22. kolo
31.01.2010 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AJ Auxerre - AS Saint-Étienne 1:0

Jediná branka rozhodla duel mezi Auxerre a St. Etienne. Postaral se o ní deset minut před koncem domácí Mignot a poslal tak svůj tým na šestou pozici Ligue 1. Zápas byl ovlivněn výrokem hlavního sudího, který pět minut před koncem neuznal hostům pro domnělý ofsajd regulérní gól.

Hosté byli lepším týmem po celý průběh zápasu, už v úvodních minutách si dobrou příležitost ke skórování vytvořil Payet, ale jeho projektil trefil pouze tyč domácí branky. O pár chvil později se k hlavičce dostal Sanogo, mířil však do míst, kde stál brankář Auxerre Riou.

Nejblíže branky byli hosté pět minut po začátku druhého poločasu. Už se zdálo, že volej z kopačky N'Dawa míří za brankovou čáru, ale na poslední chvíli jen odkopl do bezpečí domácí obránce Hengbart. Fotbalisté St. Etienne sice reklamovali ruku domácího hráče, ale hlavní sudí nechal tuto událost bez povšimnutí.

Auxerre vstřelilo jedinou branku utkání z víceméně první vážnější šance. V 78. minutě si Mignot naběhl na přední tyč a prudkou hlavičkou gólově zužitkoval centr Birsy - 1:0. St. Etienne mohlo vyrovnat o sedm minut později, ale radujícího se Bergessia zastavil praporek pomezního sudího. Útočník hostů ale v ofsajdu nebyl.

I přes sporný moment zůstaly tři body v Auxerre, které je se ziskem 39 bodů na šestém místě. Hosté jsou na 17. pozici s náskokem čtyř bodů na prvního sestupujícího.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele