Tři odložená utkání 17. kola první ligy se dohrají 13. prosince

05.12.2023, 13:38
Aktuality

Tři zápasy 17. kola první ligy Bohemians 1905 - Liberec, České Budějovice - Hradec Králové a Mladá Boleslav - Karviná, které byly ze soboty přeloženy kvůli vydatnému sněžení a nezpůsobilému trávníku, se dohrají v náhradním termínu ve středu 13. prosince. Ligová fotbalová asociace (LFA), jež řídí v Česku profesionální soutěže, o tom informovala v tiskové zprávě.

Utkání Českých Budějovic s Hradcem Králové a Mladé Boleslavi s Karvinou začnou v 17:00, duel Bohemians 1905 s Libercem bude mít v pražském Ďolíčku výkop o hodinu později.

Kvůli sněhové kalamitě bylo odloženo šest z osmi zápasů víkendového 17. kola nejvyšší soutěže. Odehrály se pouze sobotní duel mezi Olomoucí a Slováckem (1:1) a nedělní utkání Pardubic s pražskou Spartou (1:2).

Už v sobotu získal náhradní termín zápas mezi Jabloncem a Teplicemi, který bude mít výkop tuto středu v 17 hodin. O tom, kdy se dohrají zbývající utkání Ostrava - Plzeň a Zlín - Slavia Praha, zatím LFA neinformovala.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
Miguel19

Reagovat
John Obi Mikel

Ať žije Chaos. Mohlo se odložit celé kolo a najit společný termín, ale to neee. Budem hrát stylem 2 zápasy, 1 zápas, 3 zápasy, 2 zápasy.

Reagovat
andrew96

No hrůza, peklo na zemi.

Nedivím se, že to chtějí odehrát ještě do Vánoc. Kdoví, kolik se toho odloží v únoru. A termín našli všem vyjma pohárových účastníků.

Reagovat
Coutinho10

dobrý vlastně je, pokud mimo Plzeň i Slavia postoupí z 1. místa, tak se to může dohrát v tom týdnu, kdy se budou hrát 1/16 finále, kdy oba budou mít volno

Reagovat
andrew96

Pokud nenastanou problémy v únoru no.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Nemůžeš,???

Reagovat
Coutinho10

teď nechápu já...proč by to nešlo ?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

to byl omyl

Reagovat
Greny

Chápete že ten společný termín nejde najít ? Já fakt nevím jak vám to vysvětlit

Reagovat
kilobyte

Přesně. Dal bych všechny zápasy, co odložili na 13.12. Komu se to nebude líbit, tak kontumace.

Reagovat
John Obi Mikel

To je naštěstí pošéfené, že nejde udělat.

Reagovat
dave30

Tak ještě jednou.

Stejně nevím, proč se všichni rozčilují? Termínovou listinu si schvalují všechny týmy. A to jako nepočítají s tím, že v prosinci (začátek února) se nebude dát hrát? Tak si odhlasujte, že se začne dříve v červenci, že se vloží 2-3 kola na středu a nemusí se hrát v prosinci a na začátku února.

Reagovat
andrew96

Jaro-podzim rovnou.

Reagovat
dave30

Jaro-podzim, nebo podzim-jaro (jako nyní) mi připadá úplně stejné. Pořád jde o ty termíny. Prosinec (to je ještě podzim) prostě ne a jaro začínat co nejpozději v zimě (konec února?). Ale chápu, že se to asi nedá vše úplně stihnout. Zápasů je moc (proč potřebujeme nadstavbu?), televize potřebuje něco vysílat...

Reagovat
andrew96

Už nyní jsou zimní a letní pauza v podstatě stejně dlouhé. Tvým návrhem by se zimní pauza prodloužila a letní naopak zkrátila. Najednou by byla opravdu relevantní debata, zda má sezóna podzim-jaro smysl, když budou mít týmy víc času na přípravu v zimě nežli v létě.

Reagovat
Mönchengladbach

Toho dne má být deset stupňů nad nulou.

Reagovat
smetos

Tak fakt jsou takoví dementi, nebo si jen z toho dělají prdel?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele