Preview kvalifikace o postup na MS 2018 - úterý 10.10.

10.10.2017, 08:19, aktualizováno 10.10.2017, 08:19
Previews
Šlágrem vyvrcholí skupina B, mistři Evropy z Portugalska hostí stoprocentní Švýcarsko a k přímému postupu potřebují vyhrát. Francii zajistí účast v Rusku výhra nad Běloruskem, o zázrak v podobě vysoké výhry nad Švédskem se pokusí Nizozemsko. Řecko má skvěle rozehranou situaci v boji o druhé místo ve skupině a k jeho pojištění mu stačí porazit slaboučký Gibraltar.
Skupina A
Francie - Bělorusko  (úterý 20:45)
Hvězdně obsazená Francie sídlí na prvním místě a v případě výhry na něm také zůstane. Pokud ale zaváhá, mohla by o přímý postup ještě přijít. To znamená, že tým trenéra Deschampse nesmí podcenit soupeře a návštěvu z Běloruska bude chtít porazit.

Francie je na prvním místě a na horším než druhém místě neskončí při jakémkoli výsledku. Druhé místo a s tím spojená baráž ale není něco, co by francouzský národ bral jako úspěch. Takže tým trenéra Didiera Deschampse se musí pokusit o jednoznačnou věc - porazit Bělorusko a třemi body potvrdit jistý postup na mistrovství světa.

Trenér Deschamps dobře ví, že tohle bude ošemetné utkání. V rozhovoru před utkáním sdělil: "Podstatné pro nás je to, zda se dostaneme na šampionát. Jsme hrdý tým a doufáme, že se nám podaří zajistit si první místo ve skupině. Pro to ale musíme něco udělat. Nemáme ten luxus, že bychom mohli poslední utkání vypustit, takže žádám od každého hráče maximum. Možná pár míst vyměním, ale rozhodně to nebude žádná revoluce. Cílem jsou tři body," dodal zkušený stratég.

Francie se opírá o velmi dobrou domácí formu, protože už šest duelů před vlastními fanoušky nenašla přemožitele. Naopak hned pětkrát vyhrála a jednou si body se soupeřem rozdělila. Francie se ale musí proti Bělorusům zlepšit, protože pokud by předvedla podobný výkon jako v jejich prvním vzájemném utkání, moc radosti by z toho její fanoušci neměli.

V Borisově Francie selhala a především v ofenzívě působila velmi chabým dojmem. Její nesehranost a neefektivita v zakončení měly za následek remízu bez branek. Což se jmény jako Martial, Griezmann, Pogba, Giroud nebo Dembélé zkrátka nestačí. V minulém kole to v podání Francouzů také nebyla vyloženě kanonáda, protože s domácími Bulhary si poradili jen díky jediné brance Blaise Matuidiho.

Teď se na Stade de France dostaví Bělorusko a jeho cíl bude jasný - minimálně zopakovat poslední vzájemné utkání. I tehdy podali Bělorusové velmi bojovný a houževnatý výkon, což favorita mírně překvapilo. Ani francouzská ofenziva není nijak velkou hrozbou, protože zatím nasázela jen 16 branek, pro srovnání o deset méně, než kolik dalo Švédsko. Bělorusko se potýká především se střelbou jako svým největším problémem.

Jeho útočníci se zatím do tabulek zapsali jen pěti přesnými trefami, což Bělorusku moc nepomáhá. Za poslední tři duely vstřelilo Bělorusko jen jeden gól, právě v minulém klání. Ani trefa Maksima Valadzka ale nestačila na bodový zisk proti Nizozemcům, kteří mířili přesně hned třikrát. Bělorusové ale podali dobrý výkon a zlomily je v podstatě až závěrečné minuty utkání. Dokáží překvapit favorita na jeho půdě?
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.03 - 24.90 - 54.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Lucembursko - Bulharsko  (úterý 20:45)
Bulharsko bojovalo o možný postup na šampionát statečně až do posledních chvil. Jenže nedávná porážka s Francií nakonec znamenala definitivní ztrátu nadějí, a tak v souboji s Lucemburskem mu stejně jako soupeři půjde jen o solidní zakončení skupiny a o body do koeficientu pro losování nově tvořené Ligy národů.

Balkánský celek nezanechal v této kvalifikaci vůbec špatný dojem. Především v domácím prostředí byl pro všechny opravdu silně nepříjemným protivníkem. Před vlastními fanoušky vyhrál čtyřikrát z pěti utkání, tři body urval nad Nizozemskem i Švédskem. Jenže venku to byla z jeho strany opravdu hodně velká bída.

Právě mizérii na cizích hřištích by Bulhaři chtěli ve svém posledním zápase napravit. Dosud tam totiž nezískali jediný bod. "Nálada v kabině je dobrá. Kluci si uvědomují, že udělali pár věcí slušně, ale na druhou stranu neudělali velký krok. Musíme tenhle zápas vnímat jako zkoušku do budoucna a brát ho vážně," uvedl kouč Petar Hubčev.

Zatím se oba celky v minulosti střetly celkem třináctkrát a ve všech případech se podařilo zvítězit Bulharsku. Ovšem už v zářijovém duelu z loňského roku se jednalo o poměrně vyrovnanou podívanou, z níž se nakonec vyvrbila divoká přestřelka. Lucemburčané by rozhodně chtěli zavzpomínat na tenhle výkon ze Sofie.

Určitě rychle zapomenout by pak domácí měli na svůj poslední výsledek z půdy Švédska, kde inkasovali celkem osmkrát. Bylo to pro mužstvo kouče Luca Holtze nejhorší představení za poslední léta. "Nemám pochyb o tom, že Lucembursko po tom debaklu bude hrát naplno. Ale to je ve fotbale normální," očekával hostující stratég.

Zatímco Bulharsko už nikdo ze současné čtvrté pozice nesesadí, přičemž se ani výše posunout nemůže, Lucembursko má ještě možnost poskočit na pátou pozici před Bělorusko. V tuhle chvíli má ale horší skóre než jeho sok, takže potřebuje získat více bodů, případně věřit, že Bělorusové utrpí nějaký těžký debakl ve Francii.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.40 - 4.16 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Nizozemsko - Švédsko  (úterý 20:45)
Nizozemsko má před sebou misi, na kterou by se možná necítil ani věhlasný agent Ethan Hunt. Nejenže musí porazit Švédy, kterým aktuálně patří druhé místo. Především musí vyhrát o sedm branek, což už zní opravdu jako nesplnitelná mise.

Švédům je jedno, zda v zápase vyhrají nebo prohrají. S nadsázkou se dá říct, že do tuhého pro ně půjde, když bude Nizozemsko vést 6:0. Za stavu 7:0 pro Nizozemce by totiž do baráže postupovali právě domácí hráči a Švédsko by opustilo druhou příčku kvůli horšímu skóre. To by ale byl opravdu nevídaný kousek, který by ve světě fotbalu měl jen těžko obdoby.

Dosavadní scénář je jasný. Švédsko sídlí na druhém místě za Francií, na kterou ztrácí jen jeden bod. Takže může směle pomýšlet na celkové prvenství, třebaže k tomu potřebuje pomoc od Běloruska. Ani jeden z těchto dvou týmů není pánem své vlastní situace. Pokud by Francie zvítězila, nemusí se ohlížet na žádné další výsledky.

Nizozemcům se v kvalifikaci příliš nedaří a ani nasazení Dicka Advocaata zatím nepomáhá tak, jak si vedení představovali. Na něj ale netřeba házet veškerou vinu, neboť naskakoval do již rozjetého vlaku, který se řítil špatným směrem. Nizozemcům se vůbec nepovedla konfrontace s Francií, ale poslední dva duely Oranjes vyhráli shodně 3:1. Naposledy si poradili s Běloruskem, i když rozhodující dvě branky vstřelili až v posledních deseti minutách.

Bilance trenéra Advocaata ale není zatím příliš dobrá a proto se nabízí jako jediná možnost právě vysoká výhra. Nizozemsko totiž vstřelilo jen 19 branek a hned 12 jich dostalo. Švédsko dalo o sedm gólů více a inkasovalo jen sedmkrát. Nizozemská ofenziva už dávno nepůsobí tak směle a dravě, kanonýrů je v ní pomálu. Memphis Depay coby střelec poslední branky minulého klání však věří alespoň ve výhru.

"Moc dobře známé svou situaci a fakt, že je všechno proti nám. I kdybychom vyhráli, nebude to stačit. Je ale naší povinností se o to pokusit, dokud existuje byť i jen malá naděje. Věřím, že mám dost kvalitní tým na to, abychom bojovali o každý míč. Hrajeme doma, potřebujeme podporu našich fanoušků a věřím, že tohle bude skvělý večer. Musíme se semknout a pokusit se odehrát zápas na maximum, abychom se za náš výkon nemuseli stydět. Švédsko hraje výborně, takže to bude chtít plnou pozornost."

Švédská ofenziva naopak hraje výborně a severský celek už nasázel do sítí svých soupeřů poměrně úctyhodných 26 branek. Nyní se může spokojit s bodem nebo porážkou, ale Švédsko dobře ví, že spoléhat se na konkrétní výsledek nikdy nevede k ničemu dobrému. V posledním vzájemném klání se domácí Švédsko rozešlo s Nizozemci smírně 1:1.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 4.06 - 3.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Francie962116:520
2.Švédsko961226:719
3.Nizozemsko951319:1216
4.Bulharsko940513:1812
5.Bělorusko91265:195
6.Lucembursko91267:255
Skupina B
Maďarsko - Faerské ostrovy  (úterý 20:45)
V úterý je na programu úplně poslední kvalifikační den a ve skupině B se bude bojovat o konečné první, třetí a páté místo. Zatímco o přímý postup si to rozdají Portugalci se Švýcary, tak o třetí příčku bude usilovat Maďarsko s Faerskými ostrovy. Favoritem tohoto utkání je domácí výběr, který doposud posbíral deset bodů a je třetí. Hosté získali o pouhý jeden bod méně a hůře než čtvrtí neskončí, což i tak je jejich nejlepší umístění v kvalifikačních cyklech.

Maďaři naopak musí být lehce zklamaní, neboť naději na Rusko příliš dlouho neživili a navíc se dopustili i dvou obrovských zaváhání. V duelech s Portugalskem a Švýcarskem neměli žádnou šanci, prohráli ve všech čtyřech případech. Výběru z jižní Evropy podlehli po výsledcích 0:1 a 0:3, na Švýcarsko nestačili v divokých poměrech 2:3 a 2:5. Největší ostudu utrpěli začátkem června tohoto roku, když v Andoře senzačním způsobem prohráli 0:1.

Na půdě svého úterního soupeře taktéž nevybojovali plný bodový zisk, rozešli se s ním smírně po bezbrankovém poměru. "Bohužel nebyli jsme v úplně nejlepším rozpoložení a zbytečně ztráceli, na druhou stranu v konkurenci dvou velkých rivalů to bylo nesmírně těžké. Teď chceme našim fanouškům alespoň částečně splatit důvěru, zajímají nás jen tři body a konečná třetí příčka," uvedl na předzápasové tiskové konferenci trenér Maďarska Bernd Storck.

Čtyřiapadesátiletý německý rodák dodává, že o podcenění protivníka nemůže být v žádném případě řeč. "Hned dvakrát jsme hráli příliš lehkomyslně a hned se nám to vymstilo, teď je na místě stoprocentní koncentrovanost. Faerské ostrovy dobře brání a čekají na své příležitosti, zisk devíti bodů rozhodně není náhoda. Nemůžeme si myslet, že to půjde samo, je potřeba odvést maximum po celých devadesát minut."

Faerské ostrovy zažívají celkem pohádkovou kvalifikaci i přes vysoké porážky s Portugalskem (1:5 a 0:6). Proti Andoře dosáhli na čtyři body (1:0 a 0:0), stejný počet se jim podařilo vydolovat také proti Lotyšsku (2:0 a 0:0). Jejich skóre 4:15 sice není nijak lichotivé, na druhou stranu právě před Lotyšskem a Andorrou mají nedostižný pětibodový náskok a skalp především výběru z východní Evropy je nesmírně cenný.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 5.97 - 13.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Lotyšsko - Andorra  (úterý 20:45)
Fotbalisté Lotyšska si tento kvalifikační cyklus o světový šampionát rozhodně za rámeček nedají, před posledním kolem je čeká souboj o konečné páté místo s trpaslíkem z Andorry a jistě měli vyšší ambice. V dosavadních devíti zápasech vybojovali pouhé čtyři body a už teď je jasné, že skončí i za outsiderem z Faerských ostrovů. Před svým úterním soupeřem jsou o skóre a k tomu, aby neskončili poslední, tak potřebují alespoň bod.

Ovšem domácí si jistě brousí zuby na plný tříbodový zisk, proti jednomu z papírově nejslabších soupeřů celé evropské části jsou jasným favoritem. Lotyši dokázali porazit právě jen Andorru hned na úvod kvalifikace, když na její půdě zaznamenali hubené vítězství po výsledku 1:0. Od této chvíle však prohráli v sedmi následujících střetnutích, dvakrát nestačili na Portugalsko (1:4, 0:3), Švýcarsko (0:3, 0:1) a na Maďarsko (0:2 a 1:3).

Nečekanou prohru utrpěli doma s Faerskými ostrovy po výsledku 0:2, se stejným protivníkem se utkali v sobotu a z jeho půdy si odvezli bod po bezbrankové remíze, s čímž také spokojeni být nemohli. Andorra naopak musí být se svým vystoupením nadšená, i kdyby nakonec obsadila očekávanou šestou příčku. Bod totiž získala s Faerskými ostrovy (0:0), nicméně ještě dlouhou se bude mluvit hlavně o jejím naprosto šokujícím vítězství s Maďarskem (1:0).

"Slabší chvilky někdy prostě přijdou, Maďaři je měli s Andorrou. Ta už rozhodně nepatří do kategorie výběrů, proti kterým vždycky získáte tři body a vyhrajete velkým rozdílem. Sami jsme to zažili na vlastní kůži, kdy jsme dokázali skórovat pouze jednou a tři body zadarmo to určitě nebyly. Pevně věřím, že tentokráte se situace nezalekneme, Andorru porazíme a vybojujeme alespoň to páté místo," řekl lotyšský kouč Aleksandrs Starkovs.

Lotyšsko se navíc určitě pokusí přerušit svou hodně nelichotivou bilanci před vlastními fanoušky, před kterými prohrálo již sedmkrát v řadě, a k tomu skórovalo jedinkrát. "Teď máme šanci, ale chce to stoprocentní koncentraci až do samého závěru," dodal závěrem Starkovs. Ten postrádá Gorkšse, Andořané se musí obejít bez Rodrígueze se San Nicolásem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.16 - 12.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Portugalsko - Švýcarsko  (úterý 20:45)
O vítězi skupiny B a tedy přímém postupujícím rozhodne až vzájemný duel dvou suverénů Portugalska a Švýcarska. Úřadující mistři Evropy ztrácejí na reprezentaci helvétského kříže tři body, takže na první místo je vynese pouze jakékoliv vítězství.

Prvním kritériem v případě rovnosti bodů je totiž skóre, nikoliv bilance ze vzájemného utkání, takže pokud Portugalci na Estádio da Luz Švýcary porazí, stanou se přímým účastníkem světového šampionátu v Rusku. Portugalci nezvládli jen zahajovací utkání právě proti Švýcarsku, v St'Jakob Parku prohráli 0:2, ale od té doby neztratili ani bod a nastříleli úctyhodných třicet branek.

Jenomže bilance Švýcarů je ještě lepší. Svěřenci Vladimira Petkoviče vyhráli všech devět zápasů a pokud vyhrají i v Lisabonu, napodobí podobný úspěch Německa a skupinu vyhrají bez ztráty kytičky. Nicméně i devět výher nemusí na postup do Ruska stačit, což je paradoxní.

"Zápas s Portugalskem bude pro mě skoro jako finále Mistrovství světa. Je to jedinečná situace, která se v kvalifikaci objevuje jen zřídka. Pokud vyhrajete, pak jste hrdinové, pokud ne, jste looseři. Zní to krutě, ale je to tak. Všechny zápasy, které jsme dosud vyhráli jsou irelevantní, což nás ještě více přiměje získat body, které potřebujeme," nechal se slyšet záložník Švýcarska Granit Xhaka.

Švýcarsko má sice jistotu baráže, ale ta bývá hodně ošemetná, zvláště když v osudí budou jiní těžcí soupeři. Reprezentanti helvétského kříže tak půjdou do zápasu s cílem vyhrát a neponechat nic náhodě. "Nepůjdeme do zápasu s cílem devadesát minut bránit, to není náš styl. Chceme hrát fotbal a ukázat, že umíme být odvážní," dodal Xhaka.

Portugalci dokázali Švýcarsko naposledy porazit před čtrnácti lety a to už je pěkná řádka let. Od této doby se spolu oba celky utkaly jen dvakrát a pokaždé na švýcarské půdě. V základních skupinách na EURO 2008 vyhrál domácí celek 2:0 a stejným výsledkem skončil i první duel této skupiny.
Portugalsko - pravděpodobná sestava:
Rui Patricio - Semedo, Pepe, Neto, Eliseu - Carvalho - Pereira, Joao Moutinho, Joao Mario - André Silva, Cristiano Ronaldo.
Švýcarsko - pravděpodobná sestava:
Sommer - Lichtsteiner, Schar, Djorou, Moubandje - Freuler, Xhaka - Shaqiri, Frei, Zuber - Seferovič.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 3.98 - 5.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Švýcarsko990023:527
2.Portugalsko980130:424
3.Maďarsko931513:1410
4.Faerské ostrovy92344:159
5.Lotyšsko91173:184
6.Andorra91172:194
Skupina H
Belgie - Kypr  (úterý 20:45)
Domácí Belgie už má splněno a postup ze skupiny H jí coby lídrovi nikdo nesebere. Přesto se bude chtít s kvalifikační důstojně rozloučit a šanci k tomu dostane před vlastními fanoušky. Kypr si může polepšit maximálně čtvrtým místem.

Proslulá řecká obrana bude mít plno práce, protože ji vyzkouší Belgie. A ta je pověstná ofenzivní hrou plnou šancí a branek. Především pak v domácích duelech, kde se jí povedlo nasázet už 22 gólů! Samozřejmě, že je jednoduché mít podobně lichotivé statistiky, když dvakrát hrajete z Gibraltarem, ale Belgie vládne skupině dlouhodobě a bez potíží.

K osmi výhrám připojila jen jednu remízu a navíc několikrát ukázala charakter, když se utkání z jejího pohledu nevyvíjelo dobře. Jako například v minulém zápase proti Bosně a Hercegovině. Belgičané ještě o poločase prohrávali, ale sedm minut před koncem vstřelil rozhodující gól na 4:3 Yannick Carrasco a rozjásal fanoušky Rudých ďáblů.

Právě útočník Atlética Madrid před posledním kvalifikačním utkáním sdělil: "Věřím, že poslední zápas zvládneme a poděkujeme tím našim fanouškům. Celá země nás podporovala a my se snažíme jí oplatit podporu výhrami. Jsme v dobré formě a daří se nám, k čemuž přispívá týmový duch. Hrajeme jako jeden velký tým, ne jako skupina jednotlivců. Teď se od nás očekává výhra a my ji chceme získat," dodal mladý hráč.

Tým trenéra Roberta Martíneze bude postrádat jednu cennou oporu záložní řady, kterou je Marouane Fellaini. Vysoký záložník Manchesteru United se zranil v utkání s Bosnou a Hercegovinou a podle prvních zpráv by měl po přetrvávajícím problému s kolenem chybět několik týdnů. Jinak má ale mladý trenér Martínez k dispozici kompletní kádr a může brát poslední duel jako šanci vyzkoušet nové alternativy.

Když se Belgičané utkali s Kyprem naposled, mnoho šancí na body mu nedali. V Nikósii se dvakrát prosadil kanonýr Romelu Lukaku a jednou trefou jej podpořil opět Yannick Carrasco. Kypr nad Belgií nikdy nevyhrál, jen v roce 1995 si s ní dokázal rozdělit body a jednalo se o velký úspěch. V poslední době na něj nová generace fotbalistů proti Belgii moc nenavazuje. Celkově se ale kyperský fotbal zasloužil o několik uznalých projevů a také současná kvalifikace ukazuje příjemnou změnu.

Už to není typický outsider. Kypr byl nalosován do velmi těžké skupiny s Bosnou, Belgií a Řeky, ale přesto dokázal získat už deset bodů. Stále se navíc může posunout na 4. příčku, kde je nyní Estonsko. To má totiž náskok jen jednoho bodu a pokud klopýtne, pro Kypr existuje malá šance. Nejprve ale musí uhrát nějaký bod s Belgií, což můžeme objektivně nazvat slovem zázrak.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.06 - 15.90 - 33.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Estonsko - Bosna a Hercegovina  (úterý 20:45)
Bosna a Hercegovina má před sebou poslední utkání kvalifikace a velký úkol. Nejtěžší na její situaci je fakt, že svou situaci nemá ve vlastních rukou. I kdyby totiž porazila domácí Estonsko, stále musí doufat, že Řecko ztratí body s posledním Gibraltarem.

Bosna nastřílela už 22 branek, ale ve výsledku by jí to mohlo být k ničemu. Teď totiž potřebuje splnit jeden obtížný úkol, který má dvě části. Za prvé musí porazit Estonsko. A to nebude jednoduchý úkol, i když by se to tak mohlo zdát. Estonci už tři zápasy po sobě neprohráli a v minulých dvou kolech mají skóre 7:0.

Gibraltaru minule nasázeli šest branek a stále jsou na 4. místě v tabulce s jedenácti body na kontě. Bosně ale nedělá problémy vyhrát v Estonsku, což ukázala v zápasech kvalifikací v letech 1999 a 2009. Bosně a Hercegovině se také povedlo poslední vzájemné utkání s Estonci, když se především díky dvěma přesným trefám Emira Spahiće radovala z vysoké výhry 5:0. Estonci tedy mají Bosně co vracet.

Problém u Bosny spočívá v tom, že i když vyhraje, pokud Řekové nenechají všechny tři body Gibraltaru, nebude její výhra nic znamenat. A to je hodně nepravděpodobné vzhledem k tomu, že Gibraltar za devět zápasů ještě neuhrál ani bod. Přesto je Bosna odhodlaná věřit až do poslední chvíle, jak potvrzuje kanonýr Edin Džeko.

"Velmi nás mrzí ztráta s Kyprem, která vlastně změnila celou skupinu. Kdybychom tehdy vyhráli, vše mohlo být jinak. Naposledy jsme proti Belgii nehráli špatně, ale nakonec to nestačilo. Teď nám zbývá jediná věc - vyhrát nad Estonskem a doufat. Víme, že je to velmi nepravděpodobné, ale dokud existuje šance alespoň z jednoho procenta, musíme věřit," dodává Džeko.

Estonsko má starost především s obrannou fází, která mu vůbec nefunguje. Estonci dostali už sedmnáct branek a právě Bosna by se ráda přiživila na nepříliš dobrém skóre. Ani v případě, že Estonci porazí Bosnu, se vzhledem k horšímu skóre nedostanou na její místo.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.74 - 4.02 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Řecko - Gibraltar  (úterý 20:45)
Řecko zvládlo před pár dny důležitý souboj na půdě Kypru a k udržení druhé příčky ve skupině mu s jistotou stačí pouze před vlastními fanoušky porazit papírově jednoho z nejslabších účastníků evropské kvalifikace Gibraltar. Třetí Bosna a Hercegovina má opravdu už jen teoretickou naději, jak ještě proklouznout do baráže.

Mužstvo trenéra Michaela Skibbeho potřebuje ještě udělat poslední krok, a kdyby se mu nepodařilo protivníka z jihu Pyrenejského poloostrova skolit, jednalo by se o opravdovou senzaci. Určitě by nemělo spoléhat na výsledek Bosny a Hercegoviny na půdě Estonska, protože v případě shodného počtu bodů by rozhodovalo skóre a to by mělo Řecko horší.

Třeba v minulé kvalifikaci Řekové totálně selhali a prohráli například hned dvakrát s Faerskými ostrovy. Pod vedením německého stratéga se však národní tým vrátil do zašlých výsledkových kolejí a jakákoli ztráta s Gibraltarem se zdá být v tuhle chvíli určitě jen utopickou záležitostí. Obzvláště, když je tak blízko toužebné baráži.

Nic nepodcenit, to jsou hlavní Skibbeho ambice před tímto posledním duelem skupiny. "Podívejte se třeba na zápas Andorry s Portugalskem. Tam se ještě po hodině hry hrálo bez branek," připomínal jasný příklad toho, že i fotbaloví trpaslíci umějí zlobit. "Musíme ukázat, že umíme hrát proti komukoli. Ať už je to Belgie, nebo Gibraltar."

Zatím se Němcovo angažmá zdá být úspěšné. Je ale pravda, že nějakého uceleného a komplexního hodnocení se dočkáme asi až po případné baráži. "Cítím se v Řecku šťastný," pochvaloval si Skibbe. "Bylo mi potěšením a ctí působit u tohoto národního mužstva dva roky. Všichni chceme být v Rusku a hrát světový šampionát."

Hostující celek nezískal v této kvalifikaci ani jeden bod, vstřelil pouhé tři branky a inkasoval hned třiačtyřicetkrát. Tenhle mladý nároďák se pořád ještě spíše učí a především sbírá zkušenosti. Naposledy padl vysoko s Estonskem, takže napravit si reputaci po tomto hodně nepovedeném střetnutí je pro něj prvořadým cílem. V Řecku nebude mít co ztratit.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.00 - 45.00 - 50.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Belgie981039:625
2.Řecko944113:616
3.Bosna a Hercegovina942322:1214
4.Estonsko932412:1711
5.Kypr93159:1410
6.Gibraltar90093:430

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (198)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dvaja najlepší hráči sveta dnes musia svoje krajiny doviesť k víťastvám Uvidíme, ako to dopadne.

Reagovat
eder

Máš to nějaké popletené - Brazílie v čele s Neymarem dnes nehraje.

Reagovat
technecium

Však Nejmar není jeden ze dvou nejlepších na větě

Reagovat
eder

Ale je. Hned po Božském Cristianovi. Vzdělávej se.

Reagovat
Baronne

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar je zobrak, co dojebal futbal

Reagovat
Y.N.W.A

dnes další zajímavej večer

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že Argentína sa na MS bude pozerať len z gauča...

Reagovat
Greny

Ot: pokud nekdo sazite tak dnes Malmo - Kometa 1 za 1.6 az sazkovky zjisti s cim tam odletela Kometa tak pujde ten kurz asi jeste hodne dolu

Reagovat
Miguel19

Dobrej tip. Ale těžko říct, jak k tomu přistoupí domácí, když už hrají ve čtvrtek ligu..

Reagovat
smazaný uživatel

a hrali ji i vcera

Reagovat
mayday

S čím tam odletěla?

Reagovat
Greny

S lajnou Mallet, Nahodol, Zohorna a do obrany Barinka, Malec, Bartejs a Stencel jako 7.bek s nejvetsi pravdepodobnosti, v brance se vystridaji Vejmelka a Dostál, snad dokonce i dva treneri zustali v Brne

Reagovat
smazaný uživatel

Kleslo to na 1.65

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad už v pohodě díky za tip

Reagovat
smazaný uživatel

diky! do kombiku dobry

Reagovat
Greny

Neni zac

Reagovat
Kepy_FCB

Portugal musi albance smest

Reagovat
Pony Slaystation

Go Go Švýcaři

Reagovat
Y.N.W.A

Co myslíte, jak dopadne ten Gibraltar?

Reagovat
smazaný uživatel

Tych porazia aj v 8 ludoch...

Reagovat
janinho

to by musel kazdy z grekov vyslopat 7cku ouza na rozcvicke aby to nevyhrali... to by bola asi najvacsia blamaz v historii UEFA.

Reagovat
smazaný uživatel

8:0 jako Svedsko

Reagovat
smazaný uživatel

Bez šance.

Reagovat
mayday

Na mistrovství světa nejsme schopni postoupit, na druhou stranu jsme nikdy nechyběli na dvou velkých akcích po sobě, takže dna jsme ještě zdaleka nedosáhli. Ke dnu zda se míří Nizozemci, nepostoupil že dvou kvalifikaci po sobě je na takovej fotvalovej národ silná káva.

Reagovat
eder

Třeba se dnes při své labutí písni hecne Robben a vstřelí osm gólů.

Reagovat
Y.N.W.A

jj, nemůže se stále dařit všem... navíc když za poslední roky v Evropě stále států přibývá ...ale Nizozemcům to jistě nevadí, jak mě tady někteří přesvědčovali, uneseni jsou všichni do jednoho z vítězství žen letos na Euru, cože je velmi populární a prestižní a všichni to tam sledovali nalepení u obrazovek... takže to, že muži zase nepostoupili jim jistě radost nezkazí

Reagovat
mayday

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ten Kyrgios fakt nepoučitelný a úplně na stejném turnaji jako před rokem

Reagovat
mayday

Hrál finále, dostal v něm bubeníka, malí času na cestování a regeneraci, 1. kolo, nezajimavej soupeř... Já vsadil, že Johnson vyhraje aspoň set

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jasně no , dalo se to čekat , ale že bouchne za stavu 4 2 v TB takovym zpusobem to fakt nezachapeš , ja ho pořád obhajoval , ale on je v hlavě totalně mimo synek .

Reagovat
mayday

Je to holt rebel Já na něj skutečně první kola nikdy nedávám, až tak od čtvrtfinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Sýrie docela jede

Reagovat
Coutinho10

j celkem prekvapeni, ze se jde do prodlouzeni...ted uz jde do tuhyho

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš jestli se hraje na góly venku vstřelený taky ?

Reagovat
Coutinho10

jojo hraje..klasika jako napr. v LM...oba zapasy 1:1, takze kdyby Syrie dala ted v prodl. gol, tak Australie musi dat 2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ten kurz na Sýrii asi musím zkusit

Reagovat
Coutinho10

no, ale jinak Australie celkem zabrala, takze Syrie muze doufat max. v stesti pri penaltach

Reagovat
smazaný uživatel

Aswi to viddí podobně podle toho jak se tam válej

Reagovat
Coutinho10

Cahill jako spravnej kapitan no Syrie bude muset zabrat

Reagovat
johnik

nj.... co oni bez něj budou dělat až skončí to netuším

Reagovat
Coutinho10

jo to taky nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak škoda

Reagovat
Coutinho10

ale jeste maj 10 minut...takze sance je

Reagovat
smazaný uživatel

To už těžko. Zrovna Sýrii by takovejhle úspech pomohl

Reagovat
Coutinho10

j Australie zatim zkusene...kazdopadne to zamrzi dost no, kdyz jsou takhle blizko

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voleeee teď

Reagovat
Coutinho10

to je pech

Reagovat
smazaný uživatel

To teda je mi jich líto takovej kousek.

Reagovat
Coutinho10

twl tyc ouu

Reagovat
popltak

Reagovat
Rarášek

Francie - Bělorusko 1:1

Nizozemsko - Švédsko 0:2

JEDEM .

Reagovat
Shevchenko

Bosna už nemá šanci na postup ne? Jak se píše v preview.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by neměla šanci? Má o dva body míň než Řekové.. Teoretickou ještě jo..

Reagovat
Shevchenko

Ale když skončí druzí se 17 body, tak budou nejhorší tým na druhém místě.

Reagovat
Coutinho10

přesně tak...to je jediná šance Slováků

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle, já myslel postup ze skupiny..

Reagovat
smazaný uživatel

Nechodím sem často, kvaldu som však sledoval, preto bude toto jeden z mojich ojedinelých dlhších postov:

Čo sa týka našich tak ma to samozrejme veľmi mrzí, kedže sme neodohrali zlú kvalifikáciu, ale môžeme si za to sami, ani nie tak tá prehra v Škótsku,kde sme hrali veľkú časť zápasu o jedného chlapa menej, skôr ten prekašľaný zápas v Slovinsku s úplne debilnou zostavou. Inak som z hrou spokojný, aj vo Wembley sme zahrali výborne. Trochu smola. Teším sa celkom na ligu národov, tam snáď niečo poriadne predvedieme

Najviac ma teší postup Islandu, Srbska a Poľska, pre mňa najsympatickejšie tímy ktoré sa z Európy na MS dostali. Dúfam že sa tam nedostanú Taliani, nemám ich rád, nechýbali by mi tam vôbec. Dúfam že tam pôjde niekto z dvojce Švédsko / Dánsko, týmto severským repre prajem. Škoda, že to nevyšlo našim, máme najlepšie mužstvo, lepšie než na MS v Afrike, Lobotka a Škriniar fantastický progres. Budeme chýbať...

Čo sa týka Afriky tak sa rysuje celkom silná svorka. Nigéria by pri troche šťastia mohla prejsť cez osemfinále, Egypt by tiež mohol pokukávať po postupe keď chytí nejakú dobrú skupinu. Najslabšie bude asi Tunisko, už len preto, lebo to v hlavách moc nemajú ako sme viac krát videli na ACN.

Dneska v noci JA - snáď Argentína nepostúpi. Neskutočnú sračku predvádzajú tak snáď budú za to "odmenení".

Reagovat
blaugrana

Reagovat
fenixLFC

skurvene pauzy ked bude mane chybat 6 tyzdnov kvoli nejakemu spicenemu zapasu s kapverdami...

Reagovat
popltak

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

Čoboli dneska po skončení zápasů oficiálně nepostupují do baráže co

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Takový tým ani kvalifikaci nehraje, takže nevím o kom mluvíš.

Reagovat
smazaný uživatel

zemikovo sázkařské okénko (aneb dneska jsem se s tim nes*al):

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE3NjgzMzMzNjYwMTrZfRRyOxgR7TgV3Ng%3D&kind=MAIN

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE3NjgzMzM3MjkwMDqpeAcy5rCnLun0YZg%3D&kind=MAIN

https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE3NjgzNzM0OTcwMTpzuAhP2q3sF1mQIUI%3D&kind=MAIN

všechno stojí a padá na Argentině nicméně to je tutovka....vyhrajou 2:0 nebo 3:1 na Ekvádoru krásnej kurz na handicap, taky ho tam někde mám...jen už nevim kde, těch tiketů za kilo mám asi 10 (samozřejmě i obšancované, kdyby francie nevyhrála s třema gólama, nebo ne moc gólů v portugalsku...s čím dále počítám na téměř 100% je, že budou padat góly v Nizozemsku (vidim to tak na 3-4 góly celkově...velmi zajímavej kurz je na výhru Nizozemců a zároveň 2,5g - tam je snad 2,5:1 !

Reagovat
Hokaido

To je prostě strašný.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

proč zase ?

Reagovat
Hokaido

Třeba Argentina vyhrála v Ekvádoru jednou za posleních 56 let, hraje se v nadmořkský výšce 2850 m.n.m. a hřiště vypadá takhle:

https://twitter.com/marcelobechler/status/917763253320781827

Navíc Argentina nevyhrála ani jednou z posledních 4 zápasů a dala v nich jeden gol... Ten kurz je nesmysl.

Sázet over na Portugalsko-Švýcarsko je imho taky blbost.

Sázet over Francie v tomhle kurzu to samý. Navíc je úplný wtf, že na over je 1,29 a na 1/over je kurz o 0,03 menší...

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ale argentina to tam dotlačí...má Messiho a prostě jim věřim a doufám že ten trotl trenér tam dá taky Dybalu konečne....Dotlačej to tam, ikdyby to byla oranice, prostě musej (což je na druhou stranu samozřejmě taky blbý pro spychiku) ...Ekvádor už prakticky o nic nehraje a prohrál doma jak s Peru tak s Kolumbií(dokonce 0:2), takže by bylo dost nepravděpodobný, kdyby se to Argentině nepovedlo....Já viděl poslední zápasy Argentiny a byla to jen z prdele smůla že to tam nepadalo...právě proto počítám, že dneska to padat bude.

Over na Portugalsko jsem litoval už před začátkem zápasu, vzhledem k tomu, že po výhře zas tolik neprahnou a švýcaři budou hrát zadáka, což se taky děje, viděl sem asi půl hoďku hry v TV pak sem se na to nemohl koukat, hroznej fotbal...Ale over francie už takřka vyšel....a s tim jak píšeš naposledy, taky jsem si toho všimnul už dřív, dokonce jsem jednou viděl i rozdíl v 0,1 - což je samozřejmě chyba bookmakerů...ale dost častá na fortuně, sám nechápu. A co to píšu dali portugalci gól, takže to zas tak blbě nevypadá, protože ten zápas odemkne právě gól portugalců

Reagovat
smazaný uživatel

a vid, over frantílů tu je už o poločase ,) ....ještě by to chtělo belgii gol do konce poločasu a mam hned 1600 za ten poločasovej tiket.

Reagovat
Shevchenko

No... ale nemáš.

Reagovat
Hokaido

Gratuluji.

Reagovat
smazaný uživatel

ne vždy se zadaří...v druhym poločaseto přestalo padat..nicméně mam ještě vsazenou argentinu v handicapu...zpětně mě mrzí, že jsem ty nizozemce nedal jen výhru (byl tam kurz 1,84!!) a portugalce jsem chtěl jen over 1,5, nevim proč jsem tam cpal 2,5..... přitom jsem si to tu načrtával jako případnej hlavní tiket za hodně - nizozemce 10, francii over 2.5 a portugalce 1,5, belgii handicap 0:2 a argentinu ve favoritovi za 1,51 - celkem kurz 4 - nádhernej tiket za dvojku a ev. výhra 12k....nojo je to to kdyby...

Reagovat
smazaný uživatel

teda 8000.

Reagovat
smazaný uživatel

musim ocenit, ze uz tu nebrecis jako driv

nech si poradit, vetsina to s tebou mysli dobre

Reagovat
KnoxXx

ARG nevyhrala v poslednych 3 kvalifikaciach ani jeden zapas vonku s triom PER/ECU/BOL a to sa neda tvrdit, ze by v tychto troch krajinach zazivali futbalovu renesenaciu (spolocny menovatel - nadmorska vyska), posledna vyhra sa datuje do roku 2005 (2-1 s Boliviou), t.j. seria 9 zapasov bez vyhry

Reagovat
smazaný uživatel

tím spíš to dneska protrhnou....nemyslíš ? jedno je statistika, druhý pravděpodobnost...Samozřejmě to vyjít nemusí..le to už je přece život, nic neni jistý...

Reagovat
KnoxXx

to nie je statistika, to je jasny argument, aby ARG normalny clovek nemohol dat v ponukanych kurzoch na tiket (netreba k tomu ani pridavat dalsie okolnosti ako biedna forma, nepohoda, tlak a v neposlednom rade biedny teren)

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné choreo Portugalsko.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo pořádně nabuzenej.

Reagovat
Firkraag

Máš link prosímtě?

Reagovat
Firkraag

Myslim, ze se mi to nechce otvirat

Reagovat
ramm+

Asi myslíš správně

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ramm+

Dá se něgde vsadit, že Penaldo v šestnáctce sebou yebne jako obvykle o zem?

Reagovat
Fairplay

Máte někdo link na Portugalsko?

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Fairplay
Reagovat
smazaný uživatel

stačí nám neprehra Gibraltaru k postupu do baráže?

Reagovat
penepi

Bosna musí vyhrať.

Reagovat
penepi

Max. o tri góly

Reagovat
smazaný uživatel

a remíza Grécka je ok?

Reagovat
penepi

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Gréci su pekne nervózni

Reagovat
Hokaido

Nekouká někdo na Belgii? Vážně hraje Chadli wingbeka?

Reagovat
vilp

Jo.

Reagovat
vilp

Takhle kdyby Hazard chodil do zakončení při každé podobné možnosti, tak by musel dávat třicet gólů za sezonu.

Reagovat
Fairplay

A. Silva je vypatlanej? Klidně mohl dostat čerevnou

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooool

Reagovat
ramm+

Penaldo:

první vozembouch je tady

Reagovat
Fairplay

Silvovi odpustil červenou, teď zas měli Portugalci kopat penaltu za tu ruku..

Reagovat
smazaný uživatel

Pls nepozerám od začiatku, čo spravil Silva a ktorý ? Vďaka

Reagovat
smazaný uživatel

André Silva v pokutovom území súpera nezmyselne išiel do súboja nohou napred.

Reagovat
Fairplay

A. Silva přemotivovanej asi v 20. minutě ve vápně soupeře poslal skluz nohama napřed pro úplně zbytečný balon přímo do Švýcara. Hodně hnusně a zbytečně. Podle rozhodčího bez karty

Reagovat
smazaný uživatel

to ani Mak si ju nezaslúžil keď Andre Silva nedostal žiadnu môže byť rád že to nebolo na turnaji už by si nekopol dement hlavne rozhodca čo už strach mu to nedovolil asik žeby Portugalca vylúčil

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Fairplay

Ty jo to je každým detailnějším záběrem horší a horší

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká rudá, ses zbláznil né? Vždyť ho Silva nia netrefil, naopak Djorou kopnul nohou do nohy Silvy. Ale za to jak tam šel, i když nakonec ho nekopl, tak měl dostat žlutou kartu.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Hokaido

Jediný štestí, že si brnkli kopačkama těsně před nárazem do nohy, jinak by jí měl zlomenou a volalo by se tady po trestu na 15 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě podívej se na to ještě jednou, Silva tam šel tou nohou z boku, nešel tam kolíkama, takže žádná zlomená noha by nebyla.

Reagovat
F.Torres

hlavně nešel naplno a nohu rozhodne neměl naplou, spíš ji stahoval

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak.

Reagovat
Hokaido

To snad nemyslíš vážně, že ji stahoval. To brnknutí ho zachránilo.

Reagovat
F.Torres

kdyby do toho šel naplno, tak mu zpřeláme nohy, takhle o sebe jen brnkli

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooool Silvaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

sebe zaobstaraj okuliare a poriadne dioptrie dobre že ju nedvíhal až do neba chuj jeden keby to bolo na Ronalda ta by ste rozprávali jaky likvidačný zákrok jebkovia skurveny Silva už mal byť dávno von

Reagovat
F.Torres

tak to určitě ne

Reagovat
johnik

Holanďani už jen 5....

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooool Portugaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooool

Reagovat
Kixi Syhimour

On hraje Babel

Reagovat
mimi_united

Kalkulácie Slovenska ukončené, konečne pokoj

Reagovat
Bandita_Harry

1:1 v 93 minute

Reagovat
smazaný uživatel

To je simulant ten Shakiri, se ho Eliseu skoro ani nedotkl a on simuluje a rozhodčí mu to zbaští a dá Eliseovi žlutou.

Reagovat
roman1978

Faul na golmana

Reagovat
F.Torres

Zatím paráda. Portugalci vedou, o parník lepší. Rozhodčí dost Švýcarům odpouští. 2 žlutý + penaltu. Věřím, že přidají ještě jeden fík a bude to

Reagovat
Fairplay

Rozhodčí to ale vede zoufale, dneska co rozhodnutí, to špatně.. Já to tak jednoznačně nevidím, necítím tam úplnou dominanci, přijde mi, že fakt stačí jedna nahrávka povedená a celá defenziva bude mimo..

Reagovat
F.Torres

tak když to je o 1 gol, tak vždy stačí jedna dobrá přihrávka, ale kromě snad jedný akce, kdy to hráč dával pod sebe, tak tam nic neměli. Za to portugalci mají aspoň cetry. Pravda, že portugalská pravá strana je na tom hodně zoufale s centry hlavně ten Cedric, hroznej kopáč

Reagovat
Ángel di María 22

Nechapu, proč místo Cedrica nehraje Semedo. Asi to Portugalci nechtěli mít z tý obrany ofenzivnější hned od začátku, ale Cedric je dopředu zoufalej.

Reagovat
F.Torres

od něj snad jedinej přesnej centr, všechno lítá hrozně velkým obloukem a za vápno. Díky němu přišli o cca 4-5 slušnejch možností na centr.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Fairplay

Cedric má snad nejhorší centry, co jsem viděl za hodně dlouhou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

prokletí pasivní Švédi! kdo taky vsadil oba gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš sázet hňupe.

Reagovat
smazaný uživatel

na tvoje Portugalsko se krásně sází -1,5 g nebo přesný výsledek 0:0, pokud zrovna nehrají proti Faerským ostrovům

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi moc často nevyhráváš, když takhle sázíš.

Reagovat
smazaný uživatel

už vtedy som hovoril si že tie zbytočné góly od Francúzska ich budú stáť postup mohli byť už len dve päť je veľa :(

Reagovat
roman1978

Reagovat
Shevchenko

Portugalci totálně marní, komediant Ronaldo zase simuluje a rozhazuje rukama a nakonec jim tam spadne takové hovno.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

tak kdo by taky nerozhazoval rukama, když vidí, jak protihráč hraje ve vápně 2 m před ním jasně rukou

Reagovat
Kenneth

Nezvladas

Reagovat
Shevchenko

Jen jsem napsal svůj názor, jinak mi to je úplně jedno

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Wow takový dlouhý záběr na tu portugalskou slečnu, moc hezká slečinka.

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš Ronalda? to věřím, že ti to udělalo dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Hned jak jsem to dopsal, tak jsem věděl, že nějaký barcelonský troll tohle napíše.

Reagovat
smazaný uživatel

měl sis to uvědomit ještě dřív, než jsi to vypustil z prdele, hňupe

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že máš mozek a aspoň trochu inteligence, ale bohužel, fans Barcelony mozek nemají.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Jako hňup ses teď akorát tak zachoval ty.

Reagovat
F.Torres

Ten Lichtsteiner je hroznej hajzl

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooool Andréééééé Silvaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
F.Torres

Goooool vymalováno, nazdarrrrrr

Reagovat
Al Capone

Cris zase ukazuje ofsajd co chytráci?

Reagovat
Kenneth

Svycari absolutne netusi. MS opet s Portugalskem

Reagovat
Kokesh

Bernardo Silva nejlepsi na hristi.

Reagovat
Kenneth

Koukam ale ze v City moc nehraje.

Reagovat
Teoretik

Pepek jej zapracovává postupně. Podobně jako se Saném loni. Ale má to těžké přes KdB a Davida Silvu.

Reagovat
Kenneth

A. Silva se mel koupit jako Back up k Benzinovi.

Reagovat
Teoretik

Ti Portugalci tam mají hodně šikovné hráče. Třeba ti dva černoši v záloze mi přijdou super. No a pak samozřejmě Bernardo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Eliseu se poslední dobou taky v každém zápase Portugalska zraní...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole jasná ruka Djoroua a rozhodčí tu penaltu nepískne?

Reagovat
smazaný uživatel

Když jde balón od jiné vlastní části těla, tak se penalta nepíská..

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, díky za upozornění. Já si vzpomněl, jak před pár lety takhle pískli ruku Ramosovi, ale už se pravidla asi změnila.

Reagovat
Hokaido

Tohle pravidlo asi bude složitější, viz dneska Lindelof:

https://imgtc.com/w/58Qh0wr

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem, tady se penalta pískat neměla..

Reagovat
smazaný uživatel

Protože si jí nastřelil sám.

Reagovat
smazaný uživatel

To je debil ten Ronaldo, on jde sám na brankáře a takhle to zadrbe.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Kenneth

Az moc arogantne no. Kdyby vedli o gol nebo to byla remiza tak by to dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takhle rekord zůstane Lewandovskému, že nastřílel nejvíce golu v kvalifikaci.

Reagovat
Kenneth

A neni to jedno? Ronaldo prekona pomalu kazdy tyden nejaky rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

A právě proto mohl mít i tento, aby je měl všechny.

Reagovat
valloire

musíš taky něco nechat nechat těm slabším, aby je to bavilo a chtěli si s tebou hrát

Reagovat
valloire

To je fuk, Král je Král. Dokazovat nic nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Fico piš dopis

Reagovat
F.Torres

Zaslouženě, švýcary přejeli. Kdyby to bylo 3-4: 0 tak nikdo nemůže říct nic. Naprosto zasloužený první místo

Jeden z favoritů MS. Z posledních 24 zápasů s Ronaldem v sestavě prohráli jen přátelák se Švédy, kdy prohráli až v závěru, kde protočili většinu týmu a pak na penalty s Chile. Jinak jedou.

Nemají nikde žádnou výraznou slabinu a hlavně jsou sehraný s výborným trenérem. Pokud se sejde forma a zdraví, tak klidně můžou to MS dát

Reagovat
Ángel di María 22

Parada Portugalci

Reagovat
smazaný uživatel

Švédi to pěkně vypustili, ani se jim nechtělo jít za půlku a když šli do protiútoku 4 na 4 apod., tak zastavili a nahrávali si dozadu toto bych trestal mnohem víc než simulování, v něm je aspoň započtena touha po vítězství...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele