Koeman: Teď budeme daleko klidnější

24.03.2008, 09:03
Aktuality
Valencia sama do boje o španělský titul již zasáhnout nemůže, přesto řádně zamíchala mistrovskými kartami. Netopýři včera večer dokázali zvítězit na Santiago Bernabeu a Realu Madrid tak řádně zkomplikovali cestu za obhajobou trofeje. Valencia tak zakončila skvělý týden a její trenér Ronald Koeman mohl být spokojen...

"Vítězství jsme si zasloužili, protože jsme odehráli skvělý zápas, proti vynikajícímu týmu jsme tvrdě dřeli a výhru jsme si vybojovali. Druhý poločas byl z naší strany lepší a více nám vycházely protiútoky," hodnotil Koeman.

Valencie v rozmězí 3 dnů dokázala porazit dva nejlepší španělské kluby. Ve čtvrtek nejprve doma přehrála 3:2 Barcelonu a postoupila do finále Copa del Rey, v neděli pak získala i skalp Realu Madrid. Zápas byl dlouho duelem dvou střelců, Raúla a Davida Villy, a také jednoho brankáře. Timo Hildebrand předvědl několik důležitých zákroků a především díky němu mohl Arizmendi minutu před koncem zaznamenat vítěznou branku.

"Je to fantastické. Měli jsme radost po utkání s Barcelonou a teď i na Bernabeu. To se nestává příliš často, aby zde nějaký klub vyhrál. Teď budeme daleko klidnější. Musíme si začít věřit. Není snadné vyhrát dva takové zápasy v řadě, ale my jsme tvrdě dřeli a dokázali využít našich příležitostí," pochvaluje si Koeman.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Se kluci valencijští nějak rozjížděj

Reagovat
Kily

no a to ještě nevíš, že v suterénu naší pirátské kocábky je místo i pro body z Nou Campu

Reagovat
smazaný uživatel

Na to zapomeň!

Reagovat
Kily

uvidíme, už během tejdne jsem tady psal, že si jsem výhrou na Santiago Bernabeu prakticky jistej a jsem rád, že mi to vyšlo (v tiplize a na superlize jsem dával výsledek 1:2). I u vás budeme mít šanci, Barca nám zase bude chtít vrátit vyřazení z poháru, každopádně budu raději, když titul vyhrajete vy a naše porážka na Nou Campu by mi z tohohle pohledu ani tak nevadila

Reagovat
smazaný uživatel

No já vám proti Realu věřil, pač Real hraje prd a předpokládal jsem, že budete hrát jako proti nám. Těžko teď předpokládat, jak to bude na Nou Campu, je to za dlouho a v Barce se situace mění každým zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Valencii právě bohužel taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelé ešte jedno zakopnutie a je to o 1 bodík! Na san bernabeu sa potom rozhodne o titule.

Visca El Barca!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď sem se vrátil z koledy a Timo si taky asi brzo vykoleduje ostrej start za reprezentaci. HOši děkujem!!! Amunt!

Reagovat
MiraM

Slušně rozjetá Vale :) Real ale vyhraje ...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Realu v posledni dobe vyhrava kde kdo pane Koeman.

Reagovat
smazaný uživatel

a ted me peeeekne sere(sorry), ze sem ten mač neviděl, protože podle sestřihu to byl fakt Pan Mač

Reagovat
smazaný uživatel

mam ho na dvdčku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele