Liverpool dokončil příchod mladíka Cana z Leverkusenu

03.07.2014, 17:24
Aktuality
Liverpool získal třetí letní posilu. Stal se jí podle očekávání mladý záložník Leverkusenu Emre Can, o něhož Reds usilovali delší dobu. Přestup německého reprezentanta do jednadvaceti let byl prakticky hotovou věcí poslední měsíc, vedení Liverpoolu ale až nyní dokončilo veškeré formality.

"Jsem pyšný, že jsem se stal součástí liverpoolské rodiny. Moc se těším, až si tu zahraju, vydám ze sebe to nejlepší. LFC je skvělý klub a jeho fanoušci patří k nejlepším na světě," prohlásila posila při svém oficiálním představení.

Reds neváhali za dvacetiletého hráče zaplatit dvanáct milionů eur, aby se mohl vykoupit ze smlouvy s Leverkusenem. Významná část této sumy poputuje do Bayernu Mnichov, který v Canově případě držel opci na zpětný odkup.

Liverpool už v létě koupil southamptonské duo Rickie Lambert, Adam Lallana, Can je třetí posilou týmu z Anfield Road. "Jsem moc rád, že si pro svůj další vývoj vybral Liverpool. Emre ví, že u nás dostávají prostor mladí, ambiciózní hráči, těším se na jeho další kroky," prohlásil manažer Reds Brendan Rodgers.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (457)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele