Udinese nového kouče dlouho nehledalo, důvěru dostal Delneri

03.10.2016, 18:55
Aktuality
Další angažmá v italské nejvyšší soutěži získal Luigi Delneri. Již šestašedesátiletý kormidelník tentokráte povede Udinese Calcio, na jehož lavičce včera večer skončil Giuseppe Iachini...

52letý Iachini se týmu ujal letos v létě a Udinese pod jeho vedením zaznamenalo solidní start. Z prvních tří zápasů Bianconeri vytěžili šest bodů, následně se jim ovšem přestalo dařit a v dalších čtyřech duelech přidali jenom bod. Naposledy včera prohráli 0:3 s Laziem v utkání, po němž fanoušci hráče vypískali.

Mezi kandidáty na uvolněnou pozici byli Edy Reja, Eugenio Corini a Andrea Mandorlini, přednost ovšem nakonec dostal Delneri.

"Udinese Calcio oznamuje, že důvěru vést první tým dostal Luigi Delneri. Nový trenér podepsal smlouvu na jeden rok s opcí na druhou sezonu, představen bude na tiskové konferenci v úterý ve 12 hodin," stojí v prohlášení italského celku.

Delneri dříve vedl Chievo, FC Porto, AS Řím, Palermo, Atalantu, Sampdorii, Juventus nebo Janov, loni se marně snažil zachránit v Serii A Hellas Verona.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (34)

Přidat komentář
Milan.B

priprava na navrat do juve

Reagovat
Airus

never more

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sice realita je taka aka je, ale Inter na FUT slape ako hodinky

Reagovat
Fridgiee

Hras na PC? Ze by sme mohli dat nejake :)

Reagovat
Pinturicchio

Jsou to anglické noviny, bral bych to s rezervou. Osobně se mi Origi líbí. Nejradši bych byl, kdyby natrvalo přišel Morata.

Reagovat
Airus

Samozřejmě, ale o Giroudovi se mluví moc často a nelíbí se mi ani ten nápad.

Jestli se dá věřit španělským plátkům tak tu jakási možnost je. I Bepp se o tom zmiňoval. Ale zase nevim jestli by chtěl Álvaro bojovat o místo v sestavě s Dybalou a Higuainem.

Reagovat
Pinturicchio

To už by záleželo na něm, faktem ale je, že přestupem k nám by svou pozici nijak zvlášť nevylepšil.

Reagovat
Airus

Přesně, ale řekl bych že by byl lepší do páru s Pjacou než je Mandžukič. Což by prospělo všem (kromě Mandžukiče, ale ten je dost možná na odchodu)

Reagovat
Pinturicchio

A měli bychom to i dobře ošéfované - Higuaín by drtil a pokud by mu to nešlo ve velkém, důležitém zápase, přišel by Morata a rozhodl ho on.

Reagovat
Airus

Pipita nemá v LM nejlepší staty, za to Morata ano Ale dokážu si představit i Álvara vedle Higuaina, jméno si udělal hlavně doklepáváním Tévezových akcí, který Carlitos nebyl schopen zakončit sám.

Zase jestli by to fungovalo, Allegriho systém teď nechává Higuáiná v 16ce samotnýho, na pomezí je nalepenej Sandro, Alvés a Khedira. Takže Dybala straší zrovna tam kde je volný místo. A s tím by nic neudělal ani Morata.

Reagovat
Pinturicchio

To je poměrně nefér hodnocení Moratových kvalit, minimálně výběr místa má na top úrovni.

Věřím, že ano. Morata se k Higuaínovi hodí víc než Mandzukic, jak sám píšeš, a dávalo by nám to víc možností, jak ten útok postavit. Byl by to upgrade sám o sobě, pokud by se Morata vrátil k výkonům z první sezony v Juve, za mě v tom případě platí Morata > Mandzukic.

Reagovat
Airus

nefér to je, protože hlavně díky výběru místa to doklepával. Na tom není nic špatnýo a především to není jediná kvalita co má. Ale jeho první rok na tom byl postavenej.

Reagovat
CHONG

Jak to vůbec u vás vůbec jde Samimu a Pipitovi?

Reagovat
Pinturicchio

Sami je s Claudiem náš nejdůležitější záložník, dirigent, generál, který letos dává i góly a dostává se do spousty šancí (těch gólů klidně mohlo být dvakrát tolik). Gonzalovy statistiky mluví za sebe, 79 minut na gól, od dob Trezegueta jsme neměli takového střelce a je moc fajn, že to u něj není jen o gólech.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Airus

Sami měl dobrou přípravu i začátek sezóny, ale začíná to drhnout. Nevim jestli si o sobě začal on myslet že je CAM, nebo jestli ho do toho cpe Allegri. Ale tahle zodpovědnost mu nesedí. Je lepší když překvapí oponenty nenápadnym vysunutím, jako to dělal minulej rok a v realu, než tyhle jeho čitelný náběhy, který předvádí poslední dobou.

Reagovat
Furia Ceca

Alvaro je srdcovka

Reagovat
smazaný uživatel

keby Sturridge nebol zo skla tak je skvely

Reagovat
10

na ten jeho "mám v piči" styl bych nervy neměl

Reagovat
Airus

Když se ukázal jako mladík v Chelsea a snažil se urvat si základ, tak jsem si říkal "Paráda, Anglie konečně dostane super dravého útočníka." a dopadlo to jak to dopadlo

Reagovat
Pettirosso

West Ham nám chce vrátit Zazu.. Bayern si rozmyslel vykoupení Comana, protože s ním nejsou spokojení

ty hostovačky ven jsou fakt na nic.

Reagovat
Pipo123

Zaza neprekvapuje, čo som videl tak hral hrozne, ale u Comana to je šanca pre vás ne ? Veď ho obdivuje polovica klubov v PL, takže ho tam môžete streliť za poriadnu sumu.

Reagovat
Hans82

Comana by jsem chtel zpatky je to super hrac ted je i rozehrany a nebyt jeho tak jsme loni sli v LM dal my a ne Bayern do 3 cleneho utoku super ale na to nema Allegri koule a na kraj zalohy by byl taky lepsi jak Kurvadrat

Reagovat
Pinturicchio

Pro Comana není místo, máme Pjacu, na druhé straně Dybalu, Cuadrada a ještě má, respektive pravděpodobně přijde Berardi.

Reagovat
Airus

Kingsley si to u mě posral kecama o tom jak je šťastnej že odešel z Juve, tak ať si jde kam chce

Reagovat
Pinturicchio

Pjaca zraněný na 6 týdnů.

Parádní začátek repre pauzy.

Reagovat
M11

zrovna kdyz zacal mit vetsi minutaz

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Airus

kurva, proč mě to ani nepřekvapuje

Reagovat
Pipo123

Sampdoria, l'ombra di Pioli su Giampaolo. To sa mi zrovna ten futbal Dorie začal páčiť

Reagovat
Pettirosso

to snad ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele