osmifinále - 1. zápasy
08.03.2007 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Celta Vigo - Werder Brémy 0:1

Werder v posledních týdnech decimují zranění, tým Thomase Schaafa se s nimi však vypořádává více než dobře. Brémy se vrátily do boje o německý titul, teď navíc dobře nakročily k postupu do čtvrtfinále Poháru UEFA.

Werder začal dobře a v úvodní dvacetiminutovce se třikrát za záda domácích obránců dostal Hunt. V prvních dvou případech ho vychytal Esteban, v 19. minutě pak mladý útočník recept na brankáře Celty našel, jeho zakončení se ale do cesty postavila tyč.

Druhý tým bundesligové tabulky měl i nadále převahu. Nadějným trestným kopem se prezentoval Diego, další slušnou šancí pak pohrdl Klose.

Jediné dvě příležitosti Viga v první půli měl Nunez. Jeho první příležitost skončila něčím mezi střelou a centrem, druhý, mnohem nadějnější pokus, pak výtěčně zneškodnil Wiese.

Trenér Vazquez se na nemohoucnost svého týmu v útočné činnosti již nemohl koukat a po přestávce poslal na hřiště kanonýra Baiana, který ofenzívu Celty trochu rozhýbal.

Více práce z obou brankářů měl ale i nadále Esteban. Ten musel v 64. minutě předvést vynikající zákrok proti střele Vranjese. V 77. minutě zaměstnal Wieseho Baiano, na druhé straně pálil z dálky nad Frings.

Utkání spělo k bezbrankové remíze, když přišla 84. minuta. V ní odcentroval Wome a střídající Almeida přesnou hlavičkou rozesmutněl španělské fanoušky - 0:1.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele