Primera División - preview 34. kola

24.04.2010, 10:55, aktualizováno 26.04.2010, 08:10
Previews
Athletic Club má po nedělních ztrátách Mallorky se Sevillou šanci vrátit se do boje o čtvrté místo, k oživení naděje potřebuje zvládnout derby na hřišti Osasuny. Příští týden pak hostí doma Mallorku a bude tak případně mít ideální šanci na dotažení se na ostrovní celek...
CA Osasuna - Athletic Bilbao  (pondělí 21:00)
Již dva roky platí v zápasech dvou baskických rivalů Athleticu Club a Osasuny pravidlo můj dům - můj hrad, ale letos se Osasuně na stadionu Reyno de Navarra nedaří tak dobře, jako v minulých letech. Vždyť právě díky výborným výkonům a hlavně vítězstvím na domácí půdě se minulý rok Osasuna udržela mezi prvoligovou elitou! K udržení má navarrský klub letos velmi blízko a zdá se, že nebude mít takové potíže jako loni, kdy zachraňoval soutěž až v posledním kole. Stačí vyhrát, jednou jedinkrát vyhrát. Pro jistotu.

Athletic Club je na tom o poznání lépe, neboť se vyhřívá na sedmé příčce tabulky a útočí na pohárové příčky. I vzhledem k vítězství Villarrealu ale musí zabrat, jinak nabere ztrátu, která se bude s ohledem na výtečnou formu Villarrealu horko těžko dohánět. Přitom se může ještě obávat Getafe, které jež může na poháry útočit z osmé příčky. Athletic potřebuje nutně zvítězit, nic míň nepotřebuje.

Los Rojillos se budou muset obejít bez opory ofenzívy Javada Nekounama a Ludovica Delporteho, v pondělí si odpočine Nacho Monreal, do sestavy se naopak vrací Juanfran. Hostující trenér Joaquín Caparrós má narozdíl od svého kolegy José Antonia Camacha k dispozici v podstatě všechny klíčové hráče a v Osasuně nastoupí v nejsilnější možné sestavě. Uvidíme, zda tento fakt nejlepšímu baskickému týmu současnosti pomůže a udělá důležitý krok ke kvalifikování se do evropských pohárů.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 3.20 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
RCD Mallorca - Málaga CF  (neděle 17:00)
Mallorca zažívá jedno z nejúspěšnějších období za posledních devět let. Bojuje totiž o Ligu mistrů, účast v evropských pohárech by jí téměř stoprocentně neměla uniknout. Zatím se nachází na čtvrté pozici zaručující kvalifikaci Ligy mistrů. Jenže pátá Sevilla ztrácí pouze bod a domácí si tak nesmějí dovolit zaváhat. Navíc po případné výhře mohou ještě útočit na přímou účast v Champions League. To Malága má úplně opačné starosti.

Nachází se na sedmnácté pozici bod od sestupových vod a v osudí jsou ještě všechny týmy nejvyšší soutěže, potřeba je proto každý bod. Nicméně jedna výhra může Malágu posunout blíže středu tabulky, tedy do klidných vod. Ve vyrovnané tabulce se všechno může rychlostí blesku přehoupnout na druhou stranu.

Domácí výběr bodoval čtyři ligová kola v řadě za sebou, předtím nestačil na suverénní Barcelonu. Získal osm bodů ze čtyř ligových kol, naposledy v domácím prostředí dokázal porazit Osasunu. To hosté mají problém s výhrami. Na tři body čekají už šest ligových klání, celkově uhráli pouze tři remízy. Právě v předchozích dvou střetnutích remizovali též s Osasunou a minule s Valladolidem, výhra by už byla potřeba.

Loni Mallorca uhrála s nedělním soupeřem nerozhodný výsledek 2:2, letos je však v úplně jiné formě a jde jí o mnohem více. "Je to velmi důležité utkání. Hlavně v rámci psychiky by byla cifra 58 bodů hodně potřebná. Čtyři kola před koncem by se nám dýchalo lépe. Na Ligu mistrů by podle mých odhadů mělo stačit 63, možná 64 bodů. Proto musíme Malágu porazit," vidí jedinou možnou cestu za vytouženým snem kouč Gregorio Manzano.

Nutnost získat všechny body vidí také díky složitému losu: "V dalším kole jedeme na půdu Bilbaa, které bojuje o poháry. Pak přivítáme Real Madrid. Pokud dnes neuspějeme, náš cíl se nám rapidně vzdálí," má perfektně zmapovanou situaci. Nicméně do podobné situace dostala také Malága, které není závěrečný los též příliš nakloněn. Ve čtyřech duelech narazí kromě Mallorcy na Real, Bilbao a Getafe, tedy do osmé pozice.

"V těchto utkáních nezáleží na žádných statistikách, číslech, vzájemných zápasech. Hraje se o záchranu a zároveň i o Evropské poháry. My budeme bojovat, soupeř se nás pokusí přehrát ofenzivní hrou. Proti Mallorce potřebujeme vyhrát, to je jasné. Je nutné se dostat na vítěznou vlnu. Jenže složitý los nám bohužel nenahrává. Soupeř hraje ve vysokém tempu, disponuje technickými hráči. My se prostě o šanci musíme poprat," burcuje své spoluhráče útočník Felipe Caicedo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.90 - 6.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Espanyol Barcelona  (neděle 17:00)
Almería přivítá na svém stadionu Estadio de los Juegos Mediterráneos trochu méně slavnější barcelonský tým RCD Espanyol. Vítězství a zisk tří bodů by znamenaly jistotu udržení, ačkoli již nyní je velmi pravděpodobné, že se andaluský i katalánský celek udrží.

Domácímu celku se v prvních měsících nového roku dařilo a posunul se na příčky, kde již není ohrožení sestupem tak bezprostřední, jako tomu bylo například v prosinci, kdy se andaluský tým potácel na sestupových příčkách. Espanyol na tom byl v průběhu sezóny mnohem lépe, ale nikdy se nepodíval do horní poloviny tabulky. Oběma mužstvům se pak v posledních týdnech moc nedaří, a to jak výsledkově, tak herně.

Do základní jedenáctky se rozhodně nepodívá domácí opora ofenzívy Albert Crusat, dobrou zprávou je návrat Henoka Goitoma, který se ale ještě po zranění do hry nezapojí. Mimo hru jsou i Hernan Dario Pellerano a Chico. V hostující základní sestavě nebude chybět žádná větší opora. Do sestavy se vrací důležitý obránce Fernando Marques, Ivan de la Peña se vrací alespoň na lavičku.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 2.95 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Racing Santander - Villarreal CF  (neděle 17:00)
Oboustranně nesmírně zajímavý souboj. Na straně domácích snaha uhasit sestupový požár, tým trenéra Garrida na protějším břehu řeky bude chtít pro změnu oživit své ambice na pohárovou Evropu.

Villarreal se všemožně snaží zachránit zpackanou sezonu. Už od jejího úvodu se totiž pohyboval ve druhé polovině ligové tabulky, v jednu chvíli dokonce neměl daleko k sestupu. S blížícím se závěrem ovšem zvýšil obrátky a dělá ligový závěr ještě mnohem dramatičtějším. Nyní má dokonce Garridův výběr všechny trumfy ve své ruce. Drží totiž kýženou šestou pozici zaručující evropské poháry v nadcházející sezoně. Nic není nemožné. Boj v Santanderu má o náboj postaráno.

V myšlenkách žluté ponorky se po smazání tohoto obrovského manka zračí i další byť jen utopický cíl. Čtvrtá Mallorca má na pozici zajišťující předkolo Ligy mistrů šestibodový náskok, ovšem do konce zbývá už jen pět kol. <>i"Udělali jsme velký krok směrem kupředu. Musíme ovšem neustále potvrzovat naší vzestupnou tendenci výkonů. Nálada uvnitř mužstva je dobrá. Po stažení ztráty se momentálně držíme na šestém místě a záleží jen na nás jak s tím naložíme," říká Garrido, jehož výběr zvítězil ve čtyřech z posledních pěti zápasů.

Racing se navíc doma nebývale trápí. Z celé Primera division je v tabulce domácích zápasů vůbec nejhorší, když na svém domovském stánku v sezoně zvítězil jen třikrát. O svízelnosti situace, v níž se Racing nachází naprosto přesvědčivě ví i kouč Portugal. "Výhra nad Villarrealem by mohla být klíčovým jazýčkem na vahách v náš prospěch. Pozvedla by naši skleslou morálku. Hrajeme doma a o ničem jiném než o třech bodech nepřemýšlíme," doplňuje Portugal.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 3.30 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sporting Gijón - Real Valladolid  (neděle 17:00)
Předposlední Valladolid bude chtít pokračovat ve svých zlepšených výkonech po příchodu Javiera Clementa a pokusí se získat body při zastávce v Gijónu, který se po sérii špatných výsledků dostává do problémů.

Příchod španělského veterána dal Valladolidu zpět naději na záchranu v nejvyšší španělské lize. Po třech zápasech na lavičce týmu z centrálního Španělska má na svém kontě již pět bodů a cenný skalp Sevilly. Momentálně je tak prvoligová licence vzdálena pouhé čtyři body.

I přes to, že jej čekají nepříjemní soupeři z Atlétika Mardid a Barcelony, nechce se šedesátiletý manažer spoléhat na ostatní. "Musíme jít od zápasu k zápasu a zapomenout na ostatní. Je jasné, že chceme, aby ostatní prohrávali, ale musíme myslet pouze na sebe. Když získáme zbývajících patnáct bodů, nemusíme se o nic starat," hýřil optimismem Clemente.

Sporting byl před pár týdny v naprostém klidu s jedenáctibodovým náskokem na sestupové pozice. Dva body z pěti posledních zápasů však ztenčily rozdíl mezi ním a osmnáctým Tenerife na pouhých pět bodů. Tři porážky v řadě bez vstřeleného gólu tak vrátily fanouškům dramatický závěr sezóny.

"Hraje se ještě o patnáct bodů, a když čtyřikrát prohrajeme, stále budeme na živu. Naše situace je nádherná," odmítá paniku šéf Sportingu Manuel Preciado. Gijón bude chtít navázat domácí vzájemné zápasy z loňské sezóny, kdy vyhrál v lize i poháru. Zároveň si v předposledním kole minulého ligového ročníku pomohl vítězstvím na soupeřově hřišti k záchraně v Primera División.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - CD Tenerife  (neděle 19:00)
Záložník Raul Garcia tvrdí, že jeho tým už zapomněl na čtvrteční pohárový triumf v duelu s Liverpoolem a nyní své myšlenky soustřeďuje pouze na bitvu proti Tenerife.

Teoreticky totiž ještě není zachráněno ani Atletico. Před Tenerife má totiž pět kol před koncem náskok právě osmi bodů a případná porážka by mu jeho prvoligovou příslušnost ještě pořádně zkomplikovala. Tři porážky v řadě totiž Madriďany dostaly až na 10. místo. Jenže na obhajobu Atleticu se musí říci, že tým má nyní mnohem více starostí s Evropskou ligou a domácím pohárem. Tedy jedinými šancemi, jak se příští rok opět kvalifikovat do pohárové Evropy.

"Na čtvrtek jsme už zapomněli. Myslíme už pouze na neděli, chceme se totiž opět dostat na vítěznou vlnu také v ligové soutěže," připouští Garcia. "Jsme v situaci, kdy se opět musíme probudit a začít makat naplno. Na druhou stranu ovšem zůstáváme v klidu, protože to vše máme ve svých rukou a víme, co potřebujeme uhrát," dodává. Tenerife má ale v posledních zápasech úžasnou formu. Díky ní se na Málagu dotáhlo na rozdíl jediného bodu a stává se žhavým aspirantem na záchranu.

Remíza s Valladolidem, vítězství na půdě Gijonu a domácí tříbodový zisk v bitvě proti Getafe. Tři zápasy - sedm bodů. Zdálo se, že ostrované už na záchranu nebudou mít dostatek sil, ovšem opak se zdá pravdou. "Tým stále věří. Atmosféra je bojovná a to je moc dobře," svěřil se klubovému webu trenér Oltra. Po zápase v Madridu čeká na Tenerife nesmírně důležitý domácí zápas doma proti Santanderu. Los je ovšem k Tenerife v závěru sezony nesmírně krutý. Soupeři v podobě Barcelony a Valencie budí hrůzu. "Atletico má ve svém středu kvalitní hráče. Ovšem má i své slabší stránky a těch musíme využít?" nechal se slyšet Oltra.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.40 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Sevilla FC  (neděle 21:00)
Stadion Alfonza Pereze v Getafe přivítá šlágr nedělního programu španělské nejvyšší soutěže, jejíž los svedl dohromady dvě mužstva, která stále o něco bojují. Zatímco hostujícímu celku jde o příčky zajišťující účast v milionářské Lize mistrů, Getafe nadále válčí o možnost zahrát si v příští sezóny Evropskou ligu. Obě mužstva potřebují vyhrát, remíza i prohra budou velkou ztrátou.

Getafe se přehnalo přes Deportivo La Coruña a v současnosti ztrácí jen dva body na šestý a výborně hrající Villarreal. El Geta pravděpodobně nikdo zezadu neohrozí, neboť Depor je na pokraji zhroucení a Atlético Madrid při své formě a vyrovnanosti výkonů může ohrozit leda samo sebe. Dva body ztráty, pět kol do konce. Sečteno podtrženo - Getafe si v příští sezóně poháry zahrát rozhodně může.

O tom, že evropské poháry dorazí i na stadion Sáncheze Pizjuána, je vcelku jasno. Otázkou však zůstává, jestli se fanoušci Sevillistas budou těšit na Ligu mistrů, nebo jen na Evropskou ligu. O všem rozhodnou až následující týdny, v nichž Sevilla mimo jiné narazí i na o titul bojující Barcelonu.

Do sestavy domácího celku se vrací Derek Boateng a Cata Díaz, na hřišti se naopak ještě zřejmě neobjeví Roberto Soldado, kterého nahradí Miku. Na straně hostů je marodka početnější. Mezi chybějícími je výborně hrající bek Marius Stankevičius, dále Abdoulay Konko, důležité křídlo Diego Perotti a Sebastien Squillaci. Mírným favoritem utkání je Getafe, kterému se v domácím prostředí hodně daří.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.30 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Xerez CD  (sobota 18:00)
Na barcelonský Nou Camp zavítají fotbalisté posledního Xerezu a očekává se hra na kočky s myší. Katalánci jsou v tomto utkání jasným favoritem a cokoliv jiného než výhra bude považováno za velkou senzaci. Barceloně jde o titul, Xerezu zase o záchranu.

Barcelona neprožila zrovna šťastný týden, nejprve v katalánském derby pouze remizovala 0:0 s Espaňyolem, čímž umožnila Realu Madrid snížit náskok na jediný bod, a poté nezvládla první zápas semifinále Ligy mistrů s Interem Milán, kterému na stadionu Giuseppe Meazzy podlehla 3:1. Svěřenci trenéra Pepe Guardioly to budou mít v odvetě hodně těžké, ovšem Barcelona už několikrát dokázala, že doma je schopna přejet kohokoliv rozdílem třídy, mimochodem když se hrálo v základních skupinách, vyhrála Barcelona nad Interem 2:0, a tento výsledek by jí k postupu do finále bohatě stačil. Nicméně nepředbíhejme, vše ukáže až samotná odveta. Vraťme se nyní k la Lize. Barcelona vede o jeden bod před Realem Madrid a obhajoba mistrovského titulu bude ještě hodně těžká, Katalánci nyní přivítají Xerez a o favoritu tohoto utkání není pochyb.

Pro Xerez je utkání na Nou Campu velkým svátkem, a zároveň obrovskou výzvou. Xerezu se v posledních kolech poměrně dařilo a fotbalisté posledního celku soutěže se hodlají ještě o záchranu poprat. Hosté prohráli z deseti kol pouze dva zápasy a vyhrát dokázali například na stadionu Vincenta Calderona, kde je domácím celkem Atlético Madrid. A právě z utkání proti madridskému celku si chtějí vzít hráči Xerezu příklad, podobný výkon jako předvedli v Madridu by mohl i v Barceloně vést k úspěchu, i když to bude pochopitelně mnohem, ale mnohem náročnější a těžší.

Obhájci prvenství bude scházet zraněný reprezentační záložník Andres Iniesta a vykartovaný obránce Dani Alves. Hrát by měl Carles Puyol, jenž nebude moci zasáhnout do odvety s Interem a díky absenci Alvese se nejspíše posune na křídlo. Hostující trenér Nestor Porosito nemá vážnější problémy se sestavou, do kádru se mu dokonce vrací Francis a Moreno.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Puyol, Piqué, Milito, Maxwell - Xavi, Busquets, Y.Touré - Messi, Ibrahimovič, Pedro
Xerez CD - pravděpodobná sestava:
Renan - Casado, Aythami, Gioda, Redondo - Keita, V.Sánchez - Armenteros, Michel, Orellana - Bermejo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.10 - 9.25 - 16.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Zaragoza - Real Madrid  (sobota 20:00)
Ve 34. kole La Ligy se střetnou týmy z opačných pólů tabulky, druhý Real Madrid jede na hřišti Zaragozy visící nad sestupem. Před Bílým baletem je pět "finále", aby mohl pomýšlet na zisk titulu. Domácím Aragoncům bude naopak k záchraně dobrý každý bod.

Realu v honbě za Barcelonou a ligovým triumfem stojí pět soupeřů. Prvním z nich je Zaragoza a v dobré formě chytající Roberto. Hosté vyhráli sedm zápasů v řadě a jistě budou chtít na sérii navázat, stejně jako Cristiano Ronaldo, který skóroval v šesti zápasech na soupeřových hřištích v řadě.

Domácí trenér Gay může zařadit do nominace stopera Continiho i českého záložníka Jarošíka. Na soupisku hostů se po dlouhé době dostal Kaká, který doléčil svá třísla, i kapitán Raúl, jehož trápilo pravé koleno. Mimo zůstává stále Pepe, Drenthe a distanciovaný Albiol.

V základu Zaragozy nastoupí v brance již zmíněný Roberto, před ním se poskládá obrana Pulido - Edmilson - Contini a Ponzio. Střed zálohy zastane Jarošík a Gabi, Arizmendi a Eliseu budou hrát na křídlech, zatímco Ander na spojce a střelecký disponovaný Suazo na hrotu.

Casillas bude hájit svatyni Realu, obrana bude mít složení zleva Marcelo - Garay - Ramos - Arbeloa. O tvorbu hry ze zálohy se budou starat Xabi, Granero a Guti. Do útoku zasáhnou na spojce Van der Vaart a zcela vpředu Cristiano Ronaldo a Higuaín.

Utkání mezi Zaragozou a Realem začne na stadionu La Romareda ve 20.00 CET úvodním hvizdem rozhodčího Undiano Mallenca.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 8.50 - 5.10 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Deportivo La Coruña  (sobota 22:00)
Kdysi vyrovnaný a napínavý boj Valencie o místo v Lize mistrů je zdá se rozhodnutý. Celek, který se v letošním roku Evropské ligy utkal také s pražskou Slavií, se na třetím místě začíná osamostatňovat.

Jenže ani vyhlídky směrem dopředu nejsou příliš optimistické. Druhý Real Madrid totiž od Valencie leží ve vzdálenosti neuvěřitelných 24 bodů. Až taková je dominance dvou gigantů, a to Barcelony či Realu Madrid. Velkým problémem Valencie se ukazují venkovní zápasy, v nichž tým trenéra Emeryho příliš neexceluje. Proto záložník Albelda před případným podceněním varuje a ví, že se o třetí místo bude bojovat až do konce. "Neprožíváme zrovna nejlepší období, protože nás trápí přílišný počet zraněných," doplňuje.

Právě nad trenérem Emerym se ale začínají stahovat mračna. I přesto, že vede tým k nejlepšímu ligovému výsledku za poslední roky to vypadá, že u týmu v létě skončí. Do boje proti naprosto rozvrácenému Deportivu La Coruna půjde navíc bez tria Navarro, Saltor a Dealbert. Do hry naopak bude připraven srbský dlouhán Nikola Žigič. "Není tu žádný prostor k odpočinku. Jsme přesvědčen, že Mallorca i Sevilla se budou pokoušet o ztížení naší situace až do samého závěru. Naším cílem je skončit na třetím místě a k tomu potřebujeme opravdu koncentrovaný výkon," připouští sám valencijský lodivod.

Ještě před nějakými dvěma měsíci bojoval o účast v Lize mistrů či evropských pohárek rovněž celek Deportiva La Coruňa. Pouhé dva body z posledních sedmi zápasů. Taková je neutěšená bilance trenéra Lotiny. Tým se brodí ve středu tabulky a nadějná sezona tak nakonec skončí velkým zklamáním. Do jeho sestavy se sice vrací Mista, chybět naopak budou Andres Guardado, Filipe Luis, Rodolfo Bodipo, Brayan Angulo a Juca. "Teď už nemůžeme pomýšlet na pohárovou Evropu. Jedinou prioritou je pro nás dohrát sezonu se ctí," dodává skleslý Lotina.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.31 - 5.00 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona33266180:1984
2.Real Madrid33272487:2983
3.Valencia CF33178852:3759
4.RCD Mallorca331671052:3755
5.Sevilla FC331661149:3854
6.Villarreal CF331471248:4549
7.Athletic Bilbao331471245:4449
8.Getafe CF331451448:4347
9.Deportivo La Coruña331281333:4244
10.Atlético Madrid331171549:5240
11.CA Osasuna331081530:3938
12.UD Almería339111334:4538
13.Espanyol Barcelona339111326:4038
14.Sporting Gijón339101433:4437
15.Racing Santander338121336:4836
16.Real Zaragoza338101538:5634
17.Málaga CF337121437:4233
18.CD Tenerife33881734:6332
19.Real Valladolid335141432:5429
20.Xerez CD33691830:5627

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (54)

Přidat komentář
madridcan

nemozem ratat ani naznakom,zeby sme mali taku kludnu jazdu ako na Bernabeu,ale snad vyhrame-moj tip 1:3(Suazo-Cris 2x,Higuain alebo Vaart)

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola by dnes mohl změnit trochu sestavu,Messiho bych šetřil uplně nebo ho postavil jen na první poločas a vystřídal s Henrym, který by měl dnes alespoň na poločas nastoupit..od začátku bych postavil i Bojana místo Pedra..přeci jen Bojan s Henrym b dnes mohli dát gól,nebo by se jim povedli nějáké akce což by jimzvedlo sebevědomí..proti Interu se nám nemusí dařit v ofenzívě,tak bude dobře když ze střídačky by mohli přijít trochu rozehraní Bojan s Henrym..zálohu bych sestavil Yaya,Keita,Xavi...chtělo by to rychle rozhodnout utkání a šetřit síly i Xavimu proti Interu..dále se nabízí v průběhu hry postavit i Marqueze i ten by se mohl ve středu hodit..hodně chybí Iniesta škoda jeho..ale Bara i tak kráčí titulu v lize tak i v Champions League

Reagovat
ronaldinho_10

On to Guardioly vymyslí... Ale tuším, že Messi hrát bude. Přeci jen získat titul v lize je priorita číslo jedna a bylo by trestuhodné to podcenit a pustit první místo jen kvůli LM. Sice chápu, že Inter má jinačí kvality než Xerez a z toho pohledu se může zdát důležitější úterní zápas, ale cennějsí trofej je určitě ta ligová...

Chtělo by to do polačasu rozhodnout a pak stáhnou Xaviho s Messim

Reagovat
smazaný uživatel

Barce dochází dech, Xerez by mohl bod uhrát, ale je to bohužel málo pravděpodobný.. nicméně ne nemožný

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona to ted prostrida a da tam sve young guns, takze o jeji vyhre nemam pochyby. Jestli nekdy hraje Barcelona dobre, tak to je, kdyz tam necpe Ibru, Henryho a takove...

Reagovat
smazaný uživatel

Všem kritikům zavřeme huby....5:0 !

Forca Barca

Reagovat
madridcan

proti Xerezu?Zavrite im huby proti Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

musíme myslet zápas od zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně postupně, dneska se rozehrajem a rostřílíme a ve středu sestřelíme Inter

Reagovat
smazaný uživatel

dobra foto .. inak Xerezu davam tak 10 percent na uspech.. museli by to poriadne uhaluzit.. ale mozne je vsetko .. a my to dame 0-3 .. CR, Higuain a Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

hodinu a půl před zápasem je tady 12 příspěvků. Diskuse zde je uehmmmovaná, utroubovaná. Prostě mrtvá. Děkuji, nechci

Reagovat
madridcan

a po prvom polcase tu bude 170 prispevkov...sice tristvrtina tvojho online prenosu,ale budiz To,ze vacsinou budu tvoje nemyslim v zlom,aby si nahodou daco z toho nevyspekuloval

Reagovat
smazaný uživatel

kašlu na to

Reagovat
smazaný uživatel

no dufam ze takto budes plakat aj po zapase..

Reagovat
smazaný uživatel

od tebe fakt křeč

Reagovat
smazaný uživatel

Poď na VIPko a ser tady na to

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem tam i psal, ale tak nějak mě to pořád nepřirostlo k srdci.

Reagovat
smazaný uživatel

Až dvakrát

Reagovat
X-bano-X

12 minut do zapasu Dnes 3:0 na polčas Ibra,Messi,Ibra Zastaviť sa pred koncom? NIKDY!!! Visca el Barca!

Reagovat
X-bano-X

Hmm Chyrgy v zaklade..tak sa predved

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm,Jeffren

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm,Jeffren

Reagovat
X-bano-X

Jeffreeeeen tak toto bol snad jeho zivotny gol

Reagovat
X-bano-X

Ibraaa-Henryyy pekne..trosku smrdelo offside

Reagovat
X-bano-X

Tak nie z opakovacky bolo vidiet ze Ibra nestal v case prihravky v offside pekne este 1 a polcas mame vybaveny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ibra je pan,mohl to nabombit ,ale chtel Henrymu trosku zvednout sebevedomi,to mi neco pripomina :)..

Reagovat
X-bano-X

O.O tak toto bola pecka ufff

Reagovat
smazaný uživatel

Uuuu,tak moc nechybelo,par cm a vymetl by to :)

Reagovat
X-bano-X

Tak vidiet ze sa snazime kombinovat..mozno az prilis ale tak zatial to nieje take zle ako by sa mohlo zdat pri pohlade na zostavu. Chyrgy tam mal par pokusov o dlhy pas, Marquez tiez ako tak stiha, Ibra s Henrym sa vidia zatial ok chyba len ukludnujuci gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi, Keita, Ibra - za ty jejich nahrávky

Valdes že zachránil Chygra( )

Jeffren - nádherný gol

Gol Xerezu

Druhý poločas je dorazíme, ještě tak dva goly tam šoupnem

Reagovat
Tomanatura

Barceloňáci, co víte o zájmu vašeho týmu o N. Gaitánovi? Prý je přichystaný jeho příchod k vám za 12 mega...

Reagovat
X-bano-X

Drby....budu volby a tak si prichodom ziadneho hraca nemozes byt isty. Ale vraj Laporta je dohodnuty z 2 hracmi htori pridu hned po skonceni sezony cim by zamedzil pripadnym nakupom Rosela. Ale mena zatial neprenikli. Kedze Henry bude pravdepodobne po sezone u nas koncit potrebujeme kridlo kedze na dany post by bol len Pedro. Pravdepodobne skuseneho hraca, moj tip je Silva.

Reagovat
X-bano-X

...s 2 hracmi...pisem ako lolo

Reagovat
Tomanatura

Jeho agent se vyjádřil, že Barcelona se o něj silně zajímá. Ale pravda, zapomněl jsem na volby.

Reagovat
X-bano-X

+ ako druheho hraca nahradu za Alvesa kedze tam alternuje Puyol. Ale nikto vhodny mi nenapada. Tam by slo o hraca ktoremu by nevadila lavicka resp mladsieho ktory by bol spokojny s 1 zapasom za mesiac v lige + Copa. Kedze Alves casto stoji pre karty mozno by hral aj viac

Reagovat
X-bano-X

Uff Vicky...

Reagovat
X-bano-X

Hmmm Barca je este v satni co co?

Reagovat
X-bano-X

Yayaaaa - Zlataaaan dnes chodime do kuchyne

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, ze Xerez je posledni, tak se celkem snazi hrat fotbal a neda se rict, ze mu to nejde...

Reagovat
X-bano-X

tj nehraju zle, tak ale zas nemaju co stratit no, nikto od nich nic necaka, kor na Nou Campe preto mozu hrat uvolnene. A dari sa im. Sympaticky vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby si nenechali dát tak blbě a s lehkým faulem Ibry ten třetí gól, mohlo to být ještě zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no. Ale ten souboj Ibry bych taky nepisknul. Zalezelo na rozhodcim. Spis to byla mnohem vetsi chyba obrance, ze k to tak lehkovazne pristupoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. Bylo to nepískatelné, prootože ani nespadl blb.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra kdyby se neprochazel na hrotu, ale hral by z hloubi pole, tak je asi 100x platnejsi. Bylo videt, jak si to ve stredu hriste dokaze dat, ale na tom hrotu je neuveritelne laxni..

Reagovat
X-bano-X

Tak ten konec je hnus, co im prepina?

Reagovat
smazaný uživatel

Hovada neumí prohrávat no...

Hlavní jsou 3 body, ted se soustředit na Inter...

Visca el Barca....

Reagovat
X-bano-X

Tak zapas ok ale ten koniec, uz im o nic neslo a 2 redky....naviac ten "konar" Bojanovi na koleno bol riadny hnus. Inak co to bolo s tymi trickami? Pozvanka na odvetu LM?

Reagovat
Arbiter

Mohu takové malé OT? Neví tady náhodou někdo, co se děje s Dominguezem (Alejandrem)?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele