Pohár UEFA preview - první zápasy 3. kola

13.02.2008, 11:44, aktualizováno 14.02.2008, 08:34
Previews
Šest zápasů dnes udělá tečku za první polovinou třetího kola letošního ročníku Poháru UEFA. My budeme největší pozornost koncentrovat na Strahov, kde se Slavia střetne s Tottenhamem. Bayern podstoupí zkoušku v Aberdeenu, Fiorentina cestovala do Trondheimu a Hamburk se představí v Curychu. Benfica hostí Norimberk, zajímavou podívanou slibuje duel Boltonu s Atletikem Madrid.
Zenit Sankt-Peterburg - Villarreal CF  (středa 18:00)
Zenit Petrohrad hostí Villarreal a bude to jeden ze šlágrů úterního programu.

Na podzim se Zenitu v poháru ale zas tak nedařilo. Ve své skupině skončil třetí. Oba celky se zatím v Poháru UEFA nikdy nepotkaly. V poslední sezoně se Petrohradu povedlo získat v listopadu v ruské lize mistrovský titul, což se naposledy klubu povedlo v roce 1984. Holandský kouč Dick Advocaat se stal prvním zahraničním trenérem, co tento titul získal. Hned byl zájem i o hráče a v lednu odešli Erik Hagen do Wiganu a Martin Škrtel do Liverpoolu. Playmaker Andrej Aršavin je bude pravděpodobně následovat v létě. Minulý rok dosáhl Zenit v Poháru UEFA na čtvrtfinále a v evropském poháru je doma neporažen od roku 1999. Domácí soutěž začíná až v březnu a Petrohrad je momentálně na předsezonní přípravě v Malaze. V trestu je Nicolas Lombaerts, starty Kim Dong Chzhina, Križanace a Fatiha Tekkeho jsou nejisté.

To Villarreal se i přes Fiorentinu dostal na samý vrchol své skupiny C. Chilskému kouči Pellegrinimu se od jeho příchodu do klubu v roce 2004 velmi daří, udělal z něj štiku Primera Division, úspěchy jsou i v evropských pohárech. Tým se chce letos dostat až do Ligy mistrů, v průběžné tabulce Primera Division je zatím třetí. Villarreal doposud vyhrál všechny tři své zápasy venku v Poháru UEFA v této sezoně. V lize tým naposledy zvítězil v Murcii po štastné brance, která padla z ofsajdu v samotném závěru utkání. O víkendu byli šetřeni Robert Pires a Nihat a měli by tak nastoupit, naopak šetřen bude Giuseppe Rossi, chytat byl měl Sebastian Viera. Zraněni jsou Marcos Senna, Matias Fernandez a Fabrizio Fuentes. Záložník Sebastian Eguren, který zazářil o víkendu při svém debutu v La Lize, není na soupisce.
Zenit - pravděpodobná sestava:
Malafejev - Anjukov, Križanac, Širokov, Riksen - Zyrjanov, Timoščuk, Aršavin, Šírl - Denisov, Pogrebnjak.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Viera - Javi Venta, Godín, Cygan, Capdevila - Josico, Bruno, Pires, Cazorla - Nihat, Guille Franco.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.70 - 3.15 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Galatasaray SK - Bayer Leverkusen  (středa 18:45)
První utkání třetího kola mezi Galatasarayem a Leverkusenem se odehraje na Atatürkově stadionu v Istanbulu. Domácí se do jarní části Poháru UEFA dostali díky šťastně uhájenému třetímu místu ve skupině H, hostující Bayer působil poněkud suveréněji, když skupinu E vyhrál.

Ambiciózní Galatasaray mezi 32 nejlepších týmů postoupil jen s velkou dávkou štěstí. Po úvodních dvou porážkách sice vyhrál na hřišti Panionisu a remizoval doma s Austrií, postup dále na úkor aténského celku mu však dá se říci vybojovalo až Bordeaux vítězstvím nad řeckým týmem.

Momentálně jsou však svěřenci Karla-Heinze Feldkampa v dobrém rozpoložení. O víkendu roztříleli 6:3 Manisaspor a tureckou nejvyšší soutěž vedou o bod před Fenerbahce. Výrazně uspět ale Galatasaray chce i na evropské scéně. "Jsem hladový po úspěchu," prohlásil 73letý německý kouč Feldkamp. "Samozřejmě očekáváme, že půjdeme dál," dodal.

Leverkusen v základní skupině ztratil pouze tři body a postup si zajistil už v předposledním utkání, kdy doma porazil Spartu 1:0. Poté ještě Bayer zaujal drtivou výhrou v posledním kole na hřišti FC Curych, kterému uštědřil pětigólový debakl. V Bundeslize se Leverkusenu daří, ve dvou jarních kolech nasbíral čtyři body a je na čtvrtém místě.

V Istanbulu se Bayer bude muset vyrovnat s bouřlivou, možná až nepřátelskou atmosférou, kouč Michael Skibbe z toho ale strach nemá: "Je to velmi kompaktní stadion s grandiózní atmosférou. Každý raději hraje na takovýchto místech, než na malém stadionu téměř bez lidí." Jeho týmu bude chybět pouze Karim Haggui, naopak Hans Sarpei už bude po africkém šampionátu připraven. "Jeho návrat je pro naši obranu velké povzbuzení," liboval si Skibbe, který se nejvíc v týmu domácích obává veterána Hakana Sükura. "Je to extrémně nebezpečný útočník."
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.15 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AEK Atény - Getafe CF  (středa 19:00)
Tým AEK Atény hostí na úvod jarního pokračování Poháru UEFA celek Getafe.

A jeho prezident Demis Nikolaidis žádá hráče, aby se soustředili více na duel samotný a ne na úterní výměnu trenéra. Vaz španělskému kouči Lorenzu Serra Ferrerovi zlomily dvě ligové porážky v řadě, naposledy na půdě Larissy. 54letý kouč byl tak odvolán pouhých 24 hodin před zápasem, přitom do klubu přišel teprve v létě a podepsal kontrakt na čtyři roky. V tabulce řecké ligy je AEK třetí a se čtyřbodovou ztrátou na vedoucí Panathinaikos. V dosavadním programu Poháru UEFA byl zase AEK rád za třetí postupovou příčku ve skupině.

V neprospěch Řeků mluví i nepříznivá bilance se španělskými týmy, když ze 16 dosavadních vzájemných zápasů vyhráli jen dva a čtyřikrát remizovali. Zvláště smutná je domácí bilance, kde AEK prohrál šest posledních zápasů se Španěly. Hostující kouč Laudrup byl z konce svého protějšku rozmrzelý, samozřejmě vzhledem k nynější nečitelnosti soupeře. Dobrou formu nemá ale ani španělský celek. Prohru doma s Espanyolem nedokázal úplně napravit a jen remizoval v La Coruňi 1:1. Gól vstřelil navrátilec z Poháru národu Ikechukwu Uche, k dispozici bude i pravý záložník Pablo Hernandez.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 3.20 - 2.70
více informací
Brann Bergen - Everton FC  (středa 20:00)
Everton a Bordeaux jsou jedinými týmy, které v základních skupinách neztratily ani bod. "Toffees" by rádi na tuto sérii navázali také ve vyřazovací části, kde je čeká jeden z nejpřijatelnějších soupeřů – norský Brann Bergen.

Favority zápasu jsou i přes výhodu domácího prostředí pochopitelně hosté, kteří už porazili soupeře jako Norimberk, AZ Alkmaar nebo Zenit Petrohrad. Po řadě úspěšných zápasů si vytyčili nový cíl, a to dojít až do finále. Bergen by se měl stát pouze první překážkou, kterou bez větších problémů překonají, jelikož v Norsku už mají dávno po sezóně. V ní exceloval právě Bergen, který po dlouhých 44 letech opět získal vysněný titul.

"Uvědomujeme si, že sezóna jim skončila už v listopadu a nová začne až v dubnu, ale víme o jejich tréninkovém kempu, který absolvovali v teplejších krajinách. Pro ně bude tento dvojzápas něco jako předsezónní trénink, takže se na nás dobře připraví," předpovídá Phil Jagielka.

Brann skončil ve skupině D na celkovém třetím místě za prvním Hamburkem a Basileji. K postupu mu stačilo dokonce pouze jediné vítězství. To si připsal nad Dinamem Zahřeb. "Budou nabuzení, jelikož je čeká tým z Premier League, a proto musíme předvést profesionální výkon. Ovšem naše pohárové výsledky jsou více než dobré. Získali jsme důvěru. Doufám, že do Goodison Parku si přivezeme vedení," dodal Jagielka.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.00 - 3.40 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Werder Brémy - Sporting Braga  (středa 20:30)
V dalším z mnoha zápasů Poháru UEFA se utká Werder Brémy se Sportingem Braga. Německý tým se kvalifikoval do jarní části Poháru UEFA díky třetímu místu ve skupině C Ligy mistrů. Nad jeho síly byl Real Madrid a překvapení Ligy mistrů Olympiakos Pireus. Sporting Braga postoupil z druhého místa skupiny F Poháru UEFA s jednou výhrou a třemi remízami.

Werder Brémy remizoval o víkendu ve šlágru kola 1. Bundesligy s Bayernem Mnichov 1:1. Byl to souboj prvního s druhým, a tak se i po tomto utkání nic na špici 1. Bundesligy nezměnilo. Werder Brémy tak částečně odčinil nepovedený vstup do jarní části ligy, když v prvním utkání překvapivě prohrál s Bochumi. "Myslím, že jsme si ten výsledek zasloužili. Teď chceme na výkon navázat a já věřím, že můžeme pokračovat v nastoupené cestě," uvedl kouč Brém Thomas Schaaf před středečním soubojem s portugalskou Bragou.

Pomoci by měl i Boubacar Sanogo, který se již připojil k týmu, poté co reprezentoval Pobřeží slonoviny na nedávno skončeném mistrovství Afriky. "Jsem smutný, protože jsme vypadli v semifinále mistrovství Afriky. Zároveň se moc ani nedaří Werderu," uvedl útočník Brém. Dále by měl být k dispozici Ivan Klasnič, který o víkendu nenastoupil kvůli bolavé patě. Naopak zranění z víkendu má Petri Pasanen, který má naražený bok.

Sporting Braga o víkendu také remizoval s týmem Amadora 1:1 a v tabulce je na sedmém místě. Portugalský tým cestuje do Německa bez zraněných záložníků Andrese Madrida a Bruna Tiaga a s defenzivní taktikou, která by mu dávala šanci do odvety. Na hrotu útoku by se měl pohybovat pouze jeden útočník a dle posledních zpráv by tato role měla padnout na 25letého Matheuse.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.40 - 4.00 - 7.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RSC Anderlecht - Girondins Bordeaux  (středa 20:45)
Bordeaux podobně jako Everton neztratilo v základní skupině ani bod, ale nyní jej čeká velmi nepříjemný soupeř. Anderlecht se po nepovedeném vstupu do sezóny zvedá a skvělou formu z domácí soutěže touží přenést také do Poháru UEFA.

Zatímco Anderlecht porazil v derby FC Brusel 4:2 a udržel si páté místo v tabulce, Bordeaux porazilo Méty 3:0 a stíhá první Lyon. Belgický klub s trojicí českých fotbalistů Janem Polákem, Danielem Zítkou a Stanislavem Vlčkem postoupil mezi posledních třicet dva týmů ze třetího místa. Na domácím hřišti ani jednou neprohrál, což pro něj může znamenat velkou výhodu i tentokrát.

Jenže Anderlecht má velké problémy se zraněními. Nicolas Frutos, Jonathan Legear a Olivier Deschacht jsou mimo hru a do zápasu téměř jistě nezasáhnou. Ovšem kouč Ariel Jacobs nemůže využít ani služeb nových zimních posil Stanislava Vlčka a Luigi Pieroniho. Navíc kapitán vítězů Afrického poháru národů, egyptský záložník Ahmed Hassan, se stále ještě nevrátil z Ghany.

Situace v Bordeaux je něco klidnější. Zdravotní problémy tíží Benoita Tremoulinase, Davida Jemmaliho a Fernanda. Nad startem Marca Planuse však visí velký otazník. Svěřenci Laurenta Blanca mají Anderlechtu co vracet. Když se naposledy oba týmy v sezóně 2002/03 potkaly, nedopadlo to Bordeaux vůbec dobře. Po dvojzápase v rámci 3. kolo celkově prohrálo 2:4.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.20 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
PSV Eindhoven - Helsingborgs IF  (středa 20:45)
PSV Eindhoven hostí ve středečním třetím kole Poháru UEFA švédský Helsingborg. Pro oba týmy bude tento zápas premiérový, ještě nikdy se na klubové scéně nesetkaly.

Do utkání proti Eindhovenu, který s velkým náskokem devíti bodů kraluje holandské lize, vstupují hosté s respektem. Helsingborg skončil v základní skupině H na druhém místě za Bordeaux. Domácí jsou favority a pokusí se napravit hořké zklamání z Ligy mistrů, kde nestačili na dvojici Fenerbahce, Inter Milán a skončili na třetím místě, které je automaticky posunulo do jarních bojů Poháru UEFA.

Asistent trenéra PSV Lodeweges neočekává lehké utkání a dodává: "Známe sílu soupeřova týmu, ale věřím, že je v našich silách zvítězit. Budeme se také snažit neobdržet na domácím hřišti branku, abychom měli výhodnou pozici pro odvetu." Eindhoven se nejvíce obává soupeřova ostrostřelce Henrika Larssona. Lodeweges ho okomentoval několika slovy: "Neuvěřitelně chytrý hráč nahánějící hrůzu soupeřům, který je vždy na správném místě."

Toto utkání bude jistě zajímat příznivce Slavie Praha, pokud se týmu trenéra Jarolíma povede probojovat se do další fáze, utká se s lepším z této dvojice.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Olympique Marseille - Spartak Moskva  (středa 20:45)
Již ve středu se odehrají první bitvy jarní části Poháru UEFA. Olympique Marseille přivítá na svém hřišti Spartak Moskva. Francouzský tým hrál na podzim Ligu mistrů, ale skončil až na třetím místě skupiny A za Portem a Liverpoolem. Tato příčka mu však zajistila pokračování v Poháru UEFA. Spartak Moskva postoupil do další fáze Poháru UEFA ze skupiny E z druhé příčky. Tento duel bude zajímavý i pro českého fanouška, který bude zvědav na výkon českých reprezentantů Radoslava Kováče a Martina Jiránka.

Olympique Marseille zvítězil o víkendu v důležitém utkání na půdě Olympique Nice 2:0. Byla to již třetí výhra z posledních čtyř utkání. V tabulce Ligue 1 je na pátém místě s dvoubodovou ztrátou na čtvrté Nice. Ve skvělé formě se představil útočník Cisse který, vstřelil již svou sedmou branku v pěti utkáních. Proti Spartaku Moskva by měl nastoupit i Samir Nasri, který o víkendu chyběl pro zranění kotníku. Naopak budou chybět duo defenzivních hráčů Julien Rodriguez (kotník) a Ronald Zubar. Obránce Laurent Bonnart uvedl, že vítězství proti Nice bylo důkazem nezdolného ducha a soudržnosti. "Ale středeční utkání bude velmi těžké, přesto budeme chtít navázat na předchozí úspěšné zápasy," dodal.

Spartak Moskva, který skončil na druhém místě ruské ligy, odehrál poslední soutěžní zápas na konci roku s Toulouse, se kterým prohrál 1:2. Momentálně se nachází v období přípravy na novou sezónu ruské ligy, která začne v březnu. Hlavní absenci ruského týmu je zranění obránců Ignase Dedury a Martina Jiránka. Naopak by měl nastoupit obránce Radoslav Kováč, jenž neodehrál přípravný zápas české reprezentace.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.35 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rangers FC - Panathinaikos Atény  (středa 21:00)
Rangers, jenž se do Poháru UEFA dostali z Ligy mistrů, nečeká o moc snadnější soupeř ani nyní. Panathinaikos, vedoucí tým nejvyšší řecké ligy, slibuje tvrdý boj.

Podle kouče řeckého klubu Jose Peseira jsou "Gers" jedním z nejžhavějších kandidátů na celkový triumf. Přesto slibuje, že jeho hráči podají na Ibrox stadium pokud možno co nejlepší výkon a pokusí se vyhrát. Peseiro navíc potvrdil, že Rangers několikrát sledoval na vlastní oči a ví, co od nich očekávat.

"Každý trenér chce jen vyhrávat, a proto půjdeme do tohoto zápasu s cílem jej vyhrát. Bude to však těžké utkání. Rangers jsem viděl například v prvním kole Ligy mistrů se Stuttgartem a podle mě hráli skutečně dobře. Ve Skotsku chceme vyhrát," prozradil Peseiro. Na otázku, zda mohou Rangers Pohár UEFA vyhrát, odpověděl: "Jistě, proč ne? Mezi favority patříme i my."

Panathinaikos se už letos se skotským soupeřem utkal. Na konci října se na domácím hřišti střetl s Aberdeenem a bez větších problémů zvítězil 3:0. Tentokrát Peseiro očekává naprosto odlišný zápas. "Rangers jsou na prvním místě. Sledoval je také náš skaut a musíme uznat, že jsou lepším týmem. Letošní prioritou je pro nás Pohár UEFA a předpokládám pro svěřence Waltera Smitha také. O řecké lize budeme přemýšlet až po tomto zápase," dodal Peseiro.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.20 - 3.45
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sporting Lisabon - FC Basilej  (středa 21:45)
Sporting Lisabon, který do Poháru UEFA "přestoupil" z Ligy mistrů, bude v prvním utkání na domácím hřišti velkým favoritem. Do cesty se mu postaví švýcarská Basilej, jenž si postup zajistila druhým místem ve skupině D.

Lisabonský Sporting je finalista této soutěže z před tří let, letos se ale tomuto týmu moc šancí nedává. Tým trenéra Benta se kvalifikoval do poháru díky třetímu místu z Ligy mistrů, ve které sice nestačil na silnou dvojici AS Řím a Manchester United, ale aspoň ukázal v tabulce záda kyjevskému Dynamu.

Sportingu se v domácí soutěži v poslední době nedaří poté, co třikrát za sebou nevyhrál, už ztrácí na městského rivala Benfiku čtyři body, o ztrátě na první Porto ani nemluvě. Tým si přesto věří, což dokazují i slova ruského záložníka Marata Izmailova: "Letos můžeme Pohár UEFA i vyhrát." Paulo Bento nemůže počítat ve svých plánech akorát s Adrienem Silvou, který má poraněný kotník.

FC Basilej se prezentovala v základní skupině D vyrovnanými výkony a po dvou výhrách a dvou remízách bez problémů postoupila ze druhého místa. Jedenáctinásobným švýcarským šampionům se navíc daří i v domácí lize, po výhře 3:0 nad Neuchatelem mají náskok už pěti bodů na druhé bernské Young Boys.

Svěřenci kouče Christiana Grosse odjeli do Lisabonu oslabeni o dva hráče. V zimním přestupním období odešel do Manchesteru City Ekvádorec Caceido, navíc výhra nad Neuchatelem byla vykoupena zraněním australského střelce Scotta Chipperfielda, který si poranil chodidlo.
Sporting Lisabon - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício, Abel, Polga, Tonel, Grimi, Miguel Veloso, João Moutinho, Celsinho, Simon Vukčevič, Tiuí, Liedson
FC Basilej - pravděpodobná sestava:
Costanzo, Zanni, Marque, Ferati, Hodel, Huggel, Carlitos, Ergič, Perrovič, Eduardo, Derdiyok
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.50 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aberdeen FC - Bayern Mnichov  (čtvrtek 19:00)
Tento zápas by se dal označit za střetnutí Davida s Goliášem. Aberdeen by mohl Bayern zaskočit, jak už tomu v těchto soubojích bývá. Spíše se však čeká, že si německý celek připíše výhru, ta však nebude jednoduchá.

Jak už praví pravidlo, ostrovní týmy jsou doma velice silné, jakmile však svojí vlast opustí, jejich kouzlo "vyprchá". To by mohl být i tento případ. Skotové postoupili z velice těžké skupiny a dopomohl jim k tomu až poslední zápas, když porazili na své půdě FC Kodaň 4:0. To jen dokazuje sílu domácího prostředí.

O víkendu však aktuálně pátý tým skotské nejvyšší soutěže utržil debakl od Celticu 1:5 a tento výsledek by mohl na domácích borcích zanechat následky. Vedení Aberdeenu se tak chce spolehnout na fanoušky a na tento zápas stanovilo velmi nízké vstupné na to, že se jedná o Pohár UEFA proti tak atraktivnímu soupeři.

Bayern stále vede Bundesligu, o víkendu nezahrál špatný zápas proti Werderu Brémy. Výsledek tomu však neodpovídá, na konci se mnichovský klub musel spokojit s bodem za remízu 1:1. Trenér Hitzfeld má nyní jiné starosti, ve Skotsku mu budou chybět Franck Ribery, Mark van Bommel, Daniel van Buyten, Willy Sagnol a Oliver Kahn, při zranění brankářské dvojky Michaela Rensinga se tak mezi tři tyče postaví 41letý veterán Bernd Dreher.
Aberdeen FC - pravděpodobná sestava:
Langfield - Bus, Diamond, Maybury, McNamara, Maguire, Severin, Walker, Mackie, Miller, Young
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Rensing - Lell, Lucio, Demichelis, Lahm - Altintop, Ze Roberto, Kroos, Schweinsteiger - Klose, Toni
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 5.75 - 3.50 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Curych - Hamburger SV  (čtvrtek 20:30)
Historie praví, že švýcarské celky proti těm německým příliš často nevyhrávají. Zatím tomu tak bylo v 90% případů, v nichž německý klub porazil svého švýcarského soka.

I v duelu těchto dvou soupeřů se tato varianta nedá vyloučit. Navíc domácí již v tomto ročníku Poháru UEFA poznali hořkost porážky od týmu z Bundesligy a to nejen tak nějakou. Na svém hřišti totiž podlehli Bayeru Leverkusen 0:5. V tomto utkání však o nic nešlo, a tak se může najít několik alibistických vysvětlení.

Zřejmě se nedá očekávat podobný průběh v tomto zápase. Hamburk je sice mírným favoritem, Curych je však na svém stadionu velice silným celkem. To dokazují i statistiky z domácí soutěže, FC vyhrálo 8 z 9 domácích zápasů a obdrželo osm branek. Trenér Challandes varoval své svěřence, aby neměli ze soupeře přílišný respekt.

Hostující fotbalisté jedou do Curychu s klidným vědomím toho, že se nemusejí pouštět do bůhví čeho. Huub Stevens na předzápasové tiskové konferenci prohlásil, že by hrál rád vzadu na čisté konto. Pokud by to nevyšlo, byl by rád, kdyby se jeho svěřencům povedlo vstřelit alespoň o jednu branku více než soupeř.

Nizozemský kouč se bude muset obejít bez Boatenga, Castelena, Sorína a bez afrických reprezentantů Zidana a Atouby, kteří se teprve vrátili ze šampionátu a potřebují si vydechnout, jak potvrdil i asistent Stevense.
FC Curych - pravděpodobná sestava:
Leoni - Stahel, Barmettler, Tihinen, Rochat - Abdi, Kondé, Aegerter, Vasquez - Djuric, Hassli
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Rost - Demel, Mathijsen, Reinhardt, Benjamin - Kompany, de Jong - Trochowski, van der Vaart, Guerrero - Olic
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.45 - 3.20 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Rosenborg Trondheim - ACF Fiorentina  (čtvrtek 20:45)
Fiorentina, která v základní skupině změřila síly i s Mladou Boleslaví, nyní čeká jedno z největších letošních překvapení Ligy mistrů – Rosenborg Trondheim.

"Fialky" tento týden řeší jeden hodně nepříjemný problém. Jejich nejlepší kanonýr Adrian Mutu totiž neodehrál kvůli svalovému zranění poslední ligový zápas proti Atalantě, který skončil 2:2, a proto se začalo spekulovat, zda stihne pohárový duel. Podle posledních zpráv ovšem do Norska odcestoval a zda nastoupí se rozhodne až těsně před zápasem.

"Nebude to jednoduché utkání. Rosenborg hrál Ligu mistrů a dosáhl v ní několika významných úspěchů," řekl český zadák ve službách Fiorentiny Tomáš Ujfaluši. "Naší výhodou je, že první zápas nehrajeme doma. Oni však budou odpočatí, jelikož mají po sezóně," dodal. Jeho kolega Giampaolo Pazzini přijel do Trondheimu ukončit dlouhé čekaní. Italský útočník vstřelil v Serii A už šest branek, ovšem stále čeká na zásah v evropských pohárech. Nyní odhodlaně tvrdí: "Přijel jsem vstřelit první pohárový gól, což je něco, co se mi dosud nepovedlo. Jsem v dobré formě a chci to dokázat."

Valencia, Schalke a Chelsea. To byli soupeři Rosenborgu v základní skupině Champions League. I při této velké konkurenci uhráli svěřenci nyní již kouče Tronda Henriksena skvělých sedm bodů, díky kterým obsadili třetí místo. Podle norského lodivoda je největší slabinou Fiorentiny pravá strana a právě tohoto nedostatku by měli jeho hráči dokázat využít.

"Na zápas se nesmírně těším," prohlásil levonohý záložník Andreas Nordvik. "Málokdy jsem nervózní a myslím, že podobné to bude i tentokrát," dodal na závěr.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.20 - 3.30 - 2.05
více informací
Bolton Wanderers - Atlético Madrid  (čtvrtek 21:00)
Bolton, který se letos v Premier League dlouhodobě trápí, má příležitost si spravit chuť. Atletiko Madrid ovšem nepřijede do Anglie pouze na výlet. Prodlouží Los Colchoneros letošní pohárovou sérii bez prohry i nyní?

"Trotters" se zrovna ideálně nedaří ani v Poháru UEFA. Jediná výhra ze skupiny F není důvodem k radosti a přílišnému optimismu. Bolton navíc doma nevyhrál ani jedno ze dvou utkání, zato venku uhrál remízu s Bayernem a porazil CZ Bělehrad.

"Nemyslím si, že Atletiko přijede na Reebok Stadium s defenzivní taktikou, a to z jednoho prostého důvodu – nemají pro tento styl hry určité hráče," předpokládá kouč domácího celku Gary Megson. "Naopak budou hrát především útočně. Ovšem měli bychom mít "plný dům", který určitě vytvoří perfektní atmosféru. Doufejme, že vybojujeme lepší výsledek než v posledním ligovém kole s Portsmouthem (prohra 0:1)," dodal Megson, jehož trápí pouze zranění Joeyho O'Briena.

Jednoduchý zápas neočekává ani útočník Atletika Diego Forlán, jenž má z působení v Manchesteru United několik zkušeností a poznatků o anglickém fotbale. "Chceme dojít co nejdál," řekl uruguayský útočník pro španělský deník AS. "Toužíme po vítězství, ačkoli víme, že to nebude snadné," dodal.

Obránce Pablo Ibaněz se připravuje na duel především po fyzické stránce. "Bolton je na tom s fyzičkou velmi dobře. Jsou velmi nebezpeční v ofenzívě a jsem si jist, že já i mí spoluhráči s nimi budeme mít velké problémy," předpokládá španělský reprezentační stoper.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 3.15 - 2.50
více informací
Slavia Praha - Tottenham Hotspur  (čtvrtek 21:00)
Tottenham je totiž v současné době ve výborné formě. Po nepovedeném vstupu do sezony Martina Jola vystřídal na lavičce Španěl Juande Ramos a tým se pod jeho vedením výrazně zlepšil. "Kohouti" teď trápí i nejlepší anglické týmy, což potvrdili postupem do finále Ligového poháru. S pětigólovým přídělem odjel v městském derby v pohárovém semifinále Arsenal, Manchester United v ligové soutěži zachránil remízu až v nastaveném čase.

O soupeřových kvalitách dobře ví i slávistický kouč Karel Jarolím. "Tottenham je v tomto zápase favoritem, ale postoupit chceme i my a uděláme pro to maximum," řekl. "Na úvod jara nás čeká velice kvalitní soupeř, pro nás se naneštěstí dostává do stále lepší formy. Rád bych, abychom v jeho hře nějakou skulinku našli," prohlásil na předzápasové tiskové konferenci Jarolím.

Trenér Slavie doufá, že zejména Dawsonova absence by mohla být na hře soupeřovy obrany znát. "Věřím, že odehrajeme dobré utkání, i když hendikepem je, že začínáme po dvou měsících, zatímco anglická liga běží bez přerušení. Chceme uhrát co nejlepší výsledek. To znamená neinkasovat, a kdyby se podařilo nějakou branku vstřelit, tak by to bylo vynikající," zdůraznil Jarolím.

Po Ramosově příchodu se trochu změnila taktika anglického týmu, který stále dává dost branek, ale podstatně se zlepšil v defenzivě. Španělský kouč navíc zná Slavii ze svého dřívějšího působiště, když ještě v podzimním zápase Ligy mistrů byl na lavičce Sevilly při její výhře 4:2.

Jeho příchod do Tottenhamu uvítal český gólman ve službách "Kohoutů" Radek Černý. Ramos posadil na lavičku anglického reprezentačního brankáře Robinsona a pravidelně staví českého brankáře, který se tak zřejmě na Strahově postaví do branky proti svému bývalému klubu. Navíc se může na trávníku objevit i další bývalý slávista, Tottenham po odchodu útočníka Defoea připsal na pohárovou soupisku Tomáše Pekharta.

Jarolím ale ví, že největší síla Tottenhamu je jinde. "Tou je útočné duo Keane - Berbatov. Navíc má výbornou podporu ze zálohy od trojice Jenas, Lennon a Malbranque," zdůraznil Jarolím, který prý má soupeře dobře přečteného. Několikrát Tottenham sledoval na vlastní oči, naposledy při souboji s Manchesterem United, a ze záznamu viděl i poslední zápas Tottenhamu s Derby Country. "Musím uznat, že co do síly je to celek na úrovni Arsenalu či Sevilly, s nimiž jsme hráli v Lize mistrů," řekl Jarolím.

Ramos se v přestupním období zaměřil na posílení obrany. Z Herthy Berlín přišel brazilský reprezentant Gilberto, z Middlesbroughu Jonathan Woodgate a z Glasgow Rangers Alan Hutton. Ten však proti Slavii hrát nesmí, neboť už Poháru UEFA hrál za skotský tým. Ramosovi bude chybět i základní stavební kámen defenzivy Michael Dawson, který si v sobotním utkání s Derby natrhl sval a mimo hru bude minimálně dva týdny.

Ani Jarolím nemůže sestavu vybírat z kompletního kádru. Problémy s úponem má Šenkeřík, bolesti zad nepustí do utkání Šmicra, dlouhodobě mimo jsou po operaci Janda a Švento a kvůli disciplinárnímu trest nesmí hrát ani Krajčík. Naopak by měl být k dispozici obránce Dřížďal, který se zranil na soustředění v Dubaji. Na pohárovou premiéru v červenobílém dresu se těší hned tři nováčci - Jaroslav Černý, trenérův synovec Marek Jarolím i David Střihavka, který má z Norwiche určité zkušenosti s anglickým fotbalem.

Trenér Jarolím prý má o sestavě téměř jasno. "Ale jen o jménech. Přemýšlím, v jakém rozestavení nastoupíme. Může to být s jedním, či dvěma útočníky," nechtěl slávistický kouč nechat nahlédnout do svých taktických plánů.

Jedním z osmi fotbalistů, kteří hráli proti Tottenhamu na podzim 2006, je Marek Suchý. "Kádr soupeře se moc nezměnil, přišlo pár nových hráčů. Už tenkrát to byl velmi těžký dvojzápas. Doufám, že jsme se poučili, že jsme zkušenější a že uhrajeme lepší výsledek," řekl Suchý.

Brankář Radek Černý si dnes návrat na Strahov užíval. "Jsem rád, že jsem tady. Pro nás je to ale zápas jako každý jiný, chceme postoupit," řekl bývalý slávista ve službách Tottenhamu. "V minulých soubojích jsem byl na lavičce a i tak to byl veliký zážitek. Když nastoupím, tak se připravím jako na každé utkání," uvedl. Při dotazu na nejlepší zážitek ve Slavii si vzpomněl na dobu, kdy se stal prvním brankářem. "To jsme v Poháru UEFA vyřadili Schalke na penalty a já tu poslední chytil," dodal Černý.

Španělský kouč Tottenhamu Juande Ramos považuje Slavii za silného soupeře. "Už to, že do Poháru UEFA přichází z Ligy mistrů, to jasně dokumentuje. Z minulých zápasů nebudu usuzovat, v kádru je hodně změn," reagoval Ramos na dotaz, zda stanoví taktiku podle duelu Slavie se Sevillou, kterou vedl na podzim proti pražskému celku v Lize mistrů.

Otázce, zda na Strahově nastoupí za Tottenham i druhý český hráč, se trenér hostů vyhnul. "Pekhart je součástí týmu a má příležitost hrát jako každý jiný," prohlásil Ramos.

Zápas začíná ve čtvrtek na Strahově ve 21:00 a řídit ho bude trojice švýcarských rozhodčích Circhett - Navarro, Hidber.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Dřížďal, Latka, Brabec, Hubáček - Jarolím, Tavares (Kalivoda), Suchý, Černý, Pudil - Střihavka.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Černý - Chimbonda, Kaboul, Woodgate, Huddlestone - Lennon, Jenas, Malbranque, Boateng - Keane, Berbatov.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.75 - 3.25 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Benfica Lisabon - 1. FC Norimberk  (čtvrtek 21:45)
Domácí by si rádi nahráli nějaký náskok do odvetného zápasu, nečeká je však nic jednoduchého. Norimberk v týdnu změnil trenéra a je možné, že se nový impuls dostaví již v tomto zápase.

Hostující tým není v jednoduché situaci. Jak už bylo v úvodu napsáno, v týdnu se měnil trenér. Nový kouč a nástupce Hanse Meyera Thomas von Heesen tedy neměl moc času na to, aby tým pořádně poznal a mohl si udělat svůj obrázek. Benfica na tom ale také není nějak extra dobře. Sice jí v domácí soutěži patří druhé místo za suverénním Portem, ale výkonnostně se určitě čekalo něco jiného, než doposud svěřenci trenéra Camacha předvádějí.

Nedá se předem říct, který celek je favoritem. Lisabonský klub má určitě větší zkušenosti s evropskými poháry, ale proti němu zase hovoří historická bilance s německými soupeři. V 27 zápasech se podařilo Benfice vyhrát jen 6x, 12x prohrála a 9x skončilo měření sil nerozhodně. Norimberk si zatím drží sérii tří venkovních utkání v této sezóně Poháru UEFA bez prohry. Poslední střetnutí těchto dvou klubů se odehrálo v roce 1961/62 a to vyhrála Benfica jednoznačně 7:3.

Domácí fotbalisté budou muset prokázat hodně trpělivosti, jelikož se nedá čekat, že by se Norimberk pustil do nějakého zbrklého útočení. Spíše se svěřenci trenéra Von Heesena budou pokoušet stát vzadu jistě a vyrážet do rychlých protiútoků a kdyby ani to nevycházelo, je tu možnost ješčtě nakopávaných míčů na českého obra Jana Kollera.
Benfica Lisabon - pravděpodobná sestava:
Quim - Luís Filipe, Luisao, Edcarlos, Nelson - Maxi Pereira, Petit, Katsouranis, Di Maria - Nuno Gomes, Cardozo
1. FC Norimberk - pravděpodobná sestava:
Blazek - Beauchamp, Glauber, Reinhardt, Pinola - Galásek, Kluge - Kristiansen, Saenko - Charisteas, Koller
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.30 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (39)

Přidat komentář
One-Real

Zenit Sankt-Peterburg - Villarreal CF 02

Galatasaray SK - Bayer Leverkusen 1

AEK Atény - Getafe CF 0 Výměna trenéra jim bude svazovat nohy!

Brann Bergen - Everton FC 2

Werder Brémy - Sporting Braga 1

RSC Anderlecht - Girondins Bordeaux 10

PSV Eindhoven - Helsingborgs IF 1

Olympique Marseille - Spartak Moskva 1

Rangers FC - Panathinaikos Atény 1

Sporting Lisabon - FC Basilej 1

Aberdeen FC - Bayern Mnichov

FC Curych - Hamburger SV 02

Rosenborg Trondheim - ACF Fiorentina 0

Bolton Wanderers - Atlético Madrid 0

Slavia Praha - Tottenham Hotspur 2

Benfica Lisabon - 1. FC Norimberk 1

Reagovat
smazaný uživatel

Levrkusen neprohaje a Basel může taky překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

toffess jsou proboha zase kdo?.....zjisti si jaký je nick Evertonu a oprav si to.....doufám, že toto mé přátelské upozornění nebudeš prožívat jako ten čáryfuk, který dlouho nemohl rozchodit, že se nepíšou nesmysly typu Celtick Glasgow či Glasgow Rangers

Reagovat
Kily

to tvé přátelské upozornění přestalo být přátelským ve chvíli, kdy se tvůj příspěvek přelomil do druhé poloviny. Opět jsi nám ukázal, jak jsi strašně arogantní a o hodně lepší, než my ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

své dojmy si nechej od cesty, hysterko..........jen po neblahé zkušenosti z minula, kdy jsem po upozornění na triviální chyby byl místní hysterickou skupinkou nařčen z všeho možného, tak se teď jen jistím před podobnýma nesmyslnýma reakcema ..

Reagovat
Kily

a další ukázka arogance, které v tobě je více než čeho jiného. Ano, upozornil jsi na chyby a pokud sis toho nevšiml, tak se tady i přestaly objevovat (přinejhorším se minimalizovaly). Bohužel jsi na ně upozornil svou typickou arogantní formou, což se nikomu nelíbilo...

ještě jedna věc, která ti utekla - na konci roku tě tady řada návštěvníků zvolila "volem roku 2007", bohužel pro tebe mé dojmy sdílí skoro všichni, co si tady od tebe přečetli alespoň deset příspěvků, i když většina stačily třeba jenom dva

Reagovat
One-Real

na minule dizkusi jsme se neshodli kazdy na to mame svuj nazor ale ted mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

díky, jsem docela rád, že jsem se v tobě dost mýlil ale pochybuju, že pro bruce to bude dostatečný důvod k tomu, aby se nad sebou trochu zamyslel, nebo mi dokonce dal za pravdu

Reagovat
One-Real

ok... stejne jsme se hadali zbytecne .. neco pravdy na tom ze byla sparta zapletena s korupcí je ale ... sem proste spartan tak hajim svuj klub asi vis jak to myslim

Reagovat
Kily

v pohodě, já tě za to neodsuzuju, jenom jsem chtěl, aby sis uvědomil, že Sparta taky nemusí bejt čistá, což podle mě a většiny ostatních není

Reagovat
smazaný uživatel

Proti hájení tvého (mého, jeho, jejího...) klubu nemá nikdo ani fň, jen trochu slušnosti do debaty by neškodilo. Respektuj, že je někdo slávista (bohemák, budějovák...), tak , jako já respektuji, že jsi sparťan. I rivalita má své meze. Jsem rád, že jsi se nad sebou zamyslel - teď se jdu nad sebou zamyslet já, doufám že to nebude bolet.

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš mi definovat, kde v mém příspěvku vidíš aroganci? Ty jsi prostě jen těžce nemocný člvoěk.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

to Kily- nic proti, ale pro mně jsi např. volem roku třeba zrovna Ty....opravdu, ta tvá sebestřednost a vztahovačnost je zarážející....zkus se nad sebou zamyslet....

Reagovat
Kily

tak tohle je už gól století, že mi někdo jako ty bude poté, co si ode mě přečetl dva vlastně pravdivé příspěvky (bohužel jsi jediný, kdo jejich pravdivost nechápe a nadále se samolibně nadřazuješ nad ostatní), psát, že se nad sebou mám zamyslet. Já se nad sebou třeba zamyslím a je mi trapné, že se s tebou do diskuze vůbec pouštím, ale je škoda, že místo abys to udělal i ty, tak si děláš další a další ostudu. Možná bys mohl mně a všem ostatním udělat radost a přesídlit na efotbal nebo fotbalportal, všiml jsem si, že tam pořád mějí Celtic Glasgow a Glasgow Rangers, máš tam práci a tady rozhodně nikomu chybět nebudeš. Beztak tě chápe pouze několik fanoušků Tottenhamu, kteří se nemohou nabažit tvých neustávajících narážek na Arsenal, Chelsea a další anglické kluby, za nimiž Tottenham stále zaostává.

přečetl jsem si tvou nádhernou diskuzi ohledně Valdese, kde jsi se totálně znemožnil a ani sis to neuvědomil. Dneska už ti to možná došlo, každopádně všem vřele doporučuji, aby si našli utkání letošního ročníku Ligy mistrů mezi Lyonem a Barcelonou a řádě se pobavili.

přeju hezkej den, s někým tvé úrovně a z jiného světa se již bavit nebudu, sbohem a zkus si moje slova vzít trochu k srdci

Reagovat
smazaný uživatel

právě jsi mně chlapečku přesvědčil, že něco u tebe není v pořádku......nemám důvěru v lidi, kteří mluví za všechny ostatní, nemám důvěru v lidi, kteří z podmiňovacího způsobu svého uvažování dělají realitu, prostě jsi člověk, který uvěřil nějakým svým smyšlenkám a dále je tady rozvíjíš......jakým právem mně odsud vyhazuješ? Na koho si to tady chlapečku vlastně hraješ......?.....Použít ve své argumentaci půl roku starou diskusi ohledně Valdese, to už je fakt rána..... Za koho tady vlastně mluvíš? A jakým právem? Pro mně jsi jen další místní kašpar, hysterický kašpar, který absolutně neumí argumentovat a proto hází kolem sebe hovnama....

Takže chlapče ještě jednou - kde z mého prvního příspěvku cítiší aroganci a povýšenost? Jsou to všechno jen tvé dojmy......Opravdu mi přijdeš jako hodně nemocný člověk.....

Reagovat
Kily

někdo pravdu neunese a nikdy se nezmění, takže ještě jeden příspěvek, ale už opravdu poslední. Ne proto, abych ti to nějak nandal, ale aby se ještě více pobavili všichni ostatní. O tvojí důvěru nestojím, stejně za moc nestojí a ani bych si jí vlastně nevážil.

názor většiny čtenářů premierleague.cz na uživatele bruce: zastance anglickych tradic ale pritom je to jenom 40letej chlapek co si hraje na velkyho fanouska anglie... on uz fandil lfc, manutd, arsenalu... nove tottenhamu a predtim jeste baniku .. ale to ti neprizna.

jeden příspěvek asi nestačí, tak přidáme další: Vseznalec ale vi o fotbalu totalni hovno... velka cast cz-sk fans PL z nej ma prdel.. uz mu to zerou jen fans manutd a spurs.

pořád si myslíš, že věřím jenom svým smyšlenkám? Tak jedeme dál: nejlepsi je ze se vydava za nekoho kdo porad leta do anglie a bavi se s yidos... sam se sebe povazuje za velkeho yida... ale kdyz jsme patrali tak jsme zjistili ze tottenham videl jenom jednou na slavii z nehoz mel fotky

a pokud chceš další příklady toho, že to nejsou jenom moje smyšlenky, tak se podívej do diskuzí, do nichž jsi tady přispěl, spočítej si, kolik lidí ti nadává a kolika lidem se nelíbí tvoje inteligentní příspěvky. Zamyšlení se sám nad sebou po tobě chtít nebudu, jelikož toho ani nejsi schopen

jinak doufám, že zítra budeš doma, odměnou pro "vola roku" je měsíční pobyt v chorobomyslném ústavu, zejtra si pro tebe maj přijet

sbohem a doufám, že opravdu navždy

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, tak to je rána..........:-))......chlapče, ty máš dost........ty jsi ze mně asi přímo i onemocněl.....:-)).....hysterie, bludné myšlení - to jsou tvé průvodní znaky......40 - letý chlápek....:-))).....Tottenham viděl jednou.....všichni, ale opravdu všichni z něj mají srandu....:-)))....hochu, nechci se s tebou nějak dohadovat, ale s prominutím, ty jsi normální magor.....

Reagovat
-Kopy-

Bruce

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jenže my ostatní mu dáváme za pravdu a on za nás tedy mluvit může.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je řešit psychologické aspekty osobnosti na fotbalovém fóru. vaše problémy bych chtěl mít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon vidite ako dokaze futbal spajat ale aj rozdelovat

Reagovat
Kily

tohle není o fotbale. Jenom jsem se mu snažil ukázat, že ho nejenom tady mají všichni za magora a nakonec z toho vyšlo to, že magor jsem vlastně já

Reagovat
smazaný uživatel

a ty se tomu divíš?.............¨používáš argumenty jako hotentot, neustále něco podsouváš, vytváříš si novou realitu ze svých smyšlenek, mluvíš za všechny ostatní, ačkoli tě nezvolili za svého mluvčího, máš neustálou potřebu se hádat, výrazný sklon k hysterii..........prostě naplňuješ všechny znaky pro magora....

P.S. a to jsem jen relativně decentě upozornil na chybu.......a místní blázen to rozjel opravdu ve velkém stylu.....

Reagovat
smazaný uživatel

Kily má naprostou pravdu. Arogán větší než bruce, je jenom těžko k pohledání. Stačí se kolikrát podívat na jeho komentáře v diskuzích na českých stránkách Spurs a vlastně i tady... Hold, chlapec si asi myslí, že pobral všechnu moudrost světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Cist tady neco po vas je fakt k pobaveni...ze vam to vubec stoji za neco resit to tady...

Reagovat
smazaný uživatel

To je k nevire di diskuze. Ja nechapu Kily, ze se ti chce s takovym prasomrdem jak je Bruce zabyvat....

Reagovat
Kily

už jsem to psal a myslel jsem to vážně, že je mi trapné, že jsem se do toho nechal zatáhnout. Ale neboj, už ho budu ignorovat

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor na vulgární výrazy, mohl bys být vyhoštěn. I když počítám, že v tomhle případě ti bude odpuštěno

Reagovat
smazaný uživatel

No dam si pozor, ale to se pri tech komentech od pana neomylne bezchybneho, clovek proste nezdrzi.

Reagovat
smazaný uživatel

DNESKA 18:50-- PRO7 TAK SE KOUKEJTE A DRŽTE PALCE BAYERNU

Reagovat
M11

cely zhavy

Reagovat
smazaný uživatel

jedossssssssssssssssss

Reagovat
cubinho

No, Bayern je celkem mele, ale zatím jim to je celkem k ničemu 1:0 :-)

Reagovat
cubinho

Nj, ale mají Kloseho:-) 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsem dal

benfica- norimberk 2

bolton- atletico 0

cienciano- nacional 2

celk. kurz 83

bolton je jasná nula, dal jsem to za 500kč, a cienciano- nacional je jasná výhra hostů mám to za 300, a pak jsem dal tu kombinaci s norimberkem za 30 a výhra je 2400

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele