osmifinále - odvety
14.03.2007 20:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Werder Brémy - Celta Vigo 2:0

Fotbalisté Werderu Brémy zůstávají i nadále jedněmi z favoritů na vítězství v Poháru UEFA, z cesty vyřadili dalšího soupeře, tentokrát španělskou Celtu Vigo. Už z prvního utkání ve Španělsku si přivezli nadějný výsledek 1:0, který pak doma dalšími dvěma brankami potvrdili.

Vigo, bojující o záchranu v domácí soutěži, poslalo do Německa hodně oslabený tým, ale i ten držel v nezáživné pevní půli bezbrankovou remízu. Domácí měli navrch, ale první slibnou příležitost si vypracovali až pět minut před přestávkou - Schulz ani nadvakrát nedokázal zužitkovat Almeidův centr.

Byl to právě Hugo Almeida, autor jediné branky z prvního zápasu, kdo tři minuty po přestávce otevřel skóre. Trefil se hlavou po Schindlerově centru, když jen těsně unikl ofsajdu. Brémy mohly brzy přidat druhou branku, Diegovu ránu však vyrazil Suarez a Naldova cíl nenašla ani následná Naldova hlavička. Hosté mohli vyrovnat, ale Perera hlavičkoval z ofsajdu, a tak mohl Werder přidat pojistku. Pěknou akcí se blýskl Clemens Fritz, když nejprve obral Neneho, pak si poradil s Lequim a pak překonal Suareze - 2:0.

Brémy mohly přidat další góly, blízko byl při svém debutu v týmu Schindler, chybu obránce Yaga pak napravil Suarez. Celta mohla zaznamenat alespoň čestný úspěch, Pererovi však znovu zkazil radost praporek pomezního, jenž jej obral už o druhou branku. Domácí tým si tak zaslouženě vybojoval místo v osudí pátečního čtvrtfinálového losu.

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
Xavi

Je velká škoda, že Celta musí v první řadě bojovat o sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

No Werder to da 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele