Lallana spekulace neřeší, chce zůstat v Southamptonu

08.05.2014, 14:56
Aktuality
V Southamptonu na sebe letos výrazně upozornilo hned několik hráčů a jedním z nich je Adam Lallana. 25letý záložník si vyzkoušel i anglický reprezentační dres a vysloužil si pozornost věhlasnějších klubů, ty ovšem budou mít smůlu, Lallana na odchod od současného zaměstnavatele nepomýšlí...

"Klub pro mě znamená svět. Jsem zde od svých dvanácti let a i nadále se chci zlepšovat v tomto klubu. Jenom doufám, že se v létě znovu posuneme směrem kupředu. Mám skvělý vztah s fanoušky," prohlásil Lallana, o něhož údajně usiluje Tottenham.

Lallana dal v letošní sezoně osm ligových branek a pozítří oslaví své 26. narozeniny. Jeden dodatečný dárek by mu pak v pondělí mohl dát trenér anglického národního týmu Roy Hodgson, který oznámí předběžnou nominaci na světový šampionát. Záložník Southamptonu už do reprezentace nakoukl a připsal si tři starty.

"O něčem takovém sníte už jako malý kluk, je tak neskutečné si už jenom myslet, že bych byl součástí toho všeho," říká ke své možné účasti na turnaji v Brazílii.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (893)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele