. Jenom by se mi fanoušci Bolky mohli složit na tu tisícovku, kterou mě to stálo, pak by to bylo perfekt

Reagovat
HOST*Rekso_O_nek

Mě to stálo jen 600 Kč což není mnoho:-D ale Bolka se vytáhla.. to se musí nechcat

Reagovat
HOST*Honza

Nevíte kde bych našel video reportáž ze zápasu??

Reagovat
HOST*novis

skus youtube

Reagovat
Nazgúl

Na youtube nic neni. Gól je na stránkách bolky. Ale reportáž z celýho zápasu nevim, kde sehnat.

Reagovat
HOST*Jožin

Fakt paráda,jen tak dál.

Reagovat
HOST*Jiří gřešek

Reagovat
HOST*

co to je za příspěvek?

Reagovat
HOST*bary72

Obrovská grtulace!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*Ondra

Super sem Sparťan a sem rád že Sparta postoupila a Boleslav taky....at už postoupí dál kdokoliv hlavně at tam máme někoho co nejdéle a to i Slávii v lize mistrů at se zlepšuje kooficient

Reagovat
HOST*

boleslav go go go.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele