Udinese nehledalo trenéra dlouho, povede ho Colantuono

04.06.2015, 15:36
Aktuality
Jenom několik desítek hodin hledalo vedení Udinese nového trenéra. Po nepovedené sezoně nedostal novou smlouvu mladý Andrea Stramaccioni, jehož povinnosti přebírá Stefano Colantuono...

"Udinese Calcio oznamuje, že vedením prvního týmu byl pověřen Stefano Colantuono. Spolupráce začne 1. července 2015 a potrvá minimálně dva roky. Prezentace nového trenéra se uskuteční v pondělí 8. června v tiskovém středisku Stadio Friuli, a to ve dvanáct hodin," stojí v prohlášení Bianconeri.

Mladý Stramaccioni v minulosti vedl Inter Milán a do Udinese přišel před rokem jako nástupce úspěšného Francesca Guidolina. Uplynulý rok se ovšem jemu ani týmu nepovedl, Udinese skončilo až šestnácté, což je jeho nejhorší umístění od postupu do Serie A v sezoně 1995/1996.

Colantuono za sebou má angažmá v Palermu a Turíně a naposledy působil v Atalantě, kde ho v březnu vystřídal Edy Reja.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Spalovač šancí

Hm, min. dva roky

Reagovat
GEGE

Reagovat
Hector17

By se tam mohl vrátit Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

konečně budou mít trenéra, Strama ať jde radši zpátky trénovat přípravku

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

aj s pippom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele