Udinese má nového trenéra, Colantuona nahradil De Canio

15.03.2016, 09:12
Aktuality
Úkolem zachránit Udinese v italské nejvyšší soutěži byl podle očekávání pověřen Luigi De Canio. Ten střídá včera odvolaného Stefana Colantuona, podepsal smlouvu do konce sezony a vrací se do známého prostředí, Bianconeri totiž vedl rok a půl už na přelomu tisíciletí...

Udinese si v uplynulých letech hned dvakrát zahrálo předkolo Ligy mistrů, letos se mu ovšem nedaří a na špatné výsledky v pondělí odpoledne doplatil Colantuono. Italský klub byl pod jeho vedením až na šestnáctém místě tabulky a na sestupové pozice má k dobru jenom čtyři body.

De Canio byl největším favoritem na uvolněnou pozici hned od začátku a do práce se vrací poprvé od sezony 2013/2014, během níž působil v Catanii.

"Udinese Calcio oznamuje jmenování Luigiho De Cania do funkce hlavního trenéra prvního týmu. Manažer podepsal smlouvu do konce sezony. Jedná se o De Caniovo druhé dobrodružství v Udinese, s nímž má zkušenosti ze srpna 1999 do března 2001," stojí v prohlášení Udinese.

De Canio během svého prvního působení v Udinese stihl 83 zápasů s bilancí 38 výher, 15 remíz a 30 porážek. Díky úspěšnému působení v Intertoto Cupu a vyřazení Olomouce postoupil s týmem do Poháru UEFA a následně přežil podzim, v Italském poháru s Udine dokráčel dokonce až do semifinále.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (165)

Přidat komentář
smazaný uživatel

boze to bol kreten...

Reagovat
smazaný uživatel

OT Když už jsme u těch změn trenérů - CONTE DO CHELSEA. Mělo by to být brzy oficiálně oznámeno. Jeho odchod od reprezentace po Euru potvrdil i předseda italského svazu Tavecchio.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem tak znalej, co se týče italského fotbalu. Dokázal bys ho charakterizovat? Hodně lidí jej přirovnává k Mourinhovi, rád bych se o tom dozvěděl něco víc, děkuju.

Reagovat
10

a proč máš teda v oblíbených Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

Dejme tomu, že se na Juventus rád podívám, což se mi u jinejch klubů, kteří v seznamu nejsou, příliš nestává, proto jsem ho zadal.

Reagovat
Airus

Nejsou si moc podobný, Conteho zajímá tým a výsledky. Mourinho chce být středem pozornosti a dlabe na to co má za znak na triku. Nějaká historie klubu ho podle mě nezajímá, viz vykopnutí Lamparda

Reagovat
smazaný uživatel

Disciplína a tvrdý trénink jsou pro něho absolutní základ. Neztrpí primadony nebo hráče, co nedávají do hry 100 %, a to i na tréninku. Ale hodně si potrpí na svých oblíbencích. Těžko říct, jak se popasuje s anglickým prostředím a jak zvládne jazyk. Podle všeho se ale svědomitě už dlouho učí, takže to asi zvládne. Z taktického hlediska se za poslední dva roky dost "vyvíjel". Už nelpí na "svém" 352, ale míchá do toho 4321, 433, vracel se i ke ofenzivníu 442 (424), jak se mu to hodí a hlavně jaké má hráče. Alfou a omegou pro něho bude komunikace s hráči a pak taky schopnost naučit se hrát s více než 13 hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, takže na první pohled jako Mourinho. Snad se s tím popasuje líp, nebude se vyhýbat problémům a předvede víc taktický flexibility, jak onen Portugalec. Ještě jednou díky.

Reagovat
10

a mercato fantasy spekulace už jedou na plný kule...z nich by se člověk skoro bál, že nám v srpnu z týmu zbyde jen Pado s Rubinhem

Reagovat
Il Architetto

Tak Pado zvládne všechny pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

S ohledem na znalost některých hráčů strach nemám. Ale šup šup s Cuadradem zpátky do Londýna. O Lea nebo Claudia se opravdu nebojím, to nejsou kluci, co by šli jinam a kór do Anglie. Už jen kvůli rodinám, Martina s Robi by s nimi s oběma vyběhly. Navíc, pokud bude opravdu chtít Pogbu, musí mu naslibovat hory doly, protože příští sezónu budou bez pohárů. Bude chtít Paul stát na začátku budování a čekat minimálně dva roky na úspěch v PL + alespoŇ 3 roky v Champions league? Otázek vyvstává víc a tak jednoduché, jako hodit 100 milionů na stůl a pojď, to nebude. A Padoin je král. Jestli letos přidá do sbírky páté Scudetto, tak se stane největší lavičkářskou legendou na světě. A Rubinha potřebujeme, někdo se musí hádat s rozhodčími a nechávat vylučovat.

Reagovat
10

taky si myslím, že je od Chelsea dost naivní si myslet, že by mohli na něco utáhnout Pogbu, ten se jim na to vysere...u Lea si tak jistej nejsem, Conte+peníze pro něj můžou být dostatečně velký lákadlo

Reagovat
smazaný uživatel

U Lea jsem si hodně jistý, víc než třeba u Pogby. U Lea je to o životním stylu, domácím prostředí, rodině. Nepotáhne se Londýna.

Reagovat
smazaný uživatel

Bianco ako vidis nominaciu na Euro? Jak to asi zostavy Conte a jak by si to poskladal ty...

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrá otázka...

Conte:

3 Brankáři: Buffon, Sirigu, Perin (tady není absolutně o čem diskutovat)

4 Stopeři: Barzagli, Bonucci, Chiellini + jeden stoper (Acerbi, Ranocchia)

4 Krajní obránci: Darmian, De Sciglio, Antonelli, a připočítám i Florenziho

Tím by měla být uzavřená i osmička "obránců".

A teď oříšek, jak poskládat zbytek, zbývá 12 míst.

5 Záloha: Marchisio, Verratti, Parolo, +2 (Pirlo, De Rossi, Bertolacci, Montolivo, Soriano) netroufnu si tipnout, koho z nich vybere

4 Ofenzivní záloha/křídla: Candreva, Insigne, El Shaarawy, +1 (Vazquez, Giaccherini, Bonaventura, Giovinco)

3 Útok: Pellé, Eder, +1 (Zaza, Immobile)

Já:

3 Buffon, Sirigu, Perin

4 Barzagli, Bonucci, Chiellini, Acerbi,

4 Darmian, De Sciglio, Antonelli, Florenzi

5 Marchisio, Verratti, Parolo, + 2 (Pirlo, Bonaventura, Soriano, Montolivo)

4 Candreva, Insigne, El Shaarawy, +1 (Vazquez, Giovinco)

3 Pelle, Eder, Zaza

Asi...

Reagovat
Alberto Aquilani

Ked uprednostní Conte pred De Rossim Parola, Bertolacciho, Montoliva či Soriana, tak aj tak dopadne :-)

Kde je nejaký typický zlý chlapec? Berardi miesto Edera ježišikriste. Aj Slováci by tú zostavičku hore zas vyklepali .-)

Reagovat
smazaný uživatel

Berardiho si narvi do prdele

Reagovat
Lech

Zkus to vypsat ty

Reagovat
Alberto Aquilani

To sa mi nechce Ale nech je De Rossi aký chce, na šampionát patrí a určite aj do základu. Je to majster sveta, striebro z ME, kde bol v najlepšej 11ke. Futbalovo sa mu Parolo, Bertolacci a podobní nemôžu ani rovnať, navyše v repre hral vždy dobre. Smiešne je aj to, že ako 4. stopér by mal ísť Acerbi či Ranocchia. To už fakt radšej toho Astoriho, ktorý má aspoň slušnú sezónu, či Tonelliho. A ďalší plus pre De Rossiho, že môže hrať aj stopéra, navyše aj v 3-5-2, ak sa mu neikto z tej juve trojky zraní alebo vykartuje, je tam ideálny náhradník.

Ten útok je smiešny sám o sebe. Eder je hráč tak max. do Sampy. Berardi je pre mňa v tomto úplne niekde inde, aj keď tie stats má túto sezónu oničom, futbalovo sa mu nejaký Eder proste nevyrovná. Môže to byť dement a tak, ale na šampionátoch rozhoduju FUTBALISTI, ktorých moc Taliani už nemajú.

Reagovat
Pipo123

Eder sa futbalovo nevyrovná Berardimu ? Ved Eder je po technickej stránke na to parádne, mne sa jeho hra vždy páčila, vedenie lopty, technické kúsky, krásne góly. Myslím že on by tam mal byť, zrovna Zaza či Pelle sú také kopyta bez poriadnej techniky a Eder by ich vhodne doplnil. Ale inak neviem koho skôr či Berardiho alebo Edera, Berardi je magor...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Ederovi je 29. Doteraz hrával tak maximálne v Brescii či Sampdorii. Mal životnú formu, ale to len v priemernej Sampe. Pre mňa nie je nijaké prekvapenie, že mu to od začiatku v Interi nejde. Zrovna on nie je hráč, pri ktorom by mali brať jeho pomalší rozbeh vpohode. Je v najlepšom veku a potvrdiť svoju"kvalitu" mal okamžite. Na proti tomu je Berardimu 21 a aj keď asi zrovna nie je nejaký inteligent a tak, je to futbalista. Spomeň si na Cassana v 2004. Ak Conte naozaj vsadí na hráčov ako Eder či Bertolacci, Taliáni aj tak dopadnú...

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval jsi kvalifikaci? Pokud ano, nemůžeš psát "pokud Conte opravdu vsadí". On na tyhle hráče sází dlouhodobě. A Eder s Berardim se nevylučují, mohou jet oba, když na to přijde.

Reagovat
Lech

taky bych tam radši viděl Berardiho, sympaťák to zrovna jako Eder není, ale pasuje mi tam víc. Edera bych ale tolik neshazoval, až se v Interu rozkouká, bude dělo.

Reagovat
DelPiero137

Edera nechcem na Euru aj keby bol najlepsi z utocnikov, rovnako Vazquez. Utok Talianska je za posledne roky najtragickejsi. Urcite by som zobral na EURO jedneho maza : Cassano, Toni, Gila alebo aj Quagliarella, Totti. Suhlasim ze DDR v Squadre na Euri musi byt.

Reagovat
smazaný uživatel

Eder pojede, ať se vám to líbí nebo ne, on a Pelle mají nominaci na 90 % jistou. Ti tebou jmenovaní mazáci nemají se vší úctou na Euru absolutně co dělat. Někteří jste se tu asi zapomněli v minulosti a nesledujete Azzurri a Conteho dosavadní počínání, když tu mohou lítat takové frky.

Reagovat
DelPiero137

Jedneho skuseneho hraca na lavicku potrebujes (skusenosti, prehlad, pokoj v kabine). Na 20min to vela starych borcov zvladne lepsie ako Gio a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Projeď si Conteho nominace, hru týmu, složení, a všechny ostatní aspekty a vyjde ti z toho, že nikoho ze "starců" v útoku neuvidíš. Ale já už tu o tom diskutovat nehodlám. Každý si udělá obrázek podle konečné nominace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kura, po tom letošním marasmu a lžích od managmentu ohledně prodloužení smlouvy si myslím, že kdyby povolal Tottiho, přijal by to, aby dokázal emerikánům, že jsou diletanti.

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, úplne som zabudol na Romagnoliho, ale vzhľadom na jeho sezónu by mal ísť ako 4. stopér. Ale tak tu mi to českí taliáni zas vysvetlia prečo nie, no :P

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

To je fakt pozitivní to oznámit takhle před Eurem.

Reagovat
Pettirosso

jak ten Guardiola..demence

Reagovat
smazaný uživatel

Udine je škoda jako Baníku.....taková líheň a brána tvorů do Evropy, stejně jako Košice musí hrát první ligu

Reagovat
Melchior

OT: https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t31.0-8/1273733_1341896202504272_8014897446264547059_o.jpg

Auguri, Pogboom Doufám, že to zítra večer oslavíš, společně s postupem

Reagovat
Shevchenko

To jsem nevěděl, že nás dělí 4 dny.

Reagovat
M11

Takze uz i Dybala se zranil.. neni co rict

Reagovat
10

Reagovat
Lech

Reagovat
Melchior

čas na Moratovo ChL zázraky nadešel

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo Champions league v Juve zatím de facto nic nepředvedl, takže by mohl konečně zase něco předvést.

Reagovat
brenk

takže do Mníchova ideme na výlet?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ne. Budeme bojovat do konce! Nesložíme přece zbraně jen proto, že chybí základní stavební kameny.

Reagovat
Pinturicchio

Třeba to ostatní semkne ještě víc. Kdo bude určitě chybět? Chiello, Claudio, Paulito a Mario?

Reagovat
brenk

Mario nie je ešte potvrdený, snáď sa dá dokopy

Reagovat
Pinturicchio

Jen aby to pak neodnesl dlouhodobějším zraněním. Álvaro - Simone by taky nemusela být špatná dvojka.

Reagovat
DelPiero137

Suhlasim ze bojovat musime ale Cuadrada to semkne tak ze sa z toho pogrciam pred telkou.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

tak jasné že hej, ale šance išli rapídne dolu, postup by bol v podstate zázrak

Reagovat
Furia Ceca

Teď už nemáme co ztratit, když nám chybí tři, čtyři hráči ze základu a ostatní nás začínají odepisovat. To by paradoxně mohla být naše výhoda... Asa bude k dispozici?

Já bych to zítra poskládal takhle: Buffon - Barzagli, Bonucci, Evra - Lichtsteiner, Khedira, Asamoah, Pogba, Alex Sandro - Morata, Mandžukić (Zaza)

Reagovat
Pinturicchio

Kwadwo nemůže hrát CM, to je jasný Hernanes / Lemina.

Reagovat
Furia Ceca

Může, na jarní část LM byl na soupisku dopsán, myslím, že právě na úkor Leminy.

Reagovat
Pinturicchio

Kwadwo na CM nikdy nehrál.

Reagovat
Furia Ceca

V Udine jo, ne? Když tak se může prohodit s Pogbou. Každopádně když nehraje Claudio a Kwadwo je zdravej, tak podle mě prostě nemůžeme ho nechat sedět v takovým zápase!

Reagovat
Pinturicchio

Ne, v Udine hrál LCM, v Juve za Conteho LW. Vsadím boty, že to bude Pogba - Hernanes - Khedira.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Claudia je první náhradou Hernanes, tam se není o čem bavit.

Reagovat
Furia Ceca

Chjó. Tak snad aspoň zahraje minimálně stejně dobře, jako v prvním zápase proti Bayernu.

Reagovat
Koubinhor

Juventus před zítřejší odvetou osmifinále Ligy mistrů na půdě Bayernu Mnichov stíhají zranění. V tuto chvíli stále není fit obránce Giorgio Chiellini a zdravotní potíže má rovněž útočník Mario Mandžukić, vyloučeny pak s určitostí jsou starty jiných dvou fotbalistů. Útočník Paulo Dybala si během včerejšího tréninku poranil lýtko, vinou stejného problému bude ve středu chybět i záložník Claudio Marchisio, tomu dokonce hrozí až měsíční pauza.

To je zlé, to Juve vůbec nepřeji.. těšil jsem se na top match zítra, ale pro některý zdejší fans juve --> boží mlýny melou volové

Reagovat
10

ty si kretén

Reagovat
Kaka14

keby si trochu premyslal, tak by si vedel, ze Juve v europe nehraje len za seba, ale aj za 4 miesta v LM pre Seriu A ....

Reagovat
Pinturicchio

Fandí Interu, tohle ho začne zajímat až půjde do LM 6-7 týmů z Calcia.

Reagovat
smazaný uživatel

citoval by som Kata z Prago Union: "I ty boží mlýny sem tam melou picoviny"

Reagovat
Furia Ceca

Prago Union

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Ak su toto bozie mlyny pre Juve, tak Interi by sa davno so vsetkymi fanusikm prepadol do pekelnej jamy plnej horucej lavy.

Reagovat
Pinturicchio

Juventus squad to face Bayern Munich: Buffon, Khedira, Zaza, Morata, Pogba, Hernanes, Alex Sandro, Barzagli, Cuadrado, Mandzukic, Bonucci, Asamoah, Rugani, Neto, Lichtsteiner, Sturaro, Evra, Pereyra, Audero, Clemenza, Pozzebon

Reagovat
smazaný uživatel

Clemenza s Pozzebonem povolaní z Viareggia Cupu, jo? Nooo, dobře, no. Crotone musíme dát i bez nich. Ale v sobotu budou doufám zpátky, a ne že je požene Max i na lavičku k derby.

Reagovat
10
Reagovat
Pinturicchio

Snad budou na zpáteční cestě hlavy nahoře a samý úsměv.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pipo123

Doppio obiettivo di mercato per la Lazio: come scrive il Corriere dello Sport (D. Rindone) i biancocelesti puntano Tonelli dell’Empoli e Immobile del Torino.

Ak by toto v lete vyšlo a zároven by Lotito udržal najlepších hráčov tak by to bol sen. Agent Tonelliho povedal že máme najväčšie šance na získanie Tonelliho. Za 10 mega by to bol super kauf, na druhú stranu Ciro by bol risk jak svina.

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju zdejší expresky

Juventus s Chiellinim, ale bez Mandžukiće

Obránce Giorgio Chiellini stále není v pořádku a vynechá i odvetu osmifinále Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov. Juventusu naopak nebude chybět Mario Mandžukić, jehož jméno se v nominaci objevilo. (football-italia.net)

Reagovat
Furia Ceca

Teď jsem to sem chtěl hodit, ale předběhl si mě!

Reagovat
Pipo123

Ak by si chcel niekto pozrieť, De Vrij dal von video kde ukazuje ako prebieha jeho rehabilitácia, docela zaujímavé sledovať https://www.youtube.com/watch?v=4ZZogA6fA6o&feature=youtu.be

Reagovat
smazaný uživatel

Kevin natočil totéž, a pak ještě jedno při návratu do hlaqvní tréninkové skupiny, neskutečná dřina. Makal denně na čtyři fáze, někdy až osm hodin.

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

"Dybala has a muscular problem. I didn’t call him up because I didn’t want to risk losing him for a month and ruining the rest of our season. If he came along, we’d be very tempted to let him play and it was a huge risk, so I made the decision to leave him behind."

Maxe asi konečně něco osvítilo.

Reagovat
M11

Reagovat
10

u 51. svalovýho zranění v sezoně ho osvítilo

Reagovat
DelPiero137

Nic nove u Maxa...

Reagovat
10

ten počet jsem schválně přehnal a teď koukám, že jsem to vlastně skoro trefil

Reagovat
Pettirosso

Tady je aspon videt jak jsme na nem zavisli..az u jeho zraneni si to uvedomil..

Reagovat
Pipo123

Vo štvrtok proti Sparte obrana Lulič, Hoedt, Bisevač, Mauricio, to bude prúser panečku

Reagovat
Panděvova ofina

Mimochodem story Banega a Inter pořád pokračuje a vypadá to, že klauzuli o prodloužení lze porušit pod pokutou 1.75 mega euro. To znamená, že Inter, který má s hráčem již podepsanou smlouvu bude s největší pravděpodobností dalším zaměstnavatelem Evera Banegy. Řeší se to na oficiálních stránkách ve "fokusech" tzn. že to je dosti pravděpodobně pravdivé...

Reagovat
smazaný uživatel

To je zajímavý, jestli tam je taková jednoduchá klička.

Reagovat
smazaný uživatel

nech im daju aj 5 mega. hlavne nech ho ziskaju.. ved to je hrac co ma cenu v klude 25

Reagovat
Votas

to nedává Inter, to je sankce pro hráče samotnýho. Jasně, že se to v případné smlouvě ošetří, že bude mít bonus za první zápas třeba 1,8 mega, ale ty prachy prostě musí schrastit hráč...prodat Lambo nebo tak něco.

Reagovat
smazaný uživatel

ano to chapem, ale tak je asi jasne ze mu to Inter vykompenzuje..

Reagovat
Votas

no ale je otázka, jestli to bude v souladu se všema regulema. Mohlo by se tak ojebávat plno smluv a na to papaláši z asociací asi zvědaví nejsou. I když to řešení tady možná existuje, tak není nutně daný, že to bude úplně v cajku. Ale aspoň to vypadá, že nejsme za úplný magory, co by v lednu doufali, že Banega do konce roku neodehraje 5 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nejak verim v Ausiliovu sikovnostm, tak hadam by taketo nieco nedal len tak dopustit :)

Reagovat
smazaný uživatel

trochu nechapem tie spravy o tom, ze Inter chce ziskat Retardiho.. nie je on uz na isto v Juventuse?

Reagovat
smazaný uživatel

Juve má jen právo odkupu. Ještě ani zdaleka bych neviděl jeho přestup kamkoliv za hotovou věc.

Reagovat
Votas

S Juve mají Šášové dopředu stanovenou pevnou částku. Tuším 25m nebo tak nějak. Když to ale někdo přeplatí a Šášové to přijmou, tak Juve musí dorovnávat. A pak už e výběr na Berardim. Jako malej byl Interista, tak se to novinářům hodí, ale spíš asi chce jenom Šášolo vyšponovat částku nebo v mediích ukázat klubům z PL, že to Juve není hotová věc. Ty psychopati z anglie pak za něj můžou dát úplně nesmyslnou pálku...oni jsou do mladejch hráčů udělaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec ho vezme Conte za 35 do Chelsea, chichi.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bol pre sassuolo deal milenia :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jim peníze nechybí, ale byla by to pro ně krása. Kdyby ovšem udrželi současnou sestavu (což v létě neudrží, odejdou patrně Berardi s Vrsaljkem), tak nákup 2-3 vhodných hráčů je může okamžitě katapultovat do hry o poháry. Na druhou stranu, určtiě skončí Di Francesco, protože půjde buď k někomu z Milána nebo ho třeba osloví Tavecchio. Takže kdo ví, jak to tam bude v září vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

jj.. aj ked ma nasrali, ze nam zobrali 3 body doma (a dokonca nezasluzene:)), musim uznat, ze su velmi sympaticky tim.. tam vidiet, ako zo sezony na sezonu rastu.. tak to ma byt

Reagovat
10

Juventus má předkupní právo, takže nikoho dorovnávat nemusí, protože Sassuolo musí jednat prvně s Juve.

Ta opce by měla být 18m tohle léto, 25m příští.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

vykoupit ze Sassuola a obratem poslat za 40 Contemu do Chelsea...když tak mermomocí chce někoho z Juve

Reagovat
10

to je pro mě ideální scénář už asi tak 2 roky...aspoň jednou se snad "přání otcem myšlenky" vyplní a Dom mu tam s Costou a spol. udělají další převrat

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pettirosso

útok Berardi - Costa by byl vskutku geniální

Reagovat
10

akorát by se sešli tak 4x v sezoně

Reagovat
DelPiero137

dnes valis

Reagovat
Votas

hmmm...ale tak právě předkupní právo funguje. Pokud něco někomu chceš prodat za částku X, tak to za tuto částku musíš nabídnout i tomu, kdo má příslušné předkupní právo a ten pokud s cenou X souhlasí, tak mu to prodávající musí prodat = bylo využito předkupního práva. Pokud ten s předkupním právem nabídne X-10, tak mu nic prodávat nemusíš, ale prodáš to tomu, kdo nabízel X.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je to předkupní právo ale nastavené na fixní částce, stejně jako v případě Moratova zpětného odkupu Realem.

Reagovat
Votas

to je ta opce. Předem stanovená částka. Já ale někde právě viděl, že v případě nabídky, která bude opci převyšovat, tak je tam jenom to normální předkupko Juve. A do toho právě podle mě chce směřovat Šašuolo.

Reagovat
10

Gazzetta psala o fixní částce, ale tyhle dohody se většinou ven nedostanou, takže budeme muset počkat na léto

Reagovat
Votas

však jo. Navíc mezí Juve a Sassuolem to bude i o tom nenasrat si toho druhýho. Ale zas Berardi je magor...no su zvědavej, kde skončí, ale smrdí mi to tou Anglií.

Reagovat
10

smrdí? ty bys ho bral k vám?

Reagovat
Votas

jj...já furt doufám, že je jenom blbej, ale ve své podstatě není vysloveně zákeřnej (věci, za který dostal ty redky, ale svědčí spíš o opaku) a po Kovačičovi by se mi líbilo mít zase v týmu takovej nějakej nevybroušenej klenot. Dycky mám rád v týmu takovýhleho jednoho nepochopenýho génia/problémovou osobnost...něco jako Cassano, Osvaldo. Se pak aspoň nemusí vytvářet uměle kauzy o jiných hráčích a navíc to k té filozofii Pazza Inter tak nějak sedí. Vzhledem k tomu, že je to v současnosti prezentováno tak, že by se nevykupoval Ljajič, tak bych Berardiho bral. Kdyby měli být v týmu oba, tak ne. A kdybych měl říct jestli radši Ljajiče nebo Berardiho, tak volím Domenica.

Reagovat
10

Já právě dlouho doufal, že je spíš zákeřnej, než blbej, přišlo mi to jako menší zlo

Poslední dobou o něm až moc lidí říká, že má problémy s motivací, že by klidně ani ze Sassuola nikdy neodcházel, že je pohodlnej. Na takových hráčích imho velkoklub s ambicema něco vyhrávat stát nemůže, s tím jsou spojený jenom problémy. Na druhou stranu chápu tvůj pohled, taky mám pro tyhle magory často sympatie...ale nesmí hrát v Juve

Reagovat
Votas

to ne no, jestli to má poskládaný takhle, tak skončí hůř jak Ballo. Z toho pohledu by asi v Interu pro něj nebylo dobrý prostředí...kdyby to bylo pár let zpátky a vídal by na tréninzích jak maká dědek Zanetti, tak by se možná uvědomil...v tom má současnej tým velkou mezeru...psalo se to tady mockrát...prostě nemáme takovou personu. Máme sice tichý makače v Ederovi s Palaciem a k tomu to chce nějaký pazzo, ale není to úplně ono. Su zvědavej jak hošan dopadne...když jsem na něm byl na U21 v Olomouci, tak mi přišel dost frackovatej, ale ten potenciál v sobě má a dává góly AC. A teda pro sledování té chemie s Costou bych ho v Calciu možná i oželel.

Reagovat
10

Tým se v Interu pořád teprve buduje, nejsou tam asi ještě úplně pevný a funkční hierarchie, takže by to asi nedopadlo moc dobře. Berardi by zapadal do Morattiho koncepce Interu a dost bych si vsadil na propadák, tenhle Inter jde podle mě trošku jinou cestou. A pokud půjde ze Sassuola do Chelsea nebo Tottenhamu, tak ho za půl roku uvidíme na hostování zpátky v calciu.

Reagovat
Furia Ceca

Třeba Davids nebo Tévez.

Reagovat
10

Berardi nemá ani 5% jejich bojovnosti nebo pracovitosti, nechápu to srovnání

Reagovat
10

je to předkupní právo s fixní částkou, Sassuolo může jednat s jinými prodejci jen v případě, že Juventus tu opci nevyužije

Reagovat
Votas

dyť píšeš, že letos to je 18, za rok 25, takže potom by Sassuolo nemohlo ani do příštího léta s nikým jednat a tomu ty současný prohlášení Squinziho nenapovídají.

Reagovat
10

asi ani jedna z těch stran nepočítá s tím, že by měl jít jinam

Reagovat
Pipo123

Ahoj 10, dáte dnes gól ?

Reagovat
10

zeptej se mě v 22:40, možná ti odpovím i dřív, když se mi bude chtít...

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

běž si radši vsadit Sportku, jestli něco takovýho vůbec na Slovensku máte

Reagovat
Pipo123

Kamo, tam som nikdy nič nevyhral

Reagovat
Zark

dají, první

Reagovat
Zark

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pipo123

OT: Borci sledujete tu niekto seriál Suits ?

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dva díly jsem ale ještě neviděl, nebyl pořádně čas

Reagovat
Pipo123

Já som práve včera dopozeral, docela sklamanie, respektívne neviem či nejaký seriál mal v mojich očiach tak klesajúcu kvalitu ako práve Suits

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě měl klesající kvalitu Mentalista. To jsem pak sledoval už jen ze setrvačnosti. Musím ty dva díly Suits o víkendu dokoukat. Ale mám toho tolik, že nevím co vybrat dřív. Ještě teď dokoukávám NBA zápasy ze začátku února.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak čekám na květen a druhou řadu Gomorry. To bude pecka.

Reagovat
Pipo123

Videl si film Suburra ? Já som to videl nedávno a skvelá pecka, ani na minutku som sa nenudil

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl, ale přihodím si ho na seznam, díky

Reagovat
Furia Ceca

Já teď koukám na Narcos. Je to dobrý, ale tomu hodnocení na čsfd, kde je to podle uživatelů 2. nejlepší seriál vůbec, tak trochu nerozumím...

Reagovat
olis

Narcos pecka druhy najlepsi vobec urcite nie ale je to kvalitka, uz tocia druhu seriu

Reagovat
olis

Reagovat
10

Reagovat
DelPiero137

Max dufam ze vies co je tvoja povinnost, 2x trofeje na konci Maja!!! Mas to perfektne rozohrane, neopovaz sa to zase posrat.

FORZA JUVE!!!

Reagovat
Kaka14

staci Vam jedna

Reagovat
olis

dnes by malo vedenie zacat rokovat so Sarrim na predlzeni zmluvy, snad nebude ziadny problem

Reagovat
Kaka14

klobuk dole ako to vcera Allegri usil na Bayern.. a Morata ma neuveritelny potencial, ako vzlada tazke zapasy .... Juve zase ukazal, ze momentalne je na urovni Bayernu a Realu

Skoda len predaja Comana

Reagovat
smazaný uživatel

na Comana je opcia podobna aku ma Real na Moratu.. Vcera to Max vymyslele salamunsky ale v 65 minute ako vystriedal Khediru a nasledne neskor Moratu to prekaucoval.. Mandzukic bol drevenny oproti Alvarovi a zaloha, kde nebol Khedira ale Sturaro az prilis zbrkla a stracala lopty, skoda. Kazdopadne skvely dvojzapas

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam opce, ale podobné té Moratově není. Částka je sice fixní, ale právo volby má Bayern, ne my. Takže je více méně jasné, že v Bayernu zůstane.

Reagovat
DelPiero137

Striedanie Khediru nebol prekauc, Sami bol unaveny a v tom case a nestihal. Prekauc bolo stiahnutie Evry na stopera a poslanie nie 100% Maria.

Reagovat
Pipo123

Dnes od úvodu asi Mauri aj Klose, to by mohlo platiť na tú mladú obranu Sparty

Reagovat
10

jste poslední ital. tým, co to ještě nedojebal...čekám "překvapení"

Reagovat
Pipo123

Snad to dáme, v tom prvom zápase to bolo docela slušné, len sa bojím že bude musieť hrať Maurico na pravej strane obrany, snad sa dá dokopy Konko

Reagovat
10

měl jsem to vsadit kurva...ještě když pak šly kurzy na Lazio nahoru

Reagovat
DelPiero137

Proroku s kamosom sme hladali chybu na stranke ked sme videli vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

len to s tym Icardim neuponahlat..

Reagovat
Kaka14

podla mna ste bez Icardiho silnejsi ...

Reagovat
Votas

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaka14

3:0 ste dali Juventusu bez Icardiho ....

Reagovat
Votas

a s ním bysme dali třeba 5

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby pes nesral, tak se protrhne. Tyhle pohádky jsou krásný.

Reagovat
Kaka14

s nim ste prvy zapas prehrali s Juve 3.0

Reagovat
smazaný uživatel

v 11 lidech se hraje lépe než v 10

Reagovat
lucius6

Beztak je to zaplacený

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele