Nizozemská Eredivisie - souhrn 27. kola

23.03.2012, 21:54, aktualizováno 25.03.2012, 18:26
Komentáře a souhrny
Alkmaar vyhrál nad Waalwijkem a drží se na čele před Ajaxem, který si ve šlágru kola poradil s PSV Eindhoven. Nahoře se drží také Feyenoord, tři body si na své konto připsaly i Roda, Heerenveen a již v pátek Groningen. Breda s Nijmegenem si body rozdělily stejně jako Den Haag s Twente...

AFC Ajax - PSV Eindhoven 2:0

25.03.2012 16:30

Góly: 56. Ismaïl Aissati, 62. Siem de Jong (pen.)

Šlágr mezi Ajaxem a Eindhovenem dlouhou dobu nudil, nakonec ale nabídl přesvědčivé vítězství amsterdamského celku v poměru 2:0, o které se gólově postarali Aissati a de Jong. Vítězná série Ajaxu se tak protáhla už na sedm zápasů v řadě. Eindhoven si naopak pořádně ztížil svou situaci v boji o titul.

Pokud fanoušci očekávali atraktivní podívanou se spoustou šancí, která by odpovídala souboji těchto dvou slavných klubů, pak museli být po prvním dějství opravdu rozčarováni. Hráči obou celků totiž nedokázali vymyslet směrem dopředu téměř nic. Za největší šanci tak lze pokládat dělovku Jana Vertonghena až ze samotného závěru, kdy musel Tyton vytáhnout pohotový zákrok, aby míč vyrazil do bezpečí.

Po změně ale každopádně přišla výrazná změna k lepšímu. Už po pár sekundách mohl otevřít skóre zápasu Tim Matavž, kterého se snažil rychlou přihrávkou za obranu vyslat do šance Mertens, u míče byl ovšem nakonec jako první gólman Vermeer. Zanedlouho zahrozil naopak Siem de Jong, jenž střílel zpoza vápna zhruba jen půl metru vedle hostující brány.

V 53. minutě se domácí Alderweireld nechal ve středu hřiště obrat o míč, čímž založil rychlý protiútoku Eindhovenu, na jehož konci se zjevil talentovaný Zakaria Labyad. Brankář Vermeer ale celou situaci zvládl s velkým přehledem a hostujícímu mladíkovi včasným vyběhnutím zabránil ve skórování. Za necelé tři minuty pak přišel úvodní gól celého střetnutí. Eriksen rozehrál nakrátko rohový kop, k míči se dostal Ismail Aissati a nádhernou střelou zpoza vápna poslal balon do vzdálenější šibenice. Tyton se natahoval marně.

Třiadvacetiletý záložník měl lví podíl také na druhém gólu Ajaxu, který padl v 62. minutě. V pokutovém území PSV byl totiž faulován Marcelem a vybojoval tak pro svůj tým penaltu. Tu s přehledem proměnil Siem de Jong. Hosté chtěli na nepříznivý stav co nejrychleji zareagovat, jenže mnoho toho nemysleli. Ajax si už naopak žádné zbytečné problémy nepřidělal a zápas dovedl v poklidu do vítězného konce.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - FC Utrecht 3:1

25.03.2012 14:30

Góly: 3. Samuel Armenteros, 80. Ninos Gouriye, 86. Ninos Gouriye - 54. Cedric van der Gun

Heracles doma přivítal Utrecht a díky povedenému začátku a výhodě v podobě početní převahy získal celkem snadno cenné tři body za vítězství 3:1.

Domácí do zápasu naskočili s plnou parádou a hned se tlačili do útoku. V běžící 3. minutě se skvěle uvolnil Mark Looms a stříleným centrem do pokutového území hledal své spoluhráče. Pro centr si vyběhl hostující brankář Fernandez, avšak nedokázal letící centr zkrotit a míč propadl k úplně volnému Armenterosovi, který se zakončením neměl sebemenší problém.

Brzké vedení Heraclesu hosty zaskočil. Domácí hráli v pohodě a snažili se vytvořit si další šance, Utrecht se však zatáhl a další chybu nevytvořil. Bohužel pro oko diváka takový způsob hry vydržely oba celky praktikovat až do poločasu.

Začátek druhé půle začali domácí opět aktivněji, ale byli to právě hosté, kteří udeřili. Běžela 54. minuta a Edouard Duplan si to namířil přímo do pokutového území, kde však krátkým centrem našel ještě lépe postaveného spoluhráče Van der Guna. Ten hostující celek nezklamal a přesnou ranou vyrovnal.

Utrecht však zasáhla velká ztráta v běžící 68. minutě. V té se totiž po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch poroučet Schut. Hosté tedy hráli v oslabení a domácí vycítili velkou šanci na úspěch. Heracles se této šance rozhodně nechtěl vzdát a hned začal útočit. Tlak vrcholil až v posledních minutách utkání, avšak odměna přišla zaslouženě. V 80. minutě napřáhl ke střele Gouriye a celkem snadný míč pustil hostující brankář za svá záda - 2:1. Neuběhlo mnoho a bylo to hned 3:1. O šest minut později se po souhře s Quansahem trefil opět Gouriye a stanovil tak konečné skóre.

Více informací k zápasu

BV De Graafschap - Feyenoord Rotterdam 0:3

25.03.2012 14:30

Góly: 71. John Guidetti, 77. Ruben Schaken, 90. Sekou Cissé

Feyenoord potvrdil roli favorita a proti De Graafschapu dokázal snadno zvítězit v poměru 3:0.

Začátek utkání byl velmi opatrný. Oba celky nastoupily s tím, že nechtějí udělat první chybu. Do první větší šance se dostal hostující Guidetti. Jeho střelecký pokus však domácí brankář s přehledem lapil. Hosté začali pomalu přebírat otěže utkání do svých rukou. V další skvělé šanci se objevil Bakal, když mu na hlavu posadil přesný centr Karim El Ahmadi. Bakalova hlavička však mířila těsně nad.

První poločas příliš fotbalové krásy nenabídl a rázem tu byl poločas číslo dvě. Do toho hosté vstoupili odhodlaní rozhodnout a hned od prvních minut se snažili dobývat branku soupeře. Domácí však skvěle bránili, a tak se na další velkou šanci zápasu čekalo až do 71. minuty. V té se uvolnil Vlaar a naservíroval míč Guidettimu, který si uvnitř pokutového území počínal bez respektu a poslal Feyenoord do vytouženého vedení.

Neuběhlo mnoho, pouhých šest minut, a hosté na tom byli ještě lépe. Aktivní El Ahmadi pálil zpoza pokutového území a jeho střela skončila na domácím brankáři. Ten však nešikovně vyrazil míč do otevřeného prostoru, kde se objevil Schaken a tvrdou ranou rozhodl o osudu tohoto utkání.

V nastaveném čase však přišla ještě korektní úprava ze strany Feyenoordu. Schaken poslal skvělý centr a rozeběhnutý Cissé svou hlavičkou stanovil konečné skóre 0:3.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - RKC Waalwijk 1:0

25.03.2012 12:30

Góly: 49. Jóhann Gudmundsson

Fotbalisté Alkmaaru se i po tomto kole udrželi v čele Eredivisie a minimálně do příštího kola na něm vydrží. V tuto chvíli mají čtyřbodový náskok na druhé Twente, ovšem třetí Ajax má ještě zápas k dobru se čtvrtým PSV a odstup tak zřejmě bude menší. AZ dokázalo i při náročném programu těsně udolat nováčka tohoto ročníku a připsalo si cenné body. Waalwijk se za svůj výkon stydět nemusí, ovšem klesl do dolní poloviny tabulky.

Ve vyrovnaném středu patří Waalwijku prozatím jedenácté místo a níže klesnou nemůže, na osmou Rodu ztrácí pouhé tři body a to se rozhodně dá ve zbývajících sedmi kolech stáhnout. Alkmaar nepředváděl po celou dobu nijak perfektní výkon, ovšem nakonec krátce po pauze zařídil jeho vítězství Jóhann Gudmundsson a svěřenci kouče Gertjana Verbeeka se tak mohou soustředit na čtvrteční vystoupení čtvrtfinále Evropské ligy s Valencií.

V prvním poločase příliš zajímavých situací k vidění nebylo, a i když Alkmaar kombinoval s míčem a snažil se vytvořit si gólovou příležitost, tak se mu to nepovedlo. Ovšem ve druhém poločase se výrazně zlepšil a nakonec převrhl misky vah na svou stranu. První vážnější příležitost se zrodila až dvě minuty po přestávce, kdy po nádherném lobu střílel Jozy Altidor, jenže míč o centimetry minul levou tyčku.

Za další dvě minuty už ale domácí stánek mohl vybouchnout radostí. Po dlouhém centru vyhrál hlavičkový souboj na hranici vápna Jozy Altidore a míč se dostal až k volnému Gudmundssonovi, který se nemohl mýlit - 1:0. Poté ale tlak domácích opadl a spíše kontrolovali hru, naopak v závěru začal tlačit Waalwijk. Největší šanci si vytvořil deset minut před koncem střídající Furkan Alakmak, jenže pálil o pár decimetrů vedle pravé tyče.

Více informací k zápasu

ADO Den Haag - FC Twente 1:1

24.03.2012 20:45

Góly: 6. Ebi Smolarek - 62. Glynor Plet

Fotbalistům Twente se stále nedaří, a i když v minulém kole dokázali zvítězit na půdě De Graafschapu, tak na Den Haag už nevyzráli. Z jeho půdy si odvážejí pouze jeden bod a v boji o titul zřejmě něco opět ztratí. Svěřenci kouče Steva McClarena se sice prozatím dostali na druhou příčku o skóre před Ajax, nicméně ten má ještě k dobru nedělní duel se třetím PSV. Pro Den Haag je naopak jeden bod velkým ziskem.

Díky tomu se na patnácté příčce opět lehce oddálil barážové pozici Venla na rozdíl čtyř bodů a určitě se jeho sebevědomí ještě zvedlo. Hosty hodně zaskočila branka hned ze šesté minuty a poté domácí obranu hodně zatáhli. Twente dokázalo skórovat až po více jak hodině, jenže na otočení stavu se již nezmohlo. Den Haag vstoupil do zápasu mnohem aktivněji a svého soupeře svou hrou překvapil.

Už v 5. minutě se o střelbu pokoušel Lex Immers, jeho rána ale byla na poslední chvíli zablokována obráncem Douglasem. Míč se však ihned na to odrazil na hlavu Stanleyho Elberse a gólman Sander Boschker musel balón konečky prstů vytěsnit na rohový kop. Nicméně o minutu později se domácí dočkali, kdy po ztrátě obrany Twente pálil přímo do horního rohu Smolarek. Hosté se poté osmělili a mohli srovnat po nádherné přihrávce Oly Johna.

Jeho padáček si zpracoval Plet, jeho tvrdou ránu ale gólman Gino Coutinho zlikvidoval. Těsně po přestávce vymyslel skvělou přihrávku Roberto Rosales, avšak s následnou ranou Pleta neměl Coutinho větší problémy. Plet se nakonec dočkal v 62. minutě, kdy po centru z pravé strany hlavičkoval do protipohybu Coutinha - 1:1. V závěrečné desetiminutovce mohl zajistit hostům vítězství dlouholetý bývalý hráč Den Haagu Wesley Verhoek, jenže po centru Willema Janssena mířil jen do tyčky.

Více informací k zápasu

NAC Breda - NEC Nijmegen 1:1

24.03.2012 19:45

Góly: 77. Nourdin Boukhari - 20. Lasse Schöne

Fotbalisté Bredy nedokázali v domácím prostředí porazit konkurenční Nijmegen a jejich manko tak stále činí čtyři body. Breda zůstává čtrnáctá, její náskok na Den Haag zůstává jeden bod a na šestnácté Venlo se zvýšil na pět korálků. Breda tak minimálně do zítra zůstane o skóre za Utrechtem a Heraclesem, kdy oba protivníky čeká vzájemný duel. Nijmegen zůstal na desátém místě, avšak po zítřejším klání Waalwiku může ještě o jednu příčku klesnout.

Hosté se přitom dostali do vedení po dvaceti minutách hry zásluhou zkušeného záložníka Lasse Schöneho a do konce poločasu měli jasně navrch. Postupem času se hra vyrovnával a nakonec necelou čtvrthodinu před koncem NAC srovnalo zásluhou Nourdina Boukhariho. Hosté zcela ovládli úvodní dějství. Nejprve musel gólman Jelle ten Rouwelaar vychytat zcela osamoceného Schöneho, ihned poté hlavičkoval Genero Zeefuik pouze do břevna.

Schöne ale nakonec uspěl ve 20. minutě, když napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů a jeho přízemní rána zapadla přímo k tyči kolem Ten Rouwelaara. Hosté mohli okamžitě navýšit, po krásné kombinaci a velkých zmatcích ale pálil Krisztian Vadocz nad branku. Minutu před koncem úvodního dějství pálil dobře Anthony Lurling a jeho sražená rána mířila do branky, ovšem na brankové čáře zachraňoval celou situaci úspěšnou hlavičkou Eric Botteghin.

Hosté ještě zahrozili na začátku druhé půle dvěma nepřesnými střelami Lurlinga, pak už ale dominovala Breda. Nakonec po přímém volném kopu Youssefa El Akchaouie prodlužoval hlavičkou Botteghin na Boukhariho a ten nedal gólmanovi Gáboru Babosovi žádnou naději - 1:1. Hostující brankář následně zlikvidoval také pokus Buijse, Zeefuik svou střelou otřel balón o tyčku. V nastavení ještě zachránil Bredu od pohromy Ten Rouwelaar po hlavičce Rense van Eijdena a zápas tak skončil spravedlivou remízou.

Více informací k zápasu

SC Heerenveen - VVV Venlo 4:1

24.03.2012 19:45

Góly: 16. Viktor Elm, 31. Filip Đuričić, 85. Viktor Elm, 87. Bas Dost - 61. Barry Maguire

Odpověď na nedávný debakl z Eindhovenu se Heerenveenu opravdu povedla. Dnes totiž svěřenci kouče Rona Janse sehráli jednoznačnou partii s Venlem a dokráčeli si k zaslouženému vítězství 4:1.

Heerenveen sice začal pěkně zostra, i přesto mohlo jako první udeřit Venlo. Yannick Wildschut se výborně obtočil okolo Zomera, ale se svou střelou z úhlu na Vandenbusscheho nevyzrál. Následně byl vidět především kanonýr Bas Dost, který hned dvakrát nebezpečně hlavičkoval. Jeho první pokus však lapil pozorný Gentenaar, o pár sekund později pro změnu mířil vedle.

Vytoužené branky se tak Srdíčka dočkala až v sedmnácté minutě, kdy Filip Djuričić našel úplně volného Viktora Elma, pro kterého bylo zakončení už hračkou. Hned vzápětí mohl vyrovnat Uchebo, ovšem narazil na vynikajícího Vandenbusscheho.

Heerenveen hrál v obrovské pohodě, což potvrdil také ve 31. minutě. Assaidi poslal do šestnáctky Venla pozemní centr, Dost na sebe výborně nalákal obránce, čímž udělal prostor pro Djuričiće, jenž s velkým přehledem uklidil míč do brány. Domácí hráči se snažili do přestávky své vedení ještě navýšit, to se jim už ale nepodařilo.

Ani po změně stran se obrázek hry příliš nezměnil. Heerenveen měl i nadále výrazně navrch a snažil se toho co nejrychleji využít. Nejblíže brance byl Oussama Assaidi, který ovšem nastřelil pouze tyčku hostující brány. V 61. minutě pak přišlo nečekané zdramatizování. Přesně umístěnou střelou snížil Barry Maguire opět na rozdíl jedné jediné branky.

Heerenveen chtěl okamžitě zareagovat, jenže své šance do úspěšného konce dotáhnout nedokázal. Až pět minut před koncem si na Assaidiho centr naskočil Viktor Elm a hlavou neomylně zakončil. Krátce na to pak pečetil na konečných 4:1 kanonýr Bas Dost.

Více informací k zápasu

Roda JC - SBV Vitesse 3:1

24.03.2012 18:45

Góly: 25. Sanharib Malki, 37. Davy De Beule, 49. Mads Junker - 38. Davy Pröpper

Roda opět potvrdila pověst týmu, kterému se daří hlavně na silné protivníky a v domácím prostředí dokázala zastavit rozjetý Arnhem. Napravila tak minulé zaváhání na půdě tehdy posledního Excelsioru a opět se lehce přiblížila baráži o Evropskou ligu. V tuto chvíli jí patří osmé místo s dvoubodovým odstupem na Groningen a minimálně do zítřejšího utkání Waalwijku se její náskok nezmenší. Sedmému Arnhemu se přiblížila na rozdíl čtyř bodů.

Domácí se v polovině úvodního dějství dostali do vedení zásluhou tradičního střelce Sanhariba Malkiho a sedm minut před přestávkou zvýšili své vedení. Arnhem sice o necelou minutu později snížil a ještě utkání zdramatizoval, ovšem čtyři minuty po přestávce definitivě Vitesse uzemnil další tradiční šutér Mads Junker. Do první šance zápasu se dostal hostující Renato Ibarra, jehož ránu z hranice vápna skvěle vytěsnil gólman Pawel Kieszek na roh.

O něco později si na druhé straně po pasu Martijna Monteyneho naběhl do volného prostoru Davy De Beule a přihrávkou před prázdnou branku vybídl ke skórování právě Malkiho - 1:0. Vedení navýšil o dvanáct minut později De Beule, který také téměř do prázdné branky zakončoval po pasu Junkera. Avšak ani ne o minutu později Arnhem snížil, když po špatné hlavičce Jagose Vukoviče pálil Davy Propper z dvaceti metrů přímo do pravého horního rohu.

Domácí šli opět do dvoubrankového vedení po přímém volném kopu Marka Jan Fledderuse, kdy brankář Piet Velthuizen minul míč a na zadní tyči uklízel balón hlavou do prázdné branky Junker - 3:1. V závěrečné půlhodině byl vidět především Bony Wilfried, který nejprve z dobré pozice mířil těsně vedle tyčky a následně po centru Ibarry hlavičkoval do břevna. V závěru ještě gólman Kieszek vychytal Patricka van Aanholta a na druhé straně střílel mimo Guus Hupperts, stav zápasu se již ale nezměnil.

Více informací k zápasu

SBV Excelsior - FC Groningen 0:1

23.03.2012 20:00

Góly: 18. Lorenzo Burnet

Po čtyřech porážkách v řadě konečně zavládne v Groningenu alespoň trochu pozitivnější atmosféra. Svěřenci trenéra Huistry totiž dokázali zvládnout duel na půdě předposledního Excelsioru a vybojovali hubené vítězství 1:0.

Groningen vstoupil do zápasu hodně aktivně a už ve druhé minutě mohl jít do vedení. Po rohovém kopu se dostal na zadní tyči k hlavičce Dušan Tadić, ovšem míč poslal pouze do boční sítě. Hosté každopádně hrozili i nadále. V další šanci se ocitl talentovaný Cesar Teixeira, jehož výborně vychytal brankář de Ruiter.

V osmnácté minutě se Groningen konečně dočkal. De Ruiter neudržel dalekonosnou ránu Anderssona, k dorážce se dostal Lorenzo Burnet a míč s přehledem uklidil do brány. Tempo hry následně výrazně opadlo a diváci byli svědky podívané, která příliš fotbalové krásy nepobrala. Až v 37. minutě mohl z ničeho nic přidat druhou branku Groningenu Leandro Bacuna, jenže nastřelil pouze tyčku.

Ani po změně stran žádná výrazná změna nepřišla, takže se opět hrálo především ve středu hřiště, hodně daleko od obou šestnáctek. Když už se náhodou dostal některý z hráčů k zakončení, většinou byl jeho pokus zblokován nebo nepřesný.

Groningen si dokázal své jednogólové vedení v poklidu hlídat a Excelsioru toho směrem dopředu mnoho nedovolil. Domácí fotbalisté vybojovali jen pěknou řádku rohových kopů, to bylo ovšem z jejich strany více méně vše. Za zmínku stojí snad jen Te Vredeho střela, která letěla zhruba metr nad břevno, a hlavička Janga, s níž si pro změnu bez problémů poradil gólman Luciano.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AZ Alkmaar27175554:2556
2.AFC Ajax27167470:3355
3.FC Twente27157569:3252
4.PSV Eindhoven27156668:4051
5.Feyenoord Rotterdam27156654:3251
6.SC Heerenveen27149461:4251
7.SBV Vitesse271251035:3241
8.Roda JC271211447:5737
9.FC Groningen271051238:4935
10.NEC Nijmegen271041331:3634
11.RKC Waalwijk271041328:3934
12.Heracles Almelo27961242:4233
13.FC Utrecht27791140:4530
14.NAC Breda27861334:4030
15.ADO Den Haag27781230:5129
16.VVV Venlo27741632:6225
17.SBV Excelsior27461721:5918
18.BV De Graafschap27441922:6016

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (48)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad Feyenoord zvladne ulohu favorita

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ajax Vs. psv. to bude něco

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadnutí z EL zatřáslo s Twente více než by bylo zdrávo.

Reagovat
afc ajax

to nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Klaas je nám načal

Reagovat
fantomas

Wow, Madsík se mi trefil. Supr pátek a sobota.

Reagovat
smazaný uživatel

Srdíčka

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

John

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle že má být jednoznačný šlágr kola? Zatím jsem teda maximálně zklamán...

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o moc...takže je to hodně opatrné

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Ajaxu

Reagovat
afc ajax

vďaka za kompliment

Reagovat
AjaxFans

Akorát jsem si chtěl do tebe rýpnout,jak jste vlastně dneska hráli?

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně

Reagovat
afc ajax

Ďakujem chlapci krásny darček k narodeninám si myslím že dnes to bola zaslúžená výhra.

Reagovat
Stiksxx

Tak vše nejlepší.

Reagovat
afc ajax

díki

Reagovat
Zajda

Vše nejlepší

Reagovat
afc ajax

díki

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši hráli jste v plné síle, že? Slepenci Vás porazili co? 7Zaja2 doufám, že si hodně prohrál za tu 2 zdarec..

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne..já dávám vždy jen za 20 :) Myslím, že by ses už mohl uklidně, je po zápase a já jsem vám pogratuloval

Reagovat
smazaný uživatel

jsem naprosto klidný a spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

*uklidnit

Reagovat
Trand

Alkmaar a Groningen.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Aissatiho gól byl famózní.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
AjaxFans

Kukni na Crouche.Takový se často nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

přesná kopie gólu co dal Maniche na Euru 2004 Holandsku :)

Reagovat
AjaxFans

Jinak Blind opět přesvědčil,že na to prostě nemá.Tatik by ho neměl tak protlačovat.S míčem přes něj projde snad i slepec

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho viděl snad 3x a horšího beka jsem snad neviděl. Možná Flachbart.

Reagovat
smazaný uživatel

nechci se ho moc zastávat, ale dnes mi přišel v "pohodě" Akorát je strašně pomalej což při jeho postavě vůbec nechápu.. Doufám, že Aissati prodlouží. Dnes jednoznačně nej hráč přál bych mu konečně stabilní formu a novou smlouvu.

Reagovat
AjaxFans

Ismail jednoznačně nejlepší dnes.První poločas jsem chytil až od 35 minuty,ale dle info jsem o nci nepřišel.Dnes jsem byl překvapen,jsem čekal od psv,že bude zlobit trochu jináč,ale neukázali nic.Po fíku na 2:0 to žilo na všech tribunách

Reagovat
afc ajax

blind hral tak akurát, no neviem čo by robil pri inom týme (útoku) neviem prečo nehrá lodeiro???bol by platný na túto hru !

Reagovat
Stiksxx

Tak abych přidal slovo do pranice..Faulík před penaltou tam byl. Aissati tam stáhl Marcela za dres. Ale my jsme neměli zhola nic, takže není důvod plakat...

Reagovat
AjaxFans

až jsem byl překvapen,co to hrajete za hofno

Reagovat
smazaný uživatel

i já a to mají takovej kádr. Ten Matavž vypadá jak UFO . A celkem kopyto zdá se mi. Jen tak dál

Reagovat
Stiksxx

To máš zápas od zápasu..Se podívej jak jsme si dvakrát po sobě potáhli Heerenveen..A to nejsou žádný ořezávatka. Taky bych mohl říct že Dost je kopyto, když neštrejch ani z penalty. Nizozemskej pohár bude dobrej. Kádr máme nabitej no..Ale ještě je potřeba to vyztužit obranou po příchodu Jorgensena.

Reagovat
afc ajax

nie v zlom, ale budete to mať dosť ťažké a osobne si myslím že ho nevyhráte!

Reagovat
Stiksxx

Já si myslim že máme ještě dost dobrý los. Papírově slabé soupeře venku a ty silnější doma. převážně. Nevím jak jsou na tom ostatní, ale šance tu je. Já ti můžu říct, že kdybychom ten titul vyhráli tak by to nebylo s uplně čistym svědomím. Nejvíce si ho podle mě zaslouží AZ

Reagovat
afc ajax

AZ ano ale napríklad na LM nemajú až takú mentalitu ako my ,psv a twente ale zas po jarnej časti a po tom čo sme vypadli odkadial sa dalo, tak som dosť spokojný že sa chlapci vedia sústrediť dosť dobre na eredivisie ešte k tomu že máme len 1 základného "útočníka" ktorý hrá dosť často na svojej pozícii a do myslím SIEM DE JONG-a .takže by som bol spokojný aj s tým 2. miestom ale ktoby bol povedal takýto stav keď sme maly fór 11-bodov

Reagovat
AjaxFans

Siem patří do zálohy.V utoku se mi tak nezdá tak dobrý.

Reagovat
Stiksxx

Tak tak..já si taky myslím že jste tady řešili že do útoku nepatří. Ale nevim nesleduju..My s tim svým profesorským přístupem na LM nemáme. EL nám sluší. Tam máme šanci do top 4. AZ dokázalo přejít přes Udinese a ty bych si dokazal představit v LM. takže AZ do LM proč ne..Ale pořád větší kus práce tam udělalo za poslední roky Twente

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele