29. kolo
16.11.2008 12:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Kušev zajistil Amkaru důležité vítězství

Senzační jízda Amkaru Perm se nezastavila ani ve 29. kole ruské ligy. V 75. minutě proměnil nejlepší střelec Amkaru Perm Martin Kušev penaltu a zajistil svému mužstvo těsnou výhru. Amkar je kolo před koncem soutěže senzačně čtvrtý.

Amkar měl před utkáním s Tomskem četné ztráty. První poločas byl ve znamení boje, nebezpečných šancí bylo poskromnu, oba týmy se soustředily především na obranu. I v druhém dějství se hrál tvrdý fotbal a záložník Amkaru Drinčič to odnesl zraněním, když do něj nešetrně zajel Širko.

Jedinou branku přinesla 75. minuta, střelu Žilajeva zastavil Vejič rukou a kopala se penalta. Tu exekutor Martin Kušev se štěstím proměnil. Ve zbývajícím čase se Tomsku nic pořádného před brankou soupeře vymyslet nepodařilo, navíc šel po druhé kartě za hádku s Belorukovem pod sprchy Vejič.

V nastavení mohl zvýšit Amkar na 2:0, ale Mandrykin skvěle zlikvidoval šance Grišina a potom Čerenčikova. Amkar tak zvítězil 1:0 a chybí mu jen malý krůček k evropským pohárům.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele