Souhrn kvalifikace o postup na MS 2018 - úterý 10.10.

10.10.2017, 22:40, aktualizováno 10.10.2017, 22:40
Komentáře a souhrny
Portugalsko ve šlágru skupiny B zdolalo doposud stoprocentní Švýcary a zajistilo si přímý postup na světový šampionát do Ruska. Postup slaví rovněž Francie, která naplnila roli favorita proti Bělorusku. Naopak Nizozemsku nepomohlo ani vítězství nad Švédskem...
Skupina A

Francie - Bělorusko 2:1

10.10.2017 20:45

Góly: 27. Antoine Griezmann, 33. Olivier Giroud - 44. Anton Saroka

Francie dokázala vyhrát nad hosty z Běloruska, i když jen o jeden gól. Tyto tři body jí nakonec stačí k přímému postupu na světový šampionát a Švédsko končí až na druhém místě. Domácí začali lépe a po brankách Griezmanna s Giroudem zaslouženě vítězí.

Kvalifikační cyklus je za námi a oddechnout si mohou také Francouzi. Těm se totiž nakonec povedlo naplnit roli lídra a zvítězili v celé skupině. Dnes jim k tomu pomohli Nizozemci, kteří si poradili se Švédy, ale také mělo velkou váhu vlastní vítězství Les Bleus. O to se postarali Griezmann s Giroudem, takže branka Saroky těsně před poločasovým hvizdem znamenala jen nepříjemnou kaňku.

Domácí se hnali za výhrou od začátku a jasně udávali tempo hry. Několikrát si na zajímavou nahrávku do uličky nabíhal Olivier Giroud, ale zkušený kanonýr se velmi často ocital v ofsajdu. Velkou šanci Francie spálil Raphaël Varane, který si naskočil na centr od rohového praporku a brankář Černik se ukázal v perfektním světle.

A když se Černik nechal překonat, tak Giroudovo zakončení zastavila branková konstrukce! Ani spolupráce Lemara s Tolissem nevedla ke kýžené brance. O minutu později už ale hostující obrana povolila a Francouzi mohli slavit. Po Matuidiho průnikové přihrávce se objevil přímo před Černikem šutér Atlética Madrid Antoine Griezmann a prostřelil jej - Francie vedla 1:0.

A aby se z toho Bělorusko nevzpamatovalo jen tak snadno, domácí udeřili ještě jednou. Antoine Griezmann se tentokrát vtělil do role nahrávače a po chybě obrany hostí vyslal do šance Oliviera Girouda. Ten si poradil bravurně i přes nátlak obránců Běloruska - 2:0 pro favorita.

Francie to ale neměla tak jednoduché, protože ještě před koncem první půle se prosadili i hosté. Drama vnesl na Stade de France Jurij Kovalev, který odcentroval míč zprava a špatně obsazený Anton Saroka usměrnil balon po zemi mimo dosah brankáře Huga Llorise!

Po změně stran tempo hry trochu ustalo a delší pasáž bez šancí přerušil dělovou ránou až Palicevič. Mířil ale mimo bránu. Francouzská obrana poté zaspala a její chybu mohl rázem potrestat opět útočník Saroka. Tentokrát byl v ještě výhodnější situaci, ale po centru ze strany prakticky sám před brankářem Llorisem mířil mimo bránu! Kdyby mířil přesněji, mohl se stát hrdinou své země.

Trochu sporná situace nastala patnáct minut před koncem, když do vápna vnikl Kylian Mbappé a po souboji s protihráčem spadl k zemi. Brankář Černik ale vyšel ze souboje jako vítěz, protože sudí penaltu nepískal a žádnou kartu brankáři nedal. Ke konci utkání už se tempo opět zklidnilo a i když Francouzi mohli cítit trochu smůly po neodpískané penaltě, tři body jim nakonec patří.

Více informací k zápasu

Lucembursko - Bulharsko 1:1

10.10.2017 20:45

Góly: 3. Olivier Thill - 68. Ivajlo Čočev

Domácí Lucembursko nakonec jen remizovalo s Bulharskem, i když od začátku utkání vedlo po brance Thilla. Po změně stran ale Bulhaři přidali na tempu a zásluhou toho se dokázali prosadit také střelecky. Na konečnou remízu, která z pohledu tabulky mění máloco, srovnal Čočev.

Byl to začátek jako sen, alespoň pro domácí. Už ve třetí minutě utkání proti favoritovi obral Gerson Rodrigues obránce o míč a centroval do vápna. Tam si na balon naskočil nikým nehlídaný záložník Olivier Thill a přesnou hlavičkou poslal domácí do vedení!

Po patnácti minutách posílal do vápna zajímavý centr Popov a i když domácí obrana balon odklidila, dostal se přesto k opětovnému zakončení Ivajlo Čočev. Tentokrát ale nebyl jeho pokus vůbec přesný. Po faulu Popova na opačné straně přímý kop rozehrával Olivier Thill, ale trefil jen dobře postavenou zeď. Standardní situaci měl k dispozici také Ivelin Popov, jenže zkušený záložník narazil na parádní zákrok brankáře Jouberta!

Po centru z levé strany se míč v šestnáctce odrazil k nohám Davida Turpela, který ale brankáře Ilieva nepropálil! A brankář Plamen Iliev ukázal své umění také před koncem první půle, když jej vyzkoušel střelou rovněž Turpel. Stejný hráč se po změně stran uvolnil a pálil z dobré pozice, ovšem jeho střelu tečoval mimo bránu Božikov!

Také Bulhaři se ve druhé půli osmělili. Strahil Popov poslal do šestnáctky přesný centr, na který si naskočil Ivajlo Čočev. Brankář Joubert ale ukázal parádní reflexy a jeho zakončení zlikvidoval! Střídající Andrej Galabinov měl coby hrotový hráč ještě přidat na ofenzivním snažení a málem se mu to povedlo v 64. minutě. Nakonec mu ale zabránil ve skórování vyběhnuvší vbrankář Joubert.

Ten ale nakonec stejně kapituloval. Centr Deleva z pravé strany propadl až na zadní tyč, kde stál nehlídaný Ivajlo Čočev. Ráznou hlavičkou o zem překonal brankáře Jouberta a srovnal! A když díky perfektnímu zákroku Malgeta Galabinov nepropasíroval míč přes Jouberta, skóre už se nezměnilo.

Více informací k zápasu

Nizozemsko - Švédsko 2:0

10.10.2017 20:45

Góly: 16. Arjen Robben, 40. Arjen Robben

Nizozemcům podle očekávání ani vítězství nad Švédy nestačilo k radosti. Domácí by museli pokořit svého soka o sedm branek, aby mohli postoupit do play-off, ale výhra 2:0 byla v tomto případě hořkosladká. O oba góly se ještě během první půle postaral veterán Arjen Robben.

Už před zápasem bylo hodně náročné věřit Nizozemcům. K postupu totiž potřebovali porazit svého soka aspoň 7:0, protože kromě bodů byl jejich nepřítelem také rozdíl ve skóre. Nizozemci sice nakonec svého soupeře porazili a udrželi čisté konto, ale k postupu jim scházelo hned pět branek. K tomu také docela dost šancí, protože se nedalo řct, že by svého soupeře nějak válcovali.

V prvních minutách se k míči dostával velmi často zvláště Arjen Robben. Muž s jednou, ale o to úspěšnější kličkou, se dvakrát pokoušel svádět nerovný boj s urostlými obránci Švédů a operoval velmi blízko jejich výsostného území. Po patnácti minutách se Nizozemsko dočkalo. Victor Lindelöf totiž při snaze odkopnout balon trefil nešikovně vlastní ruku a sudí pískal. K balonu se postavil Arjen Robben a i když brankář Olsen vybral správnou stranu, na balon nedosáhl.

O pár chvil později se severský celek dostal do velké šance. Po přímém kopu Emila Forsberga se k hlavičce propracoval Marcus Berg, jehož zakončení brankář Jasper Cillessen chytal jen horko těžko. Po Akého přenesení hry se míče ujal Arjen Robben, jenž se opět vydal směrem ke středu hřiště. Byl ale zastaven pozorným obráncem Johanssonem.

Po třiceti minutách měli Nizozemci k dispozici volný přímý kop po faulu Larssona, jenže Ryan Babel namířil svůj technický obstřel těsně vedle! Stejný hráč poslal po pár minutách přízemní centr k zadní tyči, kam si seběhl osamocený Kenny Tete. Ten ale neměl moc štěstí ani přesnosti. A ránu Ryana Babela po parádním sólu nakonec brankář Olsen zkrotil.

Ryan Babel hrál ve velké pohodě a obránci Švédska si s ním často nevěděli rady. Stejně jako pět minut před koncem první půle, když poslal krásný centr do vápna. Tam stál číhající Arjen Robben a trefil se přesně - 2:0.

Nasázet Švédům pět branek za druhý poločas, to opravdu volalo po zázraku. Nizozemci ale dál hráli velmi sympatický zápas a projevovali se hodně aktivně. Po hodině hry se dobrou ranou prezentoval Wijnaldum, kterému sklepl balon do běhu Dost. Olsen byl ale připraven a na místě. Robben posléze kombinoval s Dostem a když se chystal na finální nahrávku, do akce se vložil Granqvist!

Patnáct minut před koncem spolu kombinovali Vilhena s Dostem a vysoký útočník se rozhodl pro dobrou střelu. Scházely jí milimetry! Švédsko směrem dopředu aktivní nebylo téměř vůbec, ale jeho obrana byla až na výjimky pozorná. Jednu z posledních střel si připsal hrdina Robben i s vědomím, že jeho celek si na mistrovství nezahraje.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Francie1072118:623
2.Švédsko1061326:919
3.Nizozemsko1061321:1219
4.Bulharsko1041514:1913
5.Lucembursko101368:266
6.Bělorusko101276:215
Skupina B

Maďarsko - Faerské ostrovy 1:0

10.10.2017 20:45

Góly: 81. Dániel Böde

V souboji o konečnou třetí příčku ve skupině uspělo nakonec Maďarsko, které se s tímto neúspěšným kvalifikačním cyklem rozloučilo vítězstvím. Faerské ostrovy potřebovaly v Budapešti vyhrát, aby svého soka v tabulce ještě předskočily, a i když nepředvedly vůbec špatný výkon, ostřílenější protivník se štěstím potvrdil roli favorita.

Domácí vstoupili do utkání aktivněji a už v 5. minutě chtěl načít gólový účet kapitán Dzsudzsák, nicméně jeho zakončení z dálky doskotačilo pouze mimo hrací plochu. Na druhé straně nebyl ve vůbec špatné pozici Sörensen, jenž si narovnal míč na pravačku, mířil však vlastně pouze do prostor, kde se nacházel maďarský gólman Gulácsi.

Ve 33. minutě to byl opět Dzsudzsák, kdo ohrožoval hostující bránu, k dispozici totiž měl velmi dobrou standardku, a i když jeho přímá střela nebyla úplně špatná, brankář Nielsen si s ní na zadní tyči poradil. Další šance přišla na řadu až po přestávce, hlavou se snažil zacílit Ugrai, avšak svůj pokus usměrnil pouze mimo kýžený a chtěný prostor.

Maďarsko i nadále bylo směrem dopředu nebezpečnějším mužstvem, jenže v koncovce se mu prostě nedařilo podle představ. A v 57. minutě to znovu pocítil stále neúnavný Dzsudzsák, jehož dělovka skončila pouze na tribunách. Faerské ostrovy pořádně zahrozily v 77. minutě, avšak střídající í Bartalsstovu pálil pouze centimetry nad břevno.

O své nejtěsnější možné výhře Maďaři rozhodli deset minut před koncem. Po prvotním rohovém kopu se hlavou ještě neprosadil Böde, jelikož fantastický zákrok vytáhl Nielsen, nicméně další centr Dzsudzsáka z rohového čtvrtkruhu již domácí náhradník na zadní tyči zužitkoval. Z blízkosti se mu doslova podařilo dotlačit míč za brankovou čáru.

Více informací k zápasu

Lotyšsko - Andorra 4:0

10.10.2017 20:45

Góly: 11. Dāvis Ikaunieks, 19. Valērijs Šabala, 59. Valērijs Šabala, 63. Igors Tarasovs

Fotbalisté Lotyšska na závěr kvalifikace nezaváhali a připsali si na konto druhé vítězství ve skupině B, celkově tak obsadili páté místo se sedmi body. Nyní v domácím prostředí bez větších potíží přehráli trpaslíka z Andorry vysoko 4:0, góly spravedlivě rozdělili po dvou do každého poločasu. Hostům nevyšel vstup do zápasu a v celém utkání byli horším výběrem, nicméně i přes poslední šestou příčku je konečný zisk čtyř bodů úspěchem.

Domácí od samého začátku vyvinuli na soupeře tlak a do vedení se dostali ze své první vážnější akce už v 11. minutě. Na pravé straně se dostal k míči Kļuškins a poté parádně odcentroval do předbrankového prostoru, kam si naběhl hlavičkující Dāvis Ikaunieks a z nějakých deseti metrů zamířil přesně k pravé tyči. Hosté mohli srovnat o tři minuty později, nicméně v obrovské příležitosti selhal Aláez.

Ten se ocitl nikým neatakován na úrovni pokutového kopu, jenomže ve stoprocentní možnosti dal do střely příliš razance a domácí branku přestřelil. Lotyšsko potrestalo tuto nevyužitou šanci v 19. minutě, poprvé v tomto duelu se prosadil kanonýr Valērijs Šabala. Po centru z levého křídla propadl pas Solovjovse až na zadní tyč, kde defenzíva Andorry zcela zapomněla právě na Šabalu a ten už neměl problém rozvlnit síť ze tří metrů z mírného úhlu.

Zhruba osm minut před přestávkou vypálil ze střední vzdálenosti Ikaunieks a brankář Gómes, se musel vytáhnout s výtečným zákrokem, šest minut po změně stran předvedl skvělou individuální akci Kļuškins, avšak zakončení mu nevyšlo a mířil příliš vysoko. Domácí se mohli definitivně uklidnit po necelé hodině hry. Do listiny střelců se podruhé zapsal Šabala, tentokráte po střílené přihrávce od Dubry zakončoval zblízka z první přímo pod břevno.

Favorizovaný výběr v žádném případě nepolevoval ani po tomto momentu, čtvrtý gól dokázal přidat v 63. minutě. Kļuškins obdržel přihrávku na pravou stranu a poté odcentroval k bližší tyči. Tam jeden z bránících hráčů Andorry hlavičkoval jen do Igorse Tarasovse, od nějž doputoval balón za brankovou čáru mimo dosah bezmocného Gómese. Zhruba čtvrthodiny před koncem hlavičkoval z bezprostřední blízkosti těsně nad hlavičkující Uldrikis a výsledek úterního střetnutí se tak již neměnil.

Více informací k zápasu

Portugalsko - Švýcarsko 2:0

10.10.2017 20:45

Góly: 41. Johan Djourou (vl.), 57. André Silva

Jistou účast na mistrovství světa v Rusku mají i evropští šampioni z Portugalska. Rozhodla o tom závěrečná výhra nad Švýcarskem 2:0. Oba celky sice nasbíraly shodný počet bodů, avšak pro Santosovi svěřence hovoří lepší skóre. Švýcarům tak na postup do Ruska nemusí stačit ani devět kvalifikačních výher.

Portugalci byli v úvodu zápasu aktivnější, nicméně švýcarská defenzíva pracovala dobře a domácí vesměs do ničeho nepouštěla. To se změnilo až ve 33. minutě, kdy aktivní Bernardo Silva převzal balón na hranici šestnáctky a pohotově vypálil, načež gólman Sommer vytáhl skvělý zákrok. Bernardo Silva měl náznaky šancí už předtím, jenomže ke koncovce se nedostal. Trpěliví Portugalci se dočkali před koncem poločasu, kdy do vápna přilétl centr zleva a nešťastník Johan Djourou si vstřelil vlastní gól.

Svěřenci Fernanda Santose vedli zcela po zásluze a nyní bylo na Švýcarech, aby prokázali své kvality. Tento pro ně nepříznivý výsledek je totiž odsouval na druhé místo do ošemetné baráže. Vladimir Petkovič tedy neváhal a hned ve 46. minutě přichystal první střídání. Freulera nahradil Zakaria.

Švýcaři sice vyrovnali hru, možná měli mírněji navrch, jenomže v 57. minutě inkasovali podruhé. Domácí obranu helvetského kříže úplně vyšachovali a nakonec Bernardo Silva přihrál na zadní tyč Andrému Silvovi, který zkrotil balón a poslal ho do prázdné branky.

To už bylo pro hosty o poznání složitější, nicméně snížení měl na kopačce Seferović, který se ještě tečí snažil usměrnit do branky střelu Shaqiriho. Více si ale Petkovičovi svěřenci vytvořit nedokázali. Úřadující mistři Evropy si po vítězství 2:0 zajistili prvenství ve skupině a tedy přímý postup na šampionát do Ruska. Švýcaři míří jen do baráže.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Portugalsko1090132:427
2.Švýcarsko1090123:727
3.Maďarsko1041514:1413
4.Faerské ostrovy102354:169
5.Lotyšsko102177:187
6.Andorra101182:234
Skupina H

Belgie - Kypr 4:0

10.10.2017 20:45

Góly: 12. Eden Hazard, 52. Thorgan Hazard, 62. Eden Hazard (pen.), 78. Romelu Lukaku

Belgie vyhrála i poslední zápas ve skupině nad Kyprem a stvrdila svojí dominanci. Kypřané nekladli příliš velký odpor a v Bruselu bylo takříkajíc hotovo za hodinu. Dvakrát se prosadila největší hvězda Eden Hazard, jednu branku přidal i jeho bratr Thorgan a konečné slovo měl kanonýr Lukaku.

Kypr dokázal držet bezbrankový výsledek jen do 12. minuty, kdy chyboval ve středu hřiště a Eden Hazard ihned po převzetí pelášil k pokutovému území a technickým obstřelem k tyči rozvlnil síť. Rudí ďáblové se uklidnili a i když měli následně více ze hry, další branku do konce prvního poločasu nepřidali. Před koncem poločasu se sice do solidní šance prodral útočník Chelsea Batshuayi, jenomže balón poslal nad a neúspěchem skončila i střela Thorgena Hazarda, kterou gólman Panagi zlikvidoval.

V Bruselu bylo jen otázkou času, kdy Belgičané přidají druhý gól a definitivně rozhodnou. V 52. minutě vypálil, i přes vehementní držení obránce, Batshuayi, Panagi jeho pokus vyrazil k Thorganu Hazardovi a ten zvýšil na 2:0. Po hodině hry pak měla Belgie možnost pokutového kopu, toho se nezmocnil nikdo jiný, než Eden Hazard a střelou do protipohybu brankáře dal už na 3:0.

O vítězi bylo dávno rozhodnuto, co by to však bylo za utkání, kdyby se neprosadil Romelu Lukaku. Kanonýr Manchesteru United přišel do hry po šedesáti minutách a čtvrthodinu před koncem si naběhl na pas za obranu, odstavil si bránícího protihráče a křižnou ranou pečetil výsledek na 4:0.

Více informací k zápasu

Estonsko - Bosna a Hercegovina 1:2

10.10.2017 20:45

Góly: 75. Ilja Antonov - 48. Izet Hajrović, 84. Izet Hajrović

Fotbalisté Bosny a Hercegoviny urvali vítězství v Estonsku a kvalifikační skupinu zakončili na nepostupovém třetím místě. Domácí byli blízko alespoň získanému bodu, ale rozhodující branku vstřelil šest minut před koncem dvougólový Izet Hajrović.

Pouze na lavičce náhradníků zůstala největší bosenská hvězda Edin Džeko. Mělo to svojí logiku, ve skupině v podstatě o nic nešlo.

Bosna vstoupila do zápasu lépe, i když dlouho marně hledala skulinku v defenzivní řadě Estonska. A tak vůbec první gólovka přišla až ve 38. minutě, kdy si na krásný pas za obranu seběhl Vedad Ibiševič, ovšem skvělý Aksalu ho vychytal. První poločas branku nenabídl, ale hned po změně stran se to mělo změnit.

Ve 48. minutě vyslal dlouhý nákop brankář Begović, jeden z domácích balón nešťastně prodloužil a Izet Hajrovič pelášil sám na Aksalu, přičemž si poradil jako zkušený mazák. Bosna vedla 1:0, ale zdaleka neměla vyhráno. Estonci se nechtěli loučit porážkou a tak zabrali a výsledkem bylo vyrovnání čtvrthodinu před koncem. Na hranici vápna neomylně zamířil Ilja Antonov a Begović neměl nárok. Remíza 1:1 zase nevyhovovala Bosně a v 84. minutě vrátil vedení na stranu hostí přesnou ranou na vzdálenější tyč opět Izet Hajrovič.

Více informací k zápasu

Řecko - Gibraltar 4:0

10.10.2017 20:45

Góly: 32. Vasilios Torosidis, 61. Konstantinos Mitroglou, 63. Konstantinos Mitroglou, 78. Giannis Gianniotas

Povinné tři body Řekové v závěrečném klání skupiny bez problémů pohlídali, udrželi druhou příčku před dotírající Bosnou a Hercegovinou a o šampionát v Rusku si nakonec zahrají v listopadové baráži. Gibraltar na jihu Evropy jednoduše neměl šanci, ani na desátý pokus bodově neuspěl, a skončil na zasloužené poslední příčce tabulky.

Slovensko z tohoto rezultátu pochopitelně nemělo žádnou radost, protože právě na něj vyšel černý petr v podobě neúčasti v baráži, ačkoli ve své skupině skončil na druhém místě. K tomu, aby se ještě mohl účastnit play-off, potřeboval, aby Bosna a Hercegovina vyhrála v Estonsku a Gibraltar neprohrál v Řecku. K tomu však očekávaně nedošlo.

Ne že by Řecko předvedlo úplně vyvážený výkon, je totiž pravda, že proti dobře bránícímu Gibraltaru se nedokázalo v první třetině utkání prosadit, ale přesto vlastně mělo situaci pod kontrolou. Do první šance se propracoval Stafylidis, který se snažil prosadit hlavou, jenže na centr Fortounise si nenaběhl ideálně, a tak mířil pouze nad bránu.

Ve 32. minutě se již domácí přece zaradovali z úvodního gólu. Mandalos přenesl hru na pravou stranu, odtud Zeca poslal míč vzduchem na bližší tyčku, kde Torosidis tvrdou hlavičkou překonal brankáře Ibrahima. Pojistit vedení se ovšem mužstvu kouče Michaela Skibbeho nedařilo. A muselo si na tenhle moment počkat až ve druhé půli.

Hosté sice nebyli schopní přiblížit se alespoň nějakým způsobem vyrovnání, přesto však nedrželi úplně špatný průběžný výsledek. Jenže v poslední třicetiminutovce se jejich soupeř přece jenom rozstřílel a dokráčel k pohodlnému vítězství. V 61. minutě navýšil náskok Mitroglou, jenž byl na konci celé moc pěkné kombinace svých spoluhráčů.

V 63. minutě Řecko skórovalo potřetí. Fortounisovu přihrávku sice špatně zpracoval Torosidis, balón ovšem stačil ještě popostrčit Mitroglouovi, který pak z blízkosti nemohl zaváhat. V 69. minutě Mitroglou mohl dovršit hattrick, avšak pouze přestřelil. V 78. minutě se na střeleckou listinu zapsal též Gianniotas, který zužitkoval hlavou pas Stafylidise.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Belgie1091043:628
2.Řecko1054117:619
3.Bosna a Hercegovina1052324:1317
4.Estonsko1032513:1911
5.Kypr103169:1810
6.Gibraltar1000103:470

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (250)

Přidat komentář
ryzskej

Co že Portugalsko je první, když mají s CH stejný vzájemný zápas, ale CH má lepší skóre i vyšší počet vstřelených branek?

Reagovat
ryzskej

Beru zpět, jsem osel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V baráži fandím Škandinávii

Reagovat
smazaný uživatel

Švédi to pěkně vypustili, ani se jim nechtělo jít za půlku a když šli do protiútoku 4 na 4 apod., tak zastavili a nahrávali si dozadu toto bych trestal mnohem víc než simulování, v něm je aspoň započtena touha po vítězství...

Reagovat
smazaný uživatel

a nam ostal cierny peter.. skoda

Reagovat
JM

Força Portugal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Portugalci zahráli hodně zkušeně

Ale teď to asi hecnu a počkám si na Argentinu. Myslim si, že zaberou a výhrou se dostanou na MS přímo, bylo by to bez nich trochu divný, ale stát se může všechno. Ekvádor a psychika může udělat hodně, fandit už budu proti, narozdíl od posledního MS, kde jsem jim přál, tahle Argentina mě hodně nebaví už.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrat v Ekvador je narocne 2000-2500 metru nad morem, presneji 2850 v Quito

Ale snad to zvladnou. Bylo by divny MS bez Argentincu a bez Messi

Reagovat
F.Torres

Portugalci zaslouženě, švýcary přejeli. Kdyby to bylo 3-4: 0 tak nikdo nemůže říct nic. Naprosto zasloužený první místo

Jeden z favoritů MS. Z posledních 24 zápasů s Ronaldem v sestavě prohráli jen přátelák se Švédy, kdy prohráli až v závěru, kde protočili většinu týmu a pak na penalty s Chile. Jinak jedou.

Nemají nikde žádnou výraznou slabinu a hlavně jsou sehraný s výborným trenérem. Pokud se sejde forma a zdraví, tak klidně můžou to MS dát.

Co se týče kvaldy tak žádný extra velký překvapení se nekoná. Ti největší favoriti to dali téměř bez ztráty kytiček. Největší překvapení asi Island, jakožto vítěz skupiny. Největší zklamání my.

Co se týče baráže, tak věřím, že Itálie a Chorvati to zvládnou, rád bych tam viděl i Švédy.

Tip na vítěze. Jeden ze čtveřice Německo, Portugalsko, Španělsko, Belgie.

Reagovat
ADM

Portugalci idú slušne, ale osobne pred nimi stále vidím Španielov, Francúzov, momentálnu Brazíliu a samozrejme Nemcov. Ešte donedávna sa strašne vysoko kládli aj Chorváti a neuveriteľnú generáciu bude mať Belgicko. Ak tentokrát postúpia zo skupiny, tak im tipujem semifinále..

Reagovat
F.Torres

Já si myslím, že Belgie dá finále. Ta generace dospěla, netrénuje je už ten šašula. Brazílii bych trochu zase na druhou stranu neviděl až tak dobře. Víc věřím možná i argentine, pokud tedy postoupí

Celkově si myslím, že to dost ovládnou evropský celky.

Reagovat
ADM

Tak momentálne to aj ja vidím ako čisto záležitosť Európy, až na tú Brazíliu. Síce nemajú taký káder ako mávali ešte 10 rokov dozadu, ale konečne vyzerajú že hrajú ako tím. Ale aj tak im tipujem len 1/4. Uruguaj a Argentína sú velmi slabé, tie asi takisto daleko nezájdu.

Tip finále u mňa Španielsko / Francúzsko - Nemecko

Inak z Europy som ešte zvedavý na Poliakov.

Reagovat
F.Torres

Od poláků bych moc nečekal. Nepamatuju, kdy udělali nějaký aspoň částečný úspěch na velkým turnaji.

Reagovat
ADM

Ved práve, niekto musí byť ten čierny kôň týchto MS

Reagovat
johnik

Ale půjdou z 1. koše....

Reagovat
smazaný uživatel

naposledy vo Francuzsku vela nechyablo

Reagovat
pantondavo

Belgie má papírově geniální tým už dvě mistrovství a zatím z toho nic nebylo. Ukáže konfrontace s nějakým pořádným týmem.

Favorit mistrovství podle mě jednoznačně Německo a Španělsko, finále by to bylo hezký, jiný než Evropský finále by bylo obrovský překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz Francouzi projdou skupinu, tak finale bude Brazilie a Francie.

Pokud ne, tak Brazilie vs Nemecko.

Nemci a Spanele maji vynikajici hraci, ale az tak kompaktni mimto neprijde, vidim par klicovy hraci jsou na hranici zenitu.

Belgie je cerny kun MS asi, bohuzel ti hraci nejsou schopny unest tu vahu.

Italie bude dobre jako vzdy, ale tech rozdilovy hracu je tam malo.

Reagovat
Benfica

Super by bolo keby Portugalsko vyhralo, ale nemám rád keď ich radia medzi favoritov radšej nech sa hovorí o Nemcoch a Brizílii, ale predstava ako dvíha Ronaldo trofej je super..

*prehra s Čile, síce na penalty ale prehra..

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalsko podle mě zase na MS skončí ve skupině. Ačkoliv bych si jejich triumf samozřejmě přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Belgie

Reagovat
smazaný uživatel

Co je Slovaci? nepostoupili joo

Reagovat
smazaný uživatel

tak bratia, zas u televize. smolík no

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím důvod aby se čech, ikdyž fandí bílému rusovi, posmíval slovákům...

Reagovat
Neutron

presne, vedla vas

Reagovat
smazaný uživatel

Portugalsko

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

svajciarsko ma dost smolu jeden zapas prehra a musi hrat baraz no ale myslim ze postupia aj tak, je to dost velmi zaujimave a nabite (kvalifikacia) ci uz europska alebo americka

Reagovat
Shevchenko

Tak už se ví kdo je nasazený/nenasazený do baráže?

Reagovat
raduinho

Neoficiální rozdělení baráže: nasazení – Švýcarsko, Itálie, Dánsko, Chorvatsko. Nenasazení – Švédsko, Severní Irsko, Irsko, Řecko.

Reagovat
mayday

Tak ať má Svedsko Svycary a jinak je mi to fuk

Reagovat
Liquid

kde to bereš, koukám na world cup ranking podle kterého by to mělo být a nasazení by měli být Švýcaři, Italové, Chorvati a Severní Iři, kteří jsou 20.na světě, update ještě bude, ale Švédové prohráli s Holanďanama, tudíž tam posun moc nebude a Dánové plichtili s Rumunama, takže taky asi sotva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

Nj ale S. Irsko oba zápasy prohrálo, za to Dánové vyhráli a remizovali..... takže po odečtení 2 zápasů z před 4 let je docela možné, že přeskočili i Švédy, kteří "pouze" vyhráli na Lucemburskem....

Reagovat
raduinho

Neoficiální rozdělení baráže...

Reagovat
patas92

Jenom tři týmy mají víc bodu než Švýcaři a stejně musí do baráže. Docela kruté, jestli chytnou Italy nebo Chorvaty.

Reagovat
patas92

...Jestli teda budou nasazení, tak by to měli dát v klidu.

Reagovat
Kokesh

Mela by to byt hracka, jestli maji stejne jako Slovaci nejlepsi repre v historii.

Reagovat
smazaný uživatel

krutý je skôr náš osud, keď si zoberiem , že nám chýbal jeden bod o ktorý sme prišli v zápase s Anglickom na začiatku kvalifikácie alebo so Škótskom

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

Slováci alespoň měli šanci se na WC dostat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se máte chovat jako chlapi a ne to vždycky nějak dojebat a pak brečet.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

ten osud sme si pokazili sami...

Reagovat
smazaný uživatel

zas meli lehci skupinu v ty skup;ne s chorvatama by 27 bodu dali tak mozna nemci a spanele mozna ani to ne

Reagovat
smazaný uživatel

v Estonsku dobrej ohňostroj ,to se zas uefa napakuje

Reagovat
nani92

bolo jasné, koho FIFA nechce na MS..

Reagovat
smazaný uživatel

Gibraltar?

Reagovat
Azazelo RD

Ano, protože by byli oblíbenější než Island.

Reagovat
celeb

dodrbali sme si to sami v zaveroch zapasov, kde sme stratili body s Anglicanmi aj Skotmi. 1. zapas v Slovinku bol navyse dost smolny ... treba vsak s tym ratat. Rozhodol zapas v Skotsku. Blbost Maka, rozhodcu a Hubocana.

Reagovat
celeb

jo, a este Kozaka, lebo striedat naraz 3 hracov, ked hrame o desiatich a potrebujeme udrzat remizu 0:0 je urcite to najoptimalnejsie riesenie ako ziskat cas. Nehovoriac o tom, ze to uz je radikalny zasah do muzstva, ktore lepsie prijme 3x 10% novej krvi v casovych intervaloch, ako 1x 30% naraz.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

nevyhovárajme sa na FIFU, je to síce k.o.k.o.t.i.n.a , že jeden nehrá baráž, ale v prvom rade hľadajme chybu v sebe, mali se postrážiť zápas so Škótskom alebo remizu v Slovinsku aspoň, najviac ma samozrejme mrzí tá prehra s Anglickom na začiatku kvalifikácie, je docela kruté , že nám baráž ušla o 2 sekundy

Reagovat
Benfica

a ako by si to riešil, ak máš 9 tímov 4 miesta a 2 hracie dni?

Reagovat
smazaný uživatel

tak mal postúpiť jeden najlepší z druhého miesta a ostatní o baráž, mne to nepríde normálne, že jeden tím na druhom mieste v najsilnejšej kvalifikácií na svete nejde do baráže, tebe snáď áno?

Reagovat
Benfica

a ostalo by ti 8 tímov na 3 voľné miesta..

áno je to normálne pri 32 účastníkoch je to tak akurát, kedysi sa tak postupovalo aj na Euro, staré zlaté časy..

Reagovat
smazaný uživatel

Nájme keď taká Panama tam ide priamo...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, mňa najviac mrzí tá prehra v Slovinsku ktorá bola totálne zaslúžená, úplne dementne vyzerajúca zostava a hrozný výkon.

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chci aby Itálie hrála se Severním Irskem v baráži, stýská se mi tady po řečech o nahřátých míčcích.

Reagovat
Liquid

Severní Iři jsou 20.na světě, Italové jsou 17., tudíž by neměli jít na sebe

Reagovat
johnik

Ale ranking se bude měnit....

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos Perú!!! Dnes v noci proste musia

Reagovat
Liquid

jestli se nezmění pozice barážistů tak si přeji dvojice takto

Itálie - Švédsko

Severní Irsko - Irsko

Švýcarsko - Řecko

Chorvatsko - Dánsko

a postupy na mundial Švédsko, Severní Irsko, Řecko a v poslední je mi to jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale to Recko mi tam pusobi jako trn v oku

Reagovat
Liquid

na posledním MS postoupilo zaslouženě ze skupiny

Reagovat
mayday

Zajímavý výběr.

Reagovat
smazaný uživatel

veľká škoda, že čierny peter ostal nám, to je už asi pre Slovensko taká klasika, že nemáme šťastie v ničom, tam budú hrať v baráži nejakí Severní Iri, Gréci, čo iba betonujú a hrajú otasný futbal a celkovo aj na MS nejaký žebráci typu Egypt,Kostarika atď, čo by sa ani v europskej kvalifikácií nedostali na 4 miesto škoda, hádam výjde Euro o 2 roky

Reagovat
pantondavo

Hrajou řekové furt ten stejnej hnus od MS 2004?

Reagovat
smazaný uživatel

Grécko v prvom rade malo ľahkú skupinu... ak si odmyslíme Belgicko.. koho tam mali? Bosnu? to je tak europsky priemer a o ostatních tímoch ani nejdem diskutovať, skupina s Cyprusom,Gibraltárom Estonskom, kto by nechcel mať

Reagovat
mayday

Je to los no.

Reagovat
smazaný uživatel

Z té skupiny by museli postoupit i češi

Reagovat
smazaný uživatel

Kostarika je štvrťfinalista posledných MS a Gréci by sa svojej stigmy mohli zbaviť, lebo už pár rokov nehrajú tak defenzívne. Keby si sa pozrel na tabuľky, zistil by si, že ako jediný tím umiestnený na druhom mieste sme prehrali štyri zápasy, to je proste neúprosný fakt, a skôr by sa bolo treba zamyslieť nad chybami, čo nás stáli regulérne dva body s Anglickom a so Škótskom.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to myslel skôr obrazne, celkovo na tých MS budú hrať také niektoré krajiny, čo sú za Slovenskom kvalitou pozadu, ale nejdem sa vyhovárať, naši si proste hrať baráž zaslúžili aj za herný prejav ale aj za výsledky

Reagovat
Raul=Real

Nesplietaj, so styrmi prehrami tam nemame co robit

Reagovat
smazaný uživatel

tie prehry boli skôr smolné... zápasy s Anglickom a Škotskom ovplyvnili červené karty, verím tomu, že ten bod potrebný by sme získali, táto generácia je výnimočná a je smutné, že na MS sa zasa dostaneme niekedy o 50 rokov kým nám vyrastú noví hráči, síce teraz je tam Lobotka,Škriniar,Rusnák, ale 3 sú málo

Reagovat
Benfica

Egypt, Kostarika že žebráci

Reagovat
smazaný uživatel

však sú,Egypt ani nevie ako sa dostal, my by sme ich vypukali aj s lavičkou a Kostariku tiež s plnou zostavou, však okrem Navasa nemajú nikoho

Reagovat
Benfica

aha takže finalista ACN a štvrťfinalista World Cupu sú ako horší ako Slovensko hej? Ako Slovensko by pohode došlo do štvrťfinále WC alebo do finále ACN??

Reagovat
smazaný uživatel

Hej

Reagovat
Benfica

na WC ani ACN ani zo skupiny..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si strašne obmedzený...aspoň si naštuduj fakty a potom mudruj.

Reagovat
Benfica

to zabolelo, faktoš

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko na MS 2010 postúpilo do osemfinále a trúfam si tvrdiť že vtedy sme mali o niečo horší káder a trénera ako momentálne. Takže tvoje tvrdenie, že by sme na MS nepostúpili ani zo skupiny je totálne k smiechu. Objektívne majú Kostarika aj Egypt horší káder ako Slovensko na papieri. Povedz mi koľko hráčov z Kostariky či Egypta hraje vo veľkých Európskych kluboch? Okrem Navasa a Salaha s Elnenym, ktorý pravidelne nenastupuje v Arsenale....

Reagovat
Benfica

to píšeš akoby Ślovensko malo všetkých hráčov vo veľkých kluboch ale až na Hamsika a Skriniara nikto..

Hassan, Bryan Ruiz, Christian Gamboa + Egypt finalista ACN a nezabuúdaj že ho 3x v rade vyhrali..

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde som nenapísal že Slovensko má všetkých hráčov vo veľkokluboch. Hamšík a Škriniar patria k tomu najlepšiemu na svojich postoch v Serii A, Hamšík je jeden z TOP stredopoliarov v najlepších ligách sveta. Škrteľ odohral dlhé sezóny v PL, a aj Fener je mimochodom veľkoklub, má peniaze aj ohromnú fan základňu, len im chýbajú výraznejšie úspechy v pohároch.

Nuž ale Braga (Hassan) či Gamboa (Celtic) nie sú veľkokluby. Veď Žilina by ich porazila. Egypt aj Kostarika majú menej kvalitný a široký káder ako Slovensko, dolož nejaké dôkazy že sa mýlim. Ja proti Egyptu a Kostarike nemám nič, úspechy majú a rozhodne majú kvalitné mužstvá, pamätám si na to ako Egypt vyhraval ACN a boli tam aj kvalitnejšie tímy, porazili ich... ale to nič nemení na fakte že Egypt a Kostarika majú proste horší káder

http://www.worldfootball.net/teams/slowakei-team/em-2016-in-frankreich/2/

http://www.worldfootball.net/teams/costa-rica-team/wm-2014-in-brasilien/2/

http://www.worldfootball.net/teams/aegypten-team/afrika-cup-2017-gabun/2/

Reagovat
Benfica

Tak to je vec názoru. Myslím, že tieto 3 tímy sú dosť podobné ako šírkou kádru, tak aj kvalitou hráčov a WC je o tom, že tam hrajú tímy zo všetkých kontinentov, Slovensko má len smolu že v Európe je ešte takých minimálne 8 kvalitnejších tímov jedine v tom majú Costa Rica a Egypt výhodu..

ako je fakt, že Braga nie je veľkoklub o Celticu by som sa možno aj hádal, ak by bol čas, ale vážne si myslíš, že nejaký tím z ligy z ktorej už roky nikto nedostal do skupinovej fázy aspoň EL by porazila nejaká Žilina??? myslím, že tam by mali SCB aj CEL easy job..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono každé mužstvo ktoré sa na MS dostane kvalitu má. Momentálne má podľa mňa Slovensko rozhodne širší káder než Kostarika aj Egypt. Inak pri Kostarike som zvedavý či zopakujú to prekvapenie z Brazílie.

No nemyslím si to. Videl si zápas 2. predkola Žilina - Kodaň? (len by som dodal že momentálne Kodaň je na tom lepšie ako Celtic a Braga, aj keď sa im v lige nedarí podľa predstáv) a Žilina zohrala oba zápasy úplne vyrovnane a aj keď vypadla, nemala ďaleko aby sa šlo v odvete do predĺženia. To isté minulé leto Trenčín (ktorý bol v tom čase totálne tragický v lige) hral s Legiou totálne vyrovnanú patriu. Viem, naša liga je hrozná čo dokazuje aj koeficient ale rozhodne by som naše mužstvá nepodceňoval v predkolách proti silnejších. Napr. v lete roku 2015 zohrala Žilina vyrovnaný zápas s Bilbaom...

Reagovat
Benfica

no to je to, vždy je to maximálne vyrovnane, ja si pamätám ako Braga rozmrdala Petržalku + teraz Braga vyhrala v Hoffenheim a má 6 bodov Kodaň 2, zo zápasov s Tiraspolom (niečo ako Žilina) a Lokomotivom tak asi nebudú tak silný ako SCB

Reagovat
smazaný uživatel

Tiraspol nepoznám, takže neviem posúdiť ako sú na tom v porovnaní so Žilinou. Kodani sa v tejto sezóne ale veľmi nedarí, v lige sú až na 6. mieste a dokonca už sú aj špekulácie o odvolaní trénera... rozhodne by som však Žilinu nepodceňoval. Inak sleduješ portugalskú ligu celkovo alebo len Benficu? Ja som tú ligu mal tak cca 10 rokov dozadu pomerne rád, posledné roky to však už sledujem len ojedinele, príde mi že išla hrozne dole oproti tým časom.

Reagovat
Benfica

Sledujem, síce už nie tak často lebo mám menej času ale ak sa dá tak pozriem... je pravda, že kvalita klesla v čase krízy ktorá bola v Portugalsku, ale už sa to pomalý vracia do starých koľají aj keď 60 roky to už asi nikdy nebudú, aj ľudia viac chodia na zápasy + teraz ten video rozhodca, ale stále viacerým klubom chýbajú peniaze, ako píšem zlepšuje sa to ale pomaly čo je rozdiel oproti tomu ako sa situácia zhoršila pri tej kríze a bolo to hlavne podľa mňa tím, že ľudia prestali chodiť na zápasy vo väčšom množstve, ale tak ak nemáš čo jest tak nejaký futbal neriešiš..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Porto, Benficu plno býva na Sporting tiež...ale ináč je za tým asi ohromná diera nie? Tak ako píšem pamätám na doby keď Porto viedol Mourko a vtedy mala tá liga o poznanie vyššiu kvalitu,pozeral som ju rád. Teraz len Porto s času na čas

Reagovat
Benfica

a Guimarães, tam ľudia chodia dosť na futbal a pravdu povediac, nie že Primeira liga bola niekedy lepšia, ale v podstate všetky ligy, futbal sa veľmi zmenil a bohužiaľ k horšiemu, už je to hlavne o peniazoch a v podstate už ma aj prestáva baviť to sledovať..

Reagovat
smazaný uživatel

No futbal je momentálne veľký biznis. Ako aby sme sa pochopili tak biznis to bol stále len v minulosti sa nediali prestupy o takých čiastkach ako teraz atď...

Reagovat
Benfica

no to hej, ale aj tak ma dnes už bavia viac futsal a beach soccer ako ten klasický..

Reagovat
smazaný uživatel

Ako mňa najviac baví asi americký futbal až potom ten klasický...ale aj dneska má stále futbal svoje čaro a to aj v tých najlepších súťažiach, len bohužiaľ je to viac o peniazoch ako o futbale.

Reagovat
Benfica

oo americký futbal hej, NFL každá nedeľa..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja každý pondelok, štvrtok, nedeľa...pri toľkom vyťažení mojej osoby ani neviem ako to všetko stíham ale stíham....

Reagovat
Benfica

Reagovat
smazaný uživatel

A btw, Ghana > Egypt

Reagovat
twelwer

Vazne alebo si len viacej zapijal zial ? ... Nefantaziruj. Repre mame teraz kvalitnu ale toto su tak isto kvalitne tymi a nemyslim si ze by sme ich teraz porazali lusknutim prstu. Skor ako pisu vyssie. Mame 4 prehry, tak si to nezasluzime a basta. Postupovy kluc bol dopredu dany

Reagovat
SunFells

Pro stejně hloupé kostaričani okrem Hamšíka nemáte nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemožno ich podceniť, repre síce máme veľmi kvalitnú ale to majú aj oni. Pokiaľ by sme z nimi hrali nemyslím že by sme vyhrali nejako jednoznačne, rozhodne nie, potrápiť vedia.

Reagovat
smazaný uživatel

Panama..

Reagovat
ADM
Reagovat
Ángel di María 22

Romero; Mercado, Mascherano, Otamendi; Salvio, Enzo Pérez, Biglia, Acuña; Messi, Di María; y Benedetto.

Reagovat
ADM

...

Nechápem prečo zas nehrá plná palba Dybala, Messi, Icardi, všetci su v streleckej forme, Namiesto toho dá mizerného Di Mariu, ktorému odskakovali lopty aj pred zranením.

Idem sa modliť...

Reagovat
vilp

Hrůza. To ignorování Paredese a Dybaly je fakt na facku. A kdyby to proti Peru odehrál Icardi, tak by alespoň určitě dali gól.

Reagovat
smazaný uživatel

to je snáď vtip nie? :D tam poznám možno tak 4 hráčov keď si predstavim akých hráčov má Argentina tak toto je na zaplakanie...

Reagovat
smazaný uživatel

Njn koukni kolik TOP utocniky tam maji.

A soupne tam nekop z Bocy Jun. ach jo

I Argentinci maji svoji AGENTI co sestavuji sestavu jako tady v CR

Reagovat
Shevchenko

Tak poďme Chile a Peru výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Hádam nie som jediný cvok, čo čaká na začiatok zápasov

Reagovat
ernyyyy

Můžete sem pak hodit nkdo stream na Argentinu pls

Reagovat
stas87

http://www.sport247.live/cz/player/59dc77bd81df3404621089/14/1050/59dd57b1a7989/Ecuador-Argentina/768/432

Neviem ale ako dlho to pojde bezproblemov. Ja mam podane na Rangers a tak budem prepinat casto, ako mi to hraju. Mam 1 na nich a aj to, ze Zuccarelo bude mat aspon jeden kanadsky bod. Zibanejada som bohuzial nedal a on dal gol uz.

Reagovat
ernyyyy

jede to super,dík :)

držím palce

Reagovat
Xaviercreus

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm no husta atmosfera v quitu

Reagovat
havrys99

gooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

posrany az za usima, tak to muze spadnout a zacnem hrat

Reagovat
Ángel di María 22

Golasoooooooo, ty píčo

Reagovat
Dayman

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
stas87

Ako Mascerano dvihal ruku, ze ofsajd. Mne Ardgentina chybat nebude, urcite nie po tom finale s Nemeckom a tych prasacinach. Parta zakernych buzickov co si ventiluje frustraciu unfair zakrokmi.

Reagovat
mayday

Zakernych buzickov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sasek stas

Reagovat
Liquid

Equador

Reagovat
salm0n

Slovensko - aspoň něco radostného z Kvalifikace.... ne, že bych jim postup nepřál

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem no, je mi jasné, že ako Čech budeš škodoradostný, že tam nie sme ani my, ale tak my si to zaslúžime narozdiel od vás, od toho herného prejavu, na MS bude minimálne 10 tímov, čo si tam nezaslúžia byť na úkor našich

Reagovat
stas87

Zasluzime? Za tie styri prehry, hej? Ci za spatne vykony vonku a priposrate taktiky vonku? To fakt nie. Z mojho pohladu tam nie sme po pravu uz len za to, ze sme nedokazali okrem povinnych troch bodov z Malty a Litvy nic dalsie priviezt. Herny prejav moze byt pekny ale ked ti chybaju body, tak mas smolu.

Reagovat
smazaný uživatel

skús troška rozmýšlať... tím a kvalitu na to máme,aby sme postúpili... zápas v Škotsku ovplyvnila jednoducho červená karta... to mi nevyhovorí nikto, keby sme hrali v plnej sile, tak tam možno aj vyhráme, zápas v Slovinsku ovplyvnila kauza Weiss, to sme mali smolu, že to prišlo práve v takom dôležitom zápase...a s Anglickom tam chalanom neni čo vyčitať, v Anglicku nevyhrávajú ani Nemci..a prvý zápas s Anglickom to bol tiež taký zápas na ktorý mám ťažké srdce, dostať gol v 94 minúte... musiš uznať, že táto kvalifikácia bola proste pre nás zakliata, ale toto mužstvo malo na to ísť ďalej, je to škoda, teraz plač už nepomôže, bohvie kedy príde najbližšie takáto šanca , zase 4 roky čakať :/

Reagovat
smazaný uživatel

všetky goly sme dostali v závere... so Škotskom,s Anglickom doma a 15 minút pred koncom v Slovinsku... osud nám neprial jednoducho

Reagovat
flamengo

1. so Slovinskom prehra a výhra sú v poriadku. Tam sme boli jasne slabší a dostali sme gól 15.m.pred koncom. Doma sme boli jasne lepší a dali sme gól 9 min. pred koncom. Kauzy nerátam, pri takých chujoch jako je Stoch a Weiss vždy budú. Weiss tam nemá čo robiť.

2. prehra doma s Anglickom absolútne zaslúžená. Naši hrali kopanú a nie futbal. Na strely 0:20, pred bránu sme sa ani nedostali, Anglánom neuznali pred koncom regulérny gól. Kozákove striedania boli úplne na hovno, Kiss a hlavne Kubík, ktorý bol namočený v góle hostí, lebo vyklusával a súboj odflákol. Škrtel mal byť vylúčený už skôr, nechápem ten faul, keď skočil úmyselne na nohu súpera a ešte viac tých, čo to obhajujú. Aj Kozák.

3. Zápas doma so Škótmi bola pohoda a mysleli sme si, že to uhráme aj u nich. Prvých 15 minút sme sa nedostali za polovicu, potom dve zlyhania Maka, dve zaslúžené karty, nechápem ako sa ho môže niekto zastať. Kozák problém posunul od Maka a od svojho hlúpeho striedania, keď tam Weiss nemal čo robiť a šupol ich tam troch naraz, na nejaké čudné náhody.

Žeby bola hra až taká nádherná, tak to zas nepreháňajme. Aj na ME, aj v kvalifikácii s Anglickom sme iba odkopávali, s Nemcami sme po troch góloch "podpísali" zmluvu o neútočení, lebo by bol debakel. Dali sme im prístupom najavo, že nech nám už dajú pokoj, že nás ani nenapadne sa priblížiť k ich bráne.

4. Pozitívom je Lobotka, Škriniar a Rusnák. Ale strkal tam radšej Salátu, Kubíka, Kissa a viac hrozných futbalistov. Kozák bol za Rezeša zvyknutý na iné, pískať rovinu je pre neho konšpirácia.

Reagovat
stas87

Ja tie inkasovane goly v zavere odmietam pojladat za smolne. Mozno kebyze to bolo raz, tak poviem ano, bola to smola. Ale ked sa ti to stane opakovane, tak to znamena len jedine- vlastna neschopnost udrzat priaznivy vysledok. O to viac je smutne, ze s kvalitou aku mame, chceme ubranir v Skotsku bod uz pred zaciatkom. Volba zostavy tomu naznacovala dost. Mame podla mna lepsi tim ako skoti a slovinci celkovo, takze s nimi sa nemalo vobec prehrat a stalo sa. Uz len z tohto dovodu si tam nezasluzime byt. Prehra so Skotskom je regulerna hanba, ved oni su ruropsky podpriemer uz, ani do toho priemeru uz ich clovek zaradit nemoze.

Reagovat
Raul=Real

pravdu mas no

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Liquid

Peru a Paraguay win kua

Reagovat
smazaný uživatel

to je kapitan

Reagovat
Switchback

Leošeeeeek

Reagovat
Dayman

Di María pěkně

Reagovat
Liquid

zápas PAR-VEN píská podle livesportu sudí z VEN, to jako fakt ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi tak

Reagovat
Switchback

Leooooooooooo

Reagovat
Liquid

tahle Země není pro hobity

Reagovat
vilp

Toho Benedetta vyhrabal Sampaoli kde? Hrozný výkon.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Xaviercreus

Otřesný "fotbalista"

Reagovat
Shevchenko

Trinidad vede nad USA

Reagovat
smazaný uživatel

zatim dobry, snad druhou pulku v tech kopcich udejchaj

Reagovat
Banikovec7

To je tim ridsim vzduchem v Ekvadoru nebo cim, ze ten mic skace a lita jak gumova kulicka.

Reagovat
Visca el barca

Tak místo Bendetta může v klidu jít na hřiště Icardi. Hůř hrát nemůže.

Reagovat
Usty

Messi bůh, ale ten týpek s číslem 23 za Ekvádor má vsazeno? Však oba góly absolutně vypustil...

Reagovat
KnoxXx

Pablo Aimar vybavil

Reagovat
Usty

Chlapec hraje za ekádorskej ekvivalent Barcy - Barcelona SC. Ach tak.

Reagovat
Visca el barca

Mercado a Acuna, to jsou parodie na fotbalisty.

Reagovat
Dayman

James

Reagovat
smazaný uživatel

brazilci sou padavky

Reagovat
smazaný uživatel

kapitan

Reagovat
Switchback

Reagovat
Visca el barca

Messi

Reagovat
Xaviercreus

Nejlepší na světě

Reagovat
Dayman

Ospina

Reagovat
Shevchenko

Tak buď Chile nebo Peru

Reagovat
Xaviercreus

Chile stačí snížit a jdou do baráže, tak snad..

Reagovat
Switchback

Uruguay 6 gólů a přitom 4:2

Reagovat
Visca el barca

Chile je bohužel škoda. K čemu jim teď ty dvě copy, když nejedou na Mundial. Jinak Messi po právu král večera

Reagovat
mayday

Tak myslím, že vyhrat dvě Copy v té konkurenci a nejet na jedno MS je asi lepší, než se účastnit všeho a vyhrát hovno.

Reagovat
Liquid

Hobbit zasranej ale aspoň Chile smůla kvůli nesympaťákovi Alexisovi, Peru nedá Nový Zéland - to bude sranda a JA jen se 4 týmy....Panama góla kua

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Frony

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je hobbit???

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Peru môže byť skvelým náhradníkom práve za Chile z minulého šampionátu v baráži im po tom čo dokázali absolútne verím neskutočne z čoho dokázali vyhrabať ten postup aj keď ešte len do baráže ale pre nich úspech veľký už teraz gratulácia

Reagovat
Shevchenko

Tak na MS bez Chile, to je tragédie Já věřil, že by na MS mohli dojít hodně daleko, třeba do SF, typické turnajové mužstvo, ti budou v Rusku chybět sakra hodně

Ale aspoň to Peru vyšlo Jsem rád, že to nedala nudná Paraguay. Venezuela

Reagovat
Liquid

ale ta Argentina si to nezasloužila

Reagovat
Dayman

Argentina vítěz MS

Reagovat
Shevchenko

Panamaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi ten jejich první "gól"?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pony Slaystation

možná lepší než penalta + červená

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám raději fotbal podle pravidel.

Reagovat
Shevchenko

USA momentálně bez MS

Reagovat
Liquid

udržet Panama, Hondu Ras i Trinidad

Reagovat
Shevchenko

Tak nakonec aspoň ten CONCACAF dopadl naprosto snově.

Reagovat
Liquid

jj ale Hobbita proklýnám stále

Reagovat
cubinho

Tak naštěstí ho jen proklýnáš.

Reagovat
smazaný uživatel

nebud na nej tvrdej

Reagovat
Switchback

USA

Reagovat
Liquid

Trump vyhlásí válku Mexiku i Kostarice

Reagovat
Kepy_FCB

Ten ma kopanou vis kde

Reagovat
Shevchenko

Je to tam! USA

Reagovat
smazaný uživatel

USA v pič* hahahá nice

Reagovat
smazaný uživatel

Panama dostala 4 góly v USA aj tak sa smeje :DDDDDDD

Reagovat
puji

Tak to už Doník s těma sankcema přehnal.Ani američtí fotbalisté do Rusko nepřijedou.

Reagovat
Shevchenko

Panama poprvé v historii na MS Ti si to za ten progres zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

USA nepřekvapily, vzhledem k tomu, z jakých tragédů je složen jejich tým. Chile paráda, už toho jejich hypu bylo dost.

Reagovat
Kixi Syhimour

Chile

Reagovat
Spalovač šancí

Messi, USA

Reagovat
smazaný uživatel

DiMaria tak je tam dokopal nakonec

Reagovat
alcantara

Ocakavam podobne vyzivnu a obohacujucu diskusiu ako po zapase s Peru

Reagovat
technecium

Kde by ta repre bez Messiho byla? Ti si pomalu bez něj ani nezavážou boty

Reagovat
smazaný uživatel

Ono bez messiho by měli možná zajištěný postup už před posledním kolem...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
technecium

Jak své tvrzení dokážeš?

Reagovat
smazaný uživatel

jak dokážeš "Ti si pomalu bez něj ani nezavážou boty"?

Messi není pro hru argentiny tak důležitý jak pro hru barcelony. Ne jednou byl tvrdě kritizován za výkony, které v repre podává...

Reagovat
smazaný uživatel

kde by byla barca bez messiho...

argentina by bez nej postoupila, hrali by uplne jinak nez s nim

ale zaplat panbuh za nej

Reagovat
technecium

Tomu se říká hyperbola.

Teď dokazuj

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl si vůbec poslední dobou hrát argentinu? Bez něj jsou nahraní. Body co argentina ztratila aby měla zajištěný postup před posledním kolem ztratili když tam Messi nebyl.

Reagovat
ADM

To je jasné, a zariadil by im to Benedetto spolu s ďalšími hráčmi, ktorých Sampaoli ťahá z neviem ktorej prdele.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Diego2

Reagovat
raduinho

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Zkušený hráč nepanikaří proti různým Androrrám,Faerským ostrovům. Zkušený hráč vsítí hatrick tři kilometry nad mořem v posledním kole, kdy jeho zem potřebuje zoufale postoupit!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono Ekvádor není taky žádné terno, že....

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

v kvalifikaci prohrali letos vsech 6 zapasu...

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
roman1978

oni ale dokázali porazit argentinu či uruguay.

to by se asi andoře apod. nikdy nepovedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt fatální chyby stopera, tak možná brali body i Portugalcům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maxton

... aby potom na MS vo finále ho nebolo vidiet

Reagovat
Benfica

Reagovat
Benfica

Ekvádor = Faerské ostrovy

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
mayday

Nejsem Messiho fanoušek, ale ta repre bez něj je neskutečně slabá.

Baráž Austrálie - Honduras a Peru - Zéland, tak snad to urvou Austrálie s Peru.

Reagovat
popltak

Francie bez Pogby poloviční..

Reagovat
smazaný uživatel

to budu inac vesele majstrovstva)))) island, panama, egypt, saudi... ale super, bude sa na co kukat !

Reagovat
PP

Portugalsko a Řecko..

Reagovat
Coutinho10

hezky ...sice maly kurzy, ale bal bych se, ze to nekdo z nich zesere

Reagovat
Bayernista18

Bylo to jen tak tak, no.

Reagovat
Visca el barca

Já jsem si krásně vydělal troječku, stačilo to poslat na Argentinu, Portugalsko, Brazilku a tulipánky. Kéž by to tak šlo vždycky

Reagovat
Bayernista18

O víkendu se hrajou slušný zápasy, snad se zase zadaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takhle vypadá největší bigrinnerista v historii EF.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele