základní část, 27. kolo
25.03.2012 14:30 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Heracles Almelo - FC Utrecht 3:1

Heracles doma přivítal Utrecht a díky povedenému začátku a výhodě v podobě početní převahy získal celkem snadno cenné tři body za vítězství 3:1.

Domácí do zápasu naskočili s plnou parádou a hned se tlačili do útoku. V běžící 3. minutě se skvěle uvolnil Mark Looms a stříleným centrem do pokutového území hledal své spoluhráče. Pro centr si vyběhl hostující brankář Fernandez, avšak nedokázal letící centr zkrotit a míč propadl k úplně volnému Armenterosovi, který se zakončením neměl sebemenší problém.

Brzké vedení Heraclesu hosty zaskočil. Domácí hráli v pohodě a snažili se vytvořit si další šance, Utrecht se však zatáhl a další chybu nevytvořil. Bohužel pro oko diváka takový způsob hry vydržely oba celky praktikovat až do poločasu.

Začátek druhé půle začali domácí opět aktivněji, ale byli to právě hosté, kteří udeřili. Běžela 54. minuta a Edouard Duplan si to namířil přímo do pokutového území, kde však krátkým centrem našel ještě lépe postaveného spoluhráče Van der Guna. Ten hostující celek nezklamal a přesnou ranou vyrovnal.

Utrecht však zasáhla velká ztráta v běžící 68. minutě. V té se totiž po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch poroučet Schut. Hosté tedy hráli v oslabení a domácí vycítili velkou šanci na úspěch. Heracles se této šance rozhodně nechtěl vzdát a hned začal útočit. Tlak vrcholil až v posledních minutách utkání, avšak odměna přišla zaslouženě. V 80. minutě napřáhl ke střele Gouriye a celkem snadný míč pustil hostující brankář za svá záda - 2:1. Neuběhlo mnoho a bylo to hned 3:1. O šest minut později se po souhře s Quansahem trefil opět Gouriye a stanovil tak konečné skóre.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 ...Heracles uz musi bodovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele