Ligue 1 - souhrn 15. kola

22.11.2008, 21:03, aktualizováno 23.11.2008, 23:02
Komentáře a souhrny
Fotbalisté Paris Saint-Germain v šlágru kola zdolali Lyon 1:0, úřadujícího mistra to ale příliš mrzet nemusí, ztráceli i jeho pronásledovatelé - Bordeaux jen remizovalo s Rennes a Toulouse prohrálo v Lorientu. Těží z toho Nice, po výhře v St. Etienne je aktuálně druhé. V neděli Monaco přehrálo Le Mans a Nancy veze body z Nantes, Marseille v závěru zachránila alespoň bod ze zápasu s Lille.

Girondins Bordeaux - Stade Rennes 1:1

22.11.2008 19:00

Góly: 60. Yoann Gourcuff - 20. Olivier Thomert

Souboj mezi Bordeaux a Rennes vítěze nenašel. Hosté se sice zásluhou Thomerta dostali v první půli do vedení, ale Bordeaux po hodině hry vyrovnalo skóre utkání a remíza 1:1 vydržela až do závěrečného hvizdu.

Velkou brankovou příležitost zahodil po čtrnácti minutách hry domácí Chamakh, jeho hlavičku po přesném centru Wendela s vypětím všech sil zneškodnil gólman Douchez. Bordeaux na neproměněnou šanci záhy doplatilo. Do rozhozené obrany vlétl jako kulový blesk Thomert a střelou ke vzdálenější tyči poslal hosty do vedení. Druhý gól mohl přidat po půlhodině Briand, ale Valverde ve svatyni domácích svůj tým podržel. Brankář Bordeaux musel zasahovat i proti prudké ráně Magnaneho v závěru poločasu. I díky jeho výborným zákrokům šli hosté do kabin pouze s jednobrankovým náskokem.

Rennes domácím po hodině hry vyrovnávací branku doslova darovalo. Gourcuff využil velké nedorozumění mezi obráncem Manganem a gólmanem Douchezem a pohodlně dopravil míč do sítě. Hosté se snažili strhnout vítězství na svou stranu, ale střelu aktivního Thomerta opět zneškodnil domácí brankář. Po třech bodech sahali i fotbalisté Bordeaux, dvě velké šance Cavenaghiho však zůstaly neproměněny. Oba týmy si tak připsaly po bodu za remízu 1:1.

Rennes je momentálně se ziskem 26 bodů na čtvrtém místě, domácí Bordeaux má o bod méně a okupuje šestou příčku.

Více informací k zápasu

SM Caen - AJ Auxerre 1:0

22.11.2008 19:00

Góly: 57. Reynald Lemaître

I v sestavě s hvězdným Savidanem, jenž ve středu zaznamenal svůj debut v národním dresu Francie, porazilo Caen po prohře s Le Havre a remíze s Nancy díky jediné brance Lemaitreho ze druhé půle v ne moc záživném zápase Auxerre 1:0.

Byli to ale hosté, kdo mohli skórovat poprvé. V šesté minutě Hengbart na křídle unikl všem svým strážcům, kteří mu následně koukali na záda, odcentroval přesně na Kamela Chafniho, jehož jeho střela letěla jen těsně nad. Na druhé straně byl v největší šanci první půle Nivet, jeho hlavičku gólman Riou zázračně zlikvidoval.

Pět minut po přestávce zahrozilo podobně jako v prvním dějství znovu Auxerre, domácí brankář Plante musel být v pozoru, když Oliechova hlavička byla hodně nablízku brankové konstrukci. Caen vstřelilo branku v 57. minutě, na tvrdou střelu hlavou Lemaitreho gólman Riou prostě neměl.

Deset minut před koncem utkání mohli hosté vyrovnat. Rumunský reprezentant Daniel Niculae se probil do šestnáctky, Planteho svou střelou nakonec překonal, na brankové čáře mu ale ve skórování zamezil Sorbon, takže Auxerre zaznamenalo již pátou porážku ve venkovním prostředí.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - OGC Nice 0:1

22.11.2008 19:00

Góly: 20. Olivier Echouafni

St. Étienne ani naposedmé nedokázalo v Ligue 1 bodovat a nachází se na samém dně tabulky. Nice naopak stíhá vedoucí Lyon a díky jediné brance Echouafniho a získaným třem bodům minimálně do neděle obsadí skvělou druhou pozici.

Nice bylo už od začátku zápasu jasně lepším týmem, brankář Jeremie Janot se musel hodně ohánět proti pokusu Davida Hellebuycka z přímého kopu. Domácí kontrovali ve 14. minutě Ilanovým volejem z hranice vápna, a když už na jeho bombu neměl gólman Letizi, na brankové čáře ho pohotově zastoupil Habib Bamogo.

V 19. minutě přišel jediný gól zápasu. Echouafni si poradil s obráncem Varraultem, ocitl se sám před gólmanem Janotem, jemuž nedal z blízkosti vůbec žádnou šanci. St. Étienne se pokusilo vyrovnat po půlhodině hry, Gomisova rána z třiceti metrů však letěla těsně vedle Letiziho tyče.

Po přestávce Nice bránilo výsledek, domácí neměli šťávu se zápasem něco udělat. Snad jen když Gomis zpracoval dlouhý míč pro spoluhráče Hautcoeura, který pálil z voleje do rukavic Letiziho, hostům trochu zatrnulo. Jinak však St. Étienne opět předvedlo ten starý známý matný výkon.

Gomis byl nejnebezpečnějším mužem pro hostující obranu, ale štěstí mu nebylo přáno. Sám, nikým nehlídán, před brankářem hlavičkoval v největší šanci jenom mimo. Francouzský útočník byl v 83. minutě střídán Davidem Gigliottim, jenž měl poslední šanci utkání zvrátit. Letizi ovšem jeho pokus hlavou vyrazil do zámezí.

Více informací k zápasu

Grenoble Foot 38 - Le Havre AC 0:0

22.11.2008 19:00

Góly: -

Diváci v utkání nováčků mezi Grenoble a Le Havre branku neviděli. Vyrovnaný duel, který nepřinesl nijak oslnivý fotbal, svého vítěze nenašel a oba týmy si připsaly bod za bezgólovou remízu.

Hned v první minutě ohrozil domácí branku Lesage, ale gólman Wimbee byl pozorný a jeho pokus zneškodnil. Poté se na trávníků dlouhou dobu nic nedělo. Až ve 20. minutě znovu zahrozilo Le Havre, Alassanova tvrdá střela skončila opět v náručí brankáře Grenoblu. Domácí tým se k dobrým příležitostem ke skórování dostal až v závěru první půle, nejprve Courtoise vychytal Revault a o několik chvil později to byl znovu brankář hostů, který bravurně zlikvidoval dělovku Moreiry.

Druhá půle přinesla pouze po jedné vážnější šanci na každé straně. Hlavička domácího Akroura v 66. minutě jen těsně minula tyč, hosté svou největší příležitost v druhém poločase také nedokázali využít. Ben Idir sice kroutil přímý kop k tyči, ale jeho záměr vystihl gólman Wimbee, který se proti jeho střele prezentoval skvělým zákrokem. Utkání hubené na brankové příležitosti svého vítěze nenašlo, výsledkem je bezbranková remíza.

Domácí jsou v tabulce na 11. místě, hosté se přiblížili sestupovému pásmu, na které mají "náskok" pouhých dvou bodů.

Více informací k zápasu

Valenciennes FC - FC Sochaux 2:2

22.11.2008 19:00

Góly: 63. José Saez, 68. Johan Audel - 39. Mevlüt Erdinç, 87. Sloan Privat

Pohledné utkání bohaté na vstřelené branky svého vítěze nenašlo. Hostující tým se v první půli ujal vedení, po hodině hry dokázalo Valenciennes dvěma brankami v rozmezí pár minut skóre zápasu otočit ve svůj prospěch. Poslední slovo měl ale střídající Privat, který Sochaux tři minuty před koncem vystřelil bod za remízu 2:2. Utkání také poznamenalo vyloučení domácího Lacourta dvacet minut před koncem.

První minuty zápasu patřily hostům, v desáté minutě zahrozil Tulasne, ale domácí gólman jeho ránu zneškodnil. O minutu později musel být brankář Valenciennes opět ve střehu, nebezpečně totiž hlavičkoval Erding. Domácí se do brankové příležitosti dostali po půlhodině hry, dalekonosná střela Belmadiho skončila v rukavicích brankáře Sochaux. V závěru poločasu se hosté dostali do vedení. Po dlouhém nákopu gólmana Penneteaua nastal v obraně Valenciennes chaos, kterého využil Erding ke vstřelení vedoucí branky.

Úvod druhé půle byl ve znamení šancí domácího výběru. Gól však přišel až po hodině hry, Saez se v pokutovém území zmocnil míče a střelou mezi nohy překonal brankáře hostů. Neuběhlo ani pět minut a Valenciennes bylo rázem ve vedení. Danic uvolnil Audela, který propáli vše, co mu stálo v cestě a poslal domácí do vedení 2:1. V 71. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Lacourt a Valenciennes dohrávalo v deseti mužích v poli. Definitivní tečku za utkání udělal v 87. minutě střídající Privat, který svou brankou rozhodl o tom, že podívaná mezi Valenciennes a Sochaux svého vítěze nenajde.

Bod za remízu posunul oba týmy v tabulce o jedno místo výše, St. Etienne totiž opět prohrálo a propadlo se na úplné dno tabulky právě za dvojici Valenciennes - Sochaux. Přesto oba týmy stále zůstávají na sestupových příčkách.

Více informací k zápasu

FC Lorient - Toulouse FC 1:0

22.11.2008 19:00

Góly: 75. Kévin Gameiro

Jediná branka ze 75. minuty rozhodla o třech bodech ve prospěch domácího Lorientu, šťastným střelcem byl Gameiro. Hosté se díky prohře propadli na sedmou příčku tabulky, Lorient je dvanáctý.

Lorient zahrozil po sedmi minutách hry, Varihuův pokus vyrazil gólman Carrasso do bezpečí. Poté se hrálo převážně ve středu hřiště a další branková příležitost, tentokrát na straně Toulouse, přišla až po půlhodině hry. Mathieuova hlavička si ale cestu do sítě nenašla. O několik chvil později se zkoušel prosadit Gignac, ale Lorient podržel gólman Audard.

Druhý poločas byl ve znamení rostoucího tlaku ze strany Toulouse, hosty ale přiváděl k šílenství bravurními zákroky domácí brankář Audard. Zuby si na něm postupně vylámali Didot, Ebondo a Capoue. Neproměněné brankové příležitosti se hostům vymstily. V 75. minutě podnikli domácí rychlý výpad do obrany Toulouse, míče se chopil Gameiro a pohotovou ranou prostřelil gólmana Carrassa. Tato branka, jak se později ukázalo, měla hodnotu tří bodů.

Hosté nedokázali v utkání využít několik dobrých příležitostí a sami se tak připravili o možný bodový zisk. Velkou zásluhu na vítězství domácích má i gólman Audard, který předvedl několik povedených zákroků.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - Olympique Lyon 1:0

22.11.2008 21:00

Góly: 25. Ludovic Giuly

Jediný gól Ludovica Giulyho z první půle rozhodl o těsné, zato zasloužené výhře PSG nad vedoucím celkem tabulky Lyonem. Giuly, jenž své první fotbalové krůčky udělal právě v Lyonu, se po centru zprava od Cearáho trefil přesně hlavou.

Nejprve přišlo oficiální rozloučení s portugalským forvardem Pauletou, jenž se rozhodl ukončit profesionální kariéru. V PSG dlouhá léta působil a prožil tam svá nejlepší fotbalová léta. Určitě mu zatrnulo, že jeho klub, ve kterém nyní bude dělat skauta, už ve třetí minutě mohl inkasovat. Pokus Edersona se odrazil na druhou stranu vápna ke kanonýru Benzemovi, jenž z halfvoleje prověřil připravenost brankáře Landreaua.

Celé utkání se hrál hezký a rychlý fotbal, ovšem emoce někdy vzplály natolik, že hráči do sebe zajížděli hlava nehlava. Ač bylo ostrých zákroků na obou stranách několik, sudí Lannoy se s udělováním žlutých karet polepšil až ve druhém dějství.

Pařížané drželi první půlhodinu míč více na kopačkách. Hoarau z přímého kopu z velké dálky přestřelil snad o tři metry, kolega Rothen nebyl se svým pokusem o nic přesnější. Ve 25. minutě rozhodl jediným gólem celé utkání Ludovic Giuly. Domácí zahráli rychlý aut, po pravé straně unikl následně Ceará, který našel na zadní tyči přesně hlavičkujícího záložníka.

Do konce půle se Lyon snažil o vyrovnání, pro Landreaua byla hodně nepříjemná skákající střela Govoua, pak vymyslel šajtlí skvělý krátký centr hostující Cris, jenže Fred na míč o decimetry nedosáhl.

Hned na začátku druhé půle zkoušel štěstí hlavou ze záklonu Giuly, Llorise ale jeho pokus zastrašit nemohl. V 56. minutě Källström centroval na tyč nebezpečně z přímého kopu, Landreau nakonec před dotírajícím Fredem radši vyrazil do zámezí.

V 63. minutě se PSG dožadovalo penalty. Sedmnáctiletý Kolodzieczak, jenž nahradil už ve 12. minutě zraněného Réveilléra, srazil v pokutovém území Giulyho, sudí Lannoy ale nechal pokračovat ve hře. Následně z trestného kopu pálil jen doprostřed branky domácí Rothen a ani Juninho nebyl se zahráním své standardky, podstatně vzdálenější, o nic lepší.

V 77. minutě se Brazilec poroučel ze hřiště. Juninhovi ujely nervy a naprosto zbytečně podkopl Armanda, za což dostal právem červenou kartu. Ze vzteku pak v útrobách stadionu kopal do dveří. Lyon to nezabalil, vyrovnat mohli ke konci zápasu Källström, jehož přízemní střelu Landreau bez problémů lapil, a Fred, který svůj prudký projektil zamířil také jen do rukavic připraveného domácího brankáře.

Lyon tak podruhé v sezóně v Ligue 1 prohrál, PSG si připisuje již třetí výhru v řadě.

Více informací k zápasu

AS Monaco - Le Mans UC 72 3:0

23.11.2008 17:00

Góly: 47. Alejandro Alonso, 49. Paulo André (vl.), 52. Alexandre Licata

Kdo chtěl v nedělní podvečer vidět všechny branky Monaka, tomu stačilo pobývat na stadionu pouze v rozmezí 47. a 52. minuty. V tomto časovém úseku dokázal knížecí klub vsítit dva góly, třetí si hosté vstřelili sami. Navíc ve 40. minutě Monako zahodilo pokutový kop.

První poločas se nesl v duchu několika slibných příležitostí na obou stranách. Monako zahrozilo ve 13. minutě, Adriano ale gólmana hostů neprostřelil. O pár chvil si míč vyměnil Le Tallec s Gervinhem a z jejich spolupráce byla dobrá branková šance na straně Le Mans. Domácí gólman Roma však byl připraven a Gervinhovu střelu zneškodnil. O vzrušení se pět minut před poločasovým hvizdem postaral Baal, který ve vápně fauloval Licata a pískala se penalta. K exekuci se postavil Cufre, jeho pokus však mířil nad břevno a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Brankovou smršť přinesl úvod druhého poločasu, nejprve si Alonso pohrál s dvěma obránci Le Mans a pohodlně skóroval. O minutu později to bylo už o dva góly, Meriemův přímý kop si pod tlakem dobíhajících útočníků Monaka srazil do vlastní sítě André. Třetí a definitivní hřebíček do rakve přidal v 52. minutě Licata, který překrásnou střelou ukončil veškeré naděje na bodový zisk hostů. Poté se utkání vyloženě dohrávalo, domácí si užívali vítěznou euforii, naopak hosté by se nejraději už viděli v kabině.

Knížecí klub z Monaka si připsal tři body za vysokou výhru 3:0 a v tabulce je na 12. příčce. Hosté jsou na místě desátém.

Více informací k zápasu

FC Nantes - AS Nancy-Lorraine 0:1

23.11.2008 17:00

Góly: 72. Youssouf Hadji

Velkého množství neproměněných gólových šancí mohou litovat fotbalisté Nantes. Hosté totiž v čele s výborným gólmanem Braciglianem dokázali proměnit jednu z pouhých dvou střel na branku Nantes a domů si vezou tři body za těsnou výhru 1:0.

Po osmi minutách hodil do vápna dlouhé autové vhazování N'Daw, míč doputoval až ke Klasničovi, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. N 'Daw zásoboval své spoluhráče výbornými přihrávkami, o pár chvil poslal do gólové šance Bagayoka, toho ale vychytal brankář Nancy. Po půlhodině hry nebezpečně hlavičkoval domácí Bagayoko, Bracigliano byl překonán, ale hosty zachránila dobře postavená branková konstrukce. Dvě minuty před poločasovým hvizdem se ve své třetí brankové příležitosti objevil po přihrávce Klasniče Bagayoko,jeho pokus mířil těsně vedle horního růžku branky Nancy.

V druhé půli se dalekonosnou střelou prezentoval N' Daw a po něm zkoušel štestí Klasnič. Ani jeden z dvojice domácích hráčů však nedokázal překonat Bracigliana. Hosté udeřili jako blesk z čistého nebe a z jedné vážnější šance za celý zápas vstřelili vítěznou branku. Běžela 72. minuta, na Berenguerův centr si naskočil Hajdi, který tvrdou hlavičkou překonal domácího gólmana Alonza. Z pořádného šoku se už domácí fotbalisté nedokázali do konce utkání probrat a s Nancy prohráli 0:1.

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - Lille OSC 2:2

23.11.2008 21:00

Góly: 46. Mahmadou Samassa, 90+1. Boudewijn Zenden - 11. Adil Rami, 38. Michel Bastos

Fotbalisté Marseille zachraňovali bod za remízu 2:2 až v posledních momentech zápasu. Hosté z Lille vedli už v poločase o dvě branky, domácí tým v první minutě druhé půle snížil a vyrovnávací branku vstřelil v 91. minutě střídající Zenden.

Hosté vstoupili do zápasu velmi dobře, už ve druhé minutě musel Mandanda zasahovat proti dalekonosné střele Hazarda. O devět minut později se hráči Lille dočkali vedoucího gólu, Rami využil nedůraznost obrany Marseille a prostřelil brankáře Mandandu. Po půlhodině hry mohl vyrovnat Niang, ale jeho střela z třiceti metrů se zastavila o tyč branky Lille. Ve 37. minutě hosté vedli už o dva góly, Mandanda vyrazil tvrdou střelu Debuchyho, která těsně před brankářem zaplavala pouze před sebe, míč nedokázala domácí obrana odvrátit do bezpečí, čehož využil Bastos a zajistil Lille poločasové vedení 2:0.

Odpověď Marseille na sebe nenechala dlouho čekat, hned ve 46. minutě snižoval Samassa. V dalším průběhu zápasu měli domácí velkou šanci na vyrovnání, střela Cheyroua ale skončila v rukavicích gólmana Malickiho. Rozuzlení přinesla až první minuta nastavení, střídající Zenden zahrával přímý kop, který přesně zapadl k levé tyči branky Lille a "za minutu dvanáct" tak zachránil Marseille bod.

Marseille "odmítla" jít na druhé místo tabulky, se ztrátou šesti bodů na vedoucí Lyon se nachází na třetí příčce, hosté z Lille jsou osmí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Olympique Lyon15103221:1033
2.OGC Nice1584320:1428
3.Olympique Marseille1576231:2027
4.Stade Rennes1568120:1126
5.Paris Saint-Germain1582517:1226
6.Girondins Bordeaux1574422:1425
7.Toulouse FC1574413:1125
8.Lille OSC1566322:1624
9.SM Caen1556420:1521
10.Le Mans UC 721563620:2021
11.Grenoble Foot 381555511:1420
12.AS Monaco1554616:1519
13.FC Lorient1554619:1919
14.AJ Auxerre1554613:1419
15.AS Nancy-Lorraine1547412:1419
16.Le Havre AC1533912:2412
17.FC Nantes1533910:2312
18.FC Sochaux1517714:2110
19.Valenciennes FC1524910:2010
20.AS Saint-Étienne1531118:2410

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (31)

Přidat komentář
božský John

Poprvý budu fandit PSG...snad oberou OL o nějakej ten bodík...jinak lorient posklapu OM obral o 3 body i dalšího aspiranta na poháry Toulouse..

Reagovat
Radin

Paříž zatím supr

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám... domácí hrajou líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Inu, čekal jsem, že dnešní zápas PSG - OL nejspíše nevyzní pro hosty moc dobře, ale až tak zlé jsem to i přes ta četná zranění opravdu nečekal... Dnes jsem viděl snad nejhorší výkon Lyonu v letošní sezóně. Opravdu neskutečná podívaná, v podstatě jsem i byl rád za prohru... Kombinace úplně k ničemu, držení míče bezúčelné, výkon přirovnatelný tak k nějakému diviznímu mužstvu. Buď se Lyon nedostal vůbec k ohrožení branky, když hostujícím forvardům ukradl míč někdo z dvojice Traore - Camara nebo tu nabídnutou šanci hloupě zahodili, což nám dneska např. Fred předvedl několikrát výborně. Vůbec, kdybych chtěl vyzvednout někoho z lyonských hráčů, tak asi jen stoperskou dvojici, která fungovala vcelku slušně a Llorise, který ale jako obvykle byl příliš často na několik šancí sám. Kraje obrany nic moc, což se ale nedá moc divit, když jejich věkový průměr byl od nějaké 12. minuty po zranění Reveilléra 18 let. Záloha kazila anebo byla totálně ze hry, jediný Källström něco zkoušel, ale moc se mu střelecky nedařilo. Ederson o ničem, Makoun také nic moc. Útok také trapas. Na Benzemovi se projevilo drobné zranění z posledního přáteláku Francie a tak nemohl předvést ideální výkon. Fred se spíše celý zápas hledal a Govou? Toho bych dlouhodobě dal do Béčka, jediné, v čem je dobrý, je v inkasování žlutých karet, přihrát neumí, uvolnit se také ne. A kdo mě nasral nejvíc byl Juninho, vystřídá ve druhé půli a místo, aby se snažil pozvednout výkon mužstva jako správný kapitán, tak tam prasácky sejme zezadu Armanda a dostane zaslouženou červenou asi po třinácti minutách na hřišti...PSG hrálo dobře, dozadu na jistotu a útočníci čihali na protiútoky. Hlavně Giuly a Sessegnon si mnohdy z obránců hostí dělali dobré ráno. Doufám, že něco podobného se už nebude opakovat a Lyonští si z toho zápasu vezmou ponaučení.

Rozhodčí pískal dost dobře, většinu situací posoudil dobře, akorát mohl písknout jednu penaltu ve prospěch PSG po sražení Sessegnona, jinak všechno posouzeno správně. A docela mě zklamali komentátoři na Nově Sport, jelikož se v jejich komentářích vyskytovalo relativně dost chyb, hlavně jména jim dělala dost velký problém.

Reagovat
smazaný uživatel

vyzvedl bys stoperskou dvojici, ale zároveň dodáš, že byl Lloris příliš často na několik šancí sám ? to si trošku protiřečí, ne ? jinak pěknej souhrn..., Sessegnon si aspoň podle toho co jsem ho viděl a co se dočtu začíná získávat moje sympatie. kdyby se Ti chtělo, tak mi klidně sepiš podrobnější rozbor výkonu PSG..., grazie.

Reagovat
smazaný uživatel

Na akce byl Lloris často sám, protože hořely kraje (viz inkasovaný gól, kde byl samotný Giuly a Gassama chyběl), obvykle na něj pronikali hlavně křídelníci, Hoarau, kterému se věnovali stopeři si vůbec neškrtl. Akorát až na konci větral střed Luyindula, ale to už byl Lyon v oslabení, navíc Puel hrál vabank, když stáhl Gassamu. Jinak ze stoperů byl jasně nejlepší opět Boumsong, protože pracuje čistě dozadu a snaží se i něco vymyslet dopředu, to Cris toho v ofenzívě moc nepředvede (vyjma jednoho vynikajícího centr, který ledabyle zahodil Fred) a navíc moc prasí.

Jinak, jak jsem napsal, PSG ze začátku hráli docela aktivně, ale pak se po vstřeleném gólu trochu stáhli dozadu a těžili hlavně z nebezpečných protiútoků poté, co vcelku lacino odebírali míče často chybujícím Lyonským. Hlavně ty křídelní prostory byly v permanenci, dvojice Sessegnon a Giuly, vydatně podporovaná Rothenem vcelku často větrala obranu hostí. Maka mě moc nezaujal, takový průměrný výkon, podobně neviditelný Clement. Hoarau byl taktéž mimo dění hry, bylo znát, že na něj před zápasem asi Puel hodně upozorňoval. Obrana pohoda, navíc Armand velmi aktivně pracoval dopředu, doteď nepochopím, že se o něj v létě Aulas příliš nezajímal, výborný hráč. Laudreau také dobrý výkon, i když zase až tolik práce neměl. Vystřídavší Luyindula vůbec nezklamal, dost často se dostával do koncovky, ale na Llorise nevyzrál.

Reagovat
Radin

Tribute to Pauleta :-)

Reagovat
GEGE

Gourcuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Chachá,Marseille teče...

Reagovat
božský John

koukám,koukám

Reagovat
božský John

Samassa 1:2..že by aspoň bod?

Reagovat
stas87

skoda ze sme to nedotiahli na vyhru uz to bude ako minuly rok same remizy inak tento vikend bol uplne mimo valla vyhra 3:0 ked to nikto necaka a na druhu stranu heerenveen prehra na twente 6:0 fakt neskutocne...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra.

Reagovat
božský John

už jsem chtěl zapálit pietní svíčky,ale Zenden to tam zaplaťpánbůh šoupnul(oddychující smajl)

Reagovat
božský John

ale,že je před náma BLBÝ Nice...to mě sejší nejvíc..

Reagovat
božský John

*sejří

Reagovat
smazaný uživatel

Jak blbý, sympatický tým. Rémy všem ukáže. Však od koho také máte Bakaryho...Navíc loni tam ještě byli i Lloris, Ederson. A letos taky super.

Reagovat
božský John

Tak mně by taky nevadil,kdyby to nebyl tým z de facto sousedícího města...takže regionální konkurent když se to tak vezme..ale hráče mívaj dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, obě města ze slunného jihu.

Reagovat
božský John

Riviéra, jo jo tam by se mi líbilo bydlet...

Reagovat
smazaný uživatel

Moje řeč. I když z těchto dvou bych zvolil asi radši Nice.

Reagovat
božský John

Tss..inu abych byl upřímenj..já taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

chodis u vas na hokej???

Reagovat
božský John

u nás na 3. ligu??...jen na play off když je vlez zdarma..

Reagovat
stas87

jj to myslim to hrava aj milevsko a pisek tak mozme niekedy hodit stretko co rikas?

Reagovat
M11

PSG

Reagovat
irik

AS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ALLEZ PSG www.paris-sg.wgz.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele