Udinese mění trenéra, u prvního týmu dnes skončil Colantuono

14.03.2016, 14:22
Aktuality
S novým trenérem půjde do zbývající části sezony Udinese. Italský klub ještě nedávno bojoval o poháry a hrál předkolo Ligy mistrů, letos se ovšem trápí a odvoláním na špatné výsledky doplatil Stefano Colantuono. Jeho místo by měl zaujmout Gigi De Canio...

Udinese před dvěma týdny sice porazilo Hellas Verona, jednalo se ovšem o jeho jediný triumf za posledních jedenáct zápasů. Včera přišla už patnáctá porážka, Bianconeri jí utrpěli v souboji s AS Řím a v tabulce jsou až šestnáctí s pouhým čtyřbodovým náskokem na sestupové pozice.

"Udinese Calcio oznamuje, že Stefano Colantuono a jeho tým byli zbaveni povinností u prvního týmu Bianconeri," oznámilo dnes odpoledne Udinese.

"Udinese by trenérovi a jeho spolupracovníkům chtělo poděkovat za příspěvek a profesionalitu během uplynulých měsíců a popřát jim vše nejlepší do dalších částí profesionálních kariér," stojí dále v prohlášení Udinese.

Colantuono v Udinese nevydržel ani jeden rok. Týmu se ujal před letošní sezonou, místo mu tehdy uvolnil Andrea Stramaccioni.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Očakávaná zmena...Ale ako som čítal tak najväčší kandidát je Gigi De Canio..Takže z kaluže do blata...Ale zachránia sa

Reagovat
smazaný uživatel

no a Banega je v pici

Reagovat
Pettirosso

Nastoupil?

Reagovat
snuff24

Ale tak všichni o tom dodatku ve smlouvě museli vědět, zas takový dementi nejsme, aby jsme s nima jednali jen tak pro srandu králíkům....

Reagovat
smazaný uživatel

vraj ale ked zaplatime nejake penalty 2 mega tak mozeme ho stale podpisat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele