Primera División - preview 28. kola

21.03.2009, 09:37, aktualizováno 22.03.2009, 09:44
Previews
Real Madrid se postaví před domácím publikem Almerii, kterou vede bývalý kanonýr Merengues Hugo Sánchez. Barcelona bude hájit svůj náskok doma proti Santanderu. Jedna z klíčových záchranářských bitev se odehraje v Pamploně. Osmnáctá Osasuna hraje s posledním Espanyolem...
Villarreal CF - Athletic Bilbao  (sobota 20:00)
Villarreal chce i po duelu s Bilbaem zůstat na příčkách zajišťujících Ligu mistrů, Bilbao potřebuje ještě body k boji o záchranu.

Výkop je v sobotu ve 20 hodin na Estadio El Madrigal. Prezident Villarrealu Francisco Roig rozvířil vody svým posledním prohlášením, že se Villarreal do pěti let dostane do Ligy mistrů. V tomto ročníku nejprestižnější soutěže je celek také ještě ve hře, je ale také potřeba zajistit si účast pro příští sezonu a reálně se hraje už je o čtvrtou příčku Primera Division. V posledním zápase si Villarreal vše zkomplikoval prohrou s velkým rivalem o umístění v nejlepší čtyřce, Atlétikem Madrid. V tomto ročníku už spolu soupeři hráli na San Mamés, Villarreal vyhrál 4:1. V trestu je pravý bek Javi Venta, pro zranění je nejistý start Angela, Llorenteho a Cygana.

Athletic Bilbao se v posledních zápasech pomalu propadá tabulkou dolů. V minulém kole hostil na San Mamés Real Madrid a vše skončilo nelichotivým výsledkem 2:5. Bilbao mělo navíc dva vyloučené hráče a na tribuně skončil i asistent trenéra. Athletic je dvanáctý, jen pět bodů od příček sestupu. Tým má nyní i obtížný los, před Realem Madrid prohrál i s Barcelonou a Sevillou. V trestu za červenou kartu jsou Yeste, Velez a Gurpegi. Zraněný je David López.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez - Gaspar, Fuentes, Kiko, Capdevila - Cazorla, Senna, Cani, Pires - Matias Fernandez - Rossi
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Amorebieta, Aitor Ocio, Koikili - Orbaiz, Javi Martinez, Gabilondo, Susaeta - Toquero, Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.50 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Real Valladolid  (sobota 22:00)
V jedné ze dvou sobotních předehrávek 28. kola Primera Division se utká na stadionu Ramona Sancheze Pizjuana domácí Sevilla s Valladolidem.

Domácí Sevilla si drží slušnou formu, v minulém kole sice přišla o svoji sérií čtyř výher v řadě, když remizovala na hřišti Malágy 2:2, ovšem remíza na hřišti letošní Malágy rozhodně není ostudou, navíc když patří nováčkovi v tabulce šesté místo. Sevilla je na tom však s postavením v tabulce ještě lépe, když jí patří třetí pozice s devítibodovou ztrátou na druhý Real Madrid a s náskokem šesti bodů na čtvrtý Villarreal. Trenér andaluského týmu Manolo Jimenez může v sobotním utkání počítat s navrátilci Josem Angelem Crespem, Federicem Faziem a Davidem Prietem, naopak mimo hru je Julien Escude.

Špatnými výsledky se v letošní sezoně neprezentuje ani Valladolid, který v posledních třech utkáních třikrát vyhrál, když nejprve porazil Valencii, poté Huelvu a nakonec v posledním kole 1:0 madridské Getafe. Díky těmto výsledkům patří v tabulce nováčkovi minulé sezony deváté místo. "Vždy je možné získat tři body a nezajímá nás, jestli hrajeme proti velkému klubu nebo s klubem na naší úrovni. Pravdou je, že jsme uhráli dobré výsledky proti kvalitním týmům, možná protože zůstáváme věrni našemu stylu hry a ti lepší soupeři nám dovolejí více hrát," řekl kouč Vallolidu Jose Luis Mendilibar.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.60 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CD Numancia - Sporting Gijón  (neděle 17:00)
V souboji nováčků změří Numancia síly s Gijonem. Domácí celek je předposlední a potřebuje nutně vyhrát, hosté jsou jedenácti v relativně klidném středu tabulky.

Kouč Numancie Jose Rojo Martin Pacheta směřuje svůj tým klíčovému utkání s Gijonem. Po sérii sedmi proher v řadě se Numancia přece jen nadechla, dokázala 2:1 porazit Valencii. V prvních 45 minutách posledního kola se Santanderem ale Numancie obdržela pět branek. Sorijský tým tak dostal další těžkou ránu. Ve zbývajích jedenácti utkáních čeká tým dobrý los, z čelních týmů už hraje jen se Sevillou v posledním kole. Čeká jej tedy ještě šest domácích zápasů, v nich se dá ještě získat hodně bodů.

Sporting Gijon v posledních kolech porazil Osasunu Pamplona a Deportivo La Coruňa a vyšvihl se na jedenáctou příčku, sedm bodů nad sestupové příčky. Jinak je ale Sporting letos velmi nevyrovnaný. Těžko predikovat, co se stane na Estadio Los Pajaritos. Nejpravděpodobnějším výsledkem by tak mohla být remíza, možná ta bezbranková. Kouč Manuel Preciado je v klubu spokojen a odmítá spekulace, že by pro příští sezonu mohl zakotvit jinde. Rozhodně nechce v Numancii prohrát, aby Gijon nemohl být třeba časem Numancií předstižen.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CA Osasuna - Espanyol Barcelona  (neděle 17:00)
V jednom z dalších nedělních utkáních nejvyšší španělské soutěže se na stadionu Reyno de Navarro utkají dva týmy z těch nejnižších pater tabulky a to Osasuna a Espanyol.

Osmnáctá Osasuna sice z posledních osmi duelů prohrála jediné utkání, ovšem ani to jí nestačí na lepší než osmnáctou pozici v tabulce. Po prohře se Sportingem Gijón z předminulého kola remizovala v minulém kole Pamplona na hřišti Betisu 0:0. V tabulce ztrácí tým kouče Camacha na první nesestupovou pozici jen dva body, nedělní utkání s posledním týmem soutěže tak bude velmi důležité. Co se týče marodky, tak se po zranění vrací Walter Pandiani, naopak mimo hru jsou Roversio Rodrigues, Sunny, Sergio Fernandez a Ludovic Delporte

Jak už bylo řečeno, tak Espanyolu patří v tabulce poslední pozice. Ztráta na sedmnácté Getafe činí šest bodů, situace tak začíná být z pohledu Los Pericos vysoce kritická. Navíc ani forma v posledních týdnech není dobrá, tým kouče Pochettina z posledních tří duelu získal pouze jediný bod za remízu 3:3 v minulém kole s Mallorkou. Rufete, Steve Finnan, Oscar Sielva a Angel Martinez jsou všichni zraněni a do nedělního utkání nezasáhnou, zatímco Moises Hurtado nenastoupí kvůli kartám.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.35 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Getafe CF - Recreativo Huelva  (neděle 17:00)
Getafe a Recreativo mají před sebou další klíčový duel v boji o záchranu. Pozice jsou přitom odlišné než ještě před několika týdny - Huelva se díky zatím skvělému roku 2009 sestupovým vodám vzdálila, Getafe kvůli třem porážkám v řadě padá níž a níž.

Tým z předměstí hlavního města navíc hraje na domácí půdě, takže větší tlak je jednoznačně na něm. Porážka proti přímému soupeři (Huelva má náskok dvou bodů) může znamenat pro Getafe menší tragédii spojenou s docela pravděpodobným vyhazovem kouče Víctora Muňoze.

Věci jsou totiž pro loňského účastníka evropských pohárů ještě horší, než se na první pohled zdá. Po Recreativu totiž nastupuje ligový Everest a souboj se čtyřmi z nejlepších celků španělské ligy. Atlético je ve výborné formě, Villarreal zvyšuje obrátky a o Barce s Realem Madrid netřeba hovořit. Pokud by už před těmito zápasy bylo Getafe na sestupu, musel by se stát zázrak, aby se vše nakonec obrátilo k lepšímu.

Ke všem starostem se ještě Muňozovi přidala absence obránce Maria, který uviděl proti Valladolidu žlutou kartu, za což nyní bude pykat. Vrací se naopak Cata Diaz a v sestavě by se mohli objevit i Contra a Licht.

Recre patří zatím k nejlepším celkům roku 2009 a případná výhra by znamenala gigantický krok k záchraně, jež se ještě před nedávnem nezdála úplně pravděpodobná. Jenže letos Huelva zatím venku ani jednou neprohrála a má rozhodně nejlepší formu v sezóně.

Hosté budou spoléhat hlavně na rozjetého Camuňase, který skóroval již ve čtyřech zápasech v řadě. Co se týče absencí, chybí Beto, Barber a nejspíše i Iago Bouzón.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.10 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Santander - Valencia CF  (neděle 17:00)
Na stadionu El Sardinero se v 28. kole Primera Division střetnou dva týmy s nepříliš dobrými výsledky v poslední době, a to domácí Santander a Valencie.

Racing v minulém kole po šesti utkáních konečně vyhrál, když porazil jednoznačně 5:0 Numancii. Po trápení z minulých zápasů byl tento výsledek velkým povzbuzením pro svěřence Juana Ramona Lopeze Munize a v dalším domácím duelu bude jistě chtít Racing získat opět tři body. V tabulce patří Santanderu desátá pozice. Velkou oporou v jarní části sezony pro Racing je Nikola Žigič, který přišel v zimě do Santanderu právě z Valencie a právě proto nemůže v nedělním duelu nastoupit. Do utkání nezasáhne ani Mohamed Tchite, Pedro Munitis a Jose Moraton.

Trápící se Valencie v posledních šesti duelech ani jednou nezvítězila a dosáhla jen tří remízových výsledků, naposledy v minulém kole remizovala 1:1 s Recreativem Huelva. V tabulce to znamenalo další propad, momentálně jsou Netopýři na osmém míst+, na evropské poháry ztrácí tři body. Valencii trápí zejména zranění, kouč Emery se vyjádřil k situaci ohledně zraněných hráčů na konci týdne slovy: "Joaquín a Miguel jsou téměř jistě mimo hru a Renan rozhodně také nenastoupí. Nejpravděpodobnější je návrat Davida Villy do kterého vkládáme velké naděje. Zítra ho zkusíme v treninku z ostatními hráči kádru, doktoři jeho start nevyloučili." Dalším zraněným je pak David Silva.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.15 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - UD Almería  (neděle 17:00)
Ve 28. kole La Ligy zavítá na hřiště Realu Madrid tým Almeríe ze slunné Andalusie. Stíhací jízda Bílého baletu za jediným možným titulem této sezóny pokračuje. Naopak Almería se chce vyvarovat existenčních potíží a pojede do španělského hlavního města pro body.

"Jedenáct finále" čeká Real Madrid do konce španělské nejvyšší ligové soutěže. První z nich se odehraje na stadionu Santiago Bernabéu, kde hostuje Almería. Domácí se vzpamatovali z vyřazení z Ligy mistrů a přesvědčivě zvítězili na hřišti Bilbaa. Tým z východní Andalusie je pět bodů od sestupových příček, proto si nesmí dovolit žádné zbytečné ztráty.

Utkání na Santiago Bernabéu uvidí rovněž jeden velký návrat. Jedna z legend Bílého baletu, Hugo Sánchez se vrací před své publikum v roli trenéra Almeríe a rozhodně nechce zanechat po skvělé hráčské kariéře v bílém dresu špatný dojem před svým bývalým publikem.

Domácí kouč Juande Ramos vyřadil z nominace Gutiho, Drentheho, Salolu, Fauberta, Javi Garcíu a Codinu. Otazník visí i nad startem Higuaína, který má natažený stehenní sval. Na druhé straně se do kádru vrací Gago s Cannavarem.

Branku základní jedenáctky bude hájit Casillas, před ním bude stát obrana ve složení Ramos - Pepe - Cannavaro - Heinze. Střed zálohy zastane dvojice L. Diarra - Sneijder, na křídlech nastoupí Marcelo s Robbenem a útočná dvojice bude mít podobu Raúl - Huntelaar.

V týmu hostí bude zcela jistě chybět Hugo Sánchezovi útočník Álvaro Negredo, nejlepší střelec týmu. Nicméně, někdejší hráč béčka Realu nemůže k zápasu nastoupit zaprvé kvůli doložce ve smlouvě, která mu zabraňuje nastoupit proti bývalému týmu, a zadruhé kvůli žlutým kartám.

Na trávník Santiago Bernabéu vyběhne základní sestava v této podobě. V brance bude chytat Diego Alves, který se blýskl proti Barceloně. Ve stoperské dvojici nastoupí Pellerano a Acasiete, po stranách jim vypomůžou Bruno a Mané. Střed zálohy zastanou Iriney a Juanito, na křídlech si zahrají Juanma Ortiz a Crusat. O ztečení branky Realu se budou snažit Ortiz a Kalu Uche.

Zápas mezi Realem a Almerií začne v 17.00 CET hvizdem rozhodčího Mateu Lahoze.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.25 - 5.45 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Real Betis  (neděle 17:00)
La Coruňa, jíž chybí pár bodíků k evropským pohárům, a Real Betis, který se drží těsně nad sestupovými vodami, toť zápletka souboje na El Riazor. Body potřebují oba celky, s remízou by se ale spokojili pouze hosté.

Pro Los Blanquiazules se podle slov trenéra Miguela Ángela Lotiny jedná o jeden z nejdůležitějších zápasů v sezóně. Bude se při něm jistě spoléhat na svou úspěšnou bilanci proti Los Beticos, s nimiž již od sezóny 2003-2004 neprohrál, tehdy byl ještě ve vedení Celty.

Aby byla důležitost zápasu pro domácí ještě jasnější, je potřeba podívat se na tabulku. Po posledním kole už totiž náhle Depor není na šesté pozici, která by jej poslala do Evropy, což je cílem pro letošní sezónu. Jeden bod ztráty sice není moc, ale osmá Valencia taky není nejdál a každá ztráta se v této fázi sezóny platí dvojnásob.

Betis v posledním kole promarnil skvělou příležitost na zvýšení svých šancí na záchranu, když doma pouze remizoval s Osasunou a setrvání Andalusanů v nejvyšší soutěži je tedy stále nejisté. Ostatně to stejné by se dalo říci i o pozici trenéra Chaparra. Ten navíc proti La Coruňi nikdy nevyhrál.

V trenérovi se ale hlavní problém hledat nedá, špatna forma postihla hned několik hráčů, zvláště pak Emanu, jenž už deset kol neví, co to znamená vstřelit gól.

Z tábora Betisu však nepřichází jen špatné zprávy - do sestavy se vrací Mark Gonzáles, který již překonal své zranění, na druhou stranu však bude chybět Edu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.20 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Málaga CF  (neděle 19:00)
Nejlepší tým proti nejpříjemnějšímu překvapení, neboli FC Barcelona vs Málaga C.F., takový souboj bude k vidění nedělní večer na barcelonském Nou Campu. Katalánci pochopitelně neberou nic jiného než tři body, nicméně zápas proti Málaze rozhodně nebude pouhou formalitou.

Blaugranas se probrali z menšího výpadku, během nějž ztratili body ve třech kolech v řadě, a vyhráli tři poslední utkání. Po triumfech nad Lyonem a Athleticem si v posledním zápase poradili s Almeríou díky dvěma brankám Bojana, který však nyní nejspíše nenastoupí.

Do základu by se totiž měli vrátit Thierry Henry a Samuel Eto’o, přičemž Lionel Messi by chybět neměl, i když se případný nástup až ve druhém poločase také nedá úplně vyloučit. Útok ale Josepa Guardiolu tolik netrápí, hlavním problémem je obrana - stále chybí Carles Puyol, Eric Abidal a Gabriel Milito, nově je nejistý start Gerad Piquého, jehož postihly vysoké horečky. Pokud se nestihne dát do kupy, obsadí jeho místo vedle Rafaela Márqueze Martín Cáceres, kraje obrany jsou zajištěné pro Brazilce Sylvinha s Alvésem.

V záloze nebude chybět Andrés Iniesta, nejlepší hráč týmu od doby, kdy se vrátil po zranění. Hrát by měl i Xavi, o třetí flek se porvou Touré Yaya, Keita a Sergi Busquets.

Málaga je, věřte nebo ne, šestá s pouhou dvoubodovou ztrátou na pozice zaručující Ligu mistrů. Andalusané jsou na dobré cestě za nejlepší sezónou ve své historii a na Camp Nou v žádném případě nejedou jen odevzdat body. Krom dobré formy vzbuzuje optimismus i dobrá hra (i když bez bodové odměny) v první části sezóny na Santiago Bernabeu i proti samotné Barceloně v zápase poznamenaném silným deštěm.

Trenér Tapia nemůže počítat s vykartovanými Callejem, Weligtonem a Miguelem a zraněnými Adriánem s Bahou, jehož absence je zvláště citelná. Vrací se však Duda s Lolem, kteří ve středu hřiště doplní Apoňa a Eliseua, a Ibán Cuadrado, jenž se pro změnu postaví do obrany vedle Gámeze, Héldera a Nacha.

V útoku bude vzhledem k soupeři zajímavá dvojice - Albert Luque a Salva Ballesta. Zatímco prvně jmenovaný se nikdy netajil touhou hrát za Barcelonu, několikrát byl přestupu velmi blízko a je velkým přítelem Samuela Eto’o, Salva Ballesta je mnohými považován za fašistu (a ostatními za člověka s extrémně pravicovým smýšlením) a kvůli jeho útokům na dřívějšího hráče Barcelony Oleguera (přitom plynoucí z naprostého nepochopení ze strany hráče Málagy) je v Ciudad Condal nenáviděnou osobu.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.50 - 11.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RCD Mallorca - Atlético Madrid  (neděle 21:00)
Real Mallorka hostí v nedělních podvečeru ambiciozní celek Atlétika Madrid. Domácí jsou šestnáctí, hosté pátí.

Mallorka se zdá být v dobré formě, už šest zápasů v řadě neprohrála a šplhá tabulkou vzhůru. A ráda by tento trend potvrdila i proti Atlétiku. Přitom ještě v lednu už mnozí experti začali ostrovany pomalu odepisovat. O měsíc a půl později už je ale Mallorka tři body nad sestupovými příčkami. Například 25.ledna zdolala Valencii 3:1. Na podzim Mallorka s Atlétikem prohrála 0:2. Domácí nemohou pro tento zápas počítat s José Juradem, který je na Mallorce na hostování právě z Atlétika a podle klauzule tak nemůže hrát. Nastoupit ale může další hostující hráč z Atlétika Cleber Santana. Absence Jurada by mohla znamenat hru na dva útočníky, Adurize a Keitu.

Stejně tak špatně to vypadalo v lednu s Atlétikem ohledně jeho průlomu dprvní čtyřky Top four. Se změnou trenéra, kdy se taktovky ujal Abel Resino, to také zpočátku na změnu nevypadalo. Věci se ale změnily. Resinův tým zvládl i zápasy s nejsilnějšími týmy, s Realem Madrid nezvítězil jen s přispěním smůly. Kaňkou je ale vyřazení Portem z Ligy mistrů. V trestu pro tento zápas je záložník Assuncao, na hřišti by ho měl nahradit mladý Camacho. Pro zranění je nejistý start Luise Perey, Simaa postihla rodinná tragédie.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Aouate - Josemi, Navarro, Nunes, Corrales - Varela, Marti, Santana, Arango - Keita, Aduriz
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Leo Franco - Heitinga, Pablo, Ujfalusi, Lopez - Maxi, Camacho, Raul Garcia, Simao - Forlan, Aguero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.10 - 3.20 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona27213378:2466
2.Real Madrid27193563:3160
3.Sevilla FC27156638:2551
4.Villarreal CF27129643:3745
5.Atlético Madrid27127856:4143
6.Málaga CF27127845:4043
7.Deportivo La Coruña27126936:3642
8.Valencia CF27117947:4040
9.Real Valladolid271231241:4239
10.Racing Santander27891034:3433
11.Sporting Gijón271101635:5733
12.Athletic Bilbao27871237:4631
13.UD Almería27871233:4331
14.Recreativo Huelva27791126:3830
15.Real Betis27781237:4329
16.RCD Mallorca27781231:4629
17.Getafe CF276101136:4128
18.CA Osasuna275111127:3326
19.CD Numancia27721828:5523
20.Espanyol Barcelona274101325:4422

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dnes jasné dvě jedničky.

Reagovat
smazaný uživatel

na fotbalportálu pod článkem o Messim:

N@PSTER - 19.03.

co sem koukal na barcu tak se mi jeho hra nelíbila je to nafoukla bublina je to proste prumernej hrac v dobrym klubu kdyby sel do fulhamu tak by bylo videt jak na tom je

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten, kto to pisal, asi nema ani ten najmensi pojem o futbale,.. ...alebo ma len komplexy

Reagovat
smazaný uživatel

prumernej hrac?

Reagovat
smazaný uživatel

sou jenom 5 bodu od propasti a prej v klidnym středu tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně at dostane Sevilla hodně golů!!

Reagovat
smazaný uživatel

negredovi a almerii to pekne vyslo negredo si odsedi na tribune zapas kerej by stejne hrat nemohl a pristi kolo pekne sup zas na hriste

Reagovat
smazaný uživatel

on by hrat mohol praveze, nema ziadnu klauzulu s Realom ani nic take..

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že by nehrál, nepleť tady ostatní.

Reagovat
madridcan

ale nechapem tu klauzulu.Ved v Almerii proti nam hral a minuly rok tiez.Nechapem preco teraz ta klauzula plati

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím jestli je to zrovna u něj, ale pokud by chtěl hrát tak je někdy možnost, že by ten tým ve kterém je musel zaplatit poplatek, nebo něco jako výkupní klauzuli na ten zápas...

Reagovat
Potty

Má ve smlouvě, že proti Realu nemůže hrát na Santiago Bernabéu.

Reagovat
rufus

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

No krásně vyšlo... Negredo to udělal naschvál.

Reagovat
afc

urobi konecne dnes Gijon X?

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to je až neuvěřitelné, ani jedna remíza z 28 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme vyhrát! Malaga je těžký soupeř, ale měli bychom to zvládnout! 3:1... 2x Eto'o, Henry

Reagovat
madridcan

Chybicka se vloudila na zaciatku...Barca hra proti malage nie proti santanderu

Reagovat
madridcan

tak vitaj spat Hugo.Prepac,ale nic ti nedame zadarmo a tri body ostanu doma,ale aj tak nikto nezabudne co si pre nas spravil

Reagovat
smazaný uživatel

Proč není Guti v nominaci? Ještě nedávno Ramos říkal, že je to klíčový hráč

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele