Marchena: Koemana hodnoťte až po sezoně

19.03.2008, 10:31
Aktuality
Valencia zažívá hodně mizernou sezonu a pod palbou kritiky je především trenér Ronald Koeman. To se v tuto chvíli nelíbí například Carlosi Marchenovi, který média a fanoušky nabádá počkat s hodnocením až na konec sezony...

"Až na konci sezony uvidíme, zda si Koeman vedl dobře či ne. Má své vlastní metody a teď není ten správný moment na kritiku. Tým musí držet pohromadě. Z mého pohledu se starám o to, co se Koemanovi stalo, protože je to můj trenér," řekl kapitán Valencie.

Klubu z východního pobřeží Španělska se vůbec nedaří a pod Koemanem zatím vyhrál jenom tři ligové zápasy. V únoru to již vypadalo na změnu k lepšímu, po dvou výhrách ovšem následovala série pěti zápasů v řadě bez tříbodového zisku a další komplikace na cestě za účastí v příštím ročníku evropských pohárů.

Koemana a celou Valencii nyní může zachránit domácí pohár, v němž má dobře rozehrané semifinále s Barcelonou. V úvodním utkání na Nou Campu Netopýři remizovali 1:1 a doma jim tak k postupu bude stačit neinkasovat. To ale nebude vůbec snadný úkol, naposledy totiž doma Valencia nedostala branku 6. ledna v utkání s posledním Levante (0:0).

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Koemana vyhodte on vas znici ten vie trenovat akurat tak Eindhoven

Reagovat
Devil

Mel by vypadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze to bude pekny zapas so stastnejsim koncom pre Valenciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mne udělal chybu v tom, že vyhodil moc hráčů.

Reagovat
M11

udelal chybu ze tam vubec sel

Reagovat
smazaný uživatel

to je lídr! AMUNT MARCHENA

Reagovat
smazaný uživatel

Udelal az mocvelky pruvan a to byla chyba byhodit albeldu nemel!!

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu sa mýlite. Hlavná chyba bola zmena systému z 4-4-2 na 4-3-3. Je to samozrejme môj názor, ale myslím si, že na tento systém nemáme hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

celkem souhlas, takhle tolik nevyužijeme skvélé křídelní hráče

Reagovat
smazaný uživatel

uz jen 4 body nad sestupovou hranici, to zvladnete kluci!

a treba se mu pristi rok podari vyhrat Segundu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele