29. kolo
16.11.2008 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Samara zatím nevyužila šanci na pohárovou Evropu

V předposledním ligovém kole jela Samara do Ramenskoje bojovat o evropské poháry. Domácí Saturn se mohl zdát bez motivace, protože se ho už netýká ani boj o poháry, ani hrozba sestupu. Domácí měli alespoň velkou motivaci v tom, aby si napravili reputaci, kterou si v letošní sezoně pošramotili především v první polovině ligy.

Trenér Jürgen Röber po svém příchodu mužstvo Saturnu výrazně zvedl a potvrdil to i dnes, kdy Saturn uhrál se Samarou bezbrankovou remízu 0:0. Při posledním měření sil v letošní sezoně si Saturn ze samary odvezl debakl 4:0.

Samara měla na stadionu v Ramenskoje poměrně slušnou podporu, když po dohodě s domácím klubem měli tentokrát fanoušci hostí vstup zdarma. Hráči Křidel se od prvních minut snažili útočit, ale nemotivovaný Saturn odolával a vyrážel do ojedinělých protiútoků. V 11. minutě utekli Okoronkwo s Vorobjovem, ale druhý jmenovaný trefil tyč Lobosovy branky. To byla největší šance domácích v prvním poločase a jeho zbytek byl v režii Křidel Sovětů. Samara byla po celý poločas jasně lepší, měla několik velkých šancí, ale bez brankového efektu.

Stejný obraz hry pokračoval i ve druhé půli, ale Samara i přes lepší výkon gól dát nedokázala a utkání skončilo, pro domací šťastnou, remízou 0:0. Vzhledem k ostatním výsledkům tato remíza nic neřešila a o účástnících evropských pohárů pro příští rok se rozhodne až v posledním ligovém kole, kdy Samara hostí Těrek Groznyj.

Autor: Martin Olšovský

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele