Primera División - preview 3. kola

19.09.2009, 10:54, aktualizováno 20.09.2009, 10:29
Previews
Barcelona má po třech zápasech devět bodů a dnes se k ní mohou přidat tři další kluby - Athletic hostí doma Villarreal, Real Madrid hraje s Xerezem a kolo zakončí duel rovněž šestibodové Valencie s Gijonem. Zaragoza přivítá Valladolid, Almeria se střetne s Getafe...
RCD Mallorca - CD Tenerife  (sobota 18:00)
Nováčka soutěže z Tenerife čeká přetěžký oříšek. V sobotním utkání třetího kola La Primera Division totiž přijíždí na hřiště Realu Mallorca, jehož tvrz ONO Estadi je takřka nedobytná. Domácí letos ještě neprohráli, naposledy bodovali na půdě Villarrealu.

Letošní bažanti z Tenerife dokázali získat jako druzí z nováčků tři body (jediný nebodoval Xerez), totiž v posledním domácím zápase s Osasunou, které se však letos nedaří. Tři body v utkání s pamplonským celkem určitě zvedly týmu vedenému teprve čtyřicetiletým trenérem José Castaňerem sebevědomí a bude pomýšlet v zápase s CA Osasunou minimálně na bod. Dopomoci by mu tomu měla zřejmě totožná jedenáctka, která nastoupila právě v Pamploně. Jediným hráčem, který je na marodce je pravý záložník Juanlu Hens.

Je tu včak háček. To trenér domácího mančaftu, o třináct let starší než jeho protivník Castaňero, Gregorio Manzano může počítat s kompletní sestavou. Nebude chybět ani letní posila z WBA Borja Valero, jenž střelil vyrovnávací branku ve Villarrelu. Jeho střela z bezmála pětatřiceti metrů byla jediným světlým okamžikem jinak matné Mallorcy. Dá se ale říci, že je Mallorca ve formě.

Manzano nebude moci počítat s jediným hráčem, jímž je obránce Corrales, za něhož má kouč baleárského celku náhradu. Mallorca je favoritem utkání a tento zápas by měla, pokud počítá s umístěním minimálně ve středu tabulky, vyhrát.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.25 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Espanyol Barcelona  (sobota 18:00)
Poslední celek tabulky, Espanyol Barcelona, cestuje na El Riazor, aby proti tamnímu Deportivu urval první body v novém ročníku La Ligy. Domácí se po úvodní porážce od Realu Madrid vzchopili a nejtěsnějším rozdílem si poradili s Málagou. Tlak tak bude převážně na Kataláncích, kteří by si jistě nepřáli, aby celou sezónu, v níž představili světu nový stadión, strávili na dně tabulky.

Deportivo má za sebou náročný týden, ve kterém se přetahovalo s Realem Zaragozou o práva na Ángela Lafitu. Nadějné křídlo nakonec bude hájit barvy nováčka soutěže a v La Coruňi se živě spekuluje nad tím, jak moc se na kvalitě týmu ztráta Lafity projeví. Deportivo rozhodně nemá kádr z nejširších a Lafita patřil k základním pilířům sestav Miguela Ángela Lafity.

Přesto všechno fanoušci Deporu věří v druhé vítězství v řadě, které by přineslo posun tabulkou a možná i umístění na pozicích zajišťujících Ligu mistrů. Jde teprve o třetí kolo, takže je samozřejmě potřeba brát tyto analýzy s reservou.

Co se týče dalších zpráv u domácích, Miguel Lotina se rozhodl nepovolat Argentince Colotta, v nějž kouč podle všeho ztratil důvěru. Dalšími absentujícími jsou Tomás, Brayan Angulo, Iván Pérez a Juan Domínguez. V nominaci naopak nechybí Piscu.

Ani Manuel Pochettino nebude moci počítat s plným kádrem. Trenér Espaynolu bude postrádat Tamuda, De la Peňu a Nakamuru, což se dá označit takřka za kritický stav. Všichni tři mají zdravotní problémy, takže základní jedenáctka bude muset být poskládána z následujících hráčů, kteří se objevili v nominaci: Kameni, Cristian Álvarez, Chica, Pillud, Roncaglia, David García, Pareja, Forlín, Javi Márquez, Juanjo, Verdú, Moisés Hurtado, Corominas, Javi López, Luis García, Callejón, Ben Sahr, Iván Alonso a Marqués.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.35 - 3.80
více informací
Málaga CF - Racing Santander  (sobota 20:00)
Racing Santander se pokusí dobýt stadion La Rosaleda, což se mu v tomto tisíciletí podařilo jen jedinkrát. Andaluské Málaze se na domácí půdě velmi daří, což potvrzuje i poslední domácí střetnutí proti rozhádanému Atléticu Madrid. Kdo se tedy zmocní tří bodů?

Hostující parta vedená dvaačtyřicetiletým Carlosem Mandíou v zatím posledním kole vydřela v oslabení (vyloučený José Crespo) cenný bod za remízu 1:1 proti madridskému Atléticu. Byla to určitě vzpruha pro celý tým, který v prvním kole dostal nakládačku od jiného na předměstí Madridu sídlícího klubu, tedy Getafe. Loňský účastník posledního ročníku Poháru UEFA před přechodem na Evropskou ligu není v optimální formě, což je možná dáno i absencí střelce Mohameda Tchitého. Mimo něho schází vyloučený José Crespo a zraněný střelec Xisco.

Juan Ramon Muníz bude na druhé straně postrádat jen devatenáctiletého talentovaného záložníka Jordi Pabla. Málaga je tedy kompletní a bude chtít navázat na výkon proti Atléticu, jenž byl více než dobrý a optimální. V minulém kole se Andalusané představili na půdě Deportiva La Coruňa a odjeli z Riazoru pokořeni krásnou brankou Felipeho z dvaaosmdesáté minuty. Málaga přitom byla Deporu vyrovnaným soupeřem...

Přibližně před desátou hodinou by mělo být rozhodnuto a my můžeme jenom hádat, který ze soupeřů pro sebe urve body. Mírným favoritem jsou domácí, Racing je ale nevyzpytatelný.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.35 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
CA Osasuna - Sevilla FC  (sobota 20:00)
Jeden z nejúspěšnějších španělských mančaftů současnosti zavítá na půdu navarrské Pamplony, kde změří síly s místní Osasunou.

Andaluský klub nezačal tuto sezónu příznivě, když propadl na hřišti výborné Valencie. Poté se však zavděčil fanouškům výrazným vítězstvím nad nováčkem ze Zaragozy a ziskem tří bodů v prvním zápase základní skupiny Champions league proti rumunskému týmu Unireal Urziceni. Fanoušci Rojiblancos se však shodují na tom, že jejich oblíbený tým zatím nepodává kvalitní výkony a nepředvádí až tak hezkou hru. Jedním z možných problémů mohla být absence vyloučeného Frédérica Kanoutého nebo zabudování nových posil do týmu. Nyní se však obávaný kanonýr do sestavy vrací.

Kritizovaný a mezi fanoušky andaluského celku nepopulární trenér Manolo Jimenéz nezahrnul do sestavy obránce Abdoulaye Konka, nenastoupí ani Aldo Dusher. Dlouhodobější zranění trápí šestadvacetiletého záložníka Romarica, nenastoupí též brazilský střelec Luis Fabiano. V sestavě by ani tentokrát neměla chybět letní posila Álvaro Negredo, jenž stále čeká na svou první branku v dresu Rojiblancos. Vedle něj by měl nastoupit po karetní absenci Frédéric Kanouté.

Domácí celek by měl být kompletní. Tedy téměř kompletní. V sestavě budou kvůli zranění Ludovic Delporte a Eduardo Fernandes. Největší ztrátou je však absence talentovaného španělského obránce Césara Azpilicuety, jenž odletěl se španělskou "dvacítkou" na mistrovství světa do Egypta. Tým Osasuny, jenž se loni s odřenýma ušima zachránil, přišel v létě o jednu z opor Jaroslava Plašila či dalšího borce Miguela Flaňa, jenž přestoupil do Numancie. I tyto ztáty jsou znát. Letos nezačali svěřenci José Antonia Camacha moc dobře, když doma remizovali se Žlutou ponorkou a prohráli na hřišti Tenerife.

Zápas se Sevillou by mohl napravit domácímu celku reputaci, avšak jeho pozice je přetěžká. Musí totiž bodovat s celkem pomýšlejícím na příčky zajišťující účast v Lize mistrů, a to nebude nic lehkého. Podaří se to Navařanům? Nebo si Sevilla připíše potřetí za sebou zisk tří bodů a zvedne si sebevědomí do dalších přetěžkých bojů jak v samotné La Lize, tak v Lize mistrů? To se dozvíme před desátou hodinou večerní, kdy by měl zápas začínající od osmi hodin skončit....
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 3.20 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Atlético Madrid  (sobota 22:00)
Už po třech kolech nám letošní vydání Primera División připravilo lahůdku v podobě souboje dvou titánů španělského fotbalu. Na posvátném Nou Campu se totiž proti sobě střetne Barcelona s Atléticem Madrid. Očekává se útočný fotbal se spoustou branek, tak jak tomu bylo v loňské sezóně.

Gólové přestřelky mezi oběma celky byly ozdobou La Ligy devadesátých let a sezóna 2008/2009 nezůstala po zadu. V prvním zápase Barca rozprášila svého rivala 6:1, když už po devíti minutách vedla o tři branky. Los Colchoneros si na Kataláncích vylámali zuby i ve španělském poháru, chuť si tak spravili v odvetném ligovém střetnutí - souboj plný hrubek v obraně nakonec skončil 4:3 ve prospěch Atlética, jež se několikrát dokázalo dostat z nepříznivého stavu zpátky do zápasu a nakonec bralo tři body.

Každý zápas je jedinečný, ale přece jenom mívají určité duely podobné rysy. Tím je v bojích mezi Blaugranas a Atléticem velký počet vstřelených branek. Z celkových 144 duelů skončily bez gólů pouhopouhé čtyři.

I proto by nebylo vhodné pasovat Barcu do role jasného favorita. Ano, úřadující vítěz treblu začal sezónu výsledkově velmi slušně, zatímco madridský celek získal jen jediný bod z šesti možných, ale to nemusí hrát žádnou roli. Mnozí si jistě vzpomenou, jak velké problémy činilo Atlético Barceloně v sezónách 04/05 a 05/06, kdy tým vedený Frankem Rijkaardem jinak neměl v lize konkurenci.

Jak už bylo řečeno, Barca začala dobře a zatím vede ligu, i když pouze o skóre. Na kontě má také už dvě trofeje. V první skutečně ostřé zkoušce pak remizovala na půdě Interu, čímž u některých vzbudila pochybnosti, které se zatím zdají být naprosto zbytečné, ale které by v případě další ztráty mohly nabrat na vážnosti. I proto Pep Guardiola nechce nic podcenit a proti Los Colchoneros vytasí s co nejsilnější sestavou.

To samozřejmě automaticky neznamená, že budou hrát nejznámější jména. Dost možná totiž na lavičce zůstane Thierry Henry, který má za sebou náročný program a první poločas proti Interu působil ztraceným a unaveným dojmem. Na druhou stranu je třeba říci, že ve druhém poločase přišel velký výkonnostní vzestup a Henry pak hodně těžce nesl, že byl stažen ze hry. Guardiola následně přiznal, že možná učinil se střídáním chybu. Kdo by určitě neměl chybět v základu, je nová posila Chygrynskiy. "Chygro" nemůže hrát v LM, a tak pravděpodobně dostane hodně prostoru alespoň na domácí scéně. V zápase na Getafe odvedl excelentní výkon, pokud na něj dokáže navázat, má Barcelona o stoperskou dvojici (s Piquém) na roky dopředu po Puyolově odchodu vystaráno.

Atlético se musí vyrovnat s několika absencemi, nejdůležitější ztrátu pro kouče Abela Resina bude brankář Asenjo, jenž se účastní Mistrovství světa hráčů do 20 let. Hlavní hvězdy, tedy Kun Aguero a Diego Forlan, však v nominaci nechybí, takže o zábavu by mělo být postaráno.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.28 - 5.00 - 8.25
více informací
UD Almería - Getafe CF  (neděle 17:00)
Jeden z nejlepších týmů ve vlastním prostředí z loňské sezóny se o své letošní první ligové vítězství pokusí proti Getafe, sraženému prohrou s Barcelonou.

Odchod Alvára Negreda se zatím zdá nepřekonatelnou ofenzivní překážou pro Almérii. Talentovaný útočník, který v poslední sezóně nastřílel devatenáct gólů, se prosadil i v novém působišti, tedy v Seville. Na rozdíl od hráčů Almérie, kteří po úvodní bezbrankové remíze s Valladolidem podlehli kvůli jedinému gólu Gijonu.

Trenér Sanchez si tak plně uvědomuje důležitost tohoto zápasu, a i když jde teprve o třetí kolo, vidí v tomto zápase šanci, jak získat důležitý náskok v boji o přežití. "Je to další hra, ve které jde o více jak tři body. Při vší úctě k soupeři, Getafe bude nejspíše jedním z týmů, které se až do konce budou rvát o udržení se v Primera Division," předpovídá domácí trenér.

To Getafe začalo sezónu diametrálně jinak. Především díky hattricku Soldada rozdrtilo v úvodním zápase Santander a nikdo z Katalánska by se nemohl zlobit, kdyby obdobný příděl dostala i věhlasná Barcelona. Hned několikrát totiž zněla její branková konstrukce, která tak pomohla k dvoubrankovému vítězství.

Lodivod Michel bude v nedělním zápase postrádat Dereka Boatenga, který odjel do Ghany vyřešit si své osobní problémy. Chybět bude také Mario Alvarez. Hostující trenér se na tiskovce zabýval z velké části problémem Negreda, upozornil však i na možnou jinou sestavu svého týmu. "V zápase přijdou změny. Přemýšlím nad každou částí sestavy," ukázal Michel, že chce vyzkoušet kvality dalších svých svěřenců.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.25 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Zaragoza - Real Valladolid  (neděle 17:00)
Nováček ze Zaragozy přivítá na svém stadionu La Romareda Valladolid a bude chtít k dosavadním třem bodům přidat další maximální bodový zisk. Situaci jí ale komplikuje řada zranění.

Největší ránou pro kouče Marcelina Garciu Torala je absence útočníka Ikechukwu Ucheho, jenž si v minulém kole vážně poranil koleno a je možné, že může na tuto sezónu zapomenout. Dalšími chybějícími útočníky jsou Braulio (zranění) a Ewerthon (trest), takže jedinými střelci k dispozici jsou Javier Arizmendi a z rezervy povolaný Alex Sanchez. Celkem Toralovi chybí devět hráčů a navíc ještě stále nemůže počítat s Angelem Lafitou, jehož přestup z La Coruni stále nebyl dotažen.

"Máme smůlu na zranění, ale tento zápas je důležitý, nemůžeme si dovolit doma zaváhat. Musíme se připravit co nejlépe, stále máme hráče na to, abychom vyhráli. Vítězství je to jediné, na co myslíme," snaží se povzbudit spoluhráče záložník Jorge Lopez.

Trenér Valladolidu Jose Luis Mendilibar musí řešit trochu jiný problém - nespokojenost hráčů, kteří nedostávají šanci. "V zimě se pokusím odejít, potřebuji hrát," nechal se slyšet například paraguayský gólman Justo Villar. Mendilibar však zůstává klidný. "Máme 24 hráčů a 13 z nich je nešťastných, protože hrát může jen jedenáct. To je normální a děje se to všude," uvedl kouč. Hostům chybí zranění Nauzet, Aridane a Sisi, naopak po trestu se do základu vrací Brazilec Nivaldo.

Oba týmy nezačaly sezónu nejlépe, Zaragoza jen o gól zdolala doma Tenerife a pak jasně prohrála v Seville, Valladolid má na kontě jen bod za remízu na půdě Almeríe, před týdnem doma podlehl Valencii.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.30 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - Villarreal CF  (neděle 17:00)
Skvělý rozjezd zažívá Athletic, který v neděli čeká těžká zkouška v podobě Villarrealu. Ten stále čeká na první ligové vítězství či prohru.

Bilbao s velkým štěstím postoupilo do základních skupin Evropské ligy, když proti Young Boys Bern i Tromso stačil jeden inkasovaný gól a s poháry by se muselo loučit. Hned první zápas ve skupinách však Baskům vyšel výtečně, když třemi góly poslali ke dnu vídeňskou Austrii. Jen tak navázali na úvodní zápasy španělské ligy, kdy porazili Espanyol a Xerez shodně 1:0. Bilbao tak již tři soutěžní zápasy v řadě neinkasovalo.

Poslední výhra Bilbaa nad Žlutou ponorkou se datuje až do listopadu 2004. Od té doby odehrály týmy devět vzájemných zápasů a hned osm vyhrál Villarreal. Obtížností soupeře si je vědom i domácí Toquero. "Ve čtvrtek jsme hráli hodně dobře a Austria není tak slabá, jak to vypadá. Ale Villarreal je silný tým a vyhrát nad ním bude o poznání těžší," prohlásil. V nedělním zápase nepomůžou k dalším třem bodům Ander Iturraspe, Pablo Orbaiz, Inigo Diaz de Cerio a Inaki Ion Velez Munoz. Naopak zpátky do hry by se měl vrátit Yeste.

Zopakovat loňské vítězství na San Mamés, kdy domácí utrpěli debakl 1:4, by Villarreal rozhodně potřeboval. V prvních dvou zápasech totiž elitní španělský tým uhrál pouze remízy 1:1 v Osasuně a doma s Mallorkou. Náladu si pak trochu zvedl překvapivě těsnou porážkou Levski Sofia, kdy o vítězství rozhodl Nilmar.

Na místo činu se vrací hostující trenér Valverde, který působil v Bilbau několik let jako hráč a začínal zde i svou trenérskou kariéru. "Na San Mamés musíte hrát srdcem, tvrdě bránit a útočit s touhou. Ten, který bude hrát nejlépe, vyhraje," prohlásil lodivod, který před sezónou nahradil Pellegriniho. V Bilbau mu bude i nadále chybět zraněný Senna. Neobjeví se ani Bruno, Fabricio Fuentes a Damian Escudero.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.15 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - Xerez CD  (neděle 19:00)
Real Madrid zatím v úvodu nové sezony šlape dobře a sbírá samé výhry. V neděli večer se očekává další, obětí má výt nováček z Xerezu.

Bílý balet má celkem podle očekávání problémy v obraně, díky skvělému útoku ovšem o defenzivních nedostatcích zase není třeba tolik mluvit. V prvním kole doma vyhrál nad Deportivem 3:2, před týdnem si přivezl výhru 3:0 ze hřiště Espanyolu a o tři branky vyhrál i v Lize mistrů v Curych, kde za stavu 3:0 trochu polevil, dovolil soupeři snířit na rozdíl jediné branky, aby pak v závěru přidal další dvě.

Střelecké manévry se očekávají i nyní. "Tým vypadá velmi dobře. Máme potenciál, ale stále se můžeme zlepšit v řadě ohledů. Vedeme si dobře, každopádně nesmíme přestat pracovat, je třeba zůstat i nadále velmi ambiciózní," zdůrazňuje Xabi Alonso.

Právě Alonso ale do zápasu kvůli zranění z Curychu nezasáhne, vedle něho je mimo hru také Christoph Metzelder a zdravotní problémy má rovněž Raul Albiol.

Xerez odstartoval hodně špatně a je zatím jediným týmem, který nemá ani bod. Na úvod podlehl 0:2 na Mallorce, před týdnem doma přenechal body Athleticu. Góly hráči nováčka nedávají, zato sbírají červené karty - po dvou zápasech mají již tři.

"Pokud si budeme myslet, že je nemožné získat tři body, tak bychom raději měli zůstat doma. Důležité samozřejmě bude, aby měl Real špatný den a nám naopak vše vycházelo," hledá útočník Antonito recept na soupeře.

V sestavě nováčka se možná neobjeví Francis, hrát nebude před týdnem vyloučený kapitán Jesús Mendoza.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.10 - 8.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Sporting Gijón  (neděle 21:00)
Valencia se pokusí navázat na Barcelonu a možná rovněž na Real Madrid a Athletic a vyhrát i třetí ligový duel nové sezony. Soupeře k tomu má na první pohled hodně příjemného, na Mestalle se totiž představí Sporting Gijon.

Domácím se v úvodu sezony daří, v Primera Division o dvě branky přehráli Sevillu a Valladolid, Evropskou ligu pak po snadném postupu přes Stabaek začali remízou na hřišti Lille, které srovnalo až pět minut před koncem. Nutno ovšem poznamenat, že trenér Unai Emery nechal odpočívat největší hvězdy a šanci dostali náhradníci.

"Máme formu a můžeme pokračovat v dobrých výsledcích. Daří se nám v útoku a dáváme hodně branek, což se nám dařilo už loni. Hledáme rovnováhu mezi spoustou vstřelených a inkasovaných branek. Odstartovali jsme dobře a pro naše fanoušky je hodně důležité, že máme šest bodů," pochvaluje si vstup do sezony kanonýr David Villa.

Valencia skvěle odstartovala už loni a z prvních sedmi zápasů vydolovala 19 bodů, ani to ale nakonec nestačilo a v konečném účtování klub obsadil až šesté místo. "Pokusíme se ten začátek zopakovat a snad se nám podaří vyhnout se ztrátě formy," doufá Villa.

Valencia loni doma šokovala své fanoušky, když s Gijonem prohrála 2:3. V tuto chvíli stále není jisté, zda se v sestavě objeví David Silva, ostatní hvězdy by ale hrát měly. Po zranění se na hřišti možná objeví Ruben Baraja.

Sporting neuznává remízy, jeho politikou je v každém zápase nechat udělit všechny tři body. Letos zatím prohrál v Barceloně a doma porazil Almerii. Pokračuje tak v loňských výsledcích, kdy hrál nerozhodně jenom jednou.

Trenér Gijonu Preciado nyní povolává do zbraně všechny dostupné hráče, nakonec jich našel dvacet. Chybí mezi nimi španělští reprezentanti do 20 let Alberto Botia a Jose Angel a zdravotní problémy mají Ivan Cuellar, Sergio Matabuena a Carmelo.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.50 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona22005:06
2.Valencia CF22006:26
 Real Madrid22006:26
4.Athletic Bilbao22002:06
5.RCD Mallorca21103:14
6.Málaga CF21013:13
7.Getafe CF21014:33
 Sevilla FC21014:33
9.Deportivo La Coruña21013:33
10.CD Tenerife21012:23
11.Real Zaragoza21012:43
12.Sporting Gijón21011:33
13.Villarreal CF20202:22
14.CA Osasuna20112:31
15.UD Almería20110:11
16.Real Valladolid20112:41
17.Racing Santander20112:51
18.Atlético Madrid20111:41
19.Xerez CD20020:30
20.Espanyol Barcelona20020:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
Gazza.8

matračky by se tímhle zápasem mohly odrazit k lepším výsledkům

Reagovat
Al Capone

mohlo by Atlético překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

Mallorca - Tenerife 1

La Coruña - Espanyol 1

Málaga CF - Santander 0

Osasuna - Sevilla FC 2

Barcelona - Atl. Madr. 1

Zaragoza - Valladolid 1

Bilbao - Villarreal 0

Almería - Getafe CF 0

R. Madrid - Xerez CD 1

Valencia - Sp. Gijón 1

Reagovat
madridcan

No sebyk dneska sa vzchopte,lebo to uz mozes menit nick

Reagovat
madridcan

minimalne 5 golov dneska dame

Reagovat
madridcan

dobry som

Reagovat
smazaný uživatel

"Pokud si budeme myslet, že je nemožné získat tři body, tak bychom raději měli zůstat doma. Důležité samozřejmě bude, aby měl Real špatný den a nám naopak vše vycházelo," hledá útočník Antonito recept na soupeře.

//to mi pobavilo

Reagovat
miky10

a co jako??? to má říct:Jedeme si pro porážku

Reagovat
smazaný uživatel

realista neviem co by si odneho cakal

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapení kola : Real nestačil na nováčka ligy a pouze remizoval na svojem stadioně 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

to vidím tak na poločas 5:0....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gooool Cristiano

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele