Ligue 1 - souhrn 4. kola

28.08.2010, 21:00, aktualizováno 29.08.2010, 22:59
Komentáře a souhrny
Šlágr kola mezi Bordeaux a Marseille skončil smírně. Auxerre po postupu do Ligy mistrů prohrálo v Monaku a je předposlední, nedařilo se ani Lyonu, jenž prohrál v Lorientu. Vede se naopak Toulouse, které zvítězilo v Nancy a zůstává bez ztráty body na čele. PSG prohrálo v Sochaux, Lille a Nice si body rozdělily...

Girondins Bordeaux - Olympique Marseille 1:1

29.08.2010 21:00

Góly: 89. Anthony Modeste - 11. Lucho González

Trápení favoritů pokračuje. Marseille - obhájce trofeje - a Bordeaux - loňský vítěz nejvyšší francouzské ligy - ve vzájemném utkání uhráli remízu 1:1 a oba mají nyní shodně čtyři body. Za domácí se v úvodu trefil Lucho González, asistenci si připsal český záložník Jaroslav Plašil. Domácí následně dokázali využít početní převahy poté, co se nechal vyloučit Cissé, a v posledních minutách vsítil branku Modeste.

Po dvou porážkách v úvodních zápasech začali giganti francouzské ligy konečně bodovat. Oba zvítězili v předchozím kole, nicméně nyní se musí spokojit s remízou. Ta katapultovala Marseille na desátou příčku, Bordeaux je - navzdory tomu, že má stejně bodů jako jeho dnešní sok - na pozici čtrnácté.

Marseille se tak nepodařilo urvat teprve páté historické vítězství na Stade Chaban-Delmas, naposledy se zde Les Phocéens radovali z vítězství před třiatřiceti lety.

První gólový moment přišel ve dvanácté minutě, prosadil se Lucho González. Na brance se ale nejvíce podílel překvapivě útočník Brandao. Celá akce začala u přímého kopu, jenž skončil právě u brazilského forvarda. Ten poté využil všechnu svou sílu, rychlost a urputnost, aby přeběhl po pravém křídle a naprosto ideálním centrem vyzval Lucha k brance - 0:1.

Když se na jumbotronu nad stadionem ukázala 32. minuta, naděje hostů povadly. Po nepěkném zákroku Edouarda Cissého na Jaroslava Plašila se sudí neostýchal vytáhnout rovnou červeně zabarvenou kartičku. Domácím se ale přesto příliš útoků nedařilo, za zmínku by stála snad pouze střela Plašila, jež ale skončila vedle. Girondins také dvakrát neúspěšně reklamovali penaltu. Na druhé straně se málem Olympiqueu radoval ze znásobení svého vedení, Taiwův přímý kop s námahou vyrážel Carrasso.

Po změně stran Bordeaux přeci jen zařadilo vyšší obrátky a svého soupeře tlačilo. Skvělý zákrok předvedl Steve Mandanda, jenž si nejprve poradil s krásnou hlavičkou Anthonyho Modesta a následně i s dorážkou Plašila.

Bývalý brankář Marseille pak předvedl několik vynikajících zákroků - nejdřív si poradil s parádní hlavičkou Andrého Ayewa, jehož centrem znovu našel - na pravém křídle jako znovuzrozený - Brandao. Poté si poradil i s unikajícím Rémym, jehož střelu se štěstím vytáhl na tyč.

Nakonec se ale dočkali domácí. Po přesném centru českého reprezentanta Jaroslava Plašila do rybičky naskočil Modeste a hlavou nakonec usměrnil míč do sítě - v 89. minutě byl stav vyrovnán na 1:1.

A jelikož se již nic více zajímavého nestalo, oba týmy tak se čtyřmi body na kontě ztrácí již dvojnásobek svého počtu na vedoucí Toulouse s body dvanácti.

Více informací k zápasu

FC Sochaux - Paris Saint-Germain 3:1

29.08.2010 17:00

Góly: 14. Modibo Maïga, 20. Brown Ideye, 45. Damien Perquis - 50. Guillaume Hoarau

Hezký start do sezóny prožívají fotbalisté Sochaux, kteří po hladké výhře 3:1 nad PSG obsadili v tabulce čtvrté místo. Hostům naopak uplynulý týden vůbec nevyšel. Předminulou neděli prohráli smolně s Bordeaux, ve čtvrtek dostali čtyři branky od Maccabi Tel Aviv a teď dostali naloženo třikrát. Přitom zlepšený výkon vzadu si trenér Kombouaré před zápasem přál ze všeho nejvíce.

I tak to od úvodních minut nevypadlo, že by Sochaux mohlo slavit konečnou výhru. PSG vyráželo do nebezpečných útoků, jeden z nich zakončoval nejprve Giuly, kterého vychytal gólman Dreyer, a pak i Hoarau, jenž ovšem do branky nezamířil. Jenže ve 14. minutě se domácím na druhé straně podařilo skórovat.

Maurice-Belay pěkně unikl po levé straně a vystřelil směrem na gólmana Coupeta, ten vyrazil pouze před Maigu, jenž pohotově dorážel. Ihned na to mohl vyrovnávat Erding, ovšem zase v důležitý moment čaroval mezi třemi tyčemi Dreyer. A hosté nakonec zvýšili svůj náskok o pět minut později.

Maurice-Belay byl znovu tím, kdo byl u zrodu gólové akce. Pěkně pak dodal zásilku na spoluhráče Ideyeho, ten si dokázal poradit s obráncem Camarou a zacílit za záda Coupeta. Definitivní tečku za úspěšným poločasem udělal Perquis, který zařídil hlavou po rohovém kopu Boudebouze třetí gól utkání.

Trochu naděje do žil vlil Pařížanům pět minut po poločase Hoarau. Sessegnon ho našel velmi přesnou přihrávkou za obranou a vytáhlý forvard snížil. Sochaux mohlo skórovat počtvrté zásluhou nikoho jiného než aktivního Maurice-Belayeho, Coupet si však tentokráte se šikovným záložníkem poradil.

V závěru zápasu se ještě nechal zbytečně vyloučit hostující Clément, jenž v 88. minutě viděl červenou kartu za ostrý faul na Maigu. Připomeneme jenom loňský vzájemný zápas obou celků, tehdy totiž PSG vykleplo svého soupeře venku 4:1. Zdá se, že teď mu ale Sochaux vrátilo vše i s úroky.

Více informací k zápasu

AS Monaco - AJ Auxerre 2:0

29.08.2010 17:00

Góly: 52. Pierre-Emerick Aubameyang, 59. Daniel Niculae

Rumunský útočník Daniel Niculae loni kopal za Auxerre. V nové sezóně ale působí v dresu Monaka, kam přestoupil jako volný hráč, a proti svému bývalému klubu se mu podařilo vstřelit první branku utkání. Auxerre bylo úplně k ničemu, že v prvním poločase soupeře válcovalo. Nakonec euforie z postupu do Ligy mistrů po ligové prohře 0:2 musela zajisté rychle upadnout do zapomnění.

Oliech byl tím, kdo měl na kopačce první vážnější ohrožení domácí branky. V 11. minutě zatopil obraně, která měla krýt záda gólmanovu Ruffierovi, jenže zasahovat musel právě až muž mezi třemi tyčemi. O sedm minut později se Oliech s Ruffierem střetli znovu a i tentokráte vzešel ze souboje vítěz v podobě monackého brankáře.

Pak to z dálky zkoušel Pedretti, jenže pouze přestřelil bránu. Monako se dostalo do větší šance až po 34 minutách, to se hostující brankář Sorin potil proti střele z přímého kopu od Manganiho. Pedretti měl do poločasu ještě jednu možnost ke skórování, avšak stejně jako v předchozím případě i v tomto mířil jen nad.

Ačkoli bylo AJA v prvním poločase lepším týmem, platné mu to v tom druhém nebylo. Fotbal se hraje na góly a právě ty střílelo jenom domácí Monako. V 52. minutě předjel silový Muratori obránce Coulibalyho a parádně nabil Niculaemu, jehož překrásná volej rozvlnila síť.

O sedm minut později to už bylo o dva góly. Opět chyboval Coulibaly, kterému se zápas vůbec nepovedl, Mbokani tak mohl lehce nacentrovat na Aubameyanga, jenž se z vápna nemýlil.

Přesto to ve zbytku zápasu bylo Auxerre, které drželo míč na kopačkách. Znovu ale můžeme zopakovat omílané pravidlo, že fotbal se prostě hraje na počet gólů a bez nich se body nezískávají. V 65. minutě byl blízko ke snížení Mignot. Dobře si naskočil hlavou na centr Pedrettiho z přímého kopu a jen o píď přestřelil.

Čtyři minuty na to se zase na druhé straně ukázal Niculae s Mbokanim, po jejichž kombinaci překonal Sorina Korejec Park, avšak z brankové čáry dokázal míč vytěsnit na poslední chvíli obětavý Hengbart. Alespoň, že třetí branku si AJA domů nevezlo, mohl si říkat tábor hostů.

Více informací k zápasu

Lille OSC - OGC Nice 1:1

29.08.2010 17:00

Góly: 67. Eden Hazard - 34. Emerse Faé (pen.)

Ani na čtvrtý pokus se fotbalistům Lille nepodařilo zvítězit a na své konto si připsali jen v pořadí čtvrtou remízu. Podle statistik se dalo očekávat, že se s Nice rozejde smírně, to má totiž na kontě remízy tři. Narozdíl od domácích ale alespoň jednu výhru. Hosté se ujali vedení díky proměněné penaltě z první půle, ve druhé se pak Dogám podařilo stav srovnat na konečných 1:1.

První půlhodinu toho oba týmy moc nepředvedly. Pouze Gervinhova pravačka po hezkém zpracování prověřila rukavice gólmana Ospiny, jinak se až do důležité 33. minuty vlastně nic nestalo. Tehdy totiž sudí Thual nařídil pokutový kop, když domácí Rami fauloval ve vápně Moulounguia. Faé se postavil k exekuci a s přehledem proměnil.

Pět minut před koncem mohlo Nice vést dokonce už o dvě branky, Mouloungi si totiž hezky prošel domácí obranou a zkusil vystřelit levačkou, mezi třemi tyčemi ovšem vytasil fantastický zákrok Landreau. Po poločase se Dogy trochu zmátořili. A logicky se hnali za vyrovnáním.

Frauova rána byla zablokována na rohový kop, ten samý hráč pak obešel dva hráče, jenže následně ztroskotal na Ospinovi. Lille nakonec vyrovnalo v 67. minutě. Gervinho nacentroval na Hazarda, na jehož pravačku už Ospina neměl šanci. Poslední možnost, jak s výsledkem ještě něco udělat, měl po krásné přihrávce od Fraua střídající Sow, avšak nastřelil pouze tyčku.

Více informací k zápasu

SM Caen - Stade Brestois 0:2

28.08.2010 21:00

Góly: 75. Nolan Roux, 78. Mario Lička (pen.)

Dvě branky v druhém poločase zajistili Brestu první výhru v nové sezoně. A to proti jinému nováčkovi - do této chvíle skvěle hrajícímu Caen. Branku z penalty si připsal také český záložník Mario Lička.

Naděje domácích silně ochably poté, co se hned ve dvacáté minutě nechal hloupě vyloučit Sambou Yatabare. Hosté od té chvíli hráli ve výhodě. Přesto to dlouho vypadalo na bezbrankový vývoj utkání - až ve druhé půli se trefil Roux a z pokutového kopu také Lička.

El Arabi pálil nebezpečně po 16 minutách hry, o pár minut později ale elán domácích skončil s tím, že Yatabaré hrubě fauloval Ferradje a viděl červenou kartu. Nejlepší příležitost hostů přišla ve 35. Minutě, Tourého pokus byl ale zblokován.

A Tourému se nedařilo ani ve druhé půli. Z ideální pozice pokutového puntíku - přestřelil. Za domácí ojediněle zahrozil hamouma, když vyškolil obránce Brestu, ale brankář hostů si s jeho pokusem poradil. Patnáct minut před koncem přišla první branka. Tomáš Mičola skvěle našel Rouxe, jenž hlavičkou poslal míč do sítě.

O tři minuty později nařídil sudí penaltu za faul Ineze na Lesoimiera, zkušeným exekutorem se stal český záložník Mario Lička - 2:0.

Více informací k zápasu

Valenciennes FC - Montpellier HSC 0:1

28.08.2010 19:00

Góly: 29. Olivier Giroud

Montpellier nadále pokračuje ve skvělém startu do nového ročníku. Jediná branka Oliviera Girouda rozhodla o těsném vítězství 1:0 na půdě Valenciennes.

Hosté byli po celé utkání daleko lepším týmem a nakonec se ve 29. Minutě dočkali branky. Hlavičkou se prosadil talentovaný Giroud. Nakonec se ale MHSC o výsledek muselo strachovat, v poslední minutě pálil do břevna obránce Bong.

Úvodní šance zápasu byla k vidění v desáté minutě. To hlavičkoval těsně mimo hostující Joris Marveaux. Na druhé straně pálil z voleje o pár minut později Milan Biševac, od této chvíle ale patřila první půle jasně hostujícímu celku.

Přímý kop z kopaček Marca Estrady donutil brankáře Penneteaua k vynikajícímu zákroku, Montpellier se ale radoval hned z následující šance. Do centru Kabzeho se položil Giroud a otevřel skore - 0:1.

O chvíli později se opět činil ze standardní situace Estrada, ani tentokrát se mu ale nepoštěstilo. Brankář tento minisouboj znovu vyhrál. I ve druhé půli byli přímé kopy Marca Estrady hlavní útočnou silou hostů. Nejprve po jeho centru pálil mimo Giroud, následně mířil jeho projektil jen těsně nad břevno.

Valenciennes se příliš neprosazovalo. Až v 79. Minutě střílel nebezpečně Bong. Branku ale nevstřelil. Naopak hosté se dále měli k útoku. Bocaly vysunul Saihiho, jehož ale znovu vychytal Pennetau. Další šance přišla s přímým kopem Estrady, nakonec vše ale mohlo dopadnout 1:1 - v poslední minutě totiž Bong opřel svou střelu pouze do břevna.

Více informací k zápasu

AS Nancy-Lorraine - Toulouse FC 0:2

28.08.2010 19:00

Góly: 68. Étienne Capoue, 90. Franck Tabanou

Toulouse dál pokračuje ve skvělých výkonech a díky výhře 2:0 si upevnilo vedení v tabulce s plným počtem dvanácti bodů. Ačkoli měli domácí první půli lepší než soupeř, FCT nakonec v té druhé vstřelilo dvě branky, přičemž druhá z nich od Tabanoua se dá zařadit k těm nejlahodnějším fotbalovým dortíkům.

Hostujícího brankáře Valverdeho nejprve prověřil Bakar, kterého hezky uvolnil Féret, nicméně toulouský strážce branky byl na svém místě. Féret si pak chtěl vyzkoušet z dobré pozice střelu z voleje, M'Bengue mu jí ovšem zablokoval.

Na druhé straně byl před domácí brankou velký závar, Capoueho standardku se snažil prodloužit do sítě Didot, nejistý Bracigliano jí vyrazil a pak stačil vychytat i dorážku Tabanoua. Nancy však hrálo v první půli lepší fotbal a další gólovku měl na kopačce Bakar, který pozorného Valverdeho nepřekonal exkluzivní patičkou.

Největší šanci v prvních pětačtyřiceti minutách měl ovšem Loties. Féret poslal znovu do vápna nadýchaný balón a Loties následně hlavičkoval do břevna. Toulouse však vstoupilo do druhého dějství v lepším rozpoložení. A narozdíl od soupeře se svěřenci kouče Alaina Casanovi radovali ze vstřelené branky.

Cettovu hlavičku ještě stačil Bracigliano zlikvidovat, ovšem když si Tabanou vyměnil balón s Capouem a ten si stačil obhodit stojícího obránce, Bracigliano už na parádní točenou ránu ke vzdálenější tyči neměl. Didot pak dvakrát vystřelil z přímého kopu, Bracigliano však dvakrát dobře zasáhl. Nancy mělo největší možnost na vyrovnání zásluhou Traorého a Bakara.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - RC Lens 3:1

28.08.2010 19:00

Góly: 5. Dimitri Payet, 79. Dimitri Payet, 85. Dimitri Payet - 90. Issam Jemâa

Hattrick Dimitriho Payeta zařídil Saint-Étienne druhou ligovou výhru. A to i přesto, že domácí dohrávali utkání proti Lens v deseti poté, co byl vyloučen Marchal.

Domácí útočník se poprvé prosadil po pěti minutách, další dvě branky přidal v závěrečné dvanáctiminutovce. V nastaveném čase viděl svou druhou žlutou kartu v utkání Marchal, hosté ještě svou početní výhodu dokázali využít, když branku vstřelil Jemaa.

Asistentem první branky se stal Bakary Sako, jenž dokázal svému spoluhráči nacentrovat z levé strany. Kanonýr domácích poslal brankáře na prázdno - skvělým přízemním pokusem rozjásal fanoušky - 1:0.

Hosté se snažili o odpověď. Zpoza pokutového území pálil Yahia, posléze se o vyrovnávací branku pokoušel Demont. Oba neúspěšně. Vedení mohl zvýšit domácí Bergessio krátce před koncem první půle po přihrávce Marchala. Na brankáře ale nevyzrál.

Ebondo poté vybídl zkraje druhé půle znovu ke skórování Bergessia. Tentokrát ale Runje jeho volej chytil. Poté se dali do útočení hosté. Po rohovém kopu hlavičkoval Bedimo, z brankové čáry ale míč vykopl jeden z obránců. V souboji jeden na jednoho zase zklamal kanonýr Jemaa.

Tato chyba byla brzy potrestána. Payet proběhl laxní obranou a vstřelil druhou branku utkání. A netrvalo tomu dlouho a mohl se radovat ze svého prvního hattricku v profesionální kariéře. Po kombinaci Battlese a Riviera se dostal k zakončení třiadvacetiletý forvard a poslal svůj tým již do vedení 3:0.

Hosté ale v závěru ještě dostali šanci. Po druhé žluté kartě byl vyloučen Marchal a poslední minutky tak dohrávalo Lens ve výhodě. Jemaa se prosadil poté, co gólman Janot nedobře vyrazil střelu Roudeta.

Více informací k zápasu

FC Lorient - Olympique Lyon 2:0

28.08.2010 19:00

Góly: 8. Kévin Gameiro (pen.), 66. Lynel Kitambala

Ani s novou tváří v podobě Yoanna Gourcuffa z Bordeaux Lyon nedokázal uhrát body v Lorientu. Domácí rychle skórovali díky proměněné penaltě Kevina Gameira z osmé minuty, vítězství 2:0 pak pečetil v 66. minutě Kitambala. Olympique má mizerný vstup do sezóny, ze čtyř zápasů pouze jednou vyhrál.

Už od prvních minut se oba týmy tlačily do šancí. Källströmův rohový kop Toulalan poslal hlavou těsně nad břevno, na druhé straně Amalfitano trefil tyčku. V 8. minutě se už však Les Merlus radovali z branky. Toulalan zahrál ve vápně rukou, sudí Fautrel nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Gameiro.

O pět minut později se snažil Amalfitano přehodit Llorise, míč však přeletěl břevno. Gourcuff se na hřiště dostal po třiceti minutách, když nahradil zraněného Delgada, jenže jeho příchod na hřiště toho moc nevylepšil. Källströmova tečovaná rána, kterou vychytal Cappone, bylo to jediné, co si Les Gones vytvořili do konce poločasu.

Po přestávce se snažil vyrovnat Makoun, ovšem Cappone balón hezky vytáhl. Gourcuffův rohový kop si pak málem srazil do vlastní sítě Ecuele. Dá se říci, že vše začalo být pro Lyon ztraceno po druhé brance Lorientu, kterou zařídil Kitambala.

Jelikož Lloris vyrazil střelu Amalfitana jen k jednadvacetiletému útočníkovi, nemohl nečekat, že Kitambala v 66. minutě jenom nedorazí do brány.

OL měl do konce zápasu jednu tutovku. Možná, že kdyby proměnil, nemusel by odjíždět úplně s prázdnou a potom třeba uhrát i remízu. Jenže fantastický Cappone byl proti a Pjaničovu ránu z vápna krásně vyrazil.

Více informací k zápasu

AC Arles-Avignon - Stade Rennes 0:1

28.08.2010 19:00

Góly: 28. Victor Montaño

Rennes pokračuje ve skvělých výkonech. Dnes si připsalo další tři body poté, co vykradlo stadion nováčka z Arles. Ten je tak stále bez bodů. Jedinou branku vstřelil Montano.

Stade Rennais si tak již podruhé za sebou připsalo výhru na hřišti soupeře, když se k tomu přidají dvě domácí remízy, dělá to po čtyřech kolech osm bodů. Naproti tomu Arles je zatím bez bodů a na poslední pozici.

Domácí začali lépe, již po šesti minutách velice nebezpečně zakončoval Dja Djedje, po vysunutí Meriemem ale napálil pouze boční síťku. Za hosty se poprvé prosazoval Montano, jeho pokus ale na poslední chvíli skvěle zlikvidoval obránce Fanchone.

Poté opět kombinoval aktivní Dja Djedje s Ayssem, jeho volej ale skončil na skvělém gólmanovi. Nakonec vše ukončil Montano, jenž parádní ranou našel síť za zády domácího brankáře - 0:1.

Arles mohlo ještě před koncem první půle vyrovnat, ale Kermorgant znovu doplatil na skvělého gólmana Doucheze. I ve druhé půli byli domácí lepším celkem, nepodařilo se mu ale najít potřebné štěstí ke skórování. Netrefil se ani Aysse z téměř jisté pozice - znovu skvělý Douchez. Ještě lépe si z pohledu domácích počínal Kermorgant, jenž ale nakonec napálil pouze tyčku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Toulouse FC44008:212
2.Stade Rennes42205:18
3.Montpellier HSC42202:08
4.FC Sochaux42117:57
5.AS Saint-Étienne42117:67
6.SM Caen42115:57
7.AS Monaco41304:26
8.OGC Nice41304:36
9.Valenciennes FC41214:45
10.Olympique Marseille41126:64
11.Lille OSC40402:24
12.FC Lorient41125:64
 Paris Saint-Germain41125:64
14.Girondins Bordeaux41124:54
15.Stade Brestois41123:44
16.RC Lens41125:74
17.Olympique Lyon41123:54
18.AS Nancy-Lorraine41123:74
19.AJ Auxerre40314:63
20.AC Arles40042:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (167)

Přidat komentář
fantomas

Ta tabulka teď vypadá fakt hustě. Sice vim, že má Bordeaux, AJA, Monaco, Lille i Marseille o zápas míň, ale stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Lorient. Skvělý výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukala jsi na to?

Reagovat
smazaný uživatel

áno... nad Lyonem jsem se skvěle pobavila.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak nevim, proc pises skvely vykon Lorientu, ti byli dobri pouze v obranne praci, goly si Lyon dal prakticky sam. Nicmene i tak jim k vyhre gratuluji, ja doufam, ze to rozhoupa kola na manazerske zidli alespon..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyste neměli v bráně Huga, klidně to mohlo být o víc. Rozhodně si nemyslím, že by Lorient jenom bránil. Větrali to tam slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, hlavne u Kimovych pasu dozadu na spoluhrace do protipohybu mi trnulo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lorient jinak pěkné výsledky hlavně Rennes a překvapivě i HSC, tam jsem čekal výhru domácích.

Reagovat
Godwinson

Boží výsledek, paráda. Zasloužený vítězství, příště už snad bude hrát Abdel a Aït-Fana, to by bylo ještě lepší, což už o moc nejde.

Výborně taky Lorient, už základní sestava Lyonu leccos napověděla. Kitambala

Škoda Arles, podle statistik bylo celkem výrazně lepší, špaténka. Nevim, proč nehraje Ben Idir

Payet

Reagovat
smazaný uživatel

Payet slušně.. Co Giroud?

Reagovat
Godwinson

Giroud zatím nic moc, ale věřim, že dneska to byl první krok k jeho titulu krále střelců.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze uz si konecne vsichni uvedomili, ze tenhle Lyon o titul bojovat nebude. Ani s Gourcuffem ne. A je uplne jedno, jestli nadale bude v obrane chybujici Toulalan (dnes prohru zaridil on), nebo treba Nesta s Ferdinandem, tady nejde o jmena. Mam v pameti Lyon, ktereho se vsichni v L1 bali. Umel vitezit a vypadala podle toho i vitezna mentalita. Ale to, co z Lyonu udelal Puel je na povazenou, utocna rozehravka pusobi matne, nevyrazne, v podstate ani ne nebezpecne. V utoku postavajici Gomis, ktery si 2x sahne na mic a Briand, ktery ani nevi, co ma delat s balonem. V obrane Lyonu funguje pro zmenu pravidelny chaos, spoluhraci se navzajem nepodporuji, ale spise si odporuji. Po dnesku mam definitivne jasno, s Claudem trofeje nikdy nebudou na dennim poradku, mozna, ze casem uz ani pohary. Jednoznacne by mel prijit novy trener - trener, ktery bude schopny Lyonu opet vtisknout viteznou tvar.

Hrace ani nema smysl hodnotit, pouze Hugo, Makoun a Gourcuff predvedl vykon hodny Lyonu, Lisandro za 20 minut v nadsazce ukazal vic nez Gomis za prvni tri zapasy. (byt nedal gol) Huga mi je v brance lito nejvic, dela prvni posledni, ale je mu to prd platny, stejne ho vzdycky spoluhraci nechaji na holickach..

A na zaver prani brzkeho uzdraveni pro Delgada, bylo mi ho opravdu lito, kdyz musel odejit ze hriste za doprovodu lekare..

Reagovat
smazaný uživatel

A nejvetsi trapas je, ze musime koukat na zada Saint-Ettiene.

Reagovat
stas87

to co si napisal mi dost pripomina liverpool pod benitezom...teda aspon koniec jeho posobenia tam nasiel by sa vo francuzsku nejaky schopny volny trener keby puela vyhodili?

Reagovat
smazaný uživatel

Momentalne by i navrativsi Le Guen byl lepsi nez Puel, sice pro me take neni nejake extra terno, ale alespon to uz v Lyonu zna. Vybornej by byl i Antonetti z Rennes, ten by to tem flakacum "vysvetlil".

Reagovat
smazaný uživatel

Antonetti by byl pro Lyon parádní.. Ani Gourcuff by nebyl od věci

Reagovat
smazaný uživatel

Gourcuff na lyon nejspis ani nema, praktcky celou karieru je v Lorientu, at uz jako hrac, nebo trener, miluje to tam a lidi miluji jeho, nema zadny duvoud chodit do Lyonu.

Antonettiho jsem chtel uz kdyz byl v Nice a delal tam vybornou praci, bohuzel neprisel..

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím.. Antonettiho práci si pochvalujeme už hodně dlouho, akorát minulý rok se to zaseklo, když hodně vsadil na Leroye bez formy..

Gourcuff by podle mě vtiskl Lyonu atraktivní styl hry, navíc by se pod ním mohl Yoann rozehrát ještě k lepším výkonům..

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, ze v Lyonu by svoje 4-3-3 mohl dovest k dokonalosti, v tomhle souhlasim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A co MON?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, a Wenger tlumocnik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra toto by mňa fakticky ani nenapadlo.

Reagovat
fantomas

Já jen že je bez angažmá, k Celticu se dvakrát nemá, mi přijde, a preferuje křídelní hru, která by Lyonu mohla svědčit.

Reagovat
fantomas

Dost možná ji i praktikuje, nevim, neznám...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi jsme praktikovali, ted se tak jen tvarime.

Reagovat
fantomas

No tak vidiš. On je sice dost monotónní, ale tu křídelní hru umí hráče nadrilovat parádně a pak to funguje, jak má. Já vim no, je to Brit, ale kvalitní manažer, i nákupy mívá rozumný, ví, co potřebuje...

Reagovat
smazaný uživatel

A je rád, keď mu hráčov nepredávajú, čo by sa mu v Lyone nestalo, naopak. beztak si to ale predstaviť neviem.

Reagovat
fantomas

A tak mohl bys mě jako Anglofil aspoň na oko podpořit. Ať tu zas jednou v L1 sekci nejsem za dementa.

Reagovat
smazaný uživatel

tak podporiť, podporiť...nebol by úplne nevhodný no...

Reagovat
fantomas

Kousnul si to, to se cení...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam treba MON rad, ale neumim si predstavit, ze by vzal flek v zemi, kde nezna mistni mentalitu, rec, nejspis ani tamni klubovou scenu atd.

Reagovat
fantomas

Jo no, to je jediná "nepatrná" závada. Já si jen tak hypoteticky zašpásoval, že by se tam mohl hodit. Realita bude v jeho případě tak dvouprocentní no.

Reagovat
smazaný uživatel

Optimisto.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Godwinson

Ten musí vzít Celtic, jinak to s nima půjde úplně do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Mně je zas ten Celtic u prdele, takže já se nebudu zlobit když pujde úplně jinam.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
fantomas

:-*

Reagovat
Godwinson

Ty bys zasloužil ...

Reagovat
fantomas

Další? Ta předešlá výslužka mi docela stačila. Tohle si schovej na chvíli, až jednou uvidim Montpellier.

Reagovat
Godwinson

Neriskuj ... nebo si příště vsadim na Arsenal a jistě ti nemusim říkat, co to znamená.

Reagovat
fantomas

Nemůžeme být neporazitelný věčně.

Reagovat
smazaný uživatel

Do toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A tobě taky... :-*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ešte sa toho mnoho neodohralo, že ano...inak mi to nevadí, SE to prajem

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Godwinson

Co Domenech?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nez sel k francouzsky 21, tak nas uz trenoval, no.. Mozna i Domenech lepsi nez Puel, bez taktiky hrajeme uz tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu Lyon celkem slušně a vypadá to, že i koncepčně posiluje.. Mám podobný pocit, jako ty máš u Lyonu, se Spartou..

Reagovat
Godwinson

Co je na tomhle posilování koncepčního?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden/dva kvalitní obránci a všichni by čučeli..

Reagovat
Godwinson

Tak to by měla být priorita, Gourcuff byl prostě zbytečnej ... velký ryby ztrácejí, samej problém, jen ta Marseille se nechce dokurvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Bordeaux ještě taky není s posilováním zřejmě u konce

Reagovat
Godwinson

Tak samozřejmě, že není. Ještě přijde náhrada za Gourcuffa, naštěstí to vypadá na slabinu ala PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš přijde Cabaye a právě Gameiro.. To by mohlo být zupa

Reagovat
Godwinson

Spíš bych to tipoval na někoho z dvojky Amalfitano/Feret ... a bez Gameira

Reagovat
smazaný uživatel

Triaud si potřebuje udobřit fanoušky.. A zatím padají na fórech ty dvě jména co jsem říkal a Gervinho ( ) Ferét ani Amalfitano nejsou zrovna hráči, kteří by Bordeaux nějak ohromně posílili..

Reagovat
smazaný uživatel

Feret je vybornej. Amalfitano taky neni spatnej, i kdyz treba dneska proti Lyonu nic moc.. Cabaye by byl urcite nejlepsi varianta, Gameiro mi zase pripada trochu zbytecny, kdyz mate Gouffrana, Maazoua a Modesteho, spis nejakeho zkuseneho hrota na lavku byste meli sehnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferét je dobrej ale na co by Bordeaux přesně byl? Potřebujeme hlavně někoho trochu gólovýho, nikdo takový tam te´d totiž nehraje.. A právě Gameiro gólový je.

Reagovat
smazaný uživatel

Na goly by mel byt ten Maazou, to je nesmirne kvalitni hrac, akorat trochu labilni, pokud nebude trucovat jako v CSKA, bude vybornej. Dvojka Modeste, Gouffran se mi taky libi, s nima byste mohli hrat vybornej fotbal. Gameiro se hodi na rychlej fotbal po zemi, nebo pasy za obranu, tohle jsem od vas moc nevidel, spis ostry centry do vapna od kridel, to by pak byl Gameiro polovicni.

Reagovat
smazaný uživatel

Gameiro by hlavně mohl plnit roli toho dělníka, který právě po odchodu Chamakha dost schází.. Navíc je sice celkem maličký ale ve vápně se umí orientovat a branky hlavou dávat umí Maazou je dobrý, ale je potřeba, aby se na něj zase tolik nespoléhalo. 4 útočníci: Modeste, Maazou, Gameiro a Gouffran se mi zdá hodně hezký a vyvážený..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyste hrali pohary, urcite bych souhlasil. Takhle ale mas 4 hodne kvalitni hrace na 2 posty a to by nejspis casem vyustilo v odchod minimalne jednoho z nich. Ale takovy Gouffran by mohl odejit, je to muj oblibenec a u vas nikdy nenavazal na dobre vykony v Caen, nepasuje do systemu.

Reagovat
smazaný uživatel

4 útočníci jsou dobrý.. Pořád se hrají 3 soutěže.. 3 útočníci by byli málo, protože zranění a karty jsou hnusná věc, stejně jako třeba ztráta formy..

Reagovat
smazaný uživatel

Proto bych chapal, kdybyste koupili jednoho zkusenyho borce na lavicku, kterymu lavicka vadit nebude, ne ctyri perspektivni hroty, kteri potrebujou momentalne hrat co nejvic. Podobna situace jako v Realu, kde se Vaart musi spokojit s lavici, pritom vsude jinde by hral zaklad.

Reagovat
Godwinson

Bellion, Saivet, Diabaté ...

Reagovat
smazaný uživatel

Saiveta bych nepocital. A na Diabateho jsem zapomnel, vidis, ten by si s prichodem Gameira zahral mozna pet minut proti Arles.

Reagovat
smazaný uživatel

Bellion by už měl jít pryč, doufám.. Diabaté uvidíme, nedá se s ním rozhodně počítat už tenhle rok s nějakým zápasem do základu. A se Saivetem si už děláš srandu

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Co je zas? Já vím, že jsou oba kvalitní.. Nicméně ne tak jako Cabaye, nebo právě Gameiro.. a už vůbec ne jako Gervinho

Reagovat
Godwinson

Já si myslim, že na Gourcuffův post je Feret nejlepší volba. Gervinho je nereálnej, Lille má větší ambice jak Bordeaux, byl by proti sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že Gourcuffův post zůstane neobsazen bude se hrát nejspíš 4-3-3

--------------------Carrasso-------------------

Chalmé------Ciani----Planus---Tremoulinas

--------------------Alou------------------------

-----------Cabaye-------Fernando-----------

Ben Khalfallah------------------------Wendel

-------------------Maazou----------------------

Reagovat
Godwinson

Takhle by to bylo výborný, stejně jako s dvojku Fernando, Alou a před nima s Feretem ... ale tak, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

To vypada na papire hodne dobre..

Reagovat
smazaný uživatel

Teď bude záležet na Tiganovi.. A toho se právě nejvíc bojim

Reagovat
Godwinson

Po příchodu Ben Khalfallaha bys pochybnosti mít neměl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tahle sestava by mela fungovat i s Tiganou, pokud teda nadale nebude k Cianimu cpat na stopera Saneho. Nevis, proc nehral Planus? To je pro me trochu zahada.

Reagovat
smazaný uživatel

To právě vůbec netuším.. A právě proto se tak bojím...

Reagovat
Godwinson

Bojíš se, že ho Aulas přetáhne?

Reagovat
smazaný uživatel

My dream. Gourcuff taky nehral a jak to dopadlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jo, ale to neni koncepce, to je kupování alá Real - můžu si všechno a všechny dovolit, tak si dovoluju. Aspon mně to tak přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to hráči, kteří ten tým vylepšují.. Real koupí za 25 milionů hráče, který je v důsledku spíš oslabí

Reagovat
fantomas

Tak to neni až tak úplně pravda, a to ty určitě víš. Jestli narážíš na konkrétní případ Di Marii, tak ten možná, ale to je spíš výjimka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, ještě nevíme jak bude v Realu hrát.. A ano, myslel jsem případ Di Márii..

Reagovat
fantomas

A přesně - ještě se klidně může vyvést jako nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Může být.. To se teprve uvidí, ale nevěřím tomu. zatímco přestupům Puela celkem věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

*Prestupum Aulase a Lacomba.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se dá říct..

Reagovat
Godwinson

Proč by je měl Di María oslabit? Zbytečnejch nákupů pár mají, ale že by v nich bylo oslabení?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oslabení je přehnaný slovo.. Ještě netuším jak bude v Realu hrát

Reagovat
Godwinson

Tak, to neví nikdo .. mají o dvě křídla víc než by bylo třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám jen pocit, že pro tým jako je Real je prostě Di Mária špatnej.. Navíc ho Mourinho bude chtít co nejvíc stavět, protože ho moooc chtěl. Ale uvidíme..

Reagovat
Godwinson

Špatnej pocit, zářil za Benficu, velkej talent, že hrál otřesně na MS neznamená, že bude špatnej. Navíc teď v tom posledním přípravném zápasu hrál prý parádně. Spíš mě zajímá, co bude s Özilem, jeho nechat sedět by byl zločin.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, zářil za Benficu.. Já ti nevim i v Benfice se mi líbili jiní hráči..

Reagovat
Godwinson

Ale to není otázka, to je nesporný Neříkám, že hned do Realu je skvělý, ale rozhodně má velkou kvalitu a ještě větší potenciál, špatná koupě to neni. Mně spíš zaráželo, proč těch křídel koupil Real tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

jako talent to určitě je.. Ale nevím, jestli zrovna hodný Realu.. Já bych si vybral rozhodně jinak, ale to samozřejmě není na mě, já se budu smát až pak.. Znáš to "po bitvě, generál" můj styl

Reagovat
Godwinson

Tak pokud se mu nebude dařit, je tam na ten post Özil, o to bych se nebál. Letos je snad titul nemine, ale opět trošku zapoměli přivést někoho do obrany, no, jsem na ně zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Co bych za takhle "slabou" obranu dal v Lyonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych jim ten titul strašně moc chtěl přát.. Ale nepůjde to, Mourinho z toho fotbalu zase udělá sračku..

Reagovat
Godwinson

Na to nemá hráče, věřim, že to bude pěkný a koukatelný. S tím co má prostě nemůže hrát to, co s Interem. Ale doufal jsem, že někam vypadne Benzema, na tý lávce je ho škoda a akorát propaří další rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Když čtu ty Mourinhovi prohlášení, tak taky začínám bejt nakloněnej k tomu, aby přestoupil.. I když ze začátku jsem to zatracoval.. A věz, že i s tímhle týmem jde hrát hrozně.. Dokázal to s Chelsea, která do jeho příchodu hrála jeden z nejpohlednějších fotbalů v Anglii

Reagovat
Godwinson

Tak je to pravda, ale já si nedokážu představit s touhle obranou hrát jako hrál s Interem. Ale je pravda, že on dokáže leccos, necháme se překvapit, já mám směrem k Realu jedinej požadavek a to takovej, ať hraje Özil .. snad se mi to vyplní.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych těch požadavků měl Hlavně se každý rok těším na El Clásico.. A teď očekávám holomajznu ála semifinále LM

Reagovat
smazaný uživatel

Gourcuff, ktery vytlaci nejvetsi talent Pjanice a odchod 7 obrancu bez jakekoli nahradu neberu moc za koncepcni posilovani..

Navic Sparta doplaci na prilisnou priposranost pri skladani zakladni sestavy, Lyon neumi vitezit ani s tim nejlepsim, co ve svem kadru ma. I blby Brest nas dokazal prehrat. Me to pripomina PSG pred dvema roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanič má tu výhodu, že může hrát i na křídle, navíc se v L1 dost zmáhá, aby jedno křídlo bylo víc útočné a druhé spíš kreatviní, stahující se do středu, takže Pjanič si zahraje až až.. Briand i Gourcuff jsou skvělí hráči. Lisandro, Gomis.. Cissokho, Lovren, Bastos.. Já vím, že jsi sice zvyklej na něco jinýho, ale i tak to pořád není zlé.. Rozhodně to je jeho nejsilnější stránka..

Sparta doplácí na to, že nemá systém.. Stejně jako Lyon.

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanic na kridle hrat muze, ale dost to vypada jak kdyz tam byval Ederson. Jeho hlavni prednost je kreativita, prehled a playmaking, kdyz ma vedle sebe Gourcuffa, hned je z nej jen posouvac a razem ztraci na vyznamu pro tym.

Reagovat
smazaný uživatel

Copak Plašil v Bordeaux je jen posouvač? Navíc promiň, ale zrovna Pjanič mi jako hráč, který by měl každý zápas režírovat hru teda rozhodně nepřipadá.. je gólový, rychlý a umí jeden na jednoho.. Dokonce jeho přihrávky mají oči a umí dát finálku.. na druhou stranu nemění tempo hry, nedá 20 přesných přihrávek po sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

tu to bude chcieť rozhodcu, predpokladám, očakávam protireakciu

Ja by som vcelku súhlasil ale viac s tebou...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se treba Plasilova role v Bordeaux moc nelibi, proti PSG byl naprosto neviditelny.

Jinak jasne, ze ma Pjanic jeste patrny rezervy, ale ono mu je porad jen 20 let, potrebuje jeste par let, aby z nej byl tak spickovy hrac jako je treba Gourcuff. Tim, ze ho prikovame k lajne (kde je mimochodem na jedny strane Bastos a na druhe Briand, takze zase lavicka) a rekneme stahuj se do stredu z nej lepsiho hrace neudelame. Ale kdovi, snad se jeho potencialu vyuzije, klidne by mohl hrat i na CM misto Kima, ten byl dnes naprosto priserny.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Fakt, Briand...

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel spíš Plašilova role u Blanca ( )

Pjanič je alternativou hned na 4 posty, ten si zahraje až až.. Navíc tam máš věčně zraněného Brianda, Kima bez formy (jak říkáš).. naopak z toho, že vedle něho bude Yoann může nakonec vytěžit a právě ty rezervy dohnat..

Reagovat
smazaný uživatel

V jedny veci urcite souhlasim. Gourcuff je natolik vyjimecny hrac, ze vedle nej klidne muze Pjanic uzrat. Pokud se nauci chytre doplnovat, muze to byt i kvalitni tandem, k tomu vepredu by uz mel konecne byt Lisandro, ktery oproti Gomisovi neni 5000 let za opicema a zna termin "narazecka". Nejhorsi varianta by byla, kdyby mel byt utopeny na lavici. Tam se nezlepsi nikdy a prave toho se bojim nejvic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Brest

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Godwinson

Teď koukám .. co to Sambou vyvedl? Koukám celkově nějak dost karet, Caen trošku nervičky asi. Jinak Mičola asistence a Lička gól

Reagovat
Kepy_FCB

proč ?

Reagovat
fantomas

Tak hrát 70 minut o deseti asi neni žádná legrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Montpellier dobre chlapci, som spokojny s vyhrou na horucej pode

Reagovat
domingo

Ten Lyon už je fakt úplně na hovno, nejhorší obrana v lize (Arles nepočítám, ti nemají s L1 nic společnýho) proti nim udrží nulu, hlína. No hlavně že mají Gourcuffa.

Lorient

Toulouse

Celkově jsou ty výsledky zatím ok, potěšilo i ASSE. Dneska kouknu na Lille s Nice, očekávám, že se Dogy rozjedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tabanou

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, přijdu domu z fotbalu (Dynamo prohraje 3:0) a vidim že Auxerre taky prohra A k tomu ještě včerejší AS... Fotbalově hroznej víkend

Reagovat
Godwinson

Parádní výsledky, Lille zase ztrácí, PSG už je snad zase na svém z minulé sezóny, tedy tragédie, Auxerre celkem překvapení, čekal jsem jasnou plichtu. A nechat se potupit dvojkou Niculae, Aubameyang

A teď večerní plichta, doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyz da PSG branku i golman, to uz je spatny.. A jsem rad, ze Maiga konecne vstrelil svoji prvni branku za Sochaux..:)

A koukam, ze dvojice Niculae - Aubameyang chytaji formu, opet oba gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdalo se mi to, tak jsem si to radsi overil, druhej gol Sochaux dal Brown..:)

Reagovat
smazaný uživatel

http://vodpod.com/watch/4334035-sochaux-vs-psg-3-1

Teda, co dnes predvedl Coupet, to jsem od prvoligoveho golmana dlouho nevidel, vyrazne chyboval u vsech tri golu..

A gol Hoaraua vazne excelentni, momentalni jediny hrac PSG, co si drzi excelentni formu.

Reagovat
SunFells

....Almunia možná bude v nejbližších dnech na prodej, měli by o něm uvažovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mamadou Niang 2 goly za Fenerbahce este jeden

Reagovat
Godwinson

No, ta stoperská dvojka Bordeaux je dobrá, ještě, že nehraje Gignac

Reagovat
smazaný uživatel

21:16 Gnabouyou končí v Marseille

Útočník Guy Gnabouyou a Olympique Marseille se dohodli na ukončení spolupráce. 20letý útočník v této sezoně zasáhl do dvou soutěžních utkání, branku ale nevstřelil.

ach jo, muj oblibenej utocnik..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

:))

Reagovat
Godwinson

Rudá Marseille, pěkný .. tak přece jen mě snad potěší plichtou.

Reagovat
smazaný uživatel

ani napad. prijde tak gignac a prida druhyho..

Reagovat
Godwinson

Ty snad přeješ Marseille?

Reagovat
smazaný uživatel

Muže mi někdo říct jak hrálo Nice prosím?

Reagovat
Godwinson

Modesteeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Plašil nejlepší hráč zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

carrasso..

Reagovat
smazaný uživatel

Uz zase?

Reagovat
smazaný uživatel

zachytal naprosto paradne.. bezchybnej, zachranil minimalne dva goly

Reagovat
Godwinson

Gyan Asamoah by brzy mohl oblékat dres Sunderlandu. Anglický celek má o ghanského útočníka již delší dobu zájem a dnes otevřel jednání s hráčovým klubem Rennes.

Celkem síla, i na Rennes. Vzhledem k tomu, že je na odchodu Bangoura

Reagovat
domingo

Já už chcu úterý, z těch přestupů mám nervy.

Reagovat
Godwinson

Z jakejch? O Gyanovi se píše už od otevření okna, ten jim holt klapne, no .. i když zrovna do Sunderlandu

Reagovat
domingo

Trémoulinas, Irek, Gameiro, chybějící útočník v Toulouse, Rami... cítím, že se ještě něco velkýho upeče...

Reagovat
Godwinson

Určitě upeče, ale co se týče těhle, je pěkně ticho po pěšince. Toulouse bude šetřit, Tafer jim stačí, musí trošku bodově zvolnit

Diakhaté koukám nakonec do PSG, nejspíš, tak to se upeče ... ha

Reagovat
domingo

Oni maj Tafera? Sakra, člověk se jede na víkend ožrat a hned mu to utíká... co se ještě dělo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hostuje tam, pro Tafera jen dobre.

Reagovat
Godwinson

Tak hlavní byl asi majstrštyk Bordeaux, Ben Khalfallah ... píše se o Diakhatém, ještě náhrada za Gourcuffa do Bordeaux, jinak nic ..

Reagovat
domingo

Cabaye tam ještě není?

Jinak těch potenciálních náhrad na CAM, schopných kvalitativně zvládnout základ v Bordeaux, moc není... Feret, Amalfitano, Ederson?

Reagovat
Godwinson

Psal jsem to martymu, dvojku Feret/Amalfitano, ale ta "by Bordeaux prý moc neposílila", tak nevim .. Myslim, že je celkem jistý, že se rozhodne mezi těma dvěma výše a Cabayem

Reagovat
domingo

Roudet, Payet? Cuvillier? (ale ten už někde je)...

Reagovat
Godwinson

... zapoměl jsem, Benalouane prý do Juve

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Bordeaux by si na goly v zaveru mohlo dat pomalu patent.

Reagovat
smazaný uživatel

hajzlici.. ale jinak plasil hral taky fakt paradne..

Reagovat
smazaný uživatel

Auxerre na sestupu,to se mi líbí

Reagovat
božský John

Godwinson je starej gloryhunter, Gaillardovci ho už přešli a fandí Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

Ligue 1 slibuje atraktivni boje, zvlast pri soucasnem postaveni ''favoritu''. Kdyz sleduju souhrny tak jsou pekne matche.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele