Primera Division preview - 5. kolo

27.09.2008, 09:00, aktualizováno 28.09.2008, 10:10
Previews
Valencia doma hostí Deportivo a bude se chtít vrátit na první příčku. Ze sestupových příček se v domácích zápasech budou chtít odlepit Malaga a Santander, kolo zakončí večerní dohrávka mezi Atletikem Madrid a Sevillou...
Sporting Gijón - Villarreal CF  (sobota 20:00)
Druhý Villarreal cestuje na hřiště Gijónu, aby se zde utkal v rámci pátého kola Primera Divison s posledním celkem tabulky.

Domácí Sporting zatím v soutěži nezískal ani bod a krčí se na posledním místě tabulky. Trenér Manuel Preciado má starosti hlavně s obrannou činností, Gijón sice hraje sympatický fotbal a už dokázal šestkrát skórovat, co mu je to však platné, když už devatenáckrát inkasoval. Sportingu se nepovedla zejména poslední dvě utkaní, nejprve prohrál doma s Barcelonou 1:6 a v týdnu dostal od Realu Madrid výprask 1:7.

"Je snadné si představit, jak se asi cítí hráči - trápí se a jsou mrzutí," řekl kouč Preciado, který dále uvedl: "Třináct inkasovaných branek za dvě utkání není určitě dobrý počin, ovšem nyní říkám hráčům, že se potřebujeme psychicky zvednout, protože máme před sebou utkání proti Villarrealu a tam půjde o další tři body." Do sestavy Gijónu se vrací Gerard, který uviděl v duelu s Barcelonou červenou kartu a proti Realu proto nehrál.

Villarreal zatím naplňuje předsezonní prognózy a drží se na předních příčkách tabulky, zatím je východošpanělský klub v tabulce na druhém místě jen o skóre za vedoucí Valencii. Svěřenci Manuela Pellegriniho zatím v lize ani jednou neprohráli, body ztratili jen v jediném utkání a to hned v prvním kole za remízu s Osasunou. V minulém kole porazila Žlutá ponorka na domácím stadionu 2:0 Racing Santander.

Stoper Godín před utkáním upozornil na podcenění soupeře: "Zřejmě Sporting není v idealním rozpoložení po dvou debaklech v řadě, musí to být pro ně obtížné. Ovšem my si nemůžem myslet, že to bude snadné utkání, kdyby jsme to udělali, tak nevyhrajeme." Trenér Manuel Pellegrini může být spokojený i co se týče marodky, poslední zraněný hráč, italský útočník Guiseppe Rossi, se dal do pořádku a může se vrátit do sestavy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.25 - 3.75 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - Real Madrid  (sobota 20:00)
Šlágrem sobotního programu je zápas mezi Realem Betis a Realem Madrid. Zatímco domácí se výsledkově trápí, hosté začínají nabírat formu.

Tato sezona je pro Betis ve stylu déja vu. Je velmi podobná té předchozí i té před dvěma lety. V přípravě se dařilo, ale s prvním soutěžním zápasem začaly výsledkové problémy. Zatím má Betis na kontě dvě remízy a dvě prohry, nyní hraje s úřadujícím šampionem Realem Madrid. V minulém ročníku Betis poprvé zvítězil až v šestém kole, nyní hrozí něco podobného. V týdnu Los Verdiblancos hráli s Barcelonou a podlehli jí po boji 2:3.

Pro zranění nemůže hrát forward Xisco, má ale štěstí, že nemusel na operaci, a tak bude čekat na návrat na trávník jen šest týdnů. Má tak více štěstí než David Odonkor, který bude mimo až do konce roku. Naopak uzdravený už je Edú, ale zatím mu chybí fyzická kondice, a bude tak moci hrát nejdříve v dalším kole proti Villarrealu.

Los Merengues jsou po vysoké výhře nad Sportingem Gijon v dobrém rozpoložení. Soupeř byl odevzdaný a Real tak vyhrál 7:1. Z dvanácti střel na branku padlo hned 7 branek. Situaci by ale mohly zkomplikovat vyhlídky na blížící se program Ligy mistrů. Celek totiž čeká cesta do Ruska, už v úterý hraje Real Madrid na hřišti posledního vítěze Poháru UEFA Zenitu Petrohrad.

To bude velmi těžký zápas, dá se očekávat, že kouč Bernd Schuster bude v duelu s Betisem točit základní sestavou. Naštěstí už je fit Wesley Sneijder. Naopak sval ještě tři týdny nepustí na hřiště Fernanda Gaga, hrát možná nebude ani Guti. Poslední zápas nehráli Sergio Ramos a Ruud van Nistelrooy a měli by být v základu nyní, stejně jako Gabriel Heinze.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Casto – Nélson, Arzu, Juanito, Fernando Vega – Aurélio – Sergio García, Emana, Capi, Mark González – Pavone
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas – Sergio Ramos, Cannavaro, Pepe, Heinze – Van der Vaart, Diarrà, De la Red – Higuaín, Van Nistelrooy, Raul
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.00 - 3.55 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - FC Barcelona  (sobota 22:00)
Barcelonské derby je zde. Po mnoho let se střetává Espanyol s FC Barcelonou a přece bude tohle utkání v lecčem unikátní. Především se jedná možná o poslední derby odehrané na stadiónu Montjuic. Los Periquitos se loučí s Olympijským stadiónem a rádi by to udělali ve velkém stylu.

Na obou lavičkách budou stát katalánští trenéři – Márquez, Guardiola – a derby tak opět po čase získává onen katalánský náboj, který dříve býval tolik znatelný.

Tintína Márqueze, který si moc dobře uvědomuje důležitost derby, trápí hlavně řada absencí. Krom Rufeteho a Bérangera jsou nově mimo hru také Valdo a Steve Finnan. Márquezovi bude chybět také Iván De la Peňa, který se přes určité optimistické zprávy dohromady dát nestihl. Dobrou zprávou je pro změnu návrat Raúla Tamuda, který proti Seville odpočíval a nyní už by znovu měl být v základní jedenáctce.

Barcelona jde do derby s nejlepší sérií od února letošního roku. Tak dlouho trvalo, než se v lize vyhrály tři zápasy v řadě. Jako je již u u mladého trenéra obvyklé, jen těžko se odhaduje základní sestava. Pochyb asi není o návratu Carlese Puyola, který proti Betisu šetřil síly, na druhou stranu se dá pouze spekulovat, zda dostane šanci Thierry Henry či se znovu vsadí na osvědčenou trojku Messi – Eto’o – Iniesta, otázkou zůstává i záloha, Busquets či Touré?

Cílem bude pro každého ze soupeřů bodovat, i když remíza byla asi byla pro oba spíše neúspěchem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.20 - 3.40 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CD Numancia - CA Osasuna  (neděle 17:00)
V neděli od 17:00 se na Nuevo Estadio Los Pajaritos utká v rámci pátého kola nejvyšší španělské soutěže Numancie s Osasunou.

Numancie po úvodní šokující výhře nad Barcelonou třikrát za sebou prohrála, nejprve po sympatickém výkonu na hřišti Realu Madrid 3:4, poté doma s Villarrealem 1:2 a nakonec v týdnu s Mallorkou 0:2. Svěřenci Sergio Kresice se tak postupně propadli tabulkou až na šestnácté místo.

"Bude to obtížné utkání, ostatně jako všechny ostatní zápasy v této lize. Mají dobré hráče, kteří často hraji na jeden dotek, jsou velmi silní jak takticky, tak fyzicky," řekl kouč Kresic o Osasuně. Kresic dále pokračoval: "Numancia bude po celou sezonu bojovat o přežití, já jsem říkal, že to bude těžké po euforické výhře nad Barcelonou." Kouč Kresic má k dispozici kompletní kádr.

Osasuna má stejně bodů jako Numancie a je na patnácté pozici jen o skóre před svým nedělním soupeřem. Pamplona na rozdíl od svého soupeře ani jednou nevyhrála, ovšem už třikrát remizovala, naposledy v posledním kole na domácím stadionu s Deportivem La Coruňa."Numancie je nepohodlný soupeř, protože měla obtížný měsíc a nyní se pokusí podat co nejlepší výkon proti nám, bude to těžký zápas pro oba týmy," řekl kouč Ziganda, kterému v utkání budou chybět kvůli zranění Cesar Cruchaga, Nacho Monreal, Xavier Margairaz a Santi Ezquerro. Esparza, Sola a Pandiani dostali volno.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.15 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Málaga CF - Real Valladolid  (neděle 17:00)
Málaga hostí Valladolid a s jedním bodem na kontě už potřebuje konečně zvítězit.

Vyhrávat se nedá bez střílení branek a v letošní sezoně zatím Málaga ještě ani neskórovala. Tým kouče Tapii tak má po dvou letech v druhé lize mezi elitou opět těžký život. V týdnu se Málaga statečně prala s Valencií, ale ta nakonec v poslední části zápasu rozhodla o své výhře. Nyní se stadion La Rosaleda těší na další šanci, jak své miláčky dovést konečně k vítězství a také si zakřičet gól. V týmu jsou zkušení záložníci jako Miguel Angel a Duda, je ale potřeba, aby útočníci proměňovali šance. Po trestu se vrací do hry právě zkušený Miguel Angel, uzdravení jsou Apono a Rossato. V minulém kole byl vyloučen útočník Salva Ballesta, velkou šanci na základní sestavu tak má mladý Luque.

Valladolid je zatím se šesti body ve středu tabulky. Doma je zatím stoprocentní, má na kontě dvě výhry s Almerií a Atlétikem Madrid. Na hřišti soupeře zatím dvě prohry a žádná vstřelená branka, což kouč Mendilibar ví, že je nutné odstranit. Zvláště když v minulém roce se Valladolid zachránil jen na poslední chvíli a dost potřebných bodů vybojoval právě na hřišti soupeře. Bylo to pět vítězství. Valladolidu bude pro trest chybět zkušený stoper Alvaro, mohli by ho nahradit Borja či Baraja. Dost prostoru zatím dostávají nové tváře jako Mendunjanin, Aguirre či Escudero, o místo útočníka soupeří Goitom a Ogbeche.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 3.20 - 2.75
více informací
UD Almería - Recreativo Huelva  (neděle 17:00)
Almería hostí rivala, na kterého nemá dobré vzpomínky. Loňské nejpříjemněšjí překvapení sezóny totiž čeká Recreativo Huelva, tedy celek, jenž jako poslední dokázal Almerískou pevnost vyloupit.

Krom této zajímavost však vše mluví proti hostům. Ti totiž zatím ještě nedokázali v letošní sezóně zvítězit a nepůsobí dojmem kompaktního a sehraného mužstva. Almería naopak předvádí lepší výkony, než se od ní z počátku očekávali, i když v posledním kole nestačila na Valladolid. To však v sestavě nebyli Mané, Patti a José Ortiz, kteří se nyní do nominace vrací.

Hosté příliš sestavou míchat nebudou, to znamená, že v bráně bude Riesgo, obrana nastoupí ve složení Oliveira, Arzo, Morris a Poli, pravý kraj zálohy bude mít na starosti zatím výborný Sisi, zleva ho doplní Adrián. Vázquez s Fuegem nastoupí ve středu zálohy a o góly se budou snažit Guerrero a Camuňas.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.25 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Santander - RCD Mallorca  (neděle 17:00)
Racing, který nezačal ligu zrovna nejšťastněji, doma přivítá Mallorcu a bude doufat, že si se svým rivalem budou po utkání bodově rovni. K tomu je potřeba vítězství, jelikož ostrované mají na svém kontě už pět bodů a cílem pro misi na El Sardinero bude minimálně remíza.

Kantábrijci ještě v letošním ročníku nezískali ani jedno vítězství, když mají na svém kontě dvě remízy a dvě porážky. Do pětice všeho dobrého?

Nejlepší zprávou pro kouče Juana Ramóna Lópeze Muňize je fakt, že znovu může počítat s útočníkem Jonathanem Pereirou, který je momentálně v jasně nejlepší formě ze všech střelců v týmu. Pereira nemohl v posledním kole nastoupit proti Villarrealu, jelikož mu to neumožňovala klauzule ve smlouvě. Jeho absence byla velmi znát, zvláště když nebyl (a není) k dispozici ani zraněný Munitis.

Mallorčané v posledním kole konečně zvítězili a rádi by se dostali do formy a nabrali v začátku potřebné body, které by je usadily daleko od sestupových vod. Kouč Gregorio Manzano načíná tímto zápasem další stovku odtrénovaných zápasů, vítězství by tedy znamenalo vkročení tou správnou nohou.

Manzano může znovu počítat s Davidem Navarrem, jenž si minulé kolo odpykával karetní trest, do nominace se vrací také Ayozé Díaz, který by mohl nahradit Corralese. Nejasná je situace ohledně Martího a Josemiho, kteří mají svalové problémy.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.20 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - Getafe CF  (neděle 17:00)
Souboj sousedů v tabulce bude k vidění na San Mamés, kde domácí Athletic Bilbao přivítá Getafe. Madridský klub v posledním kole prohrál doma s Atléticem Madrid, takže určitě bude chtít ztracené body nahnat zpět. Ale Bilbao potřebuje doma pravidelně vyhrávat.

Joaquín Caparrós proti Valladolidu poprvé po 47 utkáních zopakoval sestavu, ale výsledku se nedočkal. Remíza sice nebyla špatným výsledkem, ale proti Valladolidu si Baskové jeli pro tři body.

Stejný úkol mají i tentokráte. A pravděpodobně bude znovu stejná i sestava, i když je možné, že se v základu objeví Yeste či Orbaiz, oba totiž minule po vstupu na hřiště hru svého celku značně oživili. Určitě však nebude hrát zraněný Etxeberría.

Getafe, které má stejný počet bodů jako jeho soupeř, by určitě v Katedrále fotbalu rádo bodovalo. Nebude to však mít vzhledem ke mnoha absencím lehké. Krom dlouhodobějších Contry, Belenguera, Abbondanzieriho, Rafy Lópeze a Signorina se nově na marodce objevily Granero a Cata Díaz. V sestavě (a v základu) tak bude i problémový Joffre Guerrón.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Deportivo La Coruña  (neděle 19:00)
Předposlední duel pátého kola Primera Division se odehraje na stadionu Mestalla, kde Valencie přivítá Deportivo La Coruňa.

Valencii se povedl začátek sezony a před začátkem pátého kola se držela v tabulce na první pozici o skóre před Villarrealem. Netopýři se zatím dobře vypořádávají i s náročným programem, když v deseti dnech odehráli čtyři duely, naposledy ve čtvrtek vyhráli na hřišti Malágy 2:0, když se svěřenci Unai Emeryho dlouho trápili, ovšem dvacet minut před koncem zafungovala spolupráce Mata, Villa a hosté vstřelili rozhodující gól, stejná dvojice pak zařídila i druhou branku.

Útočník David Villa tak stále pokračuje ve svých výkonech z Eura 2008, kde se stal nejlepším střelcem turnaje, za Valencii v letošní sezoně nastřílel už čtyři branky. "David je ve velkolepé formě, musíme tuto výhodu využít," řekl záložník netopýrů Edu, Brazilec dále pokračoval slovy: "On je ohromný útočník, ovšem když vy jste opěvováni a fanoušci vás obdivují, tak potřebujete hrát pořád stejně dobře, jestliže začnete hrát špatně, fanoušci dají vinu vám." Trenér Valencie Unai Emery se bude muset v nedělním utkání obejít bez stále zraněných Marcheny, Viany, Madura a Silvy, stále chybí i Baraja. Do nominace se již tradičně nedostal Timo Hildebrand, naopak do sestavy se vrací Vicente.

Do Valencie cestuje Deportivo, které je s pěti body na dvanácté pozici. La Coruňa se trápí v útočné fázi, za čtyři kola dokázali nastřílet svěřenci Miguela Angela Lotiny pouhé dvě branky, které stačily na výhru nad Realem Madrid hned v prvním kole. Poté přišla prohra s Villarrealem a dvě bezbrankové remízy, nejprve o víkendu s Mallorkou a poté v týdnu s Osasunou.

"Tato čísla ukazují, že jsme dobří v defenzivě, ale hodně špatní v ofenzivě, ovšem nechci říkat, že máme dobré obránce a špatné útočníky, jen prostě tým brání dobře a musí se zlepšit v útoku," řekl obránce Lopo. "Chceme v tomto utkání zvítězit, ale remíza by byla také dobrá. Proti Osasuně se hraje velmi těžce, ale Valencie vám dovolí více hrát, nabídne vám více prostoru, tyto věci by nám mohly pomoci vytvořit velké nebezpečí. Navzdory tomu, že bod by byl z Mestalle dobrý, protože Valencie je velmi dobré formě," pokračoval dále Lopo. Depor nastoupí do utkání bez distancovaného záložníka Juliana de Guzmana.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.40 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Sevilla FC  (neděle 21:00)
V souboji Atlétika Madrid se Sevillou se utká čtvrtý celek průběžné tabulky s pátým. Hraje se na Estadio Vicente Calderona v Madridu.

Atlétiko dobře navazuje na loňskou sezonu, která zdá se byla průlomová. V ní vybojovalo účast v Lize mistrů a ani letos nemá nižší cíle, dobrá hra týmu tomu i napovídá. V lize zatím Atlétiko ztratilo body jen jednou, a to v duelu s Valladolidem. Celek kouče Aguirreho v létě dobře posílil, zadní řady jsou s Johnny Heitingou a Tomášem Ujfalušim o mnoho pevnější. Útočník Sergio Aguero je zatím jeden z nejlepších hráčů v La lize vůbec a hostující obrana, kde zejména nová posila Squillaci už zavinila dvě penalty, bude mít problémy. Výhra v týdnu nad Getafe stála klub zranění Simaa a Manicheho, zvláště Simao by měl být mimo hru až tři týdny. Delší dobu už je zraněný Diego Forlán, Heitinga po lehkém zranění už trénuje s týmem. V základní sestavě by tak mohli dostat prostor Raúl García či Ever Banega, na hrotu Sinama-Pongolle.

Sevillští mají svému soupeři co oplácet. Minulý rok s ním dvakrát prohráli, stejně jako jim Atlétiko vyfouklo čtvrtou příčku v lize a odsunulo je jen do Poháru UEFA. Ale Colchoneros se zatím zdají být ve velmi dobré formě. Sevilla už letos v lize dvakrát ztratila body, a to proti Santanderu a také Betisu. Sevilla teprve nabírá špičkovou formu, velmi se na vítězství natrápila v gólové přestřelce s Gijonem 4:3. Je ale potřeba stabilizovat sestavu, zatím se měnila zápas od zápasu. Kouč Manolo Jimenez by měl mít možnost postavit nejsilnější sestavu, tedy s Capelem a Navasem na křídlech za útočnou dvojicí Fabiano a Kanouté.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Coupet – Seitaridis, Ujfalusi, Heitinga, Antonio Lopéz – Maxi Rodríguez, Banega, Assunçao, Raúl García– Agüero, Sinama-Pongolle
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop – Navarro, Squillaci, Escudé, Mosquera – Navas, Maresca, Duscher, Capel – Luis Fabiano, Kanouté
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 3.20 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Valencia CF43108:210
2.Villarreal CF43106:210
3.Real Madrid430114:69
4.Atlético Madrid430111:39
5.Sevilla FC42207:48
6.FC Barcelona421110:57
7.UD Almería42116:57
8.Espanyol Barcelona42113:37
9.Real Valladolid42024:46
10.Getafe CF41214:45
Athletic Bilbao41214:45
12.Deportivo La Coruña41212:25
13.RCD Mallorca41213:45
14.Recreativo Huelva41122:64
15.CA Osasuna40312:33
16.CD Numancia41035:83
17.Real Betis40222:42
18.Racing Santander40222:62
19.Málaga CF40130:71
20.Sporting Gijón40046:190

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (73)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Derby! Na Espanyol mám poslední dobou jen špatné vzpomínky, už dlouho jsme jen neporazili, zasadili nám navíc několik nepříjemných ran, nejvíc bolí gól Tamuda, kterým nás připravil o titul.

Valdes - Danni, Puyol, Marquéz, Abidal - Busquets - Xavi, Keita - Iniesta, Eto'o, Messi.

Reagovat
Petrinho17

ano presne taka zostava by sa mi pacila

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol - Barcelona 1:1

Betis - Real 1:3

Gijon - Villareal 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

chytrý člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Kat Tamudo je ready?

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí si přečíst preview....

Reagovat
smazaný uživatel

á to som nejak prehliadol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Len aby si potom neplakal po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by měl? Ale třeba se pak tvůj stejně inteligentní kolega zase zeptá, kdo dával góly, až to zas bude napsané o pár řádek výše,

Reagovat
smazaný uživatel

fakt som to prehliadol, čo už stane sa

Reagovat
-Kopy-

Tak snad samé jedničky.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz o čom točíš o svojich kamarátkach a ich poprsí?

Reagovat
-Kopy-

Jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

lepší jedničky, než dva žoky chcán....

Reagovat
smazaný uživatel

dva žoky chcán? to je čo češtinu až tak neovládam ...

Reagovat
smazaný uživatel

dva žoky chcánek

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

jako by neexistovaly krásný holky s menším poprsím

Reagovat
smazaný uživatel

to som nespomínal v príspevku len som sa ho ptal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak k tomu bych cosi řekl, ale neřeknu...

Reagovat
smazaný uživatel

Betis-Real 0-3

Espanyol-Barcelona 0-2

Gijon-Villareal 1-0

Reagovat
afc

Gijon a ciste konto?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že Cannavaro hrát nebude, když není v nominaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten yarda...

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by dostat na zadek.

Ale když jsme u toho tak goal ho tam dává taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda yarda šíleně zklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

A mě zase Vinc. Nehraje ani Vega .

Reagovat
-Kopy-

Pšš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vsetínskej chuji, preview psal někdo jinej, možná dokonce i ty...

Reagovat
madridcan

dneska sa tesim na dva vyrovnane zapasy a dufam,ze o polnoci bude real pred barcelonou o 5 bodov aj ked to bude velmi tazke v betise.Real ma teraz pred sebou tazky tyzden dufam,ze ho zvladne!

Reagovat
smazaný uživatel

juj...jak sa tesyim na dobryi futbal....Barca 4ewer:D

Reagovat
smazaný uživatel

"tesyim na dobryi futbal." - to si nevies vybrat ake tam ma byt i/y tak pises oboje?

Reagovat
smazaný uživatel

neeee wem syi wyibrat...ked musyim...no ja som uz tak zwyiknuta pyisat...niekto napyise xoryi..ne choryi......a ja napyisem yi...to som ja...co nelubyi sa tyi??hm??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už jseš zvyklý psát jak dement?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Matičko moje, kam ten svět spěje??

Reagovat
smazaný uživatel

pane bože.... ježiši kriste.... co to je

Reagovat
smazaný uživatel

Male dievča na futbalovom fore, nevidíš?

Reagovat
smazaný uživatel

4ewer

Reagovat
smazaný uživatel

Jim tak hezky tečou nervy, to je balzááám

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID !!! Zasluzene vitazstvo, Betis nehral nic aj ked mali o hraca viacej. A Casillas a Ruud

Reagovat
smazaný uživatel

no Barca sa potrapila , ale myslim ze vzhladom kpriebehu zapasu zasluzene vitazstvo , a za ten vysledok moze espanyol dakovat bohu

Reagovat
smazaný uživatel

V poslednej minute proti nim odpiskaju vymyslenu penaltu a oni maju dakovat bohu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale předtím už mohli dát tak 5 golu!

Reagovat
smazaný uživatel

Zpitej jako piča, zkoro na to nevidím

Valencie vyhraje, to však velmi dobře vím!

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle po ránu?

Reagovat
smazaný uživatel

juj...penalta to bola wyimyislena syice..no Barca syi ju zasluzyila...sak mal tomu...newem jak sa wola dat druhu zltu anedal...ta im to aspon odplatyil rozhodca...tou penaltou

Reagovat
smazaný uživatel

Podme Valencia,musi sa vratit tam kam patri,na 1. miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Vale se udrží v čele. S Deporem to bude těžké, ale věřím, že to zvládnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mám na ně 3:2 tak v to doufám, krásný ofenzivní rychlý fotbal, jednim slovem španělský

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tym zapasom by som sa radsej moc nemachroval

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsitěže ty ne, to mě ale mco nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Supr zápas! Messi mně připomíná Ronalda. Rychlý s balonem, neodstavitelný, technik, hra pravou a levou nohou...

Reagovat
smazaný uživatel

Zakončení a nahrávky pravou teda nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Osasuna je král bezbrankových remíz!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele