29. kolo
20.03.2010 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - AS Nancy-Lorraine 0:0

St. Etienne bylo po celých devadesát minut lepším týmem, nakonec ale může děkovat svému gólmanovi Janotovi, který v závěrečných momentech zlikvidoval stoprocentní šanci hostujícího Malongy.

V páté minutě utekl obraně domácí Bergessio a pohotovou střelou málem nachytal brankáře Bracigliana, který se vracel do branky. Ke štěstí hostujícího gólmana šla rána pár decimetrů vedle jeho pravé tyče. Po půlhodině hry uvolnil domácí Bergessio Payeta, jeho technickou střelu k tyči však gólman hostů vcelku bez problémů chytil. Payet se ve velké šanci objevil i o pět minut později, z hranice šestnáctky se snažil přehodit vybíhajícího gólmana Bracigliana, ale s ním přeloboval i branku Nancy.

Druhá půle začala několika dobrými šancemi ze strany St. Etienne, nejprve těsně nad hlavičkoval Diakhaté. O chvíli později se Matuidiho tvrdá střela nevešla mezi tři tyče.

Po hodině hry se k odvážnému sólu mezi pět hráčů St. Etienne odhodlal Malonga, ale v koncovce mu už chyběly síly a trefil pouze domácí brankáře.

Hosté, ač nebyli lepším mužstvem, mohli v 90. minutě vstřelit vítězný gól. Sám před brankářem Janotem se ocitl Malonga, ale trefil pouze nohy vybíhajícího gólmana. Utkání tak svého vítěze nenašlo.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele