Premier League - souhrn 22. kola: Man Utd zvládl přestřelku

30.01., 22:27, aktualizováno 01.02., 23:25
Komentáře a souhrny
Kobbie Mainoo (© AFP)

Manchester United zvítězil na půdě Wolverhamptonu Wanderers, nadále však má osmibodové manko na pohárové příčky. Aston Villa utrpěla v boji o Ligu mistrů tvrdý direkt v podobě porážky s Newcastlem, zatímco Arsenal, Manchester City, Tottenham i Liverpool uspěly. Brighton utrpěl nečekaný debakl na stadionu nováčka Lutonu. Hattrickem se blýskl Elijah Adebayo...

Wolverhampton Wanderers - Manchester United 3:4

01.02.2024 21:15

Góly: 71. Pablo Sarabia (pen.), 85. Max Kilman, 90+5. Pedro Neto - 5. Marcus Rashford, 22. Rasmus Højlund, 75. Scott McTominay, 90+7. Kobbie Mainoo

Manchester United ve 22. kole Premier League porazil v gólové přestřelce Wolves 4:3. Do utkání vstoupili lépe Rudí ďáblové, když se prosadila jejich dvě útočná esa Marcus Rashford a Rasmus Höjlund. Především pro Angličana se jednalo o důležitou trefu, neboť do předchozího klání nenastoupil kvůli jeho interním problémům v klubu. Domácí se sice nevzdali a podařilo se jim dokonce v 95. minutě vyrovnat na stav 3:3, nicméně poslední slovo si vzal o dvě minuty později hrdina Kobbie Mainoo. "Vlci" tak museli poprvé od 17. prosince zkousnout porážku.

Wolves za sebou měli úspěšný, ale poněkud divoký pohárový duel proti West Bromu, který na několik desítek minut přerušily nepokoje fanoušků v ochozech. Dominantní výkon ovšem nakonec zastínil mimofotbalové problémy a svěřenci Garyho O'Neila vylepšili svou poslední soutěžní bilanci na pět výher a dvě remízy. Postup v FA Cupu zaznamenal i soupeř, avšak v jeho případě disciplinární potíže Rashforda zaujaly výrazněji než triumf nad čtvrtoligovým Newportem.

Hříšník Rashford jistě chtěl dát na kritiku rychle zapomenout. To se mu povedlo již v páté minutě, když se po krátkém pasu Höjlunda prosadil parádní střelou z hranice šestnáctky k pravé tyči. Aktivnější Rudí ďáblové drželi Wolves pod tlakem i nadále. Ve 22. minutě přidal druhou branku asistent té první Nor Höjlund, jemuž se šťastně odrazil balon na kopačku po zblokovaném pasu Luka Shawa a odtud putoval do branky. Síť za zády gólmana Wolves rozvlnil zvonu Höjlund ve v závěru poločasu, jeho radost však zhatil praporek pomezního. O tři minuty později z ofsajdového postavení také pálil Casemiro.

Do druhého dějství nastoupili "Vlci" o poznání lépe. Tvořili si jednu šanci za druhou. Drama přineslo až rozhodnutí z 68. minuty, kdy sudí Jarred Gillett ukázal po faulu Casemira na puntík, z kterého se střelou doprostřed prosadil Pablo Sarabia. Inkasovaná branka nemusela United dlouho mrzet. Erik ten Hag totiž připravil parádní střídání, kdy se do hry v 73. minutě dostal Scott McTominay a o dvě minuty později se po skvěle zakrouceném rohovém kopu Bruna Fernandese hlavou rozvlnil síť.

V 85. minutě "Vlci" snížili na rozdíl jediné branky, kdy se z bezprostřední blízkosti prosadil Max Kilman, jehož našel obětavým pasem Craig Dawson. V páté minutě nastavení dokonce vyrovnal Pedro Neto, radost z bodu však netrvala dlouho. O dvě minuty později nádhernou ranou do pravého dolního růžku vystřelil tři body svému celku Mainoo.

Wolves tedy nepotvrdili solidní formu a po více než měsíci si připsali soutěžní porážku. I v příštím kole je čeká hvězdný soupeř, neboť 4. února vyzvou Chelsea. United ve stejný den přivítají West Ham.

Více informací k zápasu

West Ham United - AFC Bournemouth 1:1

01.02.2024 20:30

Góly: 31. James Ward-Prowse (pen.) - 3. Dominic Solanke

West Ham i přes vlažný start v 22. kole Premier League uhrál před vlastními fanoušky bod za remízu 1:1 s Bournemouthem. Aktivní vstup "Třešní" do utkání podtrhl hned v úvodu třetí nejlepší střelec celé soutěže Dominic Solanke, poté co mu nešťastně přistrčil balon Kalvin Phillips. Po hodině hry se však Kladiváři dočkali vyrovnání, když pokutový kop proměnil James Ward-Prowse. Za domácí mužstvo odehrál celé utkání Tomáš Souček, zatímco jeho reprezentační kolega Vladimír Coufal si odpykával karetní trest.

West Hamu po sérii čtyř klání v řadě bez vítězství přišla vhod týdenní přestávka. Ta poskytla manažerovi Davidu Moyesovi dostatek času, aby své mužstvo i s novou posilou Phillipsem zapojil do tréninku po nešťastné remíze (2:2) na hřišti Sheffieldu. Kladiváře nečekal jednoduchý úkol, jelikož Bournemouth prohrál od 5. listopadu minulého roku jen s Liverpoolem a Tottenhamem.

Philips se do svého nového angažmá uvedl hned ve třetí minutě prachbídně. Pod tlakem totiž nedokázal odehrát bezpečně míč a nabil jej Solankemu číhajícímu za obranou. Kanonýr The Cherries zachoval klidnou hlavu a brankou umlčel domácí diváky. The Irons se dlouho nemohli dostat do zápasu a přidávali další nepřesnosti, což v 36. minutě vyústilo v rychlý útok Bournemouthu. Naštěstí pro Kladiváře se výborným zákrokem blýskl Alphonse Aréola.

Necelou čtvrthodinu po změně stran se domácí dožadovali penalty, kterou jim nakonec přiřkl systém VAR. K exekuci se postavil Ward-Prowse a riskantní střelou doprostřed brány vyrovnal. Z penalty se tak trefil druhý duel v řadě. Zlepšený herní projev Kladivářů znamenal, že si již Bournemouth netvořil šance tak snadno. Závěrečný tlak se však nepodařilo nastolit ani svěřencům Davida Moyese, jejichž snaha většinou končila nepřesným centrem.

West Ham tak ani tentokrát nezvítězil a proti Bournemouthu získal jen bod. Oba celky bude další ligový zápas čekat 4. února. Kladiváři změří síly s Manchesterem United, Bees se utkají s Nottinghamem.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Chelsea FC 4:1

31.01.2024 21:15

Góly: 23. Diogo Jota, 39. Conor Bradley, 65. Dominik Szoboszlai, 79. Luis Díaz - 71. Christopher Nkunku

Fotbalisté Liverpoolu vyhráli ve 22. kole Premier League na domácím hřišti nad Chelsea 4:1. Aktivní svěřence Jürgena Kloppa nasměroval k tříbodovému zisku ve 23. minutě přesně zakončující Diogo Jota, jehož gólové střele předcházel povedený slalom mezi obránci Blues. Kromě Portugalce prožil povedený duel i Conor Bradley, který po křižné ráně na vzdálenější tyč zaznamenal premiérový zásah v dresu seniorského týmu Reds. Mladík ze Severního Irska navíc i dva góly pro své spoluhráče připravil. Smolný zápas naopak zažil Darwin Núňez, jenž jako první hráč v anglické nejvyšší soutěži čtyřikrát v utkání napálil brankovou konstrukci.

Oznámení Kloppa o jeho blížícím se odchodu sice zanechalo většinu fanoušků Liverpoolu v naprostém šoku, totéž se ale nedalo říct o hráčích. Ti totiž jako by svému trenérovi chtěli závěr kariéry na Ostrovech co nejvíce zpříjemnit a v FA Cupu po dominantním výkonu smetli Norwich 5:2. Velkou metu představovala případná výhra nad zvedající se Chelsea, která by zaokrouhlila počet triumfů legendárního Němce v nejvyšší anglické soutěži na rovných 200.

Jako první zahrozili domácí hráči, když nebezpečnou ránu zpoza vápna vyslal Núňez, gólman Djordje Petrovič však předvedl povedený zákrok. Ve 23. minutě pak vygradoval úvodní drtivý tlak Reds, během něhož se hráči Chelsea téměř nedostali s míčem z vlastní půle. Celou gólovou akci měl na svědomí Diogo Jota, jenž se prosmýkl obranou Blues jako lyžař mezi brankami a následnou přesnou střelou poslal Anfield do varu. Snový okamžik pak ještě před přestávkou prožil Bradley, který křižnou ranou na vzdálenější tyč zapsal svůj premiérový zásah v Premier League. V nastavení úvodní části pak ještě neproměnil pokutový kop Núňez, jenž tak završil smolný poločas, v němž ho hned třikrát zastavila branková konstrukce.

Po změně stran se do ojedinělého zakončení Chelsea dostal střídající Mychajlo Mudryk, rychlý protiútok však zazdil zpackanou střelou na tribunu. Na druhé straně to ale byla jiná píseň. Mladík Bradley korunoval skvostný výkon precizním centrem do vápna, kde si jej našel naběhnutý Dominik Szoboszlai, jenž důraznou gólovou hlavičkou oslavil svůj návrat do základní sestavy po zranění. Na povedeném výkonu Reds nic nezměnilo ani snížení, o něž se postaral Christopher Nkunku. Už poněkud komicky pak působilo zakončení Núňeze, jehož důrazná hlavička skončila již počtvrté v zápase na tyči, čímž stanovil nový rekord Premier League. Uruguayec se tak v 79. minutě musel převtělit do role nahrávače, když precizním pasem připravil gólovou radost pro Luise Díaze.

Liverpool tedy nad Chelsea doma po více než třech letech zvítězil. Také další duel sehrají Reds proti týmu z Londýna, neboť 4. února venku vyzvou Arsenal. Blues ve stejný den přivítají Wolves.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Brentford FC 3:2

31.01.2024 20:30

Góly: 48. Destiny Udogie, 49. Brennan Johnson, 56. Richarlison - 15. Neal Maupay, 67. Ivan Toney

Tottenham porazil ve 22. kole Premier League Brentford 3:2 a vyšvihl se na čtvrtou příčku v tabulce. Zápas se však pro domácí nevyvíjel dobře, když po první půli šli do šaten s jednogólovou ztrátou po zásahu Neala Maupaye, jenž provokativně slavil "šipkařskou" oslavou po vzoru Jamese Maddisona. Spoluhráči uzdraveného středopolaře Spurs si to však nenechali líbit a když do druhé půle vlétli třemi góly v rozmezí osmi minut, neváhali Francouzovi toto gesto oplatit. Na jednu z branek přihrával Timo Werner, který tak asistoval i ve svém druhém ligovém duelu v dresu The Lilywhites. Vítěznou trefu pak zařídil ve formě hrající Richarlison.

Kádr Spurs už sice po návratu uzdravených hráčů opět dostával svou obvyklou podobu. V pohárovém duelu s Citizens však stále byla cítit absence středních záložníků reprezentujících své země na Africkém poháru a na Maddisonovi zase byla znát dlouhá herní pauza. Nyní už se však anglický šikula představil od úvodních minut, a mohl tak zatopit Včelám, které v ofenzivě vedl jiný navrátilec Ivan Toney.

Právě sázkový hříšník o sobě dal vědět v 15. minutě, kdy jeho ránu po rychlém brejku vyrazil Guglielmo Vicario jen ke kopačkám Maupaye, který jednoduše dopravil balon do sítě. Vyrovnat mohl chvíli nato netradičně střelou ze střední vzdálenosti Richarlison, branku Marka Flekkena ale o milimetry minul. Zbytek prvního dějství byl kvůli velkému množství faulů a potyček velice rozkouskovaný, a další gólové příležitosti tak k vidění nebyly.

Poločasová přestávka a dvojité střídání Tottenhamu výrazně pomohly, jelikož Spurs během čtyř minut druhé půle skóre otočili. Nejprve se vydal na ofenzivní výlet z pozice levého beka Destiny Udogie, kterému se vlastní zblokovaná střela vrátila zpět k noze, díky čemuž mohl mladý Ital dorazit balon do poloodkryté sítě. O 72 sekund později se na levé straně skvěle uvolnil Werner, narýsoval přesný pas skrz vápno na Brennana Johnsona, jemuž ke skórování stačilo nastavit kopačku. Spurs však neměli dost a v 56. minutě přidali třetí trefu. Po rychlé souhře středem hřiště se k odraženému míči dostal Richarlison a potvrdil skvělou fazónu posledních týdnů. Gólové hody na Tottenham Hotspur Stadium pokračovaly i nadále, když Udogie hororovou zpětnou přihrávkou namazal Toneymu, který se tváří v tvář Vicariovi nemýlil. Srovnání už se ale Bees v hektickém závěru nedočkali.

Tottenham tedy v městském derby uspěl a v lize doma zvítězil počtvrté v řadě. Dalším soupeřem mu bude 3. února ve venkovním duelu Everton. Brentford o dva dny později vyzve Manchester City.

Více informací k zápasu

Manchester City - Burnley FC 3:1

31.01.2024 20:30

Góly: 16. Julián Álvarez, 22. Julián Álvarez, 46. Rodri - 90+3. Ameen Al Dakhil

Manchester City zvítězil ve 22. kole Premier League nad Burnley 3:1. O osudu duelu rozhodl v první půli dvěma góly v rozmezí šesti minut argentinský mistr světa Julián Álvarez, jenž tak na hrotu útoku znovu skvěle nahradil Erlinga Haalanda, který po takřka dvouměsíčním zranění přišel na trávník až za rozhodnutého stavu. Hosté, jež koučuje bývalý kapitán Sky Blues Vincent Kompany, tak prohráli s úřadujícím mistrem už 10. ligové utkání za sebou a nadále se krčí u dna tabulky.

Souboj druhého s předposledním měl být v jasné režii Manchesteru. Citizens navzdory zranění bývalých opor BVB Manuela Akanjiho a Haalanda pokračovali ve výborných výkonech, což naposledy pocítil v zápase FA Cupu Tottenham. Norský kanonýr už byl navíc připravený alespoň na lavičce, The Clarets se ho však nesměli zaleknout, jelikož ztráceli na záchranu sedm bodů.

Domácí na první branku nečekali dlouho. Své rychlosti v souboji využil Matheus Nunes, jenž následným centrem přesně našel hlavu Álvareze. Argentinec neměl problém míč z bezprostřední blízkosti uklidit do sítě. Útočník přezdívaný "La Araňa" zanedlouho sehrál parádní signál ze standardní situace společně s Kevinem De Bruynem, což vyústilo v další přesnou trefu mistra světa. Na druhé straně se v závěru poločasu dostal do ojedinělého protiútoku Lyle Foster, avšak jeho rána mířila těsně vedle zadní tyče.

Kompanyho poločasový proslov neměl na jeho svěřence příliš velký vliv, poněvadž po méně než minutě od návratu na trávník opět inkasovali. Tentokrát se prosadil muž velkých okamžiků Rodri, a to již tradičně přízemní bombou zpoza pokutového území. Tutovku měli ale i hosté. Zeki Amdouni šel úplně sám na bránu, nicméně v klíčové situaci nezachoval chladnou hlavu a přestřelil. Na hřiště se po dvou měsících podívala také největší zbraň útočného arzenálu Pepa Guardioly Haaland, jenž vystřídal znovu famózně hrajícího De Bruyneho. V nastaveném čase se ještě mezi přesné střelce zapsal Ameen Al Dakhil, který z bezprostřední blízkosti trefil odkrytou část branky.

Manchester tedy nezaváhal a získal tři body. V dalším kole jej čeká 5. února utkání s Brentfordem, Burnley se už o dva dny dříve představí doma proti Fulhamu.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Newcastle United 1:3

30.01.2024 21:15

Góly: 71. Ollie Watkins - 32. Fabian Schär, 36. Fabian Schär, 52. Álex Moreno (vl.)

Hráči Newcastlu zvítězili ve 22. kole Premier League na hřišti Aston Villy 3:1. Hlavním hrdinou hostů se stal zkušený obránce Fabian Schär, který se během čtyř minut v úvodní půli prosadil hned dvakrát, přičemž se jednalo o jeho premiérové trefy v aktuální sezoně. Straky si tak odvezly tři body z Villa Parku po více než 10 letech, pro celek z Birminghamu to zároveň byla vůbec první domácí porážka v letošním ligovém ročníku.

Navzdory dvěma po sobě jdoucím pohárovým úspěchům trápila Straky nepříjemná série čtyř ligových nezdarů v řadě. Pokus tuto šňůru ukončit navíc pro Newcastle nepřišel na dobrém místě. Ve Villa Parku totiž tým ze severu Anglie čtyřikrát za sebou prohrál minimálně o dvě branky a v nejvyšší anglické soutěži zde skóroval naposledy v roce 2013.

Ve 20. minutě se rychlík Anthony Gordon pokoušel zlomit nepříjemnou sérii náběhem za defenzivní linii, domácí obrana ve spolupráci s gólmanem však na poslední chvíli nebezpečí zažehnala. Další útočný výpad Gordona skončil zblokovanou střelou na roh, po jehož rozehrání se poprvé měnilo skóre. Kieran Trippier centroval a balon trochu překvapivě propadl až k důraznému Schärovi, jenž z malého vápna rozvlnil síť. Ve 36. minutě zvýšil švýcarský obránce už na 2:0, když se znovu ocitl ve správný čas na správném místě a míč odražený od břevna dorazil za bezmocného Emiliana Martíneze.

Pruhovaní pokračovali v povedeném výkonu i ve druhém dějství, v 52. minutě totiž usměrnil Jacob Murphy míč do sítě po přesné přihrávce Miguela Almiróna. Gól byl nakonec uznán jako vlastní, když ještě na brankové čáře zasahoval za cenu sebeobětování Álex Moreno, jenž si balon srazil za čáru. Z pohledu domácích zkorigoval skóre v 71. minutě Ollie Watkins, který zblízka prostřelil Martina Dúbravku. Vzápětí rozvlnil tahoun The Lions síť znovu, radost fanoušků ve Villa Parku však znegoval zdvižený praporek pomezního sudího. Euforie z kontaktního gólu tak opadla a závěr už si Magpies pohlídali.

Newcastle tedy zlomil prokletí Villa Parku, poprvé od roku 2016 tam skóroval a po téměř 11 letech si z něj odvezl všechny body. Jeho příštím soupeřem bude 3. února Luton, Aston Villa ve stejný den zamíří do Sheffieldu.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Sheffield United 3:2

30.01.2024 21:00

Góly: 17. Eberechi Eze, 27. Eberechi Eze, 67. Michael Olise - 1. Ben Brereton, 20. James McAtee

Crystal Palace porazilo ve 22. kole Premier League na vlastním stadionu Sheffield United 3:2. Zápas se pro domácí nevyvíjel vůbec dobře, jelikož se už v první minutě trefil Ben Brereton Díaz, jenž po příchodu na hostování zaznamenal po nevydařeném půlroce ve Villarrealu ve druhém ligovém duelu na Ostrovech druhý gól. Poté ale začala úřadovat dvojice Eberechi Eze a Michael Olise. Ještě v první půli připravil Francouz svému parťákovi dvě branky, aby po změně stran sám ranou z hranice vápna rozhodl o triumfu Orlů.

Ti se tak po třech soutěžních duelech bez přesného zásahu opět nastartovali a ukotvili Žiletky na dně tabulky.

Londýnský celek dokonale demonstroval svou prachbídnou formu v posledním kole na hřišti Arsenalu, kde jeho soupeř nemusel podat kdovíjaký výkon, a přesto zvítězil jednoznačně 5:0. Tento výsledek již zažehl spekulace o pozici zkušeného kouče Roye Hodgsona. Vylepšit nelichotivou bilanci chtělo Palace proti Sheffieldu. The Blades nejenže se krčili u dna tabulky, ale zároveň disponovali nejhorší obranou i útokem celé soutěže.

Na to jako by však úplně zapomněli a už v první minutě šli překvapivě do vedení. Brereton Díaz po levé straně potáhl míč, navedl si jej na hranici vápna a nechytatelným obstřelem na zadní tyč otevřel skóre. Náskok poslednímu celku tabulky ovšem vydržel jen zhruba čtvrthodinu. Krásnou akci vyšperkoval Olise přesným centrem na Ezeho a ten akrobaticky špičkou kopačky nasměroval balon do sítě. Následoval ale další rychlý brejk hostí, pas doprava na Jamese McAteeho a jeho následné zakončení, které i díky teči obránce vrátilo Sheffieldu vedení. Bláznivou úvodní půlhodinu pak uzavřeli domácí. Eze znovu od Oliseho obdržel míč na ose hřiště, hodil si ho na levačku a perfektní ranou do vzdálenější šibenice opět srovnal.

Nedlouho po změně stran byl hostující gólman Ivo Grbič ošetřován po nepříjemné srážce s Jean-Phillippem Matetou a jelikož hrozilo zranění hlavy, přepustil Chorvat místo Wesi Foderinghamovi. Ten sice dlouho nemusel nic velkého řešit, nicméně v 67. minutě z první větší šance inkasoval. Tečovaný pas Matety pod sebe doskákal až na hranici vápna k Olisemu, jenž se pohotovou ranou z první k levé tyči proměnil z dvorního nahrávače v úspěšného střelce. Tečku za výbornou podívanou mohl udělat v závěrečné desetiminutovce Anel Ahmedhodžič, kapitán The Blades ale hlavou orazítkoval jen brankovou konstrukci.

Crystal Palace se tedy proti poslednímu týmu tabulky dokázalo vzchopit a zvítězilo. V příštím kole jej 3. února čeká výlet do Brightonu, Sheffield ve stejný den přivítá rozjetou Aston Villu.

Více informací k zápasu

Luton Town - Brighton & Hove Albion 4:0

30.01.2024 20:45

Góly: 1. Elijah Adebayo, 3. Chiedozie Ogbene, 42. Elijah Adebayo, 56. Elijah Adebayo

Luton se ve 22. kole Premier League postaral o překvapení, když na vlastní půdě porazil Brighton 4:0. Kloboučníci se zapsali do historie nejvyšší anglické soutěže už po dvou minutách a 17 sekundách, kdy se jim podařilo vstřelit hned dvě branky. Rychleji se to povedlo v Premier League pouze Leicesteru v roce 1998. Hlavním strůjcem úspěchu se stal Elijah Adebayo, jenž zaznamenal hattrick. Vítězství spoluhráčů sledoval z tribuny i zotavující se kapitán Tom Lockyer, který se na stadionu ukázal poprvé od 16. prosince, kdy v utkání zkolaboval.

Tři dny před výkopem oba celky úspěšně zápolily v FA Cupu. Překvapivějším postupem byl ten v podání Lutonu, který pozdním gólem uspěl na půdě Evertonu. Právě na hřištích soupeřů se v poslední době Kloboučníkům nebývale dařilo, tyto úspěchy ale museli přenést i na domácí stadion a do Premier League. Tam je čekal těžký úkol zastavit rozjetého Joaa Pedra, který dal v posledních pěti soutěžních duelech sedm branek.

Na jeho splnění začali hráči v oranžových dresech pracovat bleskurychle a už po 30 sekundách za to byli odměněni úvodním gólem. Okamžitý zisk po rozehrávce soupeře vyústil v centr na zadní tyč, kde Carlton Morris vracel na Adebaya, jenž přesnou hlavičkou otevřel skóre. Mocný nástup Hatters nicméně nekončil. Ve třetí minutě pas za obranu hrubě neodhadl Jason Steele, čehož využil rychlostně vybavený Chiedozie Ogbene, píchl si míč kolem vyběhnuvšího gólmana a v klidu zasunul do prázdné branky. Ke konci úvodního dějství pak dokonal zdánlivou zkázu Racků Adebayo, jenž po přihrávce od Rosse Barkleyho vtrhl po pravé straně do šestnáctky a pohotovou ranou na přední tyč zaznamenal třetí trefu.

Ihned po změně stran lovil Steele míč ze sítě už počtvrté, Jordan Clark byl ale v době své úspěšné dorážky v ofsajdovém postavení. Nováček se i přesto o něco později čtvrtého gólu dočkal. Rohový kop z pravé strany prodloužil jeden z hostujících obránců na hlavu Adebaya, a ten pohodlným doklepnutím hlavou završil hattrick. Asi čtvrthodinu před koncem mohl Brighton konečně zaznamenat alespoň čestný úspěch, nejdřív však Danny Welbeck prudkou střelou zevnitř vápna nepřekonal Thomase Kaminskiho, načež z dorážky minul Tariq Lamptey. Skóre už se tak na Kenilworth Road nezměnilo.

Pohárové úspěchy tedy nakoply Luton k překvapivé ligové výhře. V příštím kole se představí 3. února na půdě Newcastlu, Brighton přivítá tentýž den Crystal Palace.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Everton FC 0:0

30.01.2024 20:45

Góly: -

Hráči Fulhamu remizovali ve 22. kole Premier League s Evertonem 0:0. Navzdory bezbrankovému výsledku se diváci na Craven Cottage rozhodně nenudili, jelikož oba celky zahodily několik slibných příležitostí a celkem třikrát se dokonce otřáslo břevno. Chalupáři se i přes pátou bodovou ztrátu z posledních šesti ligových klání drží ve středu tabulky a mají poměrně pohodlný náskok na sestupové pozice. Karamelky naopak nevyhrály proti The Whites pošesté v řadě a propadly se až na 18. příčku.

Fulham vstupoval do roku 2024 plný očekávání. Velkým lákadlem pro něj bylo potenciální finále EFL Cupu, do něj ho ale nepustil Liverpool a o pár dní později Chalupáři skončili i v FA Cupu. Povedené období ovšem neprožíval ani Everton, který spoléhal na fyzicky nadupanou zálohu, v Londýně nicméně nemohl počítat ani s Abdoulayem Doucourém, ani s Idrissou Gueyem.

V ofenzivním úvodu si oba celky vypracovaly dobré příležitosti, první zákrok brankáře ale přišel až na konci deváté minuty, kdy ránu Antoneeho Robinsona rychlým skokem k tyči vyrazil Jordan Pickford. Další šanci Fulhamu zazdil po centru z přímého kopu Joao Palhinha, jehož hlavička mířila nad. Trest za nevyužité šance tak mohl přijít na druhé straně. Dorážku Jamese Tarkowskiho ještě Issa Diop vyrazil na břevno, od kterého se ale míč znovu nebezpečně vracel směrem do sítě. Z brankové čáry jej však na poslední chvíli vykopl Timothy Castagne. Belgičan mohl před pauzou dokonce poslat Londýňany do vedení, jeho ránu ovšem zastavili protihráči, po jejichž defenzivní práci ještě minul z bezprostřední blízkosti bránu Raúl Jiménez.

Po návratu ze šaten Fulham zasypal soupeře několika střelami, ani jedna z nich ale nenadělala Pickfordovi příliš starostí. Po chvíli se osmělili také hosté. Dvakrát po sobě hlavičkoval Dominic Calvert-Lewin, nejprve však trefil břevno a hned nato dostal míč jen na horní síť brány. Po hodině hry byli po zakončení hlavou zase blízko gólu The Cottagers, pokus Bobbyho De Cordovy-Reida ale přizvedl na horní tyč Castagne. Jamajský reprezentant mohl bezbrankovému výsledku zabránit ještě v 83. minutě, jenže svou střelou těsně minul pravý dolní roh. Zmar zakončovatelů korunoval v nastaveném čase Beto, který ve dvou obrovských příležitostech neskóroval.

Poprvé od konce října tak ligový souboj Fulhamu skončil remízou. V příštím kole se představí 3. února v Burnley, Everton přivítá tentýž den Tottenham.

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Arsenal FC 1:2

30.01.2024 20:30

Góly: 89. Taiwo Awoniyi - 65. Gabriel Jesus, 72. Bukayo Saka

Arsenal si ve 22. kole Premier League odvezl z Nottinghamu po výhře 2:1 všechny body. Dlouho to však vypadalo, že Kanonýři nedokážou na stadionu The Tricky Trees potřetí v řadě skórovat, neboť v první půli trefili přes ohromnou převahu bránu svého bývalého spoluhráče Matta Turnera jen jednou. Střelecké trápení londýnského velkoklubu tak ukončil až v 65. minutě ranou z velkého úhlu mezi nohy amerického reprezentanta Gabriel Jesus, který navíc o chvíli později asistoval u trefy Bukaya Saky.

Jestli mohl některý z týmů Premier League žehrat na probíhající Africký pohár, byl to právě Nottingham. Reprezentovat totiž odjela hned šestice fotbalistů, povětšinou se navíc jednalo o důležité muže defenzivní složky hry. To mohlo proti Arsenalu představovat problém, jelikož Gunners v předchozím kole rozmetali slova o rostoucí krizi pěti góly do sítě Crystal Palace.

Hosté od začátku zápasu dominovali na míči a hledali v obraně Forest skulinku. Ta se ale ani po 40 minutách hry neobjevila, protože se domácí prezentovali velice důsledným fotbalem s minimálním počtem chyb. První zajímavá akce přišla až chvíli před koncem poločasu, když se Saka ve zmatečné situaci uprostřed vápna dostal ke střele, trefil však pouze dobře postaveného obránce. Následný roh si Nottingham stejně jako všechny předchozí pohlídal a nepustil Arsenal k žádné další šanci.

Ve druhém poločase se hra na obou stranách otevřela, což se projevilo hned v 53. minutě, kdy se aktivně hrající Saka odhodlal k ráně, proti které musel domácí brankář vytáhnout bleskurychlý zákrok. O chvíli později se k do té doby největší šanci utkání prorval Gabriel Jesus, jenž z bezprostřední blízkosti orazítkoval pravou tyč. Brazilec napravil svou minelu v 65. minutě, když se po rychle rozehraném autu dostal k pokusu z ostrého úhlu a rozvlnil síť soupeřovy branky. Saka se nechtěl nechat zahanbit a o chvíli později se zapsal do listiny střelců poté, co se dobře zorientoval ve vápně a nekompromisně zamířil po zemi k levé tyči. Minutu před koncem ještě snížil Taiwo Awoniyi, domácí už ale vyrovnat nestihli.

Arsenal tak na neúspěšné návštěvy City Ground z posledních let zapomněl a získal všechny body. V příštím kole přivítá 4. února Liverpool, Nottingham se tentýž den představí v Bournemouthu.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
22
15
6
1
51 : 19
51
2
Manchester City
21
14
4
3
51 : 24
46
3
Arsenal FC
22
14
4
4
44 : 21
46
4
Tottenham Hotspur
22
13
4
5
47 : 33
43
5
Aston Villa
22
13
4
5
44 : 30
43
6
West Ham United
22
10
6
6
36 : 33
36
7
Manchester United
22
11
2
9
28 : 32
35
8
Newcastle United
22
10
2
10
44 : 33
32
9
Brighton & Hove Albion
22
8
8
6
38 : 37
32
10
Chelsea FC
22
9
4
9
36 : 35
31
11
Wolverhampton Wanderers
22
8
5
9
33 : 35
29
12
AFC Bournemouth
21
7
5
9
29 : 40
26
13
Fulham FC
22
7
4
11
28 : 36
25
14
Crystal Palace
22
6
6
10
25 : 36
24
15
Brentford FC
21
6
4
11
31 : 36
22
16
Nottingham Forest
22
5
5
12
27 : 40
20
17
Luton Town
21
5
4
12
28 : 38
19
18
Everton FC
22
8
4
10
24 : 28
18
19
Burnley FC
22
3
3
16
22 : 45
12
20
Sheffield United
22
2
4
16
19 : 54
10

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (430)

Přidat komentář
Mastný Chobot

Vyhra je tam Trapime sa, ale na zapas s Liverpoolom sa celkom tesim. Taky zapas by nam paradoxne mohol sadnut aj viac.

Reagovat
PP

Moc hezky se na to dívá, ale je to PIČA O NERVY!!! Ta finálka a vzít to na sebe je šílená..

Reagovat
oli9

Luton

Reagovat
Salfovic

Nakonec to bude o třetí sestupové místo ještě ,,boj´´.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Salfovic

AV koupí za 15 mil Rogerse, ale na stopera nemá prachy, nechápu.

A neměl do Newcastlu přijít někdo na hostování ze SA ?

Reagovat
Hurrikane

Dyť v létě došel Pau, loni zase Carlos..

Navíc my jsme ve FFP trochu v mínusu. Potřebujeme spíš prodávat než kupovat..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
VTID94

15 to asi nebude. A Mings alebo Pau uz by nemali chýbať nejak extra dlho, takze by bolo zbytočne kupovať ďalšieho. Peňazí je dosť len FFP nepustí. A že poserieme par zápasov bolo viac než očakávané

Reagovat
kissak

spekulací ohledně posílení z SA se nakupilo celkem dost už od převzetí novými majiteli, takže nevěnovat pozornost

Reagovat
kissak

Porazit ve Villaparku neporazitelné Villains s naší tristní venkovní formou??? Já už ničemu nerozumím

Reagovat
Salfovic

Tak třeba jste za ty dva týdny dobili baterky, zas takovej šok to není.

Reagovat
kissak

baterky určitě dobili, ten posun byl vidět už na Craven Cottage, ale stejně si myslím že úspěch čekal málokdo včetně mě

už by se mohli pomalu vracet marodi

Reagovat
VTID94

Zaslúžene

Reagovat
kissak

pravda, včera to byl úplně jiný pruhovaný tým, vše šlapalo jak mělo

Reagovat
VTID94

Reagovat
Nikikrew

Co tam ten Zinchenko vyvadzal? On je prvy co by mal byt ticho ako najslabsi clanok defenzivy

Reagovat
kitas

Je z toho nejaké video?

Reagovat
Nizzie

Však podle toho, co jsem našel, byl nasraný jen sám na sebe, že zahrál špatně. Byl z toho špatnej. Nebo mi něco uniklo?

Reagovat
Nikikrew

Mal tam mensi konflikt s Whiteom, nieco mu vysvetloval. tu je video ale kvazi je to nic

https://twitter.com/nischal_15/status/1752544417414861131

Reagovat
masly008

To se asi dohadovali kdo z nich byl nejhorší na hřišti ne?

Reagovat
PP

White zrovna včera ale nezahrál vůbec špatně.. Mě se po delší době líbil konečně. Zato Zinch je poslední dobou spíš přítěž než přínos. Kolik on toho zabrzdí, do obranné fáze je slabý dlouhodobě. Za mě teď negativa převyšují pozitiva..

Reagovat
Kiss Me Polka!

lol včera hrál dopředu velmi dobře a dozadu přes něj nešlo nic

Reagovat
j_mrazik

Prej lol… kdyby se měřilo, kolik kdo strávil na míči, tak on snad jenom za první poločas bude mít tak 20 minut čistého času.

Reagovat
Nizzie

Nevím no, za mě si i včera Zinch odehrál svoje. Nebyl to kdo ví jak excelentní výkon, ale zase propadák taky. Měl už i horší. Jen dopředu se těžko vymýšlí přihrávky, když ti spoluhráči stojí a naběhne si jeden. Nevím no, ale toho si všímám docela často v poslední době, že naši hráči stojí a koukají na hráče s míčem co vymyslí.

Reagovat
Nikikrew

White bol vcera velmi dobry

Reagovat
masly008

Ale jo. Mne na obou strašně sere jak dlouho drží míč aby ho potom jednoduše poslali zpátky.

White mohl několikrát zrychlit nahrávku na Saku dokud byl 1 na1 , ale místo toho stál nad balónem a když Saku zdojili tak to dal dozadu.

Reagovat
PP

No včera Zinch s tím předržováním balonu už byl extrem. White letos mnohem míň nabíhá a doplňuje Saku, ale zrovna včera mi to přišlo nadprůměr.. Hlavně že se vyhrálo.

Reagovat
masly008

U Benyho mi vadí že to tomu Sakovi nedá hned. I kdyby mu to měl Saka 9x z 10 přihrávek vrátit tak ta jedna situace kdy to neudělá muže být golová.

Reagovat
Nizzie

Aha díky.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
VTID94

Manchester United will offer Marcus Rashford counselling if he reaches out for help.

United are taking the situation very seriously and are committed to supporting Rashford physically and mentally through another dark period. #MUFC

Reagovat
Mastný Chobot

Hangxiety (uncountable): An unpleasant state of mental uneasiness, nervousness, apprehension, remorse, and/or obsessive concern about some uncertain event, which may be experienced during the day(s) following a bout of alcohol drinking.

Reagovat
Grahf

samé mentálne trosky v tom klube

Reagovat
protiproudu

Včera sedím v kavárně a vedle mě cca 25 let boreček s drdolem a plnovousem jak dřevorubec, brečel tam celou dobu, jak to má těžký, že musí dělat u počítače, že je na něj rychlá doba, to vstávání o zabije a další věci s kterýma s potýká úplně každý. Seděla tam sním ženksa cca 45 let a ta čuměla :D

Reagovat
Kixi Syhimour

Dívat se z patra na nějakého chudáka je opravdu skvělý počin

Reagovat
protiproudu

to jsi byl ty?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, ale nerozumím tomu výsměchu, každý zvládá různé situace jinak.

Reagovat
St. Pauli

Takhle, kdyz to napises, tak s Tebou, Syhimoure, samozrejme souhlasim, a taky odsuzuju jakekoliv posmesky na adresu nekoho, kdo se evidentne ve svem zivote trapi.

Ale protoze jsem smejici se bestie, tak bych drevorubci z toho horniho patra plivnul maly padacek do fousku.

Reagovat
scvrklýangličan

Bez kontextu souhlasim s tim, ze je to od drevorubce mindset dost mimo. Kazdopadne ty musis bejt asi dobre zakomplexovanwj blbecek, kdyz poslouchas cizi rozhovory a pak mas nutkani se mu jeste posmivat na internetu.

Reagovat
forrest

Takže Luton má o 4 vstřelené góly víc, než United... Pěkný

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Kucka

Reagovat
nani92

povieš A, ale nepovieš B, že dostali o 9 golov viac

Reagovat
forrest

Tak píšu o vstřelených gólech, kterých má Luton (který má tribuny na balkónech okolních baráčků) o 4 více, než my... Skóre, obdržené góly, postavení v tabulce nezmiňuju...

Reagovat
kissak

Reagovat
Rišty

ty jsi zase v lese

Reagovat
J0EL

Reagovat
M0rb1D4S

Nejstrašidelnější na tom je, že jenom Burnley a Sheffield mají méně.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
kissak

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Čenda

Reagovat
andkoo

este strasidelnejsie je, ze sa porovnavame so zostupujucou trojkou

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
avicii

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Čenda

Reagovat
Mastný Chobot

wow

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Ligter

Reagovat
vodka

Antony se ale rozstřílel teď, tak ho už nikdo nezastaví

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Zaschrona

Everton in the Premier League since Sean Dyche appointment:

xG created - 59.8

Goals scored - 41

Just the casual -18.8 underperformance.

Reagovat
Zaschrona

Only Barcelona (54) and Bayern Munich (50) have missed more big chances this season than Everton’s 42 across Europe’s top five leagues.

Everton also have the biggest xG underperformance across Europe’s top five leagues (9.85), scoring 24 goals from an xG of 33.85.

Reagovat
PP

by mě zajímala Chelsea za podzim a Arsenal za za poslední dva měsíce..

Reagovat
Nizzie

Však mi jsme tak 30 velkých šancí zahodili jen v během posledních pěti zápasů snad ne?

Reagovat
Nizzie

ježíši *my

Reagovat
Zaschrona

Blíží se nám skutečně jen Chelsea, pak s odstupem MU

https://understat.com/league/EPL

Reagovat
Salfovic

Ještě Brentford.

Reagovat
O.Giroud

a Nunez

Reagovat
jk

Mrtki Brentford. Doufali, že si ten vypatlaný Maupay zajde na šipky. Coote naprosto šílený rozhodčí. Werner, Richi top. Hojbjerg ukázal proč je pro ten tým důležitej.

Reagovat
$dolar$

Mně se Werner teda vůbec nelíbil, připomínal mi letošního Sona, potahl k lajně a zaseknul a furt dokola.

Reagovat
jk

Tak on nic moc jiného ani neumí

Ale přesně tohle je to co se nám hodí. A měl to hodně těžký. Werner stejně jako BJ potřebuje před sebou prostor pro úutok, do zatažený obrany se jim hraje blbě, resp. nevyužijí všechny svoje přednosti. Musí přidat i něco navíc a včera se to myslím na začátku 2. pol. podařilo.

Reagovat
$dolar$

Ten jsem zrovna nevidel. Videl jsem prvni polocas, o polocase prepnul na tenis a zapnul v okamziku, kdz to bylo 2:1

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Salfovic

Jak bylo to zprasené jméno Destiny Udogie v tom jednom místním článku ?

Reagovat
Svatej

Nejhorší na tomhle celým je, že ten naprosto vymrdanej výkon sudího, kterej to Poolu regulérně dal dvěma katastrofálníma rozhodnutima a hromadou mensich, jsme našim výkonem úplně vyhladili a nikdo se nebude domáhat nějaký zodpovědnosti rozhodčího.

Jasně, ten výkon byl z toho "vyhoďte celej tým" šuplíku, ale problem je, že je to proste banda labilnich imbecilu a neni ve stavu, kde by tyhle zářezy dovedli snést a ještě se vzchopili proti tak kvalitnímu týmu.

Poche ať jde do hajzlu, tenhle tym ma i v tomhle složení na víc.

FA at jde do píči taky, protože tímhle způsobem se ty zapasy fakt nemusí hrát a stačí prostě jen ukázat na tým, co získá body, namísto tohohle divadla.

Reagovat
Svatej

Aaa, tak tak víc, než jen dvěma rozhodnutima

Reagovat
Registrujisejenproto

Ale Radim Parik by te pochvalil, timto jsi pekne zakotvil ve vzduchu tu dvojku, kazdy si bude delat prdel jen z “dalsi hromady mensich”

Reagovat
andkoo

rozhodcovia fakt nestoja ani za hovno, pozeral som vacsinu zapasu aj sliepky a tam bol riadny bordel na tom ihrisku...prepnem na chelsea a hned neodpiskana penalta

Reagovat
O.Giroud

Tak Coote, Tierney a Taylor sú snáď najhorší a stále sa niekto čuduje

Reagovat
Mastný Chobot

Badiashile to je stoperik jak vinko

Reagovat
8lampard8

Reagovat
pobody's nerfect

Pěkně, 5 gólů ve skóre oproti city vepředu.

Reagovat
O.Giroud

tak teraz sa im vracia Haaland a u nás Nunez si ide po rekord v počte nastrelených tyčiek no

Reagovat
Salfovic

Když to projedete o skóre, tak vám může nějakej svářeč udělat ligovou trofej z brankové konstrukce.

Reagovat
Shottack

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Miguel19

Ostuda, dle předpokladů.

Rozdíl několika tříd snad ve všem.

V neděli důležitější souboj o 10. místo, kam reálně patříme.

A seru na nějaký penalty. Ať už s tím Argentinec začne dělat nebo ať táhne do prdele. V té hře není nic. Proč u Spurs to jde a u nás ne? Taky mají mraky zranění, ale vědí co mají hrát. My víme totální hovno.

V kontextu celé sezony jsou všichni hráči pod ním ještě horší než byli. Nikoho nezvedl.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
MystycMac

Vie mi nikto povedať v čom je vlastne Enzo Fernandez nadpriemerný hráč ?

Reagovat
Salfovic

V ceně.

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Benzema

Reagovat
Shottack

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
redyyz

Reagovat
Kejza

Reagovat
13

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
raduinho

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Neutron

Reagovat
aragorn

Reagovat
sound la

vyhral Mundial

Reagovat
Kixi Syhimour

Bradley > James

Reagovat
LokoLFC

Lebron

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
vitasrp

No nic, tohle bylo bez šance. Liverpool hrál absolutně výborně, trochu jsem doufal, že nejsou až tak dobří (některý zápasy v prosinci, co jsem viděl, tak byli dost nepřesvědčiví), ale to je dávno pryč.

Tohle byl ten výkon plný agrese, rychlosti, intenzity, všechno provedeno ve velký kompaktnosti, kdy soupeř nedostane žádný prostor zadarmo, proti kterému se strašně špatně hraje a proti kterýmu to zvládají jen ti nejlepší týmy. K těm máme zatím zatraceně daleko, takže výsledek není překvapením.

Nicméně tady se s prohrou tak nějak počítalo, potřebujeme zahrát dobře proti Wolverhamptonu a Crystal Palace a z toho udělat šest bodů.

Pozitiv tam bylo naprostý minimum, Petrovič má dobrý zákroky, ale při rozehrávce to kope až příliš rychle dlouhé (vepředu nemáme jediného fyzického hráče) a nelíbí se mi, jak nepomáhal při balónech za obranu. A dobrý je samozřejmě další gól pro Nkunka.

Reagovat
Salfovic

Na to, jak příšerně hrála, dala Chelsea gól, měla minimálně dvě dobré šance + ty dvě ne/penalty. To není uplně dobrá vizitka pro obránce Poolu.

Reagovat
Mastný Chobot

Dufam samozrejme, ze ich cez vikend porazime, ale klobuk dole pred tym, ako Klopp ten kader znova dostal na top top uroven. Pred sezonou by som tipoval, ze to nebude ani na boj o titul, ale su o parnik najlepsi tim v lige momentalne. Ked uz my nevyzerame ako titulovy adept, tak snad aspon ten Klopp odide na vrchole.

Reagovat
LokoLFC

"že to nebude ani na boj o titul" Jak to myslis?

Reagovat
BenB

Jak asi..že prostě nebude hrát Liverpool o titul, stejně jako loni i já kamarádovi co jim fandí psal, že to bude buď průser nebo boj o titul

Reagovat
Mastný Chobot

Nečakal som, že sa Liverpool zapojí do boja o titul s tým, v akom stave bol ten káder na začiatku sezóny a po tom, čo nevyšiel Caicedo

Reagovat
LokoLFC

Tak jde tam o slovicko "ani". Jakoze titul je minimum.

Reagovat
PP

Jejich golové šance z jediného nákopu od obránce jsou na závist. My potřebujeme 50 doteků na jednu šanci, oni asi 3. A to tam mají naštěstí Darwina, který je teda palič neuvěřitelný..

Reagovat
13

Suarez daval taky mraky tycek a breven, je to jen o veku a zkusenostech. Darwin bude casem naprosty top

Reagovat
oddy

Reagovat
aragorn

Ta podobnost je tam fakt velká. Suarez byl první sezónu a půl obrovskej palič a sbíral poměrně dost asistencí.

V 12/13 to prolomil a 13/14 explodoval a to se může stát i u Darwina.

Reagovat
Front hell

A pak hned jak suarez zmizí za lepším

Reagovat
aragorn

Je to možný a celkem i reálný. Je mladej a jako každýho jihoameričana to táhne do Španělska.

Jenže lepší jak my je jen Real (Barca je mimo) a pokud ho chtít nebude, může u nás pár let vydržet.

Postavení Liverpoolu oproti ostatním top týmům je teď úplně jinde než v roce 2014 ale uvidíme jak budeme vypadat bez Kloppa.

Reagovat
Maresma

Potrebujeme my vubec to DM? Mac Allister opet naprosto TOP vykon.

Reagovat
avicii

Som rad ze som neni jediný co si to všimol

Reagovat
81Tomas

Byl uzasnej... Ta sirka kadru je ted fakt super

Ja doufam, ze se Endo vrati v te forme co mel a chtel bych Maca videt s vetsi volnosti

Reagovat
avicii

Reagovat
Salfovic

Je spíš otázkou, jestli ho tam není škoda.

Reagovat
oli9

Reagovat
Kejza

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
vitasrp

A jinak teda mám tu jednu nabídku lístků na domácí zápas Liverpoolu, měl jsem totiž výjimečně štěstí.

Mám k dispozici 2 místa přesně vedle sebe na utkání s Burnley za týden a půl (10.2.). Místa jsou na podélné tribuně v horním patře, cena je 3200 Kč za kus.

V případě zájmu pište na vitasrp@centrum.cz, lístky potřebuji udat co nejdříve, takže kdo dřív přijde a potvrdí zájem, ten vyhraje.

Reagovat
dantetomas

Mal by som zaujem, pisem email…

Reagovat
vitasrp

Jop, vidím, odpovídám :)

Reagovat
owny✨

8 Richarlison

7

6

5

4 Jesus

Reagovat
TomG

Kde jsou vaše ambice? Vždyť tohle nemusí být zdaleka jediný úspěch o který hrajete. Ještě se může Son dostat na Asijském poháru dál než Tomiyasu a Udogie může klidně dát v sezóně víc gólů než Zinchenko.

Reagovat
fenixLFC

meanwhile bradley ma za 149 minut v PL rovnaky pocet asistencii ako bruno...

a dnes viac kanadskych bodov ako antony za celu sezonu

Reagovat
Mönchengladbach

Do mrtvol se nekope.

Reagovat
oli9

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
BenB

Od kdy je 3 a 36 rovnako?

Reagovat
Bakary3

Tak mluví o tyhle sezoně, ne?

Reagovat
BenB

Podle ty věty to myslí obecně jinak mi to je jasný, že to myslí jen letos

Reagovat
81Tomas

Hm, nebo taky vic asistenci nez jakykoliv zaloznik z Live ze jo

Reagovat
JohnnyBravo

Tvl kopat zrovna do jednoho z nejproduktivnějších hráčů v PL za poslední roky

Reagovat
fenixLFC

a aj tak mal dovcera v lige rovnako asistov ako bradley

Reagovat
JohnnyBravo

Jako jasně, chápu, ale dělat si srandu z tak produktivního hráče v snad jediným mrtvým období jeho kariéry v MU

Reagovat
oli9

perfektní výkon

Říkám si jestli jsme byli tak dominantní, nebo Chelsea tak marná...

Ovšem celý tým

Reagovat
jk

Guglielmo Vicario on what he said to Ivan Toney at full time:

“He was talking to me a lot during the match. When it was over, I just told him I hope he didn’t bet on that result.”

Vic ❤️

Reagovat
Mastný Chobot

Nedopraje ani tiket

Reagovat
jk
Reagovat
Salfovic

V ten moment mu to Vicario řekl?

Reagovat
jk

Vypadá to tak no

Reagovat
Salfovic

Jj, jak se tam někdo od vás začal tlemit.

Reagovat
Kejza

Reagovat
O.Giroud

Snáď ho v lete kúpi Arsenal to si ho potom Tonery pekne vychutná

Reagovat
jk

Snad.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Čenda

Reagovat
SunFells

Ale joke

Reagovat
LyEX

Prečo sa nepískala absolútne regulérna penalta na Gallaghera hneď na začiatku? Nie aby to zmenilo výsledok zápasu aj keď po penalte by sa hra zmeniť mohla.

Reagovat
nani92

lebo liVARpool

Reagovat
eder

Regulérní penalta je ta, kterou pískne rozhodčí a VAR jeho verdikt nezmění. Tahle se sice písknout dala, protože "kontakt tam byl", ale Gallagher tomu dost přidal a ochotně si šel pro penaltu natolik předem, že to sudího ovlivnilo. Viděl jsem už mraky jasnějších nepísknutých penalt...

Reagovat
LyEX

Pri výuke rozhodcov pred VARom bolo posudzovanie "filmovania" predvšetkým na pozorovaní prirodzeného pohybu hráča, v tomto prípade sa jasne vyjebal ako taký kôň po náraze do stehna, nevidím ani len náznak pridania "hrania", čo je absolútne zlyhanie toho skrčka, ktorý to robí opakovane, mňa Chelsea nezaujíma a po tom čo sa vrátil KdB nemám obavy z toho aby City prišlo o titul s LFC, takže hodnotím to čisto kvôli konzistencii zlých výkonov rozhodcov, ktorých úroveň je Saudi liga a ako som to písal skôr dotklo sa to už asi každého tímu v PL túto sezónu čo je hrozivá bilancia zlých rozhodnutí a strašne ma irituje alibistické vedenie FA.

Reagovat
Svatej

Reagovat
danielfc

A asi posúdili, že Galagher narazil do VVD, nie naopak...kontakt tam bol, ale futbal je kontaktný šport, ten kontakt nebol teda posúdený ako faul, ktorý by zapríčinil že Galagher teatrálne preletel saltom vpred s 1 a pol vrutom, teda dive hraničiace s žltou kartou.

Reagovat
vitasrp

Jj, tohle byl určitě dive na žlutou kartu.

Reagovat
vitasrp

Jo už vidím i reakci níže, tak na to kašli, to nebude mít smysl.

Reagovat
Miguel19

https://twitter.com/search?q=Gallagher%20penalty&src=typed_query

Jop. Dijk tam vystrčí koleno, do kterého Gallagher naběhne. Jasná žlutá pro Gallaghera.

Reagovat
icka

Reagovat
Bakary3

no pamatuju si, jak jsi mi dával sodu, když jsem napsal, že s neodpiskanim penalty za ruku v zápase live - Arsenal nesouhlasím, ale dle zdůvodnění komise rozhodčích to zřejmě bylo správně, dle pravidel.

Psal jsi mi, že nemám soudnost, jsem zaslepeny hlupák a špína.

Teď je zrazu regulérní penalta jen ta, kterou piskne sudí.

Dobre

Reagovat
eder

Nevzpomínám si přesně, ale moc se mi nezdá, že bych někoho označil jako " zaslepený hlupák a špína". V případě Ødegaardovo aktivního hraní rukou proti pohybu míče si stojím za tím, že se jednalo o stoprocentní penaltu. V případě inkriminovaného Gallagherova skoku naopak připouštím dvojí výklad 50 na 50 ( zpravidla podle toho kdo komu fandí).

Reagovat
Bakary3

Ale jo, ja jsem se ještě dnes ujišťoval, Pl souhrn 19. Kola

To je jedno... Já tam tvrdil, že podle mě to penalta byla, ale že podle výkladu pravidel zřejmě nepiskli správně, tak jsem dostal. To je fuk.

Ale tak mě pobavilo, že tady napíšeš, když jde o tvůj tým, že penalta je, až když piskne rozhodčí a tečka.

Reagovat
eder

To byla reakce na jednoznačné tvrzení "regulérní penalta", to označení je podle všeho vždy subjektivní.

Reagovat
Bakary3

Tak... Víš jak to mysleli, to jsi možná po ruce Arsenalu psal nebo myslel taky

Reagovat
Bandita_Harry

Myslím že sa dodatočne vyjadrili že to penalta byť mala...

Reagovat
fff

Neviem, pre na to az taka jednoznacna penalta nebola. Balanc stratil uz pri spracovani a pomaly siel dole, kontakt s VVD nebol tak vyrazny podla mna. Neviem, robi sa z toho uplne jednoznacna penalta, no podla mna to ani zdaleka nejako jasne nebolo.

Na druhej strane VVD na Nkunkua, tam mu jasne isiel do clenka a loptu ani netrafil, tam to podla mna bola urcite penalta.

Reagovat
fff

Zvlast este v zapase, kde na Jotu sa penalta piskala. Tam mi to prislo ako podobne situacie a nepochopitelne jedno bola penalta a druhe nie.

Reagovat
danielfc

No tam tiež hrala hlavnú úlohu reakcia Nkunka, ktorý bez zjavnej príčiny vyhodil obomi nohami do luftu a zvíjal sa na zemi ako postrelený 3,5 brokom.

Kontakt tam bol do stojnej nohyz boku, nebolo to ani podkopnutie, ani prišlapnutie, ani tam nebola prehnaná sila...reakcia toho šmoulíka bola tak hysterická, že to VAR zmazal online.

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Front hell

Už se těším až se něco podobného nepiskne Liverpoolu

Reagovat
aragorn

Nkunku to přihrál ale to nic nemění na tom, že to byl faul a penalta to být určitě měla.

Reagovat
LokoLFC

Myslis za ten dive? Na olympiade by z toho byla placka, ale ve fotbale penalta nikoliv.

Reagovat
Front hell

Tak u Joty tentokrát ten dive stačil na penaltu

Reagovat
icemike

Protože podle varu 50:50, coz znamená zůstává vyrok sudiho. Kdyby sudí pískl penaltu, tak var řekne OK

Reagovat
$dolar$

Do včerejška jsem nevěděl, že je Maupay takovej zmrd.

Reagovat
jk

On teď hlavně vypadá jak úplný retard. Ještě když tak nezvládá na instgramu.

Reagovat
hightower

Retard to je kardinální a Toney u mě včera taky klesl na dno... Ale nejvíc mě sralo, jak jsme jim na to shthousery chování reagovali. Richy, Maders, Deki...Místo toho aby šlápli do pedálů a snažili se vyrovnat, tak se tam pošťuchovali s těma bezmozkama.

Reagovat
O.Giroud

By ma zaujímalo kde ste boli keď zranil Lena, keď je pre vás taký objav že to je zmrd

Reagovat
Svatej

Reagovat
BenB

Tipnul bych si, že byli tady a hlásili jak nic neudělal a že si za to může Leno sám

Reagovat
Bakary3

No, třeba to prostě neviděli? Že by?

Reagovat
O.Giroud

hej a diskusiu tiež nečítali lebo ťahali ešte káčerov. Ja som ten zápas tiež nepozeral a?

Reagovat
Bakary3

No a?

Já třeba nemám čas sledovat všechny zápasy, když jsem to neviděl na vlastní oči, jen něco četl, nezafixuju si hned danyho hráče jak zmrda.

Jinak já neviděl ani, jak zranil Lena, a ani si tu diskuzi nevybavuju, i to se stává, no.

Reagovat
O.Giroud

Tak to bol taký prvý bod kedy naznačil svoje zmrdstvo. A to bolo 3-4 roky dozadu a v lige je stále. Ak si to niekto uvedomil až teraz a aktívne sleduje PL tak je to zvláštne no.

Reagovat
$dolar$

Co je na tom zvlastniho?

Reagovat
O.Giroud

Tak ked nesledujes PL aktívne tak beriem.

Reagovat
Golasso

fakt překvápko, že je Maupay zmrd.

Reagovat
Čenda

Reagovat
$dolar$

Ja PL nijak pravidelne nesleduju, spis narazove, tudiz nemam nejmensi tuseni o cem mluvis.

Reagovat
bbbauch

Tady aby se clovek bal napsat, ze neco nevedel

Reagovat
O.Giroud

Neboj, vysvetlíme

Reagovat
Nikikrew

tak aspon, ze si to zistil vcera

Reagovat
Greaber

Hráči absolutně bez zájmu, bez motivace, jako by ani hrát nechtěli, jedeme si pořád stejnou hrůzu bez žádnýho zlepšení. To mohli včera normálně skrečovat ještě před zápasem a dopadlo by to pro nás vlastně lépe. Kdybych pracoval stejně jako oni hrají, do týdne bych umřel hlady.

Reagovat
Mastný Chobot

Pellistri hostem v Granadě

To robia Busbymu naschvál

Reagovat
j_mrazik

Kdy vlastně končí přestupové okno? Přijde mi, že se na trhu vůbec nic neděje a přitom je dost týmů, které by potřebovaly doplnit.

Reagovat
Miguel19

Dnes

Reagovat
r.mrazik

pravidla "Premier League’s Profitability and Sustainability Rules "...kluby cekaji na leto

https://theathletic.com/5241772/2024/02/01/two-transfer-deadlines/

Reagovat
fff

Velmi zabavny zapas. Chelsea moc nepredviedli mimo cca 10 minut okolo nasho striedania 4 hracov. Mali zrejme smolu na 1 ci 2 rozhodnutia, hoci Gallagher podla mna az taka jasna penalta ako sa to tu prezentovalo nebola, balanc stratil uz pri spracovani a ten kontakt nebol nejako vyrazny. Na druhej strane VVD na Nkukua mala podla mna byt penalta.

Kazdopadne zdravy Nkunku bude pre Chelsea velmi dolezity do buducna.

Bradley super, Nunez super. Niekde som cital, ze toto je prva penaltka, ktoru v kariere nedal . Ono sa to raz musi zlomit.

Reagovat
Mates_Matesović

Včerejšek nebyl náš úplně nejlepší den (obrana je v poslední době fakt na mizerný úrovni), ale důležitý jsou teď hlavně body. Navíc teď s návratem Sarra půjdeme snad ještě nahoru, protože jeho přínos v záloze nedokážeme nikým jiným nahradit. Jo a chtěl bych pochválit Richarlisona, začínám chápat, proč ho fanoušci Evertonu milovali.

Reagovat
r.mrazik

ten Nunez je strasny palič

Reagovat
fff

12 krat tyc v tejto sezone

A stale ma v lige 14 G/A v lige v 21 zapasoch (14 v zaklade).

Reagovat
r.mrazik

prave, on ty cisla spatny nema vubec...ale je to hrozny kopytak v zakonceni

Reagovat
Ranoth

aj Suarez zo zaciatku spalil strasne vela sanci a nakoniec mu to zacalo padat tak verim, ze to bude aj Nunezov pripad, raz sa mu to od tych tyciek musi zacat odrazat aj do brany

Reagovat
r.mrazik

uvidime...treba bude spis jak torres v chelsea

Reagovat
R.Meireles

Je, ale je to pro mě strašně zábavný hráč.

Pokud by zapracoval na koncovce/měl víc štěstí, tak je fakt topka.

Reagovat
iamek

Hansen-Aarøen do Brém. Suma nikde není, ale bude to asi almužna, protože v létě konci smlouva. Podepsat chtěl, ale nevěřil, že by pod ETH dostal šanci, takže logicky krok. Šel teď, aby tam byla nějaké procenta a podobně.

Jinak agent Pellistriho hezky vyjel po ETH

Reagovat
r.mrazik

se mu nedivim...

ETH prodal garnera, prodal elangu, prodal za charitu iqbala, mejbri zase hostovani, pellistri zase hostovani, fernandez zase hostovani...a privedl malaciu a antonyho...to je manazersky uplne mimo,kdyz tyhle dva hrajou na urovni tech z akademie

Reagovat
iamek

+ Mengi za snad půl mega až mega?

Reagovat
iamek

Tak nemá buy back :/.

Reagovat
Busby babes

ani jeden z techle na to nema na urovni na ktere chceme hrat a nedokazali dlouhodobe vytlacit ze sestavy kohokoliv z acka.

Klopp nekdy ted na adresu mladych rekl: : “To neni o mne, ze bych ja daval sanci mladym hracum..je to hlavne o nich, ze klepou na dvere sestavy tak silne, ze to nemuzu ignorovat.”

Tohle nikdo z tech tebou vyjmenovanych nedokazal.

Garner a Elanga mozna jako hraci sirsiho kadru... nemyslim si, ze nas kdokoliv z toho bude mrzet.

Mozna Alvarez, ale ten potrebuje par let aby se dostal na ten level pro PL. Mame na to prostor u nas? nemyslim si

Reagovat
r.mrazik

prostoru letosni sezona nabizi mraky...ale ETH tam radeji hraje tragickeho antonyho a nalevo pak stavi pres nohu praveho beka...o nechani mctoma a prodani garnera,kdy to melo byt naopak, nemluve

Reagovat
Busby babes

McTominay je lepsi hrac nez Garner.

Reagovat
r.mrazik

momentalne? do budoucna?

Reagovat
Busby babes

momentalne i do budoucna. Prodal bych ho v lete, ale to neznamena, ze je Garner lepsi.

Reagovat
Grahf

za to tí, čo teraz v áčku sú na to majú neskutočne

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Čenda

Reagovat
iamek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

no vidis a stejne je tihle jmenovani budouci superstar nedokazali vytlacit...

Reagovat
ratusek

Protože si nekompetentní ETH jede "své" koně

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
1joni

Reagovat
ratusek

Reagovat
iamek

+ se zatím nechce podepsat Forsonovi a v létě může jit zadara.

Reagovat
r.mrazik

dobre vedou ten klub

Reagovat
iamek

Akademie těch slušných hráčů produkuje fakt mraky. Ročně ti to vyplivne 10-12 novych kusů a kdyz se do acka během 2-3 sezon dostane 1-2, tak to není špatná bilance. Mi vadí, že většina chodí za almužny a úplně nekvič, že jim nejsme schopni zařídit slušne hostovani. Takový Forson, Shoretire, Hansen nebo Nolan mají být dávno na poradném hostovani. Mají mít dlouholeté smlouvy, hostovani a podle úspěšnosti hostovani se pak rozhodnout. Když Forson a Hansen proste na hostovani nejdou a stagnuji v U21, tak se jim do smlouvy moc chtít nebude.

Reagovat
Busby babes

chodi za almuzny protoze nasi hraci co od nas odesli se uplne neprosadili jinde. Proc by si nejakej klub PL mel rict: hele vezmeme nekoho z United protoze ti maj dobre hrace... kdyz nemame dobre hrace casto ani v zakladu acka, tak jak dobri mohou byt ti, co je nedokazou vytlacit?

Az budem vyhravat trofeje, tak budem prodavat i mladiky bez zapasu v PL za 20 mega no

Reagovat
Busby babes

plus taky musis brat v potaz i uhel pohledu hrace. ma volbu: bud budu v United nejakou 4 az 5 volbou v zaloze nebo 3 volbou na kridle/beka nebo pujdu jinam a budu 1-2 volbou...

Reagovat
r.mrazik

souhlas, vedou to tam fakt divne

stejne jako mrcaseni s pellistrim a mejbrim

Reagovat
Busby babes

good luck, ale nemyslim si, ze by nas to melo mrzet.

Reagovat
iamek

Potenciál má obrovský, ale v U21 měl dost zranění + mi přišlo, že nějak nemá motivaci poslední týdny. Kdyby podepsal a šel na hostovani, tak bych byl víc rád, ale chápu ho, že prodlužovat nechtěl. Jsou odchody z akademie, které mrzí víc. Německo by mu mohlo sedět paradne.

Reagovat
Busby babes

takovzch uz bylo a kde jsou ted... ja ho chapu, dobrej krok pro nej, ma vetsi sanci hrat. Tak snad bude mit fajn karieru Uvidime za par let, jestli nas to bude mrzet. Ale zatim jedinej, u koho se to stalo byl Pogba...

Reagovat
Whitemedia

Mergl musel zase postavit hroznej krám, když to Lewis vzdává a utíká příští rok do Ferrari.

Reagovat
iamek

Nocni mura tohle ty vole. Tohle hovado ve Ferrari fakt nechci .

Reagovat
Whitemedia

Já ho taky nechci, ale on měl vždy čuch na tým, tak by to mohlo něco naznačovat.. snaha najít na tom něco pozitivního

Reagovat
iamek

40 lety uknourany mamlas. Deal snu . No letos dam 3-4 velké ceny, protože další roky budu mít očividně pauzu . Jsem doufal, že místo Carlose přijde Albon a ono tohle.

Reagovat
Whitemedia

Tak prostě dojde Albon.. místo Lewise

Ani Lewis ve Ferrari mi to nezhnusí tak, jako další a další.. a další a další a další... městské okruhy

Reagovat
iamek

Albon vypadá teď na mercedes :/. Taky je nemám rád, ale Vegas byl top závod. Madrid vypadá vyloženě trapne :)

Reagovat
iamek

Btw Monaco tě baví jako trať?

Reagovat
Whitemedia

Ty závody tam v telce tolik záživné nejsou, ale má to prostě tradici a přímo na místě to musí být brutální zážitek. Ale Madrid na kruháči a nebo stopadesát tratí v USA(jedou řeči už i o závodu v Chicagu) je prostě extrém.

Reagovat
iamek

Pro mě právě snad nejhorší závod v sezóně, ale na tradici si nějak nepotrpim no. Vůbec by mi nevadilo, kdyby se to nejezdilo.

Reagovat
Nizzie

Taky to Monaco nemusím. Pro současné formule naprosto nevyhovující trať, ale je to show pro celebrity a F1 na tom vydělá neskutečný balík dle mě.

Reagovat
iamek

Chicago bude určitě no. Amerika je asi jediný trh, kde F1 ještě může hodně růst.

Reagovat
Busby babes

nocni mura tohleto. oblibenej pilot v nejhorsim tymu...

Reagovat
Whitemedia

nepřekvapuješ

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Čenda

Reagovat
Manik...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Freedo

Reagovat
ratusek

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Neutron

Reagovat
J0EL

: Same same here

Reagovat
Busby babes

jako ja to zas nejak extra neprozivam. Fanousek Hamiltona je mozna silne slovo u me.

Reagovat
chicuita

Reagovat
TheTopFootbaler

Já to mám úplně stejně!

Reagovat
Nizzie

A oblíbený tým?

Reagovat
Busby babes

INEOS saving money by letting Hamilton go to Ferrari and investing that money in United.

Reagovat
iamek

Hamilton to Ferrari is DONE.

Ferrari's Chairman John Elkann has signed the contract with Lewis Hamilton.

Only announcements are left.

Reagovat
chicuita

Reagovat
redyyz

Chelsea comes to Liverpol 4_1 reason

Reagovat
SunFells

Ornstein: Swedish talent Lucas Bergvall picks Tottenham over Barcelona. Fee approaching €10m + adds agreed with Djurgarden. Set to fly on Friday for medical & to sign 5yr deal. Arrives in summer to join 1st team squad

Wow slepice úžasně zbrojí top top talenty

Reagovat
iamek

Tenhle byl u nás na zkoušce a nechtěli jsme dávat 5 mega za nej. Takže čekám kometu.

Reagovat
SunFells

to čekej

Reagovat
iamek

Taky doufam, že to bude prumerak, protože pak by mě to stalo, ze za těch pět mega nepřišel před půl rokem

Reagovat
SunFells

Kobbie

Reagovat
Busby babes

klasickej suchotrikovej vykon no. Ta nesmyslna penalta to hrozne rozhodila Ale zabavnej zapas, vytvorili jsme si hodne sanci, meli dat vic golu a zapas v prvnim polocase ukoncit no. To nam zatim chybi. ten 3. gol, kterej by to zabil. Takhle proste ma souper porad nadeji, ze jim tam neco padne. Stastna penalta a najednou jsou zpatky...

Druha pule zase ale od nas zbrkla. Nedarilo se drzet balon. a kdyz jsme ho ziskali, tak to bylo vzdycky hura rychle nahoru do brejku... jako chapu snahu dat 3. gol a taky ze ta situace tomu casto nahravala, ale pak jsme o ten balon zas rychle prisli. Kdybychom je nechali chvili behat bez balonu, ono by to ten jejich elan otupilo... skoda.

Ale 4 goly, 3 goly dali odchovanci, a vyhra, super.

Reagovat
Busby babes

a Mainoo bude poklad.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Wazza228

Je*

Reagovat
forrest

Tak v pohodě, už jsme zase gólově Luton vyrovnali…

V neděli jedu na Old Trafford proti West Hamu, tak doufám ve stejný skóre 4:3 pro United. A Suk hattrick, ať si vychutnáme pořádně jeho vrtulníček.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Reagovat
buzna

snad neprohra United

Reagovat
iamek

Do zhruba 70 minuty hooodne fajn výkon . Čtyři góly, mraky šanci, pohyb a dost kreativity. Mainoo je naprostá bestie v 18 letech . Nejen genialni gól, ale celkově měl několik bloku, rychle dává balon od nohy, nabízí se, vyhrává souboje. Nadherne se na nej kouká. Rash dneska taky fajn a s Hojlundem to může být skvělá dvojice.

Antony úplně šílený výkon po střídání. Zajebal snad co se dalo a u třetího gólů ( proč proboha se takhle roh zahrál? ) ztratil balon on. Otresny výkon a Forson by měl být klidně před nim. Dneska navíc měl áčko .

Martinez snad bude v pohodě, protože ten upgrade je abnormální. Btw ta penalta . Silenost.

A proč se ty vole nastavovalo 9 minut? Šašci.

Bylo by fajn výhru v nedeli potvrdit doma

Reagovat
Busby babes

Chelsea jsem v lete fakt zavidel Enza (a Caiceda) ale jestli bude Mainoo takhle pokracovat, tak jsme usetrili 100 mega...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

je tam ta podminka...

Reagovat
SunFells

Já se směju tomu seznamu fest předražených hráčů. Kobbie bude lepší hráč než oba.

Reagovat
Busby babes

oba byli drazi, protoze jsou mladi, maji obri potencial a jsou to typologicky hraci, ktere je strasne tezky najit.

Reagovat
SunFells

Každý je drahý, protože je mladý, má nějaký potenciál a bla bla. Jenže ta cena za to někde končí, u nich u obou byla výrazně překročena a Caicedo se té cenovky nikdy ani nedožije. Oba mají určité limity na svých pozicích a vzácností, znova hlavně Caicedo, se Kobbiemu těžko nevyrovnávají, Enzo je na to fyzicky příliš omezen.

Reagovat
iamek

Bez debat . Máme šanci je projebat jinde

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icemike

Reagovat
Wazza228

Na dalšího Antonyho

Reagovat
ratusek

to snad už ani nejde

Reagovat
Freedo

Reagovat
vceradnesazitra

Tak to se zase můžou utratit za nějakého Sancha nebo Antonyho.

Reagovat
Busby babes

u Martineze je to ta jeho zranena noha, ne? tak snad je to jen preventivni. jeho stridani mi davalo smysl, cekalo se vic centru do vapna, tak tam je Harry platnejsi. v momente stridani me ani nenapadlo, ze by mel problem.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jojo Kobbie je teď náš nejlepší záložník, důležitější i než Bruno.

Antony už za nás nikdy nesmí nastoupit, minuty co mu dáváme jsou jenom pro to, aby se prodal doufám.

Penalta byla klaunská jak sviňa no

Reagovat
Salfovic

Ještě si stěžuj na dlouhé nastavení.

Reagovat
Freedo

Na to bych si taky postěžoval, protože se nastavilo 9 a hrálo se přes 11 minut. 2 góly v nastavení a jedno střídání tolik času zabrat nemohly.

Reagovat
forrest

Reagovat
Grahf

Onana nechytí nič navyše a pravidelne dostáva 2g/z.

Reagovat
bbbauch

2g/z je dobry nahodou, v NHL by byl hvezda

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Čenda

Reagovat
icka

Reagovat
Salfovic

S tím svým chytáním rozklekem by se tam hodil víc než na trávník.

Reagovat
Busby babes

je to takove hokejove. DDG delal podobne veci v tomhle ohledu. ale tak ono ti nekdy proste nic jineho nezbyde

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Takhle rozproudit krev na večeř, volové.

Reagovat
Busby babes

dedek jako ty ma stejne prasky na spani, ne?

Reagovat
niflheim

Ti dám dědka

Reagovat
mithro

Reagovat
Acquanni

Večer, nebo večeři?

Reagovat
O.Giroud

Nottingham ďalší brankár tých nezastaví nič

Reagovat
Csaplárova past

Včera zas Fergie time

Reagovat
Likan7

Na X jsem se zastával Onany, že je v lize solidní...no nic. Ten debil fakt nechytí nic navíc... Ty góly nejdou za nim, ale cokoliv, co letí na bránu, tak smrdí gólem, protože Onana se nehne, hne blbě, nebo se nastaví nějak čurácky...

Reagovat
Freedo

Je zajímavý, že ti, co tady vytrvale jedou narativ, jak má jedny z nej čísel v lize, to teď ve svém hodnocení přejdou. Ale když náhodou něco chytne, to je hned sláva.

Reagovat
Hlahart

Co jako přejdou?

Reagovat
Freedo

To, že zase nic nechytil

Reagovat
Hlahart

Však měli xG nějaký 2.3 nebo kolik. Z toho jsou 3 góly úplně normální. Tady v tom zápase se mu dá vyčítat leda ten výběh, který hasil Lisandro.

Reagovat
Rezan

tak vlastně při xG 2,3 za něj prošli 4 míče, to nic moc

Reagovat
Busby babes

tady si fakt lidi musi delat carky u kazde pokazene prihravky a tak...

Reagovat
Busby babes

a co chces prejit? treti gol mozna? ale jinak...

Reagovat
Freedo

Možná? Třetí gól jde z velký části za ním a ten mohl rozhodnout o tom, že si neodvezeme 3 body. Na první tyč to nemůže takto dostat, stál tam strašně divně, váhu měl na pravý noze. Varane teda taky bránil jako ponocnej.

Reagovat
Busby babes

tam cekal spis streu na zadni ty, obstrel Varana, ne ze to pujde skrz nej a jeste to bylo i mirne tecovany. Chyba? jo, ok, ale rozhodne ne nejak zasadni.

Chyba byla spis ten vybeh, jak pise Hlahart vejs. Na druhou stranu tam centry jinak sbiral slusne a jednou mel dobrej zakrok tou hlavou

Reagovat
Freedo

No, to je hezký, že čekal střelu na zadní, ale brankář si vždy musí pohlídat hlavně první tyč. To mi přijde jako základ.

Reagovat
r.mrazik

čekal no...ani spadnout nestihl

Reagovat
jk

A co chceš přejít na těch statistikách, statisticky chytil včera Onana o 0.1 gólu víc, takže ty čísla má zase lepší…

Reagovat
r.mrazik

uz aby se to takhle fascinace cisly trochu umoudrila

Reagovat
jk

No já jenže on v tom zápase statisticky zas tak nepohořel aby lidi co ho brání na základě statistik teď změnili názor jak se autor diví.

Jinak jsem ten zápas ani neviděl tak to nijak nehodnotím.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Busby babes

byl to zapas, kde pro me Onana nestal za zminku. Ani v jednom smeru.

Reagovat
r.mrazik

je to sranda brankar...

podskoceni mice a Licha na care vykopava

pak ani nespadne,neskoci,jen stoji

a treti gol poradne nevyhne a zas jen ceka,jestli ho to trefi

penaltu neberu

je to hrozny kopyto,kdyz si clovek vezme,co treba chytl i ten brankar od wolves treba od hojlunda zblizka

Reagovat
Likan7

Munice proti fanouškům Kováře dochází

Reagovat
r.mrazik

to,co chyti Onana by Kovar chytl taky...a mozna i neco navic

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Neutron

Kedy tie blbosti ohladom Kovara konecne skoncia?

Reagovat
iamek

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

"pak ani nespadne,neskoci,jen stoji" to mluvis o cem, o druhem golu?

Reagovat
Busby babes

tak Sa nemel moc dobrej zapas imho. btw obdobnej zakrok mel i Onana jen hlavou.

Reagovat
r.mrazik

je fakt,ze aktivni pohyb golmana wolves je obdobny zakrok jako byt trefen do hlavy

Reagovat
Busby babes

no ja moc nevidim rozdil mezi tim, ze golman skoci uplne do pice ale nahodne ho trefi balon do nohy a tim, kdyz golman je pozicne tak, ze ho to trefi do hlavy a tim zabrani golu taky.

Reagovat
r.mrazik

tak to je pak tezko no

Reagovat
Busby babes

docela jo, kdyz u jednoho random zakrok vyzdvihujes a u druheho bagatelizujes btw nebyt Dalota, tak Onana chytil i ten druhej gol

Reagovat
r.mrazik

ten by chytil leda rymu

tak jestli ten zakrok toho typka od wolves byl random tak...ale radeji nic

Reagovat
ZJEV

Jako chápu, že hráči potřebují nakopnout a je to zábava, ale nemusíme si to pokaždé dělat tak složité. Do penalty pohodový výkon akorát zase chyběl knockout, pak to byla naše klasická divočina a strach o výsledek.

Tu penaltu fakt nechápu, co jiného by chtěli zrušit? Tady to byl jasný dive i ruce šly první nahoru. Za mě bych to postavil jinak a pokud rozhodčí pískne penaltu, která spíše nemá být, měla by to být automaticky ta "zásadní" opravitelná chyba. Jestli se to pořád bude brát tak, že nějaký kontakt, tam byl = opravovat to nebudeme (nemůžeme), tak se těch simulací a nahraných pádů nikdy nezbavíme. To těm rozhodčí nevadí, že je ti hráči pořád takhle ojebávají?

U toho třetího gólu Vlků nechápu, jak takhle můžeme zahrát roh v nastavení, když vedeme o gól. Ten Hag tam pošle zkušenosti na závěr a my se nahrneme do vápna, kde ani nepošleme ten balón, který samozřejmě ztratíme a necháme jim možnost brejku. No a co ten Onana? Jako bylo to sice přes Varana?, ale zase na bližší tyč, on ani neskočí.

Každopádně na tom výkonu do toho střídání se dá stavět, včera hrál ten základ velmi dobře. Vyzdvihl bych Martineze, Casemira a samozřejmě Mainooooo. Vlastně celá ta záložní trojka hrála dobře i Fernandez. Hojlund konečně dostával balóny a líbí se mi to to točení křídel

Co ten Martinez? snad si tam tu nohu ledoval preventivně

Reagovat
iamek

Lisandro Martinez is NOT injured. The ice pack he had strapped to his foot last night was just for safety from a stamp.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/clinicalenzo5_/status/1753166481016185064

Jude Bellingham after tackling Mason Greenwood

“RAPIST”

Reagovat
Freedo

To víc vypovídá o Bellinghamovi, pokud to skutečně řekl.

Reagovat
Busby babes

jo no, ma pravdu.

Reagovat
Petr.Petr

ma pravdu (svoji). Precetl si ji v blesku.cz. Rozhodnuti soudu je nepodstatne, on ma svuj spravny skvely pohled na vec.

Reagovat
Busby babes

zadne rozhodnuti soudu nebylo.

Reagovat
Petr.Petr

no prave

Reagovat
Busby babes

tak proc ho pouzivas jako argument?

Reagovat
Petr.Petr

rozhodnuti bylo takove, ze zadne nebylo, tim padem ty a tobe podobni si musi vystacit s bulvarem a uzasny Jude bude za to co vypustil z drzky nalezite potrestan disciplinarnim trestem, jelikoz Mason nebyl shledan vinnym.

Reagovat
Busby babes

ja si v pohode vystacim s tema videama a fotkama, co ta holka sdilela. a znova. zadny soud nerozhodoval, takze ani nerozhodl, ze zadne rozhodnuti nebude. ale to je asi na tebe moc slozitej koncept.

a Jude vubec nemusi resit, jestli Mason byl nebo nebyl shledany vinnym, to je uplne nepodstatne.

Reagovat
Petr.Petr

zivot jde dal kluku. Jak rikam, nikoho to nezajima

Reagovat
Busby babes

a proto pises uz asi 10 reakci, tak moc te to nezajima

Reagovat
Petr.Petr

tak chci ti predat tu informaci, ze ses s tim cringe a nikoho to nezajima, kdyz ty to sam nevidis, ackoliv je to do oci bijici. Takze to napisu jeste 10x, dokud ti to nedojde.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mikelinos

a co to o něm vypovídá?

Reagovat
Petr.Petr

ze je to jednoduchej pokrytec a za neopravnene urazky mu bude udelen disciplinární trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Tímhle příspěvkem ale děláš přesně to, co popisuješ dole... Taky Bellinghama osobně neznáš, čerpáš jenom z internetu, ale umíš krásně zhodnotit, že to je jednoduchý pokrytec.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Petr.Petr

treba jsem pokrytec ja...jdes na to spravne.

nicmene..tady to vlakno je pod komentarem: "pokud to skutečně řekl" takze cela ta uvaha navazuje na verzi, ze to rekl. Ja nikde netvrdim, ze to rekl, pracuju s hypotetickou verzi, ze to rekl. A jelikoz to resi delegat zapasu, tak je pravdepodobne, ze se to mohlo stat. Pokud to rekl, tak je to pokrytec a ja jsem treba taky pokrytec, kdyz na to poukazu. S tim jsem v pohode

Reagovat
Petr.Petr

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Petr.Petr

Uz bezte s tim ultra korektnim bulením do prdele. Nikoho to nezajima ve skutecnosti.

Ano, my vime, ze ty a tobe podobni mate uzasne nastaveny zebricek hodnot, zijete podle toho a jste moralni autority a jakmile se nekde vyroji na internetu nekdo, kdo z toho vyboci, je potreba exibovat vas cisty, korektni, sterilni pohled na vec. Umite krasne zhodotit, kdyz nekdo odboci od vasich uzasnych hodnot a umite ho kompletne odsoudit na cely zivot a dokazete to navzdory tomu, ze toho cloveka vubec osobne neznate a cerpate z clanku na internetu, to je obdivuhodne jak jste uzasni a jak naplneny zivot vedete. Inspirativni.....

Reagovat
Busby babes

me zas nezajimaj tvoje kecy. a taky se s tim budu muset vyrovnat...

Reagovat
ashburtongrove

Obdivuju tvoji chuť jít do diskuze s každám, ale tady to fakt nemá cenu

Reagovat
Petr.Petr

Nema no. On sam podvedome vi, ze mam pravdu, ale jeho defenzivni ego mu nedovoli se toho pustit, tak se křečovitě cuká.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Ale docela mi připomíná mě před pár lety, kdy jsem si taky myslel, jak to všem v diskuzích nakládám a až zpětně jsem si uvědomil, za jakého dementa jsem byl.

Reagovat
Busby babes

btw neznasilnovat zensky, to neni zas tak uplne vysoka latka na nejakem zebricku hodnot... a ano, cloveka co mlati a znasilnuje zensky dokazu uplne s klidnym svedomim odsoudit.

Reagovat
Petr.Petr

ja vim, ja vim. Je to skvele. Ja ti chtel hlavne rict, ze to opravdu nikoho nezajima. On si kazdy umi udelat obrazek sam, nemusis se snazit poucovat ostatni na internetu. Pokud ses aspon trochu inteligentni, tak to musis vedet, ze je to ztrata casu. Je to cringe

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Petr.Petr

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Grahf

ono práve títo ľudia, čo majú potrebu ukazovať na internete svoje morálne postoje, bývajú v reálnom živote pekné svine.

Reagovat
Busby babes

hezkej Freud z Wishe

Reagovat
r.mrazik

Žid nějak nezvladal

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

Tak to mu řekl dobře.

Reagovat
Tomanatura

Jenom otazka, budes proti nemu ted uz cely zivot takto zbrojit? Pokud ty udelas nejakou chybu, kterou zase napravis, bude podle tebe v poradku, ze se to s tebou potahne cely zivot? Nikoho nezabil, ta holka s nim zije a ma s nim dite. Takove toxicke vztahy emotivne nevyzralych lidi vidime kolem sebe dennodenne. Ze nemuze hrat za United, ok, dokazu pochopit, ale schvalovat vse proti nemu, protoze udelal ve zkratu chybu jako rozmazleny teenager?

Reagovat
jenage

Já fakt doufám, že ho podepíšeme už jenom Busbymu.

Reagovat
jenage

*kvůli

Reagovat
Busby babes

jj, zmlatit a znasilnit nekoho, to je takova klukovina... jako seriously?

A ano, budu si klidne dal delat srandu, kdyz mu to takhle nekdo da sezrat. Vysel z toho lacino.

Reagovat
Neutron

Existuju este niekde tie dokazy? Chcel by som si to este raz prezriet. Pride mi, ze niektore detaily sa pokrucaju a chcel by som nieco relevantne, nie niekoho nazor.

Reagovat
Busby babes

to vygooglis

Reagovat
Tomanatura

Ano, protoze za svou chybu zaplatil dost. Vem si, ze by to byl tvuj bratr a zkus se do nej vcitit. On nesel do baru, neznasilnil tam neznamou nevinnou babu. On mel/ma s obeti vztah, cimz nerikam, ze to neni spatne, ale asi si jen tak nerekl, ze dneska znasilnim svou pritelkyni, se kterou jsem mel sex uz tisickrat. To neni deviace, to jsou nervy a pocit, ze si muzes delat cokoliv. Ktery uz ted asi tezko bude mit, jelikoz sedel ve vazbe, zna ho v negativnim smyslu cely svet a bude to mit neustale v hlave, kdykoliv se objevi nekde na verejnosti. Ze ten clovek, co se na nej diva, vi, co kdy nekdy udelal. Sice ten clovek nezna celou pravdu, nezna momebtalni pohled te zeny, nezna ani detaily jejich vztahu, ale stejne ho bude soudit. Myslim, ze potrestany je dost.

Reagovat
Busby babes

jak za svou chybu zaplatil tvl? hraje v jedne z nejlepsich soutezi sveta dal normalne fotbal.

A ten zbytek... hele ze nechapes, ze znasilneni v 90 procentech neprobiha stylem uchylak v parku, ale ze to delaj kamaradi a tak, to neni muj problem. Ma to jako neco menit?

A z toho, co tak holka dala na site tak presne to si rekl: dneska znasilnim svoji pritelkyni... tvoje snaha to bagatelizovat je smesna.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Bayern +

Včera zasa raz hanebný výkon. Okrem Areolu a Kudusa sa na to nedá pozerať. Bowenovi nemá kto nahrať, Součkovi nemá kto nacentrovať a ten ťah pustiť Fornalsa a Benrahmu, narvať do základu ďalšie zbytočné DM, Prowsa jebnúť na LW a Součka na hrot je opäť Moyesov majstrštyk

Našťastie sa vraj Benrahma ani Fornals nestihli zaregistrovať, resp. to West Ham zablokoval zámerne. Ale ak to bolo naozaj zámerne, tak sme akože pekní vychcanci, nehovoriac o tom akú kvalitu nám poskytnú nasratí Fornals s Benrahmom vo zvyšku sezóny.

Reagovat
Wazza228

Bohužel jsem nemohl dokoukat celej zápas, vypínal jsem to ve druhém poločase ještě za stavu 2:0 a ráno opět "překvapení", že z toho pohodová výhra nebyla. Každopádně první poločas velmi dobrý výkon a měli jsme z toho vytěžit víc. Penalta vtipná, ten sebou plácl jak do louže... A Mainoo nádherný gól. Ten kluk je boží a snad půjde jen a jen nahoru.

Reagovat
Neutron

Ja som to tiez vypol po prvom polcase s vierou, ze po dobrom vykone a dvojgolovom vedeni to snad konecne bude kludna vyhra no a rano prekvapko Mainoo sa moze len a len zlepsovat

Reagovat
Wazza228

Reagovat
j_mrazik

Včera jsem u toho ManUtd vs Wolves tak přemýšlel, proč padá tolik gólů v posledních 5-10 minutách… Přijde mi, že velkou roli tam hrají taktické šarády hlavně týmu, který nechce dostat gól, vymění hráče vepředu a strčí tam 4. a 5. volbu na stopera, ať to tam umlátí. Tím nedrží balon vepředu a automaticky zalezou, tak si o ten gól vyloženě říkají. Noví příchozí stopeři se tam pak motají těm ze základu a pak jsou zmatky v šestnáctce.

Reagovat
Busby babes

zrovna tebou pospane situace nebyly ale vcera ten pripad.

Rekl bych spis ze je to tim, ze zacnou tymy hrat vabank. Jdou do vetsich risku a bud to vyjde nebo casteji propadnou a otevrou prostor na druhe strane + unava branicich hracu

Reagovat
j_mrazik

Střídání Garnacho vs Evans není přesně z téhle škatulky?

Jinak souhlas s tebou, únava a hra na riziko určitě hraje taky roli. Jenom mi to častokrát od těch vyhrávajících týmů přijde zbytečné, když by ten balon mohli držet dál od brány, když to tak dělali třeba nějaký 60-70 minut zápasu.

Reagovat
Busby babes

to sice je, ale gol jsme dostali z brejku a ne situaci, kterou si popsal. tak jsem to myslel.

Reagovat
Mastný Chobot

A do brejku sa Wolves dostali mozno prave preto, ze na LW nebol Garnacho, aby ho zastavil na polovici ihriska

Reagovat
Busby babes

to uz je hodne velka teorie.

Reagovat
Freedo

Neschopnost udržet balón výš určitě hrála roli. Antony tam měl situace, kdy to u lajny mohl vyvést a posral to. Ztráty tam byly v útočném postavení a z toho pak Wolves měli brejky. To je vidět například na postavení naší obrany před třetím gólem soupeře.

Reagovat
iamek

Lisandro Martinez is NOT injured. The ice pack he had strapped to his foot last night was just for safety from a stamp.

Reagovat
Wazza228

Reagovat
SunFells

Arsenal's deal with Sobha Realty, which includes naming rights to the training center and the logo on the sleeve of training kits, is significantly higher than the partnership with Emirates, under which the airline acquired the naming rights to the stadium (£4m a year), replacing the name Ashburton Grove with Emirates Stadium.

Ten deal s Emirates působí dnes dost vtipně, snad už tak dlouhou dohodu nikdy nepodepíšou.

Reagovat
Jardin

Wow, oni to tehdy podepsali na 22 let

Reagovat
Acquanni

Je asi dost pravděpodobné, že se pak ukáže nový sponzor na název stadionu, ale já bych si hrozně přál, aby se jmenoval po Wengerovi.

Reagovat
Rudnevs

Preco pustil United Aaroena do Brém za 250 tisíc na trvalý prestup? Nevravelo sa, že je to talent…

Reagovat
Busby babes

protoze mel 5 mesicu do konce smlouvy a novou podepsat nechtel. Velkych talentu mame kazdej rok asi 5, posledni dobou... Tak sand se mu bude darit a chytne se tam.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele