Pohár UEFA - preview 18.12.

18.12.2008, 08:58
Aktuality
Poslední hrací den Poháru UEFA nabízí hned několik soubojů o postup, ať už přímých, nebo na dálku. Nejzajímavější je situace ve skupině D, kde mohou teoreticky jít dál ještě všechna mužstva...
Skupina A
Paris Saint-Germain - FC Twente  (čtvrtek 20:45)
PSG stále pomýšlí na postup mezi nejlepších dvaatřicet. V cestě mu ale bude stát silné Twente...

Trenér Le Guen zatím ve všech předchozích zápasech šetřil své opory, čtvrteční zápas ale bude jiný. Jedná se totiž o další setrvání v pohárové Evropě, což je pro Pařížany velice důležité. PSG navíc nechybí téměř žádní zranění hráči, Le Guen tak bude moci nasadit stejně silnou sestavu, jaká si v domácí soutěži nedávno poradila s Auxerre.

Paris Saint-Germain nedokázalo v minulém kole naplno nakročit k postupu do další fáze, když remizovalo s Manchesterem City 0:0. Připsalo si tak svůj druhý bod a v tabulce skupiny A mu nyní patří poslední příčka. Přesto má nadále vcelku velkou naději na postup ze třetího místa. To nyní okupuje německé Schalke. K postupu potřebuje nutně tři body - v případě prohry či remízy se bude muset s jarním Pohárem UEFA rozloučit - zároveň ale musí doufat ve ztrátu Santanderu, který má stejný počet bodů. V případě výhry PSG i Santanderu bude o třetím postupujícím rozhodovat závěrečné skóre.

"Ať se stane cokoliv, musíme vyhrát," burcovala před zápasem svůj tým brankářská jednička Landreau. "Až poté můžeme sledovat výsledek ze Španělska. Hrajeme na domácím stadionu, budeme za sebou mít skvělé fanoušky a já prostě věřím, že dokážeme postoupit i do jarních bojů o Pohár UEFA. Rozhodně pro to uděláme vše, co budeme moci," prohlásil sebevědomě francouzský brankář.

Zatímco v Poháru UEFA je výkonnost Paříže nevalná, v domácí soutěži se dříve slavný klub začíná po dlouhé pauze probouzet. V deseti utkáních ztratil pouze devět bodů a postup tabulkou se zatím zastavil na čtvrtém místě.

Nizozemské Twente si postup zajistilo již v minulém kole. Tým Steva McClarena si nejdříve dokázal poradit doma se Santanderem, poté ale nestačil na Manchester City. Definitivní postup mu tak zajistila až druhá výhra. Tu si Nizozemci připsali proti německému Schalke. Se šesti body je tak Twente na druhém místě a může nadále pomýšlet na první místo. K tomu by potřebovalo zvítězit na půdě PSG, zároveň ale doufat ve ztrátu Manchesteru City proti Santanderu. Nizozemcům se ale v evropských pohárech venku tradičně nedaří, mimo svůj stadion nedokázali vyhrát hned sedmkrát v řadě.

Twente bude mít, stejně jako PSG, k dispozici kompletní sestavu. Ta je navíc laděna velice ofenzivně, což dokazuje skvělá bilance deseti gólů ve dvou předešlých duelech. Kouč McClaren ale zápas s Francouzi rozhodně nehodlá podceňovat. "Paris Saint-Germain je velký klub s obrovskou tradicí," vysekl poklonu svému soupeři. "Těšíme se na souboj s nimi, na jejich veliký stadion. Letošní Pohár UEFA nám dodal hodně zkušeností, dokázali jsme si v Evropě vybudovat větší pozici. V tom bychom rádi pokračovali i v Paříži," prohlásil trenér hostů.
Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Landreau - Ceara, Armand, Sakho, Traoré - Clément, Makélélé, Rothen, Pancrate - Luyindula, Hoarau
FC Twente - pravděpodobná sestava:
Boschker - Stam, Braafheid, Douglas, Weilaert - Brama, Janssen, Perez - Deneboom, Kufo, Huysegems
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.95 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Santander - Manchester City  (čtvrtek 20:45)
Španělský Santander se chce poprat o postup do další fáze Poháru UEFA. Rozhodně to ale nebude mít jednoduché - v cestě mu bude stát ambiciózní celek Manchester City. Ten v Poháru UEFA dosud neprohrál.

Manchester City v minulém zápase pouze remizoval s PSG 1:1, tím ale rapidně vzrostla naděje Santanderu na postup do následujících bojů. Španělský klub k tomu potřebuje tři body. Remíza ani prohra už pro Španěly nic neznamená; jedině v případě výhry by předskočil Schalke, které okupuje poslední postupové místo. Německý vicemistr z roku 2007 má na svém kontě 4 body a již nemá šanci svůj bodový účet navýšit. O třetí místo bude Racing bojovat také s francouzskou Paříží, která má stejný počet bodů. V případě výhry Santanderu i Paris St. Germain by muselo o třetím postupujícím rozhodnout skóre. To má momentálně o jeden gól lepší Santander.

Anglický Manchester si již postup mezi nejlepších 32 zajistil. Nejprve si doma poradil s Twente, poté se radoval z výhry 2:0 na hřišti Schalke. Svou dobrou pohárovou formu potvrdil i ve třetím zápase, když remizoval s PSG 1:1. Na svém kontě má tak 7 bodů a na čele tabulky ho může vystřídat pouze Twente. To se ve čtvrtek utká s Paris Saint-Germain. "Musíme si poradit se spoustou zranění a mnoha zápasy v krátkém časovém sledu, přesto si jedeme do Španělska pro tři body. Chceme skupinu vyhrát," ujistil fanoušky trenér Hughes.

V anglické soutěži se ale domácím vůbec nedaří. Nevyhráli již čtyři zápasy a v tabulce se jsou těsně nad sestupovými pozicemi. Vedení klubu má ale stále s trenérem trpělivost a zatím se ho nehodlá zbavovat. To ocenil i sám trenér Hughes: "Musím poděkovat vedení za velikou podporu. Jistě se mu brzy odvděčíme dobrými výkony a posunem v tabulce. Nemůžeme se stát skvělým týmem přes noc, musíme náš kádr ještě posílit," prohlásil trenér City.

Racing má na svém kontě dva body. Ty získal za remízy se Schalke a Paříží. V úvodním zápase nestačil na Twente, kterému podlehl 0:1. Ve španělské lize tým Juana Muňize také příliš nezáří; z posledních pěti zápasů pouze jednou vyhrál a na své konto si připsal šest bodů. Se sedmnácti body je tak až na 13. místě. Hughes svého soupeře ale nepodceňuje: "Jde o silný tým s velikou energií, mají skvělé kreativní záložníky a rychlé útočníky. Víme, že to nebude jednoduchý zápas," vysekl před zápasem poklonu svému soupeři trenér Manchesteru.

Manchesteru bude v zápase chybět obránce Richard Dunne i nemocný útočník Jo a zranění Mwaruwari se Sturridgem.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.85 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City (ENG)32105:27
2.FC Twente (NED)32015:46
3.Schalke 04 (GER)41125:64
4.Racing Santander (ESP)30213:42
5.Paris Saint-Germain (FRA)30213:52
Skupina B
Olympiakos Pireus - Hertha BSC  (čtvrtek 20:45)
Přímý souboj o postup do jarní části soutěže, ve kterém jsou karty jasně rozdané. Dosud tříbodovému Olympiakosu stačí na domácím stadionu remíza, Hertha dosud nasbírala o bod méně a proto musí na stadionu Georgiose Karaiskakise porazit tým, který na domácím hřišti v pohárech neprohrál již více než dva roky.

Čistě teoreticky je ve hře o postup i poslední Benfica, ta by ale musela porazit na domácím hřišti Kharkov o osm branek a zároveň doufat v remízu v Pireu. Pokud tedy budeme uvažovat reálně, stačí domácím i již zmiňovaný bod, přesto hrát na remízu nebudou. "I když nám výsledek zápasu v Lisabonu bude hrát do karet, půjdeme za vítězstvím. Hertha má zde stejný cíl, proto očekávám otevřenou partii, i když ne od prvního hvizdu," prohlásil trenér řeckého týmu Ernesto Valverde.

"Hertha je tým s velkou rychlostí, hrají útočně. Absence Voronina na jejich síle příliš neubere," myslí se domácí lodivod. Jeho tým ve skupinové fázi sice prohrál oba venkovní zápasy 0:1, ovšem domácí suverenitu potvrdil výhrou na Benfikou 5:1. Olympiakosu se poměrně dobře daří na domácí scéně, i přes poslední zaváhání v podobě remízy s Larisou je v čele Super League se čtyřbodovým náskokem.

Valverde již může počítat s argentinským záložníkem Lucianem Gallettim, který se po drobných zdravotních problémech vrátil do plného tréninkového zatížení, jediným hráčem mimo hru je tak obránce Antzas, jenž pyká za karty.

Hertha má za sebou bodově nejvydařenější ligový podzim v historii klubu, přezimuje na skvělém třetím místě a nyní by ráda zakončila kalendářní rok dalším úspěchem. "Jedeme tam vyhrát. Atmosféra na stadionu nás bude motivovat o to víc. Postup v Poháru UEFA by byl dobrou tečkou za skvělým rokem," hlásí kapitán Arne Friedrich.

"Pozoroval jsem mužstvo Olympiakosu, má hodně kvality. Ale v Bundeslize jsme již dokázali, že můžeme i velmi dobré týmy porazit," uvedl trenér Lucien Favre. Jeho mužstvo minule prohrálo 0:1 s Galatasarayem a nyní napravit toto zaváhání nebude nic snadného, což vědí hlavně Pantelić a Drobný, kteří v Řecku sami působili. "Bude to těžké utkání. V Pireu se nehraje snadno," uvedl Jaroslav Drobný, kterého po vynikající podzimní části vynášejí berlínská média do nebes.

Český brankář byl klíčovou postavou týmu i v sobotním utkání proti Karlsruhe, které Hertha sice vyhrála vysoko 4:0, nebýt ale Drobného excelentních zákroků za nerozhodnutého stavu, mohlo být vše jinak. V zápase ale berlínský celek přišel o záložníka Gojka Kačara, který si poranil koleno, k dispozici Favremu nebude ani s chřipkou bojující útočník Andriy Voronin.
Olympiakos Pireus - pravděpodobná sestava:
Nikopolidis - Domi, Papadopoulos, Žewlakow, Torosidis - Patsatzoglou, Djordjević, Dudu, Galletti - Belluschi, Diogo
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Drobný - von Bergen, Friedrich, Šimunić, Stein - Dardai, Lustenberger - Nicu, Cícero - Pantelić, Raffael
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.55 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SL Benfica - Metalist Charkov  (čtvrtek 20:45)
Benfica na svém stadionu přivítá ukrajinský Metalist Charkov. Zatímco ten si již oproti všem předpokladům dokázal postup zajistit, portugalský celek bude muset spoléhat na velkou náhodu.

Tým Sáncheze Florese má před posledním zápasem skupiny B jediný bod a tragické skóre 2:8.. Ten získal za úvodní remízu na půdě německé Herthy Berlín. Poté ale následovaly dvě porážky; nejdříve Portugalci doma podlehli Galatasarayi 0:2, poté drtivě prohráli s řeckým Olympiakosem 1:5 a postupně se propadli až na poslední páté místo.

Benfika však stále může postoupit, byť jen teoreticky. Zápas mezi Olympiakosem a Herthou by musel skončit remízou, nejlépe bezbrankovou, zároveň však potřebuje porazit svého čtvrtečního soupeře alespoň o osm branek. To je proti týmu, který zatím neobdržel jediný gól, prakticky neřešitelný úkol. Lisabonským se podařilo v evropských pohárech zvítězit sedmigólovým rozdílem hned sedmkrát, jednou se dokonce radovali i z kýženého z osmibrankového rozdílu - v roce 1956 porazili 8:0 Racing Luxembourg.

Metalist Charkov je zatím největším překvapením skupiny B. Po třech odehraných zápasech má na svém kontě velice solidních sedm bodů a postup si zajistil již v minulém kole domácí výhrou 1:0 nad Olympiakosem. Vůbec poprvé se tak probojoval do dalších částí evropských pohárů. Charkov během své skvělé jízdy nestačil pouze na Herthu Berlín, se kterou v prvním kole uhrál bezbrankovou remízu. Následovala překvapivá výhra v Turecku a posléze i výše zmiňované vítězství nad řeckým mistrem. Ukrajinský celek tak ve své skupině může skončit nejhůř na druhém místě, v případě další výhry by dokonce o bod předskočil dosud vedoucí Galatasaray a postoupil z prvního místa.

Metalist si ve čtvrtek odbude premiéru proti portugalskému týmu, to Benfica hrála proti Ukrajincům již šestkrát - z toho čtyřikrát vyhrála a dvakrát na soupeře nestačila.

Metalist tímto soubojem ukončí své účinkování v roce 2008; v ukrajinské lize již propukla zimní přestávka, Metalist přezimuje na druhém místě se ztrátou šesti bodů na vedoucí Dynamo Kyjev. Benfica je momentálně na prvním místě portugalské ligy, čeká ji ale ještě jeden ligový duel.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.55 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Galatasaray SK (TUR)43014:19
2.Metalist Charkov (UKR)32102:07
3.Olympiakos Pireus (GRE)31025:33
4.Hertha BSC (GER)30211:22
5.SL Benfica (POR)30122:81
Skupina C
UC Sampdoria - Sevilla FC  (čtvrtek 20:45)
V souboji italské Sampdorie se španělskou Sevillou půjde o postup. Pokud chtějí domácí Blucerchiati postoupit musí nutně Sevillu porazit, ovšem pro hosty může jejich případná ztráta znamenat předčasné vyřazení.

Janovský celek slavil o víkendu vítězství 2:0 na půdě Regginy a opět se zase o něco více přiblížil horní polovině tabulky. Ani v Poháru UEFA není situace růžová, Sampdoria vyhrála pouze jednou, v dalších dvou utkání přišly remíza a porážka. Jedinou prohru zaznamenali Italové s belgickým Standardem Lutych 3:0. Nicméně Sampdorii by do tohoto utkání mohlo pomoci právě již zmiňované ligové utkání s Regginou, které svěřenci trenéra Waltera Mazzarriho zvládli na výbornou.

Na rozdíl od Sampdorie se sevillskému celku v lize daří. Klub z Andalusie je na třetí pozici za vedoucí Barcelonou a druhou Valencií, s níž má stejný počet bodů. Sevilla si navíc v lize připsala dvě veledůležité výhry po sobě, nejprve tento tým získal všechny tři body na Santiago Bernabeu proti Realu Madrid, a poté tři body potvrdil jednobrankovým triumfem proti Villarrealu.

Dobrou zprávou pro domácí je návrat brankáře Lucy Castellazziho, jenž měl svalové problémy, naopak proti Seville nenastoupí Pietro Accardi a Angelo Palombo. Do Janova cestuje prakticky celý sevillský kádr.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.85 - 3.25 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
VfB Stuttgart - Standard Lutych  (čtvrtek 20:45)
Také Stuttgart zakončí v posledním kole Poháru UEFA své podzimní působení ve fotbalových soutěžích. Na závěr jej ale čeká velké sousto - Standard Lutych.

Ten všem svými neuvěřitelnými výkony zatím vyráží dech. Do Ligy mistrů se sice nedostal, zato v Poháru UEFA to ale rozjel ve velkém stylu a bůhví, kde se až zastaví. Ve skupině C, jedné z nejtěžších, totiž dosud vyhrál všechny tři zápasy, což je při pohledu na jména soupeřů skutečně impozantní. Po jednogólové výhře nad Sevillou uhrál stejný výsledek také v Bělehradu s místním Partizanem a v posledním utkání doma rozstřílel Sampdorii v poměru 3:0. Dosud nedostal ani jeden gól a díky skvělé defenzívě si s největší pravděpodobností zajistí postup z prvního místa.

Před zápasem se Stuttgartem nemá žádnou velkou motivaci, nic vypustit však nechce a naopak by rád navázal na poslední ligové vystoupení, kdy vyhrál v Bruggách 4:1. "Hráli jsme jako mistři," chválil své svěřence kouč Boloni po zápase s jedním z úhlavních soupeřů v boji o belgický titul. "Stuttgartu budeme čelit s velkou důvěrou v naše schopnosti," dodal Boloni.

Trenér Stuttgartu Markus Babbel přinesl do tábora německého velkoklubu nový náboj, který předloňský vítěz Bundesligy skutečně potřeboval. O výrazném zlepšení se mohli fanoušci přesvědčit už v domácí soutěži, kde Stuttgart získal za poslední tři zápasy sedm bodů. V sobotu uhrál remízu dokonce i s rozjetým Bayernem Mnichov. "Nejzajímavější zápas pro fanoušky byl už v sobotu, ten nejdůležitější pro nás je ale se Standardem," prohlašuje kouč Babbel, jehož týmu může k postupu stačit i remíza. To by však nesměla vyhrát Sampdoria nad Sevillou. Stuttgart ale svůj první domácí zápas v Poháru UEFA zvládl a dá se předpokládat, že si obdobně povede také nyní.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.85 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Standard Lutych (BEL)33005:09
2.Sevilla FC (ESP)32015:16
3.VfB Stuttgart (GER)31113:34
4.UC Sampdoria (ITA)31113:54
5.FK Partizan (SRB)40041:80
Skupina D
NEC Nijmegen - Udinese Calcio  (čtvrtek 20:45)
Postupující Udinese se v posledním utkání skupiny D utká s třetím týmem tabulky - nizozemským Nijmegenem. Ten stále pomýšlí na postup do dalších bojů.

Ve skupině D je o co hrát - stále se totiž hraje o třetí postupové místo. O to se na dálku utká právě nizozemský Nijmegen a ruský Spartak Moskva, který se v Anglii střetne s Tottenhamem. Vzájemný zápas těchto dvou týmu skončil před čtrnácti dny lépe pro Nizozemce. Ti dokázali zvítězit v poměru 2:1. Připsali si tak své první body a dotáhli se právě na Spartak a na Dinamo Záhřeb. To je ale prakticky bez šance na postup.

Nijmegen se v závěrečném zápasu skupiny utká s Udinese, které má již postup jistý. Jistotu dalšího setrvání v Poháru UEFA dává Nimegenu výhra o tři góly. V případě nižšího brankového rozdílu výsledku se musí Nijmegen ohlížet na výsledek Spartaku. Ten se přitom utká s anglickým Tottenhamem, který také nemá postup stoprocentně jistý. Pokud by totiž zvítězil jak Nijmegen, tak Spartak, mělo by na svém kontě šest bodů hned trio týmů. Jeden z nich by pak na postup musel zapomenout. Rozhodlo by konečné skóre. Poslední tým, kterému nestačilo šest bodů, byli v roce 2004 Rangers. Pokud naopak oba celky prohrají, probojuje se do dalších fází poprvé tým s třemi body. Šanci na postup by tak mělo i Dinamo Záhřeb - Nijmegen i Spartak by ale museli podlehnout svým soupeřům o více než pět branek.

Nizozemci ale na takové kalkulace nespoléhají a zápas chtějí rozhodně vyhrát. "Matematické věci si nepamatuji. Naším úkolem bude hlavně vstřelit gól a na konci zápasu se radovat ze zisku tří bodů. Samozřejmě, že budeme informováni o výsledku z Anglie, ale to nás nesmí rozrušovat, důležitá je výhra a následný postup," prohlásil útočník NEC van Beukering.

Nijmegen se do hry o postup dostal díky poslednímu zápasu se Spartakem Moskva. Předtím totiž podlehl jak Dinamu Záhřeb, tak i Tottenhamu a krčil se na posledním místě bez jediného bodu. To Udine zatím proplouvá svou skupinou bez porážky. Na udržení prvního místa by tak Italům stačila jakákoliv remíza.

Zatímco v Evropě se Udinese daří, v lize tým Pasquala Marina nevyhrál již od konce října a v tabulce se propadl již na jedenácté místo. V minulém kole dokonce promrhalo tříbrankové vedení proti Laziu a nakonec se muselo spokojit s bodem za remízu 3:3. "Byl to špatný zápas, nyní se ale musíme plně koncentrovat na Nijmegen a následně na AC Milán. Do Nizozemska jedeme s jediným cílem - chceme vyhrát skupinu," burcoval před zápasem útočník Pepe. "Chceme hrát hezký fotbal, výsledek je ale pro nás momentálně důležitější," přiznal pětadvacetiletý střelec. "Čtvrteční výhra by nás před důležitým zápasem na San Siru mohla nakopnout," dodal.

Utkání povede český rozhodčí Radek Matějek, na čárách mu budou pomáhat Jan Filgaš a Emil Ubiaš.
NEC Nijmegen - pravděpodobná sestava:
Babos - Fernandez, Wisgerhof, Zomer, El Akchaoui - Sibum, Schone, Davids - Kabir, van Beukering, Bouaouzan
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Belardi - Domizzi, Coda, Lukovic, Motta - Isla, Obodo, Asamoah - Pepe, Floro Flores, Sanchez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.40 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Spartak Moskva  (čtvrtek 20:45)
Zvedající se Tottenham musí udělat poslední krok k postupu. Se základní skupinou Poháru UEFA se rozloučí v zápase se Spartakem Moskva a v případě výhry může dokonce obsadit první místo.

Spurs řeší před tímto duelem velký problém s obsazením útočné řady a bude velmi zajímavé sledovat, jak si kouč Redknapp poradí. K dispozici totiž nemá ani hlavní útočnou hrozbu Darrena Benta, ani Romana Pavljučenka. "Oba dva jsou mimo hru, a proto musíme Fraizera Campbella zabalit do bavlny, aby se mu něco nestalo, jelikož je to nás jediný skutečný útočník," prohlásil Redknapp.

Po hrůzostrašném startu do letošního ročníku se Tottenham kromě Premier League začal zvedat také v Poháru UEFA. Po úvodní prohře na hřišti Udinese šly jeho výkony strmě vzhůru. Nejprve zesměšnil doma výhrou 4:0 chorvatské Dinamo Záhřeb a v minulém utkání vyhrál na půdě Nijmegenu. K jistotě postupu mu bude tentokrát stačit i remíza.

Spartak mohl mít v současné době klid a těšit se v poklidu na Vánoce. Jenže svou vlastní vinou si zkomplikoval situaci a nyní musí řešit nepříjemný problém. V minulém kole vedl nad Nijmegenem 1:0, jenže v poslední desetiminutovce nechal soupeře vstřelit hned dvě branky a všechna jeho práce přišla vniveč.

To znamená, že mu nyní nemusí stačit na White Hart Lane ani zisk tří bodů, jelikož v Poháru UEFA rozhoduje skóre a pokud by Nijmegen zvítězil nad Udinese, došlo by k rovnosti bodů hned tří klubů. Pokud by však Spartak i NEC prohrály, bylo by to poprvé za posledních pět let, co by postoupil třetí tým s pouhými třemi body. Teoretickou naději na postup má také poslední Dinamo Záhřeb.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Gomes - Gunter, Zokora, Dawson, Assou-Ekotto - Lennon, O’Hara, Huddlestone, Modric - Bentley, Campbell.
Spartak Moskva - pravděpodobná sestava:
Pletikosa - Parshivlyuk, Jiranek, Fathi, Shishkin - Bazhenov, Zotov Covalciuc, Pavlenko - Saenko, Maloyan
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Udinese Calcio (ITA)33006:29
2.Tottenham Hotspur (ENG)32015:26
3.NEC Nijmegen (NED)31024:53
4.Spartak Moskva (RUS)31023:43
5.Dinamo Záhřeb (CRO)41034:93

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tottenham musí vyhrát protože ho mám na tiketě!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Blucerchiati

Sampdoria

Bude to tazke,ale ja verim v postup!

Reagovat
Arne

Jetzt geht's los, Hertha!

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, že padne gól, jinak bych ji měl na rbb zapnutou zbytečně

Reagovat
Arne

Tak půle za námi a i když jsi gól neviděl, nemůžeš litovat. Zatím hrajem tak parádně, že tomu nemůžu ani věřit, akorát nám chybí kousek štěstíčka. Věřím, že ve druhé půli to tam padne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak, gólů jsem viděl dost, ale takhle jsem to nechtěl škoda, zápas byl vyrovnanější, než se zdá...

Reagovat
Tomanatura

Panebože to jsou výsledky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele