Ligue 1 - souhrn 22. kola

30.01.2010, 20:58, aktualizováno 31.01.2010, 23:02
Komentáře a souhrny
Lyon souboj o titul ještě nevzdal, dnes v závěru otočil utkání s PSG. Auxerre si doma poradilo se St-Étienne, který má opět více záchranářských starostí. Valenciennes se se Sochaux rozešlo smírně. Také Bordeaux včera jenom remizovalo s Boulogne. Monaco porazilo Nice, Lille si poradilo s Lens a Montpellier nenechal ani bod Marseille.

Olympique Lyon - Paris Saint-Germain 2:1

31.01.2010 21:00

Góly: 77. Bafétimbi Gomis, 81. Cris - 10. Mevlüt Erdinç

Šlágr mezi Lyonem a PSG, který uzavíral 22. kolo nejvyšší francouzské soutěže, vyzněl lépe pro domácí. Ti sice od desáté minuty prohrávali, ale během čtyř minut v závěru utkání dali dvě branky a strhli vítězství na svou stranu.

Vstup do utkání lépe vyšel Pařížanům, kteří se už v 11. minutě dostali do vedení. Sessegnon zahrával rohový kop a míč doplachtil přímo k Erdinçovi, jenž jen prudkou hlavičkou poslal do sítě. O pár chvil později se skóre málem měnilo podruhé, ale s volejem Hoaraua si poradil domácí brankář Vercoutre. Celý první poločas byli hosté lepším týmem, ale nedokázali přidat druhý gól. Blízko k němu byla po závaru před domácí brankou dvojice Erdinç - Hoarau, kterou ale vychytal lyonský gólman Vercoutre.

Zlomový okamžik přišel po hodině hry, kdy byl vyloučen hostující Sakho, jenž těsně před pokutovým územím fauloval unikajícího Gomise. Převaha jednoho muže na hřišti byla znát a od těchto chvil to byl Lyon, kdo diktoval tempo utkání.

Vyrovnávací gól na sebe nenechal dlouho čekat a padl po deseti minutách od vyloučení Sakha. Delgadův přetažený centr vracel před branku Lovren, kde se nejlépe zorientoval Gomis s tvrdou ranou z těsné blízkosti srovnal stav zápasu na 1:1. Druhá branka se v síti PSG objevila ani ne po čtyřech minutách. Přímý kop Bastose přizvedl Lisandro přímo na hlavu Crise, který jej nadýchaným obloučkem poslal přímo po břevno Edelovy svatyně - 2:1.

V závěrečných momentech zápasů mohl třetí gól přidat domácí Gomis, ale jeho střela z hranice pokutového území mířila mimo tři tyče. Na vítězství domácích se tak již nic neměnilo. Výhra posunula Lyon na čtvrté místo tabulky, Pařížané jsou až čtrnáctí.

Více informací k zápasu

Valenciennes FC - FC Sochaux 1:1

31.01.2010 17:00

Góly: 21. Johan Audel - 54. Damien Perquis

Sochaux navázalo na zlepšené výkony a i bez Václava Svěrkoše dokázalo urvat cenný bod na půdě Valenciennes. To má před svým dnešním soupeřem tak nyní náskok pouze dvou bodů.

Sochaux tak navázalo na dva předchozí duely - nejprve se dokázalo poradit v lize s rozjetým Lille, následně mu nedělal problémy ani zápas Coupe de France proti SL Neuweg. Díky dalšímu získanému bodu se tým posunul o jednu příčku výše, dokonce za sebou nechal i o mnoho slavnější Paris SG. Naopak Valenciennes po slušném podzimu opět začíná ztrácet. V lize za posledních pět utkání vyhrálo pouze jednou.

Zápas začal lépe pro hosty. Již po pár minutách objevil Stephane Dalmat svou přesnou přihrávkou Gavanona - ten ale z takřka ideální pozice přestřelil. Následovaly minuty nudy a bojovného fotbalu uprostřed hřiště. Z té domácí fanoušky vytrhal až Johan Audel ve 20. minutě. To totiž přišel jediný opravdu radostný moment pro většinu návštěvníků Stade Nungesser - úvodní branka.

Audel se kvůli chybě hostujících obránců zmocnil balonu, mířil sám na brankáře. A nemýlil se ani tentokrát. Přidal již svůj pátý ligový gól. Soupeř se pokusil zareagovat Boudebouzovým přímým kopem z 36. minuty. Na míč si naskočil Perquis, brankář Penneteau byl ale pozorný a jeho nepříliš razantní hlavička mu nenadělala příliš potíží.

Brankář Valenciennes si vysloužil potlesk tribun i o pár okamžiků později. To když dokázal zneškodnit také Dalmatův pokus. Větší šanci měl ale na druhé straně Gaël Danic. Ten ale před branou soupeře zklamal, když v záklonu nedokázal svou stoprocentní šanci využít a mezi tři tyče se netrefil.

Druhá půle málem opět patřila domácím. Audel si skvěle naskočil na Danicův centr, svou hlavičkou ale orazítkoval pouze tyčku. Nakonec to ale byli hosté, kteří udeřili. Boudebouzův rohový kop efektně prodloužil nůžtičkami Faty. K míči se dostal Perquis a ten již z veliké blízkosti napálil míč pod víko branky.

Aktivní ale zůstával Audel. Naběhl si na znovu na Danicův centr - přenechal míč před pokutovým územím Fahidu Ben Khalfallahovi. Teddy Richert ale předvedl brilantní zákrok. Hosté jako by se spokojili s bodem a již se do útoku příliš nehrnuli. To se jim mohlo vymstít osmnáct minut před koncem - Danicova zblokovaná střela málem zamířila do sítě. Nakonec skončila těsně mimo.

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - AS Saint-Étienne 1:0

31.01.2010 17:00

Góly: 78. Jean-Pascal Mignot

Jediná branka rozhodla duel mezi Auxerre a St. Etienne. Postaral se o ní deset minut před koncem domácí Mignot a poslal tak svůj tým na šestou pozici Ligue 1. Zápas byl ovlivněn výrokem hlavního sudího, který pět minut před koncem neuznal hostům pro domnělý ofsajd regulérní gól.

Hosté byli lepším týmem po celý průběh zápasu, už v úvodních minutách si dobrou příležitost ke skórování vytvořil Payet, ale jeho projektil trefil pouze tyč domácí branky. O pár chvil později se k hlavičce dostal Sanogo, mířil však do míst, kde stál brankář Auxerre Riou.

Nejblíže branky byli hosté pět minut po začátku druhého poločasu. Už se zdálo, že volej z kopačky N'Dawa míří za brankovou čáru, ale na poslední chvíli jen odkopl do bezpečí domácí obránce Hengbart. Fotbalisté St. Etienne sice reklamovali ruku domácího hráče, ale hlavní sudí nechal tuto událost bez povšimnutí.

Auxerre vstřelilo jedinou branku utkání z víceméně první vážnější šance. V 78. minutě si Mignot naběhl na přední tyč a prudkou hlavičkou gólově zužitkoval centr Birsy - 1:0. St. Etienne mohlo vyrovnat o sedm minut později, ale radujícího se Bergessia zastavil praporek pomezního sudího. Útočník hostů ale v ofsajdu nebyl.

I přes sporný moment zůstaly tři body v Auxerre, které je se ziskem 39 bodů na šestém místě. Hosté jsou na 17. pozici s náskokem čtyř bodů na prvního sestupujícího.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Olympique Marseille 2:0

30.01.2010 21:00

Góly: 49. Karim Aït-Fana, 76. Benoît Cheyrou (vl.)

Pohádkový příběh Montpellieru pokračuje. Díky zasloužené výhře 2:0 nad Marseille se loni účastník Ligue 2 prokousal zpátky na druhé místo tabulky a dál může snít sen o Lize mistrů. Byla to pro něj již třetí ligová výhra v řadě, díky které si vylepšil pošramocenou reputaci z úterního výpadku z národního poháru s Grenoblem.

Že je Masrielle jedním z nejslavnější francouzských fotbalových klubů Francie? S tím na fotbalisty Montpellieru nechoďte. Ať proti nim stojí obr nebo trpaslík, vždy se do zápasu vrhnou bez respektu k soupeři, s odvahou a neodbytnou cílevědomostí. Olympique prostě montpellierské peklo na vyprodaném stadionu nepřežil.

Hosté postrádali argentinské duo Heinze - Brandao, oba měli poraněná stehna, přesto do utkání nevstoupili nejhůře. Ben Arfu s Niangem musel vychytat až na brankové čáře gólman Jourdren. Jenže od té doby začali otěže utkání přejímat domácí. A brance byli opravdu hodně blízko.

Nejnebezpečnějším mužem na hřišti byl tradičně nejlepší střelec týmu Victor Hugo Montaňo. V 7. minutě napálil spojnici tyče a břevna, pak založil Montpellier rychlou akci, po níž Aït-Fana zleva nacentroval do vápna na naprosto volného Kolumbijce, jenž hlavou trestuhodně přestřelil. Ve 27. minutě mohl potrestat chybu Cheyroua záložník Marveaux, gólman Mandanda mu nakonec ve skórování zabránil.

Domácí se dočkali zaslouženého vedení čtyři minuty po přestávce. Po Jeunechampově autu proběhl kolem Kaboreho dravý Aït Fana, a ačkoli se ho obránci Marseille snažili zastavit, fotbalista francouzsko-marockého původu zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Hodně úzko bylo Marseille při dalším Montaňově průniku, po němž zase napálil tyč, i když branku by stejně neuznal praporek pomezního na znamení ofsajdu.

V 76. minutě zasadil Montpellier definitivní úder. Costa zahrál rohový kop na bližší tyč, kde si ho ukázkově srazil pod víko jinak špatně hrající Cheyrou. Marseille se jen těžko mohla vrátit do zápasu. Zato Montaňo měl stále síly dost. Jenže v koncovce se mu šeredně nedařilo, a třetí branku tak z vyložené pozice prostě nepřidal.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Grenoble Foot 38 4:0

30.01.2010 19:00

Góly: 9. Romain Danzé, 41. Sylvain Marveaux, 47. Sylvain Marveaux, 57. Ismaël Bangoura

Rennes se posunulo díky pohodlné výhře 4:0 nad posledním Grenoblem v tabulce na osmé místo. Soupeř mu zkrátka od začátku do konce nemohl konkurovat, střídající Cianci se pak ve druhé půli dokonce nechal za otřesný zákrok na Bocanegru vyloučit. Čtyři branky zařídili dvougólový střelec Marveaux, Danze a Bangoura.

Domácí výhru nutně potřebovali, poslední dvě remízy mu totiž hodně zkomplikovaly plány na boj o evropské poháry. Takže na dně posazenému Grenoblu už od první minuty jasně naznačili, že na hřišti budou pány oni. Bangoura hezky přihrál Marveauxovi, ten však svou dělovkou ještě hostující brankáře Vivianiho nepřekonal.

V deváté minutě už však otevřel skóre Danze, když mu po centru Marveauxe předal balón spoluhráč Briand. Grenoble se následně prodral k největší šanci utkání, Fanniho bídnou nahrávku zachytil Ravet, jehož naštěstí pro Rennes vychytal brankář Douchez. Pět minut před pauzou Rennes přidalo druhou branku, když Briandův centr zakončil přesnou bombou do sítě Marveaux.

A těsně po přestávce se svěřenci kouče Antonettiho ujali tříbrankového vedení. Znovu u toho byl Marveaux, jemuž hezky nabil Bangoura. V 57. minutě uzavřel skóre právě nahrávač Marveauxovy trefy. Fanni tak trochu napravil hrubku z první půle, založil na pravé straně povedený útok, následný Lemoineho pas našel Bangouru, který zamířil přesně k pravé tyči.

Další ostudné vystoupené alpského klubu podtrhl v 65. minutě střídající Cianci. Ten nepobyl na hřišti ani pět minut a už se po červené kartě pakoval pod sprchy. Tvrdý zákrok oběma nohama na amerického obránce Bocanegru nemohl sudí Ledentu ocenit ničím jiným než vyloučením. Alespoň čestný úspěch mohl zařídit Kucukovič, jenže jeho hlavičku polapil Douchez.

Více informací k zápasu

AS Nancy-Lorraine - FC Lorient 1:0

30.01.2010 19:00

Góly: 40. Youssouf Hadji

Utkání ve středu tabulky bylo podle předpokladů hodně vyrovnané a nakonec se radoval šťastnější celek. Domácí Nancy se totiž prokousalo na dvanácté místo a definitivně proto naznačilo, že o záchranu určitě hrát nechce. Naopak Lorient odmítl možnost poprat se v této fázi o evropské poháry a klesl na deváté místo, ve vyrovnané soutěži je to vskutku ohromná ztráta. Na druhou stranu, nějaký čas na reparáty ještě zbývá.

Nancy dokázalo vybojovat první tři body po čtyřech utkáních v řadě a připsalo si proto náplast po vyřazení z národního poháru od celku z nižší soutěže. Lorient naopak protáhl šňůru proher na číslo 3, tentokráte se s tím ale moc nepočítalo. Nedávno totiž vyřadil z národního poháru Lyon a jeho sebevědomí mělo být hodně velké. Možná to ale rozhodlo o tom, že soupeře malinko podcenil a jedinou branku utkání inkasoval pět minut před koncem prvního poločasu. domů se proto vrací s prázdnou.

Nancy mělo v úvodním poločase převahu a drželo balón na svých kopačkách častěji. Do první akce se probojoval Issiar Dia, který však branku netrefil. Přesně v polovině této části už ale mezi tři tyče nasměroval svůj pokus Abdeslam Ouaddou, avšak dobrý zákrok předvedl brankář Fabien Audard. Lorient poprvé zahrozil těsně před gólovým zásahem, jenže pokus Jamese Fanchoneho byl po lehkém vyškrábnutí Bracigliana spíše pozdravem pro diváky.

Ve 40. minutě začal stánek v Nancy praskat nadšením, otřásaly se jistě i základy. Krásnou uličkou na pravý kraj vápna uvolnil Julien Feret rychlíka Youssoufa Hadjiho, který i přes ostrý úhel a nepříjemnou návštěvu dvou domácích beků předvedl naprosto vytříbenou techniku a překrásným padáčkem se trefil přímo ke vzdálenější tyči. Hosté se na těžkém terénu snažili s výsledkem něco udělat, šlo to ovšem vskutku velmi těžko.

Hned po přestávce vychytal Bracigliano Kevina Gameira, jenž ani z vyložené pozice nedokázal rozvlnit síť. Zaplněný stadion hnal své miláčky za třemi body a obrana Nancy byla pevná. Po hodině hry mohl definitivně rozhodnout Sigamary Diarra, avšak po přihrávce Fanchoneho totálně v zakončení vyhořel. Deset minut před závěrečným hvizdem měl vyrovnání na kopačkách Gameiro, i tentokráte se ale vytáhl Bracigliano a stav se již neměnil.

Více informací k zápasu

AS Monaco - OGC Nice 3:2

30.01.2010 19:00

Góly: 19. Chu-Young Park, 60. Chu-Young Park, 62. Nenê - 54. Chaouki Ben Saada, 81. Didier Digard

Monako se nezaleklo ani fotbalistů Nice a po dobrém výkonu si na své konto připsalo již šestou výhru v řadě. Na vítězství 3:2 měl největší podíl Korejec Park, který se blýskl hned dvěma brankami. Knížecí klub se už vyšplhal na čtvrtou příčku tabulky Ligue 1.

První výraznější šance utkání přišla v 19. minutě a hned skončila gólem. Na Neného rohový kop si naskočil Park a hlavou zamířil přesně k tyči - 1:0. Nice mohlo vyrovnat po půlhodině hry, ale Rémy svoji příležitost z dobré pozice zahodil. První půle tak skončila jednobrankových vedením Monaka.

Druhá polovina začala vyrovnávací brankou hostů. V 54. minutě tvrdě vystřelil Faé, jeho pokus domácí gólman Ruffier jen vyrazil a na dobíhajícího Ben Saadu čekala jednoduchá práce - dorazit míč do prázdné branky - 1:1. S nerozhodným výsledkem se ale nechtěl smířit Park a po hodině hry znovu poslal knížecí klub do vedení. Nené si zpracoval dlouhý centr a z rohu pokutového území poslal míč před branku. Tam již byl Park, na kterého obrana Nice zapomněla a 24letý Korejec z těsné blízkosti doklepl balón do sítě.

Rozhodující moment přišel o dvě minuty později, tentokrát se v roli střelce objevil Nené, který se příliš nerozpakoval a napálil míč rovnou do sítě - 3:1. Hostům se znovu podařilo snížit, deset minut před koncem utkání se z přímého kopu trefil Digard, ale na vyrovnávací branku už nemělo Nice síly.

Závěr utkání byl vcelku hektický. V závěrečných momentech zápasu byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Civelli, což se nelíbilo asi dvěma stovkám příznivců Nice, kteří po závěrečném hvizdu hřišti vtrhli na hřiště, ale jejich úmysly brzy překazila bezpečnostní agentura, která je zatlačila zpět do sektoru.

Více informací k zápasu

Le Mans FC - Toulouse FC 1:3

30.01.2010 19:00

Góly: 70. Idir Ouali - 52. Paulo Machado, 62. André-Pierre Gignac, 83. Colin Kâzım-Richards

Výborný druhý poločas rozhodl o vítězství Toulouse na hřišti Le Mans. V první pětačtyřicetiminutovce diváci branku neviděli, avšak v druhé půli padly góly hned čtyři. Tři z nich dali hosté a odvážejí si plný bodový zisk za vítězství 3:1.

Na první gólovou příležitost se čekalo do 25. minuty, přímý kop domácího Corchii dorážel do branky Thomas, pomezní rozhodčí ale viděl ofsajd a branka tak neplatila. Poté předvedl výtečný zákrok domácí gólman Ovono, jenž se vytáhl proti střele Luana.

Poté si domácí vytvořili tři výborné příležitosti ke skórování, ale ani jednu z nich nedokázali využít. Jak se později ukázalo, tyto šance budou Le Mans asi hodně mrzet. Nejprve se k hlavičce dostal Le Tallec, o pár chvil musel Valverde likvidovat přímý kop z dílny Corchii.

Na začátku druhé půle byl v plné permanenci opět brankář Valverde, tentokrát zasahoval proti ráně agilního Le Talleca. Poté otěže utkání převzalo Toulouse a ukázalo domácím lekci z produktivity.

V 52. minutě našel Braaten přesným centrem Machada a ten z voleje nedal Ovonovi žádnou šanci. O deset minut později se skóre měnilo podruhé, míč se dostal až k volnému Gignacovi a ten prudkou ranou poslal Toulouse do dvoubrankového vedení.

Naději na úspěch domácích oživil dvacet minut před koncem Ouali, ale odpověď hostů na jeho gól netrvala dlouho. Sedm minut před koncem dala výsledku konečnou podobu nová posila Toulouse Kazim Kazim, jenž přišel na půlroční hostování z Fenerbahce. Ten zužitkoval přihrávku Luana a propasíroval míč pod nohama brankáře Ovona. Stanovil tak konečný stav zápasu na 3:1 ve prospěch hostů.

Více informací k zápasu

Lille OSC - RC Lens 1:0

30.01.2010 19:00

Góly: 23. Eden Hazard

Lille se po sérii tří proher opět vrátilo na vítěznou vlnu. V sobotu večer porazilo nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 Lens. Jedinou branku utkání vstřelil po dvaceti minutách Hazard.

Hosté, kteří už pět let v Lille nevyhráli, si vytvořili první šanci utkání. K přímému kopu se postavil Roudet, ale jeho pokus dokázala domácí obrana odvrátit do bezpečí. Lille se k ohrožení branky dostalo o chvíli později, avšak Frauova střela neměla potřebnou přesnost. Stejný hráč o sobě dal výrazněji vědět po čtvrthodině hry, když po Obraniakově rohovém kopu trefil hlavou břevno branky hostů. O čtyři minuty později se nedohodl domácí brankář Landreau s obránci, ale jejich chybu nedokázal Sow přetavit v první gól střetnutí.

Ten přišel ve 24. minutě, padl ovšem do branky hostů z Lens. Z poloviny hřiště se míč po pohledné kombinaci dostal ke Gervinhovi, který postupoval na branku z velkého úhlu, ale v poslední chvíli dokázal balón pod vybíhajícím Runjem přihrát Hazardovi. A ten měl již snadný úkol - z dvou metrů dopravit míč do prázdné branky - 1:0. Těsně před poločasovým hvizdem se ke střele znovu dostal aktivní Hazard, jeho přízemní pokus ale mířil těsně vedle tyče.

Hosté byli blízko branky po hodině hry, Yahia sice dopravil odražený míč do sítě, ale sudí už předtím hru přerušil. Pět minut před koncem mohli domácí přidat druhou branku, Hazard připravil dobrou šanci pro Mavubu, s jeho dělovkou si ale fantasticky poradil gólman Runje. Závěrečné momenty zápasu přinesly ještě jednu příležitost na straně Lens, ale Monnet-Paquet netrefil branku Lille. Utkání tak skončilo jednobrankovým vítězstvím domácích.

Více informací k zápasu

Girondins Bordeaux - US Boulogne 0:0

30.01.2010 19:00

Góly: -

Hodně nečekanou ztrátu utrpěl obhájce titulu z Bordeaux, který má i tak na čele tabulky dostatečný náskok. Doma totiž nedokázal vstřelit branku zachraňujícímu se Boulogne, pro které má bod zajisté cenu zlata. Domácí doplatili hlavně na neproměňování šancí, kterých si v zápase vytvořili požehnaně.

Nováček ligy má vůbec nejhorší defenzívu ligy. Přesto dokázal na půdě suverénně vládnoucího krále fotbalové Francie uhrát bezbrankovou remízu. Ano, stáli při něm všichni svatí. Boulogne se po celý zápas urputně bránilo, několikrát mu pomohla obrovská dávka štěstí. A třeba v posledních vteřinách i pan rozhodčí. Chamakh dokázal rozvlnit síť, jenže pomezní signalizoval k jeho frustraci ofsajd.

Hostující gólman Bédenik věděl, že mezi třemi tyčemi bude pořádná legrace, a tak už v 11. minutě prověřil jeho připravenost Menegazzo. Gourcuff potom zakroutil balón mimo branku, ve 27. minutě vypálil francouzský záložník z přímého kopu a Bédenik si musel zaplachtit ve vzduchu. Chamakh ještě před půli následně nastřelil tyčku.

Jen sporadicky se před domácí brankou dostalo Boulogne. Největší šanci měl v první půli na kopačce Cuvillier, jenž z voleje zamířil jen těsně mimo branku. I ve druhém poločase Bordeaux pokračovalo v útočení a hosté vesele v bránění. Bédenik si zase zacvičil proti střele z přímého kopu od Gourcuffa, střela českého záložníka Jaroslava Plašila ze 64. minuty přeletěla břevno.

Cavenaghi navázal na ostatní spoluhráče, kteří plýtvali tutovkami. Jussie mu poslal luxusní centr, on však hlavou nastřelil jen ruce Bédenika. A najednou Les Girondins už nezbyly síly na výrobu dalších gólovek. Zlobit se zkrátka můžou jen sami na sebe. Dokonce mohlo dojít na senzaci, kdyby domácí gólman Ramé nevychytal v 88. minutě Bellaida.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Girondins Bordeaux22153436:1448
2.Montpellier HSC22133630:2542
3.Lille OSC22124642:2240
4.Olympique Lyon22116538:2839
5.AS Monaco22123730:2439
6.AJ Auxerre22116521:1539
7.Olympique Marseille21106533:2436
8.Stade Rennes2297629:1934
9.FC Lorient2295833:2632
10.Toulouse FC2295825:1832
11.Valenciennes FC2295834:3032
12.AS Nancy-Lorraine22931027:3130
13.FC Sochaux2193920:2530
14.Paris Saint-Germain2285933:2429
15.RC Lens2276920:2727
16.OGC Nice22641222:3722
17.AS Saint-Étienne22551213:2820
18.Le Mans UC 7222441419:3616
19.US Boulogne22371215:3716
20.Grenoble Foot 3822141712:427

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (52)

Přidat komentář
smazaný uživatel

EDEN HAZARD!!!!!!!!

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Skvěle Monaco!

Reagovat
smazaný uživatel

chytlo druhý dech... podzim mu moc nevyšel, mělo nějakou krizi... viděl jsem lednovou dohrávku s Montpellierem (4:0)... útočně laděný mužstvo, který má hlavně silnou zálohu... a hraje tak zdravě útočně, to se mi líbí, dá se na tu hru dívat... ale jinak mu moc nefandím...

Reagovat
smazaný uživatel

Nice do prdele !!!!! Ach jo :(

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že se od tebe nedočkám pozitivního komentáře...

Reagovat
smazaný uživatel

Už sis zvykl co? Posledních 9 kol nebo kolik Ale jako já prostě neříkám ať poráží rozjeté Monaco ale já chci ať aspoň ten bod vybojujou

Reagovat
smazaný uživatel

Nice hraje mizerně... dneska jsem se chtěl zrovna na Monako podívat, ale podle mě si ten zápas držel pod kontrolou... vedl přece jenom 3:1... nevím, čím to je, loni až na konec sezóny hráli super...

Reagovat
smazaný uživatel

No tuhle sezonu byla série 4 zápasů kdy jsme porazily Lyon 4:1 a vyhrávaly jsme ale teď je to hrozné

Reagovat
smazaný uživatel

Monaco a Lille, pre túto sezónu i keď u kniežat to ťahá najmä Park a Nené Len tak ďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Bordeaux

Reagovat
smazaný uživatel

Rennes

Reagovat
smazaný uživatel

tam asi nebylo co řešit...

Reagovat
smazaný uživatel

opět je radost dívat se na Montpellier... je to tým, kterej hraje srdcem, vůbec ho nezajímá, proti komu hraje... proti Marseille jasně lepší... a znovu říkám: Montaňo je jeden z nejkvalitnějších útočníků ligy...

Reagovat
herbage

Ajajaj, Grenoblu se nevede

Reagovat
smazaný uživatel

To už si musel vědět dříve ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ten už tu záchranu určitě nedá... jenom aby neskončil jako nejhorší tým Francouzské ligy, který získal nejméně bodů...

Reagovat
božský John

Nevěš hlavu,stále mohou vyhrát celou ligu

Reagovat
herbage

Myslím, že už ne, ani teoreticky

Reagovat
božský John

Ve hře je 48 bodů a 41 maj ztrátu..teoreticky snad jo....VĚŘÍME ! !

Reagovat
herbage

Jenže ostatní týmy musí taky bodovat. A i kdyby Bordeaux a Montpellier nezískali ani bod, tak některé celky by museli vyhrávat a nakonec by měli více bodů, než právě Grenoble

Reagovat
božský John

Tak to je potom špatný

Tak aspoň poháry...

Reagovat
herbage

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

3. liga

Reagovat
smazaný uživatel

věříme... !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Montpellier

Reagovat
smazaný uživatel

moc příjemné překvapení... dřív jsem znal Montpellier jen díky Remimu Gaillardovi...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědavej na záznam...

Reagovat
smazaný uživatel

kupujem borovičku pre najhorsieho utocnika nasej repre Roberta Vitteka z Lille. Je to hnus. Prosim skonci karieru a kupim ti 2 koniferky !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak včera jsem viděl poprvé v této sezoně Montpellier a musím uznat, že jsou na příčkách zajišťujících LM zcela zaslouženě. Obrana je skvěle sehraná, navíc to nejsou žádní dřevorubci, ale umí i založit protiútok přesným pasem. Hlavně Spahič je frajer a překvapil mě i teprve devatenáctiletý El Haoudari, na svůj věk hrál naprosto výborně a útočníkům Marseille nedovolil takřka nic. Ještě mě zaujal Costa, má skvělý přehled a cit pro přihrávku a pak další velký talent Aït Fana, vedle vstřelené branky (kterou zařídil naprosto fantasticky) i několikrát nahrál Montaňovi do šance, ten ale včera spálil, co se dalo. Marseille mě včera naopak vcelku zklamalo, přecejen vypracovat si za celej zápas jednu šanci po šťastně odraženym balonu je slabota, hlavně Cheyrou byl navýsost špatnej, vstřelenej vlastenec budiž důkazem. Jedinej Ben Arfa by snesl přísnější měřítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Spahič, Costa, Montaňo... to je silná osa týmu... přesně ti hráči Montpellieru, které si jmenoval, se líbí i mě... těžko říci, jestli si tu formu udržej až do konce ligy, přece jenom je do konce ligy ještě 16 kol...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

hah, marty bude mít radost, že jsem začal vsázet na Bordeaux ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

jinak, jak jsi říkal, kouknul jsem se na Montpellier a hráli skvěle, prej, že hrajou hovno :)))

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim, mě se moc nelíběj.. Hrajou hodně odzadu.. Přesně jako většina týmů z průměru a spodku L1 Je možný, že se zlepšili..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já je včera neviděl.. Možná se zlepšili, každopádně co jsem viděl, tak to není nijaká fantazie, jak se tady rozplývá Frankie, nebo Thimpu.. Spahič jedinej opravdu za něco stojí.. Ale jak říkám, mají mladý tým a každým zápasem se asi zlepšujou, takže třeba se zlepšili od tý doby co jsem je neviděl..

Reagovat
Godwinson

nevim, jak se zlepšují, ale včera se mi dost líbili ... ale řeknu ti to takhle, 27.kolo uvidíš jak dobře hrají :)))

Reagovat
smazaný uživatel

To stoprocentně.. Vsadim na Montpellier, ty zas na Bordeaux a bude remíza

Reagovat
Godwinson

to vsadim na Bordeaux asi víc ... ještě jsem to teda nezkoušel, jestli u mě funguje to, čím víc vsadim, tím větším rozdílem onen tým prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak to já zase tolik nepotřebuju, aby mi Bordeaux vyhrálo.. Ale mě stačí dvacka a stejně nemůžu vyhrát

Reagovat
Godwinson

jj, tak to mám stejný :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o fantazii nikdo nemluví, ale když nováček nedá čuchnout právě třeba Marseille, tak už to něco znamená..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda.. Celou sezonu mají hezký výsledky. Ale jejich fotbal se mi nějak nezdá, spíš bych to nazval jenom formou, hráči si věří, mají mladý mužstvo, takže hráči každým zápasem rostou.. Přijde krize.

Reagovat
smazaný uživatel

Aktivní napadání už na soupeřově půlce, plný nasazení po celej zápas, rychlý brejky, souhra, mně se teda tohle rozhodně líbí, navíc obránci jen bezhlavě nezakopávají míč, jako by to dělali u 95% ostatních nováčků, ale dovolí si občas i kličku, pro mě to je solidní fotbálek. Ale příští sezona, kdy jim odejde půlka kádru (nejspíš), asi bude jiné kafe.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ostuda ten Lyon a to pred sezonou tak posilovali ...

Reagovat
papos182

Co se to s PSG deje?

Reagovat
F.Torres

diky Lyone

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem sice rád za výhru, ale zklamalo mě, že jsme opět inkasovali jako první. Cris opět vítězný gol. A Lovren ligový debut, jsem zvědavej, jak si povede nadále, napravo horší než Clerc být nemůže.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele