4. kolo
29.08.2010 17:00 CET
3 : 1
(3:0)

Reportáž

FC Sochaux - Paris Saint-Germain 3:1

Hezký start do sezóny prožívají fotbalisté Sochaux, kteří po hladké výhře 3:1 nad PSG obsadili v tabulce čtvrté místo. Hostům naopak uplynulý týden vůbec nevyšel. Předminulou neděli prohráli smolně s Bordeaux, ve čtvrtek dostali čtyři branky od Maccabi Tel Aviv a teď dostali naloženo třikrát. Přitom zlepšený výkon vzadu si trenér Kombouaré před zápasem přál ze všeho nejvíce.

I tak to od úvodních minut nevypadlo, že by Sochaux mohlo slavit konečnou výhru. PSG vyráželo do nebezpečných útoků, jeden z nich zakončoval nejprve Giuly, kterého vychytal gólman Dreyer, a pak i Hoarau, jenž ovšem do branky nezamířil. Jenže ve 14. minutě se domácím na druhé straně podařilo skórovat.

Maurice-Belay pěkně unikl po levé straně a vystřelil směrem na gólmana Coupeta, ten vyrazil pouze před Maigu, jenž pohotově dorážel. Ihned na to mohl vyrovnávat Erding, ovšem zase v důležitý moment čaroval mezi třemi tyčemi Dreyer. A hosté nakonec zvýšili svůj náskok o pět minut později.

Maurice-Belay byl znovu tím, kdo byl u zrodu gólové akce. Pěkně pak dodal zásilku na spoluhráče Ideyeho, ten si dokázal poradit s obráncem Camarou a zacílit za záda Coupeta. Definitivní tečku za úspěšným poločasem udělal Perquis, který zařídil hlavou po rohovém kopu Boudebouze třetí gól utkání.

Trochu naděje do žil vlil Pařížanům pět minut po poločase Hoarau. Sessegnon ho našel velmi přesnou přihrávkou za obranou a vytáhlý forvard snížil. Sochaux mohlo skórovat počtvrté zásluhou nikoho jiného než aktivního Maurice-Belayeho, Coupet si však tentokráte se šikovným záložníkem poradil.

V závěru zápasu se ještě nechal zbytečně vyloučit hostující Clément, jenž v 88. minutě viděl červenou kartu za ostrý faul na Maigu. Připomeneme jenom loňský vzájemný zápas obou celků, tehdy totiž PSG vykleplo svého soupeře venku 4:1. Zdá se, že teď mu ale Sochaux vrátilo vše i s úroky.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele