Primera Division preview - 2. kolo

13.09.2008, 09:23, aktualizováno 14.09.2008, 10:10
Previews
Real Madrid chce napravit zaváhání z La Coruni a doma proti Numancii bere pouze tři body. V souboji dvou zatím úspěšných týmů změří síly Almeria a Valencia, Villarreal doma přivítá Deportivo, Bilbao si chce spravit chuť v Malaze...
Real Valladolid - Atlético Madrid  (sobota 20:00)
Vedoucí Atlético cestuje ve druhém kole španělské Primery Division do Valladolidu, aby se utkalo na stadionu Josého Zorrilly s místním Realem, jenž se zatím v tabulce dělí o patnáctou pozici s Barcelonou a Betisem.

Atlético Madrid se zatím v nové sezoně ukazuje ve skvělém světle, po postupu do základní skupiny Ligy mistrů uspěl klub z hlavního města Španělska i v prvním kole La ligy, když na domácím stadionu porazil vysoko 4:0 Malagu. Bylo to již druhé utkání v řadě, v němž svěřenci Javiera Aguirreho vyhráli 4:0, ofenziva tak zůstává stejně skvělá jako loni, ovšem velmi se zkvalitnila obranná část, nové posily do obrany Tomáš Ujfaluši a John Heitinga se tak zatím velmi vyplácejí, stejně jako zkušený brankář Coupet. Ve středu zálohy se chytil Paulo Assuncao, a tak můžou být v Madridu s letními posilami zatím na výsost spokojeni. Co se marodky týče, tak může být kouč Aguirre klidný, neboť všichni hráči jsou zdraví, volno ale dostanou Heitinga a Forlan.

Valladolid do ligy tou správnou nohou nevkročil, když prohrál nejtěsnějším možným rozdílem v Barceloně s Espanyolem. Kouč Jose Luis Mendilibar nemohl být vůbec spokojen s výkonem svých hráčů, snad jen kromě poslední dvacetiminutovky, kdy Pucela zatlačila Espanyol, překonat brankáře Kameniho se však střelcům Valladolidu nepodařilo. Mendilibar před utkáním na tiskové konferenci řekl: "Nevím, jestli je reprezentační přestávka ovlivní (řada hráčů Atlétika si v týdnu plnila reprezentační povinosti) nebo zda je to ještě více pozvedne, ale vím, že budou chtít určitě zůstat na vrcholu tabulky a jestli nás porazí, tak se hodně povzbudí směrem k zápasu Ligy mistrů." Valladolid nastoupí do utkání bez zkušeného obránce Antonio Gracia Calva.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Asenjo – Lopez, Prieto, Calvo, Marcos – Aguirre, Borja, Alvaro, Sesma – Kike - Goitom
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Coupet – Perea, Heitinga, Ujfalusi, Pernia – Assuncao – Maxi Rodriguez, Maniche, Simao – Forlan, Aguero
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Racing Santander  (sobota 20:00)
Barcelonu čeká první domácí utkání nového ročníku Primera División a bude zajímavé sledovat, zda se jí podaří zapomenout na propadák v Soríi. Soupeř Katalánců by naopak rád pokračoval v nastaveném trendu – Santander sice doma jen remizoval se Sevillou, ale herní projev byl slušný.

Kouč Pep Guardiola neměl v přípravě na utkání lehkou úlohu, naprostá většina kádru totiž odcestovala splnit si své reprezentační povinnosti, někteří z hráčů se vrátili dokonce až den před zápasem.

To je i případ Rafaela Márqueze a Martina Cácerese (nevešli se ani do nominace), což by mělo znamenat základní sestavu pro Gegarda Piquého. Klubový odchovanec se během týdne vyjádřil v tom smyslu, že je na základní sestavu proti Santanderu připraven.

Dalších změn už moc nebude, Alvésovo místo se zdá jisté, v případě Puyola to platí dvojnásob. Otázkou je post levého obránce, kde by místo nejistého Abidala mohl šanci dostat ofenzivnější Sylvinho, který v domácích zápasech může být velmi platný.

V záloze si zuby na základní sestavu brousí Keita a je možné, že před Yaya Tourém dostane přednost. Xavi i Ineista by se o místo bát neměli, totéž platí i o Samuelovi Eto’o. Za normálních okolností by se to dalo říct také o Messim, ale nedá se stoprocentně vyloučit, že se ho Guardiola rozhodne po náročném reprezentačním programu (a před blížící se Ligou mistrů) šetřit. V takovém případě by asi do základu nakoukl Pedrito, jelikož Hleb ještě stále není plně aklimatizovaný, problémy má hlavně s dorozumíváním.

Racing oproti tomu čeká skvělý týden – nejdříve utkání s Barcelonou, následně evropská premiéra proti Honka Espoo a na závěr duel s Realem Madrid. Kantábrijci by jistě tuto vzrušující cestu započali ziskem bodů, to však nebude jednoduché, neboť Camp Nou je pro ně jako zakletý – právě na Barcelonském stánku Racing nejčastěji prohrál, nejvícekrát inkasoval a z vítězství se naposledy radoval v sezóně 1982/1983.

Na statistiky se však nehraje a hosté s Toňem v bráně, Garayem v obraně a Munitisem v útoku – tedy se všemi hlavními oporami k dispozici – budou myslet minimálně na remízu, je totiž v jejich silách.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Sporting Gijón  (sobota 22:00)
V sobotu od 22 hodin hostí Sevilla Sporting Gijón. A poté, co odjela v prvním kole ze Santanderu jen s bodem, bude chtít vyhrát. Los Blanquirrojos očekávali více, přece jen v přípravě byli výsledky téměř excelentní.

Celý týden je v Seville tématem číslo jedna především Diego Capel. V prvním kole totiž nastoupil jen jako střídající hráč na závěrečnou půl hodinu, když v základní sestavě dostal důvěru Brazilec Adriano na levém křídle a nově koupený Fernando Navarro v obraně. Právě do obrany se totiž minulý rok často Adriano stahoval, aby mohl hrát on i Capel. Capel si ale vše vynahradil v reprezentaci, kde podal dobrý výkon. Na levé straně v Seville se zdá být poněkud přetlak.

Sevilla je v tomto utkání favoritem. Jedním z otazníku ale je, v jakém zdravotním stavu se hráči vrátili ze svých reprezentací a zda se na nich neprojeví únava. Kromě Capela se to týká také Fabiana, Squillaciho, Dragutinoviče, Navarra a Mosquery. Možná dostanou příležitost hráči, kteří nehráli v prvním kole. Kromě Capela je to například Dragutinovič, který by mohl nahradit stopera Prieta, Duscher zase Marescu. Uzdravený už je playmaker Renato, ale asi začne ještě na lavičce náhradníků. Zranění z duelu se Santanderem Konko a Kanouté už jsou v pořádku. Z nových tváří v Seville by tak měli nastoupit v základní sestavě pravý bek Konko, stoper Squillaci, nebo střední záložník Romarič.

V Gijonu nikomu asi momentálně moc do smíchu není, porážka doma s Getafe v prvním kole byla pro nováčka šokem. Navíc když byl hráč soupeře Guerrón vystaven rasistickému chování domácích fans. Kouč Manuel Preciado bude pravděpodobně dělat změny v sestavě. První utkání vynechal útočník Mate Bilič a nyní by měl být místo Barrala jediným vysunutým hrotem on. Minule nehrál pro zranění ani Camacho, nyní je již k dispozici, nově se očekávají i starty Maldonada s Colinem. Carmelo se k týmu přidal až minulý týden, i on by ale už mohl hrát.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Palop - Konko, Squillaci, Dragutinovic, Navarro - Navas, Romaric, Duscher, Capel - Kanoute, Fabiano
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Sanchez – Colin, Torre, Canella, Soto – Carmelo, Camacho, Castro, Michel, Maldonado - Bilič
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Athletic Bilbao  (neděle 17:00)
Kdo je ve větších problémech? To je hlavní otázka, na kterou by mělo odpovědět utkání mezi Málagou a Athleticem Bilbao. Ani jeden ze soupeřů totiž v úvodním kole zrovna nepřesvědčil a má tedy nyní co napravovat.

Málaga návrat do nejvyšší soutěže "oslavila” porážkou 0:4 od Atlética Madrid, to by však nemělo stát v cestě naprostému vyprodání stánku La Rosaleda. Souboj s Athleticem bude shodou okolností soubojem s týmem, který Málaga dokázala v Primera División porazit jako poslední.

Domácí se budou nejvíce spoléhat na útočné duo Albert Luque – Baha, od kterých si v Málaze slibuje velké věci. Posledně jmenovaný se v minulé nominaci neobjevil, tentokráte zůstane černý Petr v rukách Cheliho. Křídelní hru obstarají Duda a Calleja.

Nelehké dva týdny v Bilbau posloužily Athelticu alespoň k tomu, aby se dali do kupy po zraněních Yeste a Fernando Llorente. To se naopak nedá říci o Orbaizovi, se kterým kouč Caparrós ze zdravotních důvodů počítat nemůže.

Charismatický trenér má v plánu vrátit Susaetu na pravou stranu a stranu elvou svěřit Mikelu Balenziagovi, který by tak zažil svůj debut. Zápasu bude pouze přihlížet Casas.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Recreativo Huelva - Espanyol Barcelona  (neděle 17:00)
V neděli od 17 hodin hraje Recreativo Huelva s Espanyolem. Podceňovaný domácí celek ukázal své možnosti už v prvním kole, kdy dokázal porazit Real Betis, a to dokonce na jeho hřišti.

Huelvu momentálně vede místní 46letý trenér Manolo Zambrano a v minulé sezoně ji sice těsně, ale přece dovedl k záchraně. Jiné cíle mít nejstarší španělský klub můžer jen těžko, finance má totiž velmi omezené. Případná výhra nad Espanyolem by Recre posunula do samotné špičky tabulky Primera Division. Pro zranění jsou nejisté starty gólmana Riesga, Pabla Oliveiry a Poliho.

I Espanyol vstoupil do soutěže vítězně. Na rozdíl od minulé sezony, kdy na úvod doma s Valladolidem prohrál, nyní si připsal tři body po výhře 1:0. Jinak byl ale katalánský celek minulý podzim postrachem všech soupeřů a okupoval dokonce téměř čelo tabulky. Před sezonou odešly dvě opory, a to Alberto Riera a Pablo Zabaleta, ale na místo pravého beka zase přišel Finnan. Navíc se podařilo udržet elitní útočné duo Luis García a Tamudo. Nový kouč Bartholome Márquez, který nahradil Ernesta Valverdeho, doufá, že jeho tým dokáže zase po čtrnácti letech zvítězit v Huelvě. Zraněný je obránce David García, zkušený záložník Valdo není v nominaci pro zápas. Debut by si v tomto zápase měl odbýt rychlonohý Nené.
Recreativo Huelva - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Poli, Arzo, Morris, Bouzon - Aitor, Javi Fuego, Jesús Vázquez, Camuňas - Marco Rubén, Adrián
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Kameni - Sergio Sanchez, Jarque, Lacruz, Beranger - Rufete, Moisés, de la Peňa, Martínez - Luis García, Tamudo
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
RCD Mallorca - CA Osasuna  (neděle 17:00)
Ve druhém kole Primera División narazí Mallorca na Osasunu Pamplona. Ani jeden z týmů v úvodu ligy nevyhrál, hrou navíc zdaleka nepřesvědčily, nyní mají tedy šanci na reparát.

Domácí prochází složitou situací. Stále se totiž jedná o prodeji klubu a vzniklá nejistota nedělá dobře ani hráčům, ani fanouškům. Kouč Gregorio Manzano otevřeně vyzval fanoušky, ať se proti Osasuně postaví za svůj klub a pomůžou tak toto složité období přečkat co nejlepším způsobem.

Mallorcu může těšit alespoň fakt, že k dispozici bude mít všechny hlavní opory. Manzano se chystá nasadit do základní jedenáctky Davida Navarra i hvězdnou letní posilu Aritze Adurize. V základu by měl být také Arango a Corrales, jenž se tak střetne se svými bývalými spoluhráči.

Co se týče Osasuny, tak ta v minulém kole získala alespoň bod na domácím hřišti za remízu proti Villarrealu, ale aby předešla problémům z minulé sezóny, chce to získávat body ve větším množství. To je také hlavní cíl Pamplony – odehrát co nejlepší možnou první polovinu sezóny a s odstupem sledovat sestupové boje.

K tomu bývá potřeba vyprázdněná marodka, což zatím Osasuně vychází, trenér Ziganda totiž proti Mallorce může nasadit takřka kompletní kádr. To znamená stoperskou dvojici Sunny – Roversio a nebezpečný útok v čele se Santiagem Ezquerrem a Solou.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Deportivo La Coruña  (neděle 17:00)
V neděli od 17:00 hostí Villarreal na domácím stadionu El Madrigal Deportivo La Coruňa. Domácí celek vstoupil do soutěže předminulý týden remízou 1:1 s Osasunou.

Vyrovnané utkání se v Pamploně dohrávalo o deseti hráčích na obou stranách, za Villarreal tak v neděli určitě nenastoupí vyloučený stoper Godin. Chybět bude také kouč Manuel Pellegrini, který odcestoval do své vlasti (Chile) kvůli rodinné nemoci. Východošpanělský klub tak povede v utkání asistent Ruben Cousillas, který se bude muset obejít bez útočníků Nihata a Rossiho, dále pak budou chybět Eguren, Lopez a Robert Pires.

Obránce Villarrealu Joan Capdevila před utkáním o soupeři, v jehož barvách strávil sedm sezon řekl: "Právě teď jsou velmi silní a bude to velmi těžké utkání. Hrát proti Deporu je pro mě velmi zvláštní, po sedmi letech mám k tomuto klubu skvělý vztah."

Deportivo odstartovalo ligovou soutěž na výbornou, když na domácím stadionu porazilo obhájce titulu Real Madrid 2:1, potvrdilo se tak, že La Coruňa na tento madridský celek umí. Ovšem proti Villarrealu to Deporu minulou sezonu nešlo, když dvakrát prohrál (0:2, 3:4). Prezident klubu Lendoiro však mužstvu věří a pronesl ambiciozní větu: "V této sezoně můžeme dosáhnout ohromých věcí." Kouč Miguel Angel Lotina nechá v utkání pravděbodobně odpočívat Andrease Guardada, jenž se vrátil ze srazu mexické reprezentace.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Real Betis  (neděle 17:00)
Getafe i Betis vstupovaly do soutěže pozitivně naladěny, první kolo se ale Betisu vůbec nepovedlo, když doma prohrál s Huelvou, zato Getafe zdolalo Gijon brankou v 86. minutě na jeho hřišti.

Getafe má nového trenéra, jímž je Víctor Muňoz. A tomu se ve spolupráci s vedením podařilo udržet v týmu kvalitu. Největšími posilami jsou Esteban Granero a Roberto Soldado. Momentálně ale má Getafe problém na brankářském postu, když se oba Argentinci zranili při své misi v národním týmu. Jako první Oscar Ustari a nyní už i gólmanská jednička Roberto Abbondanzieri. Do branky tak půjde v létě z Valladolidu zapůjčený Jacobo Sanz. Zraněný je i stoper Belenguer.

Svěřenci kouče Chaparra doplatili v prvním kole zejména na strašlivou koncovku, když spalovali šanci za šancí. Nové posily ale přišly až na poslední chvíli a musí se nejprve zapracovat do týmu. Ať už je to Sergio García, Nélson či Luciano Monzon. Z důležitých hráčů naopak v létě odešel jen Rafael Sobis do Al-Jazira Dubai. Cíle má ale Betis tradičně vysoké, rozhodně chce zabodovat už na Getafe. Přesto by se měl Sergio García už objevit na hrotu útoku brejkové sestavy Betisu.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Sanz – Cortes, Mario, Diaz, Licht – Celestini, Casquero - Guerron, Granero, Gavilan - Soldado
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Casto– Damia, Juanito, Arzu, Vega – M. Aurelio, Emana, Nelson, Capi, Babič - Sergio Garcia
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - CD Numancia  (neděle 19:00)
Úřadující mistři z Realu Madrid budou chtít napravit reputaci z prvního prohraného zápasu s Deportivem. V cestě za úspěchem je však na stadionu Santiago Bernabéu bude čekat nováček La Ligy a kat Barcelony z prvního kola, tým Numancie.

Bílý balet čeká v příštím týdnu první utkání ve skupině Ligy mistrů, proto si nemůže dovolit proti mužstvu ze Sorie žádnou blamáž. Na druhé straně trenér Numancie Kresic bude chtít svého soupeře potrápit a dokonce zná i recept: "Nesmíme dávat Realu míč zadarmo."

Jeho protějšek na lavičce Realu Bernd Schuster bude pro tento zápas postrádat kromě dlouhodobě zraněného Sneijdera i v dva důležité obranné články. Fabio Cannavaro nenastoupí kvůli opatrnosti, ač sehrál za italskou reprezentaci oba nedávné kvalifikační zápasy. Druhým absentujícím je Sergio Ramos, který si z reprezentačního srazu přivezl problémy s třísly. Vedle toho budou chybět Miguel Torres, Javi García a Codina. Nastoupit bude už moci Rafael van der Vaart.

Základní jedenáctka vyběhne na trávník Santiago Bernabéu s Casillasem v brance. Před ním se poskládá čtveřice Salgado – Pepe – Heinze – Marcelo. Středovou formaci vytvoří Robben, Diarra, Guti, Van der Vaart a v útoku Van Nistelrooy a společně s ním jeden z dvojice Raúl, Higuaín.

Vítězstvím nad Barcelonou nabuzená Numancia bude postrádat trio zraněných útočníků Goiría, Guayre a Platero. Chybět budou z rozhodnutí trenéra Toché, Pavón a Sergio Ortega, zatímco nováčkem na soupisce je Egoitz Jaio.

Trenér Kresic bude v brance spoléhat na Juana Pabla, kterého zaštítí obranný val ve složení Cisma – Boris – Palacios – Juanra. Před nimi bude působit středový dvojblok Barkero – Nagore, na křídlech nastoupí Bellvis a Antón a na spojce Moreno. Na hrot útoku vyběhne Brit.

Utkání začne na Santiago Bernabéu v 19.00 CET pod vedením Paradas Romera.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Salgado, Pepe, Heinze, Marcelo - Robben, Diarra, Guti, Van der Vaart - Raúl, Van Nistelrooy
CD Numancia - pravděpodobná sestava:
J.Pablo - Cisma, Boris, Palacios, Juanra - Bellvis, Barkero, Nagore, Antón - Moreno, Brit
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Valencia CF  (neděle 21:00)
V posledním zápase druhého kola španělské nejvyšší soutěže se utká na stadionu Mediterraneo Almeria s Valencií.

Almeria půjde do utkání ze třetího místa tabulky, na které se dostala díky výhře v prvním kole nad Athleticem. V Bilbau sehráli svěřenci Gonzalo Arconady skvělou partii a nakonec porazili na kdysi obávaném San Mamés domácí celek 3:1. Almeria tak pokračuje v dobře rozdělané práci z minulé sezony, ve které skončila na skvělé sedmé pozici. Kouč Arconada před utkáním připustil, že má ze soupeře respekt: "Devadesát devět procent hráčů z jejich kádru jsou skvělí fotbalisté, kteří dokážou sami rozhodnout zápas." Arcodana má k dispozici kompletní kádr, základní sestava by se neměla oproti duelu s Bilbaem lišit.

Valencii se povedlo první kolo, když na Mestalle bez problému porazila Mallorcu 3:0 a v tabulce se dostala na druhou pozici, kouč Unai Emery tak zatím může být spokojený. A právě pro trenéra Emeryho bude tento zápas specialní, neboť do Valencie přišel před sezonou z Almerie, kde strávil poslední dvě sezony, nutno říci úspěšné. Co se týče nominace na utkání s Almerií, tak překvapením bylo znovunezařazení brankáře Hildebranda, v brance tak stejně jako proti Mallorce nastoupí Renan Brito. Naopak do kádru se vrací Nikola Žigič a Hedwiges Maduro. Velkou ztrátou pak pro Valencii je zranění Davida Silvy, jenž má nateklý kotník a musí na operaci, mimo hru bude španělský reprezentant až 3 měsíce. Z dalších hráčů potom zranění vyřadilo ze hry Del Horna, Baraju, Marchena, Vianu, Curra Torresa a Vicenteho.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Diego Alves – Bruno, Pellerano, Carlos Garcia/Acasiete, Guilherme – Uche/Corona, Mosquera, Juan Ortiz – Nieto/Jose Ortiz, Negredo, Piatti
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Renan – Miguel, Albiol, Alexis, Moretti – Joaquin/Pablo, Fernandes, Albelda, Mata - Angulo – Villa
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Atlético Madrid11004:03
2.Valencia CF11003:03
3.UD Almería11003:13
4.Getafe CF11002:13
Deportivo La Coruña11002:13
6.Recreativo Huelva11001:03
CD Numancia11001:03
Espanyol Barcelona11001:03
9.CA Osasuna10101:11
Sevilla FC10101:11
Racing Santander10101:11
Villarreal CF10101:11
13.Sporting Gijón10011:20
Real Madrid10011:20
15.Real Betis10010:10
Real Valladolid10010:10
FC Barcelona10010:10
18.Athletic Bilbao10011:30
19.RCD Mallorca10010:30
20.Málaga CF10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tipy:

Valladolid - Atletico 1:1

Barcelona - Santander 3:0

Sevilla - Gijón 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy:

Valladolid - Atletico 1:3

Barcelona - Santander 3:0

Sevilla - Gijón 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Racing překvapí, v to samé doufám u Almérie

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

fakt mam rad takove scumy jako ty..., co nedokazi uznat nazor jineho fanouska a vsechny diskuze zahlcuji svymi smesnymi nazory

Reagovat
smazaný uživatel

verim s messim v zostave v jasnu výhru

Reagovat
satan_666

Tipy:

Valladolid - Atletico 1:3

Barcelona - Santander 2:1

Sevilla - Gijón 4:1

Reagovat
Xavi8

BARCA

Reagovat
sosna

... volno ale dostanou Heitinga a Forlan.

pravděpodobná sestava ...Heitinga...Forlán...

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA

Reagovat
smazaný uživatel

No podľa mňa Atletico vyhraje bezproblémovo o 2 góly.

Síce nie som na Barcu nejako zaťažený, ale celkovo považujem Santander za najnevyspitatelnejšie mužstvo v PD( na FIFE a PRO EVO sa s nimi vždy natrápim)

Rozhodne by som sa nečudoval keby tam bol kríž.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se děje, že jsou na NC tak prořídlé ochozy?

Reagovat
smazaný uživatel

a tá atmosféra majú vôbec nejakích ultras?

Reagovat
smazaný uživatel

Ultras? To jako debily, kteří dělají bordel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt "fanoušek" tak možná rok a půl, neustále to dokazuješ.

Reagovat
Xavi

Boixos Nois.

Reagovat
Xavi

Znáš vůbec ultras Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že si to zrovna někde vyhledává. Síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ultra Sur, abych mu ušetřil práci, jako vaši Boixos Nois, co chtěli Laportovi po prvním půlroce zapálit barák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se taky nejdříve informuj, Boixos chcou Laportu zničit pořád, o žádný půlrok nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já se o vaše looserovské fandy nezajímám, jen tohle mi utkvělo v paměti...

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, kusé informace horší než žádné informace.

Reagovat
smazaný uživatel

iHalaMadrid! dnes treba využiť zaváhanie ostatných

Reagovat
One-Real

Dnešní zápas Realu bude mít magický náboj, ten hráč, který dá gol, se stane autorem 5000. golu Realu Madrid v historii La Ligy, nikdo jich nemá víc, Barcelona 4935, Athletico Bilbao 4163.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipy na dnešek:

Málaga - Bilbao 2:1

Huelva - Espanyol 1:0

Mallorca - Ossasuna 3:1

Villareal - la Coruňa 0:2

Getafe - Betis 1:1

Real Madrid - Numancia 4:1

Almería - Valencia 1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele