Primera División - preview 16. kola

02.01.2010, 11:50, aktualizováno 03.01.2010, 08:47
Previews
Mallorka a Bilbao zatím předvádějí velmi dobré výkony a dnes si to na ostrově rozdají v přímém souboji o pohárové příčky. Real Madrid chce využít zaváhání Barcelony, pokud vyhraje na Osasuně, svého rivala dostihne. Zaragoza hostí Deportivo, Almeria hraje s Xerezem a Getafe přivítá Valladolid.
Real Zaragoza - Deportivo La Coruña  (neděle 17:00)
Real Zaragoza i Deportivo La Coruňa měly před sezonou podobné cíle, Zaragoza ale zatím bojuje ozáchranu, zatímco Depor o evropské poháry.

Zaragoza je na předposledním týmem tabulky, poslední čtyři zápasy prohrála. V minulém kole dokonce prohrála 0:6 s Realem Madrid. Poslední vítězství si připsala 1. listopadu, a to nad Almerií. Tým nutně potřebuje nutně dobrý výsledek, zejména v domácím prostředí. A duel s La Coruňou je i přes formu soupeře dobrou příležitostí.

Speciální bude zápas zejména pro záložníka domácích Angela Lafitu, který je odchovancem klubu, ale dva roky strávil právě na hostování v Deportivu. 25letý hráč šel do La Coruni nejprve na hostování a klub na něj pak uplatnil opci. Podobnou opci pak ale uplatnila i Zaragoza a Lafita se tak vrátil do svého mateřského klubu. Poslední přesun ale musela řešit disciplinární komise španělského svazu.

V Zaragoze došlo i k výměnám na postech trenéra a presidenta. Kouče Marcelina Garciu Torala vystřídal Jose Aurelio Gay a rezignujícího presidenta Eduardo Bandrese zase majitel klubu Agapito Iglesias, který jako první zveřejnil na stránkách klubu omluvu fanouškům za všechny chyby. Zraněný je Ivan Obradovič, chybět bude i Pablo Amo.

Naopak Depor vstoupil do ligy skvěle, na svém kontě má už osm vítězství a je na pátém místě tabulky. Paradoxně má ale klub ekonomické problémy, hráči ještě nedostali prosincové výplaty. Nejistý je start Alberta Lopa, po zranění jsou už ale k dispozici Andres Guardado a Diego Colotto.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
UD Almería - Xerez CD  (neděle 17:00)
První start nového trenéra domácích Juana Manuela Lilla je tu. Jeho start pro něj bude na jednu stranu složitý, na druhou nikoliv. Soupeřem totiž bude poslední Xerez a případný neúspěch by Lillo snášel jen horko těžko.

Nástupce Huga Sancheze přichází do týmu s cílem napravit nelichotivé postavení Almerie v tabulce. Až sedmnáctá příčka a vyřazení z národního poháru bylo pro klubové bossy příliš a jejich chráněnec byl najednou bez práce. Přesto, že u týmu působí velmi krátkou dobu, si všiml zajímavých poznatků. "I za ten týden, co jsem mohl hráče sledovat, jsem zjistil, že tu všichni prahnou po výhře. To je moc důležité," připomíná.

Už zítra na něj čeká těžký oříšek. Výhra nad Xerezem je pro fanoušky i veřejnost takřka povinností. "Naši příznivci chtějí vidět výsledky. Pokud se nám povede uhrát tři body, poskočíme tabulkou a bude to pro nás nový impuls k další práci." Hosté hrající Primera Division teprve první ročník se mohou zdát jako snadný zákusek. Jenže Lillo nechce nic podcenit. "Soupeř pracuje výborně jako tým. Hrají svůj specifický fotbal a v posledních kolech začali střílet i branky. Určitě budou bojovat do poslední minuty," varuje.

Hosté jsou ostatně nejhorším celkem ligy po všech stránkách. Zvítězili pouze v jednom případě, venku získali pouhé dva body a soupeřova konta zatížili o neuvěřitelných šest gólů. Kouč Ziganda ví, že něco se rychle musí změnit. "Bude to pro nás hodně důležitý měsíc. Nemůžeme se ohlížet po ostatních, ale prostě a jednoduše zvítězit na hřišti Almerie. Každý duel je pro nás důležitý. Hlavní ale je, že si tým věří," neztrácí optimismus.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.40 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Racing Santander - CD Tenerife  (neděle 17:00)
Racing Santander i Tenerife jsou oba týmy z druhé půlky tabulky, které nejspíše čekají záchranářské práce.

Santander je zatím letos nejhorším týmem v domácím prostředí, Tenerife zase jen paběrkuje na hřistích soupeřů. Oba celky mají ideální příležitost tyto série zlomit. Racing doposud na EL Sardinero vyhrál jen jednou a to díky trefě v 82. minutě svého posledního zápasu doma s Xerezem. Domácí mají v tabulce o dva body více než soupeř, po listopadovém návratu kouče Portugala už jsou vidět náznaky zlepšení. Nicméně v posledním zápasu podlehl Racing lepšícímu se Villarrealu 0:2.

Kouč Portugal s celkem pracuje zejména na hře s větším rytmem a intenzitou, na to je zaměřen jeho tréninkový program. Pro zranění vynechají nedělní zápas Toňo, Papakouly Diop, Laszlo Sepsi a Jose Angel Crespo, v trestu je Nasief Morris. Fit už jsou Gonzalo Colsa a Oscar Serrano.

Tenerife zatím v sedmi zápasech venku získalo jen jediný bod. Na Estadio Heliodoro Rodriguez Lopez je to mnoho lepší, čtyři výhry držely na přelomu roku tým tři body nad sestupovými příčkami. Body by nyní na začátku roku byly pro ostrovní tým o to cennější, když v dalším kole hraje s Barcelonou. Do zápasu proti Santanderu nenastoupí zranění Omar Ramos, Manolo Martinez a Marc Bertran.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.25 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sporting Gijón - Málaga CF  (neděle 17:00)
Mezi jedno z nejzajímavějších střetnutí čtrnáctého kola španělské nejvyšší soutěže patří duel dvou loňských nováčků soutěže mezi domácím a v letošní sezóně překvapivě vysoko umístěným Sportingem Gijón a v sestupových vodách se plahočící Málagou.

Sedmizápasová šňůra bez porážky a ohromné zlepšení herního projevu za sebou zanechali svěřenci hostující Málagy v loňském kalendářním roce, letos by rádi v nastoleném trendu pokračovali a navázali na úspěšnou cestu ode dna tabulky do míst zaručujících přežití mezi prvoligovou smetánkou.

Španělský záložník hostujícího mužstva Juanito by rád navázal na předchozí výsledky a popral se o druhé po sobě jdoucí vítězství. "Nejsme v situaci, která by nám dovolila oslavovat. Je zásadní vyhrát druhý zápas po sobě. Sporting má fanoušky, kteří dokáží skutečně podpořit svůj tým a dobré hřiště, které je ideálním místem pro získání tří bodů," míní devětadvacetiletý hráč.

Trenér Míchel bude postrádat zraněné obránce Ibana Cuadrada a Manolo Gaspara, trest kvůli kartám si odpykává kapitán Jesús Gámez.

Sporting Gijón měl na začátku sezóny velmi dobrou fazónu, což jej v jednu chvíli vyneslo i na pohárové příčky. V posledních kolech se však s dobrou formou nepotkal, třikrát prohrál a klesl do stále klidného středu tabulky. Domácí vítězství by je posunulo opět na dohled pohárovým příčkám, jakákoliv ztráta by neznamenala žádný větší ústup z pozic.

Manuel Preciado v předzápasovém prohlášení nabádá k opatrnosti a věří, že mužstvo svůj domácí zápas zvládne. Prohlásil taktéž, že následující měsíc by měl hodně napovědět o ambicích klubu, jenž si chce co nejdříve zachránit prvoligovou příslušnost. Preciadovy muže nečeká lehký, ale rozlousknutelný oříšek. Podaří se mužstvu zvítězit? Anebo si důležité body odveze Málaga?
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.30 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Getafe CF - Real Valladolid  (neděle 17:00)
Kouč domácího výběru Michel nabádá své ovečky k tomu, aby pokračovali ve výkonech, které předváděly na konci právě uplynulého roku. To by proti Valladolidu nemusel být až takový problém.

Madridští totiž momentálně okupují osmé místo se ztrátou pouhých tří bodů na pátou Mallorcu. Jak již bylo zmíněno, pomohly jim k tomu dvě prosincové výhry. "Je dobré vzpomínat na to, kde jsme teď, kde jsme byli a kde vlastně chceme být. Hráči neměli přes volno prakticky žádný oddych, snažili jsme se co nejvíce trénovat a pracovat na sobě. Neuspějeme, pokud nebudeme dodržovat naše zaběhlé zvyky," tvrdí kouč Michel.

Zároveň ale varuje před předčasnými oslavami a létání v oblacích. Chce, aby jeho tým nadále zůstal nohama rovně na zemi. "Musíme si uvědomit, že jsme teprve v půlce sezony a nepropadnou zbytečně velké euforii. Pokud nebudeme ukáznění, leckdo nás může potrestat pořádnou fackou," tuší. Chybět budou lodivodovi domácího mužstva Torres a Celestini, do hry naopak už bude připraveno duo Lopez - Casquero.

Valladolid je v opačné situaci. Nenavázal na úspěšnou první polovinu loňského ročníku a jen díky výhře nad Gijonem 2:1 v posledním prosincovém kole ještě živé své naděje na záchranu. Trenér Mendilibar hodnotí situaci takto: "Neznamená to, že za každou cenu musíme zvítězit. Chceme se po celých devadesát minut prezentovat sympatickým dojmem a nechat na hřišti vše. Máme různé typy hráčů, kteří se potřebují adaptovat na týmovou hru," dodává.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.30 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
RCD Mallorca - Athletic Bilbao  (neděle 19:00)
Nikterak jednoduché to budou mít svěřenci Joaquína Caparrós v souboji s na domácím hřišti neporaženým Realem Mallorca. Nedělní šlágr kola by měl být pastvou pro fanouškovo oko, ani jedno mužstvo nechce prohrát, oběma jde o zlepšení dosavadního již tak lichotivého postavení. Lákavou nabídkou je pak možné přiblížení se první čtveřici.

Zajímavý bude zápas pro ofenzivní hvězdu a nejlepšího střelce Mallorcy Aritze Adurize. Rodák ze San Sebastiánu v nejlepším baskickém týmu historie dříve působil, loni se však rozhodl pro změnu trikotu, což mu rozhodně prospělo. V baleárském celku střílí mnohem více branek a je považován za jednoho z největších strůjců obrození Realu Mallorca v současném ročníku.

"Bude velmi těžké porazit Athletic. Je to náš přímý soupeř, který je v tabulce těsně pod námi, ale věříme, že se nám podaří zvítězit a natáhnout naší vítěznou domácí sérii. Athletic je týmem, který má mnoho alternativ v útoku, hodně jeho hráčů má velké zkušenosti, ale je tam také pár velmi dobrých mladíků. Bude to těžký zápas," domnívá se osmadvacetiletý kanonýr, který bude mít proti svému někdejšímu klubu ohromnou motivaci.

"Je to jedno z nejsložitějších utkání první poloviny sezóny. Athletic, těžký, obtížný a velmi bojovný soupeř," přitakává dlouholetý lodivod týmu Gregorio Manzano.

Útočník připomněl nevídanou bilanci, jakou se Mallorca v letošní sezóně pyšní a kterou překonává své dosavadní rekordy v neporazitelnosti. Doma zvítězila v sedmi po sobě jdoucích kláních, má přitom úchvatné skóre 20:3. Zdalipak se podaří baskickým Lvům utrhnout si první bodové sousto?

Pro hostující Athletic jde o velmi důležité klání začínající klíčový měsíc, který má podle slov Joaquína Caparróse odhalit, jak na tom klub skutečně je a zda může pomýšlet na pohárové příčky. "Pokusíme se udělat první krok kupředu právě v zápase s Mallorcou a budeme se snažit pokračovat ve stejném duchu jako předtím," narazil na předchozí povedené výsledky a výkony baskického celku Caparrós, který se bude muset obejít bez absentujících Gaizka Toquera a Aitora Ocia.

Jeho oponent musí oželet zraněného stopera Ivana Ramise a suspendovaného José Carlose Nunese. Oběma mužstvům neschází žádná výraznější opora.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
CA Osasuna - Real Madrid  (neděle 21:00)
Zimní přestávka skončila a kolotoč zápasů La Ligy se opět roztáčí. V 16. kole hraje navarrská Pamplona před vlastním publikem s Realem Madrid. Bílý balet může využít remízového zaváhání Barcelony a dotáhnout se na čelo tabulky. Zápas bude okořeněn přítomností Camacha, bývalé legendy Realu, na lavičce Osasuny.

Pamplona je prozatím na 12. místě, ovšem již dokázala, že na velké týmy zahrát umí, jak dokazuje domácí remíza s Barcelonou. Nicméně poslední měsíc navarrský tým nepoznal sladkou chuť vítězství, proto by tříbodová vzpruha v premiérovém zápase roku Camachovým chlapcům zajisté pomohla.

Real obdržel v sobotu dobrou zprávu v podobě remízy svého největšího rivala z Barcelony s Villarrealem a proto může tuto příležitost využít a zdramatizovat vývoj La Ligy hned zkraje. Nicméně na Reyno Navarra, svatostánku Osasuny to nebude žádný med.

Trenérovi Camachovi dělá starosti obrana, neboť Josetxo si odpykává trest za karty a Sergio Fernández je zraněný. Častečně "načatí" jsou Azpilicueta, Monreal a Aranda. V základu budou proto hrát Ricardo v brance, obrana ve složení Monreal nebo Calleja, Miguel Flaňo, Roversio a Azpilicueta. Puňal a Nekounam budou páteří zálohy a Juanfran s Camuňasem křídly. V útoku se budou bít s obranou soupeře uzdravení Aranda a Pandiani.

Chilský stratég Manuel Pellegrini bude postrádat špílmachra Kaká, naštěstí se však už dal dohromady jeho náhradník Van der Vaart. Mahamadou Diarra už odjel na Africký pohár národů a zranění jsou Pepe, Guti a Van Nistelrooy. Naopak do základu se vrací po trestu Xabi Alonso.

Mezi tři tyče se postaví Casillas, obranná linie bude mít podobu Arbeloa, Garay, Albiol a Ramos. Záložní řada si zahraje ve složení Marcelo, Xabi Alonso a Lass. Na spojce bude působit Van der Vaart a v útoku pak Cristiano Ronaldo s Higuaínem.

Utkání na Reyno Navarra začne ve 21.00 CET a rozhodovat bude Mateu Lahoz.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 6.50 - 4.20 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Valencia CF - Espanyol Barcelona  (sobota 18:00)
Zahajovací zápas španělské nejvyšší soutěže v novém kalendářním roce obstarají na poháry myslící valencijští Netopýři a o holé přežití bojující RCD Espanyol. Zatímco domácí mužstvo vstupuje do utkání z lichotivé pozice, jež zajišťuje možnost neustále dorážet na vedoucí duo, katalánský celek strádá a nebýt posledního povzbuzení proti Almeríi, plácal by se blízko sestupovým vodám.

Jen a jen vítězství mohlo pomoci katalánskému celku získat sebevědomí do dalších utkáních. Po slibném a pěkném výkonu s dalším z adeptů na černého Petra Almeríí však přichází těžší oříšek bodovat na půdě v této sezóně jen dvakrát poražené Valencie.

Na druhou stranu je potřeba dodat, že se Emeryho mužům na domácím hřišti příliš nedaří a často si soupeři odvážejí po bodu, ač má domácí mužstvo velkou převahu. Právě zbytečné ztráty v domácích kláních by mohly v konečném účtování činit zásadní rozdíl mezi ostatními celky pomýšlejícími na umístění buďto na pomyslné bedně, anebo na dalších pohárových příčkách.

Unai Emery se bude muset obejít bez kreativity zraněného Davida Silvy, jež sice v uplynulých dnech pilně trénoval, ale jeho zdravotní stav by si měl vyžádat ještě chvíli odpočinku, obzvláště v době horšího počasí. Zdravotní potíže hlásí i Pablo Hernández. Na druhé straně bude Mauricio Pochettinimu scházet zranění Ivan de la Peňa, Raúl Tamudo, David García a Marqués, potřebná sbírka žlutých karet vyřadí ze hry Ivána Alonsa.

Podaří se Espanyolu odvést si z Mestally alespoň bod a oddálit se tak sestupovým příčkám? Anebo to bude domácí mužstvo, které se vítězstvím našlápne a povzbudí v boji o nejvyšší příčky?
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.25 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Villarreal CF  (sobota 20:00)
Po oslavách příchodu nového roku má možnost vyznavač té nejlepší kopané ochutnat delikatesu v podobě šlágru šestnáctého kola španělské nejvyšší soutěže mezi nejúspěšnějším týmem současnosti Barcelonou a neustále se zlepšujícím a do horních pater se prodírajícím Villarrealem.

Villarreal dokázal narozdíl od kolegů z Atlética Madrid po zbabraném začátku sezóny v pravý čas zabrat a vyšvihnout se zpátky na španělské fotbalové výsluní. Propastný rozdíl mezi jím a první pohárovou příčkou se během dvou měsícu po sérii důležitých vítězstvích razantně zmenšil, nyní je jen šestibodový a při dvou, třech výhrách i snadno smazatelný.

V zatím posledním, již loňském klání porazila Žlutá ponorka kantábrijský Racing Santander. "Po posledních výsledcích jde všechno dobře. Bylo důležité vyhrát v posledním utkání roku, protože jsme před tím vyhráli dvakrát v řadě a byla to naše příležitost uniknout z sestupového pásma," říká na adresu vítězného utkání současná velká opora mužstva Marcos Senna.

"V posledních letech jsme proti Barce hráli dobře, ale to neznamená, že přivezeme nějaký pozitivní výsledek. Poslední dva roky jsme na Nou Campu vždy skórovali a já doufám, že se nám podaří to samé i v sobotu,"
míní třiatřicetiletý španělský reprezentant, jehož trenér Ernesto Valverde nemusí řešit žádné velké potíže se sestavou, neboť mu schází pouze Gonzalo.

"Tým je hodně zkušený, na to, aby polevil. Jsme pozorní a zkusíme být ještě lepší. Pokud budeme pokračovat v práci, zůstaneme na stejné cestě,"
bere si slovo brazilský reprezentační záložník hájící barvy domácího celku Dani Alvés.

Barceloně se v loňském kalendářním roce ohromně dařilo a novoroční bilance budí ohromný a nefalšovaný respekt. Zisk všeho, mistrové všeho, bezpochyby nejlepší fotbalové mužstvo planety pro rok 2009. V současnosti Blaugranas pokračují zatím mírným poklusem na vítězné stezce, když vévodí ligové tabulce a i přes mírné komplikace postoupili do další fáze Champions League.

Josep Guardiola nebude moci počítat se službami Seidou Keity, absenci tohoto ostříleného borce připravujícího se na Africký pohár záplatují mladí fotbalisté z rezervního mužstva. Podle posledních informací by se na trávníku neměla objevit ani argentinská superstar Lionel Messi, který dostává po obrovské zápasové vytíženosti možnost odpočinout si. Podaří se Villarrealu zopakovat skvělý výsledek z loňské sezóny a uhrát na Nou Campu bod? Anebo bude pokračovat dominance Barcelony na svém trávníku?
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.25 - 7.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Sevilla FC  (sobota 22:00)
Atlético Madrid i přes všechnu snahu a píli zůstává na příčkách zajišťujících nebývalou ostudu a stále nenaplňuje předsezónní očekávání, která pasovala tým složený ze skvělých fotbalistů minimálně na pohárové příčky. Zadrhlou, strádající a nefungující mašinu by mohlo promazat a povzbudit jedině vítězství nad jedním z adeptů na umístění na bedně, andaluskou Sevillou.

Sevillistas si dovolili velký luxus, když nedokázali bodovat na svém trávníku ve třech po sobě jdoucích utkáních, ač ve všech měli ohromnou převahu. Chybělo možná štěstí, určitě pak kvalitnější zakončení gólových šancí. Ať tak či onak, ztráty navýšily rozdíl mezi Sevillou a Realem Madrid na druhé příčce a dovolily, aby se Valencia, Deportivo La Coruňa a překvapivě i Real Mallorca bodově přiblížily, začaly dýchat na záda nejlepšímu andaluskému týmu současnosti. Tříbodový zisk by byl pro Jimenézovi svěřence obrovským povzbuzením před dalšími boji.

Manolo Jimenéz se musí přenést přes ztrátu několika klíčových mužů základní sestavy. Citelně budou scházet ofenzivní tykadla Frédéric Kanouté a Luís Fabiano, absentuje i letní posila Didier Zokora. Mnohem více však fanoušky v týdnu zarazila zpráva o vrozené srdeční vadě talentovaného Sergia Sáncheze, který si dá na čas od fotbalu přestávku a podrobí se mnoha vyšetřením, které by měly odhalit podstatu jeho problémů a zejména ušetřit jej případnému nebezpečí. Každá taková zpráva ve fanoušcích Sevilly vyvolává velké emoce, nikdo nechce, aby na hřišti zemřel po Puertovi další sevillský fotbalista.

Atlético Madrid prožívá jednu z nejhorších sezón za poslední léta, od sestupových příček jej dělí pouhopouhé dva body. Floresovi muži zapomněli vyhrávat, ohromně se jim nedaří, bazírují na chabé patnácté příčce. Ač poslední výsledky naznačují mírné zlepšení, neustále se Rojiblancos potýkají s nevyrovnanými výkony, o herním projevu radši nemluvě. Optimistické rčení tvrdí, že jsme-li na dně, alespoň se máme od čeho odrazit. Tři body by byly tím správným odpíchnutím a prvním krokem na cestě za lepšími zítřky.

Obrana je slabou stránkou Atlética. V dnešním klání bude defenzíva postrádat jistojistě jednoho z nejspolehlivějších madridských obránců Tomáše Ujfalušiho a Juanita, ofenzíva se bude muset obejít bez Kuna Agüera a do Sportingu Lisabon přestoupivšího Florenta Sinama Pongolleho.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona15123036:939
2.Real Madrid15121240:1337
3.Sevilla FC1593326:1330
4.Valencia CF1585227:1629
5.RCD Mallorca1583428:1827
6.Deportivo La Coruña1583419:1627
7.Athletic Bilbao1582521:1826
8.Getafe CF1580725:2224
9.Villarreal CF1563624:1921
10.Sporting Gijón1555515:1520
11.Real Valladolid1537522:2616
12.CA Osasuna1544714:1916
13.Espanyol Barcelona1544710:2116
14.CD Tenerife1543815:2815
15.Atlético Madrid1535721:2714
16.Racing Santander1534817:2513
17.UD Almería1534815:2613
18.Málaga CF1526717:2112
19.Real Zaragoza1533917:3512
20.Xerez CD1514106:287

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (179)

Přidat komentář
smazaný uživatel

u me je slagr kola Atl. Madrid- Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

pred sezonou by to bol slager mozno rovnaky ako barca - villareal, teraz uz isto nie

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem si jistej, jestli je letos Atl. Madrid hodno toho, aby hrálo ve šlágru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako šlágr beru minimálně souboj týmu z horní půlky tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

takze kdyz spolu hrali treba real a atletico, tak jsi to za slagr nebral? na tom, jestli je to slagr, se podili vic veci nez jen umisteni v tabulce...

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasný, ale real a atletico bych nazval spíš jako madridský derby, šlágr neurčujou žádný směrnice, je to věc spíš osobního pohledu a pro mě tento zápas není šlágr, šlágr je něco jako nejzajímavější zápas kola, pro mě to bude např. Barca - Villa.

Reagovat
smazaný uživatel

slagru ale muze byt i vic ten nejvetsi at si kazy zrci sam...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

*kazdy urci

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, kor když je šlágrem Valencia a Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz se podivas na marodky a vykartovane obou tymu, zas tak velkej slagr to neni...

Reagovat
smazaný uživatel

Barca to po prestavke ukope, dalsie dva zapasy budu remizy

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by si mal pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Tri dvojky, pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si REALista, ci len taky velky optimista?

Reagovat
smazaný uživatel

Realista

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem syn boži

Reagovat
smazaný uživatel

jste ještě včera někde kalili, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal sem si po cestě domu absinta...

Reagovat
smazaný uživatel

Absinta nesnáším... ee

Reagovat
smazaný uživatel

Mě nevadi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ho zapal a zacne ti chutit

Reagovat
smazaný uživatel

Na zapalování je tady B52

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stroh

Reagovat
smazaný uživatel

jednou jsem dostal 4 během 15 minut.. slušná jízda

Reagovat
smazaný uživatel

Já něco podobnýho..

Reagovat
smazaný uživatel

po tom večeru jsem si vybudoval naprostou nenávist k Mexické pěsti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co myslíš, že v české verzi B52 plave navrchu?

Reagovat
Xavi8

a to si ešte včera bol pod božím obrazom

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty se prober

Reagovat
smazaný uživatel

Vale dnes 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že je to možný za 16 měsíců?

http://www.as.com/prom/200912/pro_photo1262143007.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho styl Je to možný, a buďme rádi, že si čas od času zašel do kadeřnictví....

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to zestárnutí, to vypadá tak na 5 nebo 7 let rozdílu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát je jinak focenej..

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt je akorat neoholenej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mne narastie taka brada ovela skor, takze to mozne je

Reagovat
smazaný uživatel

v jednom clanku tu bolo pisane ze pep pri praci v barce pekne zosedivel, ze to je prenho velmi stresujuca praca...pri pohlade na tuto fotku tomu aj verim ale moc sa nema preco stresovat si myslim...

Reagovat
smazaný uživatel

je to sileny, aspon je videt, kolik sily ti bere prace trenera...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

keby som nebol taky lenivy ist podat....valencia 1, barca na polcas 0,atletiko 0

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia 1 to je pravda

barca bude v polocase vist o 2 goly

a Sevilla vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

v barcicke sa budu pomaly rozbiehat, este budu natlaceny zakuskami po sviatkoch....a atletiko prehrava s kazdym jednym outsiderom ale papierovo rovnakym ci silnejsim superom dokaze krasne zavarit

Reagovat
Xavi8

Valencia - Espanyol 1 - 1,46

Atletico - Sevilla 3 a viac - 1,75

Barca - Villarreal (hc/0:1) 2x - 1,8 - môj tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se ukáže síla Barcy...Villareal potřebuje něco zahrát, a pomale se zvědají....tipuju 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

atletico-sevilla bude pekna fraska. seville chybi tandem zabijaku kanoute-fabiano, nam chybi kun, ujfalusi, pablo a juanito, takze v obrane to vypada na velkej debut mladika cabrery...

Reagovat
smazaný uživatel

no a taky chybí Aguero plus Pongolle....takže to bude under jak vyšitej :D

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo je asi kun?

pongolle u nas hral tragicky a jsem moc rad, ze je pryc. do utoku jsou nominovani jenom forlan a pak dva mladici z becka, takze bych to videl na rozestaveni 4-5-1. aspon uvidime, jak by to mohlo teoreticky fungovat po odchodu kuna...

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně s tím Kunem!

Reagovat
smazaný uživatel

a na under bych nesazel, kdyz nam chybi jedini tri obranci, kteri letos hraji jaks taks...

Reagovat
blaugrana

Dneska to bude ťažký zápas s priaznivým výsledkom pre Barcu. 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ceká nás těžkej soupeř, Villareal rozhodně v posledních letech nejpřijíždí na Nou Camp s cílem nedostat co nejmín golů ba naopak minulý rok přestřelka skončila 3:3 a v sezoně 07/08 si žlutá ponorka odvezla 3 body za výhru 2:1. Rozhodně i s chybejícími hráči bude chtít Barcelona začít sezonu s plným bodovým ziskem!!! Tip 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

No snad to zvládnem

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Getafe zautočí na rekord Gijonu

Reagovat
Xavi8

kolko to bolo zapasov?

Reagovat
smazaný uživatel

1 remiza v 38 zápasech, a ta remiza byla tuším v předposl. kole

Reagovat
Xavi8

hej, myslel som v kolkatom kole mali tu remizu

Sice kurzy 12 nic moc, ale pri 37 zapasoch to budu mat na rozpocet na nabuducu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě sem si musel tenkrát na Gijón vsadit, takže tak

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě sem si musel tenkrát na Gijón vsadit, takže tak

Reagovat
smazaný uživatel

A pro jistotu sem to musel napsat dvakrát, abyste věděli, jak jsem byl naštvanej! Tenkrát jsem myslím proklínal nějaký kamarády, takže to musel bejt zápas buďto s Deporem nebo Athleticem

Reagovat
smazaný uživatel

S Bilbaem

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

at zije EF

Reagovat
Xavi8

to bol jediny zapas co ti nevysiel?

Reagovat
smazaný uživatel

Neee, byly myslím dva (nevzpomenu si už), takže mě to tolik nemrzelo...

Reagovat
smazaný uživatel

S Bilbaom ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to předposl kolo no...Sem se unahlil, až pak sem začal zjištovat

Reagovat
smazaný uživatel

Keita bude na lavičce, ten se k repre připojí až později

Reagovat
smazaný uživatel

Skutečně?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by, rozhodně není s repre, ale s Barcou, otázka je stav jeho zranění, ale na sport.es psali, že by mohl být na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já mám jiné zdroje. No, snad se až tak moc nestane, když to tam nechám v tomto tvaru

Reagovat
blaugrana

Zavádzajúce informácie.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem tento nedostatek odstranil. Pro jistotu už se tam jeho jméno nevyskytuje

Reagovat
smazaný uživatel

Si to stejně nikdo, kromě šťouralů jako jsem já, nevšimne Ale i na ofik. webu to píšou.

Reagovat
Xavi8

nahodou ja som si to vsimol

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, stejně se ty preview ani moc nečtou, když zrovna nejde o nějaký exklusivní zápas tipu El Clásico nebo nějaké derby. Takoví jako ty jsou potřeba, Kubo!

Reagovat
Xavi8

jak sme na tom v porovnani s ostatnymi ligami? doteraz som tuto statistitu nesledoval (az na par vynimiek)

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to myslíš? Jakože čtenost a návštěvnost?

Reagovat
Xavi8

hej

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké přesné statistiky nemám, je to čistě jenom odhad. Měli bychom být druhou nejsledovanější ligou (návštěvnost - počet přístupů, komentování) hned po Premiere League ... co se ale týče čtenosti, jestli lidé ty preview nebo reporty čtou nebo ne, to ti nikdo nezjistí, bohužel. Člověk by na druhou stranu rád věděl, kolik lidí si přečte obyčejné preview jako třeba Racing Santander - Tenerife a tak dále... Bylo by to zajímavé!

Reagovat
Xavi8

Tak to by aj mna zaujimalo

Pocet komentarov som nemyslel, ale hlavne tu navstevnost cize pocet zobrazeni, kedze vela ludi cita len diskusie a neprispieva.

Reagovat
smazaný uživatel

El Chori by dnes mohl debutovat v dresu Vale, třeba i v základní sestavě, protože Villa měl nějaký konflikt na tréninku a nad jeho startem visí otazník. Spíš si ale myslím, že ho Emery postaví... Jinak proti Espanyolu to vidím na jednoduché vítězství, hosté jsou úplně tragičtí.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme, chybí jim toho dost, tak by to Vale mohla vyhrát, přál bych jim to 4. místo a LM, ale už maj za zády 3 týmy do 3 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Chori hrát nebude, neni v nominaci... asi nějaký papírování

Reagovat
smazaný uživatel

nemuze hrat, nema jeste vyrizeny papiry...

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla rupne Atlético

Reagovat
madridcan

KONECNE LA LIGA Dneska su tu krasne dvojecky a zajtra tiez

Reagovat
smazaný uživatel

to aby si šel vybrat a hura do nejake pobočky

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
madridcan

cize v osasune definitivne bez Kaka...Vaart ho plnohodnotne nahradi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bude více stability ve středu hřiště a méně nebezpečí. Pro malé hřiště v Pamploně by byla stejně asi lepší varianta s Vaartem. Každopádně ať chce nebo ne, jeho množství minut na hřišti se blíží ke konci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm...Nikdy bych si nemyslel, že to řeknu a je to ode mě hnusne trapne a vsecko, ale doufam že se Kaka nezranil na posledy, když hraje Rafa tak vynikajicne.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa hraje sice momentálně velmi slušně, ale Kaká je svou hrou, co se týká nebezpečí pro soupeře, úplně někde jinde. A to se ještě zdaleka nechytl.

Reagovat
smazaný uživatel

A to nemluvím o tom, co jsi ještě napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Kaká je frajer, mam ho moc rad, nejinteligentnější hráč a nejladnější...Před zraněním měl famozni formu, souhlasim, a jistě doufám, že se vrátí v daleko lepší. Ale chci ať Rafa nadale hraje, a dokazuje, že na Real ma. A s tím co jsem napsal nesouhlasim, blil bych ze sebe, ale prostě chci ať Rafa hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia jednička jako víno...! Pač Espanyol bez Peňi, Garcii a Alonza dá asi težko góla... Navíc Esp. _5 ! posledních zápasu na hrišti soupeře nedal aní jednoho fíka amigos.. !

Reagovat
smazaný uživatel

Sázím boty na prohru Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Nezávidím, v tom sněhu chodit bos....

Reagovat
smazaný uživatel

Raise fusekle ... ne, jdu ALL IN

Reagovat
smazaný uživatel

šílenost

Reagovat
madridcan

za Rooneyho 60 milionov?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím

Chodím sem už asi rok, dnes som mal čas zaregistrovať sa tak som to urobil Hádam Vám tu nebudem vadiť a pomožem vytvoriť dobrú konverzáciu

A k dnešnému kolu - šláger pre mňa Barca - Villareal, so šťastným koncom pre Barcu, myslím si, že na domácom trávniku to ukope, ale nebolo by odveci pri tom kurze na Villareal ísť tipnúť 2

At. - Sevilla - To vidím pre Sevillu

Valencia - Espanyol - Jasná jednotka

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ten výběr klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

.. neboj, niesom rýchlokvaska a nemám 10 .. FCB fandím už min 6 rokov teda, ak si narážal na to ..

Reagovat
smazaný uživatel

Nee. Jen fandím rivalovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kludne, niesom konfliktný ..ale nebudem klamať, 2-6 ma velmi tešilo, ale narozdiel od niektorých ma teší aj to, že Madrid sa zohráva a uvidíme velkú drámu

Reagovat
smazaný uživatel

Vitej

Reagovat
smazaný uživatel

Kludne, niesom konfliktný ..ale nebudem klamať, 2-6 ma velmi tešilo, ale narozdiel od niektorých ma teší aj to, že Madrid sa zohráva a uvidíme velkú drámu

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Barcy: Valdes - Alves, Pique, Puyol, Abidal - Xavi, Busquets, Dos Santos - Pedro, Ibrahimovic, Henry ...Dos Santos je risk, ale uvidíme, třeba mě mile překvapí, protože zatím mi v těch zápasech za áčko přišlo, že hraje hodně alibisticky na tvořivého hráče.

Reagovat
blaugrana

Stále lepšie ako Chygy na stopérovi a Pique na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, i když to ukáže až samotný zápas. Já Jonathanovi věřím, jen od něj čekám víc.

Reagovat
blaugrana

Keď nastúpil, tak zatiaľ nikdy nevyhorel(aspoň čo som mal možnosť zápasy s ním), tak sa nechajme prekvapiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Namiesto Henryho Bojana by bolo určite lepšie

Reagovat
blaugrana

Tiež si myslím, ale u Pepa je stále 1 na tento post Henry.

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže Pep si niekedy nevšíma výkony .. Ked vidím ako stojí a rozhliada sa .. a pritom stojí v offsajde.. mám dosť Minulý rok boli jeho výkony v pohode, ale tento rok mu asi nepomôže ani zápasová prax

Reagovat
blaugrana

Nj, pravda, ale Pep nepochopiteľne Bojana opomína, snáď sa to časom zlepší. Uvidíme ako na tom bude po Henryho odchode, záleží na tom, akú konkurenciu mu Pep dotiahne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale jak píšeš, Henry je oblíbenec

Reagovat
blaugrana

Občas to vyzerá tak, ako keby sa ho Pep bál posadiť a pritom k tomu nemá žiaden dôvod, kedže Henry túto sezónu ku kľúčovým hráčom určite nepatrí a jeho odchod by v prípade nespokojnosti citeľný nebol. old, ale sympatie u Pepa zohrávajú očividne obrovskú rolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší na tom je, že díky tomu se tak trochu brzí Bojan nebo Jeffren.

Reagovat
blaugrana

Tj, tie ostatné mínusy sú oproti tomuto mizivé a preto pevne dúfam, že po sezóne pôjde Henry popularizovať futbal do MSL.

Reagovat
X-bano-X

To je sice pravda ale skor sa mi zda ze Pep chce mat s Bojana ciseho hrotaka a preto ho nerotuje s Henrym.

Reagovat
indy

nasadit Iniestu by bol asi risk..zvlast ked ted ho budeme potrebovat este viac

Reagovat
blaugrana

Tjn, ale ak by sa zápas vyvíjal zle, tak by mal ísť do hry, minimálne na posledných 20 min.

Reagovat
smazaný uživatel

ak už som videl všeličo, ale toto nie. Ty španielski rozhodcovia sú každým rokom tragickejší , tak Žigič si roztrhne dres musí si ho vymeniť za postrannou čiarou, ale rozhodca ho nepustí po 5. min na trávnik, keď už dávno vidí, že je pripravený a hráči Valencie musia naschváľ zakopnúť loptu aby tak rozhodca spravil a potom ešte dá žltú kartu domácemu hráčovi za protesty, fakt Kocúrkovo

Reagovat
smazaný uživatel

S tými rozhodcami to takto ide aj v Anglicku, ale v Španielsku je to tragédia..

Reagovat
blaugrana

Nj, v zápasoch La Ligy musí byť rozruch za každú cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz. mačka na Camp nou.

Reagovat
blaugrana

Zigic. a Joaquin za ten center.

Reagovat
smazaný uživatel

Peeeedroooo, Peeeeeeeeedrooooooo. To je vážně blázen.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro skvěle za 2,8. Ještě bych prosil Negreda.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že ta dělovka Henryho před gólem neskončila v síti. Věřte nebo ne, ale přál bych mu to, to by byl parádní gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli mě zrak neklamal, tak nedal obrovskou šanci po akci Henryho

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal zatim hodně parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, díky moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně už se pískalo...

Reagovat
smazaný uživatel

faul? cože?

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatím Henry a mladý Dos Santos

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dneska čaruje

Reagovat
X-bano-X

Prvy polcas vcelku ok. V poslednom case vsetci proti nam vyuzivaju vysoke napadanie co nam dost brani v rozvijani kombinacnej hry a tuna sa to tiez ukazalo. Musim pochvalit Henryho na ktorom vidiet snahu, gol bol predovsetkym jeho zasluha, ten volej bol ukazkovy. Jonathan ma milo prekvalil, naco je nam Fabregas za 45 mega ked nam tu rastie odchovanec schopny dat za polcas zo 3 golove pasy. Hra velmi slusne naopak Ibra sa mi zda nejaky zakriknuty, chodi si dost dostedu po lopty a potom chyba vpredu. Trosku piska rozhodca nepochopitelne najma pri tej sanci Ibra/Henry ale co uz. Este sa zastavym pri Sergiovi ktory to tam dnes pekne zbiera. Tolko lopt som ho snad este nevidel vybojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To napadání začlo od Clásica, Pellegrini mě tím moc příjemně překvapil a ukázal, že na Barcelonu zkrátka umí a ví, jak na ni hrát. Tuhle hru ukazoval i ve Villarealu, pamatuju loňskou remízu 3:3 na Nou Campu a statistiky hovoří taky jasně, v předminulé sezoně dvě výhry (3:1 doma, 1:2 na Nou Campu)...

Reagovat
X-bano-X

Hmm ono to zacalo uz skor. Aj vo finale LM siel MU na to s taktikou vybehnut a hrat co to da a potom udrzat, len tak mu to Etoo skoro prekazil. V podstate je to sice kondicne vycerpavajuce tak som zvedavy ci im to vydrzi do konca.

Reagovat
smazaný uživatel

United to hráli tak první půlhodinu. Ale United tak hraje, protože je to jeden z nejlepších mančaftů na světě a rádi si určují tempo hry. Kluby z la ligy většinou s Barcelonou zalezli na šestnáctku a snažili se to ubetonovat s protiútoky.

Každopádně zatím to Villareal drží, ale teď je to dost nahoru dolů, to asi nepřežijí.

Reagovat
X-bano-X

Tak prezili to, no bola to snad najvacsia fraska co som videl v poslednom obdobii. Tak znechuteneho Ibru som u nas este nevidel. Prakaticky kazdy jeho hlavickovy suboj bol piskany ako jeho faul, ten jeho zakrok bol tiez dost nechutny no trochu ho chapem. Uz to zas zacina no.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz toho bude ako Barca nezvládne rok 2010 a na trón ide Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Ibru prodat do city za 65 a kupit Villu a Silvu

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl v lize v základu naposledy 24.10., od té doby hrál jen 134 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

I to je moc. Jinak Pelle není posraný a nebyojí se ho posadit

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně našel sestavu taky už.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

10. Sporting Gijon 15 5 5 5 15:15 20 - tak to je lol

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem to napsat i do preview, maj to hezky poskládaný takhle v novém roce!

Reagovat
blaugrana

Skoro ako súvislosti s útokom na dvojičky.

Reagovat
Xavi8

Reagovat
madridcan

dneska to vidim triezvo 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
madridcan

no neviem akym zazrakom by osasuna dva goly dala

Reagovat
smazaný uživatel

proti vám to dokázala i Alméria, takže to zas tak velký problém není

Reagovat
madridcan

tak to je pravda Ale tak to bolo vtedy pekne profesorska hra a tie dva goly nam inkasovane nam pomohli nakoniec

Reagovat
smazaný uživatel

bo to mám vsazeno.... jako že dá gol...

Reagovat
madridcan

tak to staci len jeden ne?...posledne roky nam vzdy dala gol-ten zapas minuly rok ani nejak neratam kedze sa nato uz real vysral,ale predtym v 82 minute z penalty a predtym popri galapredstaveni Ruuda tiez dokazali jeden dat ako chcel by som ciste konto Ikera,ale tak kedze to mas podane a ked to bude jediny zapas co ti bude chybat tak dufam,ze po tych 3-4 goloch co dame ten jeden si mozme dovolit inkasovat noooo

Reagovat
smazaný uživatel

však uvidíme...mi je to celkem jedno...klidně vyhrajte 1:8 Hlavně at dá Pamplona gola.

Reagovat
madridcan

no ved o tom pisem,ze ti prajem,ale zas nechcem,aby to bola drama...tak ked bude 0:3 tak nech to tam dajak dotiskaju ten gol Posledny zapas co ti chyba?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo... Měl sem Celtic-Rangers-oba dají gol, Hibernian-Hearts-oba dají gol,Arsenal( to byly nervy) a toto!

Reagovat
blaugrana

Tak Ossasuna nikomu nedaruje nič zadarmo a dúfam, že dnes bude aspoň z 50tich % úspešná, keďže to Barca včera, vieme čo.

Reagovat
smazaný uživatel

Z preview:

Utkání na Reyno Navarra začne ve 21.00 CET a rozhodovat bude Mateu Lahoz.

Doufam, ze on ho rozhodovat nebude a ze to budou hraci, kteri to goly a vykony rozhodnou Lohoz at radsi rozhodcuje

Reagovat
smazaný uživatel

I ty prezidentský hnidopichu... Použít lze oboje...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele