14. kolo
13.12.2009 17:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Racing Santander - Xerez CD 3:2

Na Estadio El Sardinero viděli diváci pětigólovou přestřelku, produktivnější byl nakonec domácí Racing a připsal si v tomto utkání o záchranu veledůležité body. Xerez zůstane poslední v tabulce.

Santander tak navázal na předchozí výhru nad Espanyolem. Xerez k dosavadním pěti ligovým gólům přidal další dvě trefy, na zisk dalších bodů to ale nestačilo. Hostující kouč Ziganda musel být potěšen už ve druhé minutě, tehdy šel totiž Xerez do vedení. Centroval Momo a Bermejo hlavičkou skóroval. Gólman Colcorti neměl šanci.

Racing mohl vyrovnat ve 12.minutě, gólman Renan už byl téměř překonám, ale na poslední chvíli vzal Tchitému míč skvělým zákrokem Vicente Moreno. Tchité pak šel sám na branku, ale to se Renan vyznamenal. I nadále byl hlavní hrozbou pro hosty Tchité, ale promarnil další dvě šance, až ve 25. minutě se podařilo vyrovnat Lacenovi.

Xerez ale mohl opět vést, před Bermejem ale zachránil gólmana Colcortiho Christian Fernandez. Do druhé vstoupili lépe domácí, zdálky pálil Arana a Santander v tu chvíli vedl 2:1. Xerez se nevzdal a 22 minut před koncem šel do brejku Antoňito a překonal Colcortiho. Ale poslední slovo měl zase Santander. Příležitosti sice byly na obou stranách, využita ale byla jen ta po centru Munitise, když se osm minut před koncem prosadil hlavičkující Geijo.

Autor: Radek Nosil / www.soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele