Ruská Premier Liga - souhrn 29. kola

16.11.2008, 14:09
Aktuality
CSKA si pojistilo druhou příčku, když doma rozstřílelo 4:0 mistrovskou Kazaň. Lokomotiv přestřílel městského rivala FK 3:2, Perm vyhrál v Tomsku a Chimki v Nalčíku, čímž si zajistily udržení. Ve zbývajících čtyřech zápasech se body dělily, bez branek hrál Saturn se Samarou a Groznyj s Jaroslavlí, 1:1 skončilo střenutí Zenitu s Dinamem a 2:2 zápas Spartaku ve Vladivostoku...

Zenit Petrohrad - Dinamo Moskva 1:1

16.11.2008 12:00

Góly: 79. Fatih Tekke - 54. Leandro Fernández

Zenit Petrohrad remizoval s Dinamem Moskva 1:1 a sen o Lize mistrů se mu definitivně rozplynul, to Dinamo může slavit, jen zázrak moskevské o nejprestižnější klubovou soutěž připraví. V utkání bohatém na šance otevřel skóre obránce hostů Fernandes, Zenit se vyrovnání dočkal v 79. minutě zásluhou střídajícího útočníka Tekkeho.

V sestavě Zenitu se překvapivě objevil uzdravený zadák Lombaerts, v sestavě Zenitu nahradil nejistého Slováka Hubočana. Dinamo nastoupilo v defenzivnějším složení než tomu bylo v minulých kolech, na hrotu operoval osamocený Keržakov, bývalá ikona Zenitu Petrohrad.

Před skvělou atmosférou vyprodaného stadionu Petrovskij poprvé vážně zahrozilo Dinamo, během 4. minuty za hosty vyslali nebezpečné střely Chochlov a Semšov, brankář Malafejev je s námahou vyrazil. Hrál se fotbal nahoru dolů, Zenit v reakci zahrozil po nebezpečném centru Šírla, obrana Dinama centr odvrátila.

Podle předpokladů byl aktivnější Zenit. Danny po výborně zahrané standardní situaci Aršavina mířil z dorážky těsně nad, Portugalec poté vybídl Aňukova ke střele a jen skvělý zákrok Gabulova uchránil modrobílé od inkasované branky. Zenit tlak stupňoval, další velkou šanci spálil Zyrjanov. Bylo to však Dinamo, které mělo v závěru prvního poločasu poslední slovo, nůž do zad málem vrazil Zenitu Keržakov, ale proti jeho střele se vytáhl brankář Malafejev.

Jen co Dinamo přečkalo úvodní tlak druhého dějství, samo udeřilo. V 53. minutě Zenit polevil v koncentraci během rohového kopu a Fernandes z dorážky tvrdou střelou otevřel skóre. Zaskočený Zenit málem poslal do kolen Dimidko, ale jeho střelu Malafejev vyrazil. Gólman Zenitu držel svůj tým nad vodou, ale pozadu nezůstával ani jeho protějšek Gabulov.

Zenit působil během územní převahy křečovitě, na obranu Dinama nemohl dlouhé minuty najít recept. Dinamo navíc hrozilo z protiútoků, Malafejev kupříkladu podržel Zenit, když vychytal samostatný nájezd Semšova. Trenér domácích Dick Advocaat reagoval na nepříznivý vývoj nasazením Tekkeho a Širokova, dolů šli Zyrjanov s Križanacem. Druhý jmenovaný se poté s holandským kormidelníkem před televizními kamerami pohádal, což bude mít jistě dohru.

Vyrovnání málem spadlo z nebe. Gólman Gabulov chyboval při odkopu, čehož chtěl využít Tymoščuk, který u středového kruhu střílel pohotově na bránu, reprezentační brankář Ruska ale byl včas na svém místě. V 74. minutě měl na kopačce gól pro změnu Aršavin, ale po rychlém protiútoku jeho střelu k tyči vytěsnil Gabulov na roh. Z následného rohového kopu málem udeřil Lombaerts.

Nakonec se Zenit dočkal, střídající Tekke si v 79. minutě udělal prostor v šestnáctce Dinama a se štěstím rozvlnil síť. Chvíli nato měl šanci Pogrebňak, ale Gabulov proti němu včas vyběhl. Hrdinou se mohl stát bývalý hráč Dinama Danny, ale proti svým bývalým spoluhráčům mu to nebylo souzeno. Nejprve po standardce Aršavina mířil hlavou těsně vedle a poté neuspěl ani s razantní střelou, Gabulov si přední tyč pohlídal.

Sudí Sušina nastavoval sedm minut, během nichž měly oba týmy po jedné šance. V páté minutě nastavení si Keržakov vylámal zuby na výborném Malafejevovi a v samotném závěru kapitán Zenitu Tymoščuk vyslal nebezpečnou střelu těsně mimo. Konečný výsledek 1:1 tak Dinamu prakticky zajistil třetí místo, Zenit svede o evropské poháry přímý souboj proti Spartaku Moskva v příštím kole.

Více informací k zápasu

FK Saturn - Křídla Sovětů Samara 0:0

16.11.2008 12:00

Góly: -

V předposledním ligovém kole jela Samara do Ramenskoje bojovat o evropské poháry. Domácí Saturn se mohl zdát bez motivace, protože se ho už netýká ani boj o poháry, ani hrozba sestupu. Domácí měli alespoň velkou motivaci v tom, aby si napravili reputaci, kterou si v letošní sezoně pošramotili především v první polovině ligy.

Trenér Jürgen Röber po svém příchodu mužstvo Saturnu výrazně zvedl a potvrdil to i dnes, kdy Saturn uhrál se Samarou bezbrankovou remízu 0:0. Při posledním měření sil v letošní sezoně si Saturn ze samary odvezl debakl 4:0.

Samara měla na stadionu v Ramenskoje poměrně slušnou podporu, když po dohodě s domácím klubem měli tentokrát fanoušci hostí vstup zdarma. Hráči Křidel se od prvních minut snažili útočit, ale nemotivovaný Saturn odolával a vyrážel do ojedinělých protiútoků. V 11. minutě utekli Okoronkwo s Vorobjovem, ale druhý jmenovaný trefil tyč Lobosovy branky. To byla největší šance domácích v prvním poločase a jeho zbytek byl v režii Křidel Sovětů. Samara byla po celý poločas jasně lepší, měla několik velkých šancí, ale bez brankového efektu.

Stejný obraz hry pokračoval i ve druhé půli, ale Samara i přes lepší výkon gól dát nedokázala a utkání skončilo, pro domací šťastnou, remízou 0:0. Vzhledem k ostatním výsledkům tato remíza nic neřešila a o účástnících evropských pohárů pro příští rok se rozhodne až v posledním ligovém kole, kdy Samara hostí Těrek Groznyj.

Více informací k zápasu

Luč-Energija Vladivostok - Spartak Moskva 2:2

16.11.2008 12:00

Góly: 67. Levan Gvazava, 83. Vitali Bulyha - 4. Aleksandr Pavlenko, 89. Cristian Maidana

Vladivostok byl blízko senzaci, ještě v 89. minutě vedl nad favorizovaným Spartakem Moskva 2:1, vyrovnání ale přinesla trefa Maidany. Protože však konkurenční FK Chimki vyhrály, Vladivostok by v nejvyšší soutěži neudrželo ani vítězství. A tak se Luč loučí s elitní ruskou soutěží.

Fanoušci Vladivostoku se už smířili s tím, že jejich svěřenci opustí ruskou Premier Ligu a stadion Dinamo naplnili jen zřídka. Hostující Spartak cestoval na dálný východ s vědomím, že musí uhrát co nejlepší výsledek, v minulém kole si zkomplikoval prohrou proti Lokomotivu možnost startovat v evropských pohárech příští rok.

Lepší vstup si hodně oslabený Spartak nemohl představit. Ve 4. minutě Rodriguez našel dlouhým pasem Pavlenka, mladý záložník obehrál brankáře Poljakova a poslal hosty do vedení. Rychlá branka však Spartak neuklidnila, vpřed se hnal houževnatý Vladivostok. Obranu Spartaku zlobili především Gvazava a Leandro, výraznější šanci ale brankář Pletikosa řešit nemusel. Zvýšit mohl útočník Spartaku Baženov, ale ve velké šanci neuspěl.

Vladivostoku ve druhém poločase nezbývalo nic jiného než útočit. Leandro si pohrál s nejistým Rodriguezem, jeho centr našel hlavičku Gvazavy a bylo vyrovnáno. Ze strany Vladivostoku to nebylo vše, do překvapivého vedení 2:1 ho dostal Bulyga. Minutu před koncem uchránil Spartak od porážky Maidana, který zakončil po centru z pravé strany. Sympatický výkon Vladivostoku tak přinesl ovoce v podobě remízy 2:2, ale protože FK Chimki porazily Spartak Nalčik, svěřenci trenéra Altmana se loučí s nejvyšší soutěži.

Více informací k zápasu

Lokomotiv Moskva - FK Moskva 3:2

16.11.2008 12:00

Góly: 9. Dmitrij Syčev, 34. Dmitrij Syčev, 37. Denis Glušakov - 59. Aleksandr Samedov, 78. Héctor Bracamonte

Lokomotiv sice proti FK Moskva vedl o tři branky, ale o vítězství se pak musel do konce zápasu strachovat, nakonec však vedení 3:2 uhájil.

Lokomotiv, stále myslící na příčky zaručující evropské poháry, měl výborný vstup do utkání. V 10. minutě jeho kapitán Dinijar Biljaletdinov vlétl z levé strany do pokutového území FK Moskva a jeho přihrávkou Dmitrij Syčev nemohl pohrdnout. Po úvodní brance se Železničáři soustředili na defenzívu, což se nelíbilo trenéru Rachimovi, který své svěřence stále nabádal k aktivní hře.

V rozmezí 34. a 37. minuty vstřelil Lokomotiv dvě branky. U druhé branky Loko opět zafungovala spolupráce mezi Biljaletdinovem a Syčevem. První jmenovaný si poradil se zadáky granátově červených, poslal centr na hlavu Syčeva a ten pohodlně vsítil svou druhou branku v zápase. Třetí branku mělo na svědomí duo Odemwingie - Glušakov, mladý záložník využil krásného vysunutí od Nigerijce a zvýšil na 3:0. Fotbalisté FK Moskva v té době byli na ručník.

Jejich trenér Oleg Blochin během poločasové přestávky udělal řadu změn, ze hry šlo trio Godunok, Okoronkwo a Čížek (navrátivší se do sestavy). Místo nich šli na hřiště Nababkin, Strelkov a Epureanu. Nutno podotknout, že změny FK Moskva hodně pomohly.

Přestože se Lokomotiv snažil profesorky držet míč a kontrolovat hru, aktivitu FK Moskva korunoval v 58. minutě, kdy si Samedov pohrál se dvěma soupeři a Marek Čech byl v brance domácích zbytečně. Fotbalisté Lokomotivu znervózněli a začali chybovat. Měšťané toho využili a obléhali branku Marka Čecha. Momentů si vytvořili skutečně hodně, ale do konce utkání už udeřili pouze jednou, v 76. minutě se nemýlil z dorážky Bracamonte.

Emoce v závěru utkání pak nevydrželo duo Samedov a Syčev, oba kohouti se do sebe pustili a od sudího Nikolajeva byli za svůj výstup odměněni červenými kartami. Nervózní utkání tak vyhrál Lokomotiv 3:2, ale od ztráty bodů byl velmi blízko.

Více informací k zápasu

CSKA Moskva - Rubin Kazaň 4:0

16.11.2008 12:00

Góly: 53. Vágner Love, 76. Vágner Love, 79. Vágner Love, 87. Jurij Žirkov

Jednoznačným výsledkem skončilo utkání druhého s prvním. Brazilec Vágner Love potvrdil, že je ve skvělé formě a čistým hattrickem pokořil Rubin Kazaň, na konečných 4:0 pak v závěru upravil Jurij Žirkov.

Oba týmy nenastoupily v nejsilnější možné sestavě. Trenér CSKA Valerij Gazzajev šetřil obránce Ignaševiče, jeho protějšek Berdijev neposlal do hry Semaka (lehké zranění) a Gökdenize Karadenize.

Už od prvních minut bylo zřejmé, který tým je více hladový po gólech. Ve 2. minutě otevřel skóre Dzagojev, ale byl mu zaznamenán ofsajd. Více ze hry měli domácí, ale obrana Rubinu pracovala bezchybně a žádnou vážnější šanci nemusel brankář Ryžikov řešit. Ke konci prvního poločasu na hřišti začaly pracovat emoce. Po hrubém faulu Kobenka na Žirkova se na hřišti strhla lehká rvačka, ale sudí Gvardis emoce utišil.

Ve druhém dějství Armějci na svého soupeře vletěli a ve svém prvním útoku si vytvořili gólový moment. Žirkov centroval z rohového kopu a Rahimič nastřelil tyč. Pak už začal úřadovat nejlepší střelec ruské ligy Vágner Love. Po centru Šemberase vyskočil Vágner ze všech nejvýš a Rubin prohrával 0:1. Jistý mistr očividně neměl sílu hrát s CSKA vyrovnanou partii a domácí, když mohli, útočili.

V 60. minutě Vágner Love po individuální akci nastřelil tyč, poté střelu Žirkova vytěsnil Ryžikov a Krasič branku netrefil. Bylo jen otázkou času, kdy Rubin opět kapituluje. Stalo se tak v 76. minutě a opět se trefil Vágner. Tentokrát nedal Ryžikovi žádnou šanci, když na něj po vysunutí Krasiče běžel sám. Brazilec gól bouřlivě oslavoval a sudí Gvardis mu dal čtvrtou žlutou kartu a sezona pro něj skočila.

Dvacáté branky v tomto ročníku ruské ligy se Vágner Love přeci jenom dočkal. V 80. minutě zkompletoval hattrick! Rubin v závěru definitivně dorazil Žirkov, který těžil z přihrávky koho jiného, než Vágnera. Armějci zničili Rubin 4:0 a mohou jen zoufat, že úvod sezóny prospali. Momentálně v Rusku nemají konkurenci.

Více informací k zápasu

Těrek Groznyj - Šinnik Jaroslavl 0:0

16.11.2008 12:00

Góly: -

Šinnik Jaroslavl po roce stráveném v ruské Premier Lize sestupuje. Ve 29. kole remizoval na hřišti Těreku Groznyj 0:0, ale ani případné vítězství by ho před sestupem neuchránilo.

Šinniku v hlavním čečenském městě chyběl kapitán a nejlepší hráč v této sezoně Denis Bojarincev. Bylo to od první do poslední minuty nudné utkání. Fanoušci Těreku během utkání děkovali svým miláčkům za výborné výsledky v ročníku 2008.

"Chajdare a Vjačeslave. Jsme s vámi, věříme ve vás!," bylo k vidění na jednom banneru určeno prezidentovi a trenérovi Těreku. V nedělním utkání ale Těrek svým fanouškům moc radosti nedopřál, byl sice mírně lepším týmem, ale výkon dobrý výkon rozhodně nepodal. Nepohledné utkání skončilo výmluvným výsledkem 0:0.

Více informací k zápasu

Tom Tomsk - Amkar Perm 0:1

16.11.2008 12:00

Góly: 79. Martin Kušev (pen.)

Senzační jízda Amkaru Perm se nezastavila ani ve 29. kole ruské ligy. V 75. minutě proměnil nejlepší střelec Amkaru Perm Martin Kušev penaltu a zajistil svému mužstvo těsnou výhru. Amkar je kolo před koncem soutěže senzačně čtvrtý.

Amkar měl před utkáním s Tomskem četné ztráty. První poločas byl ve znamení boje, nebezpečných šancí bylo poskromnu, oba týmy se soustředily především na obranu. I v druhém dějství se hrál tvrdý fotbal a záložník Amkaru Drinčič to odnesl zraněním, když do něj nešetrně zajel Širko.

Jedinou branku přinesla 75. minuta, střelu Žilajeva zastavil Vejič rukou a kopala se penalta. Tu exekutor Martin Kušev se štěstím proměnil. Ve zbývajícím čase se Tomsku nic pořádného před brankou soupeře vymyslet nepodařilo, navíc šel po druhé kartě za hádku s Belorukovem pod sprchy Vejič.

V nastavení mohl zvýšit Amkar na 2:0, ale Mandrykin skvěle zlikvidoval šance Grišina a potom Čerenčikova. Amkar tak zvítězil 1:0 a chybí mu jen malý krůček k evropským pohárům.

Více informací k zápasu

Spartak Nalčik - FK Chimki 1:2

16.11.2008 12:00

Góly: 1. Marat Bikmajev - 15. Eldar Nizamutdinov, 60. Nastja Čeh

Zásluhou přesných tref Nizamutdinova a Čeha zvítězily FK Chimki na hřišti Spartaku Nalčik, čímž si zajistily prvoligovou příslušnost i pro příští sezonu.

Jako opaření si museli připadat fotbalisté hostujících Chimek ve druhé minutě, Bikmajev totiž krásnou hlavičkou z dvanácti metrů poslal Spartak Nalčik do vedení. Z vedení se ale Nalčik netěšil dlouho, Nizamutdinov po dlouhém výkopu brankáře Berezovského utekl chybujícím zadákům a dopravil míč za záda brankáře Radiče. Po hektické první patnáctiminutovce tempo hry opadlo a oba týmy si vzaly čas na oddych. Do konce poločasu tak přišla jediná šance, kterou Sabitov neproměnil.

FK Chimki hrály na vítězství, které by jim dalo definitivní jistotou záchrany v ruské lize. V 60. minutě byli hráči podmoskevského mužstva za svou aktivitu odměněni. Pilipčuk lehce obehrál Jatčenka a jeho přihrávku zužitkoval Nastja Čeh ve vedoucí branku. Fanoušci Nalčiku byli ze hry svých miláčku znechuceni a začali podporovat hostující mužstvo. Ve zbývajících třiceti minutách se už nic nestalo. Nejspíš oběma týmům tento stav vyhovoval. Vítězstvím 2:1 si FK Chimki zajistili udržení, přitom ještě před několika koly svěřencům Sergeje Jurana věřil jen málokdo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň29186543:2460
2.CSKA Moskva29168553:2356
3.Dinamo Moskva29149639:2951
4.Amkar Perm29139728:2148
5.Zenit Petrohrad291112656:3645
6.Křídla Sovětů Samara291112642:2545
7.Spartak Moskva291111742:3644
8.Lokomotiv Moskva29128935:3144
9.FK Moskva298111031:3635
10.Těrek Groznyj29981225:3835
11.Saturn Moskevská oblast297111125:2932
12.Spartak Nalčik29871429:3831
13.Tom Tomsk29781423:3729
14.FK Chimki29691433:5127
15.Luč-Energija Vladivostok293121424:5021
16.Šinnik Jaroslavl29471824:4819

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (177)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak dnesni kolo jakoby nebylo.. a o vsem se rozhodne priste .... musorkam tam mel padnout gol uz v prvnim polocase, kdy sme je drtili. Uz fakt neni mozny nepromenovat takovou prevahu Diky bohu, ze nas aspon v zaveru nepopravil Kerzakov, to bych fakt nezkous...

Jinak Vagner Love je letos neskutecnej

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodlo se o sestupujících

Reagovat
smazaný uživatel

To ale me nezajima

Reagovat
Logan

Vagner do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

No možná by se jim v současné situaci hodil

Reagovat
$dolar$

Vladivostok kdyz kupoval Marka Cehca tak ze pry pomysleji na Pohar UEFa a dva roky potom sestoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Velky reci.... na to Vladivostok nema a nemel. Po pravu jdou dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, hráli naprosto šílenej fotbal, na kterej se nedalo dívat - parodie na fotbal se teď bude odehrávat v druhé lize!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dneska aspon moc pomohli kdyz sebrali body (letos taky otresnymu) Spartaku

Reagovat
$dolar$

Skoda ze Samara nevyhrala mohla si udelat mensi naskok Mohl by mi nekdo napsat kdo hraje se Samarou a kdo se Zenitem pristi kolo? diky

Reagovat
smazaný uživatel

Zenit doma derby se Spartakem.... Samara doma s Terekem.

Reagovat
Shevchenko

Zenit venku, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, preklep - venku samozrejme .... doma sme s nima otvirali sezonu.

Reagovat
$dolar$

Tak to je dobre! Zenit ztrati (urcite hraje doma?) a Sovetska kridla se budou radovat z Poharu UEFA!

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak je tragickej

Reagovat
Logan

Vase koncovka taktez

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartak bude stacit

Reagovat
$dolar$

Pletikosa zachyta

Reagovat
$dolar$

Sice je tragickej , ale vyhraje Dokazal porazit i CSKA a je jedno jakym stylem se Zenitem si poradi, je jen skoda, ze si musim vybrat komu vic fandit v postupu do poharu jestli Spartaku nebo Samare

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopim, jak v takovyhle volbe muze vubec nekdo vahat .....

Reagovat
$dolar$

Tak si me teda presvedcil! Spartaaaaaaak

Reagovat
Logan

Vybral bych si Zenit

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste lepsi volba

Reagovat
Logan

Vsak vim V rusku pro me klub cislo 1, i kdyz pristo rok az bude Necka v CSKA budu hodne fandit i jim, nebo spis Neckovi aby se prosadil a poradne strilel ostrymy.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Logan

Koho si vyberes mezi Barcelonou a Realem Madrid?

Reagovat
$dolar$

Nemam rad ani jeden, ale ma nenavist k Barcelone je vetsi tudiz bych si vybral Real, ale ja jinak fandim Villarealu

Reagovat
Logan

No, aspon neco HALA MADRID

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Slejdy

to je derby jak pod na me zboku

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nejvíc pálili Danny a Keržakov. Jako by jim trefy proti svým bývalým klubům nebyly souzeny!

Reagovat
smazaný uživatel

Palil akorat Danny ..... Kerzakova vychytal (dneska vytecnej) Slava Malafejev. Hlavne ta sance na konce nastaveni kdy se vritil skoro sam do vapna , tam mi hodne zatrnulo

Reagovat
$dolar$

FK Moskva by konecne mohla vyhodit toho ´´trener´´, Blochin nema ani poneti co je taktika, tak doufam ze skonci !

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by neměl mít ponětí o tom, co je taktika? Podle čeho si to usoudil?

Reagovat
$dolar$

Podle toho jak hrajou mancafty ktere trenoval

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Ukrajinu, kterou dotáhl do čtvrtfinále MS? Pochybuju, že máš nějaké ponětí o jeho předchozích štacích. Takže pššt.

Reagovat
$dolar$

Ano myslim Ukrajinu, videl jsi jakym zpusobem ta Ukrajina branila?

Reagovat
One-Real

I kdyby bránila, tak na to se nikdo ptát nebude, například Řecko bránilo a vytěžilo z toho maximum.

Reagovat
$dolar$

Ja jsem nerekl, ze branila Ja jsem se ptal jakym zpusobem branila

Reagovat
One-Real

Já jsem neřekl, že jsi to řekl .

Reagovat
$dolar$

No tak proc jsi na me reagoval?

Reagovat
One-Real

Jen jsem řekl, že i s bráněním a nehezkým fotbalem jde vyhrát .

Reagovat
$dolar$

Ano, ale to ja nikde ani nenaznacil opak

Reagovat
One-Real

A co já s tim?

Reagovat
$dolar$

Ze to tak nejak smysl ten tvuj prispevek

Reagovat
One-Real

Proč?

Reagovat
$dolar$

Protoze jsme se o tom vubec nebavili

Reagovat
One-Real

Je to trochu mimo mísu, ale né uplně...

Reagovat
$dolar$

No alespon jsi to uznal

Reagovat
One-Real

Protože jsem poprvé blbě pochopil ten tvůj příspěvek .

Reagovat
smazaný uživatel

Vágner Love 20!

Reagovat
$dolar$

19 ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
One-Real

Ten 10ti golový náskok nad druhým v pořadí je fascinující!

Reagovat
One-Real

Vágner Love do Realu Madrid!!!

Reagovat
$dolar$

Zas tak dobrej neni A co to vyvadite prej 50 mil. za Amauriho

Reagovat
One-Real

Do Realu by se v současné době skvěle hodil, 50 mil za Amauriho by bylo zbytečně moc, maximálně 30...

Reagovat
$dolar$

No jasne ze hodil, ale ne za takovy penize Vic jak 20 bych za nej nedal

Reagovat
One-Real

20-25 určitě v současné době by se nám určitě hodně hodil, navíc Ruud , duo Higuaín-Vágner Love by bylo teda alespon pro mně skvělý.

Reagovat
$dolar$

Ja si myslim, ze se Vagner velmi precenuje Tudiz bych se nebal za hubicku koupit Crespa a vyzkouset ho, nebo ho privest na hostovani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

To s tím, že se velmi přeceňuje. Protože to je blbost, mluví za něj góly jak v evropských pohárech (kde jich dal nejvíc ze všech hráčů z ruské ligy v historii) nebo na domácí scéně, kde je o parník nejlepším střelcem.

Reagovat
$dolar$

Ano, ale tymy ze spodku tabulky ve Spanelsku a ze spodku tabulky v Rusku to je alespon podle me velky rozdil

Reagovat
smazaný uživatel

Více než polovinu z nich dal týmům ze špičky tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplnej spodek tabulky ne.... ale od stredu tabulky nahoru jsou vsechny muzstva dustojny i urovni Spanelsky ligy (dustojny neznamena ze by je pravidelne porazely - to jenom aby si to nekdo nevylozil jinak)

Reagovat
$dolar$

Tak to mame proste kazdy jiny nazor na to Ja si myslim, ze az na Zenit a CSKA by ostatni tymy bojovali o stred az sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nezbejva nic jinyho nez to zakoncit vetou, kterou jsem psal jako prvni.... podcenujes Ruskou ligu

Reagovat
$dolar$

A nebo ty precenujes

Reagovat
smazaný uživatel

TO je taky mozny... ale rek bych, ze Spanelskou ligu a spanelsky tymy vidam casteji nez ty Ruskou, takze mam vic z ceho srovnavat. Anebo se mylim?

Reagovat
$dolar$

Ne nemylis Ale par zapasu jsem videl ( zhruba 8) a podle toho soudim

Reagovat
smazaný uživatel

Tys viděl možná tak hovno.

Reagovat
$dolar$

Ty vis hovno, jestli jsem neco videl nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl si hovno, tak se nesnaž.

Reagovat
$dolar$

O co ti jde??? Za celou ruskou sezonu jsem videl ca 8 zapasu a nedelej tady ze sebe bruce

Reagovat
smazaný uživatel

Tím spodkem tabulky myslíš třeba Spartak?

Reagovat
One-Real

Crespa nechci!! Nevim proč, ale nemám ho rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi uz slabyho veterana Crespa nez Vagnera? ... blazne

Reagovat
$dolar$

Jde o to, ze Crespa by byl skoro zdarma a za Vagnery by museli solit

Reagovat
Logan

ja bych za Amauriho nedal ani 20 ... to radsi 50 za Benzemu

Reagovat
$dolar$

To by bylo fajn

Reagovat
One-Real

Jj, Benzemu bych chtěl ze všeho nejvíc...

Reagovat
One-Real

Ale za 50 ti ho nikdo neprodá, maximálně jako kartičku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je

Reagovat
$dolar$

Na ruskou ligu ano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ji asi hodne podcenujes..... navic kdyz Vagner sazi goly pravidelne i v evropskejch poharech a ma celkem dost startu a golu i za reprezentaci Brazilie.

Reagovat
$dolar$

Ma domnenka se nezaklada na nicem, ale ja si myslim, ze by se v takovem velkoklubu neprosadil, myslim, ze tak maximum pro nej by byly tymy jako - Getafe Santander, Gijon, proste ten lepsi prumer, mozna kdyby si nejdriv zahral tam a potvrdil, ze je opravdu tak vyjimecny tak az potom by mohl prestoupit do Realu

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by šel z lepšího do horšího??

Reagovat
$dolar$

A nebo zustat v Zenitu

Reagovat
smazaný uživatel

Kde?

Reagovat
$dolar$

Teda v CSKA

Reagovat
One-Real

Vždyt hraje v CSKA

Reagovat
smazaný uživatel

Tam už mívá problémy s motivací, některý zápasy ho tolik nevybičujou... Já bych ho viděl hrozně rád v nějakym velkoklubu, Real by nebyl špatnej ještě Arshavina a mohlo by to Realu pomoct

Reagovat
$dolar$

Ale on neni zvyklej hrat kazdy tyden proti tak silnym souperum jaky nastupuji v PD

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je.... v Evrope toho uz nahral hrozne moc, horni polovina rusky ligy je rozhodne kvalitnim meritkem a za repre taky uz neco nahral.

Reagovat
smazaný uživatel

V PD nejsou všechny týmy zdaleka silné...Ach jo, dolare...

Reagovat
$dolar$

To v Rusku taky ne, ach jo spanheli ...

Reagovat
smazaný uživatel

To se nevylučuje. Říkáš, že ve španělské lize má každý týden těžký zápas, což není pravda.

Reagovat
$dolar$

Rikam ze ma kazdy tyden tezsi zapas nez v Rusku ...

Reagovat
smazaný uživatel

I tak to výjde na stejno, v CSKA ho zase prověří těžké zápasy v Lize mistrů nebo v Poháru UEFA. A podle mě je hrát ve špičkovém týmu ve slabší lize, než naopak.

Reagovat
$dolar$

Podle me ne, radsi budu hrat za slabsi tym v lepsi lize A jestli na to chces zareagovat tak , ze jsem debil, tak si to radsi nech

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak.. Zenit, Spartak, Lokomotiv, Rubin to jsou týmy, který by se PD neztratily ani náhodou a proti těm hraje nejlepší fotbal zatímco proti těm slabším už to takový není... Jinak mrkáš na mě pořád jenom, protože máš tik v oku, nebo se ti tak moc líbí můj nick??

Reagovat
$dolar$

Moc se mi libis Ty tymy co jsi napsal by hrali tak od 8-12 mista v PD az na Zenit, ktery by byl nekde o kolo 5 mista

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš to a kde je teď Zenit v Ruský lize?? Taky je 5.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

čímž si přirovnal Ruskou ligu ke Španělský trochu přemrštěně zase až na takový úrovni není

Reagovat
$dolar$

No jasne Kazan by byla prvni

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si

Reagovat
$dolar$

Jenze ja jsem to bral v idealnim stavu, kdyby Zenit promenil vsechny sve sance co si vypracuje

Reagovat
One-Real

Kdyby....

Reagovat
smazaný uživatel

Na kdyby se nehraje.... a timhle zpusobem teda rovnou muzes Zenit pasovat do boje o titul v PD a nez az na to paty misto na tyhle kdyby letos Zenit prehral naprosto kazdyho vcetne Realu

(jinak, je to spis rejpnuti ... taky myslim, ze by Zenit byl tak kolem 4-5 mista)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to PD trochu precenujes. Tymy jako Rubin nebo Lokomotiv urcite maji na muzstva jako Gijon, Getafe, Malaga atd.... stejne tak letosni Dinamo, CSKA a rek bych i Samara. Vsechny tyhle muzstva by se dokazaly drzet hned za tou spickou, ktery jsou uplne nekde jinde (4-5 muzstev?).

Reagovat
$dolar$

Je to proste vec nazoru, podle me nedokazali Muzem se hadat do zitrka, ale asi to nevyresime, ale muzeme navrhnout slouceni techto lig

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje domenka se prave ocividne zaklada na tom, ze ruskou ligu (mylne) nevidis jako meritko.... a chces dukaz v jiny lize, ikdyz v podstatne slabsich muzstvech nez je CSKA. Do takovejch tymu Vagner nepujde

Reagovat
$dolar$

Jenze v spanelske lize proti nemu nebudou hrat tymy jako Tomsk, Terek atd.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/hraci/vagner-love-3950/kariera-klub/?data=15-1619-77 Většinu gólů nasázel týmům, které by se ve španělské lize neztratily.

Reagovat
One-Real

Když tak koukám, tak dal dva Vladivostoku a pak jen silnějším celkům ze středu či zhora tabulky...

Reagovat
$dolar$

To nemuzes myslet vazne Jak Luc, Saturn, tak FK Moskva a Spartak ( obe muzstva tuto sezonu hrozny) by byly radi kdyby nesestoupili s prilis velkym odstupem od odstatnich ( prehanim)

Reagovat
smazaný uživatel

Promiń, ale vytvořil si jedno z nejdebilnějších témat, které jsem tu kdy četl. A ještě hloupě reaguješ. Já jsem napsal, že dal většinu gólů týmům, které by se v PD neztratily a do té většiny Saturn nebo Luč nepatří. Spartak a FK Moskva by se v PD rozhodně neztratili, a troufám si říct, že PD sleduju mnohem více než ty.

Reagovat
$dolar$

Ale to je proste tvuj nazor. Prijde ti normalni kdyz nti na to reknu, ze je to nejdebilnejsi nazor co jsem tu cetl a jestli nejedes na drogach? Zklidni se prosimte

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto případě se opravdu nezklidním, "Zasvěceně" diskutuješ o hráči, kterého vidíš tak jednou za uherský rok (možná ani to ne).

Reagovat
$dolar$

Jak ty muzes vedet, jak casto ho vidim? Abych shrnul co jsem napsal, tak si myslim, ze pro Real by bylo lepsi ho zatim za tak velke penize nekupovat a spis si pockat nez by prestoupil do nejakeho prumerneho tymu v PD a tam potvrdil to co si o nem myslis, nebojim se toho, ze by ho potom Real nekoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi řekni, kolikrát a v jakém utkání si ho viděl. Protože podle mě ho nesleduješ vůbec. Za velké peníze? Vždyť ani nevíš, kolik za něj CSKA chce...

Reagovat
$dolar$

Mas pravdu nevim, ale predpokladam ze hodne Videl jsem Dinamo-CSKA a CSKA_ Spartak

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA - Spartak byla zrovna hrozna nuda ;) .... (jestli myslis ted ten zapas jak Spartak stastne vyhral 1:0, nepamatuju si kdo byl domaci)

Reagovat
$dolar$

Domaci CSKA

Reagovat
smazaný uživatel

V obou hrál výborně. Nebo snad na tebe působil jako průměrný útočník ze Santanderu?

Reagovat
$dolar$

Pokud by byli obranci Spartaku nebo Dinama na urovni tech ve spanelske lize napriklad Santanderu , tak potom bych rekl ne nepusobil jako prumerny utocnik, ale jako hvezda. To same jako Necid v cechach. Takze Necid do Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale obránci Dinama a Spartaku na úrovni obrany Santanderu jsou. Nevím, kdes vzal, že ne.

Reagovat
$dolar$

Podle toho co jsem videl tak nejsou a nevim kde jsi vzal ze jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, cos viděl? Spartak proti CSKA podal v obraně vynikající výkon. A Dinamo? Na žádnou chybu si nepamatuju nebo případně chyby. Osvěž mi pamět, co se ti tak nelíbilo na obranách těchto týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Na takovy urovni ale urcite je.....

...a kdyz bude Necid sazet goly zpusobem jako Vagner Love takovejm muzstvum jako je horni polovina rusky ligy, pravidelne v poharech a nastupovat za Brazilskou reprezentaci. Tak proc ne

Reagovat
$dolar$

Uz se tesim na to Brazilske duo Necid- Pato

Reagovat
smazaný uživatel

... rikam, ze nevim kterej zapas byl kdo domaci - Luzniki jako Luzniki

Reagovat
$dolar$

Jo tak Ja vul si to ani neuvedomil

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, ze by tohle pro nej byla priorita.. uz by jinak davno byl nekde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Ty myslíš vážně nebo si na drogách? Jsem z tebe celý nesvůj, protože co tady vytváříš je neskutečné.

Reagovat
$dolar$

Prosimte, jestli je to vsechno ceho ses schopnej, tak si to klidne odpust a nereaguj na me

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sis mohl odpustit celé zbytečné vlákno, které korunuješ příspěvkem, že Vágner nemá více než na Santander, Gijon nebo Getafe. To pak musí reagovat tak, jak jsem reagoval. Ale jsem rád, že ti, co tomu rozumí a znají ho, mluví jinak.

Reagovat
$dolar$

V tom pripade je kazda diskuze na EF jen zbytecne vlakno

Reagovat
smazaný uživatel

V celé diskusi se opíráš o jeden jediný argument, že v ruské lize nejsou tak silné týmy jako v té španělské, takže to má Vágner lehčí. Co mi pak povíš nato, že v evropských pohárech mu to střílí pravidelně jak v Lize mistrů, tak v Poháru UEFA?

Reagovat
$dolar$

Mohl bys mi napsat proti komu dal v tehle sezone v poharech gola?

Reagovat
smazaný uživatel

Gol a dvě přihrávky proti La Coruni a dva góly na hřišti Feyenoordu.

Reagovat
$dolar$

Nevim co ti na to rict, sand jen ze je hodne utocniku, kteri davaji goly v Poharu UEFA a na Real nemaji PS: Sparta prohrava 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Už očividně vaříš z vody. V brazilské repre nebyl nadarmo, v evropských pohárech střílí pravidelně, nejlepší střelec ruské ligy. Na klub jako Real samozřejmě má. Higuain má fazónu, těžko porovnávat. Ale Saviola a Raúl jsou výkonnostně za ním.

Btw, Škrtel by asi taky, podle tvé logiky, neměl mít na Liverpool. No, ještě že nedal na tvou radu a nešel se rozehrát do Wiganu, aby ukázal, že na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc dobrej priklad s tim Skrtelem

Reagovat
$dolar$

Hm a co takovej Jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo má 20 let, na to kolik mu je hraje výtečně a má City co nabídnout...

Reagovat
$dolar$

Ja na to nemam naladu, stejne se k nicemu nedostanem, sice napises ze nemam zadny argumenty, ale to je fakt o nicem Uvidime, ted opravdu doufam ze ho Real koupi a uvidis ze tam vyhori Slibuji ti, ze jestli ne, tak tu priznam ze jsem nejvetsi debil na portalu a udelam 20 kliku

Reagovat
smazaný uživatel

Je jasné, že neuvidím, že tam vyhoří, protože tam nevyhoří. Je dostatečně zkušený, kvalitní a vyzrálý na to, aby byl v klubu jako Real útočníkem číslo 1. Diskusi můžeme ukončit.

Reagovat
$dolar$

Kdyz je ti to tak jasne tak se pojd vsadit

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak. To nemůžeš vědět, jestli vyhoří nebo ne... Koukni na Henryho ten byl taky před přestupem do Barcy nejlepší útočník Premier league a vyhořel tam. to jestli se prosadí nebo ne nemusí bejt daný jenom kvalitou

Reagovat
smazaný uživatel

...20 kliku.... tak to je teda opravdu velka namaha chlape

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Treba hned minuly kolo dva goly na Feyenoordu

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA a Zenit...2nej kluby v rusku

Reagovat
$dolar$

Spartak a Samara ...2nej kluby v Rusku

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
$dolar$

To nemuzes myslet vazne Jak Luc, Saturn, tak FK Moskva a Spartak ( obe muzstva tuto sezonu hrozny) by byly radi kdyby nesestoupili s prilis velkym odstupem od odstatnich ( prehanim)

Reagovat
$dolar$

Reakce na Spanhela

Reagovat
$dolar$

OT- Zraneneho Jardu Plasila nahradil v nominaci Michal Kadlec.

Reagovat
One-Real

100. pro Real Madrid a aby se do jeho týmu připojil Vágner Love .

Reagovat
Tomanatura

Zas a znovu, Vagner love je nejlepší útočník na světě!!!

Reagovat
smazaný uživatel

dost odvážný nemyslíš??

Reagovat
Tomanatura

Absolutně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

co třeba Torres, Etoó, Arshavin, Messi??? Těm se ještě nemůže rovnat, pokud něco nedokázal v opravdovým velkoklubu

Reagovat
smazaný uživatel

Arsavin v podstate neni utocnik... a jako utocnik je Vagner Love lepsi nez Arsavin

Reagovat
smazaný uživatel

předběh si mě...

Reagovat
smazaný uživatel

teda krom Arshavina

Reagovat
Tomanatura

Až bude hrát Vagner v týmu, jako hrají tyto mega hvězdy, tak na tom bude daleko líp...

Reagovat
$dolar$

Ty mas nejakou vtipnou naladu co?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně at už odejde někam na západ...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba do MLS

Reagovat
smazaný uživatel

takze na novu sezonu uz si nezaletaj,na dalny vychod do vladivostoku

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že oni smutní nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Týmy ze západu Ruska, třeba z Moskvy, byly v minulosti určitě celý natěšený na to, až poletí přes půl světa do Vladivostoku, překonávat ten jejich beton

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele