Primera División preview - 6. kolo

04.10.2008, 10:19, aktualizováno 05.10.2008, 09:49
Previews
Pokud zvítězí ve Valladollidu, může se Valencie dotáhnout na zatím vedoucí Villarreal. Kontakt se špičkou nebudou chtít ztratit ani další velcí hráči. Real hostí Espanyol a Sevilla bude chtít na výhru s Atlétikem navázat proti Bilbau. Gijón se o první body porve tentokrát na Mallorce...
Villarreal CF - Real Betis  (sobota 20:00)
V prvním zápase šestého kola španělské nejvyšší soutěže se na stadionu El Madrigal střetne v sobotu od 20:00 Villarreal s Betisem.

Villarreal se v tabulce vyhřívá na druhé pozici a je jen o skóre za vedoucí Valencií, vypadá to tak, že Žlutá ponorka bude letos ještě silnější než v loňském ročníku. O víkendu vyhráli svěřenci Manuela Pellegriniho na hřišti Sportingu Gijón nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 a připsali na na své konto třetí ligovou výhru v řadě. Východošpanělskému celku se však nedaří jen v lize, valí i v Lize mistrů, kde po úvodní remíze na hřišti Manchesteru United dokázal v týdnu porazit na domácím stadionu 1:0 Celtic. Villarreal těží zejména ze skvělé defenzivy, brankář Diego Lopez už 270 minut neinkasoval."Jsem velmi šťastný z našich výkonu na začátku ligové sezony, ale myslím si, že by to mohlo být ještě lepší. Jisté je, že tým pracuje opravdu tvrdě v obraně a všichni vědí, co mají hrát," řekl spokojený brankář Diego Lopez. Villarreal nastoupí do utkání bez útočníka Nihata Kahvečiho, kterého na šest týdnů vyřadí zranění stehenního svalu.

Betis zatím vůbec nenaplňuje předsezonní předpoklady a trápí se. Sevillský celek v sezoně získal zatím jen dva body za dvě remízy a v tabulce je třetí od konce. V posledních dvou kolech nezískali svěřenci Paca Chappara ani bod, když prohráli s Barcelonou a naposledy s Realem Madrid. Teď čeká andaluské mužstvo další těžký protivník, ale Mark Gonzalez věří, že Betis se zvedne: "Byl to velmi těžký začátek sezony, hráli jsme s jedním silným soupeřem za druhým, těžko se sbíraly body, ovšem doufáme, že brzy začneme získávat vítězství. Věřím, že se dostaneme tam, kde si zasloužíme být, a to je top 10." Kouč Chapparo se v utkání bude muset obejít bez Sergia Garcii.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.70 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Atlético Madrid  (sobota 22:00)
Šlágrem 6. kola La Ligy bude souboj Barcelony s madridským Atléticem. Proti sobě zároveň nastoupí dvě momentálně nejzářivější hvězdy španělské nejvyšší soutěže: Messi a Agüero. Červenobílé Atlético se bude muset vyrovnat s řadou absencí.

Tento ročník La Ligy zatím patří dvěma mladým Argentincům. Lionel Messi je spasitelem Barcelony v posledních zápasech, "Kun" Agüero je nesporným tahounem madridského týmu. A Camp Nou bude svědkem přímého měření jejich sil, které ukáže, kdo z nich má blíž legendárnímu Maradonovi.

Duely obou soupeřů mají jednu společnou věc, atraktivní pro fanoušky – padá v nich hodně gólů. Navíc oba týmy vyznávají přitažlivý styl hry, z čehož vyplývá neobyčejný divácký zájem. Své kvality oba rivalové dokazují nejen v domácí soutěži, ale i v pohárové Evropě.

Mladý trenér blaugranas, Pep Guardiola, bude zřejmě stavět na osvědčeném barcelonském modelu 4 – 3 – 3. Do branky si stoupne Victor Valdés, po pravé lajně bude vyrážet kupředu Dani Alves, uprostřed obrany si zahrají kapitán Puyol a Márquez, nalevo bude působit Eric Abidal. Rozhodující pro utkání bude souboj záloh. Ta barcelonská bude mít podobu Keita – Busquets a Xavi. Útočná vozba se bude skládat z Iniesty, Eto'a a největší hvězdy Messiho.

Mexičan Aguirre na lavičce Atlética pro změnu vsadí na model 4 – 4 – 2, přičemž bude muset zohlednit řadu absencí. Nastoupit nemohou Simao, Maniche, Forlán, Pablo a Seitaridis. Mezi třemi tyčemi dostane přednost veterán Coupet před Leo Francem, dvojice stoperů bude mít složení Ujfaluši – Heitinga, kterým budou po stranách vypomáhat Perea a Antonio López, jenž bude svádět tuhé souboje s obávanou pravou stranou Barcelony Alves – Messi.

Střed hřiště bude v kompetenci Raúla Garcíi a Paula Assunçaa, na křídlech nastoupí patrně Maxi a Luís García. V útoku se vedle hvězdného Agüera objeví ve velké pohodě hrající Sinama Pongolle.

S velkým zájmem očekávaný duel začne na Camp Nou ve 22.00 CET pod vedením Iturralde Gónzaleze.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Alves, Puyol, Márquez, Abidal - Xavi, Busquets, Keita - Messi, Eto'o, Iniesta
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Coupet - Pernia, Heitinga, Ujfaluši, A.López - Maxi, Raúl García, Paulo Assunçao, Luís García - Agüero, S.Pongolle
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.65 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Recreativo Huelva - Málaga CF  (neděle 17:00)
Domácí Recreativo Huelva přivítá v šestém kole nejvyšší španělské soutěže na domácím stadionu Nuevo Colombino hosty z Málagy. Huelva je s pouhými čtyřmi body až na šestnáctém místě tabulky. Málaga je se stejným počtem získaných bodů ještě o příčku níže. V případě vítězství jednoho z týmů se dotyčný posune ze spodku tabulky o něco výše. Utkání nemá favorita. Oba týmy trápí hlavně špatná produktivita. V pěti zápasech vstřelily pouze dva góly.

V posledním ligovém kole Huelva prohrála po sympatickém výkonu na hřišti Almeríe v poměru 0:1. V utkání se bohužel pro domácího trenéra Manola Zambrana vykartovali Sisi, Oliveira a Vázquez a do dnešního zápasu tak nebudou k dispozici. Šanci by tak měli dostat Kanga Akale a Andres Lamas. V útoku pravděpodobně nastoupí duo Rubén-Guerrero, i když papírově nejlepším útočníkem Huelvy by měl být Adrián Colunga. Ten však vstřelil od začátku sezóny pouze jeden gól a nepodával dobré výkony. Proto ho trenér Zamrano pasoval pouze do role náhradníka.

Málaga ve svém posledním ligovém vystoupení uspěla. Doma si dokázala poradit s Valladolidem a připsala si první ligové vítězství v letošní sezóně. V zápase se však zranila největší osobnost týmu Málagy, útočník Albert Luque. Dobrou zprávou pro tým je alespoň to, že by neměl chybět déle jak dva týdny. Do formy se naštěstí pro hosty dostal útočník Nabil Baha, který dostane příležitost od začátku. Jinak má trenér Tapia k dispozici kompletní kádr a má tak z čeho vybírat.
Recreativo Huelva - pravděpodobná sestava:
(4-4-2): Riesgo – Lamas, Morris, Arzo, Poli – Camuñas, Akale, Tornavaca, Fuego– Rubén, Guerrero
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
(3-5-2): Aranu – Rosário, Gamez, Robson – Pablo, Calleja, Eliseu, Duda, Lolo – Baha, Adrián
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
RCD Mallorca - Sporting Gijón  (neděle 17:00)
V neděli od 17 hodin středoevropského času hostí na ONO Estadi Real Mallorca Sporting Gijon. Domácí se drží ve středu tabulky, hosté jsou bez bodu poslední.

Mallorka se začíná rozehrávat, už čtyři kola neprohrála a z toho poslední dvě dokonce vyhrála, a tak si bude věřit jistě i proti Sportingu. Kouči Manzanovi se daří skládat nový tým, oslabený v létě mnoha odchody z důvodu slabé finanční situace v klubu. Sebevědomí týmu zejména dodala výhra v minulém kole na Santanderu, osmá příčka tabulky je pro baleárský klub velmi lichotivá. Vstup do soutěže se ostrovanům povedl, proti Gijonu se očekává další bodový zisk.

Sporting se do první ligy vrátil po devíti letech a rozhodně to zatím není šťastný návrat. Velkou příčinou byl ale velmi těžký los, který Gijon absolvoval, měřítkem pro schopnost udržet se mezi elitou budou až další zápasy s podobně silnými celky. Fanoušci, kteří dokáží udělat Sportingu vždy dobrou atmosféru, by si první ligu dlouhodobě určitě zasloužili. Jako podzimní soupeře si ale kouč Preciado už může škrtnout Sevillu, Barcelonu, Real Madrid a Villarreal. Trenér ale nemůže z disciplinárních důvodů na lavičku, a tak tým povede asistent Iňaki Tejada.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.65 - 5.50
více informací
CA Osasuna - Racing Santander  (neděle 17:00)
Osasuna Pamplona hostí Racing Santander, jde o další souboj týmů ze spodku tabulky. Ani jeden z týmů zatím neokusil radost z výhry.

Domácí tým získal v úvodních pěti zápasech čtyři body za čtyři remízy. Pro lepší pozici v tabulce je ale už potřeba výhra a Racing je tým k poražení. Problémem jsou ale pro navarrský tým vstřelené góly, od poslední trefy Javiera Portilla uplynulo už 276 minut. Podle Miguela Flaňa tak duel bude ze strany domácího týmu hlavně hodně o psychice a morálce. Vedení v zápase by mohlo Pamploně hodně pomoci.

Racing má zatím letos velké problémy s bodovými zisky, ale ani s ním se zatím los příliš nemazlil. Po těžké sérii s Realem Madrid, Barcelonou, Villarrealem a Sevillou má tým na kontě dva body a je v tabulce předposlední. Kouče Muňize tak může alespoň těšit postup v Poháru UEFA, když jeho celek vyřadil ve čtvrtek Honku Espoo. Muňiz čeká od svého týmu podobné výkony jako v částech zápasů proti silným celkům, hlavně už ale také body. Situaci ale komplikují zranění. Na marodce jsou obránce Luis Fernández s útočníkem Pedrem Munitisem, až podle sobotního tréninku se rozhodne o možnosti hrát u dalších zraněných Peteru Luccinovi a Mohamedovi Tchitém.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.30 - 3.55
více informací
Getafe CF - UD Almería  (neděle 17:00)
Na stadionu Alfonsa Péreze v Madridu se v šestém kole nejvyšší španělské soutěže proti sobě představí domácí Getafe a hostující Alméria. Oba týmy jsou na tom před vzájemným utkáním poměrně dobře. Getafe se s osmi body nachází na osmém místě tabulky. Almería je s deseti body šestá.

Zápas je pikantní z toho důvodu, že v něm jako jediném z celého kola působí týmy, které vyhrály své poslední ligové zápasy. V případě vítězství jednoho z týmů také dotyčný může útočit na nejlepší čtyřku. Papírovým favoritem je domácí Getafe. Loňský nováček z Almeríe ale už několikrát dokázal, že v nejvyšší lize se zabydlel velmi rychle a nehodlá body rozdávat zadarmo.

Z posledního ligového duelu vyšlo Getafe vítězně, když si dokázalo poradit na hřišti Athletic Bilbaa a zvítězilo v poměru 0:1. Trenér domácích Víctor Muňoz bude mít k dispozici prakticky totožnou základní jedenáctku, která nastoupila k vítěznému utkání v Bilbau. Tam předvedlo Getafe velmi dobrý a pohledný fotbal a tak nebude moc důvodů se sestavou nějak míchat. Největší problém má Getafe na pozici gólmana. Oscar Ustari i Roberto Abbondanzieri se stále zotavují ze zranění a tak nastoupí třetí gólman Jacobo. Na svou první šanci v této sezóně po zranění stále čeká Esteban Granero.

Almería zatím úspěšně navazuje na minulou sezónu i po změně trenéra. Minulé kolo si poradila doma s Huelvou 1:0 a na vítězství bude chtít navázat i v Getafe. Almeríi žádná vážnější zranění netrápí a tak pravděpodobně také nastoupí ve stejné sestavě jako proti Huelvě. V útoku si předplatila místo útočná dvojice Piatti-Negredo, zatímco Fernando Soriano se přesunul do zálohy.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
(4-4-2): Jacobo – Licht, Cortés, Mario, Kas – Martínez, Albín, Casquero, Celestini – Soldado, Uche
UD Almería - pravděpodobná sestava:
(4-4-2): Alves – Chico, Mané, Bruno, Pellerano – Nieto, Corona, Soriano, Mosquera – Piatti, Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Athletic Bilbao  (neděle 17:00)
Rozjetá Sevilla hostí na svém stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána v šestém kole Primera Divison Bilbao, kterému se zatím v sezoně příliš nedaří.

Andaluský tým v minulém kole překvapivě vyhrál na půdě silného Atlétika Madrid 1:0, připsal si tak na svoje konto druhé vítězství v řadě. V tabulce pak Seville stačí tři vítězství a dvě remízy na čtvrtou pozici. Svěřencům Manola Jimeneze se daří i v Poháru UEFA, kde ve čtvrtek dokázali postoupit přes rakouský Salzburg do hlavní skupiny tohoto poháru. Sevilla stejně jako v loňské sezoně spoléhá na ofenzivu, hlavně na útočnou dvojici Kanouté, Luis Fabiano a také křídla Jesuse Navase a Diega Capela. K útoku se však přidává v letošní sezoně i obrana, brankář Andrés Palop už pět utkání v řadě neinkasoval. Trenéru Manolo Jimenezovi bude v utkání chybět jediný hráč a to útočník Luis Fabiano.

Nedělním soupeřem Sevilly bude Bilbao, které vyhrálo na hřišti andaluského klubu jen děvětkrát z 64 zápasů v historii. Naposledy si Athletic odvezl ze stadionu Ramona Sáncheze Pizjuána prohru 1:4. Baskický celek zatím v letošní sezoně moc svými výkony nepřesvědčuje a z pěti utkání vytěžil jen pět bodů. Bilbao určitě hodně mrzí poslední zápas, v němž prohrálo na domácím stadionu 0:1 s Getafe, svěřenci Joaquina Caparrose sice měli spoustu šancí, ovšem nedokázali je využít a Getafe poté v závěru potrestalo basický celek brankou Javi Casquera. V dalších zápasech se navíc budou Bilbau sbírat body jen velmi těžko, neboť postupně narazí na Sevillu, Barcelonu, Real Madrid a Villarreal. Záložník Gabilondo před duelem upozornil na největší přednosti Sevilly:" Oni jsou velmi nebezpeční na křídlech. Capel a Navas jsou velmi rychlí a přímočaří, budeme je muset zastavit." Joseba Garmendia se s největší pravděbodobností vratí do sestavy Athleticu, otazník pak visí nad startem veterána Joseby Etxeberii, který v týdnu oznámil, že příští sezonu bude hrát v Bilbau bez platu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.80 - 6.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - CD Numancia  (neděle 17:00)
V Galícii se odehraje duel prozatím dvou zklamaných týmů okupujících konec tabulky. Domácí Depor je s pěti body třináctý, Numancia se čtyřmi patnáctá.

Na Riazoru se odehraje těžká bitva o veledůležité body. La Coruňi se nedaří, v posledním měsíci zvítězila jen jednou, a to ještě v Poháru UEFA nad norským Brann Bergen. V lize Los Blanquiazules získali tři body jen v prvním kole. V médiích se spekuluje o problémech mezi hráči a koučem Lotinou, jemuž právě mnozí z jeho svěřenců nevěří, že dokáže tým dobře vést. Z kádru na minulé utkání s Valencií byl například vyřazen středový záložník Sergio. Mělo to být kvůli hádce s José Luisem Riberou po venkovní porážce od Bergenu. Lotina zatím těžko hledá ideální sestavu, ta se stále mění. Sestava se třemi střednými obránci už tolik nefunguje, v domácím prostředí možná nastoupí Depor už jen se dvěma. Zranění Lotinovi situaci nekomplikují, návrat na hřiště by měl zaznamenat Sergio.

Numancia začala ligu pohádkově, když si hned v prvním kole poradila s Barcelonou. Sorijský tým ale pak v duelech s dalšími silnými týmy pohasl, alespoň výsledkově. Média ale zatím Los Rojillos šetří, čekají na zápasy s podobně silnými soupeři, což by mohl být i ten nynější s Deportivem. V poslední minutě utkání s Osasunou Pamplona uviděl záložník Juan Carlos Moreno červenou kartu, a bude tak v tomto zápase chybět, kouč Kresič žádné velké změny v sestavě ale pravdepodobně neplánuje.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Aranzubia – Laure, Zé Castro, Lopo, Filipe – Sergio, De Guzmán – Juan Rodriguez, Valerón, Riki – Omar Bravo
CD Numancia - pravděpodobná sestava:
Juan Pablo – Juanra, Palacios, Boris, Cisma – Álvaro Antón, Nagore, Pino – Mario, Brit, Barkero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Valladolid - Valencia CF  (neděle 19:00)
Vedoucí Valencie cestuje v šestém kole španělské nejvyšší soutěže do Valladolidu, kterému patří zatím jedenáctá pozice.

Valladolid prozatím získal šest bodů, za dvě domácí vítězství nad Atlétikem respektive nad Almerii, tedy nad dvěma celky z čela tabulky. Jestli se podaří svěřencům Joseho Luise Mendilibara vyhrát i třetí domácí utkání nad silným soupeřem je otázkou. Zatím se však nováčkovi minulé sezony nedaří bodovat venku, kde už třikrát prohrál, nejprve s Espanyolem, poté na hřišti Bilbaa a nakonec v posledním kole s Malagou 1:2. V nedělním duelu tedy Valladolid hostí Valencii, která pod koučem Emerym sehrála devět utkání a z toho sedm vyhrála, jednou remizovala a jen jedinkrát prohrála, domácí kouč Mendilibar ke svému protějsku řekl:"Příchod Unaie Emeryho byl klíčovým, protože v něho hráči hráči věří, a to je základem jak ve fotbale tak v životě. Hráči hrají ve Valencii stejní, ale mají jinou náladu, atmosféra v kabině je neporovnatelná. Samozřejmě, výsledky jsou také jiné. Oni hrají velice organizovaně ve středu pole a obránci hrají velmi dobře. Pro mě jsou jedním z nejvíce organizovaných týmů v lize a jsem si jist, že budou stále v tabulce nahoře."

Valencie má na svém kontě tři ligové výhry v řadě, další dvě výhry si poté svěřenci kouče Emeryho připsali v Poháru UEFA, kde dokázali postoupit přes portugalské Marítimo do další fáze. Postup se však nerodil snadno, v odvetném čtvrtečním utkání Valencie dlouho prohrávala 0:1, dvanáct minut před koncem ovšem zažehnal možné prodloužení Del Horno, v nastaveném čase poté zařídil výhru netopýrů Villa. Do nedělního utkání nastoupí východošpanělský klub bez Raula Albiola, opora řadních zad se zranila ve čtvrtečním duelu a bude chybět přibližně dva týdny. Mimo hru je stále i David Silva, Ruben Baraja a Edu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 3.25 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Espanyol Barcelona  (neděle 21:00)
Od úvodního zápasu, kdy prohrál v La Coruni, neztratil Real ani bod. Série čítá dohromady už šest utkání, z toho čtyři ligová. Naproti tomu Espanyol už třikrát za sebou nedokázal naplno bodovat a zejména poslední domácí porážka 1:2 v derby s Barcelonou byla velmi bolestná.

Kouč Real Bernd Schuster se bude muset obejít bez levého obránce Marcela, který si odpykává trest za vyloučení v posledním ligovém utkání na hřišti Betisu. Radost Schusterovi ale určitě dělá Wesley Sneijder, který hlásí návrat po zranění kolena.

Do sestavy se pravděpodobně vrátí Raúl, který dostal v týdnu pro utkání Ligy mistrů v Petrohradu volno. Na lavičku tak usedne jeden z dvojice Robben - Higuaín. Ve středu obrany by se mohl ukázat Němec Metzelder, pokud se Schuster rozhodne dopřát odpočinek Cannavarovi.

Espanyol může i před vyloučení v zápase s Barcelonou počítat s křídelníkem Nené, protože svazová disciplinární komise jej omilostnila. Připraveni už jsou také rekonvalescenti francouzský obránce Béranger a záložní Rufete. Z různých důvodů naopak budou chybět Finnan, Valdo a Torrejon. Po zrenění už je fit tvůrce hry De la Peňa, ale je na trenérovi Márquézovi, jestli jej na Santiago Bernabeu použije.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.50 - 9.00
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Valencia CF541012:413
2.Villarreal CF54107:213
3.Real Madrid540116:712
4.Sevilla FC53208:411
5.FC Barcelona531112:610
6.UD Almería53117:510
7.Atlético Madrid530211:49
8.Getafe CF52215:48
9.RCD Mallorca52215:58
10.Espanyol Barcelona52124:57
11.Real Valladolid52035:66
12.Athletic Bilbao51224:55
13.Deportivo La Coruña51224:65
14.CA Osasuna50412:34
15.CD Numancia51135:84
16.Recreativo Huelva51132:74
17.Málaga CF51132:84
18.Real Betis50233:62
19.Racing Santander50233:82
20.Sporting Gijón50056:200

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (35)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Barca vyhraje 5:4

Reagovat
smazaný uživatel

Barca vyhraje 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

A pak se probudíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Jn pak se probudil a BARCA dala ješte další dva goly...Visca el BARCA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

BArca vyhra 3:1 - Messi , Etoo 2 - Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Barca - Atletico 1:1 (Eto´o - Aguero)

Villareal - Betis 3:0 ( Senna, Rossi, Llorente)

Reagovat
smazaný uživatel

Coupet už na to bohužel nemá. Bude-li chytat Atlético prohraje, protože u Coupeta to smrdí chybou. Coupet=Abbiati

Reagovat
smazaný uživatel

co má to srovnání s Abbiatim znamenat ?

Reagovat
smazaný uživatel

"plesnivé" ruce...

Reagovat
smazaný uživatel

Coupet bohužel stárně, už na EURU chytal spíš za zásluhy, všichni francouzští adepti na post repre gólmana byli lepší. A když teď chytá Coupet a chytával Abbiati za Atlético, pokaždé se bojím minely.

Reagovat
smazaný uživatel

Coupeta neřeším, spíš mě zaráží to srovnání s Abbiatim. ten totiž tuhle sezonu ještě neudělal chybu. Atlético jsem ale loni moc nesledoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak to si nerozumíme. Já to srovnání myslel v rámci Atlética Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, já chápu. jen jsem nevěděl, že Abbiati loni v Atléticu chyboval..., většinou jsem na něj slyšel/četl chválu. proto mě to zarazilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud si dobře vzpomínám fatálně chyboval na Nou Campu. Teď si nejsem ale stopro jist. Prostě mi přijde ne zrovna nejjistější, tak jako Coupet.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná to je sympatiemi, Leo Franco

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se ale zatím daří co se dařit má. Jediné zaváhání bylo proti oslabeném Valladolid (ten ale dokazuje obrovskou bojovnost, pokud se nemýlím, tak posledně vyhráli taky v neúplném počtu). Se Sevillou se to jako zaváhání počítat nedá, porážet by se měla, holt když se hrálo v Madridu. Ale Sevilla bude patřit mezi pohárové adepty, ač s ní někteří pesimisté nepočítali. Takže ta ještě svou kvalitu ukáže, v Madridu to nebyla náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla je možná lepší než loni, vzadu určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně mi připadají více konsolidovaní, oproti minulé sezoně se mi zdá, že je v jejich hře pevnější řád. Tak pro ně ta minulá sezona asi nebyla lehká. Pořád se o něčem spekulovalo, "odejde ten a zůstane ten", navíc k tomu ty smutné události. Určitě i Alvésův odchod jim pomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA vyhraje...3:2 !!

Reagovat
sosna

Nou Camp se dnes otřese v základech... Atletico 1:2 (Messi - Kun, Maxi)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Hleb už bude i v nominaci?

Reagovat
smazaný uživatel

neměl by, měl by být v nominaci až na Bilbao

Reagovat
božský John

OT:Podle Tuttosportu se Juventus chystá utrácet. Stará dáma chce údajně z Valencie přivést Joaquina.

leggose a Kopyho trefí šlak,když tam pude..

Jinak Atletico:Barca...Atletico to umi na kluky barcelonský a chtej odcinit prohru se Sevillou takze remizka...a Ponorka pluje do cela ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

da se nekde na utkani barcelona atletiko divat na internetu?

Reagovat
smazaný uživatel

www.rojadirecta.com

Reagovat
smazaný uživatel

barca -ateltico 1:2 etoo-r.garcia,sinama

Reagovat
-Kopy-

Villarreal klasicky vyhraje 1:0, Barca vyhraje 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona atletiko

Reagovat
smazaný uživatel

Barca vyhraje, ale bude to přestřelka 4:3

Visca el Barca !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético !! bude pěkný zápas, tipl bych to 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

chybi mi v zakladu iniesta snad ho tam pep nak protlaci neni zraneny ne???

Reagovat
smazaný uživatel

aha je tam nevsim sem si na levym kridle

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal CF 2:1 Real Betis

barcelona 3:2 aletico madrid

jooooo tak to bude podle mne a do da goly si nedovedu odhadnbout

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele