Slávisté: Nemáme se za co stydět, ale vyřazení mrzí

22.02.2008, 08:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
Zajda

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie Bravo myslím že remíza jak s Tottenhamem,doma s Arsenal,výhra 2x s Ajaxem to sou supr výsledky.Utkání na Arsenalu takhle smolné se hraje jednou za život,i tak myslím že Slávie ostudu neudělala,kéž by každý náš klub prezentoval náš fotbal ako Slávie Taková Sparta není už dlouho schoopná přežít podzim v evropě,zato Slávie prakticky pořád.Bravo Slávie,škoda že to není ten postup,doma to břevínko,i když jasně Totáč byl lepší ale teď zase tyč,je to i smůla!Ale prostě BRAVO!Děkujem za dobrou reprezentaci naší ligy,Sparto přidej se už taky!!!!

Reagovat
Laneey

hrála famózně!!! ,škoda , že nedali 2 gól, měli na to, zápas sem sledovala alespoň na netu (díky deb.ilitě ČT ) ,druhou půli je absolutně přehrávali,bylo fakt úsměvný se dívat na fanoušky Spurs jak jsou strnulý, modlí se a koukají na hodinky to byla fakt paráda!Ty brejky,přihrávky ...v tom sem Slávku vůbec nepoznávala,to byla nádhera Mrzí mě že nepostoupili,ale alespoň se kluci můžou soustředit na ligu, jelikož jestli budou hrát takhle,tak nám titul neunikne.Lituju všech fanoušků , kteří zápas neviděli,já ho taky viděla až od druhý půle , angličtí komentátoři po zápase řekly, že to byl nejzajímavější zápas ze všech co se ten den hráli!!! Dosti vyzdvihli výkon Slavie,myslím, že nás i anglický tisk bude brát jako rovnoceného soupeře týmu Premier Legue, ikdyž po tom hrozným výsledku na Arsenalu si všichni mysleli ,že to bude něco podobnýho....Hrozně kluky obdivuju !

Reagovat
alias

Zajímalo by mě vysvětlení p. Černého proč ČT nevysílala tento zápas, když ho vysílali i v Bosně!

Reagovat
Laneey

pár slávistických fans, mu poslalo "děkovný " mail....je to de....! Kdyby hrála Sparta dá to jak na čt2 tak na čt4 ,připravil tak všechny fanoušky českého fotbalu o krásný večer při velmi pěkném fotbale,to že byla Slavia posledním českým týmem v pohárech ho zřejmě vůbec nezajímá,takový zápas jako se hrál včera byh klidně ještě shlídla...fakt super,to byly nervy jak když hráli s Ajaxem ,zápas vysílali snad všude jen ne v ČR!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to divný. Toto není první důležitý zápas Slavie, který se v televizi(myslím českou)nevysílal. Dost mě to štve. Radši oželím jeden z méně záživných zápasů v rámci GL- tam totiž funguje jen klubismus, ale v pohárové evropě fandím jak Spartě tak Slaviil, i když chodím na Brno. Asi by to mělo větší sledovanost než GL.

Oto chci vysvětlení!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Černý je jen loutka, jemu o fotbal vůbec nejde a kdo ví, zda mu vůbec holduje a především rozumí. Přece nebude zbytečně utrácet prachy za přenos, když vlastně dle prognóz už o nic nešlo po prvním zápase, že pane Černý?!

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo SLAVIA !!! Famózní výsledek, k postupu bylo nakonec tak blízko. O tom víc mne mrzí, že nebylo možné utkání zhlédnout v ČT !!! A koukám, že nejsem jediný, komu to vadí. Možná by nebylo od věci se ohledně tohoto lapsusu spojit a dovolávat se vysvětlení společně s jednou jasně formulovanou otázkou ??? Mělo by to větší účinek, než kdyby to každý zkoušel indivuduálně. Co Vy všichni na to ???

Reagovat
alias

Mohla to taky vysílat třeba GalaxieSport, ty kromě PL nevysílají žádný fotbal, ale to jsou stejný zoufalci jako ČT(místo fotbalu vysílají raději různé motokáry, šipky, bassebaly, golfy apod. shity), že to nevysílal SPORT1 se nedivím tam dávají fotbalu dost a navíc co se zde bude vysílat záleží na maďarech. Jediné pozitivum ČT je že alespoň v dostatečné míře přenášejí utkání LM, ale nechápu proč na přenosy na ČT4 nenasadí lepší komentátory než je Bauer apod. ten se může směle rovnat s J.Slepičkou ze Sportu1, ale ostatní komentátoři na SPORT1 se díky velké porci komentovaných utkání rapidně zlepšují alespoň dle mého názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

jj Bauer je nejvetsi shit at si komentuje zensky volejbal,fotbal neuveritelne mrvi.

Reagovat
Laneey

souhlasím, myslím, že by si měli !všichni ! češští fanoušci stěžovat na ČT! Poslat nějaký mail, no prostě chceme všichni vysvětlení....ale myslím , že je to nebude zajímat

Reagovat
Radin

No pokud vím,tak sama Slavie měla problem dříve s čt a to protože chtěli uplně nesmyslné prachy za vysílání domácího zápasu,mám pocit že to bylo s Ajaxem,nebo přístup Jarolíma k pořadům čt,kdy měl přijít do studia a nepřišel a vůbec celkovej dojem.Si pamatuju jak řekli Slávisti,chcete vidět náš zápas,tak přijďte na stadion.Teď to byl zápas venku,ale ani bych se nedivil antipatii ke Slavii :-))

Reagovat
alias

to je taky pravda...

Reagovat
alias

ale spíš jde o to, že utkání našeho týmu vysílá televize v Bosně a u nás se vymlouvají, že je to drahé...

Reagovat
Radin

No jo zajímavé je,že se Spartou to vždy jde a se Slávii ne,tak nevím no ....Vždycky bych v tom neviděl jen jednu stranu:-)).I když konkretně u tohodle zápasu nevím,protože se hrálo v Anglii.Já jen psal co bylo dřív a proč možná čt má antipatie ke Slávii

Reagovat
Radin
Reagovat
smazaný uživatel

Nemám pocit, že by to se Spartou bylo ohledně přenosů z pohárů lepší...spíš Otík nezvládá situaci...

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by jít do prdele s takovým pžístupem barani z televize!

Slávii gratujuji škoda že jsem to neviděl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele