Ligue 1 - souhrn 29. kola

20.03.2010, 21:00, aktualizováno 21.03.2010, 23:06
Komentáře a souhrny
Šlágr kola skončil výhrou Marseille nad Lyonem. V neděli se radovalo jak Bordeaux, které si poradilo s Lille, tak i Montpellier, jenž porazil Valenciennes. Auxerre porazilo Le Mans a posílilo šance na titul. Rennes smázlo Toulouse, důležité body v boji o záchranu má Nice a stále žije i Boulogne. V St. Etienne a Grenoblu gól nepadl.

Olympique Marseille - Olympique Lyon 2:1

21.03.2010 21:00

Góly: 67. Charles Kaboré, 81. Taye Taïwo - 80. Bafétimbi Gomis

I v dalším šlágru kola byli šťastnějším týmem domácí, kteří porazili Lyon 2:1 a se ziskem 53 bodů se vyšplhali na čtvrté místo tabulky. V nadsázce se dá říci, že kdo dorazil na stadion až v 70. minutě, o nic nepřišel. Všechny branky totiž padly až v závěrečné dvacetiminutovce.

Utkání začalo daleko opatrněji než poslední duel těchto soupeřů z listopadu loňského roku, který skončil divokou remízou 5:5.

V páté minutě se ke střele dostal hostující Pjanić, ale jeho rána neměla potřebnou razanci a gólman Marseille Mandanda si s ní bez problémů poradil. O pár chvil později střílel Källström, ale jeho pokus se mezi tři domácí tyče nevešel.

Marseille poprvé vážněji ohrozila branku hostů po půlhodině hry, avšak Lucho González míč do sítě dopravit nedokázal.

Začátek druhé půle opět patřil Lyonu, Pjanić však z deseti metrů trefil pouze břevno. Na první gól si tak diváci museli počkat až do 67. minuty, kdy z 22 metrů vystřelil Kaboré a jeho rána překvapila brankáře Llorise, který byl příliš daleko od brankové čáry a na Kaborého střelu nedosáhl. Odpověď domácí na sebe nechala čekat třináct minut, přímý kop Källströma našel hlavu Gomise a ten uklidil míč přesně k tyči - 1:1.

Lyon se z vyrovnání ale příliš dlouho neradoval, hned za šedesát sekund z hranice šestnáctky tvrdě střílel Taiwo a míč z jeho kopačky zapadl přesně k levé tyči Llorisovi branky. Jak se později ukázalo, gól nigerijského obránce byl v ten večer gólem vítězným.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Valenciennes FC 2:1

21.03.2010 17:00

Góly: 5. Victor Montaño, 58. Joris Marveaux - 74. Fahid Ben Khalfallah

Naděje Montpellieru na titul ještě žijí. Nováček soutěže si dnes na vlastním stadionu poradil s Valenciennes, když se o branky podělil Montano a Marveaux. Za hosty už pouze snižoval ve druhém poločase Ben Khalfallah.

HSC tak po dvou remízových výsledcích konečně zabralo naplno a nadále tak žije svůj mistrovský sen. Po devětadvaceti zápasech má na svém kontě stejně bodů jako vedoucí Bordeaux, to má ale stále zápas k dobru. Nováček soutěže neprohrál již čtyři utkání v řadě. Naopak Valenciennes svým fanouškům v poslední době radost nedělá. Prohrálo již tři utkání v řadě. Stále ale zůstává na desáté příčce.

Domácí začali daleko aktivněji. A vyplatilo se jim to. Vždyť už po pěti minutách hry se Victor Hugo Montano dočkal úvodní branky, osobními statistikami již jeho desáté ligové. Penneteau dokázal Costův přímý kop pouze vyrazit před sebe, nejlépe se dokázal zorientoval právě nejlepší střelec Montpellieru. Ve skrumáži několika hráčů napálil míč do odkryté branky - 1:0.

To bylo ale vše, z čeho se domácí příznivci mohli těšit. Jejich milovaný tým totiž nic jiného již nepředvedl a po zbytek úvodního dějství se spíše bránil. Činil se třeba David Ducourtioux, který pálil hned dvakrát. Dvakrát pálil ale mimo. Mnohem blíže vyrovnávací brance byl Souleymane Camara. Jeho střílený centr překvapil domácího gólmana - a míč se nakonec odrazil až od tyčky.

HSCM se ale bouři soupeřových útoků ubránilo. A nakonec dokonce přidalo v druhé půli další gól. Konkrétně v 58. minutě. A příčinou byla opět nekompaktní defenziva a skvěle zahraná standardka Costy. Ten z třiceti metrů napálil míč - a našel přesně hlavu Marveauxe. Záložník domácích se vytrhl svým strážcům a snadno skóroval - 2:0.

Valenciennes se ale tlačilo nadále do útoku a nakonec si zasloužilo snižovací branku. Tu dvacet minut před koncem vstřelil Fahid Ben Khalfallah. Ten si skvěle naběhl na centr Danice a přízemní ranou překonal Jourdren - 2:1.

Hosté ale nakonec vyrovnávací branku nedokázali vstřelit, naopak, v nastaveném čase měli pořádně namále. Dělovka z kopačky Costy nadělala Penneteauovi pořádné problémy. Nakonec si s ním dokázal poradit až na druhý pokus. V zásadě se ale již nic nezměnilo, zápas skončil šťastněji pro Montpellier, který tak nadále pomýšlí na titul.

Více informací k zápasu

Girondins Bordeaux - Lille OSC 3:1

21.03.2010 17:00

Góly: 40. Michaël Ciani, 66. Jussiê (pen.), 76. Yoann Gourcuff - 24. Eden Hazard

Bordeaux zvládlo své nedělní utkání proti nebezpečnému Lille, zvítězilo 3:1 a vrátilo se zpět do čela Ligue 1. Hosté se ujali zásluhou Hazarda vedení, do poločasu stačil vyrovnat domácí Ciani. Zlom přišel po hodině hry, kdy Bordeaux dvěma brankami v rozmezí deseti minut definitivně rozhodlo o osudu utkání.

Domácí se málem prosadili hned v úvodu střetnutí, ale přímý kop Trémoulinase skončil v náručí brankáře Lille Landreaua. Nicméně to byli hosté, kdo se ujal vedení. Ve 24. minutě utekl obraně Bordeaux Hazard a střelou pod padajícím gólmanem otevřel gólový účet zápasu.

Poté Bordeaux přidalo na aktivitě a dalekonosnou střelu Diarry musel likvidovat brankář Landreau. Vyrovnání přišlo ve 40. minutě, míč se v pokutovém území hostů po několika odrazech dostal až k Cianimu, který jej nekompromisně halfvolejem poslal do sítě - 1:1.

Druhá půle začala velkým náporem domácích, velkou šanci Diarry musel znovu hasit Landreau. Zlomovým momentem zápasu bylo zřejmě vyloučení obránce Lille Costy ze šedesáté minuty. Ten v pokutovém území fauloval Chamakha, uviděl druhou žlutou kartu a sudí nařídil penaltu. K její exekuci se postavil Jussie a s přehledem poslal Bordeaux do vedení.

Třetí, uklidňující branku přidali domácí patnáct minut před koncem utkání. Po rychlé kombinaci se míč dostal až ke Gourcuffovi, který tělem oklamal obránce i gólmana Landreaua a uklidil míč do poloodkryté branky - 3:1.

Více informací k zápasu

RC Lens - FC Sochaux 0:0

20.03.2010 21:00

Góly: -

Souboj dvou celků z dolní poloviny tabulky skončil sice remízou 0:0, ne však proto, že obě ofenzívy nedokázaly směrem dopředu nic vymyslet, nýbrž díky výtečným výkonům obou brankářů. Lens bylo lepší v první půli, zatímco vyloženější tutovky mělo ve druhé části zápasu Sochaux.

Domácí měli první šanci utkání po čtvrthodině utkání, kdy Roudet levačkou protáhl brankáře Dreyera. O čtyři minuty později hlavičkoval Jemma, proti němuž se mezi třemi tyčemi musel zase činit Dreyer. Na druhé straně si první větší zákrok připsal gólman Runje na své konto ve 31. minutě, musel vyrazit střelu z přímého kopu od Boudebouze.

Ještě před přestávkou měl dvě hezké gólové příležitosti domácí Monnet-Paquet, dvakrát ho ovšem dokázal výtečně vychytat Dreyer. Ve 47. minutě měli hosté možná největší šanci utkání, Martinův pokus odrazil směrem do branky Faty a Runje musel míč vytěsnit pryč až na brankové čáře.

Runje pak likvidoval Dalmata, na druhé straně minul hlavou těsně branku Akal. V 73. minutě si hostující Brown poradil s obránci Yahiou a Chellem, obešel dokonce i brankáře Runjeho, Chelle se však stačil vrátit, zaskočit za svého brankáře a střelu vyrazit hlavou mimo. V nastaveném čase mohl ještě skórovat sochauxský Martin, ale i tady Runje uměl zasáhnout.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Toulouse FC 4:1

20.03.2010 19:00

Góly: 31. Petter Hansson, 35. Asamoah Gyan, 46. Asamoah Gyan, 90. Jirès Kembo-Ekoko - 51. Daniel Braaten

Rennes pokračuje v parádní jízdě. Vyhrálo potřetí v řadě a začíná opět pomýšlet na evropské poháry. Dnes se mu do cesty postavilo ambiciozní Toulouse, své cíle ale splnit příliš nedokázalo. Odjíždí s debaklem 1:4. Za domácí se postupně trefil Hansson, hned dvakrát Gyan a nakonec i Ekoko. Z hostů se radoval pouze Braaten.

Toulouse tak ukázalo, že na Rennes se mu opravdu nedaří. Nevyhrál na jeho stadionu již od sezony 1983/84. Pro TFC to znamená již třetí ztrátu bodů v řadě - a jejich cíl, tedy postup do evropských pohárů, se začíná postupně rozpouštět. Z jedenáctého místa ztrácí třináct bodů. Naopak Rennes chce minimálně na Evropskou ligu ještě zaútočit. vyhrálo potřetí za sebou a na sedmém místě ztrácí na pátou Marseille pouze pět bodů.

Přesto, že nakonec padlo hned pět branek, mělo utkání vcelku pomalejší rozjezd. První vážnější příležitost přišla až v 21. minutě, mělo ji Rennes. Gyan svým centrem našel na vzdálenější tyči nabíhajícího Brianda, ten ale svou hlavičku namířil pár centimetrů nad branku.

Úvodní branka přišla o necelých deset minut později. Přímý kop Jeroma Leroye dokázal zužitkovat Petter Hansson, který tvrdou hlavičkou nedal nešťastnému Pelému příliš šancí - 1:0.

A netrvalo to dlouho a bylo to již o dvě branky. Ve 35. minutě se totiž prosadil nejlepší střelec Rennes - Asamoah Gyan. Briand získal míč na vlastní půli - dokázal s ním ale přeběhnout neuvěřitelný prostor a nakonec před pokutovým územím vyzval ke skórování Gyana. A ten neodmítl - jeho rána pravačkou prosvištěla mezi nohama skákajícího Pelého - 2:0.

O poločase musel nešťastný brankář hostů odstoupit, patrně pro zranění. A jeho náhradník Mathieu Valverde inkasoval hned v první minutě na hřišti. Ve 46. minutě se totiž podruhé v utkání prosadil Gyan. Leroy uvolnil Brianda, ten předal Gyanovi a ten z pokutového území nic nekomplikoval - 3:0.

Toulouse se ale nevzdávalo a i za nepříznivého stavu se snažilo s výsledkem něco udělat. A jejich první vážnější šance hned skončila v síti. V 51. minutě se prosadil Daniel Braaten. Cheikh M'Bengue kolmicí našel tohoto Nora - a ten se střelou z vápna nemýlil - 3:1.

Rennes mohlo vedení opět ustálit na třech brankách rozdílu. V 66. minutě se ve velice solidní pozici objevil Leroy, jemuž nahrál Fanni, Valverde si ale tentokrát poradil bez větších potíží. Za hosty se pořádně zastřelil Brazilec Luan - který z dvanácti metrů netrefil branku. Na druhé straně Briand poslal svou zakroucenou střelu těsně mimo.

Domácí nakonec své vedení korunovali v první minutě nastavení. Aktivní Briand vyslal do útoku Ekoka - ten si poradil s bránícím M'Bengue a následně napálil míč do branky. Zápas tak skončil poměrně jasně pro Rennes - 4:1.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - AS Nancy-Lorraine 0:0

20.03.2010 19:00

Góly: -

St. Etienne bylo po celých devadesát minut lepším týmem, nakonec ale může děkovat svému gólmanovi Janotovi, který v závěrečných momentech zlikvidoval stoprocentní šanci hostujícího Malongy.

V páté minutě utekl obraně domácí Bergessio a pohotovou střelou málem nachytal brankáře Bracigliana, který se vracel do branky. Ke štěstí hostujícího gólmana šla rána pár decimetrů vedle jeho pravé tyče. Po půlhodině hry uvolnil domácí Bergessio Payeta, jeho technickou střelu k tyči však gólman hostů vcelku bez problémů chytil. Payet se ve velké šanci objevil i o pět minut později, z hranice šestnáctky se snažil přehodit vybíhajícího gólmana Bracigliana, ale s ním přeloboval i branku Nancy.

Druhá půle začala několika dobrými šancemi ze strany St. Etienne, nejprve těsně nad hlavičkoval Diakhaté. O chvíli později se Matuidiho tvrdá střela nevešla mezi tři tyče.

Po hodině hry se k odvážnému sólu mezi pět hráčů St. Etienne odhodlal Malonga, ale v koncovce mu už chyběly síly a trefil pouze domácí brankáře.

Hosté, ač nebyli lepším mužstvem, mohli v 90. minutě vstřelit vítězný gól. Sám před brankářem Janotem se ocitl Malonga, ale trefil pouze nohy vybíhajícího gólmana. Utkání tak svého vítěze nenašlo.

Více informací k zápasu

OGC Nice - Paris Saint-Germain 1:0

20.03.2010 19:00

Góly: 79. Loïc Rémy

Nice opět najelo na vítěznou vlnu. A utlo rodíce se pařížské naděje. Paris SG totiž opět nepředvedlo optimální výkon a nebere ani bod - výhru zařídil domácím - kdo jiný než Loïc Rémy.

OGC tak pod novým kouče vyhrálo již podruhé v řadě. Po Le Mans přišla druhá výhra tím nejtěsnějším rozdílem, dokonce i se stejným autorem branky. Letos fenomenálním Rémym. Jeho Nice se tak dostalo dostatečně daleko od sestupového pásma, ze šestnáctého místa má náskok devíti bodů. Naopak fanoušci Paris SG budou jistě zklamaní, tým totiž nenavázal na pozitivní výsledky z posledních dvou kol a vrátil se ke svému nepříliš pěknému výkonu z týdnů minulých. Přesto zůstává na dvanácté pozici.

Utkání se hrálo za zavřenými dveřmi poté, co mělo Nice problémy s fanoušky během lednového utkání s Monakem. A více toto prostředí vyhovovalo paradoxně domácím. Již po třinácti minutách se ve velice nadějné pozici zjevil Olivier Echouafni. Po rohovém kopu napálil svou hlavičku pouze pár centimetrů mimo.

Po pár minutách si míč pěkně vyměnil Chaouki Ben Saada s Emerse Faem, ten našel pěkným centrem Rémyho. Jeho volej ale skončil pouze na jistém Apoulovi. Pařížští fanoušci museli u televizorů či počítačů asi pěkně spílat. Vždyť první šance jejich miláčků přišla až asi tři minuty před koncem první půle. Sessegnonův rohový kop sice dokázala obrana domácích odvrátit, míč se ale dostal pouze k Sylvainu Armandovi. Jeho ránu zpoza pokutového území ale kryl David Ospina.

A vypadalo to, že trenér Kombouaré nebyl se svými svěřenci o poločase příliš spokojen. Po čtvrthodinové pauze totiž jako by na trávník vběhlo úplně jiné mužstvo. Už po pěti minutách se pokoušel Jeremy Clement. Jeho volej ale mířil mimo. Akci ale vypracoval svou hbitostí především Younousse Sankhare.

Po Jalletově rohovém kopu prodloužil Sessegnon na Erdinga. Jeho hlavičku ale bez problémů zlikvidoval Ospina. Nakonec se ale alespoň jedno mužstvo dočkalo branky. Střídající Julien Sable rychle rozehrál standardní situaci, přihrál Anthonymu Mounierovi. Ten prodloužil na Rémyho, tomu už z penaltového puntíku nedělalo problém prostřelit Apoulu - 1:0. V 79. minutě tak Rémy opět rozhodl.

Více informací k zápasu

US Boulogne - FC Lorient 2:0

20.03.2010 19:00

Góly: 13. Damien Marcq, 52. Laurent Koscielny (vl.)

Nic není nemožné. Takovým heslem se asi v poslední době řídí fotbalisté Boulogne. Vyhráli již podruhé v řadě - a stahují manko na poslední nesestupující tým. Na Stade de la Libération dnes překvapivě padl Lorient, první branku vstřelil Marcq, druhou pak Koscielny, jenž ve druhém poločase mířil do vlastní sítě.

USBCO tak neprohrálo již potřetí v řadě - a po remíze s Lyonem a výhře s Nancy přišel další plný bodový úspěch. Ten znamená, že Boulogne se posunulo již na osmnácté místo. Z toho na sedmnácté Saint-Etienne ztrácí pouze šest bodů. Naopak třízápasová série Lorientu bez porážky je u konce. Oranžoví padli podesáté v této sezoně a klesli již na devátou příčku.

Domácí začali hned zkraje zápasu vcelku útočně. Již po pár minutách se v zakončení objevil Matt Moussilou. Ale jeho rána zpoza pokutového území brankáře Lorientu příliš nepřekvapila. Audard nestačil na střelu jednoho z domácích již po osmi minutách hry. Olivier Kapo se po svém přesném voleji již téměř radoval z branky - svého gólmana ale dokázal dokonale zastoupit Sylvain Marchal, který míč vykopl z brankové čáry.

Nakonec Boulogne ale na první n'branku nečekalo o nic déle, konkrétně asi o pět minut, kdy se trefil Damian Marcq. Alexandre Cuvillier objevil v pokutovém území snažícího se Moussiloua, míč se ale odrazil od jednoho z obránců - přímo k nohám Marcqa. Ten již balon pouze napálil za bezmocného Audarda.

První šance Lorientu přišla až ve 24. minutě. Kevin Gameiro chytrou přihrávkou objevil Morgaan Amalfitana. A Amalfitano vypálil opravdu krásnou ránu - pár metrů před pokutovým územím. Ještě nádhernější zákrok ale předvedl z pohledu Boulogne brankář Jean-Francois Bedenik.

Druhou branku ale přidali opět domácí, sedm minut po začátku druhé půle si sklepl míč do vlastní sítě Laurent Koscielny. Kapo si naběhl do volného prostoru, dostala se k němu přihrávka - napálil míč na branku. A ten se nakonec od smutného Koscielnyho odrazil mimo dosah brankáře Audarda.

Lorient byl velice blízko vyrovnání. Točená střela Kevina Gameira ale narazil pouze na dnes vynikajícího Bedenika. Kombinace Cuvilliera a Moussiloua na druhé straně zase vedla pouze do rukavic brankáře Lorientu. Poslední střelu měl Cuvillier - k brance ale nevedla.

Více informací k zápasu

Grenoble Foot 38 - AS Monaco 0:0

20.03.2010 19:00

Góly: -

Monako si řádně zkomplikovalo případný boj o poháry. Vždyť nevyhrát na hřišti posledního celku není nikdy žádnou chloubou. Nicméně Grenoble se v posledních týdnech zvedá a možná by ještě rád zaútočil na udržení v Ligue 1. Hosté dokonce v závěru nevyužili početní převahu - v 79. minutě byl vyloučen Viviani.

V posledních pěti zápasech totiž GF38 prohrál pouze dvakrát, připsal si pak hned pět bodů. Z posledního místa ale na poslední nesestupovou příčku ztrácí hned čtrnáct bodů. Také Monaku bezbranková remíza příliš do karet nehraje. Knížecí klub chtěl možná ještě zaútočit na evropské poháry, po třech nevyhraných zápasech v řadě na to ale asi bude muset zapomenout. Z osmého místa ztrácí již sedm bodů.

Grenoble začal daleko lépe než jeho soupeř. Už po čtyřech minutách se v solidní pozici objevil Dieuze. Na vzdálenější tyči ale jeho hlavička skončila pouze na jednom z reklamních billboardů. Po nepříliš záživné čtvrthodince přišla v 20. minutě druhá příležitost domácích borců. Daisuke Matsui zahrával přímý kop asi z 25 metrů a míč málem skončil v brance Monaka. Do vlastní sítě ho totiž hlavičkou nešťastně nasměroval Diego Perez, výborný zákrok předvedl Ruffier.

Monaku se stále nedařilo dostat se do výraznější příležitosti. Již o dvě minuty později pádil po křídle Dieuze, svým centrem našel přesně hlavu Matsuie. Nicméně ten mířil pouze do náruče připraveného Ruffiera. A Grenoble se dále tlačil do útoku. Až z brankové čáry vykopával Puygrenier - Ljuboja svým chytrým lobem sice překonal soupeřova brankáře, naneštěstí pro něj ho ale zastoupil právě tento francouzský obránce.

Konečně - mohli si říci příznivci Monaka ve 29. minutě. To se totiž jejich oblíbenci objevili v první vážnější příležitosti. Lukman Haruna nacentroval z pravé strany, míč doplachtil až k Nenemu. Jeho pokus z první ale nakonec skončil pouze těsně mimo. Příznivci Monaka tak mohli nadále zápas sledovat s poměrně velikým napětím. Již o minutu později se do dalšího zakončení prodral Nene. A přestože tentokrát mířil mezi tři tyče, zastavil ho spolehlivý Viviani.

A ke konci poločasu Monako dokončilo svůj herní obrat. Oživlý Nene svým přímým kopem objevil Pereze, ale jeho hlavička postrádala razanci i přesnost. A začínající tlak hostů pokračoval i ve druhém poločase. V 54. minutě opřel Puygrenier svůj volej pouze o břevno. Po dlouhé době se poté připomněli domácí. Ljuboja prověřil z pětadvaceti metrů Ruffiera - zůstalo ale pouze u prověrky.

Domácím nadějím nakonec asi definitivně odzvonilo v 79. minutě, kdy byl vyloučen brankář Viviani. Gólman Grenoblu zahrál rukama mimo pokutové území, když se pokoušel krýt střelu Maazoua. Ale hosté se do žádné vážnější šance již nedostalo - jediným nebezpečnějším pokusem tak zůstala hlavička Puygreniera. Nepřesná.

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - Le Mans FC 2:1

20.03.2010 19:00

Góly: 25. Ireneusz Jeleń, 90+2. Benoît Pedretti - 90. Thorstein Helstad

Francouzská nejvyšší soutěž má alespoň do neděle nového lídra, Auxerre totiž zdolalo Le Mans 2:1 a vyšvihlo se do čela Ligue 1. Základ vítězství nedal nikdo jiný než klíčový hráč domácích Jeleń. Závěrečné momenty zápasu ale musely diváky zvedat ze sedaček. V 90. minutě totiž vyrovnal Helstad, chvíli po něm ale strhnul vítězství na stranu Auxerre Pedretti.

Domácí byli od prvních minut lepším týmem, už ve 4. minutě utekl po křídle Jeleń, ale jeho přihrávka do pokutového území žádného ze spoluhráčů nenašla. Ve 25. minutě se ale skóre utkání už měnilo. Na hranici pokutového území šel Jeleń do souboje s gólmanem Ovonem, míč se poté odrazil k Oliechovi, který udělal brankářovi Le Mans kličku, ale místo střely volil přihrávku na již uvolněného Jeleńa, který z bezprostřední blízkosti uklidil míč do sítě - 1:0.

Závěr prví půle však byl v režii hostujícího týmu. Velkou šanci vyrovnat mělo Le Mans ve 36. minutě, kdy prudkou hlavičku Maigy po centru Lamaha musel na brankové čáře krotit domácí strážce svatyně Sorin. O minutu později se hosté opět dostali na dostřel domácí branky, ale Le Tallec hlavou netrefil branku.

V 53. minutě vypálil hostující Dudka, jeho projektil ale dokázal brankář Auxerre zneškodnit. Po hodině hry velkou šanci zahodil Jeleń, jenž se objevil sám před gólmanem Ovonem, ale prudkou střelou jen trefil hostujícího brankáře.

Strážce branky Le Mans dobře zasáhl i dvacet minut před koncem proti přímému kopu z dílny střídajícího Capoueho.

Už se zdálo, že utkání skončí jednobrankovým vítězstvím Auxerre. V 90. minutě ale zahrával přímý kop Corchia, míč se snesl na hlavu Helstada, který byl na hřišti pouhých 8 minut, a ten vyrovnal na 1:1.

To však nebylo ze závěru infarktového utkání všechno. V první minutě nastavení si šel hostující brankář Ovono do rohu pokutového území pro míč, dříve tam však byl Oliech, který zpětnou přihrávkou našel Pedrettiho. A ten přízemní střelou do poloodkryté branky poslal Auxerre na první místo tabulky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Girondins Bordeaux28175646:2356
2.Montpellier HSC29175740:3056
3.AJ Auxerre29167630:2455
4.Olympique Marseille28158550:3053
5.Lille OSC29156852:3151
6.Olympique Lyon29149647:3151
7.Stade Rennes29137942:2846
8.AS Monaco291351132:3344
9.FC Lorient291271040:3143
10.Valenciennes FC291251240:4141
11.Toulouse FC291081129:2638
12.Paris Saint-Germain291071239:3337
13.AS Nancy-Lorraine291061333:4236
14.FC Sochaux281061223:3536
15.RC Lens29981226:3235
16.OGC Nice29951529:4532
17.AS Saint-Étienne29781420:3429
18.US Boulogne29581622:4723
19.Le Mans UC 7228561725:4321
20.Grenoble Foot 3829362020:4615

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (216)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Paříži, miluji tě...

Reagovat
Slejdy

Reagovat
domingo

Kdo že to vede ligu?

Reagovat
homeles8

Sparta

Reagovat
domingo

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Gourcuff okouzlil Juventus

Juventus by z Bordeaux rád získal 23letého záložníka Yoanna Gourcuffa. Za toho nabízí údajně až 20 milionů liber, reprezentant Francie by si pak za rok měl přijít asi na 3.5 milionu liber.

Jo, tak ono ho Bordeaux koupilo za 18 a bude prodávat za 20

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl kauf pro Juve...

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná nabídka za slušnýho hráče..

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to si tu cenu představuju opravdu mnohem vyšší...

Reagovat
homeles8

aspoň 21 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Druhým směrem pošlou navíc Diega :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo, tak to bych si nestěžoval ani za mák..

Reagovat
herbage

Můžeš přijít na icq?

Reagovat
domingo

Jsem u přítelkyně... až pozejtří...

Reagovat
herbage

Dobře, to bude stejně nejrozumější

Reagovat
Godwinson

a jéje, teď tu bude domingo spamovat, jak vedou ligu, jak jsou nejlepčejší ...

Reagovat
domingo

Chá chá!

Reagovat
Godwinson

jen si to užij, poprvé ne, ale naposled určitě

Reagovat
domingo

Na čele ligy jsme už podruhý...

Reagovat
Godwinson

říká se 'poprvé a naposled' .. proč myslíš, že jsem napsal 'poprvé ne'

Reagovat
domingo

Dočkej času ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrze irek.

Reagovat
domingo

Reagovat
kubys

Na tomto kole nejvíce vydělají HSC a Auxerre...každopádně doufám, že Montpellier svůj útok na titul opravdu zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

Issa Nissa Paráda hoši !! Já jsem zápas neviděl :( Ale body jsou super :)) Teď už věřím že nesestoupíme :))

Reagovat
Godwinson

s tim kádrem ještě, aby jo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kádr není všechno :) Ale po sezoně asi odejde Remy :(( tak to jsem zvědavý na nějakou náhradu...

Reagovat
Godwinson

Ospina taky, ne? do PSG :)))

Reagovat
smazaný uživatel

Ten půjde do Lyonu místo Llorise...

Reagovat
Godwinson

škoda ho v Lyonu :))

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Remy je pro nás asi více než Ospina :) ale musím uznat že náás často drží :)) Ale podle mě ještě zustane sezonu Ospina :)

Reagovat
Godwinson

nezůstane, v létě se budou hrát golmanský škatulata ... :)

Reagovat
Godwinson

výborně, i když ten gól a hlavně ten konec, to nebylo moc pěkné :))

škoda jen toho Bordeaux :(

Reagovat
smazaný uživatel

Se držej jak klíšťata... Bordeaux mi ani nešlo naladit, koukal jsi někde?

Reagovat
Godwinson

mě to taky dělalo hrozný problémy, takže jsem viděl spíš méně než více, ale ty problémy v obraně na konci utkání, ty jsem viděl, to mě vylekalo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Obrany HSC?

Reagovat
Godwinson

jj, od toho gólu, mimo jiné taky hrozná hrubice obrany, to Valenciennes docela větralo ... vůbec nevim, proč stahoval Karima, nepotřehl jsem, jestli byl zraněn či co, nepostřehl jsem ani jestli hrál tak mizerně, protože jsem hodinu ten přenos 'ladil'

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, na to já nemám.. Kouknu pak na footytube tam budou za chvilku záznamy..

Reagovat
Godwinson

no, taky mě to dnes odnaučilo, holt ten koncert budu sledovat pro příště maximálně tak na livesportu ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to jak kdy.. Na atdhe většinou najdeš fakt kvalitní přenos, ale pokud ne... tak se na to vždycky radši vyseru..

Reagovat
Godwinson

na atdhe dneska ani hovno :) večer na ty šášuly se ani nebudu snažit něco hledat, to už by nemusely nervy dobře snášet ..

Reagovat
smazaný uživatel

Večer to snad už půjde...

Reagovat
Godwinson

to je fuk, večer na to kašlu, musim taky za dnešek vyvinout nějakou jinou aktivitu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já už dneska vyvíjel...

Reagovat
Godwinson

to je správný ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nice 1:0...Rémy?....Rémy....Njn

Reagovat
smazaný uživatel

to je vostuda kolik dalo golů Auxerre

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím Marseille lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho...

Reagovat
onze

ALLEZ PSG ! ! ! R.I.P. YANN.

Reagovat
$dolar$

Proc nehraje Bodmer?

Reagovat
smazaný uživatel

Bol mimo, pokiaľ viem...

Reagovat
$dolar$

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Toulalan na stoperu neskutečně utopený, Pjanič je dobrý prostě jen v náznacích.. Táhne to tam Delgado, kterej je i tak dvakrát horší než Bastos... Jestli tohle nastoupí proti Bordeaux, tak se o postup opravdu nebojím...

Zatímco Marseille hraje výborně, hlavně Lucho má geniální přihrávky přes celou délku hřiště.. Samozřejmě Niang, Taiwo (!!).. Mbia tvrďák.. zatím super, musejí vyhrát.. I když bych samozřejmě chtěl remízu...

Reagovat
Godwinson

Marseille vyhrát nesmí :)) za žádnou cenu ...

Reagovat
Godwinson

nesmí vyhrát, i kdyby Puel musel stáhnout Lopéze a dát tam Vercoutrea ..

Reagovat
smazaný uživatel

1. půli to vypadalo, že marseille vyhraje.. Uvidíme teď, Lyon začal hodně aktivně...

Reagovat
Godwinson

no, mě je to putna, nechám se překvapit konečným výsledkem ... remíza by mě potěšila ...

každopádně, čet sem něco, že Cabaye a Hazard po sezóně z Lille, jo? výprodej ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lille takhle svoje hráče prodává pořád... Když odešel Bastos, tak jsem říkal, že se z toho nemůžou vzpamatovat, protože ten měl na ty výsledky větší vliv než tihle dva dohromady.. A koukej jak to dopadlo.. Někteří hráči určitě půjdou pryč...

Reagovat
Godwinson

je fakt, že se nějak zasekli, představoval jsem si je na druhém místě v konečném součtu, těsně před Bordeaux .. škoda .. tak Hazarda by byla škoda, kór ho šoupnout někam do Newcastlu, ježiš

Reagovat
smazaný uživatel

No ten podle mě do Newcastlu nepůjde... Nevypadá jako úplnej vůl..

Reagovat
Godwinson

snad ne ... no uvidí se, jsem na to letní přestupový období celkem zvědav, bojim se, aby neskončilo zle ...

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Hezká spojnice...

Reagovat
smazaný uživatel

Už to přijít prostě muselo...

Reagovat
Godwinson

ach jo, snad vyrovnaj ..

Reagovat
Godwinson

jooooohooooo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnáno.. Jako jsem za to rád, ale nezasloužej si to...

Reagovat
Godwinson

na zásluhy se nehraje ..

Reagovat
smazaný uživatel

Taye Taiwoooooooooooooooooo

Reagovat
Godwinson

ježiš ten Lyon je blbej tým ..

Reagovat
Godwinson

Belfodil za Lopéze?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to vyrovnaj, tak Gomisovi líbat nohy, zadek i koule, frankie...

Reagovat
Godwinson

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje výborně.. Jako jedinej

Reagovat
Godwinson

já teda nepochopil to střídání ... ale to je dobře ... že hraje výborně, leč už to bude asi k ničemu ...

Reagovat
Godwinson

jinak, když na to koukám, sorko, že sem zaspamoval prakticky celý kolo Francie, ještě, že teď už nebudu mít volný víkendy :)

Reagovat
smazaný uživatel

L1 má něco do sebe, co?

Reagovat
Godwinson

nejde o L1, jde o ten spam ...

jinak ano, s Bundesligou za poslední týdny a měsíce mají prim ..

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherjnej závěr zápasu, Marseille si to jednoznačně zasloužila.. Troufnu si říct, že Lyon by neměl být pro Bordeaux nikterak těžký soupeř, uvidíme..

Reagovat
Godwinson

no, Bordeaux postup přeju, ale tenhle zápas měl skončit remízou :(

Reagovat
smazaný uživatel

V LM ale predsa vôbec nehraje tak ako doma. Uvidíme, čo s tým urobí starý známy súper... Dosť možné, že práve to zaváži a budeš mať pravdu. Postup budem priať lepšiemu, pravdepodobnejšie sa však budem tešiť viac na vás. Dúfam, že my zvládneme Bayern. Gourcuff a Blanc na OT!

Reagovat
Godwinson

Bayern je poslední dobou více než tragický, bohužel ..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohudík. Tak ako písal Tomanatura, o postup nás môže pripraviť len Robben, alebo vlastná nemohúcnosť. Prikladám tradičné - smolu. Ale verím, že to chlapci zvládnu. Nuž a ako hovorím, želať si jedného či druhého, to už je jedno. Na strane Lyonu mám svoje kone (Lloris, Pjanič, Taliban, Toulalan), na strane Bordeaux mám svoje kone (Gourcuff, Tremoulinas + Blanc) a už samotný fakt, že v semi bude Frantík ma neskutočne teší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ribéry-Robben... Pokud je zastavíte, tak máte vyhráno..

Reagovat
smazaný uživatel

Chcelo by to aby sa jeden zranil, Evra je len jeden... A cez toho si Robben len tak neškrtne. Druhá strana je problém

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě..

Reagovat
Godwinson

tak Ribéry taky zatím není, co býval ..

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Fiorentině si zase dělal co chtěl.. Na to jak dlouho nehrál.. Tak hrál báječně

Reagovat
Godwinson

viděl jsem jen první zápas, kde hrál kulový, takže nevim, odvetu jsem neviděl :)

Reagovat
smazaný uživatel

V tom druhým zápase hrál líp.. Sice občas kazil, ale to, že je to geniální hráč párkrát předvedl..

Reagovat
Godwinson

njn, geniální je, ale škoda jeho zranění ... teď ho Bayern ani nemůže střelit, když pořád marodí

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, ta cena bude tak o půlku menší jak loni.. To letos Bayern prokaučoval no...

Reagovat
Godwinson

to je fakt, to hodně ... ale další sezónu bude celou zdravej a rázem to bude jiný kafe ...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je možný, že zazáří na MS... každopádně by mohl jít za nějakých 20 ať z toho Bayern moc nemá..

Reagovat
Godwinson

zazáří na MS, zazáří na podzim v Bayernu a v zimě půjde za 65

Reagovat
smazaný uživatel

No Nedivil bych se.. když má Cristiano cenu skoro 100, tak proč by Ribéry nemohl mít cenu 65...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj tak je to hráč, ktorý si môže u nás napravo povodiť kohokoľvek. Valencia bude musieť zaberať na oboch koncoch. Ten chlapec je nezmar a bráni pomaly lepšie než naši beci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

tak já nevim, je to pravda, o postupujícím z téhle dvojky je pro mě jasno ... Bayern se nemůže rovnat, obranu mají slabou, v současné době extraslabou, tam si je Rooney bude vodit, až to hezký nebude :))

ale po sezóně snad nakoupěj obránce, gólmana :))

Reagovat
smazaný uživatel

To mi je jedno, čo urobia po sezóne. Mňa zaujíma len to, ako cez nich prejsť. Teší ma, že to vidíš takto jednoznačne, ja v prognózach vždy bývam opatrný...i keď si myslím svoje

Reagovat
Godwinson

přál bych si opak, ale člověk musí být realista :)

nevim proč si namlouvat, že míč je kulatej, tráva zelená a začíná se od 0:0, když je tam letošní mistr PL a s tragickou formou hrající Bayern ..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem tím dnešní rozestavení a forma těch hráčů.. Fakt to bylo špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som, nesúdim

Reagovat
smazaný uživatel

Toulalan na stoperu, sice odehraje svoje, ale chybí v záloze někdo kdo tomu udává tempo.. Pjanič je dobrý tak akorát dohromady 5 minut v zápase.. (na druhou stranu v těch 5 minutách je geniální).. Kim začíná fotrovatět, hraje úplně bez formy.. Beka mají dobrého akorát Cissokha na kterýho stejně bude hrát Plašil, kterej do křídla moc nechodí.. A Reveilléra si Wendel podá.. Prostě tuším, že tohle bude Bordeaux ohromně vyhovovat

Reagovat
smazaný uživatel

No nvm, proti Olympiakosu Wendel slabší To je takto pravidelne, alebo výnimka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřišel mi špatný.. Dost si ho hlídali. Dokonce víc než Gourcuffa. Tím měl prostor třeba Tremoulinas, nebo právě Yoann..

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. Ale tak či onak, dobrý hráč sa musí do hry dostať aj keď je z nej vypájaný Len preto sa pýtam na aktuálnu formu, povedzme, že v tom zápase znateľná nebola...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš mi přišlo, že tu stranu hodně blokujou a on se nedostal ke svý nejlepší disciplíně-centru.. Hrál hodně pro tým, je strašně důležitej.. Podle mě by Bordeax bez něj mělo problémy On není tolik na kličkování, není dvakrát rychlej.. Prostě jen má asi nejlepší levačku, kterou jsem kdy viděl a geniální fotbalový myšlení..

Reagovat
smazaný uživatel

To viem...Ale ok, pohoň si ešte trošku, jak ti je libo... Najlepšia ľavačka je pre mňa jasná - Persie/Nakamura/Wendel.

Reagovat
Godwinson

Salihovič

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jedno je isté. Tak božskú ľavačku, ako má Beckham pravačku, to nemá nik

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Wendel... A při hře se mu ohromně podobá.. Navíc Gourcuff se od Wendela velice hezky učí..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Nevedel som, že masturbácia má neblahé účinky i na šedú kôru mozgovú. Ale teraz vážne: toto nie...

Reagovat
smazaný uživatel

Pročti si server feministky.cz .. Uvidíš na co všechno má onanie i sex, nebo holení za důsledky

Getzo, možná v tom nebudu moc objektivní.. To je jasný, na druhou stranu vím co ta jeho levačka dokáže a kolik už Bordeaux udělal bodů.. on je tím nejdůležitějším hráčem.. žádnej Chamakh, Gourcuff, Diarra... ale Wendel

Reagovat
Godwinson

marty a objektivní, horší příměr jsem v životě neslyšel ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

dopoledne jsem se o tom přesvědčil, teď utvrdil ..

Reagovat
smazaný uživatel

Já ale Francii nefandím tolik co třeba Brazílii.. Akorát jim přeju. Tady nemám proč být neobjektivní

Reagovat
Godwinson

co to? co do toho taháš Brazílii :)

tady neobjektivní jsi, viz Wendel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jo, ale v otázce Lamps vs. Gourcuff, Lass, Toulalan objektivní jsem

Reagovat
Godwinson

blbost, nejsi ... to bys nepsal takový bludy, co tam pod tim článkem, to bylo až nehodný fanouška Bordeaux a to si o nich myslim svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Když myslíš.. Ukáže nám to až MS

Reagovat
Godwinson

MS neukáže nic, protože tys psal o celkovém hodnocení, ne o aktuální formě :)

ale budiž, i tam se může ukázat ..

Reagovat
smazaný uživatel

Já prostě říkám, že záloha Francie je lepší než ta Anglická.. Ty říkáš, že ne... Kdo má pravdu? marty, protože fandí Bordeaux a je zaujatej.. Ale ty jako fanoušek Chelsea jsi v pohodě..

Reagovat
Godwinson

ještě jsem nikde nenapsal, že jsem fanoušek Chelsea, tak bacha na to,)) stejně jako jsem nikde nenapsal, že anglická záloha je lepší jak francouzská .... ty nejsi zaujatej, ty jsi slepej, možná lehce paranoidní, bída, bída ...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má buď fanoušky, nebo "hatery" A tobě evidentně nevadí..

Reagovat
Godwinson

nevim proč by mi měla vadit, že :)

Reagovat
smazaný uživatel

Fandíš jí.. Je to jasný

Reagovat
Godwinson

píšeš blbosti ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dokaž to...

Reagovat
Godwinson

zbytečný

Reagovat
smazaný uživatel

Práve naopak, tam marty narozdiel od teba objektívny je. Minimálne čo sa týka Gourcuffa a Toulalana. Lampsovi nesedí Ancelottiho hra, v nároďáku to žiaden zázrak nie je už roky. Teraz sa k tomu pridali aj Gerrardove výkony, ktorý je snáď ešte horší momentálne. Čo sa týka Diarru, po prestupe snáď nebolo lepšieho DM v Európe, momentálne sa však trochu vytratil, t.j. tam by sa to dalo nazvať martyho chybou, ale inak má pravdu. Lamps je lepší hráč, to samozrejme, kvality už dávno preukázal, ale formu má horšiu.

Reagovat
Godwinson

teď jsi potvrdil, že mám pravdu ... marty se bavil o kvalitách hráče, ne o aktuální formě :)

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho co povídáš je Ronaldo objektivně nejlepší hráč na světě..

Reagovat
Godwinson

to si myslim :) takže máš pravdu .. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsme dva bohužel už to není dávno pravda.. Teď je tady Messi a C. Ronaldo...

Reagovat
smazaný uživatel

Esgsdgdgsg, Wazza, gsgdgklsgjsgsfd...

Reagovat
Godwinson

rozhodně, oba jsou vyjímeční, ale pro mě je lepší Ronaldo :) mezi nima dvouma už je to čiště o subjektivním názoru

Reagovat
smazaný uživatel

Pleteš Ronalda mezi C.Ronalda a Messiho? Teď se snažím být trochu objektivní, jinak bych ti dával samé palce..

Reagovat
Godwinson

nj, musíš číst mezi řádky, ani chvíli jsem nemyslel Ronalda, ale C.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže takový neexistuje..

Reagovat
Godwinson

co neexistuje, Cristiano Ronaldo je přelud?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten existuje.. Neexistuje (nebo možná ano, nevím, neznám) žádný druhý Ronaldo.. Tohle je C. Ronaldo.. Úplně správně by měl mít na zádech jen Cristiano, protože takhle se opravdu jmenuje..

Reagovat
Godwinson

mluvili jsme o aktuální 'situaci', proto nevim, proč slovíčkaříš, je jasný, jakýho Ronalda jsem myslel ...

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, je to takhle, to Ronaldo tam má :¨)

Reagovat
Godwinson

takže by měl mít na dresu asi Aveiro, nebo nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo tam sice má, ale správně má Cristiano.. Lucho taky není psanej jako Gonzales, nebo Raúl jako Blanco..

Reagovat
Godwinson

a když jeho tatík měl oblíbenýho herce a nakázal synkovi, že musí nosit jeho jméno na zádech, o co komu jde :)

Reagovat
smazaný uživatel

jde mi jen o to, aby jedni z nejlepších hráčů každý z jiné doby byli rozlišovaní. Navíc, když takhle opravdu být nemá To si já na dres taky můžu napsat Lokomotiva,,

Reagovat
Godwinson

pokud se jmenuješ Martin Lokomotiva, nevidim v tom problém ..

Reagovat
smazaný uživatel

No jenže já se tak nejmenuji, akorát mi takhle třeba všichni říkají.. Mám si to tam napsat, aby o mě seriozně mluvili jako o lokomotivě?

Reagovat
Godwinson

proč se se mnou bavíš o takovejch sračkách, řekni mi to ... já už nevim, co ti seriózně na ty seriózní sračky psát, poraď mi

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně mluv o C. Ronaldovi jako o C. Ronaldovi.. Když už je to zavedený jméno, tak ať.. Ale Ronaldo je jen jeden.

Reagovat
Godwinson

dobře, udělám ti příště radost ... :)

Reagovat
kubys

To je největší nesmysl, co jsem v poslední době slyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera...

Reagovat
Godwinson

co je nádhera? už se v tom vláknu ztrácim, sorko

Reagovat
smazaný uživatel

Zhoda!

Reagovat
Godwinson

ee, chyba v komunikaci

Reagovat
smazaný uživatel

Oboje no...

Reagovat
smazaný uživatel

RE3: To viem...Dokedy to budeš opakovať? Myslím, že feministky majú pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Radši se podívej na tu sympatickou stovku, kterou jsem dal k Terrymu

Reagovat
herbage

Poprvé v životě jsem zavítal na server feministky.cz a až budu chtít zvednout náladu, tak se tam opět někdy podívám. Ta paní(slečna?) Dvořáková je neskutečná kravka a zprvu jsem myslel, že jde o vtip, ale ona to myslel vážně. Nejlepší je ale úvod článku: "Zdravím všechny přítomné lidi a i muže."

Reagovat
Godwinson

vypíchnout ze serveru feministky.cz jednu kravku je zbytečný ..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam ta největší lůza..

Reagovat
Godwinson

což je velké překvapení na takovém serveru :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tak tohle je gól. Nějaké holka jí tam napsala, že píše blbosti a že by se měla stydět a dostala odpověď: "A ty by ses měla stydět za to, že hanobíš ženskou nadrasu."

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

http://feministky.cz/ucinna-obrana-proti-masturbaci

Doporučuji číst, když se ti chce spát v práci.. zaručeně po tom neusneš hodně dlouho

Reagovat
Godwinson

'Zkoušela jsem už všechny metody,jak masturbaci zabránit,zkoušela sem jí bít,nadávat,zakazovat hračky,ale nic nepomáhalo.'

hodně dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Moj ty Bože...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam se musím podívat taky!

Reagovat
herbage

Beckham by mohl Juninhovi leštit boty

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prdlajs Juninho mal tú pravačku inú, ten nákop už všetci poznáme naspamäť. Neuveriteľné vlastnosti dostávala lopta z jeho kopačky. Ale to je strela a priamy kop, center ako Beckham nikdy nemal

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska z něj mám sedřenou kůžičku..

Navíc to co povídám je jen čirá pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

RE: To viem...

Reagovat
herbage

Persie ani ne. Jednou trefí spojnici na milimetr přesně a pak desetkrát přestřelí

Reagovat
smazaný uživatel

To, že jeho technika nákopu je priam dychberúca nemôžeš poprieť. Navyše ten švih, tá sila, hm... Je jasné, že to neporovnávam len z pohľadu priamych kopov...

Reagovat
herbage

Ok, zakončení levačkou má skutečně parádní a to ani já nepopírám. Ale přímáky kope lépe třeba právě Salihović, Carlos Eduardo, Nakamura. To ale proto, že do toho nedávaj takovou sílu, ale hlavně jim jde o přesnost

Reagovat
smazaný uživatel

Nič z toho nepopieram

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší levačka je ta obvázaná.

Reagovat
Godwinson

100.+1 pro Montpellier a titul

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa predvedú v LM, prečo nie, aspoň ďalšia nečakaná zmena...

Reagovat
herbage

No nic, jdu spát. Přeji dobrou noc všem lidem a i mužům

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

lidská hloupost je nekonečná... my jsme naštěstí muži

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

alena.dvorakova napsal:

Ano, psi si genitálie čistí. Na tom není nic špatného. Rozhodně ale psi nemasturbují.

Homosexualita se u psů projevila, nikoli však u fenek. O čem to asi svědčí...

alena.dvorakova napsal:

Ne, neučila. Ale i kdyby nám to nějaký muž-lhář nebo žena-služka (což je momentálně většinové zastoupení populace) říkal, tak bych si to ověřila a

zjistila bych to, co jsem zjistila dávno.

MASTURBACE JE ZLO!

Reagovat
Godwinson

Alenku Dvořákovou bych chtěl mít doma ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel to jsou většinou ženský, který mají psychický problémy z nějakého důvodu.. Znásilnění, otec násilník apod.

Reagovat
Godwinson

tak asi to tak nějak bude, na druhou stranu to tím být podmíněno asi ani nemusí, zde by se hodilo opsat to Trewinnovo

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt..

Reagovat
Godwinson

200. pro fotbal s Chelsea FC

Reagovat
Godwinson

no doprdele, já se poseru

Reagovat
smazaný uživatel

Co je?

Reagovat
Godwinson

ze zvědavosti jsem zapnul feministky.cz

http://feministky.cz/abeceda-muzu-a-zen

Reagovat
Godwinson

v tu chvíli jsem si představil ženskou - feministku ...

náhle kouknu, dva sloupce, nad jedním asi 16kou napsáno MUŽ, nad druhým ŽENA

a 1 cm nad tím, Muži jsou v levém a ženy v pravém sloupci ..

v tu chvíli mě to hrozně zbouralo

Reagovat
smazaný uživatel

F FELACE FEMINISMUS

I IMPOTENCE INTELIGENCE

Z ZHOUBA ZÁZRAK

Vlevo muži, vpravo ženy...

Reagovat
Godwinson

no je to síla, tos s něčim přišel ...

za čtyři hodinky a kousek vstávám, tak jdu spát, čus :)

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrou.

Reagovat
Shevchenko

Vypněte si prosím Shift.

Reagovat
božský John

To je válec

Já na to zapomněl a koukal na Majora Zemana,ach jo ..

Reagovat
smazaný uživatel

Montpellier na titul jedem

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille super!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele