Primera Division - souhrn 14. kola

12.12.2009, 20:07, aktualizováno 13.12.2009, 22:54
Komentáře a souhrny
Atletiko Madrid selhalo a doma prohrálo s Villarrealem. Na třetí místo se vrátila Sevilla, Mallorka vyhrála v Osasuně a je pátá. Těsně za ní je Deportivo. Santander porazil Xerez. Ve včerejším šlágru Real Madrid zaslouženě vyhrál ve Valencii a drží krok s Barcelonou, která nakonec zvládla derby s Espanyolem.

Sporting Gijón - Sevilla FC 0:1

13.12.2009 21:00

Góly: 9. Frédéric Kanouté

Gól prakticky z ničeho, jehož autorem se stal Frederic Kanoute, stačil Sevilly k zisku velmi důležitého tříbodového vítězství na hřišti nebezpečného Gijonu.

Pro Sporting to byla vůbec první domácí porážka v tomto ročníku. Sevillu naopak tento triumf vynesl na třetí pozici. Zápasu předcházela bitka ultras členů obou fanclubů, přičemž se zranilo celkem 13 lidí, kteří byli převezeni do nejbližší nemocnice. Domácí celek jakoby tato situace ještě více namotivovala a už po třech minutách mohl rozradostnit jeho příznivce Cuevas, jeho volej však Palop vytěsnil nad břevno.

Ačkoliv se úvod utkání neodehrával v režii hostů, byli to právě oni, kdo se po devíti odehraných minutách ujali vedení. Romaric rychle rozehrál přímý volný kop, míč se od Navase dostal až ke Kanoutemu a ten bleskovým zakončení posunul Andalusany do jednobrankového náskoku. Těsně před přestávkou měl obrovskou příležitost ke vstřelení druhého gólu Navas. Ten sice gólmana Colinase už překonal, na brankové čáře ovšem narazil na jeho náhradu, obránce Gregoryho.

Sevilla pokračovala v útočném snažení a opět byla poměrně blízko brance. Perrottiho centr poslal hlavou těsně vedle Romaric. Hosté však krátce poté přišli o zraněného Adriana a jeho náhradník Valiente obdržel za faul na Barrala žlutou kartu. Následný přímý kop Valdese pak mimo brankový prostor vytěsnil Palop. Sporting se hnal za vyrovnáním, Castro však soupeřovu klec přestřelil.

Krátce po hodině hry provětral defenzivu Sevilly hbitý Castro, jeho ránu ovšem stihl zablokovat Valiente. O pár chvil později poslal napříč vápnem nebezpečný pas Navarro, nikdo z jeho spoluhráčů ho ale nezasáhl. Trávník pomalu začaly ničit silné kroupy a Sevilla stále usilovala o dosažení uklidňující druhé trefy. Blízko k ní měl po skvělé Koného akci Negredo. Domácí se prakticky vytratili z hrací plochy a nechávali hostům mnoho prostoru ke kombinacím. Ti už z toho sice žádný gól nevytěžili, radost z výhry jim to však samozřejmě kazit nemusí.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Villarreal CF 1:2

13.12.2009 19:00

Góly: 36. Simão - 48. David Fuster, 90. Joseba Llorente

Rovnalo by se velkému zázraku, kdybychom po vzájemném střetnutí Atlética Madrid a Villarrealu nalezli ještě nějakého fanouška Rojiblancos, který netrpí srdeční arytmií či depresemi. Ohlédneme-li se za letošními výsledky a příčinami porážek, zbytečných ztrát, můžeme bez okolků nazvat pravým jménem největší trn v oku trápícího se Atlética Madrid, stále obnovující se bolístkou rozumíme chabou defenzívu.

Je tu však i soupeř Atlétů, oživený Villarreal. Žlutá ponorka se v úvodu soutěže loudala v sestupových vodách, ale nyní se nesměle a hrdě plaví za evropskými poháry. Valverdeho jedenáctka byla v průběhu velmi vyrovnaného utkání nebezpečnější a aktivnější, lépe kombinovala, vytvářela si více vyložených šancí. Nejvíce se činil Giuseppe Rossi, branky se však díky skvělým zákrokům spolehlivého nešťastníka Sergia Asenja nedočkal.

Už po deseti minutách měli hosté na svém kontě dvě brankové příležitosti, nejprve na vynikajícího Asenja nevyzrál David Fuster, poté Marcos Senna. Villarreal prvních patnáct minut opanoval utkáním a osobou Giuseppe Rossiho si připsal další nevyužitou možnost, Italova střela si to namířila těsně vedle tyče. Po zmiňovaném časovém úseku se Atléti probudili a vyrovnali hru, i proto se utkání na několik minut přeměnilo v bitvu o střed pole. Čas v poklidu plynul, nic se nedělo, najednou branka.

José Antonio Reyes ukázal, že má v posledních týdnech skutečně výtečnou fazónu, naservíroval míč do běhu kapitánu Simaovi, který nechytatelnou střelou k tyči rozradostnil již trochu prořídlé tribuny na stadionu Vicente Calderóna. Po brance čas opět pokojně plynul, po šancích ani vidu, ani slechu.

Diváci se spokojeně občerstvily, aby jim dobrý pocit pokazili domácí miláčci. Joan Capdevila poslal ze své levé strany pěkný centr do pokutového území, kde si na míč naskočil David Fuster a okořenil svůj nad očekávání dobrý výkon brankou. Tomáš Ujfaluši měl v souboji roli diváka, Juanito hráče sledujícího absolutně jiný míč.

Atléti mohli záhy odpovědět, Simaův centr ale nedokázal propasírovat do branky matný Maxi Rodríguez. Hosté odpověděli dvěma střelami Giuseppe Rossiho, s nimiž si Sergio Asenjo s malými obtížemi poradil. Blížil se závěr poločasu, Atlético sice mělo mírnou územní převahu, ale v pokutovém území vládli stopeři a brankář Villarrealu. Když si pak udělal jeden ze stoperů, jmenovitě Diego Godín, výlet do domácího pokutového území, nestačili se fanoušci divit. Godín, jež naprosto osamocen na penaltovém puntíku poslat míč kamkoli se mu zlíbí, si vybral prostor daleko od Asenjovi svatyně, nepochopitelně selhal.

Hostující mužstvo to mrzet nemuselo. Další centr Joana Capdevily umístil v devadesáté minutě do sítě opět na malém vápně osamocený Joseba Llorente a rozhodl o vítězství Villarrealu. Tentokrát se role diváka zhostil Juanito, nerovný boj s gravitací podstoupil naprázdno vyskočivší Perea. Ve třetí minutě nastavení mohl přidat pojistku Ezquero, kterému perfektně namazal domácí Camacho, ale vylámal si zuby na Sergiu Asenjovi, jednomu z nejlepších mužů v domácí jedenáctce.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - RCD Mallorca 0:1

13.12.2009 17:00

Góly: 61. Chori Castro

Mallorka poprvé v sezoně zvítězila na hřišti soupeře a postaral se o to jediným gólem zápasu Gonzalo Castro. Odnesla to Osasuna Pamplona.

Nejlepšími hráči hostí byli Aduriz a Martí, Los Rojillos jsou ve formě v předchozích týdnech zase obírali o body Villarreal, Atlétiko Madrid či Valencii. Lépe do zápasu vstoupila Mallorka, rohové kopy ale nevyužila, stejně tak pokusy zdálky Martího a Adurize. Osasuna odpověděla též po rohovém kopu, když centroval Masoud, ale zblízka netrefil hlavičkou branku Nekounam. První půle mnoho zajímavého nepřinesla, zastřeloval se hostující Castro, ale Ricardo v brance byl připraven.

Druhá půle už byla živější, ale také hlavně zásluhou Mallorky. Nejprve hlavičkoval nad Aduriz, pak po rohovém kopu vedle branky též Ramis. Po další vážné akci už šli hosté do vedení. Martí našel zprava přihrávkou Castra a ten se trefil levačkou do horního růžku branky Osasuny. Byl to sedmý gól Mallorky letos na hřištích soupeřů. Deset minut poté se ke slovu zase dostávala Pamplona, zahrávala sérii rohů, ale hostující obrana v čele s gólmanem Aouatem odolávala. Osasuna ale tento zápas nezvládla a Mallorce stačil jediný gól na cenné vítězství.

Více informací k zápasu

UD Almería - Deportivo La Coruña 1:1

13.12.2009 17:00

Góly: 58. Kalu Uche - 75. Pablo Álvarez

Deportivo La Coruna zachránilo nepříznivě se vyvíjející zápas na hřišti Almerie a pozdním vyrovnáním si zajistilo alespoň cenný bod. Ten může hrát znatelnou roli v jeho pohárových ambicích.

Tým trenéra Lotiny si v tomto duelu chtěl spravit chuť po porážce od Barcelony, na níž Deportivo nestačilo poměrem 1:3. Důvod k radosti neměl ani po většinu tohoto utkání. Nevýrazná Almerie totiž favorita držela v šachu a nebýt Alvarézova gólu ze 74. minuty, asi by se hostům v noci nezdály úplně nejhezčí sny. Domácí vstupovali do zápasu v odlišné pozici. Bez bodu odešli už třikrát po osobě a pomalu se propadávali do pásma sestupu.

Ovšem už první půle naznačila z jejich strany změnu k lepšímu. Oboustranně se totiž hrál kvalitní fotbal s množstvím brankových příležitostí. Tu první spálili hosté, když si na centr ideálně naskočil Mista, ovšem mířil pouze do břevna. Neuspěl ani dorážející Rodriguez. Na opačném pólu hřiště bravurním způsobem zneškodnil Piattiho hlavičkový pokus gólman Aranzubia.

Přehlídka ofenzivního fotbalu tím rozhodně nekončila. Uche pálil těsně vedle, velkou šanci Tomase pro změnu zastavil domácí brankář Diego Alves. Rovněž jeho protějšek musel do přestávky vytasit ještě jeden zákrok. Střelu Soriana zpacifikoval doslova na poslední chvíli. První půle tedy paradoxně skončila bez branek. Vstup do té druhé vyšel mnohem lépe Almerii. Uche si počkal na perfektní centr z pravé strany a přesnou hlavičkou překonal Aranzubiu.

Jenomže odpověď Deportiva na sebe nenechala dlouho čekat. Alvarez, který krátce před tím nahradil Mistu, obdržel přihrávku od Valerona a s přehledem srovnal misky vah tohoto napínavého souboje. Do role hrdiny večera se mohl dvakrát v krátkém sledu pasovat nigerijský forvard Kalu Uche, ani jednou však Aranzubiu nepřekonal. Rovněž Deportivo mohlo strhnout tři body na svou stranu, Alvarez ovšem druhou trefu nepřidal, do listiny střelců se nezapsal ani Perez.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Xerez CD 3:2

13.12.2009 17:00

Góly: 26. Mehdi Lacen, 48. Manuel Arana, 82. Alexandre Geijo - 3. Mario Bermejo, 69. Antoñito

Na Estadio El Sardinero viděli diváci pětigólovou přestřelku, produktivnější byl nakonec domácí Racing a připsal si v tomto utkání o záchranu veledůležité body. Xerez zůstane poslední v tabulce.

Santander tak navázal na předchozí výhru nad Espanyolem. Xerez k dosavadním pěti ligovým gólům přidal další dvě trefy, na zisk dalších bodů to ale nestačilo. Hostující kouč Ziganda musel být potěšen už ve druhé minutě, tehdy šel totiž Xerez do vedení. Centroval Momo a Bermejo hlavičkou skóroval. Gólman Colcorti neměl šanci.

Racing mohl vyrovnat ve 12.minutě, gólman Renan už byl téměř překonám, ale na poslední chvíli vzal Tchitému míč skvělým zákrokem Vicente Moreno. Tchité pak šel sám na branku, ale to se Renan vyznamenal. I nadále byl hlavní hrozbou pro hosty Tchité, ale promarnil další dvě šance, až ve 25. minutě se podařilo vyrovnat Lacenovi.

Xerez ale mohl opět vést, před Bermejem ale zachránil gólmana Colcortiho Christian Fernandez. Do druhé vstoupili lépe domácí, zdálky pálil Arana a Santander v tu chvíli vedl 2:1. Xerez se nevzdal a 22 minut před koncem šel do brejku Antoňito a překonal Colcortiho. Ale poslední slovo měl zase Santander. Příležitosti sice byly na obou stranách, využita ale byla jen ta po centru Munitise, když se osm minut před koncem prosadil hlavičkující Geijo.

Více informací k zápasu

Getafe CF - CD Tenerife 2:1

13.12.2009 17:00

Góly: 37. Juan Ángel Albín, 69. Juan Ángel Albín - 81. Juanlu Hens

Juan Albín vstřelil dvě branky a Getafe tak porazilo svého soupeře ze souostroví Tenerife. Pro domácí to bylo třetí vítězství z posledních čtyř zápasu Primera division.

V závěru zápasu už jen korigoval skóre na 2:1 Juanlu. Tenerife zatím drží u dna tabulky právě špatné výsledky na hřištích soupeřů, mají i smůlu, když Nino trefil jen břevno branky Getafe.

Hosté vstoupili do utkání aktivně, po centru Komého střílel nad branku Omar, zdálky zkusil štěstí Alejandro Alfaro, ale trefil jen místo kde stál gólman Codina. Na druhé straně střílel vedle po přihrávce Leona del Moral. Pak přišla dříve zmiňovaná šance Tenerife, když po centru Luny trefil jen břevno Niňo. Závěr poločasu patřil domácím, střelu Pareja musel mimo branku vytáhnout gólman Aragoneses. V 38.minutě poslal Getafe do vedení Albín střelou z voleje.

Útoky domácích pokračovaly i v druhé půli. Aragoneses nejprve vytáhl mimo tyče střelu Leona, porazil si i s hlavičkou Maria Alvareze z následného rohu. Tenerife zahrozilo jen trestným kopem Ricarda v 66.minutě, Codina byl ale na místě. Druhý gól přidal Albín po pasu zleva od Pareji a Getafe vedlo už 2:0. Hosté už jen korigovali, když Codina jen vyrazil centr Niňa a míč do branky uklidil Juanlu.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Málaga CF 1:1

13.12.2009 17:00

Góly: 69. Jesús Gámez (vl.) - 34. Duda

Fotbalisté Malagy se ani tentokrát nevymanili z pásma sestupu. Jejich pátá remíza v ligovém utkání v řadě proti jednomu ze svých úhlavních rivalů je tak nemůže příliš těšit.

Svou pouť za druhým vítězstvím v této sezoně Primera Division přesto začali hosté lépe. Na úvodní gól Dudy ovšem odpověděl vlastním gólem obránce Gamez a body se tedy dělily rovným dílem. Malaga tedy zůstává na devatenáctém místě se ztrátou tří bodů na před ní stojící Zaragozu. Ta se po neuspokojivých výsledcích už zbavila svého trenéra, podobně horko teď musí být rovněž kouči Munizovi. Ten však alespoň v posledních duelech neprohrává.

Jeho úkol teď zní jasně, přeměnit remízy ve výhry. Problém není v kreativitě, jako spíše v samotném proměňování vyložených brankových příležitostí. V prvním poločase totiž hosté na stadionu Jose Zorilly dominovali. Už v sedmé minutě byli blízko dosažení důležité branky, když velmi nejistý obranný zákrok Barragana mohl potrestat Fernandez, nicméně na Villara si nepřišel.

Gólový moment se tak zrodil až krátce po půlhodině hry. Dlouhý pas z obranné linie směřoval až k Nabilu Bahovi, ten ovšem přepustil míč lépe postavenému Dudovi, který střelou k bližší tyči otevřel skóre. Ještě do přestávky mohl zdvojnásobit náskok Malagy Obinna, v každém ze dvou případů se ale unáhlil a zbrkle zakončil mimo. I přes tyto nepříjemnosti, měla po polovině hry ke třem bodům blíže Malaga.

Mnohým příznivcům se jistě vybavilo utkání, v němž Munizovi svěřenci vedli na půdě Sevilly už 2:0, nicméně nakonec odcházeli pouze s bodem. To se de facto opakovalo. První varování vyslal soupeřově obraně domácí útočník Manucho, který nedokázal překonat již ležícího gólmana Munuu. Vyrovnání tak přišlo až o pár okamžiků později. Medunjanin odcentroval z levé strany, Nivaldo míč lehce tečoval a dezorientovaný Gamez už pouze usměrnil míč za brankovou čáru.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Madrid 2:3

12.12.2009 22:00

Góly: 60. David Villa, 80. Joaquín - 54. Gonzalo Higuaín, 65. Gonzalo Higuaín, 85. Ezequiel Garay

Magnet 14. kola Primera División skončil lépe pro Real Madrid, který přehrál Valencii v jejím svatostánku v poměru 3:2. V utkání, jež nabídlo kvalitní podívanou vynikl střelec dvou gólů Bílého baletu Higuaín a nasazení obou mužstev. Real cennou výhrou udržel krok s vedoucí Barcelonou.

Drama se vším všudy nábídl divákům duel druhého se třetím v tabulce La Ligy. Nakonec byl po gólové přestřelce z druhého poločasu šťastnější Real a odváží si do Madridu tři body. Obě mužstva však odehrála zápas s plným nasazením a osud utkání visel na vlásku do samého konce.

Domácí nastoupili v očekávané sestavě, v jedenáctce hostí se proti předpokladům objevil Marcelo, jehož start byl do poslední chvíle nejistý. Jak to už v zápasech obou rivalů bývá, pustili se obě mužstva do sebe hned od začátku. První vlaštovkou byla rána beka Mathieua, která těsně minula břevno. V první desetiminutovce ještě střílel mimo po šikovném uvolnění Pablo Hernández.

Valencia měla v této fázi utkání převahu, Realu příliš nepůjčila míč a hrozila zejména po stranách. V 17. minutě zachránil jasnou příležitost Lass, kdy ve vápně zabránil ve střele Matovi. Real se začal osmělovat až ke konci první půlhodinky, kdy se Benzema vyhnul Navarrovi a zakončil do boční sítě. Pak se domácí zlobili, když Van der Vaart vyslal dalekonosnou střelu, když na zemi ležel faulovaný Marchena.

První velká šance Realu přišla ve 40. minutě z kopačky Higuaína, jenž elegantně obešel Navarra a pálil mimo. Následně střílel nad Marcelo a trojici šancí zakončila kombinace Benzemy s Higuaínem, kterého vychytal César. Ovšem největší příležitost měl minutu před poločasem Ramos, který hlavičkoval do tyče rohový kop Van der Vaarta. Na konci půle znepokojilo hosty zranění Pepeho, který špatně došlápl po výskoku a musel být odnesen na nosítkách ze hřiště rovnou do šatny.

Druhý poločas začal opět tlakem Valencie, ovšem po devíti minutách se radovali hosté. Benzema se prohnal kolem Bruna, načechral míč na malé vápno, kde hlavičkou zakončil Higuaín a otveřel skóre. Netopýři se do soupeře pustili a už o čtyři minuty později mohl vyrovnat Navarro, ale po rohu zblízka přestřelil prázdnou branku.

Madrid promarnil dobrou příležitost po průniku Benzemy, jehož následný centr nenašel v šestnáctce Higuaína. Takřka z protiútoku se ale radovali domácí, když centr Mathieua usměrnil do sítě před Casillasem letícím do prázdna hlavičkou David Villa, který skóroval už v pátém zápase po sobě.

V 66. minutě opět strhl vedení na svou stranu Real. Centr Marcela našel napravo rozeběhnutého Higuaína, který nekompromisně zavěsil. Scénář se opět opakoval, protože nejprve střílel vedle Césarovy branky Laas a v 83. minutě vyrovnal stav utkání vystřídavší Joaquín, který prostřelil zaskočeného Casillase.

O osudu zápasu rozhodla 83. minuta, když přímý kop Xabiho hlavičkoval do sítě Garay. Závěrečný tlak domácích už vyrovnání nepřinesl, a tak se Real udržel na relativní dostřel vedoucí Barcelony, na kterou ztrácí pět bodů. Valencia přes statečný výkon bude bojovat o třetí místo patrně se Sevillou a Deporem.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Espanyol Barcelona 1:0

12.12.2009 20:00

Góly: 39. Zlatan Ibrahimović (pen.)

Tři body z katalánského derby se staly kořistí Barcelony, která bezesporu zaslouženě, leč s utrápeným výrazem nemohoucího maratónce porazila úhlavního městského rivala RCD Espanyol. Barca opanovala prvnímu poločasu a dostala se zaslouženě do vedení, Espanyol se po obrátce vzchopil, ale k vyrovnání chyběla potřebná kvalita.

Jak už jsem jistě nevědomky naznačil, Barca v prvním poločase utkání naprosto dominovala, určovala spád, tempo, vytvářela si velké šance. Zápas začal zhurta dvěmi menšími šancemi na obou stranách, konkrétnější poznámky se dočká Pedrova bojovnost, díky níž získal na vápně míč, který nedokázal osamocen před Kamenim propálit do sítě, minul.

Po čtvrthodince jen tak ledabyle napřáhl Verdú a Víctor Valdés měl plné rukavice práce, aby jeho povedenou ránu odvrátil na rohový kop. O tři minuty exceloval báječně chytající Carlos Kameni (byl jistý v kramflcích, pochytal velké množství střel a centrované míče ukrýval ve svém náručí s pekelnou jistotou), který vykryl ránu do vápna proniknuvšího Thierry Henryho, kterého do šance vyslal opět vynikající Zlatan Ibrahimovič.

Následující minuty patřily sudímu, který si nejprve zahrál s Ibrahimovičem mariáš, na což navázal odpískáním více než přísného pokutového kopu za "faul" Raúla Baeny na Xaviho. Švédský kanonýr a nejlepší střelec Barcelony se nemýlil a s přehledem šanci proměnil. Do poslední vážnější příležitosti v prvním poločase se dostal Alvés, který si narazil s Xavim a poslal na malé vápno jedovatou přihrávku, s jejímž odvrácením před Ibrahimovičem měla obrana dost starostí. Espanyol nakonec poločas přečkal, jednobranková ztráta byla dobrým východiskem do druhé půle, která se hostům povedla daleko více.

Pochettinovi svěřenci přidali na agresivitě a přitvrdili hru, Barca se přizpůsobila a fanoušky přestala bavit pohlednou kombinační kopanou a vytvářením si šancí, kterých bylo skutečně poskromnu. Hra se často kouskovala vinou nevybíravých faulů, relativně klidných potyček a zvláštním metrem pískajícího rozhodčího. Ve chvílích nervozity a vzrůstajícího napětí vynikl rohový kop Xaviho, který málem umístil do sítě kdo jiný, než Gérard Piqué. Ale i Espanyol měl svou šanci na vyrovnání, to by ale musel mít Iván Alonso více klidu na zakončení a neposlat na Victora Valdése propagační střelu. Zápas se nakonec skončil, chtělo by se říci, tradičním těsným vítězstvím slavnějšího barcelonského celku.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Athletic Bilbao 1:2

12.12.2009 18:00

Góly: 90. Carlos Diogo - 60. Mikel San José, 81. Markel Susaeta

Athletic slaví další vítězství na soupeřově hřišti, když porazil díky skvělému výkonu střídajícího mladíčka Ikera Muniaina a celé defenzívy v čele se stoperem San Josém a druhým brankáře Andonim Iraolou Zaragozu a pořádně rozviklal Marcelinovu trenérskou židli. Athletic se neustále přibližuje evropským příčkám, Zaragoza stagnuje v sestupových vodách.

Prvních čtyřicet minut utkání se kvalitou zábavy rovnalo stejné době strávené obdivováním nepohyblivých akvarijních rybiček. Až poté se zablesklo na lepší fotbalové časy, když si Zaragoza v pěti sekundách vynahradila do té doby nedostatek šancí a připsala si tři tutovky (dvakrát střílel Jorge Lopéz, jednou Lafita), které zlikvidoval díky neskutečnému nasazením a obětavým zákrokům Andoni Iraola, nejvytíženější ze všech brankářů na hřišti.

Baskičtí Lvi výtečně bránili a nepouštěli domácí jedenáctku do výraznějších příležitostí. Nováček soutěže se snažil vytvořit tlak pomocí centrovaných balónů, které bez větších potíží likvidoval buďto Gorka Iraizoz, anebo výborně hrající stoper Mikel San José, a dalekonosných střel, které povětšinou nenacházeli autorem zamýšlený cíl. Nejaktivnějším střelcem v mužstvu Zaragozy byl agilní Jorge Lopéz, kterému v dnešním utkání nepřálo štěstí.

Těsně před hodinkou hry vystřídal nevyužitý Fernando Llorente a na jeho místo přišel brzy sedmnáctiletý Iker Muniain. Tento tah Joaquína Caparróse se ukázal být klíčovým. Španělský mládežnický reprezentant a odchovanec Lezamy, mládežnické akademie Athleticu, díky své hbitosti a technice vyřadil v pokutovém území ze hry obránce a poslal nadýchaný centr na hlavu nekompromisního Mikela San Josého, který nedal Vallejovi šanci.

O patnáct minut později předvedl nejdůležitější zákrok v utkání Gorka Iraizoz, který se dokázal přesunout od levé na pravou tyč a na poslední chvíli polapit Arizmendiho hlavičku. Zaragoza se marně snažila prorazit výtečně pevný obranný val Basků a veškerá naděje na lepší výsledek padla, když se z jednoho z brejků radoval z branky Markel Susaeta. Prsty v ní měl opět Muniain, který dvaadvacetiletému záložníkovi poslal vynikající přihrávku, na níž nešlo odpovědět jinak, než gólově. Vallejo byl opět bez nároku.

V závěru utkání, v samotném nastaveném čase, přišla ještě jedna branka, skutečně čestná a zasloužená branka domácího mužstva. Diogo napálil míč z pětadvaceti metrů, načež střelu tečoval Javi Martínez, který svému brankáři nedal šanci.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona15123036:939
2.Real Madrid14111234:1334
3.Sevilla FC1493225:1130
4.Valencia CF1484227:1628
5.RCD Mallorca1483327:1627
6.Deportivo La Coruña1482419:1626
7.Athletic Bilbao1472519:1823
8.Getafe CF1470723:2121
9.Sporting Gijón1455414:1320
10.Villarreal CF1453622:1918
11.CA Osasuna1444614:1716
12.CD Tenerife1442814:2714
13.Real Valladolid1427520:2513
14.Atlético Madrid1434720:2613
15.Racing Santander1434717:2313
16.UD Almería1434715:2413
17.Espanyol Barcelona143478:2113
18.Real Zaragoza1433817:2912
19.Málaga CF1416715:209
20.Xerez CD1514106:287

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (338)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co ta Zaragoza zas dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona nehrála špatně, Athletic měl jen neprostupnou obranu a 2 brankáře

Reagovat
smazaný uživatel

Muniain

San José

Iraola

Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí ve Španělsku dneska potvrzují svou úroveň

Reagovat
fantomas

Sou koukám všude čím dál horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona si nezasloužila vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltu jsme kopat neměli, o tom žádná, ale vyhrát jsme si zasloužili. Nevidim důvod proč ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že by proto, že jste nedali regulérní branku?

Reagovat
ronaldinho_10

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_407/foto_407278_CAS.jpg

To že drží v ruce jeho dres a tahá ho za něj jak malého kluka za uši se za faul považovat rozhodně dá...

Reagovat
stas87

kks ten druhy polcas bol otrasny zo strany barcelony...tolko chyb esteze to espanyol nevedel vyuzit

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo..když má někdo na své straně štěstí a rozhodčího jako barcelona, tak to jde asi lehčeji...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš asi silnej komplex, že to píšeš všude... no nic, tohle ke zdejšímu folklóru patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre,az zase ronaldo spadne,tak sam napises,jak si mydlis curaka o strouhadlo,jo ?:)...co sem se na to dival,tak v te kvalite obrazu to neslo ani poznat,jen sem videl,ze tam po sobe hazou rukama :)

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=nML96iJ2GJY najdi tam faul na Xaviho....

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra to kopl superne...ronaldinho stylos :P

Reagovat
ronaldinho_10

Jak jsem psal výše, tady máš důkaz http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_407/foto_407278_CAS.jpg

Jak vidíš, tak dres Xavimu napíná, jako kdyby si z jeho hrudi chtěl na památku odtrhnou znak...

Reagovat
ronaldinho_10

Po zápase Valencia-Mrdrid bych o rozhodčím pomlčel...

Reagovat
smazaný uživatel

?... trapne..

Reagovat
ronaldinho_10

Sorry, spletl jsem si jedno písmenko no...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tak v posledních dnech sleduju, tak Cukroušek asi ovládne letošní ankety na EF.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

vole

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslepenost některých fanoušků nepochopím, anebo ano. Chápu v možná v cílené provokaci, možná v chybějícím logickém myšlení či v chybějícím nadhledu... ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Regulérny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Mathieu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Typické derby medzi Barcelonou a Espanyolem - hráči RCD ohrozili bránku blaugranas iba ďalekonosnými strelami (tentokrát sa však žiadna neujala vďaka výbornému Vladésovi) a druhý polčas sa zmenil na okopávanie hráčov Barcelony, provokácii Espanyolu a oplácaniu zo strany hráčov Barcelony a o derby zas rozhodol jeden kontroverzný gól

Reagovat
smazaný uživatel

Sme lepším mužstvom, len už treba premieňať šance !!!

Reagovat
gonzalesl_is_back

Nudnější zápas než Barca Espanyol jsem neviděl, nikdy víc

Reagovat
blaugrana

prikazal ti snad niekto sledovat ho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byla hruza no, hlavně druhej poločas, ale hlavní je že jsou 3 body doma

Reagovat
blaugrana

prvy polcas bola kvalita, ten druhy uz pohuzial bieda, takze to zas az taka hrôza nebola

Reagovat
smazaný uživatel

Real hraje relativně pěkně, ale aby byl aspoň bod.

Reagovat
numeromis

Dá se koukat na Real na netu? Díky...

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOL ! ! ! EL PIPITAAA

Reagovat
Navodar

to sa aj dalo prehlavickovat nad?

Reagovat
blaugrana

KRASAAA

Reagovat
Josifek

S lítostí musím konstatovat, že Iker mi přijde občas úplně marný..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

nech je marny ako chce, stale bude povazovany za boha....

Reagovat
smazaný uživatel

a to je právě ten rozdíl mezi ním a Čechem nebo Valdesem

Reagovat
Josifek

Škoda, tohle mohl Benzema přihrát lépe.

Reagovat
Josifek

Pipita!!!

Reagovat
blaugrana

golasoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOO.

Reagovat
Al Capone

Body jsou v Madridu. Gonzalo ukazuje, že je náš jednoznačně nejlepší útočník

!HALA MADRID!

Reagovat
Gazza.8

golove urcite, ale Karim dnes podal taky vybornej vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslíme toho stejného Karima tak jsme se asi oba dívali na jiný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dubov

Přihrál na gol, ale Pipita byl lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Přihrávku na gól mu neberu, ale jinak špatné, strašně moc ztracených míčů, místo střel malé domů. Čekám od něho daleko víc- zatím se hledá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Právě, že Benzema až na tu asistenci celkem nic, celkově zatím v Madridu hraje kulový.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak Bohužel 30 miliónů nemůže vysedávat na lavičce, dal bych více šancí Raúlovi, to je srdcař (ikdyž jako náhradník se mi líbí čím dál víc, vždycky vnese do hry oživení )

Reagovat
mastakillah

dneska toho oživení moc nepřinesl..ale jinak máš asi pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska moc ne, ale třeba v Clásicu přišel a bylo na něm vidět že nechce za žádnou cenu prohrát, víc než na komkoliv jiném. Ten vztah k Realu bude přecejen o něčem jiném..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se docela líbil, ale jako chtělo by to aby konečně spustil kanonádu

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Dubov

Naprosto souhlasím

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca dneska zase marny, jak v Barcelone tak dnes vo Valencii

Reagovat
smazaný uživatel

STŘIK STŘIK

Reagovat
Dubov

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema - Higuaín

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

2. poločas Valencia-Real tak si představuju fotbal nahoru-dolů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zato casillas zase docela nejistý...vzhledem k tomu že v této sezoně zdalek ne poprvé je zajímavé že ho nikdo narozdíl od Čecha tak nepeskuje

Reagovat
Al Capone

protože je to San Iker

Reagovat
smazaný uživatel

a peťa je zase Mr. Perfect

Reagovat
Al Capone

no dneska se oba dva gólmani vyznamenaly...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak peťa prej za ty goly nemohl, zatímco u ikera jdou oba na jeho vrub..

Reagovat
smazaný uživatel

no na tom prvním se podíleli oba stopeři

Reagovat
smazaný uživatel

jj, on sice nevybehol dobre ale urcite to nebola iba jeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

asi na tom mají o něco větší podíl, ale ten odhad ikera byl taky docela tragický..radši měl zůstat v bráně, myslím že stopeři periferně viděli že vybíhá, tak to trochu podcenili...

Reagovat
smazaný uživatel

první stoper to podcenil...druhý tam skákal úplně na hovno a iker ten to vyšperkoval že uvolnil Davidovi bránu, aby dal krásné kladívko

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně pochvalu zaslouží i krásný "rohlík" od tuším Mathiea

Reagovat
smazaný uživatel

ten byl luxusní

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid !

Reagovat
smazaný uživatel

Halla Madrid ! ! ! ....gonzalo higuain a ezeqiel garay - hrdinovia z madridu ...barcelona utrapila 3 body - skoda mohli sme sa dotiahnut

Reagovat
Al Capone

Jenom škoda, že nám chyběli Kaká s C.Ronaldem, to by si Vale ani nešktrtla.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty si hustej...ani neškrtla...co sem koukal tak iker si u joaquínovy střely moc neškrtl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

a co já s tím, body jsou doma a do dokázaly jsme vyhrát na hřišti silného soupeře i bez naší největší opory

Reagovat
smazaný uživatel

a jak můžeš vědět že s Kaká a CR9 by si vale neškrtla?

Reagovat
Al Capone

jen jsem si rýpl

Reagovat
smazaný uživatel

já taky...protože vím, že jsme měli šanci Vás porazit, ale byli jsme neskutečně pasivní a nepřesní ale EVER

Reagovat
smazaný uživatel

krasa real palec nahor, vykon hodny aspiranta na titul!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Raul do ameriky, Real hra posledne zapasy presne tak ako ma hrat.

proti Barce, Almerii, Marseille, ci dnes. aj bez ronalda a kaku hral real ako pravy Real Galacticos.

Uz viac dokazov nemoze byt, ze Raul nema co v Reale hladat uz zial ako hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, dalsi so mnou suhlasia, skoda, ze nazor vacsiny nie je silnejsi ako protekcia ...

Reagovat
smazaný uživatel

léta nezastavíš...věřím, že po sezoně si to raúl i vedení uvědomí a přátelsky se rozejdou, zvlášť pokud budou následovat další bombastické nákupy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aby sis nemyslel, že s tebou každý, kdo ti to neokomentuje, souhlasí, tak já si třeba myslím, že Raúl má Realu stále co dát

Reagovat
smazaný uživatel

ja viem, lucenie sa s dlhorocnym zvykom je tazke. ale nemozes to nevidiet :))

Reagovat
smazaný uživatel

njn, nostalgie když si vzpomenu co za ty léta pro Real udělal, tak pomalu začínám měnit názor

Reagovat
smazaný uživatel

Prekrasna fotka

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych ideální pro ten stříkanec .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Doufám, že ten gól pomůže Joaquínovi do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na deporu by určitě mohl nastoupit a hlavně v janově

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud Sevilla zítra nezvítězí, máme oddělena zrna od plev ...

Reagovat
smazaný uživatel

???? ???? No nevím zase tak silný Real není a sezóna je dlouhá, podle mě Valencii se jenom utkání nepovedlo ... nic více a Real měl díky tomu trošku štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, škoda že sem to neviděl... opravdu hrál Gonzalo tak dobře? Nechce se mi tu věřit, přitom sem ho dneska tak zatracoval (a ještě chvíli budu)

Reagovat
smazaný uživatel

Už to mas u Negreda ode mě spocitane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mě se líbil vždycky, už minulou sezonu byl dle mě z realu nejlepší...dneska se dobře nabízel, občas zbytečne ztratil balon, ale hlavne suverénně proměnil své šance

Reagovat
Al Capone

já jsem o něm chvíli pochyboval (ještě pod Capellem), to tehdá dost šancí spaloval

Reagovat
smazaný uživatel

No je pravdu, že si pamatuju že přicházel jako docela no name ve stejnou dobu spolu se "supertalentem" Gagem, a když srovnám jejich nynější pozici v týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsi za fanouška že pochybuješ o Gonzalovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nestranný fanoušek Prostě se mi letos nelíbí tak, jako v sezóně minulé... ale je gólový, jak tak koukám!

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle stav nema cenu komentovat. Za všechno a za všechny : Děkuji klukum Madridskym za nadherny večer s ještě nadhernějším koncem. HALA MADRID ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

jeho výkon byl odrazem pasivity a nepřesností Vale, ale ty goly si zasloužil, výborně to vyřešil

Reagovat
smazaný uživatel

dnes podal benzema vyborny vykon, drzanie lopty, rychlost, prave on robil najviac problemov obrane vale a tak mal higuain dostatok priestoru a sanci... len tak dalej karim hala madrid

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Barcu

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Jáááááj, tak teď sem měl možnost shlédnout uplaceného Ikera ... pěkné!

Reagovat
Josifek

No, hlavně má skvělý odhad na centry do vápna, zvlášť ty co letí mezi penaltu a malé vápno ...a navíc je poslední dobou dost nejistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo ich tam pekne vycvicil pred tym druhym golom

Reagovat
Al Capone

jj to byla nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

řikám, že ho měli takticky zfaulovat ale jinak dobrý výkon.

Reagovat
Dubov

Marcelo je prostě klasický ofenzivní záložník, nechápu jak ho někdo mohl stavět na beka.

Reagovat
smazaný uživatel

no protože je tam přetlak těch ofenzivních es...ronaldo, kaka, van der vaart, na marcela nezbývá místo a proto jsme vděčni, že hraje beka, protože tam svou práci odvede opravdu skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

niekto tu pred zapasom spominal o tom ako su Benzema a Higuain nestrelci Hlavna vec,ze Davidko Navarro je super strelec polmetra pred prazdnou branou Takuto radost mi chlapci uz dlho nespravilo najma ked sa pozeram na meno supera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mno na sportu řikali metr a pul no tak navarro už nějakej ten gol dal...tak jemu stačí 2-3 za sezonu ne?

Reagovat
madridcan

jj na sportu 2 tiez vravel,ze valencia postupila do vyradovacich bojov EL

Reagovat
smazaný uživatel

no čeští komentátoři to je něco...třeba minule zápas na bilbau...villa přenáší hru a pro míč si došel villa...který si narazil s villou

Reagovat
Kily

to tam fakt někdo předvedl takovou show? no na druhou stranu si nestěžuj a buď rád, že ti do španělské ligy na Sport TV zatím nekašlou, nepopotahují a nesmrkají

Reagovat
smazaný uživatel

to by možná bylo lepší...ať nemluví jenom ať tam nechaj tu kulisu...vždycky když tam slyšim villa villa villa...tak je to lepší než ty hlody od slepičky a spol. nebo kdo to komentuje

Reagovat
smazaný uživatel

sem rád že nejsem sám... Navarro je v mém TOP 10 nejnesympatičtějších hráčů nicméně Beńzema příliš pověst nestřelce nevyvráti

Reagovat
madridcan

makal ako svina a kludne si zoparkrat mohol vystrelit,ale uprednostnoval prihravky

Reagovat
smazaný uživatel

v dnešním zápase bych mu to taky nevyčítal, docela se mi líbil, ale na konci sezony bude hodnocen podle golů

Reagovat
madridcan

este zo 13 supne

Reagovat
Kily

Navarra ale zase nemůžeš používat jako příklad ve chvíli, kdy hájíš Higuaina s Benzemou, všichni vědí, že to je jenom průměrný stoper, o němž mají někteří lidé kvalitnější posudek jenom díky tomu, že hraje ve Valencii, přitom si už pak právě tihle neuvědomují, že ve Valencii je to se stopery hodně špatné Jinak tu jeho tutovku jsem neviděl, ale něco jsem četl a nejenom tady. Bohužel mám internet od UPC, který je jedinečný v obrovsky častém vypadávání, pokud o něm někdo uvažuje, tak ho mohu vřele nedoporučit

Reagovat
smazaný uživatel

kily a kdesi koukal?

Reagovat
Kily

mám účet na bwinu, tak koukám tam, obraz sice malý, ale kvalita se celkem dá

Reagovat
smazaný uživatel

když chce mladá koukat na superstar tak koukám přes unibet a musím říct, že s UPC 10M tam jedu úplně skvěle...bral jsem v to akci za 50% a bál jsem se, že mi to po těch 3 měsících odpíchnou a že to bude lízt pomalu...protože si každej stěžuje...ale musím zaklepat pod 7MB nejdu

Reagovat
madridcan

ja mam tiez UPC a s nim ide ruka v ruke aj kanal Sport 2

Reagovat
Kily

nojo, jenomže já jsem línej zvednout telefon a pořešit to. Ale v pondělí na to vlítnu, díky za připomenutí Jinak jsem ale řešil jenom jejich internet, už jsem v takové náladě, že se seberu, najdu kladivo a rozmlátim router

Reagovat
smazaný uživatel

přes telefon se tam nedovoláš...to spíš tim požadavkovým formulářem na jejich webu...to je rychlejší a dokonce ti i odpoví

Reagovat
Kily

ok, vyřešim, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo tu zase nedávno připomínal, jaká je Casillas bezchybná extratřída...

Reagovat
madridcan

ano mohlo to byt,ale ja som to nebol,takze places na zlom hrobe.Extratrieda to je,ale urcite nie bezchybna rovnako ako Valdes...Tak ako som neriesil Valdesa v la coruni a kyjeve tak neriesim ani henten zapas Ikera vo valencii

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsi to nebyl Ty, tak ok, taky můj komentář nebyl nějak mířený na Tebe...Jen že zas po zápase Barcelony v Kyjevě se tu objevila hromada chytráků, co tu z Valdése dělala divizního gólmana, a z Ikera nejlepšího gólmana.

Reagovat
madridcan

jj viem velmi dobre...ale niektori ludia nato proste cakaju,takze toto by som neriesil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, sláva vítězům, čest poraženým! Dneska to platí ve všech třech zápasech!

Reagovat
alcantara

toto sa mi pacilo viac ako ta strasna krcovitost modrych a cervenych vo vraj najlepsej lige sveta...

Reagovat
smazaný uživatel

věř mi, že jsem dnes koukal na tottenham s wolves...a to byl pohlednej fotbal...ale jakýkoliv souboj chelski nebo man utd ci liverpoolu...des a bes

Reagovat
alcantara

verit sa mi to nechce, ale nevidel som, nehodnotim

Reagovat
smazaný uživatel

věř mi...já jsem prošpaněl jak sviňa a tottenham se mi líbí jen kvůli giovannimu dos santosovi, který si dnes zahrál

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužené ??? No nevím nevím ... to sem asi viděl jiný zápas, ale nádherné utkání, bohužel pro mě skončilo hořce a nemůžu se přenést přes porážku, ale prostě real měl více štěstí, hlavně nechápu jak si takhle dvakrát mohli nechat dát góly ihned po tom co vyrovnali, ve středu hřiště byl real naprosto špatný hrůza, ale prostě obě strany obrany Valencie byly průchodné a Navarro neodehrál nejlepší zápas, a Saltor nebudu komentovat další gól na jeho vrub a Sanchéz dneska v bráně nevím nevím ale dneska toho moc nepochytal ... škoda zápasu ale liga je ještě dlouhá ... jinak Banega

Reagovat
smazaný uživatel

César mohl mít druhej gol...šel mu těsně nad ramenem...střed nevím...bylo tam z naší strany hodně nepřesností...nějak dobře to baleťáci zahustili...bruno byl dneska zklamáním...nehráli jsme svoji hru...ale real poznal, že jim tam něco padne a druhému a třetímu golu se dalo lehce zabránit...EVER nejlepší.

Reagovat
Kily

doufám, že toho argentinského reprezentačního netrenéra napadne Evera povolat. Neříkám, že by měl určitě jet na MS, ale šanci si zaslouží, právě on je typem hráče, který by mohl hodně odlehčit Messimu, na něhož Maradona hraje

Reagovat
smazaný uživatel

ano jenže on potřebuje hrát pořád Banega a hlavně aby mu to šlo pořád

Reagovat
smazaný uživatel

teď dostal pozvánku

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně neměli svůj den, Realu trošku padalo všecko na co šáhnul bylo to hodně prostupné, myslím že střed zálohy nám hrál suprově přehustil Real ale prostě Saltor je tragédie ... a Villa mi občas ve předu přišel na všecko sám, škoda že jim nevydrželo tempo z prvních dvaceti minut, Dalo se zabrátni dvěma gólům určitě, nechápal jsem co tam blbci dělali, při tom druhém Saltor totálně propadl a Sanchéz neměl vybíhat, tomu tam vyčítal i DeAlbert, ten křižoval cestu Benzemovi ... nepřesností ano, ale rozhodčí občas se teda pěkně upísknul, škoda nenávidím REAL a moc jsem si přál je dneska porazit ... nehráli dobře ale my také ne

Reagovat
Kily

já si zase myslím, že ta výhra Realu zasloužená je. A ani tak bych neřešil výsledek, jako mizerný výkon. Doma přehráváme jednoho soupeře za druhým a proti Realu pak nastoupíme s úplně jinou taktikou. Villa byl na všechno sám, protože na něho chodily nakopávané míče, se kterými nemohl nic dělat. On ke svému zviditelnění potřebuje spoluhráče a ti dnes až na Every a pak Joaquina nebyli. Mata hrál hrozně, Pablo kromě úvodu taky nebyl moc vidět. O tom, že obrana je tragická, se ví, to ani nemá smysl řešit. Až na pasáž po nástupu Joaquina jsme si nevypracovali žádný tlak, ze kterého by plynuly šance

Reagovat
alcantara

chcem sa spytat na matu ako potencialnu posilu, hral tak tragicky iba dnes alebo je to pravidelne?

Reagovat
smazaný uživatel

Není a tragický nebyl, jen mi přišlo že prostě neměl svůj den a chyběl mu tam Silva, a on měl být prostě na hrotu pomoci Villovi ... občas měl světlé chvilky ..

Reagovat
Kily

to jsem zapomněl dodat, bez Silvy Mata není tak silný a není tolik vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

nevyšel mu dnešní zápas, jinak ale hraje dobře. Napíšu to takhle - místo ve španělské repre si podle mě zaslouží, už to by o jeho kvalitách mělo říct dost

Reagovat
alcantara

diky, pytam sa preto, bo ma nenapada vela lepsich hracov, ktori by sa nam hodili na lave kridlo, potesil si ma

Reagovat
smazaný uživatel

za 50 mílí je váš

Reagovat
alcantara

ale no, ked pride dominguez, jedneho z dvojky mata/silva strelite, za takych 20 sa dohodneme

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas...dneska jakoby nechtěli hrát...Joaquín musí zpátky do základu. A Bruno na lavici.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale koho místo Saltora do základu toť otázka, když Miguel víme jak na tom je, a koho posadíš místo Joaqína ... ???

Reagovat
smazaný uživatel

César, Miguel, Marchena, Dealbert, Mathieu, Joaq, Ever, Albelda, Pablo, Mata, Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Marchena je podle mě lepší na defenzivním záložníkovi a Albelda občas nestíhá a hlavně kde máš Silvu ?? :) a Miguel musí odejít on prostě nechce hrát ... chce to pravého obránce, stopera a brankáře .. a je to

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí mi dneska sral...všecko pískal, ale opačně. Mata musí do útoku...protože potřebuje praxi v zakončování, etc. alespoň se uvolní místo pro Joaquína. Bruno opět zklamal...ať vrátí Miguela.

Reagovat
Kily

těžký výběr, já Bruna v základu nemusim a náladového Miguela nechci, je na čase podívat se po světě po pravých obráncích, kterým končí po sezoně smlouva

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co se s tím Miguelem stalo, a pravý obránce ?? Kvalitní co mu končí smlouva, nu nevím nevím kde ho hledat ... bohužel hlavně potřebují ještě stopera ... k DeAlbertovi .. a taky už řešit brankáře, vždyť ten Renan chytá skvěle a je mladý nechápu proč ho nestáhnou zpátky do týmu

Reagovat
Kily

mě Renan loni vůbec nepřesvědčil, stejně tak jako letos Moya, na brankáře nějak nemá vedení čuch a dneska poměrně mrzí pět mega investovaných do Moyi. Uvidíme, třeba se někdo dostane do formy. U Miguela je problém v jeho hlavě, on o sobě ví, že je to jeden z nejlepších krajních beků světa, problém je v tom, že díky tomu pak ke všemu přistupuje tak, jak přistupuje. Už před dvouma rokama jsem na něho nadával, loni to pokračovalo a letos to jde dál. Myslí si, že má na to hrát v lepším klubu, tak ať jde. Kdyby tohle trvalo jenom pár měsíců, tak to beru, ale u něho se to opakuje, v tom případě zabírá místo jiným, tím spíš, když má určitě slušnej plat, kterej se dá využít i jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš soudit toho Renana jen tak, pak se dlouhodobě zranil ale teď v tom Xerezu chytá dobře a to přímo výborně ... uvidíme .. Moya nevím moc toho nenachytal a taky moc nepřesvědčil, no máš pravdu s těmi brankáři, Hildebrand atd .. nějak se to nevede...Miguel by asi měl jít to máš pravdu ale koho za něj toť otázka plus stoper ještě ...

Reagovat
smazaný uživatel

Metzeldera vám pošleme, ten tam hrával v Borussii .

Reagovat
smazaný uživatel

Toho si nechte, ať leští kopačky Raulovi a spol stejného tupce jako byl Helgeura nepotřebujeme

Reagovat
madridcan

par zapasov v priprave zahral na pravo a nehral vobec zle

Reagovat
Kily

od vás už nikoho nechceme, záškodník Helguera bohatě stačil

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím jestli úplně zasloužená, já si myslím že to bylo vyrovnané jen Real byl prostě efektivnější, něco tam dneska Vale chybělo ale ty góly jsem nepochopil, strašné zmatky, taktika byla jiná, ale prvních 20 min supr už sem se těšil že je smeteme jak Barcu, škoda že nedali první gól, Mata nehrál zase úplně tak hrozně ale obrana není špatná Mathieu a DeAlbert hrají dobře, dnes tedy Mathieu něco podělal ale to se stane, Navarro jak kdy, ale Saltor ???? to nechápu plus ještě brankář neměl svůj den tak že hold blbé :( no tlak v závěru chyběl ... potřebujeme vyhrát teď příští utkání hlavně ...

Reagovat
smazaný uživatel

sorry pro Kily

Reagovat
Kily

ze dvou těžkých zápasů jsou tři body, to pořád není k zahození, teď by to chtělo uhrát něco na Deporu. Především je třeba si připustit, že nemáme na to hrát o druhé místo nebo dokonce o titul. A teď tím nemyslím ten zápas s Realem, ale narážim na jiné okolnosti. Hlavně je třeba mít široký kádr, ten Valencia má, jenomže není dostatečně kvalitní. V obraně moc na vybranou není, náhradníci pak proti Slavii a Alcoyanu jasně ukázali, že v případě zranění nebo karetního trestu nedokáží hráče ze základní sestavy nahradit. Reálné je to třetí nebo čtvrté místo, tam nám na začátku sezony hodně pomohly i špatné starty Villarrealu a Atletika. A já nepochybuju, že tu Ligu mistrů letos ukopeme

Reagovat
smazaný uživatel

No není, příště jedou do La Coruni ?? no tam to bude zajímavé, třeba bude trochu štěstí jako v Bilbau, no liga mistrů je jasný cíl, jestli ne tak to nepochopím ... no kádr potřebují široký, hlavně útočník (Dominguez) a dva kvalitní obránce do základu a brankáře do budoucna....já si nemyslím že by letos na titul neměli, letos hrají lépe než minule, Barcu doma ničili, nu uvidíme ... jak to bude na konci sezóny ...

Reagovat
Kily

jj, ale na to narážim - můžeme přehrát Barcelonu, ale z dlouhodobého hlediska se s ní dneska rovnat nemůžeme. To samé s Realem. A vzhledem k tomu, že se po sezoně dá očekávat i nějaký ten odchod a během následujících tří let žádné velké částky na posily vydávány nebudou, tak si myslím, že se ty rozdíly budou o trochu zvětšovat a hlavním cílem se taky najednou může stát jenom Evropská liga

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Villu i Silvu udrží .... to se modlím ... a pak se uvidí, musí postoupit do Ligy mistrů prostě toť úkol číslo jedna a někoho přivést v zimě, aspoň toho pravého obránce nebo toho Dominguese ... protože Žigič to prostě není k pochopení ... mně se stýská stejně nejvíce po Aimarovi, můj idol

Reagovat
Kily

Aimar Po Kilym a Mendietovi společně s Ayalou můj nejoblíbenější hráč. Žigič je na nic, hře neprospívá a na hřišti jenom překáží. Ostatní si s ním míč narazit nemohou a když už by mohl být něco platný, jako třeba zrovna proti Realu, když má slabší den Casillas, tak ho Emery nechá sedět a hru oživí Miguelem

Reagovat
smazaný uživatel

No to byla prostě stará garda, nejlepší tým všech dob prostě s těmito hráči ... Žigič je prostě naprd a musí pryč někam ho za nějakejch 8mil střelit ... no do toho zápasu s Realem tam měl jít místo třeba Albeldy ... Miguel to vůbec neoživil a ani nemohl z pozice jeho ... ale to už je pozdě

Reagovat
Tigerinho

200. pro Higuaína

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid! Hala Pipita! Iturralde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

spomeniem len Almeria-vymyslena pentla, Santader..... vcera vymysleny offside pri sanci Matu.

Reagovat
smazaný uživatel

On je základní problém barcelonských fanoušků v tom, že kromě snížené hladině objektivity dané příslušností k svému týmu, se příliš zabývají konkurencí a to i po získání "tripla" Jo, mimochodem mi bylo vyhrožováno nejmenovaným fanouškem Barcelony, že mě na letním srazu sejme, ovšem o to se pokoušeli bezúspěšně i jiní. Dotyčnému bych spíše doporučil, aby přivezl svému kolegovi novou kachničku...

Reagovat
smazaný uživatel

píšeš tu o snížené hladině objektivity po tvém dnešním směšném chvalozpěvu? No, neblbni ...

Reagovat
smazaný uživatel

Směšný chvalozpěv? To si děláš prdel? Myslíš koment nebo příspěvek v diskusi? A mám pocit, že jsi nechtěl už dále vstupovat do vzájemné batrachomyomachie, ne? Žeby porušení slibu...

Reagovat
smazaný uživatel

žádné porušení slibu. Jen jsem se zařekl, že omezím hádky (postupně utlumím na nulu). Nicméně když ty jako nesoudný Madrista tady plivneš na nás nesoudné Katalánce a sám děláš to samé, tak se ozvat musím.

Ale tvoje demagogie zahrnující záměrné lži, mající za cíl trapně očerňovat, už dosahuje vrcholu

Reagovat
smazaný uživatel

OK, zkus nějaký příklad, možná víc, třeba tři... V komentech to asi nebude, tak schválně...

Reagovat
smazaný uživatel

například jsi blbě plácal o barcelonském proslovu, ikdyž jsi věděl, jak je to myšleno. Teď tady plácáš cosi o porušeném slibu. Co jsem komu sliboval? Snad jen sám sobě, že se nebudu nechávat strhnout kdejakým troubou ... Snad bych našel i víc ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, a to má být neobjektivita? Koukám, si začínáš vymýšlet, to není dobré...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to není neobjektivita, ale záměrné lži a pomluvy. Neobjektivitu jsi vyjádřil v příspěvku kousek pod námi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chudáčku, tobě se tu jenom ubližuje...

Reagovat
blaugrana

Pises tu, ze sa az prilis starame o konkurnciu a pritom robis to iste.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvé příspěvky vždy zaručeně pobaví....

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze Xavi si vcera asi prislapl tkanicku, kdyz spadl a piskla se penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, tohle byl Real, co se mi líbí. Nasazení, náznaky plynulejší kombinace, tančík Higuaín (gratuluji Vandertomovi k dosažení orgasmu při hře Realu, to se mi zatím ještě nepovedlo), lepšící se Benzema, Raúl skoro do konce na lavičce , Van der Vaart neodcházet, Xabi a "hormiga atómica" Lass fajn střed, Marcelo taky dobrý, obrana se mi zdála celkem solidní, A+A standardně ok, Sergio se vyvarovává prasáckých faulů, Pepe tradičně třída, snad to nebude na dlouho Iker bohužel usnadnil oba góly, ale to se srovná. Garay z nouze žolík, Vincentovi bych doporučil, aby tak nezuřil, ač po zápase sportovně ve sportbaru pogratuloval. A cenu za šok večera dávám neznámému Španělovi z Madridu, který po vítězném gólu začal líbat moji šálu (abych předešel nedorozumění, šála říkám té součást oděvu, co se nosí kolem krku )... Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar, mam takovy dotaz. Z jakeho jsi mesta, ze tam davaji ve sportbaru zapasy spanelske ligy? Jestli odjinud nez z Prahy tak bych se celkem divil. Ale kazdopadne ti to zavidim, o tom si muzu tak akorat nechat zdat :)

Reagovat
smazaný uživatel

Když sem tam u něj byl minule na návštěvě, ještě ta palma byla docela malá ... http://www.vacationrentalpeople.com/Images/Prop/18543/1-2009261628.jpg ... Peknej bejvák má, a to je všechno za redaktorský peníze tady na EF.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Lapízi, neprovokuj...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, priznavam, ze Valdes je nejlepsi na svete. Ridim se totiz podle logiky, ze chybama se clovek uci

http://www.youtube.com/watch?v=YMeYBhGloXk

Po tomhle musi byt uz golamen nejlepsi, jinak ta logika zminovana v uvodu neplati

Reagovat
smazaný uživatel

že vy si nedáte pokoj. Ani Iker, ani Valdés nejsou nejlepší... jakej gólman je nejlepší? Hm? ... absurdní, hloupá provokace ... ale už si zvykám ...

Reagovat
smazaný uživatel

O Ikerovi to urcite netvrdim, ze nejlepsi. Jen se tady nekdo do Ikera navazel. Nekdo z tabora, jejichz golman dela takove veci, ktere jsou ve videu uvedenem vyse.

Nerikam, ze Iker je nejlepsi na svete, ale pokud se do nej navazi takovi, tak jim jako odpoved pustim video. Jako provokaci to neberu. To video ukazuje pravdu, nic si nevymysli..Jestli je pravda provokativni...hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že tě to štve, ale ty jim to nemusíš oplácet stejnou mincí... Kdyby chytal Iker za Barcu a Valdés za Real Madrid, vsadím se, že by pro fanoušky Realu byli Valdésovi chyby něčím občasným, přehlédnutelným, ale ty Ikerovi to nejsměšnější, potopitelný atd. Jde mi jen o to, že se tady zbytečně navážíte do golmanů super extratřídy. Nejde tak ani o to, že udělaj chybu, ale nemám rád, když někdo říká, že tenhle golman je nejlepší atd... oba jsou pro svá mužstva velkým přínosem, tak to měřím alespoň já a udělají chybu. Valdés je jistější v centrovaných míčích, trošku horší na čáře a hře nohou, Iker naopak. Ale kdo změří, kdo co je lepší? Podle čeho? ...

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés horší ve hře nohou ? To bych se teda hádal

Reagovat
smazaný uživatel

Hádej

Reagovat
smazaný uživatel

No ja sí myslím, že právě ve hře nohou je Vicky jasně lepší, někdy mu to sice trošku odskočí a pak de do tuhého ale jinak jinak je vzadu jistý, halvně když se hraje na jednu branku( což je tak 80% zápasů) tak nám hodně pomáha s rozehrávkou a je jakoby další stoper.... do Barcy se prostě hodí

Reagovat
smazaný uživatel

s centrami su na tom asi narovnako

Reagovat
smazaný uživatel

Iker nemá takový odhad, Valdés když jde, tak jde většinou na jistotu ... Iker je v malém vápně jistota, za ním je průměr ... Valdés je v obou pířpadech nadprůměrný ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak, říkám si, že každý má jiný oko, než já ... Ale zase, brankáře sleduju trošku víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

necakane

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má Lapíz pravdu, napsal to celkem rozumně, nikomu nestraní, já s ním celkem souhlasím....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten REAL MALLORCA ... to je neuvěřitelný! Manzano k naší reprezentaci! ... prostě neuvěřitelný, podceňovaný tým a hraje o Champions league, to je prostě nádhera

Málaga, alespoň podle výsledku, výborný výsledek! Jen tak dál, ale vyhrávat, vyhrávat...

Reagovat
smazaný uživatel

No, a že bude Mallorca ... nějakých 17 bodů od svého předsezónního cíle po 14. kolech, to je skutečně famózní kousek!

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Reyes ... mě snad omyjou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... tak teď ho odnášejí na nosítkách s gipsem na krku, to by bylo hodně špatné, kdyby se v takovéto formě ... vážně zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Za jak dlouho obvykle mizí upozornění?

Reagovat
smazaný uživatel

teda varování

Reagovat
smazaný uživatel

Až budeš úplně hodnej ...

Reagovat
smazaný uživatel

člověk se jednou naštve a už mu to tu svítí..

Reagovat
smazaný uživatel

To se tak stává, hlavě nenabízej zaručený tipy a stoprocentní jistoty, který dáš dnes zdarma, to už aby ses radši přejmenoval ...

Reagovat
smazaný uživatel

to nedělám, jen mě naštvalo to, že mě už po několikáté v řadě nevyšel jeden zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Skus se vykřičet do polštáře, nebo jdi sekat dříví ...

Reagovat
smazaný uživatel

příště..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohle doporučuju, pro jistotu, aby nedošlo k poškozování okolního nábytku, klávesnice či samopoškozování, fanouškům Atlética Madrid ...

Reagovat
smazaný uživatel

Atléti

Reagovat
smazaný uživatel

tak to atletico co to uz je? do ted mi to nevadilo ale tohle uz zacina smrdet...

Reagovat
smazaný uživatel

Parada Villarreal

Reagovat
madridcan

byt fanusikom atletica musi byt bolestive

Reagovat
smazaný uživatel

Byt fans Barcelony neuspokojivé. Být fans Valencie nervydrasajicí. Být fans Sevilly musí stat za starou belu. Být fans Villarrealu šťastné. BYT FANS REAL MADRID = K NEZAPLACENI

Reagovat
Al Capone

Reagovat
blaugrana

Mas MasterCard ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mam hlad.

Reagovat
blaugrana

Sa najedz.

Reagovat
smazaný uživatel

To přepiješ!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real na Barcu nemá

Reagovat
Al Capone

asi jsi neviděl El Clásico, jinak by jsi něco takového nikdy nemohl vypustit z huby

Reagovat
blaugrana

Tak Atleti si tuto sezonu vyberaju smolu za vsetky muzstva La Ligi.

Reagovat
Al Capone

266. pro nejůspěšnější tým Evropy

Reagovat
blaugrana

Nemuselo byt.

Reagovat
$dolar$

Villarreal

Reagovat
blaugrana

Btw, Mallorca vyzera byt na cierneho kona tejto sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

To vyzerá! Jsem zvědav, jak dlouho jim to vydrží...

Reagovat
blaugrana

Prajem im to az do zapasu s Barcou a este po nom.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, tak s Pepem je to fakt špatný. Přetržené vazy, šest měsíců pauza

Reagovat
Al Capone

jestli je to opravdu tak, tak je to dost špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Takovy fotbal se hraje ve Valencii, nic na plat.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jsme sem měii dávat každou fotku ze zákroků Ramose, to by jsme tu byly ještě dlouho

Reagovat
madridcan

naco to tu pises?Doraz pride No10 a zacne tu saskovat s Piquem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Kung Fu panda

Reagovat
smazaný uživatel

...mít takovouhle ošetřovatelku... hmm...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Z tych kôz musi byt ale mlieka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik ti je proboha? Takovýhle krásný ňadra už jsou na jiný věci ...

Reagovat
blaugrana

No, pri soravnom ohmatani to mlieko potecie.

Reagovat
smazaný uživatel

...no... proti gustu ...

Reagovat
blaugrana

Je to spojenie praktickeho s uzitocnym.

Reagovat
smazaný uživatel

Brutální faul na hlavu soupeře, Benzema stop na 3 zápasy nepodmíněně ... ... pohodička, ono to přebolí ... i manželky

Reagovat
blaugrana

No, na Figa to ale aj tak nema.

Reagovat
Al Capone

To co předvedli fans Barcelony proti Figovi, to byl fakt hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

A to co předvedli ochotníci u nás v dívadle, to byla parádička! S hnusem se to nemělo co rovnat! ... ale tak, každej na to máme jinej pohled, viď! Ty zastáváš to východisko, že ochotníci nepatří do našeho kraje, ale já si říkám, že to prostě patří k folklóru ...

Reagovat
blaugrana

To ano, ale este väcsi hnus bola jeho reakcia po faule na hraca, ktory musel ukoncit karieru.

Reagovat
smazaný uživatel

A pane Horníček, vám se ten fotbal jako líbil?

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Horník, Lapízi. Horníček je jinej, tak už si to sakra zapamatuj!

Reagovat
blaugrana

Obdivujem sebakritickych ludi.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem rád, že mě neobdivuješ, bylo by něco špatně

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

A cosi čekal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kouzelníka... No, ale to už byl Zidane v Realu, takže utřel nos...

Reagovat
smazaný uživatel

A? Benzema hrál míč...

Reagovat
blaugrana

Ved prave a vsetci ho odsudzuju.

Reagovat
smazaný uživatel

FCB oléééé

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně tucet zraněných si vyžádal střet radikálních fanoušků Sportingu Gijón a FC Sevilla před dnešním utkáním španělské fotbalové ligy. Podle agentury EFE se do sebe pustilo zhruba 200 ultras. Ti se před stadionem Molinon bili tyčemi, šroubováky a jinými kovovými předměty zhruba čtvrt hodiny, než na místo přijela policie. Při násilnostech bylo poničeno několik okolních aut.

http://www.cesky-jazyk.cz/citanka/alois-jirasek/divci-valka-stare-povesti-ceske.html

Reagovat
blaugrana

Mozno vam to bude pripadat trochu streene, ale ja by som na riesenie tychto situacii povolil ostre naboje. Myslim, ze pri dalsej prilezitosti by si akteri rozmysleli, ci podstupia to riziko.

Reagovat
smazaný uživatel

Partyzáni se schovají před fašisty v jeskyni. Fašisti se zastaví před jeskyní a rozmýšlejí, kde jsou partyzáni. Tak jak si povídají, partyzáni jim dělají ozvěnu:

Fašista: Kam se schovali?

Ozvěna: Kam se schovali?

Fašista: Asi jsou v lese.

Ozvěna: Asi jsou v lese.

Fašista: A co kbyby jsme hodili granát do téhle jeskyně?

Ozvěna: Asi jsou v lese.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na vojenském cvičení začalo hustě pršet. Plukovník říká:

"Vojín Nováček, skočte se podívat do mého auta, zda tam nemám plášť!"

Po čtrvt hodině se vrací udýchaný Nováček:

"Pane plukovníku, plášť ve voze máte!"

Sry za spam... asociací jsem si představil, jak proti sobě jdou ozbrojení ultras -> vojáci -> vtipy o nich ...

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
fantomas

Reagovat
Al Capone

na lidi to chce bič

Reagovat
blaugrana

Ludia su zvierata.

Reagovat
smazaný uživatel

300. Pro IBRU!

Reagovat
smazaný uživatel

305. pro brzké Pepeho uzdravení

Reagovat
smazaný uživatel

Sem předběhl no... takže 304. pro oživení Atlética Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Real

Reagovat
RMCF

Kopy

Reagovat
madridcan

nechaj tak...prispeje tu az tri dni po prehre,po zapase sa neodvazil

Reagovat
smazaný uživatel

Kopyči, Kopyči, teď máš po p..y...

Reagovat
ronaldinho_10

Pokud jsi myslel slovo, které myslím, tak bys měl poslední písmenko měkké...

Reagovat
smazaný uživatel

Do pi.y jedině s tvrdým! To bys měl vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v realu sou jen same mrdky..maj drahej tym ale k hovnu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele