Premier League - souhrn 3. kola: Mistr měl namále

25.08.2023, 22:54, aktualizováno 27.08.2023, 19:29
Komentáře a souhrny
Darwin Núňez (© AFP)

West Ham zvítězil na půdě Brightonu a posunul se na první místo, v neděli ho následně rychle sesadil Manchester City. Manchester United hodně brzy prohrával o dvě branky, přesto ještě urval nad Nottinghamem výhru, obrat předvedl i Liverpool.

Newcastle United - Liverpool FC 1:2

27.08.2023 17:30

Góly: 25. Anthony Gordon - 81. Darwin Núñez, 90+3. Darwin Núñez

Liverpool ve třetím kole Premier League zvítězil na hřišti Newcastlu 2:1. Vedoucí branku vstřelil ve 25. minutě Anthony Gordon, jenž si zároveň připsal premiérovou domácí trefu po lednovém přestupu z Evertonu. Naděje Reds poté zmenšil pilíř defenzivy Virgil Van Dijk, který se nechal ještě v prvním poločase vyloučit. První výhru Strak nad týmem z města Beatles od roku 2015 ovšem zhatil Darwin Núněz, jenž dvěma brankami v závěru přiřkl tři body hostům.

Táboru Reds udělala radost forma jeho ofenzivního trojzubce a také úspěšné odvolání proti distancu Alexise Mac Allistera, se kterým tak Jürgen Klopp opět mohl počítat. Před velkým šlágrem se dobrému rozpoložení těšili také domácí, kteří sice v předešlém duelu padli na hřišti Citizens, dlouho se jim však nestalo, aby do zápasu s Liverpoolem vstupovali v pozici favorita.

Krátce po začátku málem zamířil do sprch Trent Alexander-Arnold, poněvadž už v sedmé minutě mohl od rozhodčího vidět druhou žlutou kartu poté, co první školácky inkasoval za zbytečné zdržování hry. Nakonec ale dle rozhodčího stačila domluva. Zápasu rozhodně nechybělo tempo ani náboj, jenže pořádných šancí bylo jako šafránu. Skóre nakonec otevřeli Magpies. Alexanderovi-Arnoldovi utekl míč, který našel Gordon, jenž jej poslal pod nohy Alissona a před domácí tribunou náležitě oslavil první trefu v kariéře proti The Reds. Ti se nakonec červené karty dočkali, ovšem provinil se kapitán van Dijk. Skvělá průnikovka Gordona mířila na Alexandera Isaka, jehož právě nizozemský stoper poslal nedovoleně k zemi a šel předčasně do sprch. Naděje Liverpoolu pak zachraňoval Alisson, když famózně vytáhl přesně mířenou pumelici Miguela Almiróna.

Paraguayský křídelník měl na noze gól i v 50. minutě po skvělé přihrávce Joelintona. Tentokrát ovšem bránu brazilského reprezentanta překopl. Díky početní převaze byli nebezpečnější hráči v pruhovaných dresech. Upozornil na sebe opět Gordon, který po skvělé kličce do středu ale nemířil přesně a razantní střelu poslal vedle. Ofenzivu Kloppovy družiny citelně oživil střídající Diogo Jota, avšak Straky si nejtěsnější možné vedení pohlídaly. Almirón navíc mohl v 76. minutě přidat pojistku, jenže tentokrát při technickém zakončení trefil tyč. Hrdinou se ale o pět minut později stal na druhé straně střídající Núněz. Míč se odrazil od zad Svena Botmana a uruguayský snajpr, jenž byl loni často kritizován za neproměňování šancí, tentokrát neselhal. Rychlý útočník pak v úplném závěru vstřelil vítěznou branku, která byla téměř identická jako ta první.

Liverpool tedy potvrdil, že se mu na severu Anglie daří a zvítězil zde popáté z šesti posledních pokusů. Na tento výsledek se pokusí navázat také 3. září, kdy přivítá Aston Villu. Newcastle již o den dříve pojede do Brightonu.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Manchester City 1:2

27.08.2023 15:00

Góly: 85. Jayden Bogle - 63. Erling Haaland, 88. Rodri

Sheffield United ve třetím kole Premier League dlouho deptal úřadujícího mistra z Manchester City, se kterým nakonec prohrál těsně 1:2. Velkým hrdinou domácího celku mohl být brankář Wesley Foderingham, jenž několikrát skvěle vychytal Erlinga Haalanda, který navíc v průběhu první půle zahodil pokutový kop. Norský ostrostřelec však nakonec přece jen ze zmíněného minisouboje vyšel jako vítěz, neboť v 63. minutě přesnou hlavičkou poslal svůj tým do vedení. Nováček pak krátce před koncem sice zvládl senzačně vyrovnat, poslední slovo ale i přesto měli Citizens, jejichž stoprocentní bilanci v této sezoně zachránil vítěznou brankou Rodri.

Citizens zvládli první těžkou překážku v cestě za obhajobou titulu, když zásluhou Juliána Álvareze porazili silný Newcastle. Utkání se Sheffieldem mělo být papírově snazší a nic na tom neměla změnit ani absence kouče Pepa Guardioly, jenž bude na lavičce scházet kvůli operaci zad až do zářijového reprezentačního srazu. V dresu nováčka se naposledy na půdě Nottinghamu krásným gólem prezentovala letní posila Gustavo Hamer, prvního bodového zisku se však Žiletky nedočkaly.

Drtivý tlak Sky Blues dlouho nepřinesl žádné větší šance. Defenziva domácího celku byla pevná jako skála, a Citizens se tak museli často pokoušet o střely z dálky. Zasáhnout do obrany musel trenér Blades už v 18. minutě, kdy vinou zranění střídal Ben Osborn. Šance, která zvedla diváky ze židle, přišla až za půlkou prvního dějství, ovšem Álvareze z bezprostřední blízkosti fantasticky vychytal Foderingham. Ideální příležitost na otevření skóre v podobě penalty dostal Haaland, jenže svou silnější levačkou napálil pouze pravou tyč.

Nejlepší střelec minulé sezony nedokázal využít ani šanci, která přišla zkraje druhé půle. Skákavý centr nakonec z voleje slabší pravačkou poslal těsně vedle. Mladý Nor si vylámal zuby na Foderinghamovi znovu po hodině hry, kdy se ho pokusil překonat lobem, avšak zkušený brankář téměř až hokejovým zákrokem útočníka zneškodnil. Nakonec se ale hvězda Manchesteru přece jen dočkala. Jack Grealish si skvěle udělal prostor na levé straně a přesným obloučkem našel Haalanda, jenž hlavou uklidil míč do odkryté brány. Po protiútoku vzal na své triko zodpovědnost Jayden Bogle a najednou bylo vyrovnáno. Chvíli před koncem se ale ukázal hrdina z finále milionářské soutěže Rodri. Centr Kylea Walkera přistrčil patou Phil Foden a španělský středopolař balon uklidil mimo dosah brankáře.

Manchester City tak v rozmezí 16 dnů skolil už druhého z trojice nováčků anglické nejvyšší soutěže. V příštím kole 2. září přivítá Fulham, na stadionu Sheffieldu se tentýž den představí Everton.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Aston Villa 1:3

27.08.2023 15:00

Góly: 47. Lyle Foster - 8. Matthew Cash, 20. Matthew Cash, 61. Moussa Diaby

Fotbalisté Aston Villy zvítězili ve třetím kole Premier League na hřišti Burnley 3:1. Nečekaným střeleckým tahounem birminghamského celku se stal obránce Matty Cash, který se v anglické nejvyšší soutěži trefil poprvé od května loňského roku, a to rovnou dvakrát. Hosté si po úvodním výbuchu v Newcastlu napravili reputaci a z posledních dvou duelů získali dvě výhry. The Clarets naopak po postupu z Championship, kde předváděli oku lahodící fotbal, nadále zůstávají v dolních patrech tabulky, navíc bez jediného bodu na kontě.

Dva naprosto rozdílné zápasy prožili na úvod sezony hráči Aston Villy. Zatímco v prvním z nich podlehli vysoko 1:5 Newcastlu, tak ve druhém přejeli Everton velmi jednoznačně 4:0. To Burnley stihlo z důvodu pozdržené rekonstrukce stadionu Lutonu odehrát pouze duel prvního kola, ve kterém narazilo na úřadujícího anglického šampiona Manchester City, s nímž padlo 0:3.

Z prvního poločasu neuběhlo ani 10 minut a už se měnilo skóre. Ollie Watkins naservíroval po rychlém brejku balon do vápna, kde si ho našel Cash a poslal Aston Villu do vedení. Stejný hráč byl autorem i druhé branky, která padla po 20 minutách hry, kdy se Cash skvěle zorientoval v pokutovém území a razantní střelou nedal Jamesu Traffordovi žádnou šanci. Ve 38. minutě mohl další zásah Villans přidat Watkins, ale jeho pokus z úrovně penaltového puntíku domácí gólman zneškodnil. Chvíli před koncem málem přinesla snížení prudká střela Zekiho Amdouniho. Nakonec však skončila těsně nad horní tyčí.

Domácím se povedlo snížit hned po změně stran. Lyle Foster si v pokutovém území skvěle odstavil bránícího hráče a po pohotové otočce prostřelil Robina Olsena. The Lions si však dvougólový náskok vzali zpět po hodině hry. Pohotovou střelou z hranice pokutového území se prezentoval Moussa Diaby a nasměroval míč přesně do pravého dolního rohu branky. V 75. minutě si mohl připsat gól po rychlém brejku střídající Nicoló Zaniolo, ale jeho střelu na poslední chvíli zblokoval jeden z obránců.

Aston Villa tak utkání zvládla a připsala si druhou výhru v řadě. V dalším kole 3. září zavítá na hřiště Liverpoolu, zatímco Burnley se o den dříve střetne s Tottenhamem.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - West Ham United 1:3

26.08.2023 18:30

Góly: 81. Pascal Groß - 19. James Ward-Prowse, 58. Jarrod Bowen, 63. Michail Antonio

West Ham zvítězil ve třetím kole Premier League na půdě Brightonu 3:1, což znamenalo konec dvou sérií. Pro londýnský celek to byl první triumf na jihoanglickém pobřeží od roku 2011, zatímco Racci odcházeli ze zápasu nejvyšší soutěže poprvé od února letošního roku bez vstřelené branky. Utkání gólově načal James Ward-Prowse, který navázal na dvě asistence z debutu proti Chelsea a potvrdil, že po přestupu ze Southamptonu do nového mužstva skvěle zapadl. Za "Kladiváře" se od úvodních minut představili oba čeští reprezentanti, Tomáš Souček však musel už v průběhu první půle po srážce se soupeřovým brankářem střídat.

Hosté patřili před sezonou v očích odborníků k potenciálně největším zklamáním. Declan Rice svým odchodem zanechal v srdci zálohy Kladivářů obrovský kráter, Londýňanům se ho však až překvapivě dařilo zaplnit, když nejprve remizovali v Bournemouthu a následně zdolali Chelsea. Brighton naopak všechny prognózy do puntíku naplňoval a opět předváděl oku lahodící fotbal se spoustou branek. Čtyřmi góly totiž počastoval jak Luton, tak Wolves.

Hammers v úvodu dvakrát zahrozili, Lucas Paquetá však mířil mimo a s pokusem Michaila Antonia si poradil gólman Bart Verbruggen. V 19. minutě se už však Kladiváři radovali. Antonio předložil balon Ward-Prowsovi, jenž se i s trochou štěstí ocitl před prázdnou bránou a v zakončení se nemýlil. Brighton si postupně získal velkou převahu na balonu, k žádným velkým příležitostem to však nevedlo. Ve 39. minutě zatrnulo hostujícím fanouškům, když Souček utrpěl tvrdý střet a následně musel být vystřídán.

"Racci" na svého soka po změně stran vlétli a obrana Londýňanů byla pod velkým tlakem. Ti však postupně začínali hrozit z brejků, jako Jarrod Bowen, jenž v 58. minutě z jednoho takového navýšil vedení. Svěřencům Davida Moyese se nadále otevírala spousta prostoru a o pět minut později z malého vápna znovu zvýšil vedení Antonio.

Opaření domácí se i nadále snažili s vývojem něco udělat, v cestě jim však stál výborný Alphonse Areola. V 82. minutě se nakonec přece jen domácím povedlo alespoň upravit skóre, když se ranou ze střední vzdálenosti prosadil Pascal Groß.

Brighton tak proti oblíbenému soupeři vyhořel a ztratil v sezoně první body. V příštím kole 2. září přivítá Newcastle, West Ham se o den dříve představí na stadionu Lutonu.

Více informací k zápasu

Everton FC - Wolverhampton Wanderers 0:1

26.08.2023 16:00

Góly: 87. Saša Kalajdžić

Wolves porazili ve třetím kole Premier League v Goodison Parku Everton 1:0 a konečně bodovali. V duelu dvou soupeřů, kteří měli dosud tristní ofenzivní bilanci, rozhodl v samém závěru Saša Kalajdžič, jenž v loňské sezoně odehrál v oranžovém dresu pouhý jeden zápas. Wolverhampton tak získal první body v ročníku, naopak Karamelky se dál krčí u dna soutěže se třemi porážkami, a co hůř, bez vstřeleného gólu.

Třetí kolo anglické nejvyšší soutěže proti sobě svedlo sousedy ze samotného chvostu tabulky. Poslední Everton nedokázal vstřelit ani branku, navíc v minulém duelu schytal těžkou porážku 0:4 od Aston Villy, což po lítém boji o záchranu z minulé sezony klid do šatny rozhodně nepřineslo. Wolves chtěli prodloužit sérii čtyř neproher ve vzájemných střetnutích, jejich ofenziva ovšem také pokulhávala, jelikož se prosadila pouze jednou. Oba týmy tak nutně potřebovaly nakročit zlepšeným výkonem k bodovým ziskům.

Blízko přerušení gólového půstu byly Karamelky na konci úvodní čtvrthodiny, když po přihrávce na hranici ofsajdu postupoval na brankáře Vlků osamocený Arnaut Danjuma. Domácí útočník ale velké příležitosti nevyužil a orazítkoval pouze levou tyč. Ve 28. minutě tečoval těsně před hostující brankou prudkou střelu z voleje hrudí Lewis Dobbin, na změnu dráhy letu míče ale stačil José Sá na poslední chvíli reflexivně zareagovat. Z následné dorážky zamířil Jarrad Branthwaite pouze mimo. Stejný hráč zakončoval znovu o pouhé dvě minuty později, ale ani na druhý pokus hlavou prostor mezi třemi tyčemi netrefil.

V 57. minutě se již hráči Wolves radovali z vedoucí trefy, radost v hostujícím sektoru ale byla pouze dočasná, neboť Fábio Silva se v době zakončení nacházel v ofsajdu. O chvíli později se Portugalec o slovo přihlásil podruhé, když po zaváhání obrany Toffees pálil nebezpečně na zadní tyč. Jordan Pickford proti pokusu hostujícího forvarda ale zasahoval nemusel, neboť zamířil vedle. Oba aktéři si tak do třetice souboj zopakovali v 63. minutě, kdy již ránu aktivního Silvy domácí gólman vytěsnil. Na druhé straně měl o chvíli později na hlavě vedoucí trefu Cheick Doucouré, proti střele do protipohybu ale skvěle zareagoval Sá a pokus záložníka Karamelek vytěsnil nad břevno. V 78. minutě již zvedal reprezentant Mali ruce nad hlavu, jeho trefě ale předcházel ofsajd. Skóre se tak měnilo až těsně před koncem, kdy o vítězství Vlků rozhodl střídající Kalajdžič.

Wolves se tak otřepali z nepovedených zápasů a poprvé zvítězili. V dalším utkání zamíří 3. září na hřiště Crystal Palace. Everton o den dříve prověří nováčka ze Sheffieldu.

Více informací k zápasu

Manchester United - Nottingham Forest 3:2

26.08.2023 16:00

Góly: 17. Christian Eriksen, 52. Casemiro, 76. Bruno Fernandes (pen.) - 2. Taiwo Awoniyi, 4. Willy Boly

Manchester United dokázal otočit duel třetího kola Premier League proti Nottinghamu a zvítězil 3:2. Pro Rudé ďábly přitom vše začalo nejhorším možným způsobem, neboť již ve čtvrté minutě prohrávali o dvě branky. Jako první se v sedmém po sobě jdoucím utkání anglické nejvyšší soutěže trefil nigerijský útočník Taiwo Awoniyi, který v tomto směru dorovnal africký rekord. Domácí se ale s další porážkou odmítli smířit, postupně se vrátili do zápasu a v 76. minutě jim druhou letošní výhru vystřelil z penalty kapitán Bruno Fernandes.

Oba dosavadní zápasy Manchesteru United provázela kontroverze ze strany sudích. Zatímco proti Wolves jim později distancovaný Simon Hooper pomohl, proti Tottenhamu jim naopak odepřel penaltu Michael Oliver. Pro Rudé ďábly by ale bylo nepříjemné, kdyby to zastínilo matné ofenzivní výkony, které navíc ještě umocnilo zranění Masona Mounta. Nottingham se v útoku opíral o Taiwa Awoniyiho, jenž skóroval v šesti po sobě jdoucích ligových kláních a přiblížil se v této statistice africkému rekordu soutěže.

Běžela teprve druhá minuta utkání a Awoniyi zmíněnou metu dorovnal. Domácí propadli po rohovém kopu a nigerijský útočník se dostal do úprku, který zakončil přesně k pravé tyči. Neuběhly ani další tři minuty a Old Trafford znovu utichl. Na centr z pravé strany si naskočil Willy Bolly a hlavou rozvlnil síť United podruhé. Rudí ďáblové svého soupeře následně zamkli na jeho polovině a v 17. minutě byli odměněni kontaktní brankou Christiana Eriksena, jenž se zblízka nemýlil. Manchester pokračoval v tlaku, obrana hostů však odváděla dobrou práci.

Po změně stran domácí nadále tlačili a v 52. minutě bylo srovnáno. Fernandes předložil balon Casemirovi, jenž prázdnou bránou nepohrdl. V další příležitosti se ocitl Antony, jeho dobrý pokus z hranice vápna ale gólman vytáhl. V 67. minutě přišla pro hosty další nepříjemnost, Joe Worrall se těsně před pokutovým územím dopustil ostrého skluzu a za svůj zákrok viděl červenou kartu. Dalšího nedovoleného zákroku se dopustil o 10 minut později Danilo a Manchester dostal k dispozici penaltu. K balonu se postavil Fernandes a s přehledem proměnil. O vyrovnání se ještě mohl postarat Chris Wood, André Onana však jeho střelu výborně vyrazil.

Manchester United tak po dramatu ovládl 11. vzájemné soutěžní klání v řadě. V příštím kole se 3. září představí na hřišti Arsenalu, Nottingham o den dříve bude hrát na stadionu Chelsea.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Crystal Palace 1:1

26.08.2023 16:00

Góly: 18. Kevin Schade - 76. Joachim Andersen

Hráči Brentfordu se v zápase třetího kola Premier League rozešli s Crystal Palace smírně 1:1. Z variabilní ofenzivy domácích tentokrát úřadovala vycházející německá hvězdička Kevin Schade, který první trefou v nejvyšší anglické soutěži po skvělé individuální akci v 18. minutě otevřel skóre. Orli ovšem nechtěli porušit pravidlo ze všech čtyř vzájemných soutěžních střetnutí, ve kterých si oba celky vždy body dělily. Orlům tak zachránil alespoň remízu netradiční střelec Joachim Andersen a odvrátil druhou porážku s městskými rivaly v řadě.

Londýnští Orli v pondělní dohrávce předchozího kola nevyužili skoro půlhodinovou početní převahu a nestačili na Arsenal. Brentford si naopak navzdory absenci distancovaného Ivana Toneyho s chutí zastřílel a zejména díky dvěma trefám Bryana Mbeuma přesvědčivě porazil Fulham. Pro oba celky se tak jednalo o druhé městské derby v krátké době, přičemž jejich vzájemná střetnutí nabízela jednu zajímavost. Všechna čtyři utkání hraná v rámci ligové soutěže totiž skončila nerozhodným výsledkem.

Opatrný start londýnského derby narušila až krásná individuální akce Schadeho z 18. minuty. Mladý Němec si navedl míč od autové čáry až do vápna, vymotal zkušeného Joela Warda a přesnou ranou do pravé šibenice otevřel skóre. Eagles ani inkasovaná branka k výraznější ofenzivní aktivitě nenabudila a během celého úvodního dějství si nevytvořili jedinou větší šanci. Naopak Včely mohly jít do kabin s dvougólovým vedením v zádech, avšak Nathan Collins hlavičkoval chvilku před pauzou mimo.

Obraz hry se víceméně neměnil ani po přestávce a diváci na Brentford Community Stadium příliš vzruchu před oběma šestnáctkami neviděli. Změnit se to pokusil v 68. minutě Odsonne Edouard z přímého kopu, avšak jeho nadějný pokus vytěsnil konečky prstů Mark Flekken. Změna skóre přece jen přišla, a to v 76. minutě zásluhou Andersena. Dánský stoper se vydal na útočnou pouť, narazil si míč s Jordanem Ayewem a ve skluzu procedil míč mezi nohama Flekkena za brankovou čáru.

Střet londýnských soků tak skončil již tradiční remízou. Brentford v příštím kole 2. září přivítá Bournemouth, na stadion Crystal Palace o den později zavítají Wolves.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Fulham FC 2:2

26.08.2023 16:00

Góly: 70. Bukayo Saka (pen.), 73. Edward Nketiah - 1. Andreas Pereira, 87. João Palhinha

Hráči Arsenalu remizovali ve třetím kole Premier League s Fulhamem 2:2. Gunners nezačali utkání vůbec dobře a potřetí z posledních devítí ligových duelů hraných na Emirates Stadium inkasovali již v průběhu prvních 60 sekund, stejně jako v obou předchozích případech se jim však podařilo s výsledkem něco udělat. Nejprve 20 minut před koncem vyrovnal z penalty Bukayo Saka a zdánlivou otočku ve skóre dokonal Eddie Nketiah. Chalupáři to však ani v tento moment nezabalili a v 87. minutě jim bod vystřelil Joao Palhinha.

Gunners sice před sezonou mohutně posílili a v očích některých si vydobyli pozici největšího favorita na titul, první dvě kola jim však herně nevyšla ideálně. Naštěstí pro ně je ale mdlé výkony zatím nestály body, když naposledy i v oslabení ubránili těsné vedení na půdě Crystal Palace. Ani Fulham nevstoupil do sezony nijak přesvědčivě. Výhra z půdy Evertonu byla při pohledu do statistik dílem štěstí, doma už ho ovšem Brentford ztrestal třemi góly. Přítomen už u toho nebyl do Saúdské Arábie přestoupivší Aleksandar Mitrovič.

Ještě neuběhlo ani 60 vteřin zápasu a Chalupáři už slavili úvodní branku. Nepřesné přihrávky Saky se zmocnil Andreas Pereira, který pohotovým pokusem dokonale překvapil daleko od brány se pohybujícího Aarona Ramsdala. Arsenal si brzy po inkasování vytvořil výraznou převahu, kterou se v 18. minutě pokusil přetavit ve vyrovnání Gabriel Martinelli. Brazilec se šikovně prokličkoval až do vápna, ale připraveného Bernda Lena nepřelstil. Také z dalšího souboje bývalých spoluhráčů vyšel lépe německý gólman, jenž vyrazil přízemní ránu 22letého křídelníka na rohový kop.

Leno se zaskvěl také zkraje druhého dějství, kdy lapil do náruče Sakův pokus z úhlu. Po sérii několika dalších zahozených příležitostí Arsenalu kapituloval gólman The Whites až v 70. minutě, kdy penaltu po faulu Kennyho Teteho suverénně proměnil mladý tahoun domácích, jenž tak odčinil zaváhání z úvodu utkání. Krátce nato navíc dokonal obrat po přesné přihrávce Fábia Vieiry před bránu Nketiah. Ten těžil z indispozice domácího obránce, který nebyl po kontroverzním stažení na zem schopný pokračovat ve hře. Šance Fulhamu pak sice ještě snížil vyloučený Calvin Bassey, avšak Gunners přesto podruhé inkasovali. Po rohovém kopu si nízký centr našel Palhinha a perfektním volejem uklidil míč k zadní tyči. Těsně před koncem pak navíc musel bod červenobílým zachraňovat Ramsdale proti samostatnému úniku Adamy Traorého.

Fulham tak napodobil úspěch z předminulé sezony a na Emirates Stadium získal bod. V příštím kole ho čeká další těžká překážka, když se 2. září představí na půdě Manchesteru City. Arsenal o den později přivítá Manchester United.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur 0:2

26.08.2023 13:30

Góly: 17. James Maddison, 63. Dejan Kulusevski

Tottenham přehrál ve třetím kole Premier League na jihu Anglie Bournemouth 2:0. Vítěznou branku si už po čtvrthodině hry připsal v létě příchozí James Maddison, který se pomalu stává pro ofenzivu Spurs nepostradatelným. Na anglického spoluhráče pak ještě po pauze navázal Dejan Kuluševski. Londýňané tak nejenže oplatili Cherries ligovou porážku z dubna, ale po zaškobrtnutí v úvodním kole již podruhé vyhráli a dočasně se vyškrábali na čelo tabulky.

Po odchodu hvězdného Harryho Kanea se v útoku Tottenhamu otevřelo více prostoru pro mladé naděje. V minulém utkání s Manchesterem United se příležitosti chopil 20letý Pape Matar Sarr, jenž premiérovým gólem v kohoutím dresu ostře sledovaný duel rozhodl. Bournemouth doposud získal pouhý jeden bod a k výraznějšímu odporu mu nepomohla ani delší přesilovka v předchozím duelu s Liverpoolem, kterému nakonec podlehl 1:3.

Londýnský celek na trávníku od úvodu dominoval a k první velké příležitosti se dostal v 15. minutě po nepřesné rozehrávce Neta. Brazilský gólman však chybu napravil výborným zákrokem proti následné přízemní střele Maddisona. Bývalý hráč Leicesteru se tak prvního zásahu v dresu Tottenhamu dočkal až o pár okamžiků později, kdy geniální průnikovou přihrávku Sarra uklidil k levé tyči. Ve 37. minutě Angličan vyslal do šance Richarlisona, jenž se se štěstím zbavil obránce a poté obešel také Neta, jenže toho na poslední chvíli zastoupil skvělým blokem spoluhráč. The Cherries donutili Guglielma Vicaria k náročnějšímu zákroku až v závěru první půle, kdy musel zasahovat proti prudké ráně Ryana Christieho.

Po změně stran se Bournemouth více osmělil a častěji pronikal do defenzivy soupeře. Za aktivní vstup do poločasu byli domácí málem odměněni v 57. minutě, kdy zpoza šestnáctky napřáhl Antoine Semenyo a jen těsně minul levý horní roh brány Spurs. Po hodině hry se však z navýšení vedení radovali The Lilywhites. Destiny Udogie po pohledné kombinaci pronikl do vápna a předložil míč Kuluševskimu, který zblízka šikovně zamířil na zadní tyč. Bournemouth se i přesto nadále prezentoval srdnatým výkonem, ale gól už nepadl.

Tottenham si tak smlsnul na Třešních a stále neokusil pachuť porážky. O další bodový zisk zabojuje 2. září na hřišti Burnley. Bournemouth změří ve stejný den síly s Brentfordem.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Luton Town 3:0

25.08.2023 21:00

Góly: 17. Raheem Sterling, 69. Raheem Sterling, 75. Nicolas Jackson

Chelsea porazila ve třetím kole Premier League na Stamford Bridge Luton 3:0. Drtivý tlak domácích vykrystalizoval v úvodní trefu v 17. minutě, kdy se po efektní sólo akci prosadil Raheem Sterling, který ve druhé půli navíc přidal pojišťovací trefu a na tu poslední nahrál. Pod obě trefy anglického reprezentanta se podepsala asistencí 20letá posila z Lyonu Malo Gusto. Nováček soutěže, jenž se postupně probojoval z neprofesionálních vod fotbalu až mezi elitu, nedokázal s bohatým velkoklubem udržet krok, a Blues tak oslavili první tříbodový zisk v sezoně.

Rekordman Moisés Caicedo si zřejmě nemohl představit horší začátek angažmá v dresu The Blues, než kterého byl součástí na stadionu West Hamu. Ekvádorský záložník, jenž do Chelsea přišel jakožto nejdražší hráč v historii Premier League, na trávníku městského rivala zkazil celou řadu přihrávek a zavinil penaltu. Kdy jindy by se však měl předvést v pozitivním světle než proti outsiderovi z Lutonu, který si v minulém kole dokonce nechal odložit duel s Burnley, aby mohl proměnit svůj stadion do prvoligové podoby.

Chelsea na nováčka Premier League těžce nastoupila už od úvodního hvizdu. Sterling se v sedmé minutě dostal k voleji z prostoru penaltového puntíku, pumelici však poslal přímo do náruče gólmana. O 10 minut později byl už anglický reprezentant úspěšnější, když našlápl na pravém křídle, prokličkoval mezi obránci v šestnáctce a po zemi nekompromisně zakončil na vzdálenější tyč. Luton se poté snažil hledat skulinky v uvolněné rozehrávce Blues a hra se začínala více vyrovnávat. Do přestávky se ovšem "Kloboučníci" do žádného slibného zakončení nepropracovali.

Chvíli po návratu z kabin mohl náskok domácích navýšit Nicolas Jackson, z osamocené pozice na levé části pokutového území však zamířil přímo do vyběhnutého brankáře. Po hodině hry si Luton vypracoval jedinečnou šanci na vyrovnání. Osamocený Ryan Giles obdržel v šestnáctce přesnou přihrávku a tečovanou ranou z první pořádně prověřil reflexy Roberta Sáncheze. Slovo si chvíli nato vzal znovu Sterling, jenž se osamostatnil na hranici malého vápna a s klidem zakončil mimo dosah gólmana. Stejně jako při jeho úvodním zásahu se mu dvorním asistentem stal 20letý Gusto. Zanedlouho se premiérové trefy v londýnském dresu dočkal Jackson, když míč zalepil nechytatelně k levé tyči.

Chelsea další ztrátu nedopustila a oslavila premiérové vítězství v ročníku. V příštím kole se představí znovu doma, a to 2. září proti Nottinghamu. Luton se o den dříve poprvé ukáže na nejmenším stadionu v dějinách Premier League proti West Hamu.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Manchester City
3
3
0
0
6 : 1
9
2
West Ham United
3
2
1
0
7 : 3
7
3
Tottenham Hotspur
3
2
1
0
6 : 2
7
4
Liverpool FC
3
2
1
0
6 : 3
7
5
Arsenal FC
3
2
1
0
5 : 3
7
6
Brighton & Hove Albion
3
2
0
1
9 : 5
6
7
Aston Villa
3
2
0
1
8 : 6
6
8
Manchester United
3
2
0
1
4 : 4
6
9
Brentford FC
3
1
2
0
6 : 3
5
10
Chelsea FC
3
1
1
1
5 : 4
4
11
Crystal Palace
3
1
1
1
2 : 2
4
12
Fulham FC
3
1
1
1
3 : 5
4
13
Newcastle United
3
1
0
2
6 : 4
3
14
Nottingham Forest
3
1
0
2
5 : 6
3
15
Wolverhampton Wanderers
3
1
0
2
2 : 5
3
16
AFC Bournemouth
3
0
1
2
2 : 6
1
17
Sheffield United
3
0
0
3
2 : 5
0
18
Burnley FC
2
0
0
2
1 : 6
0
19
Luton Town
2
0
0
2
1 : 7
0
20
Everton FC
3
0
0
3
0 : 6
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (664)

Přidat komentář
Miguel19

Povinnost splněna. Výkon průměr, Luton bychom měli porážet výrazněji. Aktuálně ale musíme brát i tohle.

Dobře, že se trefil Jackson. V první půli tam měl špatných 30 minut, ve druhém už zase šlapal. Sterling zase parádní, dnes to rozhodl sám.

Jinak Enzo ukazuje, že u něj ty prachy vyhozený nebudou. Fantastický hráč.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Godwinson

Lutonu je mi líto, prohrát i na Chelsea, to už nevypadá dobře hned takhle na startu.

Reagovat
Csaplárova past

Co potom Liverpool, ktery se musel prori Chelsea dokonce jeden polocas branit ..

Reagovat
Bandita_Harry

sme v prdeli

Reagovat
Dirtyfoxx420

Jsme, vykon s Newcastlem to jen potvrzuje

Reagovat
Eichel

Luton a Sheffield sú takmer jasní zostupujúci. Tam skrátka nie je kvalita.

Reagovat
Svatej

Sláva, mame 3 body. Vyhra fajn, víceméně jsme je smerem dozadu pohlidali dobre a pozitivní byl i vykon Sterlinga. Enzo prijemnej, Jackson nakonec taky, tomu jsek gol desne přál. Tim to dobry za mě končí.

Kdyby mi nekdo rekl pred lety, ze budeme na Lutonu dohravat zápas bez utocnika s 5 bekama, 4 zaloznikama a kridlem na hrotu, prvotřídně bych se mu vysmál.

To tam nemohl Burstowa a nrbo Moreiru narvat uz v 70.minute? Budu teda předpokládat, ze Maduekeho chranil před zraněním. Proc Ugochukwu? Proc za útočníka?

Čistě z hlediska typologie hráčů to Poch staví jeste posraneji nez Mourinho v nejlepších letech. Tam jsem se zarazil, když byl Azpi na kridle nebo Zouma v záloze, ale tady je to nejenže pravidlo, ale navíc jeste vylepšený o další hráče. Uff..

Reagovat
vitasrp

Protože je to fakt úplně jedno.

Reagovat
Svatej

Koho tam stavi, nebo kde kdo hraje?

Reagovat
Busby babes

ti hraci u vas nemaj budoucnost tak jako tak, ne? tam se jen maximalne ceka na zazrak, ze nekdo vystreli, ale jinak chodi na hriste jen aby si ti na place odpocinuli?

Reagovat
Svatej

Tak tu technicky vzato nema ani Ugo nebo Burstow.. resp sance, ze se pri první příležitosti prodaj, je slusna u obou

Jinak ale i ta orevence zranění hráčů je za me dostatečnej duvod, zvlášť v nasi situaci, kdy kterémukoliv hráči staci zakopnout na chodniku a urve si vaz v koleni

Reagovat
vitasrp

No oboje, je fakt jedno, jestli za stavu 3:0 jde Burstow na plac v 70. minutě nebo v 88. Ten hráč na to zatím nemá, úplně se s ním nepočítá, že by byl nějakou platbou součástí kádru a do hry zasahuje zatím kvůli tomu, že máme hromadu zraněných.

Ugochukwu součástí týmu pravděpodobně bude, tak mu Poche zatím dává po troškách minuty. Že tam pak na konci po trávníku běhá defenzivní sestava, když na lávce do ofenzivy skoro nikdo normální není, to mě fakt netrápí.

Reagovat
icemike

To mohl hrát spíše Moreira, kolem kterého dělali na stránkách takový hype

Reagovat
Salfovic

Taky jsem se divil, že tam po třetím gólu neposlal čtyři nové hráče.

Reagovat
dantetomas

Dostat trojku od Chelsea? Borci z Derby 07/08 aby sa zacali strachovat o svoj rekord

Reagovat
Kejza

no, snad to nebude až tak zlý

Reagovat
Whitemedia

Krásný výkon a proti Wimbledonu takhle

Sanchez; Gusto, Disasi, Thiago Silva, Colwill, Chilwell; Enzo, Caicedo, Gallagher; Sterling, Jackson

Reagovat
Godwinson

Ses posral, ne? To je na Wimbledon kurva moc ofenzivni, je treba se drzet pri zemi.

Reagovat
Whitemedia

Neboj, za Jacksona půjde Ugočukwu.

Reagovat
Svatej

Az casem Sterlingovi opadne forma, mame tam furt jeste cucurellu, tak se neni ceho obávat.

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Reagovat
spider_8

Ale uprimne, po tom jak moc se tocila sestava za casu Lampse a Tuchela jsem rad za nejakou stabilitu. Vyhoda nehrani poharu je v tom, ze nemusime tocit moc hracu a muzeme sezonu odehrat v nejakych 15-16 hracich (pokud nebudeme mit furt tolik zranenych). Takhle jsme s Contem vyhrali posledni titul. Letos to vidim jako nasi hlavni vyhodu v boji o top 4.

Reagovat
icemike

Hele. Hrát Evropu nebo nehrál je rozdíl 6-10 zápasů. Takže sezóna je dlouhá i bez ní. To nepůjde odehrát s jednou sestavou

Reagovat
Talker

Spíš 8-10, kdybychom byli v EL, tak řeknu spíš 10-15 ale OK Ono 10 zápasů je nějakých 20% navíc proti těm, kteří poháry nehrají, což je dost vysoké číslo.

Ono záleží, jak to ale bereš. Sezona má téměř přesně 9 měsíců - mínus cca měsíc, kdy je repre. Takže 8 měsíců, průměrně 4.2 týdne na měsíc, takže 34 týdnů.

Máš tam 38 zápasů v lize.

Až 8 zápasů v FA Cupu (reálně spíš 4-6).

Až 7 zápasů v LC (spíš 4-5)

Takže z toho máš ve výsledku nějakých 48 zápasů, které vtěsnáš do 34 týdnů. Tj 14 týdnů v sezoně má "průměrný" tým zápas i uprostřed týdne a 20 týdnů má volno na regeneraci, trenink, přípravu atd.

Teď si přihod 10 zápasů a najednou máš zápas v týdnu 24x a volno na regeneraci 10x.

To je za mě celkem brutální rozdíl, vlastně absence Evropy ti dává 2x více týdnů, kdy máš uprostřed volno a můžeš se nerušeně připravovat na další víkend.

Reagovat
spider_8

Tak je to minimalne 8 tydnu (nepredpokladam, ze bychom skoncili ctvrti ve skupine LM nebo vypadli ve skupine EL/EKL), kdy nebudeme mit vlozeny zapas uprostred tydne. A to uz je podstatna porce, hraci ze zakladu poradne zregeneruji a nebudeme muset tolik rotovat. V te sezone 16/17 to takhle fungovalo a opravdu jsme si vystacili s jednou idealni sestavou + par hraci na rotaci.

Reagovat
Salfovic

Vždyť 10 zápasů navíc je sakra rozdíl.

Reagovat
Sigma Olomouc

Škoda

Reagovat
Kixi Syhimour

Opta: "0 - Chelsea last faced Luton Town in the FA Cup in March 2022, 17 months ago; the only player from their squad that day to feature in tonight's match is Ross Barkley, who is starting for Luton."

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
spider_8

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

Reagovat
Maximm9

Reagovat
avicii

Reagovat
TopinB

Reagovat
8lampard8

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

Reagovat
Neutron

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Bowie

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Unai

Reagovat
Čenda

Reagovat
PP

to nejde ani vymyslet..

Reagovat
Kejza

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
John Obi Mikel

Pánové, dnes jste byli svědky prvního kroku party, která nám ještě letos ukáže velké věci. Mašina se rozjela.

Reagovat
Mira82

Moc bych nepřeháněl.. nebýt Sterlinga, tak Chelsea nedá ani gól... výkon měl být výrazně lepší.. ale dobré 3 body.. snad se bude Chelsea dařit

Reagovat
M0rb1D4S

No ty vole Nebýt útočníka, tým nedá gol. To je zase úvaha jako prase toto..

Reagovat
Mira82

Já to myslel tak, že Sterling byl výrazně lepší než zbytek týmu.

Reagovat
Pony Slaystation

přesně, hned jsem si vzpomněl na Pepovu Barcu, jak jim to první zápasy taky skřípalo...

Reagovat
iamek

Luke Shaw could be out until November.

Ještě dva dny a bude to konec sezóny.

Reagovat
Infernoqt

Jseš moc negativní, to se mi nelíbí. A navíc dodáváš materiál bez zdroje. Trénuješ angličtinu?

Reagovat
Man__United

A nakonec bude po repre pauze zpátky

Reagovat
Busby babes

tak to odpovida tem 2 mesicum. mas skoro zari.

Reagovat
eder

Pánbůh zas jednou nebyl doma. The Hatters měli vyhrát...

Reagovat
bandwagoner

Jdu si rychle udelat screenshot tabulky, kde jsme na 8. miste.

Sterling konecne nehraje zadama k brane a hned to jde. Enzo me hrozne bavi. Jackson si ten gol zaslouzil a vidim u nej velkej potencial. Colwill mel taky skvely momenty. Caicedo narozdil od premiery taky fajn vykon. Ale nejvetsi radost mam z Gusta, protoze minulou sezonu nas dost limitovali zraneni Jamese a pokud ho Gusto dokaze nejak obstojne nahradit, tak to muze byt gamechanger.

Reagovat
VTID94

Romano:

Qatari side now insisting to sign Philippe Coutinho, as called 20 days ago

Negotiations proceeding well on player side, no agreement with Aston Villa yet.

Reagovat
VTID94

Al Duhail is taking Coutinho for less than 20 million euros, so Barcelona’s 50% profit sell on clause will not come into effect. @jorgenicola

Reagovat
Svatej

nevadi, tak prostě zruší placený hotely na venkovji zapasy, to nějaký prachy nastřádá

Reagovat
VTID94

Reagovat
Pony Slaystation

Barca ty kontrakty umí, nejlepší byl ten s Griezem

Reagovat
Salfovic

Legendární trojzubec Coutinho, Griezmann, Dembelé za 400 mil

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Eichel

veď je absolútne bežné, že sell on clause sa ráta len z eventuálneho profitu na hráčovi... tu je výsmech úplne mimo

výsmech si ten klub zaslúži za tie obrovské mzdové náklady a nezmyselné príchody, nie za sell-on clause u Coutinha

Reagovat
vodka

Reagovat
Kixi Syhimour

No, jakoby fakt jsem tomu uvěřil

Reagovat
SunFells

Tenhle blbý účes měl letos i Vinicius v taktéž charitativním zápase, to má nějaký význam?

Reagovat
Remt

Co to je?

Reagovat
Svatej

Charitativní zápas

Reagovat
Remt

Reagovat
SunFells
Reagovat
J0EL

Dpx

Reagovat
Hurrikane

Jestli má RIcharlison nahradit Kanea, tak bůh s Tottenhamem..

Reagovat
Mates_Matesović

Špatný začátek druhé půle, ale jinak moc fajn Akorát teda musí fakt jednoznačně přijít posila do útoku, ale to už víme dlouho

Reagovat
Svatej

No jediná trapnější věc, než pecka Úček, byl Teteho -50 iq skluz. Takhle retardovanej zakrok jsem videl naposledy nekde v nižších soutěžích.

Naštěstí si všechnu slávu vzal Saka s jeho zmrdskym gólem. Pěkně se Arsenalu ten přerod z týmu sympaťáků na sráče dokončuje.

Reagovat
Svatej

Oprava, Saka.

Reagovat
Svatej

Nketiah dopice

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icemike

Reagovat
Azza

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
lofin9

Bola to taka picovina, ze ti to neslo ani napisat spravne

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
bbbauch

Reagovat
SunFells

Dej si facku

Reagovat
Busby babes

zas co si budem povidat, na tvuj moralni high ground pozadavky, to se z kazdeho stane driv nebo pozdeji tym zmrdu.

You either die a hero or live long enough to see yourself become the villain

Reagovat
Svatej

tohle je asi to nejtrefnejsi na mou osobu, co jsem tu četl

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

Akože by mali hráči prestať hrať vždy, keď sa niekto zvalí?

Reagovat
Svatej

Tak u nějakých křečích o tom nemůže bejt ani řeč, tady ale o nejakej nezavinenej shit úplně nešlo, navíc právě ten hráč pri ty golovce chybel v ty správný pozici. za me not ok

Reagovat
Salfovic

Vždyť je strašně trapný vidět, jak tým útočí, když se protihráč válí na malém vápně. I když dneska by většina fotbalistů k tomu ležícímu útíkala zakopnout.

Reagovat
fenixLFC

Trapne je vidiet valat sa hracov ktori vstanu hned jak sa prerusi hra. Timy by nemali zakopavat loptu dokial rozhodca nezastavi hru. Bybto odnaucilo hracov sa furt valat

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
J0EL

Reagovat
masly008

Pořád nevím proč nenadáváš na jeho spoluhráče že nezakopli když měli balon.

Reagovat
Front hell

Proč vůbec nebereš v potaz že měl fulham dost času ten balón zakopnout sám ty zmrdsky góle

Reagovat
dantetomas

Ale ved uz v momente, ked sa ten bek valal, mali loptu v moci hraci Fulhamu. Leno ci jeho spoluhraci ju kludne mohli kopnut do autu. Namiesto toho ju stratili. Nevidim dovod, preco by po ziskani balonu mal Arsenal prerusit hru a hrat to na fair play, ked super o to zaujem evidentne nemal.

Reagovat
Hachim Mastour

Neblázni. 20 rokov čakáme na titul a odkedy je náš tréner Arteta máme od všetkých o tri červené karty naviac

Reagovat
Kiss Me Polka!

Takže schvalujes simulanta a zdrzovace najednou když se to hodí jo? dobre pokrytectvi

Reagovat
Salfovic

Výborně Fulham, Arsenal si za tu prasárnu nezasloužil vyhrát.

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Greny

Reagovat
Busby babes

co provedli?

Reagovat
Greny

Saka stáhl za ruku Basseyho ten ležel ve svým vápně na brankové čáře a Arsenal dal z útoku gol

Reagovat
Front hell

Překvapivě vynecháno,že mezitím měl fulham míč na svých kopačkách a mohl ho v klidu zakopnout

Reagovat
Mastný Chobot

Stopér Fulhamu sa pri šmýkačke zranil, ležal, Fulham odkopol loptu na polku, hralo sa ďalej a my sme dali pár sekúnd na to gól. Čiže vlastne nič.

Reagovat
masly008

Neodkopl, oni ho měli normálně v držení.

Reagovat
SunFells

Jj, vypadalo to že vyhazoval nakrátko a pak to Tete někde u půlky ztratil, ale byl tam zrovna blbý prostřih.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Rozhodně se nezranil

Reagovat
SunFells

Jejich hráč šel na zem, měli míč, chtěli protiútok a nezakopli. Arsenal získal míč a taky pokračovali dál.

Reagovat
Salfovic

Saka fauloval protihráče, rozhodčí to iignoroval a následovalo

https://dubz.co/c/caddad

Reagovat
Busby babes

heh, vtipna situace. no prvne to posral Tierney, ze nepisknul Sakovi faul, kterej byl jasnej no. pak to posral Fulham ze hral

A nejvtipnejsi byl komentator, kterej hodnoti offside lajnu, kdyz tam frajer lezi na care a tim celej offside mazal.

Reagovat
norton

hlavne este doplnim ze ten hrac bol tak strasne zraneny, ze normalne dohral. ako bral by som este namietky, keby bol naozaj zraneny… keby nebol tupy simulant tak vstane a mozno by ten gol nepadol. kazdy nadava na simulantov, ale pritom ich chcu chranit?!

Reagovat
Greny

No ono asi nebude úplně příjemný když ti někdo chytne ruku mezi tělo a rameno a stáhne té za ní na zem tam se dá lehce něco vykloubit a zranit se viz Salah vs Ramos

Reagovat
norton

pointa je ze zraneny nebol. wtf to akoze lezal na zemi lebo si spomenul ako ramos zranil salaha? ci so sa mi smazis povedat

Reagovat
O.Giroud

bože tieto sračky ako ťa môže niečo bolieť len vtedy keď asi máš niečo zlomené a pod. že musíš striedať inak to je vlastne simulácia

Reagovat
norton

ok. v tomto sa asi s vela ludmi nezhodnem. ja by som lezat neostal a bolo by mi to trapne ale chapem ze niektori ludia su viac precitliveli

Reagovat
O.Giroud

tak evidentne si nikdy nič také nezažil, ale tak keď myslíš

Reagovat
norton

zlomili mi clenok na zapase, postavil som sa a normalne odskakal za ciaru. Ale nice try.

chapes ze ten hrac po osetreni normalne hral? akoze neviem co si myslite ze maju osetrovatelia v tom kufriku, ale pravdepodobne mu tam dal len vodu alebo sprej

Reagovat
O.Giroud

To by som si teda pozrel, ale tak napísať môžem všeličo aj ja alebo si myslíš, že kvôli jednej situácii si vlastne nejaký špeciálny a teraz keď vidíš niekoho ležať a nestrieda tak je to vlastne simulant.

Reagovat
norton

tipnem si. ty si jeden z tch co po kazdom kontakte idu k zemi. ak teda hravas futbal. ja len nedokazem pochopit, ako sa dospeli chlapi vedia tak zhovadit.

Reagovat
O.Giroud

Tak mi teda vysvetli koľko si toho nahral. Asi nie moc keďže si evidentne nezažil, že si proste tak dostal, že si chvíľu aj od bolesti poležal a napriek tomu si zázračné pokračoval.

Reagovat
norton

si padavka. sry wtf? ved hore som ti napisal moj zazitok s clenkom, ty mi neveris a teraz sa ma opytas toto ? ten zlomeny clenok bolel jak pica, ale ver alebo nie, do 30 sekund som bol na nohach, resp. na nohe.

Reagovat
Greny

Očividně jsi měl několikrát i otřes mozku a neřešil jsi to a momentálně jsou patrné trvale nasledky

Reagovat
norton

moja pointa je, ze hraci lezia kvoli tomu, ze si chcu vynutit prerusenie hry, nie kvoli tomu ze ich to boli co vam to fakt kuruje?

dobre prezeniem to do extremu-na ulici by do teba vrazil bezec a nestastne by si spadol, podobne ako ten hrac dnes. ostal by si lezat na zemi? a ak ano tak dokedy ? kym by prisla sanitka, obliala ti rameno vodou ?

Reagovat
vitasrp

Třeba do tý doby, než tě to přestane bolet? Některá bolest - byť ti nepřivodí trvalý zranění - tě prostě dokáže krátkodobě paralyzovat, to je úplně normální.

Když dopadneš blbě na rameno, může ti tím místem projet ostrá bolest, což je dost nepříjemný, byť si třeba naštěstí nic nepřivodíš. Ale v tu chvíli to bolí a asi nemáš úplně tendenci vyskočit na nohy a být úplně v pohodě.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
norton

nemas tendenci, ale pokial nie si padavka tak vyskocis. presne o tom hovorim, ti hraci uz maju v hlavach zafixovane ze treba lezat, aby to rozhodca odpiskal. na ihrisku sa to toleruje, v realnom svete by si bol za curaka. sledujes ine sporty? napr. v MMA sa bojovnik snazi vyskocit na nohy za kazdych okolnosti, inak by prehral. takze mi netvrdte ze sa to neda. oni len nechcu.

Reagovat
jk

Reagovat
Busby babes

tak to je trosku picovina. Navic kdyz mu tam pak daj nejakej lokalni ostrik nebo anestetika, tak ho proste daj zas do provozuschopneho stavu. Ten hrac ocividne mel problem a rozhodne nesimuloval.

Reagovat
norton

akoze tu fakt koncim. vy sa tu fakt vacsina idete zastavat futbalistov, ktori ojebavaju pri kazdej moznej prilezitosti ako nehovorim, ze prave toto bola na 100% simulacia ale cmooon

Reagovat
Busby babes

no prave proto, ze tu jedes jen stereotyp a ni jineho nemas. proste fotbalisti simulujou, takze vubec neresis, co se tam stalo, proste mas jasno, ze to je simulant.

Reagovat
norton

druha strana si zase ide to, ze nesimuloval.

ja mam argument, ze za 2-3 minuty uz normalne hral. oni maju argument co?

Reagovat
jk

Bassey je borec, který dohrál i přes velkou bolest v rameni, která byla způsobena faulem Saky, po kterém musel být ošetřen.

Reagovat
Kiss Me Polka!

btw nedohrál ten borec, pak bodycekoval s tou strašnou bolesti a byl vylouceny

Reagovat
Front hell

Reagovat
jk

A pak musel do nemocnice.

Reagovat
Mastný Chobot

a keby hráči Arsenalu prestali hrať a nedali gól, tak by nemusel, či čo je tvojou pointou?

Reagovat
jk

Pointa je v tom, že tady norton absolutně neví jestli mu něco bylo nebo ne a jen argumentuje tím, že ten borec to dohrál, takže neměl padat, protože on taky odbelhal s naraženým palcem. A kdo spadne a dohraje je simulant.

Fotbalisti běžně dohrávají zápasy se zraněním.

Reagovat
Mastný Chobot

Aha, no, ok. Ako vravíš, či mu niečo naozaj je alebo simuluje, nemohli vedieť ani jeho spoluhráči a ani hráči Arsenalu, takže je úplne v poriadku, ak hrali ďalej, ak rozhodca hru neprerušil. Preto naozaj nerozumiem tomu witch huntu, ktorý tu niektorí rozbehli.

Bola to hlúpa situácia, ktorú vytvoril predovšetkým rozhodca, ale útočiť na hráčov Arsenalu za to, že hrali futbal, to mi príde naozaj smiešne od niektorých tu.

Reagovat
jk

Já tu situaci viděl až zpětně. To vlastně ani neřeším a nestavím se na žádnou stranu. Ale přijde mi krajně debilní, říct že je někdo simulant, protože ležel na zemi a pak dohrál zápas. Byť to samozřejmě hráči dělají, stejně jako dohrávají se zraněním.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kiss Me Polka!

zdroj? nikde jsem nic nenasel o nemocnici, nikde jsem nenasel, ze by byl zraneny.

Reagovat
Kiss Me Polka!

posles teda ten zdroj, jak ten silenou bolest prekonavajici borec musel do nemocnice aby neumrel, je uz zpatky nebo furt na jip??

Reagovat
Kiss Me Polka!

já fakt jen čumím, jako by fotbal sledovali poprvé v životě. V žádném jiném sporte by závodník, takhle minutu nelezel s hlavou sklopenou a za minutu v pohodě pokračoval ve hře, kdyby byl opravdu zraněný. Tvl že ho vyléčil lokální obstrik

Reagovat
Svatej

Reagovat
norton

ty to palcujes ako najvacsi odporca simulantov ?

Reagovat
Svatej

Ja nesouhlasim s tim golem Arsenalu, to je pointa tech palců

Zdrzivani Fulhamu jsem uz náležitě natrel jinde

Reagovat
norton

keby ten gol neuzna, tak by iba podporil vylehavacov. to je moja pointa

Reagovat
hrundy

Si fakt děláš srandu co ? To úplně v klidu mohlo skončit vykloubeným ramenem... Od Saky neskutečná prasárna a to, že jste z toho dali gól je fakt hnus... Naštěstí karma zauradovala

Reagovat
norton

mohlo, ale neskoncilo. podla tvojej logiky by mali po kazdom sklze hraci zostat lezat lebo “to mohlo skoncit zlomenou nohou”

Reagovat
SunFells

Né že bych s tím klukem souhlasil, ale neskutečná prasárna? Zatáhl ho za ruku.

Reagovat
Greny

No měl ruku soupeře pod svým ramenem (mezi rukou a tělem ) zbytek ruky si přidržel a spadl s ním na zem ... Ano prasarna

Reagovat
SunFells

Tak to se nedíváme na PL, ale na vepřín.

Reagovat
hrundy

Ano je to prasárna, moc dobře věděl co dělá. Chytne si jeho ruku a naschvál na ni spadne. Prostě ho chtěl zranit, protože ho nepustil k míči.

Reagovat
SunFells

Lol, chtěl ho odtáhnout od míče, aby se k němu měl možnost dostat, tam žádná záminka zranit Basseyho nebyla.

Reagovat
masly008

Reagovat
lofin9

Uplne normalny faul, akych je za zapas 10

Reagovat
Front hell

Jako Saka je diver,o tom žádná. Ale co se tady rozjelo. Komedianti

Reagovat
lofin9

Mam taky pocit, ze niektori teraz vyliezli z jaskyne a videli futbal prvy raz podla tych komentov

Reagovat
Kiss Me Polka!

Vykloubenym ramenem může skončit doslova jakýkoli souboj, co je tohle za argument?

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Luc-Luc

Everton uz snad letos klapne

Reagovat
VersaceChain

Dobrý comeback. Záloha s Eriksenem namísto Mounta konečně fungovala. Začátek hrozny a potom co jsme šli do vedení taky hrůza. AWB a Bruno mi přijdou jako jediní hráči, co zatím hrají dobře. Dalot bída.

Reagovat
Mato178178

Fungovala pretoze forest betonoval. Stacilo ze aj v 9 na nas trochu vybehli a boli sme mimo

Reagovat
mr.Silver

Trapně ztracené dva body, do těch střídání to byla standardní sračka v letošní sezóně, pak přišel Zinch, Nketiah a Jorginho a hned to bylo o třídu lepší.

Fabio mi dělá radost, naprostá paráda od něj, škoda že mu tam nespadla ta poslední střela.

Havertze nechci v základu už vidět, totální píčovina ten systém s ním a Parteyem na RB.

Reagovat
j_mrazik

Bylo otázka času, kdy se to dojebe. Ty předchozí výhry byly vcelku náhoda.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
iamek

Suché triko . Ty nastavení neskutecna pitchovina. Až jdou s tímhle do hajzlu.

AWB neskutečný . Bruno, Case a Rash

U18 win 4:1

U23 win 10:1

Áčko win 3:2

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
SunFells

Fabiova energie byla parádní, Emilovi se minuty asi budou sbírat pomalu.

Reagovat
Mastný Chobot

Hlúpa strata, snáď už proti MU so Zinchenkom a Gabrielom v základe, lebo toto je trápenie.

Reagovat
Mastný Chobot

Vieira, Eddie, Rice a Thomas kvalitné výkony

Reagovat
norton

+Ode

Reagovat
FCSL

Tekhle promrdat a prokaučovat zápas doma proti Fulhamu a proti 10 Gratulace Arteto

Reagovat
guestikor

Arteta at už se dpč probere a vrátí do obrany Gabriela a posune Bena zase za Saku. I když, on je i tak tam schopný narvat Havertze místo Parteyho na středu. Fabio ukázal za 30 minut víc, než Havertz za 3 zápasy

Reagovat
mr.Silver

Saka úplně ožil po tom posunu Bena na RB, bez něj je tam úplně sám a chodí do tří protihráčů, Odegaard se nesmyslně tlačí na křídlo, na druhé straně Havertz neudělá dobře nic.

Fabio byl boží, dvě áčka, vše šlo přes něj, fakt bomba Nketiah taky výborně oživil zápas.

Základní jedenáctku musíme do příštího zápasu změnit.

Reagovat
I am Mancunian

To bolo opäť strašne, s takýmito výkonmi nemáme šancu ani na top6

Reagovat
Busby babes

jako ze jsme 95 minut prehravali druhej tym? a meli dat vic golu?

Reagovat
VersaceChain

Proboha vždyť od Brunova gólu jsme zase hráli strašně a rozhodně je neprehravali

Reagovat
Busby babes

ano, konec uz od nas rozhodne nebyl dominantni, to mas pravdu, ale porad jsme meli ted zapas pod kontrolou a oni nemeli nic, zatimco my mohli/meli pridat 4.

Reagovat
Busby babes

ale jako pokud podle poslednich 10 minut a prvnich 5 chces hodnotit zapas, co trval 115 minut jako napicu... well proc ne, jen mi to prijde dost divny

Reagovat
Busby babes

*105

Reagovat
VersaceChain

Psal jsem, že comeback dobrej. Reagoval jsem na to, že jsme je podle tebe 95 minut přehrávali, což prostě pravda není. Prvních 5 minut jsme úplně prosrali, ale víc mě teda sere ta tragedie cca od té 80. minuty.

Reagovat
Busby babes

prvnich pet minut jsme posrali, ale Forrest nas neprehravali ani tam. meli dve skvele akce (druah teda spis stastna akce nez skvela)

Reagovat
VersaceChain

Ok, už na to seru fakt

Reagovat
Busby babes

jo a cele nastaveni, coz bylo asi 13 minut jsme byli lepsi a nebezpecnejsi a kontrolovali hru

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Busby babes

tak koukas na jiny zapasy no, co ti na to mam rict. hlavne ze si pak muzes zanadavat, jak vsechno stoji za picu.

Reagovat
VersaceChain

Ty jsi proste definice toho, co se s klubem stalo od odchodu SAFa a toho jak se z vítězné mentality stalo to, že doma proti Forestu s červenou kartou branime výsledek.

Proboha hrajeme doma s nejhorsim klubem v lize, vydřeme vítězství 3-2 a ty si z toho odneses, že naše hra funguje, 100 minut jsme je přehrávali a góly co dostaneme se nepočítají, protože to byla smůla nebo individuální chyba hráče (tuhle logiku už teda nepobiram vůbec).

Ok, jestli chceme hrát někde o EL, tak teda tvůj názor sdílím, pro tým kolem 6 místa by to asi byl ok start do sezony. Ale my snad mirime trošku vys ne? Vzhledem k tomu kolik se sype na přestupy, chodí hráči přesně co si kouč vytipoval...

Reagovat
Busby babes

jj moje nazory jsou presne ten duvod, co se s klubem deje a jak hracum a vedeni chybi vitezna mentalita. jako ja o sobe mam velke mineni, ale asi bych se tolik neprecenoval.

Reagovat
VersaceChain

Ok, číst ti taky nejde, nevadi

Reagovat
elChe

Od začátku téhle sezóny zkouší Arteta samí píčoviny...Co furt cpe parteyho na kraj, proč sedí Gabriel, co tam dělá kiwior....vedeme 2:1, tak tam mrsknem jorgina, abychom to asi ubránili sere mě...

Reagovat
Man__United

Mě mrzí že když to otočíme a vedeme, tak se prostě začneme bát o výsledek a branime a hrajeme na brejky, proč nepokračujeme v aktivní hře

Reagovat
iamek

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Ligter

Reagovat
Busby babes

Klasicky v suchem triku, vy maloverni.

Ale vazne, takove chyby si nemuzeme dovolit delat no. Ten vstup do zapasu byl prisernej. od te 5. minuty uz jsme byli lepsi. Dneska se mi libilo, ze jsme byli trpelivi, nehnali se bezhlave dopredu jak dementi ale vystavovali ty utoky. Pak ty sance prijdou, neztracime tolik balonu, stoji nas to mene sil...

Porad je co zlepsovat, Case mi prijde ze porad hraje moc vysoko, ale je to asi dane tim, ze i Bruno a Eriksen jsou casto hodne vysoko a on se boji, ze tam bude velka dira. jenze pak ta dira vznika za nim, je to hodne na riziko a lepsi tym to potresta vic nez Forrest.

Dalot mel dneska naprosto silenej den. On posral snad uplne vsechno na co sahl. jako na tom LB Alvaro nemuze byt horsi nez to, co tam dneska predvedl. Naopak Bruno a Antony super, Bruno hlavne smerem dopredu, Rash lepsi na tom LW, to je jasne. Meli jsme pridal dalsi goly v druhem polocase, meli jsme tam nekolik precisleni ale reseni zas spatne. hlavne, ze mame 3 body, dneska ubojovane.

Reagovat
Busby babes

jo a penalta... klasikcy se pak neshodnem a ok. chapu, ze to nekdo bude videt jinak, rozhodne to nebyl nejakej strasnej zakrok ale tu nohu mu trefil. Nekdo to bude povazovat za moc soft a ok. za me tohle fauly jsou a uz jsem tu vysvetloval milionkrat proc si to myslim.

Reagovat
Busby babes

https://understat.com/league/EPL/2023

podle Understatu ma ted vetsi xG nez my jen Brighton. ale porad tu budu cist, jak nase hra vubec nefunguje. jen teda hrajem stylem, kterym si vytvarime spousty sanci. zaroven to otvirame vzadu no, to chce vylepsit.

Reagovat
Miguel19

Kai dle plánu

Akorát mám strach, že už ho Artera ze základu vyjebe..

Reagovat
Salfovic

Uvidíme, jak moc velkej je to egoista.

Reagovat
guestikor

To spíš vyjebe Parteyho...

Reagovat
Svatej

To těžko. Vsak je to jedinej trener na světě, kterej vi, kam ho stavět a jak ho využívat.

Reagovat
Salfovic

Už se blíží čas na avizované: Chelsea ho zničila.

Reagovat
Neutron

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
icemike

Reagovat
Miguel19

No obávám se, že to už Lego panáček prokoukl po 2 zápasech a 55 minutách, že patří na lávku.

Reagovat
TopinB

Reagovat
PP

Je tohle ironie Leonarde? Sakra to je těžké..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Freedo

Reagovat
John Obi Mikel

Akorát agent Mount se blbec zranil.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
papos182

Tak to koukas na ten fotbal dost povrchne a nedokazes do nej proniknout a pochopit Havertzovu genialitu.

Reagovat
Salfovic

Ti největší géniové jsou většinou nepochopení a docení je až další generace

Reagovat
SunFells

Každopádně Havertz dnes nebyl dobrý. Ale někteří se mu tu vysmějí za pičoviny jako jeho neproměněnou mini šanci na začátku.

Reagovat
Doomblade

Zatím to vypadá, že to nejlepší, co Chelsea v přestupáku udělala je, že rozeslala své agenty ke konkurenci. Tohle jim ale vždycky docela šlo. V minulosti David Luiz a později Willian, to bylo taky něco.

Reagovat
Rothbard

Nothing Ham

Reagovat
Steven666

ako tak sledujem Everton sa pripravuje na budúcu sezónu v Champu

Reagovat
Kixi Syhimour

Everton

Reagovat
Busby babes

jako seriozne, whats the point mit Dyche, kdyz stejne nebranis dobre...

Reagovat
Man__United

With 31 unbeaten home games in all competitions, Erik ten Hag breaks his personal record set with Utrecht and Ajax.

Doma je to super, ale chtělo by to zlepšit venkovní zápasy

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
VTID94

When Archers move to Bramall Lane is confirmed, Villa will have raised £157.5million worth of transfer fees for academy graduates since 2021.

Reagovat
avicii

Čakám ze Everton vyhodí Dyche a zoberie Pottera možno už cez repre pauzu ...

Reagovat
O.Giroud

zas tak hlúpy nebude aby išiel do toho bordelu

Reagovat
Neutron

Tak aj do tej Chelsea siel…

Reagovat
O.Giroud

To zas až tak hlúpe nebolo aj keď to dopadlo ako dopadlo

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vodka

to je uplna kravina. everton navic hraje slusne, ale hlavne nema vubec prachy na to nekoho vyhazovat. a kadr stoji za vylizprdel.

Reagovat
martin.b

Jako být ještě horší než Luton zvládne fakt jen Everton

Reagovat
lajka30

To je můj sen už asi půl roku .

Reagovat
Salfovic

Tak to by byla vyloženě sebevražda.

Reagovat
owny✨

Ramsdale už tuto sezonu dochytal?

Reagovat
SunFells

Jestli Saka taky dohrál, tak třeba jo.

Reagovat
SunFells

Romano: Iván Fresneda to Sporting, here we go! The player has accepted after deal done between clubs for €9m plus €3m add ons package

Medical booked for Fresneda who’s set to sign until June 2028.

10% sell-on clause included, as called by Marca.

za takovou hubičku nakonec, to bych chápal jen kdyby Valladolid slevil nyní kvůli velké sell-on - ještě když jde do portugalského týmu - ale 10 % by bylo teda nic moc.

Reagovat
Error

muj FM buh

Reagovat
Eichel

za tie prachy ho mohol v pohode skúsiť Real, či Barca.. obom by sa RB hodil

Reagovat
El Cid z City

Arsenal hezká, nečekaná ztráta, no konci může rozhodovat klidně bodík, Arteta se z toho ale bohužel brzo poučí.

Reagovat
Referee©

To, že Arsenal nezakopl balón je naprosto správně. V případě zranění hlavy či vážného úrazu přeruší hru rozhodčí. V jiném případě musí chlap, sportovec zkousnout bolest a dohrát akci než balón bude v zázemí. Stejně v 95% případů jde o záměrné vynucení přerušení. Kéž by padlo takhle více gólu a hráči si to uvědomili.....

Reagovat
norton

Reagovat
papos182

Presne, kdyz nezakopli balon ani Fulham, tak nevidim duvod, aby to delal Arsenal.

Reagovat
hrundy

A co třeba prostě písknout ten jasnej faul Saky a nemuselo se to řešit. Jinak za mě to teda naprosto správně určitě není a sem rád, že aspoň vyrovnali...

Reagovat
norton

ak by odpiskal faul, tak nepoviem nic. pointa je, ze ludia tu obhajuju toho hraca, co zostal lezat. a za mesiac budu nadavat na nexmara, ze sa vala a simuluje. ale kde je teda ta hranica “bolesti”, kedy to este je simulacia a kedy uz nie? preto podla mna jediny dovod ostat lezat je, ze nemozes v danej chvili vstat. a nic v zlom, ale aj keby mal vyklbene rameno(co nemal) stale je schopny vstat. ten hrac proste lezi, lebo si chce vynutit prerusenie hry. v realnom zivote by sa samozrejme aj s vyklbenym ramenom postavil a nesasloval na zemi…

Reagovat
hrundy

Takže kdyby měl vykloubený rameno, tak měl vstát a jít pokračovat ve hře ? Jako srovnání s neymarem je tady podle mě fakt mimo. Já chápu kam míříš a jsem pro, aby se neprerusovala hra pokaždý, když někdo leží, tady, ale podle mě o simulaci nešlo. Tohle fakt muselo dost bolet.

Reagovat
norton

nie pokracovat v hre. postavit sa a prihlasit sa ze som vazne zraneny. v idealnom svete. v realnom svete by ti kkti zneuzivali aj to

alebo to urobit tak, ze pokial je hra prerusena kvoli zraneniu hraca, tak to zranenie ma byt na tolko vazne ze hrac musi striedat.

Reagovat
Hlahart

Tahle diskuze je teda hrozná, ale abych tomu rozumně, tak u hráčů arsenalu je pravděpodobnější/správnější zastavit hru u stojícího hráče než u ležícího?

Reagovat
norton

pockat. ty chapes ze ten hrac nemal vyklbene rameno a bavime sa len hypoteticky hej?

mne ide o to, aby sa neprerusovala hra vzdy, ked hrac ostane lezat na zemi. cim viac sa to bude piskat, tym viac to ti htaci budu zneuizvat a viac lezat. zacarovany kruh

mala by sa prerusit len pri vaznom zraneni, tym padom ma ist hrac striedat. ak zrenenie nie je na tolko vazne, tak myslim ze hrac vydrzi tie 2-3 minuty kym sa dohra akcia a potom moze byt osetreny. nemyslis?

Reagovat
Hlahart

Jako asi si to zatím nemyslím. Od toho se ten zápas má prodloužit. Pokud někdo simuluje, třeba tak, že tak fakt ani zákrok nebyl, tak ať to rozhodčí trestá. Jinak bych to spíš trpěl, jakkoliv mi teda tohle od Arsenalu zas tak hrozný nepřijde. Ani mi teda nepřišel hrozný tenkrát ten gól DDG, tak jsem to taky dával za vinu především jemu, ačkoliv u brankáře by ty pravidla o zastavení hry měli být možná přísnější (?).

Reagovat
norton

ale ako potom urcis co je este ok a co uz je prilis? kazdy suboj teochu “boli”. pozri napriklad v hokeji ked hrac zostane lezat, tak je to vacsinou iba ak je vazne zraneny. ten rozdiel je dany tym, ze u futbalistou sa to proste toleruje, ze su to padavky,ktore ostanu lezat po kazdom druhom kontakte. preco je to tak? podla mna benevolentnostou rozhodcov. hokejista s vyklbenym ramenom sa normalne postavi a odkorculuje na striedacku pocas hry. taky isty clovek ako futbalista, len s inak nastavenou hlavou.

Reagovat
norton

a tym ze im tu hru ti rozhodcovia prerusia, len preto ze ostane lezat, si tych hracov usia aby to robili dalej

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
mistr129

kdyby měl vykloubený rameno, mohl udělat ten jeden kotoul a otočit se za postranní čáru. Kdyby to kvůli němu rozhodčí přerušil, tak tam stejně musí.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Cobra

Reagovat
papos182

Stacilo, aby nehral Mount na CM a aby hral Rashford na kridle, a hned je z toho vyhra ManU

Reagovat
Hlahart

Ty sis pro tu klíčenku doslova přiběhl

Reagovat
Unai

Reagovat
Rothbard

Co se stalo SouCzechovi?

Reagovat
DieFohlenBMG

Dostal pěstí od gólmana po centru, ale čistě. Vypadalo to, že je mrtvej, ale nakonec odešel sám a ještě se hádal s Trpišákem, že to dohraje.

Reagovat
PhilipS

No jestli se hádal s Trpišákem, tak to byl celkem dezorientovanej.

Reagovat
DieFohlenBMG

No právě

Reagovat
Salfovic

Dostal pěstí od gólmana po centru, ale čistě ???

Reagovat
bbbauch

Neco jak Onana proti Wolves

Reagovat
Busby babes

btw odkdy hraje Adama ve Fulhamu? to jsem uplne minul.

Reagovat
Hlahart

Od cca minulýho týdne

Reagovat
Busby babes

Onana gets a yellow card for time wasting when he was waiting for the second ball on the field to get cleared.

tohle bylo taky vtipny.

Reagovat
icemike

Odvolal bych se

Reagovat
iamek

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
DieFohlenBMG

Ten skunk Rice je celou dobu táhnul dolu. Nikdy bych nevěřil, že WHU porazí Brighton

Reagovat
Salfovic

Teď zas rozloží s Havertzem Arsenal.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Salfovic

Nechápu A v té době měli 13% držení míče.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
DieFohlenBMG

Moyes dělá svou práce

Reagovat
Maximm9

Neuveritelny, jak ta Chelsea vzdy dokaze nejaky tym nakopnout... u West Hamu jsem to necekal

Reagovat
Unai

Lord Harry dnes opat v nominacii na zapas, bojuj Harry!

Reagovat
Sigma Olomouc

Fantastické

Reagovat
mithro

uz sa tu gratulovalo city k titulu?

Reagovat
Maximm9

Tohle si West Ham uz pohlida

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Freedo

Reagovat
J0EL

No Arteta by uz mohol prestat s tym experimentovanim a vratit sa k tomu, co fungovalo. Chapem, ze sa musel nejak vysporiadat s tym, ze sa zranil Zinch aj Timber, ale tym, ze je Zinch uz (snad) plne fit, tak musi hrat on a aj Gabriel. White naspat za Saku. Do utoku Jesus a na kraje Saka a klunde Trossard. Martinelli sa do tych sanci sice stale dostava ale ta jeho finalna faza bola dnes fakt nahovno. Kai aktualne nema co robit v zaklade, ale svoje uplatnenie si najde. Skoda tej cenovky ale je to proste hrac na lavicku pri tej konkurencii.

Snad United podobne goly uz nedarujeme.

Reagovat
SunFells

Nemyslím si, že je to experimentování, Zinny jen prostě měl velice omezenou přípravu a zaostává.

Druhá věc pak je, že Partey hrál proti CP do 80 minuty dost dobře, pak měl jen nějakou zbytečnou ztrátu či dvě. Zároveň dnes nás popravil Saka u obou gólů a u své velké šance si měl také počítat lépe. Šancí bylo celkově dost, ale nezužitkovaných nebo zadrbaných většinou Martinelliho rozhodnutím.

Reagovat
eder

Fotbal opravdu nemá logiku. Jak mohli dnes lesníci ztratit tři body s těmi nazdárky?...

Reagovat
papos182

Mount nehral na CM...

Reagovat
Busby babes

btw Forrest teda imho udelali velkej preslap s tim Turnerem jako jednickou. jasne, je to jeden zapas, ale dneska tam mel teda jako docela velky chyby, po kterych nastesti pro nej nepadl gol, ale tonebude vzdycky. slabej golman imho. musi hodne zabrat a zlepsit se.

Reagovat
SunFells

relax dawg, it is a dog fight out there

Reagovat
Busby babes

no dneska byl fakt slabej

Reagovat
SunFells

To je jeho hláška, nicméně 20 minutový sestřih a staty vykládají jiný příběh.

Sám ani netipuju jak tam na tom bude, ale jako shotstopper umí zapnout hero mode a je penaltový mág, tak do takového týmu, který nevytahuje obranu a zahušťuje vápno třemi stopery, dle mě pasuje.

Reagovat
Busby babes

tak ono ve statistikach treba situaci kdy chyta balon a vypadne mu a pak ho sbira na potreti bude mit jako save... a takovy veci tam predvadel nekolikrat, hodne nejistej byl.

Reagovat
Dawon

Videl sem ho teda snad poprve v zivote, takze z toho tezko delat velke soudy Ale z toho jednoho zapasu mi vubec neprisel jako golman levelu PL. V podstate jeho nejlepsi moment byl ten zakrok proti Antonyho strele...na prvni dobrou to vypadalo jako wondersave, ale pak z opakovacky za branou slo videt, ze ta strela sla prakticky doprostred a jako wondersave to vypadalo jen proto, ze jeho startovaci pozice byla uplne totalne mimo

Reagovat
SunFells

Bylo vidět, že se hlavně snaží vidět na míč přes 3 hráče, stejně neviděl a reakce dobrá.

Reagovat
Busby babes

hele vis ze uz nehraje za Arsenal a nemusis se ho za kazdou cenu zastavat, ze jo?

Reagovat
Čenda

Vám povídám, ze jste úplně stejní v jistých věcech

Reagovat
Busby babes

v tomhle? hajime hrace, co od nas odesli? kde?

Reagovat
Čenda

Bylo myšleno obecně a spíš jako rypnuti, sorry. Myslel jsem spíš takový věcný obhajovani všeho, co klub dělá, nebo spíš hledání pozitiv či jak to nazvat. Já v tom vidím takový apologeticky nádech, za každou cenu bránit, takový obranný mechanismus od vás obou. Ale jsou i výjimky, třeba s Masonem ted nebo Woodward, ale tak ty snad nemůže bránit snad nikdo. Nebo naopak hledání geniality a plánů ve věcech, který jsou spíše následky, než důmyslný plán

Reagovat
Busby babes

Woodwarda jsem kritizoval roky, Greenwooda jsem kritizoval roky... sorry, ale nejka nechapu, na co narazis.

Reagovat
Busby babes

sorry, Greenwooda jsem samozrejme nekritizoval roky, ale od vypuknuti jeho afery jsem pomerne jasne daval najevo to, co si myslim, ze by mel klub udelat.

Reagovat
Čenda

Sorry, uz jsi dnes druhej, co jen na mě reaguje a nečte

Však píšu, že tyto dva jsou výjimky, které víceméně bez okolků kritizujes, a možná by se našlo i něco víc, zas tolik mě ucka ani ty nezajímate, to určitě chápeš

Jen že svoje fanouškovství povyšuješ občas na zaslepenost a snahu o hledání pozitiv úplně ve všem, což ti často píšou i vlastní. Ono apriori to není špatné, ale z tebe je ten apologetismus fakt často fakt dost na sílu. A rozhodně nejsi zdaleka jedinej, to netvrdím, takový má kazdej tým.

Reagovat
Busby babes

jo mas pravdu, promin, to jsem nejak blbe zareagoval.

"Jen že svoje fanouškovství povyšuješ občas na zaslepenost a snahu o hledání pozitiv úplně ve všem, což ti často píšou i vlastní. "

jenze tohle delaj vsichni fans, jen u me to ma byt problem, to je na tom to vtipny. a tady ani nejde o nejake fanouskovstvi, me jen zaujal, podle me, celkem silne zastavani hrace, kterej uz v klubu nepusobi, nic vic...

Turner za Arsenal neodehral ani zapas, neni to odchovanec a nic. neni jedinej duvod pro fans Arsenalu ho nejak hajit... a navic pisu, byl to jeden zapas, treba to byla vyjimka, ale proste vypada jako golman, kterej do PL nepatri. v tom jednom zapase. Treba byl jen nervozni a bude to lepsi, to muze byt varianta...

Reagovat
Čenda

Jop, už jsme to spolu řešili loni nebo kdy to bylo. Tehdy jsem ti taky tvrdil, že je má kazdej tým, ale většinou jsou to blbeckove a je mi totálně sumafuk, ale u tebe, jakožto informovanyho, dospělého, inteligentního člověka, jakým jinak pusobis, mě to vytáčí. Takže, závěrem, je to v zásadě jen a můj problém, ne tvůj. Já to nemyslím zle

Reagovat
Busby babes

ok, fair enough.

Reagovat
Čenda

Jinak s tebou v drtivý většině (byť mlčky) souhlasím i v debatách mimo fotbal, ale prostě u tebe se ozvu. Názory a blbosti exotů prostě přejdu, ale u těch, který .i imponujou, se je snazim pochopit. To, že fandis uckam, už je zas tvůj problém

Reagovat
Salfovic

Vždyť píše, že to jsou výjimky.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Čenda

Ech, ten čtecí problém přetrvává, koukám

Nech to bejt.

Reagovat
SunFells

To by jsi spíš měl vzít na vědomí ty, já ho s Arsenalem moc spojeného ani nemám a nejsem na tohle náchylný.

Reagovat
Busby babes

ok, ale prislo mi to tak.

kazdopadne beru v potaz, ze to byl jeden zapas, stane se, proto i pisu: musi zacit hrat daleko lepe nez hral vcera. mel tam dva hezky zakroky pro divaky a jeden tezkej, ta Antonyho obalovacka, to je tezky chytit, kdyz to zrovna trefil dobre. ale jinak co se chytani tyka, tak mu tam nekolikrat balon vypadl z ruky a tak a akorat tam zrovna nikdo od nas nebyl no...

jenze v dalsim zapase tam nekdo bude a bude je to stat body.

Reagovat
fenixLFC

Ono to hlavme poznas podla toho ako chyta aj jednoduche strely, ci ich zalepi, len vyrazi alebo chyta na viackrat. A v tom ani vcera, ani v minulom zapase neposobil uplne iste

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Čenda

Měli jsme loni především dvě věci, co nám záviděla celá liga. Top stabilní, relativně minimálně kiksující a vzájemné se doplňující stoperskou dvojici, a výtečnou chemii napravo v Bennym a Sakovi. Pici Mikeli neser, nebo tě začnu zas vyhazovat a Swarley bude mít zas co točit dalších 100 let.

Partey vpravo byla picovina už na konci loňský sezóny, letos je to ultrakokotina. Snad posadí toho Havertze.

Reagovat
PP

Reagovat
Čenda

Mikel ke Gabrielovi:

On whether he’s explained to Gabriel why he’s not playing…

Yeah, especially someone that has played a lot of minutes and games with us in the last year. I don’t know if he understands but I told him. I think he understands the reason, whether he agrees or not, that’s something different. But the best way to do it is when you play, just tell me how blind I’m wrong, I am.

To jsou kurva ty takticky důvody? Nepřijde mi.

Reagovat
Čenda

A dobře, každý nový den v práci se začíná od nuly, ale proč zrovna potřebuje Mikel přesvědčit od nejstabilnejsiho člena základu a top stopera, to nechápu. Ale to mi určitě Sunfells taky vysvětlí.

Reagovat
Salfovic

Jo, ten mi dal čočku pod preview, když jsem nechápal vaše rozestavení.

Reagovat
bbbauch

Ten dava cocku i za pozdrav

Reagovat
SunFells

Jsi spal 3 roky.

Reagovat
Čenda

Mně hrozně připomíná busbyho od vás. Obecně chytrej člověk, ale jak dojde na arsenal/united, tak to většinou nejde se s nimi bavit. A Busby teda zdaleka není tak arogantní curak, jako je ten náš

Reagovat
Salfovic

Nejsem fanda ManU.

Reagovat
Čenda

Aha, sorry za tu urážku Ale měl jsem tě tak .zafixovanyho.

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
jk

Nejhorší je, že sunfell většinou chytrýho dělá jen tím, že přebírá moudra z twitteru aby tu s nimi následně mistroval ostatní

Reagovat
iamek

Reagovat
bbbauch

A prida k tomu “kluku/chlapce”

Reagovat
Svatej

Reagovat
Čenda

Reagovat
Bayern +

Reagovat
jk

klasik

Reagovat
iamek

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Koukám že ksindl jako ty kopíruje i mediální strategii Trumpa a Putina.

Reagovat
jk

Jj nechám tě zastřelit protože se chováš jako by si dohrál Football Manager do konce. Kluku.

Reagovat
SunFells

A když už nemáš co nakopírovat tak je to random shit jako tohle.

Reagovat
jk

Mrzení

Reagovat
Čenda

Reagovat
Swarley

Reagovat
PP

na tom něco je..

Reagovat
Golasso

SunFells je v pohodě. I když občas napíše něco trochu moc zhurta, tak se to aspoň dá číst a nejsou to emocionální výlevy postavené na předpojatosti, dojmech nebo na tom, že manažer posadí něčího oblíbence nebo naopak hraje něčího neoblíbence. Jinak s tou arogancí bych si, být tebou, raději prvně zametl před vlastním prahem vzhledem k tomu, co tu teď píšeš .

Reagovat
Čenda

Jakože Sunfells tady kokotuje pravidelně, já si jednou udělám sarkastickou prdel a mám si zametat já? Ok no. A právě, že se to často nedá číst kvůli tomu, jak povýšeně se staví. Tak když mi otázka přijde debilní, tak na ni jak debil neodpovidam, ne?

Reagovat
Golasso

Však ho kdykoliv můžeš vyargumentovat .

Reagovat
Čenda

Zaprvé si mě nepochopil a zadruhé vylez z jeho zadku, prosím

Však píšu, že s jeho názory či kopirkami twitteru většinou souhlasím a dlouhodobě oceňuju jeho informační přínos nejen k Arsenalu. Ale ta arogance jeho odpovědí/příspěvků těm nestabilním branikum spis vypovídá něco o nem a jeho bolistkach, a to jsou jeho vyrazy, podotýkám. Vyloženě vyspělý. Čímž neříkám, že nadavani, byť důvodný, je v pořádku. Ale jakákoli kritika nebo nepochopení není hned nadávání. A výše se s ním snažím diskutovat a jednu poměrně nearogantní odpověď i vygeneroval.

Reagovat
jk

S ním veškerá diskuze končí, když napíše “si to vygoogli, kluku”.

Reagovat
SunFells

Podívej se na ten seznam lidí, nech je léčit si své bolístky. Ten narrativ o mé aroganci vznikl, když právě tihle emociálně nestabilní braníci nazývali opakovaně hráče a trenéry kokoty bez žádné hlubší podstaty, ale sami nazpět nic nesnesli. Někteří si to tu dokonce zaměňovali za ty roky se sociálními sítěmi - touhu po kontaktu jim nezazlívám, ale já jsem uživatel na fóru o fotbale a dle toho tu kladu důraz na vztahy.

Reagovat
Golasso

Jako tohle kritizování určitých hráčů a trenéra bez jakékoliv snahy proniknout do podstaty toho, jaký je smysl jejich nasazování, taktiky apod., to mě taky sere.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Čenda

A to rozestavení, zda se, chápe jen Mikel a Sunfells, jinak nikdo

Reagovat
SunFells

Jasně že jsou. Saliba nebo Gabriel CCB? Kiwior nebo Gabriel LB?

Reagovat
Čenda

Když může hrát Partey pravého beka

Fakt nevím, v čem je takticky problém, hrát Gabriel Saliba jako loni, a byla to nejvíc fungující vec v týmu. To snad nebudeš zpochybňovat ani ty. A další věc byl Benny napravo.

A když teda na začátek odpadl Ziny, mohl tam hrát Kieran a toho invert beka hrát vpravo buď Benny, nebo Tomi. Ten tu roli sice tolik nezvládá, ale když to po něm Mikel chce vlevo, částečně mimo jeho pozici, tak to mohl úplně v pohodě hrát vpravo. Jenomže pak by se tam Mikelovi nevešel Havertz

Odjebe dvě nejvic fungující takticky věci kvůli taktickym důvodům, a to jsou jeho slova. Masterclass.

Reagovat
SunFells

Tomi nehrál invertujícího beka. Ani White a u obou k takové myšlence ani nic nenahrává, zatímco u Parteyho ano a ačkoliv je to jen pár zápasů, tak tam předvedl dobré věci, minule určitě. Furt to nemění nic na tom, že Zinchenko byl dlouho zranění, bez přípravy a tak patrně fyzicky zaostává a další alternativa v Timberovi odpadla. De facto jediný další kandidát je Kiwior, to byla varianta.

Lidé také musí porozumět tomu, že druhý Zinchenko neexistuje ani ve světě, natož v klubu, je výsledkem dost vzácného 5 letého rozvoje a bohužel je zdravotně nespolehlivý a další volby musí být připravené, musí se to učit. Zároveň jsme loni byli dost jednotvární, nyní jsme takhle rozmanitější a méně předvídatelní.

Reagovat
masly008

Já tam vidím ještě jeden problém. Místo aby jsme nahrazovali jeden post ( zinch) jsme vlastně nahradili posty 3. A tím že jsme přehodil toho inventera doprava jsme úplně změnili struktůru té trojice Saka,Ode a White.

Takhle nám vlastně ani jedna strana nehraje to co jim loni šlo.

Nevím proč tedy Thomas radši nehraje nalevo, stejně hraje všechno skoro podzemi nakrátko.

Reagovat
SunFells

Dynamika pravé strany tímhle rozhodně utrpěla, Partey sice proti CP sem tam overlapoval, ale White je už atletičtější než on. Neznamená to ale že by Partey nemohl hrát, jen by byl vhodnější na té straně ESR místo Odegaarda, případně i Vieira s tím co mobilitou předvedl teď (i když do unavené obrany).

Reagovat
Čenda

až na Parteyho vlevo, horší než vpravo by to asi nebylo, ale jinak přesně o tohle mi taky jde.

Reagovat
PP

Jenomže 80% zápasů budeme hrát do zatažených 10 chlapů před 16kou. A tam na nějaké rozmanitosti či nepředvídatelnosti nebudeš mít žádný prostor. Ta chemie a hlavně souhra je daleko zásadnější.

Reagovat
Čenda

Tak ta nepředvídatelnost se hodí právě v těchto zápasech, řekl bych, ale ano, ta chemie tam je podle mě ještě důležitější a White-Saka je naše parnik nejlepší pravá strana za dlouhou dobu.

Reagovat
Čenda

Tak u Tomiho souhlasím, ale White vpravo by to zvládl lépe, než kdokoli z nich. Kiwi se to možná naučí, já mu fandím a doufám, že se u nás chytne, ale zkoušet to s typkem, co je u nás chvíli, to mi nepřipadá jako správná myšlenka, ale ok. A vím, že Partey občas hrál RB v atleticu, ale jako nouzovka a taky z toho nikdo nebyl úplně odvařenej. A ještě poznámka.. to se jako MUSÍ hrát s invert bekem? Bych se posral tvl. Když na to nemám hráče, tak to nedělám kua. Teď to není apriori proti Mikelovi nebo tý pozici, ale víš jak.

Loni jsme byli jednotvarni? Však rozložení gólů, áček i zakládání útoků bylo dost na každým, nebo ted nechápu jak to myslíš. Se Zinchem samozřejmě ta nepředvídatelnost stoupá a já ho zbožňuju, ale zas nedelejme, že bez něho nemůžeme hrát nebo snad ze invert bek je nezbytná věc nebo co.

Už jsem to psal myslím po 2.kole, naprosto souhlasím s tím, že to musí Mikel neustále upravovat a vymýšlet nový věci. Ale ne za cenu toho, ze rozbije to, co nás dostalo tam, kde jsme. Pro příští kolo mi bude stačit, když posadí Havertze

Reagovat
Nikikrew

Fakt nechapem preco Gabriel sedi. To fakt Arteta ide prekopat formaciu kvoli Havertzovi? a doolati natom nas stoper ktory bol min sezonu pilierom? Sialene, uvidime co bude dalej

Reagovat
Čenda

Zatím mi to tak připadá, což mě neskutečně mrda. Mě teda zatím Havertz nevadí, ale posadit kvůli němu Gabriela, to je na facku.

Reagovat
Čenda

*mně

Reagovat
PP

To si spíš myslím, že je kvůli Zinchenkovi. Proč ale není White za Sakou a je na bekovi Partey, tomu nerozumím. No a k Havertzovi.. Je sice fajn, že má Havertz slušné čísla bez balonu, ale my hrajeme na 65-70% držení balonu, kde prozatím je Havertz prostě brzda. Může být vhodnou variantou do některých zápasů, ale automaticky v základu je nahovno.. navíc zabíjí mého milovaného ESRa..

Reagovat
Čenda

až na tu první větu, zatim nejsem vůbec ztotožněn s tím narativem, že Gabriel sedí kvůli absenci Zinche..wtf?

A vidíš to, ještě vlastně Emile, jsem na něho skoro zapomněl. To už nám Kai zabíjí hned dva hráče!

Reagovat
teenz

Včera byl Kai tragickej.

Reagovat
Whitemedia

Man Utd have made contact over Marc Cucurella.

[@FabrizioRomano on YT]

Moji milovaní rudí prašiví hoši, udělejte to prosím, já vás fakt prosím.

Reagovat
iamek

Rok hostovani zadara a 50% platu my. A berem

Reagovat
Whitemedia

To první klidně, to druhé nasrat, na platech přeplácíte jak smyslů zbavení a najednou si budete hrát na socky z Itálie?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Video mi nejede, ale komenty ano a souhlasím, fans na twitteru se vyznají.

Cucurella is good i will take him on loan surely

Can’t complain about a loan. Short term fix with ZERO risk attached

Nah he might be better than shaw

He was class at Brighton tho

To nemá kam uhnout, bude u vás legendou, i když třeba jen na rok.

Reagovat
bbbauch

Treba by ten Hag vedel jakou pozici ma hrata jak vyuzit jeho prednosti

Reagovat
Svatej

Here we go again

Reagovat
bbbauch

Reagovat
guestikor

Reagovat
mithro

Reagovat
chicuita

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Manik...

Reagovat
Salfovic

Mount jim nestačil, chtějí si to pojistit tímto

https://pbs.twimg.com/media/F2JASKNWsAEKIX0?format=webp&name=small

Reagovat
Whitemedia

Chci ho pryč za každou cenu, protože mám obavy, že Bély poslední den přestupáku prodá Maatsena za 20 a to bude daleko větší průser, než tenhle prašivec na hostování u prašivců.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
papos182

Tak mimo snad nejsou

Reagovat
Salfovic

Až teď jsem si poslechl rozhovor s Říčkou a napadla mě otázka, dal nějaký záložník za kariérů víc branek než Lampard (274 bez repre), i mimo Anglii ?

Reagovat
Greny

V minulosti se určitě někdo najde to padalo více gólů..

Jedine jméno dejme tomu za posledních dvacet let co mě napadá .. kolik má Kaká?? Ten dával taky dost golu

Reagovat
Salfovic

208.

Reagovat
eder

Arthur Antunes Coimbra GOAT

Reagovat
Salfovic

Super Takže sice až šestej, ale i tak úžasné.

PS: Nehrál Platini i útočníka ?

Reagovat
Salfovic

Jinak ten rozhovor s Říčkou je hodně zajímavej, doporučuji.

Reagovat
tuny

Kde se dá poslechnout? Díky

Reagovat
iamek

mufc have agreed a permanent deal with Crystal Palace for Dean Henderson. [

@lauriewhitwell]

Reagovat
Hlahart

No jsem zvědavej na částku. A jestli to otočíme za Amrabata

Reagovat
Busby babes

spis za toho druheho golmana z Turecka

Reagovat
Hlahart

Tak to je 4,3mio, + Henderson je odchovanec, tak by nám to mělo pomoct účetně. Jako pokud na Amrabata čekáme s přestupem VdB, tak tam fakt nevím, co očekáváme, že za něj dostaneme

Reagovat
Busby babes

Fee agreed between Manchester United + Crystal Palace for Dean Henderson is £15m plus £5m in add-ons, with a sell-on percentage.

@lauriewhitwell]

Reagovat
Hlahart

čekal jsem to horší upřímně

Reagovat
Hlahart

jo ještě sell-on, tak určitě lepší než jsem čekal

jinak takhle zpětně je fakt mega škoda, že se nepodařilo zbavit toho Maguira, respektive ho vyměnit za někoho, kdo se nám hodí více...

Reagovat
iamek

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Dawon

Muze byt Snad se jeste povede odlifrovat toho VDB a mohl by to byt z hlediska odchodu i docela fajn prestupak. Vecna skoda toho Harryho no, to uz by pak byla uplna dokonalost

Reagovat
Busby babes

porad myslim, ze Harry posledni den prestupaku odejde. Uvidime.

Reagovat
bbbauch

Arsenal have conceded inside the 1st minute in three of their last nine Premier League matches at home.

Hezka anomalie

Reagovat
Infernoqt

Kde se v nás najednou bere ta touha podepisovat odpad z Chelsea?

Reagovat
Unai

Mason Maguire, Romelu Maguire, Juan Maguire, Radamel Maguire, Nemanja Maguire

Reagovat
Whitemedia

Mason Cucu Banana Maguire

Reagovat
Infernoqt

Teď jsem měl fakt libový sendvič. Ale neměl jsem to čím zapít, voda je těžká, tak jsem si otevřel pivo. Teď jdu dělat přepis rozhovoru s Bejrem.

Reagovat
Man__United

Dean Henderson to Crystal Palace, here we go! Agreement in place and medical to be completed today — permanent move from Man Utd #CPFC

United to receive £20m package, add ons included. Sell on clause will be also part of the deal.

Bayindir to Man Utd, soon.

Reagovat
iamek

Turci v diskuzich na TW . To nám ještě chybelo.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
PP

No, stalo. Zápas blbec, může se stát, byť mě to samozřejmě sere taková zbytečná a laciná ztráta. Obrana nezahrála vůbec špatně, druhý poločas byli snad jednou za půlkou a dali nám v deseti gola.. Do střídání to bylo trápení, za mě nejlepší Nketiah i za tu chvilku. Saka mi přišel nekoncentrovaný, Gabi slaboučký, Havertz naprosto zbytečný.

Reagovat
Nikikrew

Videl som iba 30 min prveho polcasu a nastavenie 2 dejstva cize hodnotit nemam moc co. Avsak co ma stve je ten styl hry na istotu az prehnany. Chapem Mikela ze chce dominovat a psychicky zdeptat supera, ten gol isto pride ale preco neist niekedy do rizika? V utocnej faze hrat na 1 dotyk aj za cenu pokazenej prihravky. Takto je to len monotonne obliehanie a bude, nakolko 90% timov zalezie pred 16tku. Doma by som isiel kludne a ofenzivnejsou zalohou.

Reagovat
PP

Reagovat
teenz

Reagovat
jk

Well, if I compare the game that we played against Fulham this season and last season, we were 10 times better than last season, at least 10. We were much better than last season. Last season we won 2-1 in the last minute, today we drew 2-2.

10x lepší než loni. Dejte jim titul…

Reagovat
Čenda

Si trochu zaprehanel, no. Popravdě, letos se mi uplne nelíbil ani jeden náš zápas, máme co dohánět, takhle se do boje o titul ani nezapojime.

Kacířsky dodávám, že jsem viděl váš zápas s uckama, a hráli jste mnohem hezčí fotbal než my. A to máte nového manažera a, nezlob se, horší tým.

Reagovat
jk

❤️

Reagovat
Eichel

Reagovat
Front hell

Stejně mimo jako Richarlison>Jesus

Reagovat
jk

Tak aspoň nám zbylo Emerson>Tomiyasu.

Reagovat
Čenda

Jako od mikela nebo jk? Pač tohle je další Mikelovo brutal deluded tvrzení, vždyť jsme letos v těch 3 zápasech nebyli lepší než loni. Je dobrý, že i přesto máme 7 bodů, ale zaprvé jich mělo bejt 9 a zadruhé to byl všechno odpad ligy, když to prezenu.

Reagovat
Front hell

Od obou. Můžeme být rádi za těch 7 bodů

Reagovat
Čenda

to bychom rozhodne měli. Ale za týden rozneseme účka a svět snad bude zase v globusu

Reagovat
stiflerovamama

Rashford si slušne zalietal Ale, že mu na to skočia aj s VARom keď to takto pravidelne skúša namiesto toho, aby ho konečne potrestali je na plač.

Reagovat
iamek

Reagovat
Salfovic

Kontakt tam byl. Takové sračky se teď bohužel standardně pískají, viz minule Pool.

Reagovat
Svatej
Reagovat
PP

tož zase netřeba z něho dělat zmrda. Já tyto fauly taky používám, prostě potáhneš za ruku, aby se hráč nedostal k balonu nebo aby se nerozběhl..

Reagovat
Svatej

Podle mě je to stejně špatný jako když to dělá obránce, nemá to tam bejt, to je jasný.

Blbý je, ze Saka z toho dělá penalty a zranění protihráčů+ góly, takže je zkrátka snadnější si na nem chladit žáhu.. a nebudu to skrývat, ja Saku fakt nemám rád, dost mě na hřišti sere, takže smeč jako tahle neodmitnu

Reagovat
Higi

Ještě, že jsi tam napsal, že Saku fakt nemáš rád jako pro potvrzení, protože to je dost očividný když napíšeš že z toho dělá penalty a "zranění protihráčů" to zní jak kdyby byl nějaké hovado, které fakt naschvál zraňuje takhle hráče což teda já o nějakých případech z minulosti moc nevím, ale možná něco podobného už bylo, těžko říct

Reagovat
Frony

Tohle udělal snad poprvé

Reagovat
PP

Já to beru jako klasický faul, většinou bez žluté, neublížíš.. jediná výjimka je při pádu, kde mu můžeš dostat tu ruku pod tělo a pak může být průser, ale zrovna Saka mi nikdy nepřišel čímkoliv zákeřným. To když srovnám s Ramosem, Brunem či Sonem, tak je svatoušek. Pád sem tam přihraje, to zase jo..

Reagovat
Cobra

To chce hodně fantazie zařadit Sona k Brunovi nebo Ramosovi.

Reagovat
PP

joo, to je fakt. Ti dva ještě s Albou či Suarezem jsou jinde. Ale Sona nemám rád. Věčně utrápený xicht - skoro jako náš Jesus, filmuje a nějakou tu zákeřnost má taky za sebou.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
iamek

Reagovat
jk

Reagovat
Man__United

Tottenham defender Sergio Reguilon and Marc Cucurella of Chelsea are among the left-backs Manchester United are considering signing before Friday's transfer deadline. @samuelluckhurst

Reagovat
Miguel19

Carlos Baleba to Brighton, here we go! Verbal agreement reached with Lille on €27m fixed fee plus €3m add-ons and sell-on clause included #BHAFC

Personal terms agreed, medical booked.

2004 born midfielder will replace Caicedo.

Reagovat
Man__United

Za rok kupujete za 150?

Reagovat
jk

27 je dost na Brighton.

Reagovat
iamek

I přes nízký vek docela palka za hráče, který skoro nehrál.

Reagovat
spider_8

Tak oni vi, ze za rok jim ho vykoupime za petinasobek

Reagovat
Higi

ARS, myslíte si, že se ještě někoho do konce přestupního období pokusíme získat? Po odchodu Baloguna, hostování Tierneyho + zbytek odchodů... nebo si myslíte, že už má Arteta pro tohle léto hotovo a o žádný podpis se nepokusí?

Podlemně do zálohy/útoku se o nikoho pokoušet určitě nebudeme vzhledem ke kvantitě hráčů v této oblasti... kde bych byl opatrnější je nějaký krajní bek, o které bychom mohli projevit zájem vzhledem k odchodu Kierana a zranění Timbera.. jaký na to máte názor vy? Nebo jako spíš co očekáváte?

A ještě mám jednu otázku, co vůbec hrají primárně Nwaneri a Myles-Skelly za U21 ? Nebo co je jejich přirozená pozice? Skelly je spíš DM nebo CM? a Nwaneri se jeví jako CM nebo spíš AM? Jasný, že je asi nikdo nemá moc nasledované, ale pokud by měl někdo nějaký přehled, docela by mě to zajímalo, skrz třeba budoucí zařazení do kádru...

Reagovat
SunFells

Jo, obránce hádám ještě zkusí.

Nwaneri je 8/10, hráč mezi poslední dvě linie. MLS je 6/8, dost podobný Moussovi Dembelemu svými přednostmi.

Reagovat
Higi

Jsem na tyto 2 mladíky dost zvědavej v budoucnu, pokud by se podařilo je zapracovat, tak bychom vlastně ani už žádné posílení v budoucnu třeba do středu vůbec nepotřebovali - Rice, Havertz, Odegaard, ESR, Vieira + Nwaneri, MLS... ale tak to je ještě otázka... ale bylo by to pěkný.

Reagovat
SunFells

Snad ještě Patino. Ale jo, vypadá to krásně, ti dva mladí už teď proti dospělým dokáží dominovat.

Reagovat
herbage

Spíš nikdo nepřijde, ale nějaké překvápko možné je. Celkem bych tipnul Castagneho, Leicester má aktuálně 3 RB a možná půjde za dobrou cenu koupit nebo vzít na hostovačku

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Caatagne ide do fulhamu

Reagovat
formic81

hrac k nicemu

Reagovat
Greny

https://twitter.com/Fulham_japan/status/1695475356206338441/mediaviewer

Zde je ten Saka vs Bassey před gólem ...

Za mě je to prostě faul a gol platit neměl , obrázek ať si udělá každý sam

Reagovat
Front hell

Ano faul to byl, bez debat. Ale ty vaše sracky s fair play jsou komedie

Reagovat
Čenda

stejný jak tehdá s DDG. Jestli někdo, tak v obou případech měl na prvním místě přerušit sudí. Když ne on, tak jak Fulham, tak dřív United měli balón a mohli zakopnout. U DDG to bylo ještě vtipnejsi tím, že ho "zranil" někdo od nich, včera to aspoň fakt byl faul. A Emile to ani neviděl, ten byl v tom úplně nevinne tehda.

Reagovat
Front hell

Tam to byl myslím Fred co ho prislapl. Však hned tady přiběhli fans United jak nehrajeme fair play než tady dal někdo video jak dali United podobný gól myslím že proti Chelsea. Největší sranda je jak pokrytecky vynechají že měl fulham balón a klidně mohl hru přerušit.

Reagovat
Čenda

Mě na tom nejvic bavilo to kvičení myslím Swarlose nebo koho, asi jich bylo víc, kteří chtěli, aby někdo přejel Emila, kterej v tom byl fakt nejvíc nevinně

Reagovat
Hlahart

"U DDG to bylo ještě vtipnejsi tím, že ho "zranil" někdo od nich, včera to aspoň fakt byl faul."

Tak to jsou ale přeci dvě rozdílný věci, jestli se má hra přerušovat, když je faul (tam je to bez dalšího, pokud není výhoda), a když je někdo zraněnej. Ta diskuze tady o tomhle vůbec není.

Reagovat
Čenda

Souhlas, diskuze je ještě víc mimo, řeší se naše fair play

Ale vážně, teď nevím, jak to myslíš. Samozřejmě, že měl pisknout faul, to nezpochybnuju. Ale to s náma a naším fair play nemá co dělat. Základní pravidlo fotbalu, co nám říkali už v pripravce a já s ním souhlasím dlouhodobě a ne jen kvůli včerejšku, dokud sudí nepiskne, tak hraj. A opět připomínám, mohl/měl to udělat zaprvé rozhodčí a zadruhé Fulham.

Reagovat
Čenda

Tu situaci s vámi už vůbec nechápu, že nám nikdo vyčítá

Reagovat
Hlahart

No kvůli tomu, o čem ta diskuze je - jestli je fér využít zranění soupeře a dát gól, nebo ne. Jinak teda já už psal výše, že to vyčítám jenom Davidovi

Reagovat
Čenda

K tomu Davidovi, spíš rozhodčímu ne? Tak využít zranění, prostě sudí neprerusil tečka.

Reagovat
Hlahart

Já teda Davidovi.

No, ano, protože kdyby to rozhodčí přerušil, tak to využít nelze... Jak jsem už párkrát psal, o tom ta diskuze je

Reagovat
Čenda

Jako taky mi přišlo, že využil situace a přihrál to, ale bylo vidět, že mu fakt na nohu šlápl a nikdy nevíš, jak to toho hráče bolí.

Pokud by divoce gestikuloval, tak asi ok, ale jinak wtf? Však takových situací máš v každým zápase několik, že protihráč leží a soupeři nezakopnou. A že z toho padne gól, to už je posuzování dle důsledků, což není úplně ideální. My jsme ničeho nevyuzili/nezneuzili, jen pokračovali ve hře, hotovo.

Reagovat
Čenda

Ten první odstavec je k DDG ještě.

Reagovat
J0EL

Ani jeden z tych dvoch nebol zraneny a jedina vec o co sa snazili bolo prerusit hru. Uz s tymto narativom prestante. Cim skor si tie panenky zvyknu nelahat pre kazdy nezmysel a nedozadovat sa prerusanie hry, len aby zdrzovali, tym lepsie.

Reagovat
Hlahart

S jakým narativem mám přestat?

Reagovat
J0EL

Ze to bolo vyuzitie zranenia supera. Nie nebolo. Ani toto ani pri DDG. Zraneni neboli, hrali bez problemov dalej. Jediny dovod preco sa valali bol, ze chceli prerusit hru.

Reagovat
Hlahart

Já nic takovýho neříkám

Reagovat
J0EL

Ok then.

Reagovat
Busby babes

hrali bez problemu dalej... vsak ho tam osetrovali a ne uplne chvili.

Reagovat
J0EL

akokeby to vzdy tak nebolo. Stale sa nechaju "osetrit". Niekedy sa len napije vody a hotovo toto je pliaga proste.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ne uplne chvili? doslova okamzite po rozehrani se zapojil do hry

Reagovat
Cobra

Reagovat
Busby babes

hele tyhle reci: ani jeden nebyl zranenej... no nevim, ten hrac fulhamu nevypadal, ze by mu bylo uplne do zpevu a z toho zakroku vypadalo, ze mu tam mohl to rameno nejak bolestive otocit.

Nejdriv to posral rozhodci, ze to nepiskl jako faul, pak to posral Fulham, ze hrali dal. Gol uplne ok z tehle dvou duvodu, ale ty kecy o tom, jak ten hrac chtel jen vynutit preruseni bych si asi odpustil.

Reagovat
J0EL

Pozri, hral dalej bez akehokolvek naznaku, ze by mu nieco potom bolo. Nezhodneme sa.

Reagovat
norton

nechapem ze sa tu zrazu z leziacich futbalistov robi obet

Reagovat
norton

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
bbbauch

Faul no. Nekdy ti blbej rozhodci da, nekdy vezme. Treba minulou sezonu po tom diskutabilnim ne/faulu na Eriksena Arsenalu neuznali gol. A matne si vybavuju, ze jeden fanousek Arsenalu se to z toho jeste x krat mohl posrat, aby to vsem pripomenul. Vcera mlcel.

Reagovat
Greny

Já si dokonce myslím že to bylo taky loni a udělal to stejný Saka Azpilicuetovi tak měl jeho ruku v podpaží příchytl si ji a spadl. Z toho byla snad penalta pro Arsenal

Reagovat
vitasrp

Konec dubna nebo brzký květen 2022 a byl z toho gól Arsenalu na 4:2 v nastavení.

Reagovat
Front hell

Bohužel je Saka diver

Reagovat
Čenda

Poslední poznámka k Missing Big Gabi. Naše největší tragédie loni bylo, když se rozdělila dvojice Saliba-Gabi, letos to děláme dobrovolně.

Převzato z Arseblogu.

Reagovat
Front hell

hlavně vypadá že si ti dva spolu sedli i lidsky.

Reagovat
papos182

Vubec nechapu, ze to Arteta nevidi.

Reagovat
Čenda

Snaží se spravit něco, co funguje, bohužel.

Reagovat
jk

Hlavně to vysvětlení co si tu postoval je úplně meh.

Reagovat
Čenda

ony už ty "tactical reasons" zní ve spojení zrovna s Gabrielem fakt vtipně.

Reagovat
Golasso

Naše největší tragédie podle mě byla, že náhradou za Salibu byl Holding. To je totiž úplně jiný typ stopera a ještě k tomu navíc podstatně méně kvalitní hráč. Škoda, že Arteta nezkusil nasazovat Kiwiora, horší by to nebylo.

Reagovat
Golasso

A letos zatím hrajeme systém, kde je místo pouze pro jednoho z dvojice Saliba/Gabriel. Tohle ale nejspíš nebudeme hrát ve všech zápasech a Gabriela ještě na hřišti v základu se Salibou uvidíme.

Reagovat
Čenda

Souhlas, taky jsem doufal, že zkusí a zároveň trochu oboucha Kiwiho na další sezónu. Místo toho už na konci zkoušel Kiwiho nalevo a Thomase napravo, a stalo to za picu tehdy a stojí i dnes.

Ale po několika fakt dlouhých a útrpnych letech našich Mustafů jsme měli téměř dokonalou stoperskou dvojici, základní kámen, na kterém bylo třeba stavět, ještě s bonusem v podobě Bennyho vpravo a Aarona za nimi. Úplně v pohodě by to Kieran zvládl.

A ta přeháňka s levonohym/pravonohym stoperem tam nebo tam, ach jo.

Představa, že nám Kieran dělá overlap zleva a Benny zprava, přičemž ve středu bychom měli stále solidní palbu, se mi líbí a bohužel ji neuvidím, protože podelanej invert bek musi na hřišti být. Ne, kurva, nemusí.

Reagovat
Golasso

Jenže hráč, co se dokáže přesunovat z obrany do zálohy, nám obrovsky pomáhá. Pokud chceš vidět hru spoléhající na klasické krajní beky, tak to asi bokem začni sledovat jiný tým, toho se asi nedočkáš

Reagovat
Čenda

Jakože Kieran nedokáže přesunout balón do zálohy nebo co? To jsme zapomněli, že nás nějakou dobu fotbalove tahal on a jeho levá strana? Zase z něj nedelejme úplného kopáče proboha.

Reagovat
Golasso

Jenže on tam nemá přesouvat balon, ale sebe . Dokáže zahrát to, co třeba Zinch? Nedokáže.

Reagovat
Čenda

Jistě že ne, ani by to něm nikdo neměl chtít. Ale dlouhou dobu byl náš nejaktivnější a nejofenzivnejsi hráč a jeho pilovani lajny je perfektní a až k souperovu vapnu.

Reagovat
Golasso

To souhlasím, ale prostě tohle není pro nás to nejdůležitější.

Reagovat
Čenda

A opět, nikde jsem nevyjádřil touhu sledovat klub hrající na krajní beky. Jen přestat vymyslet picoviny týden před koncem prestupaku. A ano, zranění nikdo neplánoval samozřejmě, ale proto máme v týmu náhradníky. Zdravý. Funkční. Nabízející alternativu. Ale to je fuk, ty si to stejně přečteš nějak jinak

Reagovat
Golasso

No právě, že nabízejí alternativu, ale 1 ku 1 nedokážou nahradit hráče s jiným skillsetem, který je pro nás třeba klíčovější ... vždyť já ti to píšu ...

Reagovat
Golasso

ok, tbf tohle jsem rozepisoval jinde

Reagovat
Stannis Baratheon

Rashford je nejodpornější hráč celé PL.

Reagovat
Čenda

napadají mě hned několik jeho spoluhráčů, Rash je naopak dlouhodobě docela v pohodě.

Reagovat
avicii

presne

Reagovat
eder

Oproti potkanovi Penaldésovi je to arcisympoš...

Reagovat
Frony

Jen mezi jeho spoluhráči jsou minimálně tři mnohem odpornější hráči, Rashford je naopak celkem v pohodě.

Reagovat
jk

Reagovat
Front hell

Právě on mi přijde docela sympaťák

Reagovat
J0EL

zrovna jeho si tam vybrat

Reagovat
Čenda

Tierney fakt do Španělska, ach jo..neodpovídal náhodou Mikel po CS dotčeně na otázku jednoho z novinářů, že přece když asi hrál Kieran finále poháru, tak asi nikam nejde?

Reagovat
Golasso

Myslím, že fakt nebylo v plánu ho pouštět, ale zraněním Timbera na celou sezonu vyvstal problém, že potřebujeme ještě jednoho obránce a někdo musí z kola ven, aby mohl přijít.

Reagovat
Čenda

Nemyslím, ale ok. Byli jsme víc než otevření k nabídkám i jednání celé léto, a to jeho nestavění už od loni je důkaz místo slibů.

Přičemž zraněním Timbera jsem si oddechl, že tedy aspoň nikam nepůjde. A teď ho pošleme na hostovačku, abychom přivedli jiného? Totální picovina mi přijde. Pokud bychom ho teda aspoň prodali za těch cca 25-35 míčů, byl bych nešťastnej taky, ale ok. A to si myslím, že má rozhodně větší cenu. Ale takhle? Totálně nelogicky pro mě. I příchod Havertze, myslím, že je v něm skvelej hráč, ale za 65 milionů a na pozici, kterou jsme úplně nepotřebovali, a ještě jako bonus jsme tím pomohli modrejm, ach jo..

Reagovat
Salfovic

Arteta Tierneyho prostě nechce, s tím nic neuděláš. A pokud tam odehraje sezonu v základu, tak jeho cena spíš stoupne.

Reagovat
Čenda

Neudělám, ale může se mi aspoň hrubě nelíbit, no ne?

Souhlas, může, ale taky nemusí, a když se podíváš na naše hostovacky, tak bída, jeden Balogun jaro nedělá.

A prodávat zdravýho, zabydlenýho, schopnyho obránce skvělého v tom, co dělá, abychom přivedli někoho jiného.. to už je těžký pepkovství.

Reagovat
Golasso

Tak Tierney není úplně Artetův hráč pro většinu zápasů, ale je to taktická možnost do některých situací. Jeho odchodem limituje naše sekundární taktické možnosti, abychom s trochou štěstí posílili primární (o které jsme přišli zraněním Timbera). Kdybychom to dělat nemuseli, neodcházel by Tierney a Arteta by byl happy, že má o taktickou možnost navíc.

Co se týče Havertze, doporučuji ti podívat se na názory, které ho posuzují optikou alespoň na úrovni odborné veřejnosti (a žádné Arseblogy!!). Pokud chceme hrát ten systém, kdy se při útočení překlápíme někdy až do rozestavení 3-2-5, tak je Havertz pro tohle geniální hráč. On reálně dokáže hrát 8 s tím, že plynule zvládá přecházet do role 10 nebo 9. K tomu má skvělou herní inteligenci, hru bez balonu a skoro 2 metry. Takových hráčů je extrémně málo a právě takového hráče potřebujeme. Modráci ať si trhnou nohou, ti mě nezajímají. Kdyby Havertz hrál za někoho jiného, snažíme se ho koupit odjinud.

Reagovat
Čenda

Však Zinch vlevo a Benny vpravo, a..ale to je fuk.

Nauč se vážně číst.. takze znova. Vždyť říkám tady opakovaně, že Havertz jako hráč mi nevadí a vidím v něm ještě stále velkej potenciál, v Německu jsem ho viděl půl sezóny a fakt má v sobě dělo, jen to sebevědomí z Chelsea si bohužel přenesl. Co se jeho popisu jako hráče týče, v podstatě bez výhrad souhlasím a sám jsem to tu psal. Ale ten PRICHOD mi neštimuje. Cena, plat, forma, to, že jsme ho tolik nepotřebovali, a v neposlední řadě to, že vůbec není jistý, že se z něj ještě někdy stane ten hráč, co z Německa odcházel.

A rozhodně netvrdím, že je Arseblog nějaká odborná veřejnost, však má v názvu blog a dám se tak i bere a nikde o sobě netvrdí nic o profesionalismu. Ale třeba Tím Stillman nebo Jeorge Bird mají rozhodně větší povědomí a znalosti, než kdokoli tady. Moc nechápu ten postoj k Arseblogu.

Reagovat
Golasso

No Zinch je kapitola sama o sobě, ale to je na delší povídání.

Tyhle řeči, ať se naučím číst, si nech, prosím tě od cesty. Rozvíjím debatu. Co tu tvrdíš opakovaně o Havertzovi netuším. Napsal jsi mi, že jeho příchod pro nás nebyl dobrý v relaci k tomu, že přišel na pozici, kterou jsme úplně nepotřebovali a že jde vzhledem k částce, platu a formě v předchozím klubu o riskantní přestup (parafrázováno). Já tě chápu a souhlasím, že je ten přestup svým způsobem riskantní, ale tam právě vstupuje to, co jsem napsal o našem systému, o Havertzově roli v něm a o tom, že je to typologicky v podstatě unikátní hráč. Nesouhlasím, že jsme takového hráče nepotřebovali a domnívám se, že Havertzova specifika ospravedlňují rizika toho přestupu.

Reagovat
Čenda

Ok

Reagovat
Čenda

Mně nevadí, že je riskantní, všichni dobře pamatujeme příchod Aarona a sám opakovaně doznavam, z toho jsem byl dost skeptickej a ted ho zbožňuju i přes jeho limity. Kazdej příchod je svým způsobem riskantní, to byl i Artety jako trenéra. A kde jsme byli před ním a kde jsme teď, že ano. Ale taky za tu krátkou dobu ukázal, že dokáže dělat chyby a bejt zbytečně tvrdohlavej a ublížit tím tymu, třeba Willian, že ano.

Vadí mi ta zbytečnost a to, že i jeho příchodem a stavenim nehraje mimojine Gabriel nebo Emile. Takovyho Nelsona uvidíme letos možná tak na tréninku. Zdůrazňuju, že i(!!!), ne pouze jeho příchodem a stavenim.

Reagovat
papos182

Az ted jsem videl ten prvni gol Fulhamu. Ramsdale ukazkove

Reagovat
Miguel19

Romelu Lukaku to Roma on loan is close, Chelsea will collect £4.2m. (@DiMarzio) Ale jinak se toho debílka nezbavíme no. Každopádně ten hráč klesl na úplné dno.

United and Chelsea have held informal talks over Cucurella and Chelsea would consider a potential loan move. [@TheAthleticFC] #CFC

Reagovat
bbbauch

Lakaka je fakt neskutecnej dement

Reagovat
Front hell

Reagovat
Salfovic

Tak to je snad ještě míň, než zaplatil za hostování Inter, ne? A bude mu hradit alespoň celý plat?

Reagovat
Miguel19

Manchester United have asked about Marc Cucurella with Mauricio Pochettino preferring Ian Maatsen. Man United have also asked about former Chelsea defender Marcos Alonso. (@Matt_Law_DT @TelegraphDucker)

Až je mi fans United líto, co jim tam lítá za jména...

Reagovat
Wazza228

Nechápu nás... Kdy jindy, než teď dát šanci mladíkovi? Místo toho přivedeme někoho takovýhleho kvůli měsíci, kdy jsou oba beci zranění.

Reagovat
VersaceChain

Kdy naposled se u nás prosadil hráč z akademie v obraně? Pravda je prostě taková, že ta kvalita tam není, jde to vidět např. na Garnerovi a jiných hráčů, kteří v akademii vypadali dobře, ale na PL nemají.

Já bych třeba Cucurellu bral, nejlépe s opcí špatného hráče z něj dělá jen ta cenovka..

Reagovat
icemike

Shaw není váš odchovanec? Já myslel, že jo

Reagovat
bbbauch

Ten se tenkrat kupoval za snad 30mega (v tu dobu tezky prachy) ze Sotonu

Reagovat
VersaceChain

A já tehdá myslel, že to bude druhej Bale a skončí na křídle

Reagovat
Wazza228

Jestli by se prosadil nebo ne ale nezjistíme, když mu nedáme šanci. a právě to mi vadí, že místo šance pro mladíka přivedeme hráče, o kterého jinde není zájem.

Reagovat
Mastný Chobot

tak Cucurella nie je taký tragéd, akého z neho robíte vy. Nie je to 70m hráč, ale v Brightone hral dobre. Bertrand a Alonso, to sú iné pecky, no.

Reagovat
John Obi Mikel

Alonso > Cucurella o parník

Reagovat
Busby babes

Alonso pred 5 lety mozna no

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Cucurella hraje ještě hůř než hrával Emerson

Reagovat
Unai

a chudak Harry nebude mit co zrat

Reagovat
Eichel

alonso pome

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Neutron

To snad nemoze byt pravda

Reagovat
Busby babes

tvl, tohle by byla naprosta picovina z nasi strany. jako u cucurelly bych mohl aspon doufat, ze navaze na vykony z Brightonu (narrator: nenavaze), ale Alonso?

Reagovat
Hlahart

Buďme v klidu, Alonso už nás odmítl Což je přesně to, co chce člověk psát na konci přestupáku 2023

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

Co to bylo za pitomce, jak se nechal u lajny připravit o míč

A myslíte, že to takhle Foden chtěl nebo to jen blbě zpracoval a šťastně se to odrazilo ?

Reagovat
Miguel19

Blbě zpracovával.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool neskutočne Darwin

Reagovat
Nikikrew

Nunez ale i Jota ma velky podiel na vyhre

Reagovat
avicii

Reagovat
cubazi

Reagovat
ondris

Reagovat
Manik...

Reagovat
Salfovic

Ty vole, to jsou krávy ty straky Ale jak jsem psal před zápasem, na ty top kluby si ještě nevěří.

Reagovat
cubazi

TEAM FUCKING SPIRIT, ALL FOR ONE ,

YNWA

LFC

Reagovat
dantetomas

Keby to Klopp nedojebal, tak LFC vyhra 3:0 v suchom triku. #kloppout

Reagovat
avicii

Nádherné emócie, zaslúžene lebo Castle zahral HANEBNY výkon v druhom polčase

To platí aj o Trentovi, chlapče spamataj sa už

Darwin základ

Szoboszlai znova super

Kupujte stopéra a zaloznika pre boha

Reagovat
cubazi

Szoboszlai zatial velký hráč, najlepšia posila jednoznačne, on hral hore dole a velmi rozumne ak mu vydrží zdravie bude búh

Trent na RB je zatial prúser, velký prúser

Salah by mohol zahrať viac

Reagovat
avicii

Ak teda nekúpime zaloznika tak tam dajme toho Trenata, aspoň to skúsiť a kúpiť RB ktoré je výborné dozadu, keď budeš mat v zálohe Szoba a Trenta nepotrebuješ tvoriť na pravom bekovi

Reagovat
cubazi

v podstate tam može hrať aj ten Quansah lebo zahral dnes dobre, len neviem ako je natom rýchlostne

Reagovat
papos182

Endo slabota, ale nemyslim si, ze prijde dalsi DM. Mam tuseni, ze proti Ville bude Bajcetic.

Reagovat
cubazi

neviem na jaku picu sme ho kupovali, a ešte ktomu čo den bude mať futbalový funus...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dirtyfoxx420

Jako ze ja nevim no, kdyz sem tady psal, ze na to nebude mit, tak si tady plno expertu hudrovalo pele a hadalo se, jaky to byl top nakup a ze to rozhodne nebyl ustrel do tmy, jen aby jsme meli aspon nejaky DMko..

Reagovat
papos182

Spis se tu psalo, ze za tu cenu muze jen prekvapit, ze ma dobre statistiky v BL, ne top nakup.

Jeste nad nim hul nelamu, po tydnu s tymem v Newcastlu, proti tymum z 2. poloviny tabulky muze byt fajn.

Reagovat
papos182

Jak jindy Darwin palil, tak dnes obe sance vyresil skvele.

Udivuje me, ze nam Newcastle nedal pak uz gol, kdyz jsme hrali v 10 a na stoperu nam hrala 4. a 5. volba...

Reagovat
vladis271

Ked hras proti 9 v poli musis ten zapas zabit 2 a tretim golom inak si koledujes o pruser.

Reagovat
Salfovic

Protože hráli tradičně připosraně proti top klubu.

Reagovat
vladis271

Vzhladom na zreb a priebeh tych zapasov je 7 bodov v podstate maly zazrak.

S tymi kartamic musime nieco urobit.

Reagovat
avicii

to ze mame toľko bodov po takýchto zápasoch je super ale netreba to preceňovať, všetci vidíme niekoľko pruserov v hre

Reagovat
stiflerovamama

Matip sa tiež zranil ?

Reagovat
papos182

Pristi kolo nebude VVD a mozna ani zraneni Konate s Matipem. Takze je mozne, ze zase Gomez s Quansahem.

Reagovat
avicii

Ten stopér je nutnosť, nechápem ze toto neriešime

Reagovat
O.Giroud

no snad bude zaujimavy deadline

Reagovat
avicii

Reagovat
Luc-Luc

Necekany 3b, ale Newcastle hral hovno na to, ze hrali doma a o jednoho vic...Kloppovi se povedla stridani, Jota, Elliott a hlavne Nunez to dost ozivili porazka ropnyho zla potesi dvakrat

Reagovat
ondris

Začiatok bol strašný. Každopádne Virgilova redka jasná a mohli sme byť radi, že predtým nešiel von aj Trent. Alisson spoľahlivý, ten wondersave v prvom polčase proti Almironovej strele neskutočný. Endo vyzerá tak, že tempo PL bude na neho príliš, bodaj by bol Bajcetic čo najskôr fit. Szobo to opäť odmakal. Nuňez a Jota skvelo oživili hru, Darwin obe strely rutinérsky k tyči, snáď konečne dostane viac priestoru a bude to bombiť. Mo musí hrať všetko parádna prihrávka na druhý gól. Po prvých troch kolách 7 bodov a štvré miesto je dobrý štart. Každopádne s obranou bez Virgila a bez poriadneho DM to bude teraz náročné.

Reagovat
ondris

Aha, tak teraz som si všimol, že Bajcetic už je v nominácii.

Reagovat
avicii

Endo by bol ideálne backup mat tam hráča ako Bruno G. tak sme úplne inde

Reagovat
ondris

Ja verím, že Bajčetic sa rýchlo chytí, ako v minulej sezóne.

Reagovat
JFT97

Reagovat
avicii

Kiež by si mal pravdu, je talentovaný, uvidíme, tu som celkom rad ze neprišiel Lavia

Reagovat
ondris

Ono sú hlasy, že by mal hrávať skôr vyššie a nie ako šestka. Mne sa tam ale páčil, defenzívne poctivý, silný na lopte a veľmi kreatívny. Nemusíme tam mať len nejakého rozbíjača.

Reagovat
fenixLFC

Vyhrat v desiatich ked sa prehrava, so stoperskou dvojicou gomez- quansah, este k tomu na st.james parku newcastle z nas uz musi mat komplex pretoze toto nie je normalne ako ich vzdy porazime darwin skvely, chladnokrvny v zakonceni. Snad zacne dostavat konecne sancu v zaklade. Gakpo alebo jota su fajn proti silnym superom ale s tou podporou zalohy musi proste hravat darwin. V obrane to sice hooodne skripalo a mozme dskovat len najlepsiemu brankarovi na svete, bez alissona odchadzame s debaklom. Ale je super ze sme to nezabalili a otocili snad nas to namotivuje do dalsich zapasov

Reagovat
Unai

Newcastle

Reagovat
eder

Co se posmíváš chudákovi?!

Reagovat
O.Giroud

stane sa, aj minule sme im dali na konci na 2:1 a ako to dopadlo

Reagovat
Bandita_Harry

Toto bude iná sezóna

Reagovat
O.Giroud

Dúfam, ale tak nejdem nejak lietať v oblakoch len preto že sme otočili zápas proti Newcastle.

Reagovat
Coutinho10

tyhle 3 body chutnaj hodně sladce Klopp super taktika a Darwin neomylný

Reagovat
eder

Zůstaňme nohama na zemi. Ale super večer. Darwinovi, Kloppovi a sobě to přeju!

Reagovat
Coutinho10

nicméně psychologicky super start....3 zápasy, z toho 2x na hřišti velkýho soupeře v boji o přední příčky za náma a z toho 1 výhra a 1 remíza....7 bodů po 3 zápasech je k vzhledem okolnostem famózní

Reagovat
avicii

Ono ale može prísť ťažké sklamanie proti Ville o týždeň...

Reagovat
Coutinho10

jako jo, známe PL a zrovna na Villu nemáme vždy úplně super vzpomínky, pořád mám v paměti ten debakl, co nám dali

Reagovat
avicii

To bude tažký zápas... snáď aspoň s novým stopérom a zaloznikom v kádri

Reagovat
Coutinho10

bylo by to hezký

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Kixi Syhimour

What? Darwin , Castle

Reagovat
Bayern +

Kudus už na instagrame kríži rukami ⚒️ Come on you Irons

Reagovat
Bandita_Harry

Super prestupak

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Arnar Resmusonn

Howe, potažmo Newcastle už musí mít snad komplex z lfc. Druhý poločas se na to vyloženě vysrali a jen čekali. kdyby šel Barmes v 54minute na hřiště tak by Trenta klidně dohnal k slzám. Ale takto... pecka Liverpool ale nevěřím že takto ta obrana přinese úspěch. Trent prostě není RB na kterém by mohli stavět. Chytrý hráč, skvělá noha ale obránce už jaksi ne.

Reagovat
r.mrazik

https://x.com/canalsportcz/status/1695795187304280175?s=46&t=c87FQ3mi7nMkIOPkNfAJmQ

Za tohle penalta ano, za zablokování střely v zápase se slepicema ne.

To je fakt ukrutně směšný tohle posuzování.

Reagovat
Salfovic

A proč by tohle neměla bejt penalta ?

Reagovat
icemike

Otázka zní, proč nebyla penalta po ruce Romera

Reagovat
owny✨

Jedno byla nastřelená ruka a druhý nebyla nastřelená ruka?

Reagovat
Busby babes

obe byly nastrelene ruce

Reagovat
icemike

Nastřelená ruka je někde na louce za barákem.

Reagovat
r.mrazik

Wtf?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

tohle tak bude vzdycky, jinej rozhodci, jina situace... je to subjektivni rozhodnuti. uprimne tyhle ruce nesnasim vsechny co tam mel ted ten obrance delat jinak? jde do skluzu, ma ruku v prirozene poloze vuci svemu pohybu a nahodne ho to trefi... driv se to bralo jako nastrelena ruka a podle me to byl lepsi pristup nez ten soucasnej.

Reagovat
r.mrazik

ja fakt nevim, jen me stve, ze se to posuzuje v kazdym zapase jinak

at to sjednoti a hotovo

Reagovat
Busby babes

Toho nedosahnes nikdy no

Reagovat
Hlahart

Mně teda spíš štve, že se věci v rámci jednoho zápasu posuzujou jinak

Reagovat
Busby babes

To by meli zlepsit. I kdyz taky mi prijde ze to jsou drobnosti a takhle linka: rozhodci jspi desne spatni, se jede tak nejak automaticly porad. I kdyz piskaj ok.

Reagovat
r.mrazik

to mas pravdu, to urcite ne, ale tyhle priklady ruky jsou celkem podobny,ze by se to posuzovat melo stejne

a navic strela na branu penalta neni a nejaky centr penalta je...psycho

Reagovat
VTID94
Reagovat
VTID94

Burnley have released a statement in response to an attack on the Aston Villa team bus following their meeting at Turf Moor.

Reagovat
VTID94

Since the beginning of 2023, only Manchester City have won more points in the Premier League (62) than Aston Villa (49).

Emery ball

Reagovat
Bandita_Harry

Ale ďalšie body až po repre prestávke

Reagovat
VTID94

Možné to je uvidíme. Ale na zápas sa teším dúfam v zaujímavý zápas

Reagovat
Bandita_Harry

To aj ja, snáď uz bez cervenej aspon

Reagovat
VTID94

To už by bolo moc nápadné keby ste dostali ďalšiu. Ale kurz na červenú v zápase (5,62) je zaujímavý

Reagovat
oli9

super LFC

Jinak Endo zahrál jak?

Reagovat
Slavia10

Nestíhal. Proti slabším týmům ze spodu tabulky klidně, proti Stonesovi/Rodrimu nebo Casemirovi ani náhodou. Ale tak stál do 20 mega že jo, asi není moc překvapení, že nejlepší záložník ligy to určitě nebude.

Reagovat
papos182

Pomalej, parkrat se nechal vytahnout mimo pozici, parkrat si kombinacne nerozumel. Vzdy jsem trnul, kdyz Castle na nej presoval, ze zakicksuje. Ale vypadalo, ze se snazi a hlavicky fajn.

Reagovat
Luc-Luc

Za me ok, umerne cene...

Reagovat
Bandita_Harry

Toto je co za filozofia ?

Reagovat
bbbauch

V prekladu - hral hovno, ale byl za malo penez

Reagovat
Bandita_Harry

Tak to joo, potom nechapem hate na TAA

Reagovat
Geordies

Naprosto zasloužená výhra Reds. Výkony obou týmů se dají rozdělit do 30. a od 30.minuty. Po červené kartě Liverpool táhl za jeden provaz, Alisson opravdu podržel. Naši mi přišli nervózní, rozladění, Big Joe mohl mít už v prvním poločase klidně dvě žluté. V druhé půli byla hra ospalá, ani nevím, jak bych takový výkon nazval, tam nebylo vůbec nic.

Tohle na sebe, bohužel, bere Eddie, vystřídal Gordona, nejlepšího hráče na place, za jalového Barnese, to stejné i výměna Tonali-Longstaff. Anderson, který byl nejlepší hráč celé přípravy, svou šanci dostal zas jen na pár minut, a i tak u něj byl zřejmý ten drajv a chuť s výsledkem něco udělat. Škoda, lepší taková facka teď než na jaře. Když už nás má někdo porazit, tak mě to sere o trochu míň, že to byl právě Darwin, kterému ty góly přeju, jen si to mohl nechat o kolo později...

Reagovat
kissak

paradoxně to byl právě Barnes, kterej při akci 2 na 1 to vzal egoisticky na sebe aniž by nahrával před brankou volnému Wilsonovi, takže ze stavu 2:0 to rázem z protiútoku bylo 1:1

to nicméně potvrzuje jen fakt, že jsme druhou půli vzali hodně laxně a mysleli, že již výhru máme v kapse

ani nemohu popsat, jak jsem včera byl vytočenej, ale jak píšeš třeba taková facka dobrá a snad se z toho poučíme

Reagovat
j_mrazik

Já pořád nechápu, že Arteta nevidí, že jsme dali, dáváme dost gólů po těch výpomocných nábězích od krajních beků. Já chápu, že chce zhustit střed, kde máme technické a teď už i rozumně tvrdé hráče, ale o tohle se ochudil a fakt je otázka času, kdy jeden z těch 3 frajerů, co má Saka neustále na sobě, ho prostě přepálí. Kdyby ho podbíhal White (aspoň občas), tak mu může odclonit jednoho bránícího, může mu tam pomoct Odegaard, nebo si to může navádět na střelu, kterou dost zlepšil.

Škoda, ten tým je teď hodně dobře poskládatelný, tak snad se vzpamatuje. Hlavně ta středová dvojka musí být Saliba x Gabriel, jinak je to hrozně měkký.

Reagovat
krisa

Partey na pravé obraně je nesmysl. Skoro to vypadá, že Parteymu slíbil základ, když nezdrhne k saudům a Havertzovi základ, aby podepsal. No a teď neví jak to poskládat. Každopádně to zatím moc nefunguje.

No, anebo neslíbil nikomu nic ale je to prostě tvrdohlavý mezek co si jede svojí pravdu

Reagovat
J0EL

Partey je prave logicka volba na beka ak nemas uz ale ine moznosti. My sme ich podla mna mali, duplom ak Gabriel sedi na lavicke a White sa moze presunut za Saku. Toto je ten problem. Rozdrbali sme nieco (celu pravu stranu) co fungovalo snad najlepsie celu minulu sezonu. Fakt nedavam to rozhodnutie s Gabrielom na lavicke.

Kazdopadne zranenie Timbera aj Zincha v uvode sezone je megapruser a toto stale ja osobne beriem ako nepodareny experiment, ktory snad skonci hned ako sa vrati Zinch (snad proti United).

Reagovat
krisa

tak jasně, když není jiná možnost, ať tam hraje. Jenže teď je. No jsem zvědavý, jestli po někom půjdou. Obrana je teď slabší než loni a když nehraje Gabriel, tak tuplem. Toho Timbera je kuevská škoda, vypadal skvěle.

Reagovat
J0EL

Timber mal potencial byt pre nas najlepsou posilou. Verim, este ze to ukaze ale v priprave bol neskutocny. Strasna skoda, stalo a bude nas to stat este body.

Reagovat
j_mrazik

Hodit do rozjetého týmu Havertze, který je z formy, je fakt šílený. Kdyby ho tam postupně zabudovával, tak to beru. A nějaký sliby… nevím, kdy končí přestupové okno u Saudů, ale když se to bude rozumně točit a střídat, tak můžou být spokojení všichni. Jeho střídání v 88. minutě je fakt na šíp do kolena.

Reagovat
krisa

taky nechápu, že pokaždé když se tým dostane do vedení, tak se zatáhnou a přestanou hrát. Tohle musí být pokyn trenéra ale hlava mi to nebere. To je pak jen čekání na gól

Reagovat
j_mrazik

A ještě se stáhneme s týmem, kterému bude dost týmů dávat nakládačku. Tyhle týmy je potřeba zlomit druhým/třetím gólem.

Reagovat
formic81

Kai se hleda, uci se novou pozici v systemu, kterej je pro vsechny novej do jisty miry. Chce to cas.

stejne tak by se melo mluvit o prumerny forme Martinelliho

Reagovat
formic81

proste zkousi veci, realne nam jeste chybi tak 30% hracsky kvality, tak abychom fakt mohli hrat naprosto vyrovnanou partii se City.

ten team musi mit vic taktickych tvari a to bude chvili trvat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele