Získali jsme trochu klidu, raduje se Koeman

17.04.2008, 09:58
Aktuality
Triumf ve Španělském poháru dal fanouškům Valencie alespoň na chvíli zapomenout na špatné letošní výsledky. Trenér Ronald Koeman se už soustředí na další ligový zápas s Bilbaem, na spekulace svém odvolání nemyslí.

Valencia získala Španělský pohár posedmé v historii. Ve finále včera porazila Getafe 3:1, které tak odcházelo z posledního zápasu poháru s nepořízenou podruhé v řadě. "Jsem šťastný z výhry," neskrýval po utkání trenér Valencie Ronald Koeman. "Tým hrál velmi dobře."

"Doufám, že se nám teď bude pracovat o něco klidněji," doufá kouč. "Získali jsme důležitou trofej, ale musíme se okamžitě dívat dál. V neděli hrajeme s Bilbaem."

Proti Bilbau čeká Valencii další záchranářský boj, tým má momentálně v lize na kontě tři porážky v řadě a nebezpečně se přibližuje sestupu. Španělská média spekulují, že o Koemanově osudu je už dávno rozhodnuto a že ho od odvolání nezachránil ani triumf v poháru.

"Vím, že se objevují spekulace o mé budoucnosti, a také vím, že někdy bývají pravdivé, doteď mi však nikdo nic neřekl," uvedl Koeman. "Co se stane, není v mých rukách, ale pokud mi chce někdo něco sdělit, zítra odpoledne budu doma."

Autor: Radim Šantrůček / teamtalk.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ronalde, Ronalde. Ty se toho klidu nedočkáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Na jak dlouho ten klid?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si že zrovna ted by bylo spravné vyhodit trenera Koemana, je nekolik kol do konce soutěže. Co dokáže nový trener. Pravě ted byse měli uklidnit a připravit se na boje o zachranu. Byla by škoda kdyby takový mančaft sestoupil.

Reagovat
Woyta

podle mě to je jedno, nový kouč, nová motivace

Reagovat
Woyta

Bydlet ve španělsku tak se za nim stavim když bude doma

Reagovat
smazaný uživatel

Mysli někdy hlavou a dej si facku

Reagovat
smazaný uživatel

No sem moc rad,ze se jim neco konecne podarilo,sice jsem zapas nevidel,ale pry dobry match,valencii miluju a vzdycky budu i kdyz spadne,koemana sem ze zacatku dost branil,dat mu cas,jenze ted uz to tak neni,ze skvelyho tymu dokazal vytvorit neco hrozneho a jeho bilance je hruzostrasna,ted ho vyhodit je blbost,zadnej coach by to ted nedal dohromady,ale po sezone konci to je jasne urcite ...jen at zustane VILLA i SILVA prosim :),vim ze je asi neudrzi ale musi to stabilizovat pro pristi rok,pamatujete si jeste ten prekrasnej fotbal kterym drtila kluby v lize mistru a slavnej real a barcelonu..prijde to znova verte tomu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele