Ruská Premier Liga - preview 29. kola

16.11.2008, 09:36, aktualizováno 16.11.2008, 09:36
Komentáře a souhrny
V Rusku je o lecčems rozhodnuto, stále je ale o co hrát. Zenit hostí Dinamo a musí vyhrát, pokud si v příštím roce chce zahrát evropské poháry. V podobné situaci budou Perm a Samara. Šinnik už se pomalu připravuje na druhou ligu, druhým sestupujícím se dnes může stát Vladivostok...
Zenit Petrohrad - Dinamo Moskva  (neděle 12:00)
Stadion Petrovskij bude svědkem velkého a důležitého zápasu. A to především pro Zenit Petrohrad. Úřadujícímu mistrovi totiž hrozí, že příští sezónu se bude muset obejít bez evropských pohárů. Hostující Dinamo si už prakticky zajistilo třetí příčku zajištující předkolo Ligy mistrů, ale stoprocentní jistotu ještě nemá.

První konfrontace obou týmů v této sezóně přinesla hodně emocí. Dinamo zvítězilo 1:0 a trenér Zenitu Dick Advocaat na tiskové konferenci prohlásil: "Zeptejte se, kdo bude výše. Zenit nebo Dinamo? Jsem připraven uzavřít sázku o umístění těchto klubů na konci sezóny," překvapil sál.

Sázku jeho protějšek Kobelev přijal a udělal dobře, Advocaat nejspíš prohraje, dvě kola před koncem má Dinamo před Zenitem šestibodový náskok. Na provokativní otázku Advocaat odpověděl: "Ještě jsem s ním nemluvil. Tím spíš, že ještě můžeme vyhrát dva zbývající zápasy a Dinamo je prohrát," řekl s vážnou tváři Advocaat. "V Rusku je možné vše," odpověděl s úsměvem, zda si opravdu myslí, že Dinamo v posledním kole klopýtne na hřišti Tomsku.

Zenit možná v zimě přijde o své hvězdy. Nejistá je budoucnost trojice opor kapitána Tymoščuka, Aršavina a Pogrebňaka. "Ke konci sezóny se nahromadí únava, u některých fotbalistů i podrážděnost. Někdo chce opustit Zenit, další trpí tím, že nehrají. To je normální situace pro závěr sezóny. Trpět budeme ještě tři týdny," řekl Advocaat, který si je zároveň vědom, že zbývající čtyři duely musí Zenit bezpodmínečně vyhrát.

Zenit nastoupí v nejsilnějším možném složení, na marodce jsou pouze náhradníci Kim - Don Jin a Lee Ho. Velký návrat hlásí Nicolas Lombaerts, který se po vážném zranění kolena vrací do hry, a není vyloučen jeho start proti Dinamu.

Ač bylo Dinamo kvůli odchodu Dannyho (k tomu se ještě dostaneme) a zranění několika klíčových hráčů odepisováno, svěřenci nadějného trenéra Andreje Kobeleva drží skvělé třetí místo. A je dost možné, že už ho nikomu nepustí. "K zápasu však v žádném případě nemůžeme přistoupit lehkovážně. Matematicky ještě může Dinamo o třetí místo přijít a musíme udělat vše proto, aby k tomu nedošlo. Proto máme hodně motivace," řekl Australan Luke Wilkshire.

Dinamo hlásí tři zraněné hráče, jsou jimi Smolov, Kolodin a Ciseru. Všichni tři marodí už delší čas. Je to však mnohem lepší stav než před utkáním minulého kola proti Luč-Energiji Vladivostok, kde trenér Kobelev musel lepit sestavu, jak to jen šlo.

Velká pozornost bude směřována na duo Alexandr Keržakov a Danny. Útočník Dinama Alexandr Keržakov se poprvé postaví proti Zenitu, kde strávil převážnou část své kariéry, a podle všeho mu bude přichystáno vřelé přivítání. To Danny, který teď válčí na druhé straně barikády, je v odlišné pozici. Fanoušci Dinama mu stěží odpustí přestup do týmu nenáviděného rivala. "Je to dobrý chlap a velký profesionál. Ale na hřišti pro nás bude Danny nepřítel," prohlásil obránce Dinama Jovan Tanasijevič.
Zenit Petrohrad - pravděpodobná sestava:
Malafejev - Aňukov, Križanac, Širokov, Šírl - Tymoščuk, Zyrjanov, Denisov - Danny, Aršavin - Pogrebňak
Dinamo Moskva - pravděpodobná sestava:
Gabulov - Kowalczyk, Fernandes, Tanasijevič, D. Kombarov - Wilkshire, Chochlov, Semšov - Kokorin, Genkov, Keržakov
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.50 - 5.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Saturn Moskevská oblast - Křídla Sovětů Samara  (neděle 12:00)
Křídla Sovětů Samara se představí na půdě Saturnu, kde si v předminulém kole zajistil titul Rubin Kazaň. Hráči hostujícího celku pro změnu doufají, že se na hřišti klubu z moskevského regionu přiblíží cílu kvalifikovat se do pohárové Evropy.

Saturn má doma co oplácet. V 15. kole musel spolknout hořkou pilulku v podobě debaklu 0:4. "Posila Samary Koller je nejdůležitější faktor pro jejich hru. Pro obránce je nepříjemné jej bránit. V neděli budeme mít o motivaci navíc. Chceme se pomstít Samaře za vysokou porážku v první polovině soutěže," prohlásil brankář Saturnu Antonín Kinský. V minulém kole Saturn porazil Šinnik a prakticky jej vyřadil ze hry o udržení, vyřadí teď ze hry o evropské poháry Samaru?

Saturn je momentálně jedenáctý a má ještě teoretickou šanci vyšplhat se na deváté místo, což je podle Kinského cílem ambiciózního klubu ve zbývajících dvou kolech. K tomuto úkolu týmu nepomůžou zranění Gerk, Shilla, Gadžijev, Vorobjov a vykartovaný Nachušev.

Český útočník Jan Koller si nemůže angažmá a atmosféru v Samaře vynachválit. "Mám smlouvu ještě na celou sezonu 2009, takže to nemusí hned řešit. Ale je pravda, že jsem tu hodně spokojený, mám se skvěle. Určitě bych se tomu nebránil. Když tedy budu mužstvo prospěšný," řekl Koller v rozhovoru pro deník Sport. "Určitě je to jeden z důvodů. Je tu vynikající parta. Scházíme se hodně i mimo fotbal, to jsem nikde jinde v zahraničí nezažil," dodal.

Samara je momentálně šestá, nicméně Zenit i Amkar má na dosah. Musí si však také hlídat záda, ze zadních pozic ještě útočí dva moskevští giganti Lokomotiv a Spartak. Los hraje pro Samaru, její nadcházející soupeři Saturn a Těrek se pohybují v klidném středu tabulky a o nic jim nejde. Získá Samara maximum bodů? "Je to reálné. Ale nechci nyní dělat nějaké předpovědi. Hlavní je hrát. Jak se říká, my předpovídáme, bůh rozhoduje," prohlásil Jevgenij Savin, parťák Jana Kollera v útoku Samary.

Na marodce Samary je do konce sezóny záložník Oleg Ivanov, který si přivodil vážné zranění křížových vazů a co nevidět bude operován v Německu.
Saturn - pravděpodobná sestava:
Kinský - Jevsejev, Ďurica, Zelao, Angbwa - Ivanov, Igonin, Nemov, Karjaka - Kovel, Topič.
Křídla S. - pravděpodobná sestava:
Lobos - O Bum Suk, Booth, Belozerov, Budylin - Bober, Jarošík, Andžindžal, Tichonov - Savin, Koller.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.15 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Luč-Energija Vladivostok - Spartak Moskva  (neděle 12:00)
Jeden z posledních zápasů v ruské nejvyšší soutěži čeká fotbalisty Luč-Energije Vladivostok. Jejich osud může definitivně zpečetit Spartak Moskva. Červenobílí mají proti zdecimovanému Vladivostoku tříbodové plány, který je uchovají ve hře o Pohár UEFA.

Vladivostok už se smiřuje s tím, že příští rok už nebude ruskou Premier Ligu hrát, a klub opouští první hráči. Předčasně už tým opustili Nenad Begovič a Igor Kralevski, poté se k nim připojil Vujovič. Jasno je také o osudu brankáře Stojkiče a brazilského útočníka Alvése, kterým nebude prodlouženo hostování.

"Těžko říct. Vy jste Luč-Energiji pohřbili už dávno," odpověděl Altman novinářům na otázku, zda je souboj se Spartakem pro Vladivostok utkáním pravdy. Dvě kola před koncem ztrácí Vladivostok na čtrnácté FK Chimki čtyři body. Altman nemůže počítat s Damjanovičem a Pavljučkem, kteří dostali stop za žluté karty. Otazník visí nad starty několika naťuknutých hráčů.

Spartak je v tabulce sedmý a hrozí mu, že evropské poháry se budou muset obejít bez něj. Trenér Laudrup musí řešit absence Prudnikova a Kováče, podle médií si oba hráči nechali dát žluté karty, aby nemuseli letět do dalekého Vladivostoku. Kromě nich má Spartak hodně zraněných hráčů, jmenovitě Wellitona, Ryžkova, Sajenka, Mozarta a Bystrova.

V 15. kole si Spartak proti Vladivostoku připsal hladké vítězství 3:0.
Luč-Energ. - pravděpodobná sestava:
Poljakov - Strelcov, Kristič, D. A. Smirnov, Černogajev - Leandro, Dancev, Gvazava, Michejev - Bulyga, Ševčenko.
Spartak Moskva - pravděpodobná sestava:
Pletikosa - Paršivljuk, Jiránek, Fathi, Rodriguez - Kovalčuk, Lugačjov, Pavlenko, Maidana - Baženov, Dzjuba.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.60 - 3.60 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Lokomotiv Moskva - FK Moskva  (neděle 12:00)
V metropolitním derby hostí Lokomotiv FK Moskva. Lokomotiv stále věří, že se nakonec probojuje do evropských pohárů, FK Moskva je ze hry o Evropu už dávno venku.

Můj dům, můj hrad. U Lokomotivu to tak úplně neplatí. V tomto směru jsou v lize horší jen FK Moskva, Luč-Energija Vladivostok a Šinnik Jaroslavl. "Stále si myslím, že šance dostat se do UEFY existuje," prohlásil hrdina derby proti Spartaku David Mujiri. Musel by se však stát zázrak, aby se to Železničářům povedlo, zatím jsou osmí, na pátý Petrohrad ztrácí tři body.

Přestože je to pro Lokomotiv neúspěšná sezona, u kormidla zůstane trenéra Rašid Rachimov. Řekl to prezident Nikolaj Naumov s tím, že informace, že mužstvo převezme Valerij Gazzajev, jsou nepravdivé. Neodchází (zatím) ani předseda představenstva Sergej Lipatov, o jehož rezignaci se v týdnu vyrojily fámy. Lipatov je u fanoušků Loko nenáviděným mužem.

Lokomotiv má rozsáhlou marodku, výčet zraněných je opravdu dlouhý. Nenastoupí hned šestice fotbalistů - Minčenkov, Pereyra, Spahič, Jefimov, Levenec a Torbinskij.

Další derby čeká FK Moskva. To minulé mu moc nevyšlo, když doma prohrálo s CSKA vysoko 1:4. Trenér Oleg Blochin si nebral servítky a především hru obrany označil za tragickou. Ukrajinec byl také aktérem diskutovaného konfliktu, když se o poločase dostal do konfliktu s Valerijem Gazzajevem. Oba hříšníci dostali od disciplinární komise ruského fotbalového svazu tučnou pokutu.

Deváté FK Moskva už hraje jen o čest, prémie a několik hráčů také o další budoucnosti v klubu, tak to řekl Oleg Blochin. Lokomotivu navíc granátově-červení mají co oplácet, v 15. kole je Lokomotiv jasně přehrál 3:0 a podle trenéra Rachimova to byl vůbec nejlepší výkon jeho svěřenců v ročníku 2008. FK Moskva, které jedná o sloučení s Torpedem, nemůže počítat se zraněným duem Vukič a Šešukov.
Lokomotiv Moskva - pravděpodobná sestava:
Čech - Kambolov, Rodolfo, Baša, Janbajev - Gurenko, Mujiiri, Glušakov, Biljaletdinov - Syčev, Odemwingie
FK Moskva - pravděpodobná sestava:
Ževnov - Kuzmin, Jop, Godunok, Da Costa - Samedov, Rebko, Ivanov, P.Bystrov - Bracamonte, Strelkov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CSKA Moskva - Rubin Kazaň  (neděle 12:00)
Jen škoda, že utkání CSKA Moskva a Rubinu Kazaň nerozhoduje o titulu. Ten si zajistil Rubin už v předminulém kole. I tak má zápas velký náboj, Rubin chce umlčet kritiky, kteří tvrdí, že titul by více slušel právě CSKA.

Olej do ohně před blížícím se duelem přilil záložník Rubinu Sergej Rebrov. "Nelíbilo se mi vyjádření brankáře CSKA Igora Akinfejeva na adresu klubu z Kazaně. Kdo si myslí, že je, aby na Rubin hleděl takhle povýšeně? Podle mě se v ruském hlavním městě ještě nesmířili s tím, že jsme mistři."

Bývalá hvězda CSKA Moskva Sergej Semak míní: "To je názor, který ve mně nevzbuzuje nic, jen úsměv. Jako by se ani nebralo v úvahu, že jsme nejsilnější a zasloužili si titul více než všichni ostatní. Ligová tabulka koneckonců naprosto přesně ukazuje poměr sil. Jaký smysl má porovnávat nás s CSKA, když už je boj o titul ukončený? A vůbec, tento zápas je běžný, o běžné tři body," oponuje Semak lidem, kteří říkají, že vzájemné utkání prvního s druhým ukáže, kdo si titul skutečně zaslouží.

Rubin si zajistil titul ve 27. kole proti Saturnu, o týden později na domácí půdě podlehl Těreku 1:3. Uvidíme, zda se svěřenci trenéra Berdijeva dokáží více namotivovat proti CSKA Moskva. Podle všeho to vypadá, že ano. Vítězství by bylo posledním argumentem, jak umlčet kritiky, že titul v Tatarstánu je ve správných rukou.

Domácí CSKA Moskva má stále ještě o co hrát. Třetí Dinamo totiž červenomodré stále ohrožuje, mezi oběma týmy je nyní tříbodový rozdíl. Armějci spoléhají na nejlepšího střelce ruské ligy Vágnera Loveho, který čtyřmi brankami rozhodl derby proti FK Moskva. Brazilský střelec se poté nechal slyšet, že čeká na nabídku Realu Madrid. Ve hvězdách je také budoucnost trenéra Valerije Gazzajeva, který se v průběhu sezony nechal slyšet, že z CSKA odejde. Dodrží své slovo? Odborná veřejnost pochybuje.
CSKA Moskva - pravděpodobná sestava:
Akinfejev - A. Berezuckij, Ignaševič, V. Berezuckij, Grigorijev - Krasič, Mamajev, Aldonin, Žirkov - Dzagojev - Vágner.
Rubin Kazaň - pravděpodobná sestava:
Ryžikov - Ansaldi, Šaronov, Popov, Kvirkvelija - Noboa, Sibaya, Semak, Karadeniz - Kabze, Adamov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.70 - 6.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Těrek Groznyj - Šinnik Jaroslavl  (neděle 12:00)
Těrek v rámci předposledního kola ruské Premier Ligy přivítá poslední Šinnik, který se bude chtít důstojně rozloučit s první ligou. Domácí porazili v minulém kole mistrovskou Kazaň, dokáží domácím fandům, že tento úspěch nebyl náhodný?

Čečenskému týmu už vlastně o nic nejde, záchranu měl jistou dlouho dopředu, naopak na pohárové příčky ztrácí deset bodů. A tak je jediným přáním Vjačeslava Grozného dohrát sezonu pokud možno v klidu, ani zápas proti slabé Jaroslavli nebude výjimkou.

Domácím sice bude chybět hned dvojice zraněných hráčů, jmenovitě Dolgov a Romanovič. Přesto jsou v tomto zápase favority, ačkoliv za posledních pět zápasů získali jen šest bodů. Trenér domácích postaví do branky Liku, obraný val před ním nastoupí ve složení Zabavnik, Omeljančuk, Džabrajlov a Bendz. V záložní řadě se představí také čtyři hráči, jmenovitě Petre, Lachijalov, Essamé a Kuzmičov, a nakonec složení útoku, ve kterém nastoupí Margaritesku a Serdjukov.

Šinnik už je prakticky z boje o udržení odepsán. Své fanoušky by tak chtěl jistě potěšit alespoň vítězstvím v jednom ze dvou zbylých zápasů. Nečeká ho však nic lehkého, navíc když budou hosté postrádat svého nejlepšího hráče Bojarinceva.

Základní sestava by tak měla vypadat následovně. V brance nastoupí Pravkin, před ním se v obraně představí Oleksič, Djordjevič, Ricardo Silva a Polovinčuk, záloha nastoupí ve složení Kudrjašov, Ušenin, Laizans a Gorawski. V útoku dostanou důvěru trenéra Chazov a Buznikin.

Zápas začíná ve 12:00 CET a řídit ho bude pan Vladimir Pettaj.
Těrek Groznyj - pravděpodobná sestava:
Lika - Zabavnik, Omeljančuk, Džabrajlov, Bendz - F.Petre, Lachijalov, Essame, Kuzmičov - Margaritesku, Serdjukov.
Šinnik Jaroslavl - pravděpodobná sestava:
Pravkin - Oleksič, Djordjevič, Ricardo, Polovinčuk - D.Kudrjašov, Ušenin, Laizans, Bočkov - Buznikin, Chazov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.70 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tom Tomsk - Amkar Perm  (neděle 12:00)
Zápas Tomsku s Amkarem, nebo-li zápas čtvrtého s třináctým. Na jedné straně domácí tým, který už nemá o co hrát. Na straně druhé je však hostující mužstvo, které nejenom, že je na místě zaručující Pohár UEFA, ale stalé může pomýšlet dokonce na Ligu mistrů.

Domácí mužstvo se pod trenérem Valerijem Nepomnjaščim herně i výsledkově zvedlo. Dvě kola před koncem ho tak nemusí tížit sestupové starosti.

Sibiřské mužstvo však bude určitě chtít své fanoušky v posledním domácím zápase potěšit, ačkoliv nevyhrálo již šest zápasů v řadě. V tomto zápase se kromě síly soupeře bude muset vyrovnat domácí trenér i s marodkou, na které jsou dva hráči, chybět budou Mladenov a Jevsikov.

Naopak na druhé straně má Amkar stále o co hrát, právě zbývající dvě kola rozhodnou, kterou evropskou pohárovou soutěž si hosté zahrají. I když ve hře je stále možnost, že zůstanou bez ní a na historický úspěch se bude muset zase čekat. Této, pro Perm hrozivé variantě, napovídá jak marodka, tak forma. Chybět bude hned trojice fotbalistů, na hřišti se neobjeví Gaál, Volkov a Sikimič. Navíc z posledních pěti zápasů získali fotbalisté Amkaru jen šest bodů, i když v tom posledním herně překvapili, Zenitu byli minimálně vyrovnaným soupeřem.

"Amkar dostal jedinečnou příležitosti umístit se na konci sezony na neobvykle vysokém místě a nevyužít toho, by byl skutečně zločit. V posledních zápasech jsme udělali významný pokrok," prohlásil nejlepší střelec Amkaru Martin Kušev, který duel proti Zenitu (1:1) vynechal kvůli kartám.
Tom Tomsk - pravděpodobná sestava:
Parejko - Katynsus, Vejić, Jokič, Stoica - Klimov, Janotovskij, Radosavlevič, Skobljakov - Maznov, Širko.
Amkar Perm - pravděpodobná sestava:
Narubin - Sirakov, Čerenchikov, Belorukov, Fedorov - Peev, Dujmovič, Drinčič, V. Grišin - Žiljajev, Kušev.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.50 - 1.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Spartak Nalčik - FK Chimki  (neděle 12:00)
Spartak Nalčik přivítá Chimki, které si jistě budou chtít definitivně zajistit záchranu. Naopak Nalčiku jako většině týmů ze středu tabulky o moc nejde, přesto nebude chtít hostům darovat body zadarmo.

Domácí patří k dalším milým překvapením ruské ligy, dlouho mohli pomýšlet i na evropské poháry. Tyto naděje jim však vzala krize, která začala na konci září a trvá vlastně dodnes. Spartak dokázal za deset zápasů vyhrát jen jednou, celkově získal pouze osm bodů.

I kvůli tomuto faktoru je přízeň bookmakerů nakloněna k Chimkám, které však na rozdíl od domácích budou postrádat hned čtveřici hráčů, domácí tak mají ideální možnost napravit si reputaci u fanoušků.

Naprosto odlišnou formu mají fotbalisté Chimek, ti se po velice špatném startu do soutěže ocitli na samém dně tabulky. Zvedl je až příchod Jegora Titova. Ten sice měl možnost vrátit se do Spartaku Moskva, ale odmítl, aby mohl Chimkám pomoci v boji o záchranu.

Za posledních pět utkání získali hosté sedm bodů. Nutno však podotknout, že hráli s týmy jako Zenit Petrohrad, CSKA Moskva nebo Lokomotiv Moskva, přesto dokázali uspět. Tuto skvělou bilanci budou chtít ještě vylepšit v tomto zápase, nečeká je však nic lehkého, hostujícímu trenérovi bude navíc chybět hned čtveřice hráčů. Určitě nenastoupí Radkov, Stepanov, Blatnjak ani Jovanovič

Minulý zápas skončil vítězstvím Chimek, dokáží na tento výkon hosté navázat, nebo se naopak budou radovat domácí?
Spartak Nalčik - pravděpodobná sestava:
Chomič - Kisenkov, Džudovič, Amisulašvili, Jatčenko - Samsonov, Mašukov, Geterjev, Gošokov - Kalimullin, Siradze.
FK Chimki - pravděpodobná sestava:
Berezovskij - Danielson, Samusevas, Gabriel, F. Kudrjašov - Sabitov, M. Čeh, Titov, Dinejev - Nizamutdinov, Jakubko.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.80 - 4.00 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rubin Kazaň28186443:2060
2.CSKA Moskva28158549:2353
3.Dinamo Moskva28148638:2850
4.Amkar Perm28129727:2145
5.Zenit Petrohrad281111655:3544
6.Křídla Sovětů Samara281111642:2544
7.Spartak Moskva281110740:3443
8.Lokomotiv Moskva28118932:2941
9.FK Moskva28811929:3335
10.Těrek Groznyj28971225:3834
11.Saturn Moskevská oblast287101125:2931
12.Spartak Nalčik28871328:3631
13.Tom Tomsk28781323:3629
14.FK Chimki28591431:5024
15.Luč-Energija Vladivostok283111422:4820
16.Šinnik Jaroslavl28461824:4818

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (18)

Přidat komentář
One-Real

Dneska to vidim na výhru Zenitu a CSKA .

Reagovat
smazaný uživatel

Bych se nedivil, kdyby dneska rozhodčí Vladivostoku neuznal gól nebo něco jiného...Spartak si tento rok poháry nezaslouží, věřím, že budou za Zenitem i Samarou.

Reagovat
smazaný uživatel

ЗЕНИТ ПИТЕР!!! .... dneska zapas sezony, vetsi zapas uz snad ani nemuze bejt. V zapase proti musarám hrat v podstate o vsechno, Kerzakov zpatky na Petrovskym a v dresu skoro nejvetsiho rivala a proti nemu milacek Dinama v dresu Zenitu.... strasne se tesim

Reagovat
smazaný uživatel

Samara, pojďme na 5. flek .

Reagovat
smazaný uživatel

Leda misto Permu...

Reagovat
One-Real

Kde budeš prosimtě sledovat Zenit?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste nevim, ale vzhledem k tomu, ze Zenit jede dneska jenom na patym a na NTV, tak se bojim, ze nijakej kvalitni prenos nebude ..... na Sportu jede (nepochopim proc) debilni Luc se Spartakem a na prvnim programu je CSKA - Rubin.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak odkaz uz je na webu zenitu.... ale bohuzel, na satelitu nic .... opravdu vyborny koukat zrovna na takovejhle zapas na debilnim JustinTV

Reagovat
smazaný uživatel

Četl si s ním rozhovor v deníku Sport?

Reagovat
smazaný uživatel

S kym? :)) se Samarou?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě z toho důvodu to píšu . Jsem rád, že je tam spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, má tam skutečně pevnou pozici a patří k nejlepším útočníkům ligy.

Reagovat
One-Real

1. Kazan

2. CSKA

3.Dinamo

4.Zenit

5.Samara

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje Lombaerts!!!!! ano!! ....konecne zpet, snad zase jednou nebude nase obrana pruchodak!

Reagovat
One-Real

Nalčik začal pěkne zostra .

Reagovat
One-Real

ZENIT . Mě snad mrdne...

Reagovat
smazaný uživatel

vladivostok do toho!! pojdme chlapci,eště pár minut...aj sakra,chimki vedou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnesni kolo jakoby nebylo.. a o vsem se rozhodne priste .... musorkam tam mel padnout gol uz v prvnim polocase, kdy sme je drtili. Uz fakt neni mozny nepromenovat takovou prevahu Diky bohu, ze nas aspon v zaveru nepopravil Kerzakov, to bych fakt nezkous...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele